עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אז ככה... ניסיתי לחתוך במארז שלי כזאת פצצה(עושה בווום 8))ולא יצא לי טוב/מדויק/יפה. בהמשך הנושא אני יתן תמונות. אני רוצה שתעזרו לי מה לעשות עם החיתוך הזה? האם אני יכול לעשות משהו במקום? אם למישהו זה כבר קרה שלא יצא לו טוב חיתוך-מה עשית? אלה התמונות: סליחה על האיכות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

טוב קודם כל אני נוב רציני בחשמל אבל אני יכל לעשות כמעט הכל[ומה שלא אני אז אבא שלי] בתנאי שיהיה מובן ...אז לבעיה: יש לי לד ממנו יוצאה שני כבלים של 3 פינים, אני מחבר אתזה לקופסא כחולה שהיא מתאמת בין ה3 PIN ל2PIN, ה2NIP שיוצאה מהצד השני מחובר שני כבלים אורכים בשחור ואדום השחור הולך לחיבור הזה שמחברים לספק[4PIN] האדום מתחבר למתג עכשיו במתג יש גם חוט צהוב שהחוט הצהוב מחובר ל4PIN מה שמחברים לספק שמחוברים אליו החוט השחור. עד עכשיו זה עבד טוב אבל אחישהו הכבל הצהוב[במחובר למתג] יצאה לי. עכשיו אני זה לא עובד[לא ממש ניסתי אבל לא נראה לי שזה יעבוד] חשבתי על 3 אפשריות: א. לחבר את החוט האדום לצהוב ישירות ב. לחבר את החוט הצהבו ישרות ל4PIN [זה שנמתחבר לספק] ג. להלחים את החוט הז…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by rabbit,

פירקתי מסך מיומן אלקטרוני ישן יש סיכוי שאני מחבר אותו למחשב? כי אין בו את החיבורים כמו שבמדריך שיש באתר

4. מעוניין שתהיה לי שליטה על עוצמתם מאחר ושלושת זהים התכנון הוא לחבר את החוט של החיישן רק אל אחד מהמאווררים ואת החשמל לחבר לשלושתם כך שאם ארצה להנמיך את מהירות המאווררים אוכל לעשות זאת בעזרת תוכנת ניטור טמפ' ולא באופן ידני בעזרת מפסקים\מוד השאלה היא האם: 1) זה לא עלול ליצור עומס על החיבור נכיוון ששלושה מאווררים של 12 CM צורכים כ1 אמפר זה יחסית לא מעט לא עלול לפגוע בחיבור \לוח אם??? 2) לא יהיה הבדל במהירות שהם יסתובובו בניגוד לחיבור כל אחד המהם לחיבור משלו ??? זה דיי דחוף הנושא כי אני פירקתי אותם ומחכה אם להלחים את החוטים!!!! תודה לכולם מראש !!!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by ali,

היי קניתי מאוורר ממש טוב השם הוא :Smart Case Fan Blue LED אז אני לא משתמש בפונקציה של האוטומטי לפי החום אז יש לי חיישן מיותר מה אפשר לעשות איתו? דרך אגב ניסיתי את המאוורר SF2 לעומת מה שיש לי עכשיו הם לא שונים במהירויות אבל ברעש שונים ובנוחות גם מה שיש לי עכשיו יותר טוב מבחינת אסטתיקה וגם רעש שונה וזה באמת וגם נוחות הוא מתחבר לספק וגם לSYS FAN אפשר

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by lion03,

העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by Psychedelic,

כן, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תמונות שמראות את ההבדל בין מט, למבריק. היה לי צבע על הדלתות והגג והחלטתי לשנות לפני התיאורים הבנתי שאני רוצה מט.. כמה עולה ספרי ? (מט) ואני צריך לעשות לפני זה פריימיר? המארז משוייף לגמרי עד שרואים את הפח עצמו

8. שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by tzilber,

שלום יש לי לוח אם מסוג DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D. רציתי לדעת אם יש צורך בשליפה של לוח האם מהמארז על מנת לשחרר את הברגים של ה-north bridge? או שאפשר לבצע את הפעולה ממבט על? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. שלום אני חדש בעניין המודינג הזה וברצוני לעשות ספריי\צבע על המארז עם שבלונה יענו לשים ציור כזה רציתי לדעת איזה ספריי יתאים מארז compucase http://www.noacomp.co.il/uploadimages/716413.JPG

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Aviko,

יש באתר מדריך לlcdלמודינג. כתוב שם שצריך כבל עם גידים, אם אין לי אני יכול סתם לקחת 10 חוטים לשים אותם בשרינק וזה יפעל אותו דבר? עוד שאלה, מאיפה לקנות מסכים כאלה זולים, שנפוצים בקרב המודרים? תודה לעוזרים, אבי

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by super-MC,

קניתי לידים של 2.5 v אני רוצה לחברק אותם לחיבור של 12v איזה נגדים אני צריך ? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by spide220,

אממ אני צריך לדים אינפרא אדום מאיפה ניתן להשיג? לדים כאלה: http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2062565&cp תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by ElemenTal,

סימתי עכשיו לחתוך פתח בדלת של המארז ורציתי לדעת עם מה נכון לשייף ? כבר שייפתי אבל לא משנה... קיצר בהתחלה השתמשתי בזה: פעם אחת עשיתי עם זה ב 90 מעלות רגיל, פעם נוספת בזווית כלפי חוץ ופעם נוספת בזווית כלפי פנים (יענו שישיף לא את האצמע אלה את הצד) ועשיתי עוד הפעם עם זה: עם הראש 8153. גם, סיבוב אחד רגיל, ועוד כמה סיבובים בזווית כזה את החלק החיצוני. יצא טוב, אחרי שעשיתי עם השני היו חלקים שהיו ממש חלקים, החלקים שהיו פחות חלקים כראה לא ערבתי שם מספיק... אז אני רוצה לדעת אם זה בסדר, או שסתם עשיתי פעמים כי אולי הפעולות של שתי הראשים בכלל מנוגדות, או השם עושים כמעט אותו הדבר... אני רוצה שהחיתוך יצא חלק ומעוגל, כמו הקצוות של המארז... במה להשתמש ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by nadav275,

אני מאמין שכולכם מכירים את המארז של chenbro המכונה xspider. ובכן בבעלותי אחד כזה ואני מתכנן לעשות גרילים בצורת האות "B" שעל חלון המארז הזה http://www.bestplayer.de/images1/GECB_002_2g.jpg כמו הB הזו למי שלא הכיר... אני זקוק לסקיצה של הגריל, כמה שיותר מדוייקת(תתחשבו בניובי...) אפשר עם ה"גבה" ההיא או בלי... חשוב שיבינו את הכוונה ל"B' הספציפית הזו ולא שתהיה סתם אחת, כלומר כמה שיותר דומה לזו שעל החלון... נדב

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by ofeky1,

שקעי ה USB שלי במארז (דגם במפרט) לא עובדים כבר הרבה זמן והיום נמאס לי מזה בגלל שהם מחוברים ללוח טוב אז הבנתי שהבעיה היא לא בלוח אלה בשקעים אחרי שפירקתי את המארז ובדקתי את הכבלים ואת השקע גיליתי שנדפק לי החלק הזה: עכשיו מאיפה אני יכול להשיג\לקנות אחד כזה תקין? כי לא נראה לי שאפשר לתקן את החלק הזה תודה מראש לכולם!!

