עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. שלום לכולם, שאלה קצת מוזרה, אבל אני אשאל: יש לי מחשב ישן שקניתי לפני 7.5 שנים, מפרט מלא בצד. הבעיה איתו שחזית המארז (הפלסטיק) היה בצבע לבן לפני 7.5 שנים, ועכשיו הוא קצת הצהיב. האם יש חומר/ דרך כלשהיא להחזיר לו את הצבע המקורי, ולמה זה בעצם קורה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by BloodLine,

איזה חנויות מוכרות ציוד מודינג כגון רגליות וכ'ו

5. Started by nehmia,

אני הולך לחנות אלקט אז איזה מסך לבקש...איזה מסכים זולים שלא מראים הרבה תוים אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Bar1234,

מישהו יכול להגיד לי איזה מאוורר זה? הכוונה היא להאם זה מאוורר שקוף ??? או מאוורר UV ??? או מאוור לדים (צבעוני)...??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by Stanly,

1. לפי מה שהבנתי יש מפל מתח של 3V על הנגד אבל האם זה אותו מפל מתח ב-9V וב-5V?! 2. אם ככה.. אז אני לא יכול לחבר שני נגדים בטור כאשר המתח המסופק הוא 5V?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by OZSHIMON,

תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by dbzu,

שלום לכולם! אני בונה מטרונום לגיטרה שלי עכשיו קניתי את הרכיבים והביאו לי קבלים של 2.2uf במקום 22uf יש מצב שאני מחליף במקום 22 ל 2.2 או לאחד מהקבלים הבאים: 47uf , 100uf ,220uf , 2.2uf הנה הסכמה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2007/11/01/howto-make-your-own-metronome/

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. כי אני כול הזמן גומר דיסקיות מחוזקות!?!! הם נשחקות מהר אז כנראה אני לא עובד נכון מה השיטה הנכונה?

11. אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by alex_l1,

מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה באזור השרון? אני מחפש מקלט רדיו. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שלום חברים, אומנם אני סטודנט להנדסת חשמל, אך כיוון שהקורסים המעניינים יתחיל עוד שנה/שנתיים אני בינתיים לומד כמה שאפשר לבד. בספר The art of electronics יש מעגל שאני לא לגמרי מבין. המעגל מצורף להודעה זו. השאלה היא מדוע מקור הזרם הזה יהיה יציב יותר מאשר מקור זרם עם JFET בודד? הבנתי שהרעיון הוא ש-Q2 ישמור את Vd של Q1 קבוע, ואז לא תהייה השפעה של Vds על הזרם. השאלה היא כיצד Q2 מסייע ליצב את המתח הזה? ולא פחות חשוב, מדוע נדרש ש-Idss של Q2 יהיה גבוה יותר מזה של Q1? תודה, Anatoli. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני צריך כמה חלקים לפרוייקט קטן שאני מתכנן וחלק מהם אני פשוט לא מוצא :'( אני צריך מתאם לסידרום של נייד לIDE רגיל , מתאם לדיסק קשיח של נייד לIDE ספק כוח DC-DC ATX הספקים המינאטוריים שמשתמשים איתם לרוב לCAR PC מאיפה אני יכול למצוא את כול זה בארץ או שאין לי ברירה אלה להזמין מחו"ל תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Klayhamn,

אוקיי קניתי את המארז של ה- SUNBEAM SAMURAI שסביר שהוא מוכר לרובכם בכל מקרה - "הבעיה" שלו היא שמשום מה הם המשיכו את ה- INDENTATION (הבלטה או מדרגה) הקיים באופן נורמלי באיזור ה-PCI - גם לאיזור המאווררים האחוריים... כדי "לפתור" את ה-"בעיה" הזו שהם המציאו לעצמם -- הם פיתחו FAN CAGE ייחודי עם רגל אחת קצרה ורגל אחת ארוכה כדי שיוכל להתחבר לצד האחורי של המארז ולאחסן בתוכו שני מאווררים הדבר הזה דפוק מכמה סיבות: 1. העובדה שהמאורר לא צמוד כולו לצד האחורי של המארז, וחצי מהמאוורר בעצם עומד עם רווח של כסנטימטר מהצד האחורי - פוגעת מן הסתם בהוצאת האוויר 2. בגלל ההבלטה - המאורר "נצמד" לצד הקרוב יותר למעבד ולא זה הרחוק יותר... במארזים נורמלים הצד הרחוק יותר הוא זה שאליו מתחבר…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by monya2007,

