עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by B0o!,

פתיחתי ספק ישן שמצאתי איפה שהוא ולקחתי את המאוורר..... על המאוור אין שום מדבקה של כמה הוא צריך לקבל וכו'.... המאוורר הוא מאוורר 80מ"מ יש לו שני חוטים(אדום ושחור) שהם משוחררים ( זאת אומרת ללא כל חיבור) יש לי חיבור מולקס שאני רוצה להלחים לו אבל..... אני לא יודע לאן וכמה הוא מקבל וכו'.... !! איך אני אדע כיצד לחבר אותו למולקס?? תודה מראש לעורים !

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by T-R,

קניתי מחשב חדש לאחרונה. q9450 ga-48x-ds4 cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי. gigabyte - 4870 crossfire a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb) seagate sata2 500gb 32mb crosair 750 ספק כוח. vista home preimum 64bit בעקרון מה שעשיתי זה ככה.. Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  3. אני רציתי לעשות למחשב שלי צביעה מאוד יפה ומושלמת את חשבתי אם אני יכול לעצב את המחשב בפוטושופ בתמנה של 1ל1 להביא את זה לבית דפוס ושיעשו לי מזה מדבקה גדולה שאני ידביק על המחשב ואז תהיה לו מן צביע יפה מה דעתכם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by Little_AKA_Or,

שלום.. לאחרונה דלת המארז שלי עברה מודינג ובמהלך החיתוך היא נשרטה בכמה מקומות. אחרי הצביעה עדיין ניתן לראות את השריטות. מה עליי לעשות ואיך עליי לצבוע בשביל שהצביעה תיהיה נקיה ללא שריטות?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by Psychedelic,

שלום, מצאתי מאוורר ישן ויש בו 3 חוטים אחד צהוב,אחד שחור, ואחד אדום. לאיפה אני מחבר את כל אחד מהחוטים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  6. אני רוצה לחתוך ת'מארז שלי למעלה בגג כאילו לעשות חלון דיי גדול יש לכם המלצה לצורה או שבלונה ? בתודה איתי

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום לכולם, שאלה קצת מוזרה, אבל אני אשאל: יש לי מחשב ישן שקניתי לפני 7.5 שנים, מפרט מלא בצד. הבעיה איתו שחזית המארז (הפלסטיק) היה בצבע לבן לפני 7.5 שנים, ועכשיו הוא קצת הצהיב. האם יש חומר/ דרך כלשהיא להחזיר לו את הצבע המקורי, ולמה זה בעצם קורה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

טוב קודם כל אני נוב רציני בחשמל אבל אני יכל לעשות כמעט הכל[ומה שלא אני אז אבא שלי] בתנאי שיהיה מובן ...אז לבעיה: יש לי לד ממנו יוצאה שני כבלים של 3 פינים, אני מחבר אתזה לקופסא כחולה שהיא מתאמת בין ה3 PIN ל2PIN, ה2NIP שיוצאה מהצד השני מחובר שני כבלים אורכים בשחור ואדום השחור הולך לחיבור הזה שמחברים לספק[4PIN] האדום מתחבר למתג עכשיו במתג יש גם חוט צהוב שהחוט הצהוב מחובר ל4PIN מה שמחברים לספק שמחוברים אליו החוט השחור. עד עכשיו זה עבד טוב אבל אחישהו הכבל הצהוב[במחובר למתג] יצאה לי. עכשיו אני זה לא עובד[לא ממש ניסתי אבל לא נראה לי שזה יעבוד] חשבתי על 3 אפשריות: א. לחבר את החוט האדום לצהוב ישירות ב. לחבר את החוט הצהבו ישרות ל4PIN [זה שנמתחבר לספק] ג. להלחים את החוט הז…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by icebreak,

http://www.dslinux.org/forums/index.php?showtopic=45&st=220&p=2057entry2057

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Stanly,

1. לפי מה שהבנתי יש מפל מתח של 3V על הנגד אבל האם זה אותו מפל מתח ב-9V וב-5V?! 2. אם ככה.. אז אני לא יכול לחבר שני נגדים בטור כאשר המתח המסופק הוא 5V?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by ofeky1,

שקעי ה USB שלי במארז (דגם במפרט) לא עובדים כבר הרבה זמן והיום נמאס לי מזה בגלל שהם מחוברים ללוח טוב אז הבנתי שהבעיה היא לא בלוח אלה בשקעים אחרי שפירקתי את המארז ובדקתי את הכבלים ואת השקע גיליתי שנדפק לי החלק הזה: עכשיו מאיפה אני יכול להשיג\לקנות אחד כזה תקין? כי לא נראה לי שאפשר לתקן את החלק הזה תודה מראש לכולם!!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

