עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מומלצים למתחילים? אני רוצה קצת ללמוד על זה ויש ב ebay את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/MPLAB-ICD2-ICD-2-COMPATIBLE-DEBUGGER-PROGRAMMER-PIC-USB_W0QQitemZ180091680328QQcategoryZ4661QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem האם המוצר מתאים גם למתחילים? בעיקרון אני יודע שהתיכנות עם המוצר הזה הוא כאשר הצ'יפ נמצא כבר על המעגל המורכב ושזה בעיקר נועד עבור מתכנתים שרוצים לעדכן את הצ'יפ ברגע האחרון או לעשות שידרוגים אחרי שהצ'יפ כבר הורכב וכולי אך השאלה היא האם זה מסבך מאוד את הדברים או שאפשר בקלת להתגבר על זה? אם לא, מה כן מומלץ לקנות למישהו שרק רוצה ללמוד? תודה מראש, רן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bluz,

עריכה: הצלחתי לחתוך בצרוה קצת מוזרה איך אני מלחים על זה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. זה מעגל שמעוות את הקול? http://home.maine.rr.com/randylinscott/oct99.htm או שמא זה משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by shey1,

איפה כדי לשים אותו כשה יש לי מארז פול טוור למעלה או למטה? וכמה חורים צריך לעשות? דרך אגב מישהו פה יודע לכוונן vapochill?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. אני מתכוון להכין מארז (HTPC) שיתאים לריהוט בבית שלי ואני מתכנן להכין אותו מפרספקס (את הדפנות) שיחזיק את הכל ומבחוץ דיקט בציפוי עץ, כמו שאמרתי- כדי שיתאים לנוף, במארז עצמו יהיו שלושה מאווררים: אחד בדופן שליד המעבד- יכניס אויר ומעל המאוורר של המעבד חריצים כדי שהאויר החם ייצא. השני מעל הספק כוח (ספק מפורק- בלי בית)- שיוציא אויר. השלישי ליד הHD שיכניס אויר וגם ייתן אויר חדש לספק. כמובן (או שלא), אני מתכוון למאווררי 80 מ"מ. אז מה אתם אומרים ? נ.ב. הציפוי עץ נשאר בכל מקרה השאלה היא האם לעשות מפרספקס או ממשהו אחר- מעדיף כמה שיותר זול....

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. למה צריך לחבר 5 דיודות ליציאות 5,6,7,8,9 כשאפשר לחבר את יציאות 5,6,7,8,9 ביניהן ולהשתמה בדיודה אחת? ובאותה הזדמנות: איך יודעים מה ה + וה - בדיודה? ואני לא מבין מאיפה אני צריך להוריד את הדרייברים. הנה קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by moshe55501,

היום יצא המיקוד במיתוג ואני קיבלתי אותו מהמורה שלי והכנתי לי סיכום של כל החומר שיהיה לי ומעכשיו אני יתחיל לשנן אותו ולעשות תרגילים בעזרתו עכשיו נישאר לי נושא אחד שאני רוצה לסכם אותו וזה המונים אז ככה רציתי לדעת עם מישהו יוכל לשלוח לי סיכום או לכתוב לי על הסוגים של המונים ועל הפעולה שלהם תודה רבה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. יש לי רעיון למוד שבו אצתרך צבע ספריי ירוק זוהר כמו זה : ופרספקס כחול שקוף השאלה היא איפה לקנות אותו ... פרספקס רגיל וספריי טיפוסי זה לא בעיה .. הבעיה היא שהם "מיוחדים" או להיפך ספריי כחול ופרספקס ירוק תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ali_g,

שלום לחברי הפורום כולי תיקווה שכאן זה המקום שיוכלי לעזור לי אני מכין לפרויקט שלי ג'ויסטיק עכשיו השאלה שלי עם איזה פרוטוקול יהיה לי יותר קל לעבוד עם פרוטוקול הUSB או הפרוטוקול של בקר המשחק של סוני פליסטישן2 אם למישהו יש את הידע הדרוש לשאלתי תגובתו תתקבל בברכה תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by bluemail,

הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by johnnyg,

אני רוצה להבין מה כל דבר אומר בג'ק פלאג... מצאתי באנגלית, אבל אאני לא מבין כ"כ איפה יש מידע בעברית...?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. אני צריך לבצע מוד שלצערי הרב לא עובד עם עפרון או עם הלחמה. אשמח אם תענו לי על השאלה שבכותרת.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בניתי פדאל לגיטרה, ועשיתי לו חיבור לשנאי, השאלה שלי איך אני יודע אם לשים + או - בפולריות... וגם אני לא יודע כמה אמפר אני צריך בשבילו.. אני רק יודע שהבטריה היא 9V. [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 22:50:37 שכחתי את הסרטוט עצמו ^^http://www.generalguitargadgets.com/diagrams/fuzzface_sc_nn.gif

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. מישהו מכיר מעגל למגבר ואקולייזר?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by Winterlord,

שלום לכולם, ניסתי לחבר ליציאת ה-LPT שלי המחשב שלי מסך LCD בגודל 2x16, ובהתחלה נראה כאילו המסך היה בסדר (היתה שורת ריבועים). לאחר מכן עשיתי restart והעברתי את ה-LPT למצב EPP. כשהפעלתי מחדש את המחשב המסך לא הציג תווים אלא רק כל מיני שיבושים של תווים בצורה שנראית די רנדומלית. ניסיתי להחזיר את היציאה למצב שהיתה אבל שום דבר לא עובד. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה עם המסך?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by BarVaZ,

אני שם שתי קתודות במחשב אחד אולטרא סגול (uv) והשני קטודה כחולה ואני מחליף את שני המאוררים שיש לי עכשיו בעוד שתיים שאני צריך להחליט איזה.... הדילמה שלי היא איזה צבעים ישתלבו הכי טוב עם הקטודות שלי.... אני צריך מאורר אחד של 120mm ואחד של 80mm תנו לי הצאות על סמך האתר הבאה: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by ofir_shi,

שלום' אני רוצה לחבר gps לרדיו דיסק שלי באוטו 1. האם קדי לחבר אותו לרמקולים הקידמיים או האחוריים(=שהם עם מגבר) 2. איך אני יכול להפעיל את ה Tel Mute Wire ? (כאשר ה GPS מדבר הוא משתיק את הרדיו דיסק)?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by tamos,

אפשר לנעול לא משנה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. אני רוצה ליבנות מטען USB לנגן שיעבוד על סוללה של 9V ואין לי מושג איך לבנות אותו. האם מעגל עם נגד 1 יספיק? אם כן מה ההתנגדות שלו אמורה להיות? אם אפשר לקבל גם משהו קל לבניה עזרה בבקשה! מצאתי לינק אבל אני לא מבין מה הרכיבים שצריך http://www.instructables.com/id/E1BUJ53JXNEP286ZX3/ בתודה מראש, Deyv

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. הלכה לי ההגברה והרכיב STK מת , איפה ניתן להשיגו? מצאתי עמוד המסביר על STK בגוגל: http://ip565bfb2a.direct-adsl.nl/datasheets/ic-power/sanyo-stk086/pg_stk086.htm תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by moshe55501,

שלום היום קניתי מתאם בלוטוס לפלאפון כדי שאוכל לחברו למחשב כך הוא ניקרא bluetooth usb adapter es 388 אני משתמש בוינדוס ויסטה עכשיו התקנתי הכל כמו שצריך וזה מראה את ההתקן ומזהה את הפלאפון והכל הבעיה היא שיש איזה משהו קטן בסוף שכאילו לא נותן להמשיך לעבוד עם ההתקן מה לעשות זה ממש דחוף לי :s05: ???

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by nirh216,

מישהו יכול לתת לי ציור של התאור הבא, פעם כשהוא בחיבור מקבילי ופעם כשהו בחיבור טורי: "את הדיודה נחבר בטור לכבל remote שמגיע מהרדיו דיסק למגבר, את הקבל נחבר לצד עם הפס של הדיודה ואז למינוס של המגבר." תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by shai11,

יש כזאת אפשרות יש לי כמה מסכים שיושבים בצד ואני רוצה לעשות איתם משהו האים יש אפשרות לחבר אותם לממרים שלYES או משהו בסיגנון

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! יש לי שאלה: יש לי במחשב כרטיס טלויזיה PINNACLE ושלט (השלט מתחבר לכרטיס טלויזיה). יש אפשרות להגדיר את השלט לביצוע פעולות אחרות במחשב (ולא רק לכרטיס טלויזיה) ? תודה והמשך שבת נעימה, מוש'קה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים