אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני בונה מטרונום לגיטרה שלי עכשיו קניתי את הרכיבים והביאו לי קבלים של 2.2uf במקום 22uf יש מצב שאני מחליף במקום 22 ל 2.2 או לאחד מהקבלים הבאים: 47uf , 100uf ,220uf , 2.2uf הנה הסכמה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2007/11/01/howto-make-your-own-metronome/
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה הראשון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=719 איך הוא? יחזיק 4 מאווררים של 120? ויש עוד אחד שאני לא יודע אם הוא בכלל קונטרולר, זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=720 יש מידע עליו?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המארז שלי אבל יש לי מדבקות עם החברות עליו ואני רוצה לשמור אותם למישהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
איך ואיפה אני יכול להוסיף מאורר לספק כוח .(שהמאורר יהיה בתוך הספק)ולאן אני יחבר אותו?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברה צריך מדריך לlcd עיקרון שיראה טמ' ולא שטויות אחרות תודה לעוזר שבת שלום שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כמובן שאוטומטית רציתי לרכוש בPCCOOL את הפנאל הנ"ל שהוא אמור להיות מעולה וזול http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa אבל הם לא עונים בטלפון כבר מספר ימים נראה לי שהם כבר לא פעילים יותר אשמח לשמוע המלצות הצעות תודה מראש וסופ"ש מהנה לכולנו
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1247&products_id=7332 ורציתי לשאול אם למישהו יש את זה..? וזה שווה בכלל? או שאני יכול לקנות משהו יותר יפה במחיר הזה..??
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך ת'מארז שלי למעלה בגג כאילו לעשות חלון דיי גדול יש לכם המלצה לצורה או שבלונה ? בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לבדוק אם הספק שלי הלך ובשביל לעשות את זה אני צריך את השיטה ההיא שמפעילה את הספק בלי לחבר אותו למחשב.. אני זוכר שצריך חבר חוט בין שני חריצים פה: אבל אני לא זוכר אילו חריצים... תוכלו בבקשה לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט מרחוק על אחד הלפ טופים שלי (די ישן) ע"י מקלט, אולי אינפרא אדום. אין במחשב הזה COM או USB פנוי. מה שכן יש זה LPT ו PS2 . האם מישהו מכיר אפשרות לבנות מקלט שיתחבר לשם?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, אומנם אני סטודנט להנדסת חשמל, אך כיוון שהקורסים המעניינים יתחיל עוד שנה/שנתיים אני בינתיים לומד כמה שאפשר לבד. בספר The art of electronics יש מעגל שאני לא לגמרי מבין. המעגל מצורף להודעה זו. השאלה היא מדוע מקור הזרם הזה יהיה יציב יותר מאשר מקור זרם עם JFET בודד? הבנתי שהרעיון הוא ש-Q2 ישמור את Vd של Q1 קבוע, ואז לא תהייה השפעה של Vds על הזרם. השאלה היא כיצד Q2 מסייע ליצב את המתח הזה? ולא פחות חשוב, מדוע נדרש ש-Idss של Q2 יהיה גבוה יותר מזה של Q1? תודה, Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כמה תמונות של המחשב, בוצע סידור כבליפ + נעשה סליבינג למספר מאווררים אך הוא הסתיים מאחר וההיט שרינק שיש לי קצת גדול.. הסידור הוא לפני הסליבינג למאווררים מאחר והוא עוד לא נגמר . מספר כבלים הוכנסו לתוך הספק על מנת שלא יפריעו לזרימת האווייר, הכבלים שבוך הספק צופו באיזולירבנד שנקרא לפלפ, הוא חסין מפני לחות וחום, הרבה טכנאים של YES ו HOT משתמשים בו על מנת לצפות חיבורים.. תשפטו אתם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, זה חלון שמגיע עם מארז מסויים. אבל אני צריך את השבלונה בשביל HTPC עצבני, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שבלונה כזאת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כי אני יכול להזמין אותו מחו''ל במשהו כמו 200 שקל פחות או יותר ואני צריך עזרה אם הוא שווה בכלל ? ואם הוא עושה את העבודה כמו שצריך ... ואם אתם ממליצים על משהו יותר טוב ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חברה חשבתי על לעשות פרויקט מודינג שבעיקרון יראה כמו mac mini רק יותר גדול ורציתי לדעת האם אפשר למצוא פלסטיק לקליפה החיצונית בארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מאוורר 120 מ"מ ע"מ להחליף את המאוורר שנמצא על הZalman 7700 שלי... ראיתי את הSFDB היכן ניתן להשיג מאוורר שכזה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את המארז של ה- SUNBEAM SAMURAI שסביר שהוא מוכר לרובכם בכל מקרה - "הבעיה" שלו היא שמשום מה הם המשיכו את ה- INDENTATION (הבלטה או מדרגה) הקיים באופן נורמלי באיזור ה-PCI - גם לאיזור המאווררים האחוריים... כדי "לפתור" את ה-"בעיה" הזו שהם המציאו לעצמם -- הם פיתחו FAN CAGE ייחודי עם רגל אחת קצרה ורגל אחת ארוכה כדי שיוכל להתחבר לצד האחורי של המארז ולאחסן בתוכו שני מאווררים הדבר הזה דפוק מכמה סיבות: 1. העובדה שהמאורר לא צמוד כולו לצד האחורי של המארז, וחצי מהמאוורר בעצם עומד עם רווח של כסנטימטר מהצד האחורי - פוגעת מן הסתם בהוצאת האוויר 2. בגלל ההבלטה - המאורר "נצמד" לצד הקרוב יותר למעבד ולא זה הרחוק יותר... במארזים נורמלים הצד הרחוק יותר הוא זה שאליו מתחבר…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה זה אחלה אתר ואני רציתי לדעת כיצד אני יכול לצבוע מאוורר בלי לפגוע בו כך שהוא ימשיך לעבוד בצורה מסודרת?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-