אני רוצה לבדוק את הספק כח בשעת מאמץ אחרי שהמסך קורס אם אני יחבר את החוטים בזמן שהמחשב דולק, לא יהיה קצר או משהו? (לא לכוון רק לחבר)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. אם אפשר גם לדעת דרכם תמעלות חום של כל דבר בזמן אמת?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. צהריים טובים, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by אריה_ר,

ויש לי כמה שאלות קרתי את ההודעות בנושא המנגנון לדים של הוינאמם ולא הבנתי לאן ויאך הלדים מיתחברים כאילו אני פשות לוקח וחותך את הכבל של המדפסת ואת המנורות מחבר לשם 2-9 לפולוס והשאר למינוס ?? זה מה שהבנתי כך עוסים את זה ? ובאיזה קישור ראיתי את הלדים על איזה פלטה כאילו מה זה ?? העם מישהוא יכול עוד פעם בקשה להסביר לי כי חיפסת את הנושא הזה ולא הבנתי אותו ועוד שאלה הקשר למתגים של הפאן באס אפשר פשות לקחת את הפלוס לחתוך אותו לשים שם מתג ואחרי המתג לשסים מנורה ואז להמשיך למאורר ( אני רוצה 2 מצבים ) עוד שאלה בקשר למאוררים של המארז יש להם חיישן או משהוא כי בתוכנה פאן באס כתוב כמה ההמאורר של המאבד מיסתובב איך הוא יודע את זה תודה לכול מי שעוזר פשוט לא מצאתי את התשובות לזה בארכיו…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Viperium,

מצאתי אצלי בבית, כרטיס טלויזיה ישן נושן, עם חיבור ISA (עליו השלום), עם הכרטיס הגיע גם מקלט אינפרה-אדום ושלט. המקלט מתחבר לחיבור של המקלדת ומחבר אליו את המקלדת עצמה מקלדת --> מקלט --> מחשב החיבור של המקלדת הוא כזה: (העליון) ולא PS2 כמו שקיים היום השאלה שלי היא כזאת - האם אפשר להכין מהסט הזה, בעיקר מהמקלט, מקלט פעיל לקליטת השלט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by ElemenTal,

סימתי עכשיו לחתוך פתח בדלת של המארז ורציתי לדעת עם מה נכון לשייף ? כבר שייפתי אבל לא משנה... קיצר בהתחלה השתמשתי בזה: פעם אחת עשיתי עם זה ב 90 מעלות רגיל, פעם נוספת בזווית כלפי חוץ ופעם נוספת בזווית כלפי פנים (יענו שישיף לא את האצמע אלה את הצד) ועשיתי עוד הפעם עם זה: עם הראש 8153. גם, סיבוב אחד רגיל, ועוד כמה סיבובים בזווית כזה את החלק החיצוני. יצא טוב, אחרי שעשיתי עם השני היו חלקים שהיו ממש חלקים, החלקים שהיו פחות חלקים כראה לא ערבתי שם מספיק... אז אני רוצה לדעת אם זה בסדר, או שסתם עשיתי פעמים כי אולי הפעולות של שתי הראשים בכלל מנוגדות, או השם עושים כמעט אותו הדבר... אני רוצה שהחיתוך יצא חלק ומעוגל, כמו הקצוות של המארז... במה להשתמש ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by avi333,

יש לי מאוורר של 80 מ"מ שהוצאתי מספק ישן שלא עבד.. ויש לו שתי חוטים כמו שתיראו בתמונה אחד אדום ואחד שחור אז אני שואל אם אפשר לחבר אותו?? ואיך? הנה התמונות http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3E40S3OM8X5YB2CRJFT1WM5HSG http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=0WTAZKUV1K8441M9TPQGJCPWOU

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by lion03,

העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  22. כי אני כול הזמן גומר דיסקיות מחוזקות!?!! הם נשחקות מהר אז כנראה אני לא עובד נכון מה השיטה הנכונה?

23. Started by nehmia,

יש את החיבור של 4 פינים שיוצא מהספק. אני רותה לבנות פאנל שליטה למואררים אני רוצה לחבר 4 מאוררים +4 לדים (בין המוארר למספק יהיה לד) +3 לדים שיאירו את הפאנל. המתח נמו מידי או שהמאוורים יפעלו יותר חלש?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by yarivot26,

מכיוון שיש מחסור גדול בחלקי מודינג בנעה ופנדה (חנויות הקרובות אליי) וגם בגלל שההורים שלי בסוף השבוע טסים לארה"ב החלטתי להזמין את החלקים שאני צריך מחו"ל אבל החנות היחידה שאני מכיר היא NEWEGG אז אם מישהו יכול להמליץ לי על חנויות טובות (זולות ואמינות) אני אודה לו

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by ViPeRT,

שלום לכם יש לי מאוור של מעבד ישן ואני רוצה לשים אותו בתר קירור לכרטיס מסך יש לו 3 חוטים: שחור אדום ולבן לאיזה חוטים אני צריך לחבר את המתח (המאוורר עובד על 12V)? יש תמונה של המאוורר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים