אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מצאתי אצלי בבית, כרטיס טלויזיה ישן נושן, עם חיבור ISA (עליו השלום), עם הכרטיס הגיע גם מקלט אינפרה-אדום ושלט. המקלט מתחבר לחיבור של המקלדת ומחבר אליו את המקלדת עצמה מקלדת --> מקלט --> מחשב החיבור של המקלדת הוא כזה: (העליון) ולא PS2 כמו שקיים היום השאלה שלי היא כזאת - האם אפשר להכין מהסט הזה, בעיקר מהמקלט, מקלט פעיל לקליטת השלט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
כן, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תמונות שמראות את ההבדל בין מט, למבריק. היה לי צבע על הדלתות והגג והחלטתי לשנות לפני התיאורים הבנתי שאני רוצה מט.. כמה עולה ספרי ? (מט) ואני צריך לעשות לפני זה פריימיר? המארז משוייף לגמרי עד שרואים את הפח עצמו
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם קוראים לי בני ואני חדש פה באתר ובמודינג שהתחלתי להתענין בו לאחר שיטוט רחב מתוך שיעמום באינטרנט חוץ מזה שתמיד היה לי מין תחביב של לפרק (ולפעמים להרכיב בחזרה) כל דבר שנראה מעניין נראה לי שהתחלתי די נועז בשביל מודינג ראשון קניתי דרמל של WOLF ב140 ש"ח זול אה אני לא יכתוב איפה כי נראה לי שאסור לפרסם פה אני לא בטוח. בכל מקרה כבר חתכתי את החלון בדלת של המארז ועיגלתי את הכבלים של ה DATA בצינור שקוף וגם אני מתכנן עוד כל מיני דברים כרגע אין לי תמונות כי אני בעבודה אני ישתדל לשים אח"כ אז השאלות שלי הן: 1.איך ועים איזה לדים אני יכול להאיר את הכבלים ? 2. אותה שאלה לגבי החלון 3. ובקשר לדרמל אמרו לי בהום סנטר שאין דיסק יהלום בשביל ברזל (בכלל, לא רק אצלהם) השאלה שלי אים מישה…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
-
http://www.dslinux.org/forums/index.php?showtopic=45&st=220&p=2057entry2057
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד אלקטרוניקה ולהגי)ע לרמות ממש גבוהות וכרגע אין לי בכלל ניסיון ... שאלתי היא כיצד אתם ממליצים לי להתחיל מה לעשות כיצד לצבור ניססיון וכדומה ???( עכשיו אני קורא את המדריך שיש מפה בפורום)
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ויש לי כמה שאלות קרתי את ההודעות בנושא המנגנון לדים של הוינאמם ולא הבנתי לאן ויאך הלדים מיתחברים כאילו אני פשות לוקח וחותך את הכבל של המדפסת ואת המנורות מחבר לשם 2-9 לפולוס והשאר למינוס ?? זה מה שהבנתי כך עוסים את זה ? ובאיזה קישור ראיתי את הלדים על איזה פלטה כאילו מה זה ?? העם מישהוא יכול עוד פעם בקשה להסביר לי כי חיפסת את הנושא הזה ולא הבנתי אותו ועוד שאלה הקשר למתגים של הפאן באס אפשר פשות לקחת את הפלוס לחתוך אותו לשים שם מתג ואחרי המתג לשסים מנורה ואז להמשיך למאורר ( אני רוצה 2 מצבים ) עוד שאלה בקשר למאוררים של המארז יש להם חיישן או משהוא כי בתוכנה פאן באס כתוב כמה ההמאורר של המאבד מיסתובב איך הוא יודע את זה תודה לכול מי שעוזר פשוט לא מצאתי את התשובות לזה בארכיו…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה, זה ממש דחוף כי אני עכשיו זז לקנות את הרכיב... אני צריך שכאשר יושמע קול, לא משנה איזה, אז מיקרופון קטן ורגיש מאוד ידליק לדים... זאת אומר שכל זמן שיש קול הלדים דולקים... אין קול הלדים לא דולקים... האם יש מיקרופון רגיש כזה שישמש כמתג, והמתג איהיה סגור כשהמיקרופון מרגיש קול? או שאני יצתרך לשלב מיקרופון רגיש עם טרנזיסטור TIP31?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה מאוורר זה? הכוונה היא להאם זה מאוורר שקוף ??? או מאוורר UV ??? או מאוור לדים (צבעוני)...??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, אני לא בטוח שכולם קשורות לפה... 1. איפה הכי זול לקנות את הנורות הזוהרות האלה (ניאון קוראים להם??) , באינטרנט או בחנויות? אם באינטרנט אז באיזה אתר? ואם בחנויות אז באייזו רשת חנויות?? 2. הטמפרטורה במחשב גבוהה, אני חייב לקנות מאוור? איפה אפשר למצוא משהו זול וטוב יחסית למחיר? 3. נכון יש במחשה את החוטים שמעבירים חשמל? הצבעוניים האלה שבקצה שלהם יש חיבורים לבנים? אלו שמתחברים לספק כוח.. (אין לי מושג איך קוראים להם), בקיצור, לא נשארו לי עוד כאלו פנויים, ואם אני אקנה חלק חדש לא יהיה לי לאן לחבר אותו, מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את הספק כח בשעת מאמץ אחרי שהמסך קורס אם אני יחבר את החוטים בזמן שהמחשב דולק, לא יהיה קצר או משהו? (לא לכוון רק לחבר)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לבדוק אם הספק שלי הלך ובשביל לעשות את זה אני צריך את השיטה ההיא שמפעילה את הספק בלי לחבר אותו למחשב.. אני זוכר שצריך חבר חוט בין שני חריצים פה: אבל אני לא זוכר אילו חריצים... תוכלו בבקשה לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני משתמש בפלאג הזה http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=85973 ואני עושה מה שצריך עם התוכנה UserPort. פעם זה היה עובד לי והכל אבל מאז פירמטתי ומאז הפרמוט זה לא עובד יותר! תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
חברה צריך מדריך לlcd עיקרון שיראה טמ' ולא שטויות אחרות תודה לעוזר שבת שלום שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מכיוון שיש מחסור גדול בחלקי מודינג בנעה ופנדה (חנויות הקרובות אליי) וגם בגלל שההורים שלי בסוף השבוע טסים לארה"ב החלטתי להזמין את החלקים שאני צריך מחו"ל אבל החנות היחידה שאני מכיר היא NEWEGG אז אם מישהו יכול להמליץ לי על חנויות טובות (זולות ואמינות) אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה הראשון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=719 איך הוא? יחזיק 4 מאווררים של 120? ויש עוד אחד שאני לא יודע אם הוא בכלל קונטרולר, זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=720 יש מידע עליו?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המארז שלי אבל יש לי מדבקות עם החברות עליו ואני רוצה לשמור אותם למישהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות משדר FM ואני רוצה לדעת עד איזה טווח אני יכול לשדר בלי אישור מיוחד ושזה יהיה חוקי... משהו יודע מה הטווח???
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, מצאתי מאוורר ישן ויש בו 3 חוטים אחד צהוב,אחד שחור, ואחד אדום. לאיפה אני מחבר את כל אחד מהחוטים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך ת'מארז שלי למעלה בגג כאילו לעשות חלון דיי גדול יש לכם המלצה לצורה או שבלונה ? בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, זה חלון שמגיע עם מארז מסויים. אבל אני צריך את השבלונה בשביל HTPC עצבני, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שבלונה כזאת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-