אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מצאתי את האתר הזה http://www.ecawa.asn.au/home/jfuller/rj45/rj45.htm ויש בו סכמה לבנייה של בודק לכבל רשת השאלה שלי עכשיו האם זה יעבוד בכלל ועם הסכמה נכונה מישהו יכול להגיד לי ?... הבנתי שיש שם שני יחידות תודה לכולם ושיהיה לכם חג סוכות שמח עריכה ועם הוא יתאים גם לכבל ישר או שרק למוצלב ?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מומלצים למתחילים? אני רוצה קצת ללמוד על זה ויש ב ebay את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MPLAB-ICD2-ICD-2-COMPATIBLE-DEBUGGER-PROGRAMMER-PIC-USB_W0QQitemZ180091680328QQcategoryZ4661QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem האם המוצר מתאים גם למתחילים? בעיקרון אני יודע שהתיכנות עם המוצר הזה הוא כאשר הצ'יפ נמצא כבר על המעגל המורכב ושזה בעיקר נועד עבור מתכנתים שרוצים לעדכן את הצ'יפ ברגע האחרון או לעשות שידרוגים אחרי שהצ'יפ כבר הורכב וכולי אך השאלה היא האם זה מסבך מאוד את הדברים או שאפשר בקלת להתגבר על זה? אם לא, מה כן מומלץ לקנות למישהו שרק רוצה ללמוד? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hackadaycom.files.wordpress.com/2012/10/due.pdf עריכה: אמור לצאת ביום שני הקרוב. מחיר רשמי: 50$. מעניין כמה יעלו הלוחות צד ג'.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיברגלאס זה משהו למודינג אם מישהו ראה פה pimp my ride הוא יודע למה אני מתכוון אהה וגם בונדו אני צריך תודה...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. קניתי לוח ארדואינו M0 Pro הורדתי את atmel studio 7, ואת הגריסה האחרונה של arduino ide 1.7.10 וכאשר פותח ,סקיצה לדיבג :File--Open--Open object file for debbuging אני מקבל את ההודעה הבאה: [WARNING] Error updating project settings:Object reference not set to an instance of an object. איך פוטרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. בידיוק קראתי את המדריך לבניית מקלט IR של HEATSEEKERZ ואז שמתי לב שיש לי אפשרות לחיבור IR RECIVER על הלוח אם (EPOX 8RDA+) אתם יכולים בקשה לעזור לי עם זה.. מה בידיוק אני צריך לקנות ומאיפה? ואם מישהו עשה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
היי לכולם, חשבתי לפרסם כאן שקריקטור (שזהשעזרתי בטעות להקים) יוצא בפרויקט האקינג. בגדול חשבו לרכז הרבה פרויקטים מגניבים. יש ווידאו שמסביר את כל הרעיון כאן (כן זה אני מופיע) וגם כתבתי על זה בבלוג שלי אשמח אם אנשים כאן ייקחו חלק. יש לנו סיכוי להרים קהילה נוספת להאקינג ואלקטרוניקה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לעשות מהhds-3 מתאם לאזניות 3.5 רגיל אני יודע שמוכרים רגיל אבל הבנתי שזאת איכות הרבה יותר גבוהה ואני גם רוצה לנסות רצוי שתעזרו לי בצורה ברורה כי אני ממש לא מיקצוען בדברים האלא(הלחמתי דבר אחד או שתיים בחיים שלי אבל אף פעם לא אזניות) מה אני צריך שיהיה לי? ומה אני צריך לעשות?... תודה...[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 13:45:00 לא משנה... הסתדרתי...http://origin.mine.nu/nokia/nokia_hds-3_mod.shtml אבל רק רציתי לדעת איך לקצר את הכבל....
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מטען. הוא הרגיש לי קל מידי ומצורפת תמונה של מה שיש בפנים. נראה לי שמסוכן להשתמש בו. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק למתגים, ומחפש מתגים מוארים + פוטנצימטרים מוארים. אשמח מאד אם תכוונו אותי לאתרים בהם אוכל למצוא זאת. ואוכל לדעת את הגדלים של הרכיבים.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן איזהו פרויקט של מערכת שמע כלשהי יש ברשותי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו יש בתוכם מגבר שמגביר את עוצמת השמע (מן הסתם) המגבר מחובר לחשמל (בקיר)....יש לו שנאי בתוך הרמקול וכתוב שהשנאי מוציא 10v 1.5a הרעיון הכללי הוא להפעיל את המגבר על סוללות כדי שכל העסק יהיה נייד.... עכשיו לשאלות: 1) איך אני יכול להפעיל את המגבר על סוללות (או משהו נייד דומה) 2) אם אני יפעיל את המגבר על 6v 0.5a למשל...הוא יעבוד אבל יגביר פחות? לא יעבוד בכלל? או...? 3) רעיונות אחרים כיצד להפעיל את המגבר כך שיהיה נייד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למישהו יצא לעבוד עם OpenRLS? מוכרים מקלט תשע ערוצים( clone סיני של הדגם של flytron) ב hobby king ב $20, בעקרון אפשר להשתמש במקלט גם כמשדר ואפילו בו זמנית ולקבל מערכת טלמטריה. זה נראה מעניין מאוד אך לא פשוט לתפעול ולא מצאתי מדריכים לטיפשים. בתור התחלה אני רוצה לחבר ארדואינו למשדר, להעביר אות PPM אליו ולשדר למקלט שיעביר את זה הלאה לסרוו. http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__27096__OrangeRx_Open_LRS_433MHz_9Ch_Receiver.