אופס סליחה, פורום לא נכון בטעות לחצתי אלקטרוניקה ומודינג (זה מעל אוברקלוקינג וקירור) טעות שלי אפשר לנעול / למחוק

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by T-R,

קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by Kukishin,

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום לכולם..!! מלפני ארבה זמן צץ לי רעיון לעשות על הקיר ציור של פנטר שחור ומהעניים שלו לעשות לו לדים כחולים או לעשות ציור של מכונית ולעשות לה בפנסים אורות ואני צריך עוד רעיונות יותר יפים ויש לי שאלה איך אני עושה מעגל חשמלי בשביל זה (שירטות)..? תודה לעוזרים...! NiMrOd

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by zoobooboozoo,

שלום לכולם! קראתי את הדביקים והכל... יש לי כמה שאלות. אז ככה: אני מתכנן בחופש הזה לעשות מודינג למארז משהו ממש ממש טוב. אני מוכן להשקיע קצת כסף, כמה שצריך אבל לא ממש מאות על מאות. אני, בגדול, רוצה לדעת על כל האפשרויות הנפוצות והפחות נפוצות של מודינג, נקרא לו - שגרתי - של מארז רגיל, לא דברים יצירתיים ממש. אתם יודעים, לשנות מארז רגיל. נגיד: תאורה מיוחדת, עוד מאווררים, וכל מיני דברים אחרים, שלצערי אין לי מושג בכלל מאיפה להתחיל לחשוב עליהם. הבנתי מעט, מקריאת הדביקים. אני רק רוצה לדעת איזה שם והסבר קצרקצר על כל אפשרויות התאורה, צביעה, חתיכה וכו'. עריכה: הייתי שמח אם תמליצו לי על איך להתחיל, על איזה מארז כדאי לקנות. אחד שאני אוכל לזמבר לו ת'צורה לגמרי ! אני מתכוון כ…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם , יש לי בבית דרמל , ויש לי דיי הרבה כלים בשבילו. איזה כלי חריטה הוא המועדף ביותר ? אתם יכולים להראות תמונה / להביא סוג / דגם ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by dbzu,

מה אתם אומרים על זה? זה יעבוד? זה מחובר ל usb , שלט רגיל יקלוט את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by ExploiT,

אוקי כולם עכשיו סוכות בפתח זה אומר אפשר להרוג תמארז ולעשות שיפוץ מקיף עכשיו פעם אחורנה שעשיתי מודינג התאכזבתי לקחנו תמארז פרקנו אותו וריססנו עליו בצבע שחור עכשיו כול נגיעה במארז הצבע היה מתקלף ומשאיר אחריו שימן לבן של הצבע הקודם (הבנתי מכאן שההיתי צריך לשייף ואז לצבוע נכון?) חתכנו עם דיסק את הדלת ואז תפרספקט עם דיסק והדבקנו את הפרספקט מאחורי הדלת ונוצר גם מרווח וגם זה התפרק קיצר המארז נראה כמו אלגזירה עכשיו יש לי מחשב חדש (ראו מפרט) ומארז גנרי שזקוק למודינג דבן ראשון שאני רוצה לעשות זה להעיף תגירלים החוסמי אוויר האלה ובכך לקרר תמארז (אם איזה נייר משיפיים ? , איזה צבע להתשמש שהיה איכותי?) אחרי זה לצבוע את כולו בשחור ולהוסיף אולי חלון יש לי קטודה מהמודינג הקוד…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by nehmia,

יש את החיבור של 4 פינים שיוצא מהספק. אני רותה לבנות פאנל שליטה למואררים אני רוצה לחבר 4 מאוררים +4 לדים (בין המוארר למספק יהיה לד) +3 לדים שיאירו את הפאנל. המתח נמו מידי או שהמאוורים יפעלו יותר חלש?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by icebreak,

http://www.dslinux.org/forums/index.php?showtopic=45&st=220&p=2057entry2057

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.