אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
מי שזוכר את המארז השקוף שלי שהיה בתחרות מודינג בגני התערוכה אולי גם זוכר שהלוח שהיה לי שמה היה שרוף אז סוף סוף הבאתי את המחשב הזה למצב שהוא לא רק נראה טוב אלא גם עובד טוב הנה המפרט: Sunbeam Acryllic Case AC-T A.C. Ryan Ryan Power 2 550W Modular PSU Asus P4C800E-Deluxe Intel Pentium 4 2.4eGHZ (אולי אני אעשה לו איזה אוברקלוק) Thermalright XP120 עם מאורר Thermaltake 120 Tri Color RGB 2XCorsair VS256MB400 (סך הכול 512) Gainward GeForce FX5200 128MB (גם אולי יעבור איזה אוברקלוק) Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Buffer LG DVD Black 16X48 אני אשלח בקרוב תמונות לגלריית המודינג אבל קודם כל אני צריך להתקין עליו Media Center ולחבר אותו לטלויזיה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המוצר Antec Nexus כבר הרבה זמן ואני רוצה לעשות הארכה לחוטים משום מה , שאני מחבר באמצע חוט יותר אורך ולא אותו סוג , הוא מפעיל את הנאוון בצורה חלשה מאוודד יש למישהו פיתרון או סיבה לבעיה הזאת ?! בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
יש לי מארז טרנספורמר המפורסם על החלון הצדדי מצויים שני מאווררים קטנים - הוצאתי אותם ונשארו 2 חורים בגג המארז יש מאוור קטן שמוציא אוויר מהאחורה יש גדול שמכניס אוויר ומקדימה הוספרתי מאוורר גדול שמכניס אוויר. האם הקירור מספיק? האם זה טוב? על המעבד יש את TT Typhoon תודה.
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אם זה אפשרי לצבוע את פנים המארז הכלובים של הCD HD הכול.. צביעה רגילה + לקה שלא ישרט.. זה לא אמור להפריע לחומרה או משהוא נכון?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
קודם כל יש לי עכבר אופטי והמחשב שלי דלוק 24/7 והלד של העכבר מפריע לי לישון בגלל שהציפוי העליון של העכבר התקלף.... הצבע שאני רוצה לצבוע את שניהם הוא שחור. אבל יש לי שאלה קטנה, הצבע לא ימרח לי על היד (מהעכבר כמובן) ? איזה צבע אני צריך? (ספריי אני מניח אבל איזה?) המארז שלי נמצא אצלי כבר 7 שנים ואני רוצה לצבוע גם אותו. יש לי כמה שאלות לגביו, אני רוצה להחזיק את HDים שלי עם גומיות (כמו שיש למארז P150), איזה גומיות אני צריך? הHDים שלי מגיעים ל50 מעלות אז אני צריך גומיות שעמידות בטמפ' כאלה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן עם מסך מגע מהחיקוייים הסיניים לאייפוד טא'צ בכול מקרה התקלקל הכפתורים של הווליום סידרתי ולאחר זה הרגישות של המסך מגע ירדה פלאים עכשיו במסכי מגע אין לי מושג על המסך עצמו יש עוד כמו מסך שזה בעצם המשטח מגע אני חושב על המסך כתוב ועל המסך מגע יש מין כפתורים כאלה חץ ללימין | חץ לשמאל | W | חץ למעלה | חץ למטה שכמובן אלה לא משמשים למשתמש הרגיל כי אותם לא רואים ברגע ששמים את הפאנל של המכשיר תמונות בהמשך כי כרגע אין לי את המצלמה מי שיודע אשמח
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התחלתי לעשות מודינג ראשון {HTPC} לקחתי מארז ישן מאוד חתכתי לו חלון וגם חור למאוורר אבל נתקעתי עם הלדים אני לא מצליח להדליק אותם קניתי נגדים קניתי לדים אבל כלום לא מצליח לי להידלק יש לי את כל הכלים כולל דרמל אם אפשר המלצות או תגובות על ההתחלה שלי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום שמי עמית קניתי מחשב חדש אני רוצה לשאול אם אפשר לעשוצת מודינג על המארז אבל לא עם מאווררים וחיתוך אני רוצה לקחחת שבלונה של דרקון ולקחת ספריי ולעשות את זה על המארז בצד המארז טיפה שחור וטיפה כסוף זה יפגע בחשב?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני צריך ספרי UV שקוף שאם אני ישפריץ אותו על פרספקט הוא לא יראה כמו לקה.. ובאור UV הוא ישנה תצבע... יש כזה דבר? או שהספרי מגיע רק בצבעים? תודה לכל מי שעוזר..
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לבנות לי מארז ויש לי תיבה די גדולה מעץ אז מה שרציתי לדעת אם העץ יכול להחזיק מפרטורה של 60 מעלות? העץ הוא די שמן
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קבלו מה המעגל הזה יכול לעשות (תלחצו על התמונות - ותראו את הסרטונים!) עכשיו , איך אני בונה את זה http://bit-tech.net/article/78
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מעוניין שתהיה לי שליטה על עוצמתם מאחר ושלושת זהים התכנון הוא לחבר את החוט של החיישן רק אל אחד מהמאווררים ואת החשמל לחבר לשלושתם כך שאם ארצה להנמיך את מהירות המאווררים אוכל לעשות זאת בעזרת תוכנת ניטור טמפ' ולא באופן ידני בעזרת מפסקים\מוד השאלה היא האם: 1) זה לא עלול ליצור עומס על החיבור נכיוון ששלושה מאווררים של 12 CM צורכים כ1 אמפר זה יחסית לא מעט לא עלול לפגוע בחיבור \לוח אם??? 2) לא יהיה הבדל במהירות שהם יסתובובו בניגוד לחיבור כל אחד המהם לחיבור משלו ??? זה דיי דחוף הנושא כי אני פירקתי אותם ומחכה אם להלחים את החוטים!!!! תודה לכולם מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אני מחפש רכיב מיקרו מתכנת עם ממשק אלחוטי בעל רוחב סרט נמוך מאוד. חשוב לי שיהיה רכיב קטן, פשוט לתפעול וזול. כמובן חשוב שניתן לדבר בין רכיבים זהים. מישהו מכיר רכיב כזה ?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל לשליטת מהירות מאווררים וראיתי את המדריכים שיש השאלה איך עושים פאןבאס בעזרת טרנזיסטורים או מגברי שרת ומה הרכיבים הדרושים תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, קודם כל אני חדש ,ואני מקווה להשתלב בפורום, ואני גם חדש בכל הנושא של המודינג ,ואני רוצה לצבוע את המארז בשחור, לעשות חלון בצד של המארז ,ולשים לדים במארז ,טוב אז אני צריך המלצות לחלון (אני רוצה חלון מוכן ) ,וללדים (אני רוצה רק לדים כחולים,ואולי גם מאוורר לדים) ו.....זהו ,המארז שלי זה מארז פשוט של HEC ,טוב וזהו אז בבקשה תביאו לי המלצות לחלקים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך ניתן לראות כמה מתח מגיע לגשר הצפוני וכמה לדרומי? בEVEREST זה לא מראה (אלא אם כן זה ה 3.3V) אני יודע רק דבר אחד שהגשר הצפוני דורש 1.5V. תודה לעונים. -נחום.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי סט של כוסות חיתוך ואני רוצה לעשות חור למאוור 80 MM אבל הכוסות באים רק 76.89.102 איזה גודל כדאי שיהיה טוב
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איך בדיוק אני עושה את זה? עם החוט הכתום? יש לי לד מרובע ושטוח.. הוא היה פעם על מחשב (האור שהוא עושה שהוא חושב) הוא של 3.3V? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-