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות כפתור ווליום חיצוני (פאסיבי) לכרטיס הקול שלי הוא צריך להיות ממש פשוט (כניסת סטראו -> פוטנציומטר -> יציאת סטראו) והוא צריך להיות הכי הכי הכי הכי הכי איכותי שאפשר. 1. האם באמת כל מה שאני צריך זה כניסה ויצאה סטריאו ופוטנציומטר? 2. איפה אני יכול למצוא את הרכיבים האלו ברמה הכי גבוהה שיש? אשמח לעזרתכם, מני.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מניח שזה לא בדיוק המקום המתאים להודעה הזו... אבל תאלצו לסלוח לי, אני אוהב את HWzone וחוץ מזה לא ממש הצלחתי למצוא פורום אלקטרוניקה ישראלי שמכבד את עצמו (חוץ מהפורום של ישראל וויל אולי). בקיצור, הסיפור הוא כזה: אני מחפש מי שהו עם ידע (ורצוי גם מכשירים) קצת יותר מבסיסי באלקטרוניקה. בניתי את ה modularEEG שמתואר בקישור הבא: open EEG project - Modular EEG סיימתי את כל ההלחמות, והתחלתי לבדוק את המכשיר. נורת הביקורת דולקת כמו שצריך ואפילו מדדתי מתחים במקומות שונים והם תקינים. עם זאת אני לא מצליח לתכנת את ה AVR. אני מחפש מישהו שיוכל לעזור לי לבדוק את המכשיר ולמצוא מה לא בסדר בו. בתשלום במידת הצורך.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
עשיתי מוד של שעון למארז. פירקתי רדיו שעון ושמתי אותו במקום של הדיסקים.יצא מגניב,אבל השאלה אם זה עלול לפגוע ברכיבים האחרים כשהשנאי שלו קרוב להרדיסקים והלוח גם...
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. האמת שאין לי מושג באיזה מדור בפורום לפתוח את ההודעה. אבקש מהמנהל להעביר במידה ויש מקום מתאים יותר. אני מתכנן פרויקט של מחשוב לרכב שבסיסו nuc של אינטל המבוסס i5 8gb ram וssd. עכשיו אני מעוניין שיפעל עליו וויז או לפחות נווט אחר. האינטרנט יסופק ע''י נטסטיק רגיל. הבעיה זה עם הGPS. ראיתי כמה דברים באיביי השאלה מה המדד בזה איכות וכו' דבר נוסף הוא האם אפשר להשיג את גרסת הווינדוס פון להתקנה על מחשב והאם זה יפשר לי להריץ אפליקציות על מחשב מבלי תוכנות ג'
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך כמה חלקים לפרוייקט קטן שאני מתכנן וחלק מהם אני פשוט לא מוצא :'( אני צריך מתאם לסידרום של נייד לIDE רגיל , מתאם לדיסק קשיח של נייד לIDE ספק כוח DC-DC ATX הספקים המינאטוריים שמשתמשים איתם לרוב לCAR PC מאיפה אני יכול למצוא את כול זה בארץ או שאין לי ברירה אלה להזמין מחו"ל תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חיברתי את החוט האדום לפלוס ושחור למינוס וקרה פיצוץ מה יכולה להיות הסיבה (גוף 3W - שנאי 3Wׁׂׂׂׂׂ)?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום התחביב שלי הוא צילום תת ימי יש לי מצלמה של אולימפוס עם hot shoe בתוך מארז ו2 פלאשים חיצוניים שאפשר לעבוד מולם בfiber. האור של הפלאש הפנימי עובר בfiber ומפעיל את הפלאש החיצוני. הבעיה היא שהפלאש הפנימי אוכל את הסוללה (כל התמונות עם פלאש). למצלמות המאד יקרות יש תוספת שמתלבשת במקום הפלאש ויש לה לדים במקום האור של הפלאש. יש בחור בבלגיה שבנה משהו דומה גם עבור המצלמות הבינוניות כמו שלי אבל יש בעיה עם פלאשים מסויימים, משהו שקשור לתאורת הלד. לעוצמה או לרוחב האלומה או לתדר. לא ממש הבנתי. הוא הפסיק לייצר את זה אבל יש לו מספר פריטים למכירה. יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי? תודה, חזי
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע בערך מקלדת ועכבר אל-חוטיים של LOGITECH דגם CORDLESS DESKTOP EX 100, זה הכל סבבה וזה.... אבל אני רוצה שהטווח של זה יהיה יותר רחוק... אני מבין קצת באלקטרוניקה ויכול לעשות דברים בחשמל עם צריך... אבל אין לי מושג מה אני צריך לעשות והאם זה בכלל אפשרי... אני חשבתי לקנות עוד חיישן ולחבר אותו ליד המיטה וממנו להעביר כבל עד לreceiver וככה כאילו שיהיו לו שני חיישנים... אפשרי? איך עושים? ואם לא מה אפשר לעשות? תודה! שלומי
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הוצאתי VU METER מטייפ ישן מעוד נירא לי שנת 80 ומשהו... אבל זה לא הקטע... כך הוא נראה מקדימה: וכך מאחורה: מה שסימנתי באדום זה חיבורים למשהו שדומה ללד מקדימה(בין שני המדדים) עכשיו השאלה היא איך ולאן אני מחבר כל דבר? ואם אני אצליח לחבר אני העלה מדריך עם תמונות... נ.ב. אני מבקש סליחה על הפעם הקודמת שלא התנהגתי יפה!
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-