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  17. אני משתמש בפלאג הזה http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=85973 ואני עושה מה שצריך עם התוכנה UserPort. פעם זה היה עובד לי והכל אבל מאז פירמטתי ומאז הפרמוט זה לא עובד יותר! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. לפניי כמה ימים פירקתי את הספק הגנרי מהמחשב שלי לאיזה פרוייקט . כשפתחתי ראיתי מלא חוטים אבל יש כיתוב על הלוח אם של הספק כמה וולט כל חוט. ובמקרה נתקלתי באיזה 6-7 חוטים של 3.3V במחשב וכולם הלכו ללוח אם. אז השאלה שלי היא האם אפשר לחתוך את החוט ולחבר LED UB שהצריכה שלהם כמעט זהה ל 3.3 ברוב המקרים,בלי לפגוע במתחים של הלוח אם? אם כן אז לא נצטרך יותר נגדים אם לא מובן לגמריי אני ינסה להעלות תמונות בהמשך. ליאור.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  19. יש יציאות מתאימות בלוח אם והכנה במארז אבל אני לא יודע מה לקנות. אני צריך פנל קטן עם 2 USB וחיבור לאוזניות ומיקרופון. אני יודע שזה מגיע ברוב המארזים מובנה אבל לא נתנו לי את זה. בקיצור, מה לחפש? איך זה נקרא?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by tamos,

אפשר לנעול לא משנה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by Viperium,

מצאתי אצלי בבית, כרטיס טלויזיה ישן נושן, עם חיבור ISA (עליו השלום), עם הכרטיס הגיע גם מקלט אינפרה-אדום ושלט. המקלט מתחבר לחיבור של המקלדת ומחבר אליו את המקלדת עצמה מקלדת --> מקלט --> מחשב החיבור של המקלדת הוא כזה: (העליון) ולא PS2 כמו שקיים היום השאלה שלי היא כזאת - האם אפשר להכין מהסט הזה, בעיקר מהמקלט, מקלט פעיל לקליטת השלט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by avi333,

יש לי מאוורר של 80 מ"מ שהוצאתי מספק ישן שלא עבד.. ויש לו שתי חוטים כמו שתיראו בתמונה אחד אדום ואחד שחור אז אני שואל אם אפשר לחבר אותו?? ואיך? הנה התמונות http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3E40S3OM8X5YB2CRJFT1WM5HSG http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=0WTAZKUV1K8441M9TPQGJCPWOU

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by שורטי,

אני חושב על לעשות את המוד זה ורציתי לדעת כמה דברים כשאני קונה כוס: 1. כמה עולה? 2.האם זה מתאים לכל מקדחה? ועוד משהו כשאני קודח חובה להוציא את הלוח אם והכל? כי זה נראה לי קצת מסובך ומסוכן! או שאולי יש טריק יותר נוח? אני מתכנן לעשות החיתוך בשלדה של הפאנל הקדמי ובחלק האחורי. חוץ מזה יש לכם עוד טיפים?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  24. יש לי כמה שאלות, אני לא בטוח שכולם קשורות לפה... 1. איפה הכי זול לקנות את הנורות הזוהרות האלה (ניאון קוראים להם??) , באינטרנט או בחנויות? אם באינטרנט אז באיזה אתר? ואם בחנויות אז באייזו רשת חנויות?? 2. הטמפרטורה במחשב גבוהה, אני חייב לקנות מאוור? איפה אפשר למצוא משהו זול וטוב יחסית למחיר? 3. נכון יש במחשה את החוטים שמעבירים חשמל? הצבעוניים האלה שבקצה שלהם יש חיבורים לבנים? אלו שמתחברים לספק כוח.. (אין לי מושג איך קוראים להם), בקיצור, לא נשארו לי עוד כאלו פנויים, ואם אני אקנה חלק חדש לא יהיה לי לאן לחבר אותו, מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. אני רוצה לבנות מעגל של לדים שקופצים לפי קצב המוזיקה בוינאמפ וכל הדבר הזה אמור להיתחבר ל LPT לפני שאני קומה רכיבים אני צריך לדעת איזה נגדים לקנות בשביל זה אני צריך לדעת מה המתח ב LPT וסתם לידה כללי אני גם רוצה לדעת מה הזרם ב LPT תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.