עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. לפניי כמה ימים פירקתי את הספק הגנרי מהמחשב שלי לאיזה פרוייקט . כשפתחתי ראיתי מלא חוטים אבל יש כיתוב על הלוח אם של הספק כמה וולט כל חוט. ובמקרה נתקלתי באיזה 6-7 חוטים של 3.3V במחשב וכולם הלכו ללוח אם. אז השאלה שלי היא האם אפשר לחתוך את החוט ולחבר LED UB שהצריכה שלהם כמעט זהה ל 3.3 ברוב המקרים,בלי לפגוע במתחים של הלוח אם? אם כן אז לא נצטרך יותר נגדים אם לא מובן לגמריי אני ינסה להעלות תמונות בהמשך. ליאור.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by ali,

היי קניתי מאוורר ממש טוב השם הוא :Smart Case Fan Blue LED אז אני לא משתמש בפונקציה של האוטומטי לפי החום אז יש לי חיישן מיותר מה אפשר לעשות איתו? דרך אגב ניסיתי את המאוורר SF2 לעומת מה שיש לי עכשיו הם לא שונים במהירויות אבל ברעש שונים ובנוחות גם מה שיש לי עכשיו יותר טוב מבחינת אסטתיקה וגם רעש שונה וזה באמת וגם נוחות הוא מתחבר לספק וגם לSYS FAN אפשר

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by super-MC,

קניתי לידים של 2.5 v אני רוצה לחברק אותם לחיבור של 12v איזה נגדים אני צריך ? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by rabbit,

פירקתי מסך מיומן אלקטרוני ישן יש סיכוי שאני מחבר אותו למחשב? כי אין בו את החיבורים כמו שבמדריך שיש באתר

5. שלום לכולם קוראים לי בני ואני חדש פה באתר ובמודינג שהתחלתי להתענין בו לאחר שיטוט רחב מתוך שיעמום באינטרנט חוץ מזה שתמיד היה לי מין תחביב של לפרק (ולפעמים להרכיב בחזרה) כל דבר שנראה מעניין נראה לי שהתחלתי די נועז בשביל מודינג ראשון קניתי דרמל של WOLF ב140 ש"ח זול אה אני לא יכתוב איפה כי נראה לי שאסור לפרסם פה אני לא בטוח. בכל מקרה כבר חתכתי את החלון בדלת של המארז ועיגלתי את הכבלים של ה DATA בצינור שקוף וגם אני מתכנן עוד כל מיני דברים כרגע אין לי תמונות כי אני בעבודה אני ישתדל לשים אח"כ אז השאלות שלי הן: 1.איך ועים איזה לדים אני יכול להאיר את הכבלים ? 2. אותה שאלה לגבי החלון 3. ובקשר לדרמל אמרו לי בהום סנטר שאין דיסק יהלום בשביל ברזל (בכלל, לא רק אצלהם) השאלה שלי אים מישה…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. אני רוצה לבנות מעגל של לדים שקופצים לפי קצב המוזיקה בוינאמפ וכל הדבר הזה אמור להיתחבר ל LPT לפני שאני קומה רכיבים אני צריך לדעת איזה נגדים לקנות בשביל זה אני צריך לדעת מה המתח ב LPT וסתם לידה כללי אני גם רוצה לדעת מה הזרם ב LPT תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by avi333,

יש לי מאוורר של 80 מ"מ שהוצאתי מספק ישן שלא עבד.. ויש לו שתי חוטים כמו שתיראו בתמונה אחד אדום ואחד שחור אז אני שואל אם אפשר לחבר אותו?? ואיך? הנה התמונות http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3E40S3OM8X5YB2CRJFT1WM5HSG http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=0WTAZKUV1K8441M9TPQGJCPWOU

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  9. אני משתמש בפלאג הזה http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=85973 ואני עושה מה שצריך עם התוכנה UserPort. פעם זה היה עובד לי והכל אבל מאז פירמטתי ומאז הפרמוט זה לא עובד יותר! תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by שורטי,

אני חושב על לעשות את המוד זה ורציתי לדעת כמה דברים כשאני קונה כוס: 1. כמה עולה? 2.האם זה מתאים לכל מקדחה? ועוד משהו כשאני קודח חובה להוציא את הלוח אם והכל? כי זה נראה לי קצת מסובך ומסוכן! או שאולי יש טריק יותר נוח? אני מתכנן לעשות החיתוך בשלדה של הפאנל הקדמי ובחלק האחורי. חוץ מזה יש לכם עוד טיפים?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by spide220,

אממ אני צריך לדים אינפרא אדום מאיפה ניתן להשיג? לדים כאלה: http://www.radioshack.com/product/index.jsp?productId=2062565&cp תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. שלום אני חדש בנושא המודינג! לפני שבוע +- התחלתי להתעניין בזה והתחלתי לבצע מודינג על המארז שלי. אני מעוניין לקנות מאוורר לדים ורציתי לדעת אם המאוורר הזה טוב/יפה/עושה אור חזק? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_1614&products_id=4938 אם הוא טוב ובאמת אקנה אותו הייתי רוצה להתייעץ איתכם באיזה צבע כדאי לי לקנות? הנה המארז שלימצטער על איכות התמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום אני חדש בעניין המודינג הזה וברצוני לעשות ספריי\צבע על המארז עם שבלונה יענו לשים ציור כזה רציתי לדעת איזה ספריי יתאים מארז compucase http://www.noacomp.co.il/uploadimages/716413.JPG

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Aviko,

המדריך שיש לא כל כך עוזר לי אשמח לקבל מדריכים טובים יותר... עוד שאלה: יש לי 2 לדים שמתחברים לחיבור 12 v עם נגד 150 אום, למה אני לא יכול לחבר יותר???

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by compman112,

יש לי מארז טרנספורמר המפורסם על החלון הצדדי מצויים שני מאווררים קטנים - הוצאתי אותם ונשארו 2 חורים בגג המארז יש מאוור קטן שמוציא אוויר מהאחורה יש גדול שמכניס אוויר ומקדימה הוספרתי מאוורר גדול שמכניס אוויר. האם הקירור מספיק? האם זה טוב? על המעבד יש את TT Typhoon תודה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  16. חברה צריך מדריך לlcd עיקרון שיראה טמ' ולא שטויות אחרות תודה לעוזר שבת שלום שבת שלום

17. Started by arkadur,

איך אני עושה TINT, איזה חומר\ צבע צריך? ואיפה אפשר לקנות מוכן? (עדיף בירושלים) והאם הוא רגיש לUV?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by lion03,

העקרון פעולה שנאי תלוי בשדה מגנטי אבל כמה השדה הזה יכול להשפיע על הסביבה למשל אם אני ישים אותו ליד טלויזיה זה ישפיע עליה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by tamos,

אפשר לנעול לא משנה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by ofeky1,

שקעי ה USB שלי במארז (דגם במפרט) לא עובדים כבר הרבה זמן והיום נמאס לי מזה בגלל שהם מחוברים ללוח טוב אז הבנתי שהבעיה היא לא בלוח אלה בשקעים אחרי שפירקתי את המארז ובדקתי את הכבלים ואת השקע גיליתי שנדפק לי החלק הזה: עכשיו מאיפה אני יכול להשיג\לקנות אחד כזה תקין? כי לא נראה לי שאפשר לתקן את החלק הזה תודה מראש לכולם!!

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by אריה_ר,

ויש לי כמה שאלות קרתי את ההודעות בנושא המנגנון לדים של הוינאמם ולא הבנתי לאן ויאך הלדים מיתחברים כאילו אני פשות לוקח וחותך את הכבל של המדפסת ואת המנורות מחבר לשם 2-9 לפולוס והשאר למינוס ?? זה מה שהבנתי כך עוסים את זה ? ובאיזה קישור ראיתי את הלדים על איזה פלטה כאילו מה זה ?? העם מישהוא יכול עוד פעם בקשה להסביר לי כי חיפסת את הנושא הזה ולא הבנתי אותו ועוד שאלה הקשר למתגים של הפאן באס אפשר פשות לקחת את הפלוס לחתוך אותו לשים שם מתג ואחרי המתג לשסים מנורה ואז להמשיך למאורר ( אני רוצה 2 מצבים ) עוד שאלה בקשר למאוררים של המארז יש להם חיישן או משהוא כי בתוכנה פאן באס כתוב כמה ההמאורר של המאבד מיסתובב איך הוא יודע את זה תודה לכול מי שעוזר פשוט לא מצאתי את התשובות לזה בארכיו…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. שלום אולי מישהו יודע איזה רגליים מספקות חשמל ביציאת ה COM ? (חיבור ה9 פינים למחשב? ) הנה סרטוט של כל רגל מה שהיא עושה תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by Snufkin,

רציתי דבר ראשון להגיד שזו פעם ראשונה שלי באתר ושעד עכשיו אני המום מהיכולות המדהימות שאנשים מציגים פה! אני לעומת זאת פחות כישרוני וגם פוחד לסכן את המחשב שלי!!! רציתי לדעת אם יש חברות שונות לכבלים עגולים, ואם כן מי עדיפה ולמה. מקווה שתוכלו לעזור לי

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

אז ככה, זה ממש דחוף כי אני עכשיו זז לקנות את הרכיב... אני צריך שכאשר יושמע קול, לא משנה איזה, אז מיקרופון קטן ורגיש מאוד ידליק לדים... זאת אומר שכל זמן שיש קול הלדים דולקים... אין קול הלדים לא דולקים... האם יש מיקרופון רגיש כזה שישמש כמתג, והמתג איהיה סגור כשהמיקרופון מרגיש קול? או שאני יצתרך לשלב מיקרופון רגיש עם טרנזיסטור TIP31?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. Started by tzilber,

שלום יש לי לוח אם מסוג DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D. רציתי לדעת אם יש צורך בשליפה של לוח האם מהמארז על מנת לשחרר את הברגים של ה-north bridge? או שאפשר לבצע את הפעולה ממבט על? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.