עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מישהו יודע היכן ניתן להשיג Sunbeamtech Laser Led Blue חוץ מאצל פנדה, אין להם צבע כחול ולא אצל PCCOOL, לא יודע אם הם קיימים בכלל. אם אפשר קישורים והמלצות ללד כחול בוהק, לא חייב Sunbeamtech. תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. ??

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by B0o!,

פתיחתי ספק ישן שמצאתי איפה שהוא ולקחתי את המאוורר..... על המאוור אין שום מדבקה של כמה הוא צריך לקבל וכו'.... המאוורר הוא מאוורר 80מ"מ יש לו שני חוטים(אדום ושחור) שהם משוחררים ( זאת אומרת ללא כל חיבור) יש לי חיבור מולקס שאני רוצה להלחים לו אבל..... אני לא יודע לאן וכמה הוא מקבל וכו'.... !! איך אני אדע כיצד לחבר אותו למולקס?? תודה מראש לעורים !

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by AFIK10000,

והאם כן כיצד

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by Psychedelic,

שלום, מצאתי מאוורר ישן ויש בו 3 חוטים אחד צהוב,אחד שחור, ואחד אדום. לאיפה אני מחבר את כל אחד מהחוטים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by ElemenTal,

סימתי עכשיו לחתוך פתח בדלת של המארז ורציתי לדעת עם מה נכון לשייף ? כבר שייפתי אבל לא משנה... קיצר בהתחלה השתמשתי בזה: פעם אחת עשיתי עם זה ב 90 מעלות רגיל, פעם נוספת בזווית כלפי חוץ ופעם נוספת בזווית כלפי פנים (יענו שישיף לא את האצמע אלה את הצד) ועשיתי עוד הפעם עם זה: עם הראש 8153. גם, סיבוב אחד רגיל, ועוד כמה סיבובים בזווית כזה את החלק החיצוני. יצא טוב, אחרי שעשיתי עם השני היו חלקים שהיו ממש חלקים, החלקים שהיו פחות חלקים כראה לא ערבתי שם מספיק... אז אני רוצה לדעת אם זה בסדר, או שסתם עשיתי פעמים כי אולי הפעולות של שתי הראשים בכלל מנוגדות, או השם עושים כמעט אותו הדבר... אני רוצה שהחיתוך יצא חלק ומעוגל, כמו הקצוות של המארז... במה להשתמש ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by שורטי,

אני חושב על לעשות את המוד זה ורציתי לדעת כמה דברים כשאני קונה כוס: 1. כמה עולה? 2.האם זה מתאים לכל מקדחה? ועוד משהו כשאני קודח חובה להוציא את הלוח אם והכל? כי זה נראה לי קצת מסובך ומסוכן! או שאולי יש טריק יותר נוח? אני מתכנן לעשות החיתוך בשלדה של הפאנל הקדמי ובחלק האחורי. חוץ מזה יש לכם עוד טיפים?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by ofeky1,

שקעי ה USB שלי במארז (דגם במפרט) לא עובדים כבר הרבה זמן והיום נמאס לי מזה בגלל שהם מחוברים ללוח טוב אז הבנתי שהבעיה היא לא בלוח אלה בשקעים אחרי שפירקתי את המארז ובדקתי את הכבלים ואת השקע גיליתי שנדפק לי החלק הזה: עכשיו מאיפה אני יכול להשיג\לקנות אחד כזה תקין? כי לא נראה לי שאפשר לתקן את החלק הזה תודה מראש לכולם!!

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by yarivot26,

מכיוון שיש מחסור גדול בחלקי מודינג בנעה ופנדה (חנויות הקרובות אליי) וגם בגלל שההורים שלי בסוף השבוע טסים לארה"ב החלטתי להזמין את החלקים שאני צריך מחו"ל אבל החנות היחידה שאני מכיר היא NEWEGG אז אם מישהו יכול להמליץ לי על חנויות טובות (זולות ואמינות) אני אודה לו

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אממ סיימתי לבנות הכל ,נותר רק החלק של הלדים . בסכמה שנתנו במדריך שלי לא היה נגדים אבל לפי הרבה אנשים הבנתי שצריך אז שמתי נגד של 400 על כל לד(מה שהיה לי בבית -_-") ,תוצאה=לד חצי מהבהב חצי לא דולק לא מגיע אליו מספיק מתח.. איזה נגדים כדאי להשתמש בשביל המוד? (משתמש בלדים UB שהוצאתי מעכברים מסכנים של מייקרוסופט,והאמת?עובדים מצויין ,לדים חזקים ביותר!) נ.ב שאלה לא קשורה-כמה אמור לעלות לד UB ? מוכרים אצלנו בהרצליה בחנות שיחידה שיש פה כל לד 6 שקל!גנבים! תודה רבה מראש..!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות מארז חדש חשבתי על הANTEC P180 אבל אני רוצה חלון אני פוחד לעשות את זה לבד כי זה מארז יקר ואני לא רוצה להרוס אותו אז אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by Viperium,

מצאתי אצלי בבית, כרטיס טלויזיה ישן נושן, עם חיבור ISA (עליו השלום), עם הכרטיס הגיע גם מקלט אינפרה-אדום ושלט. המקלט מתחבר לחיבור של המקלדת ומחבר אליו את המקלדת עצמה מקלדת --> מקלט --> מחשב החיבור של המקלדת הוא כזה: (העליון) ולא PS2 כמו שקיים היום השאלה שלי היא כזאת - האם אפשר להכין מהסט הזה, בעיקר מהמקלט, מקלט פעיל לקליטת השלט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by lion03,

העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by BloodLine,

איזה חנויות מוכרות ציוד מודינג כגון רגליות וכ'ו

18. זה הראשון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=719 איך הוא? יחזיק 4 מאווררים של 120? ויש עוד אחד שאני לא יודע אם הוא בכלל קונטרולר, זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=720 יש מידע עליו?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by -AKEL-,

אני רוצה לבדוק את הספק כח בשעת מאמץ אחרי שהמסך קורס אם אני יחבר את החוטים בזמן שהמחשב דולק, לא יהיה קצר או משהו? (לא לכוון רק לחבר)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by J0n1,

ראיתי את המדריך לבנית מקלט IR http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg635087#msg635087 לקחתי כבל של עכבר ישן, בדיוק כמו בתמונה, וחתכתי אותו. אך בכבל ישנם רק 4 חוטים, מצאתי את החוט של 5 ו7, אבל אני לא מוצא את החוט של 1 (השתמשתי במודד זרם...) הצבעים הם: כחול, לבן, ירוק וכתום (אם זה עוזר) מה אפשר לעשות? אפשר אולי להשתמש בכבל USB? ואם כבר מדברים, יש לי מתאם IR שמתחבר בUSB, יש מצב שישנה אפליקציה אחרת (אני יודע שזאת שעובדת עם המקלט הזה לא תומכת) שאני אוכל להשתמש בה? לא נראה לי הגיוני שכל התוכנות ברשת מצריכות מקלט HOME MADE. אני צריך רק לשלוט על עוצמת הLINE IN במחשב :-\ תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. כי אני כול הזמן גומר דיסקיות מחוזקות!?!! הם נשחקות מהר אז כנראה אני לא עובד נכון מה השיטה הנכונה?

22. Started by nehmia,

יש את החיבור של 4 פינים שיוצא מהספק. אני רותה לבנות פאנל שליטה למואררים אני רוצה לחבר 4 מאוררים +4 לדים (בין המוארר למספק יהיה לד) +3 לדים שיאירו את הפאנל. המתח נמו מידי או שהמאוורים יפעלו יותר חלש?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by xgamer,

שלום לכולם היום קניתי כמה חלקים ואני משדרג ת P1 שהיה לי קניתי לוח מעבד וכרטיס מסך חדשים (זכרונות עוד מעט) עכשיו יש לי מארז של P1 יש לי בעיה קטנה בספקים הישנים היה כפתור כזה שלוחצים עליו ואז המחשב היה נדלק עכשיו הוצאתי תכפתור הזה כי אני מחליף תספק. נשארו לי כפתור של ריסט וכפתור סטנד-ביי הכפתור של הPOWER נשאר בלי לחצן כי הוא היה מותאם לספק. אז עכשיו יש לי שתי כפתורים כמו של הריסט שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החיבור של הסטנד-ביי שיהיה זה שמפעיל תמחשב? הלחצנים של הריסט והסטנדביי הם קפיצים כאלהת לא נשארים לחוצים.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by monya2007,

אופס סליחה, פורום לא נכון בטעות לחצתי אלקטרוניקה ומודינג (זה מעל אוברקלוקינג וקירור) טעות שלי אפשר לנעול / למחוק

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים