אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
קודם כל יש לי עכבר אופטי והמחשב שלי דלוק 24/7 והלד של העכבר מפריע לי לישון בגלל שהציפוי העליון של העכבר התקלף.... הצבע שאני רוצה לצבוע את שניהם הוא שחור. אבל יש לי שאלה קטנה, הצבע לא ימרח לי על היד (מהעכבר כמובן) ? איזה צבע אני צריך? (ספריי אני מניח אבל איזה?) המארז שלי נמצא אצלי כבר 7 שנים ואני רוצה לצבוע גם אותו. יש לי כמה שאלות לגביו, אני רוצה להחזיק את HDים שלי עם גומיות (כמו שיש למארז P150), איזה גומיות אני צריך? הHDים שלי מגיעים ל50 מעלות אז אני צריך גומיות שעמידות בטמפ' כאלה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך ספרי UV שקוף שאם אני ישפריץ אותו על פרספקט הוא לא יראה כמו לקה.. ובאור UV הוא ישנה תצבע... יש כזה דבר? או שהספרי מגיע רק בצבעים? תודה לכל מי שעוזר..
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ואם יש גם פאן באס עם תצוגה של מהירות מאוורר יותר טוב .. תקציב:עד 150 שקל
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך ניתן לראות כמה מתח מגיע לגשר הצפוני וכמה לדרומי? בEVEREST זה לא מראה (אלא אם כן זה ה 3.3V) אני יודע רק דבר אחד שהגשר הצפוני דורש 1.5V. תודה לעונים. -נחום.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאלה קצת מטומטמת: מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות זוג קתודות אדומות באזור חולון - ראשון הזמנתי מנועה קומפ והם הביאו לי קופסה שרשום עליה קתודות אדומות והם בכלל כחולות
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אמ.. איפה נתחיל? אז ככה, עכשיו הסתובבתי באינטרנט ונכנסתי כהרגלי לMETKU. שם היה קישור לזה. לפי מה הבנתי זה אתר של METKU ויש אפשרות לאכסן עליו פרויקטים כאוות נפשכם. אתם יכולים גם סתם לנצל את זה בתור שרת לתמונות. יש שם גם פרוייקטים שאפשר ללמוד מהם. בקיצור, נחסוך במילים הנה: http://www.allthemods.com/ ד"א, זה לא רק של מחשבים יש שם גם אופנועים ומחסנים וה-כ-ל!
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איך בדיוק אני עושה את זה? עם החוט הכתום? יש לי לד מרובע ושטוח.. הוא היה פעם על מחשב (האור שהוא עושה שהוא חושב) הוא של 3.3V? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי מארז טרנספורמר המפורסם על החלון הצדדי מצויים שני מאווררים קטנים - הוצאתי אותם ונשארו 2 חורים בגג המארז יש מאוור קטן שמוציא אוויר מהאחורה יש גדול שמכניס אוויר ומקדימה הוספרתי מאוורר גדול שמכניס אוויר. האם הקירור מספיק? האם זה טוב? על המעבד יש את TT Typhoon תודה.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קודם כל, תסתכלו בתמונה המצורפת. הקופסו שאתם רואים מעל המארז היא בעצם תוסף שאני רוצה לבנות, מקדימה ימוקמו 3 מאווררים בגודל 60 מ"מ שתפקידם הוא להכניס אוויר, המלבן האדום הוא כביכול הפתח שמחבר בין הקופסא למארז ודרכו עובר האוויר לתוך המארז. מבינים? השאה העיקרית שלי היא - האם המערכת הזאת תהיה אפקטיבית? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לבנות לי מארז ויש לי תיבה די גדולה מעץ אז מה שרציתי לדעת אם העץ יכול להחזיק מפרטורה של 60 מעלות? העץ הוא די שמן
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קבלו מה המעגל הזה יכול לעשות (תלחצו על התמונות - ותראו את הסרטונים!) עכשיו , איך אני בונה את זה http://bit-tech.net/article/78
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לבנות מעגל לשליטת מהירות מאווררים וראיתי את המדריכים שיש השאלה איך עושים פאןבאס בעזרת טרנזיסטורים או מגברי שרת ומה הרכיבים הדרושים תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תראו אם אני קודח בלמעלה של המארז 5 חורים קטנים-בנוניים בלי לשים מאוורר וכלום האם זה יתרום במשהו? יצא אוויר חם או משהו כדומה?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
במדריך של ה-LCD למארז כתוב שאני צריך להכניס מולקס זכר לספק כוח. עכשיו הסתכלתי רגע לתוך המחשב וראיתי שמהספק רק יוצאים מולקסים, ושאין לי איך להכניס חיבור מולקס לספק בגלל שהוא סגור בברגים. אני מפחד לפתוח. אני מפספס משהו? לא הבנתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי נגן עם מסך מגע מהחיקוייים הסיניים לאייפוד טא'צ בכול מקרה התקלקל הכפתורים של הווליום סידרתי ולאחר זה הרגישות של המסך מגע ירדה פלאים עכשיו במסכי מגע אין לי מושג על המסך עצמו יש עוד כמו מסך שזה בעצם המשטח מגע אני חושב על המסך כתוב ועל המסך מגע יש מין כפתורים כאלה חץ ללימין | חץ לשמאל | W | חץ למעלה | חץ למטה שכמובן אלה לא משמשים למשתמש הרגיל כי אותם לא רואים ברגע ששמים את הפאנל של המכשיר תמונות בהמשך כי כרגע אין לי את המצלמה מי שיודע אשמח
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המוצר Antec Nexus כבר הרבה זמן ואני רוצה לעשות הארכה לחוטים משום מה , שאני מחבר באמצע חוט יותר אורך ולא אותו סוג , הוא מפעיל את הנאוון בצורה חלשה מאוודד יש למישהו פיתרון או סיבה לבעיה הזאת ?! בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
זה מה שקורה שאנשים מנסים לשלב בין מחשבים ובובות תצוגה: http://www.mini-itx.com/projects/leela/default.asp?page=1
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
היי אני קונה את הפאן בס הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו הוא שולט ב4 מאוורריםמ (לפי מה שהבנתי) : 1. CPU 2. VGA 3. HD 4. מאוורר אחד מהמארז עכשיו אני רוצה ב4 שהוא לא ישלוט רק על אחד אלה שהוא ישלוט על כל המאווררים של המארז ביחד זאת אומרת שאם אני מוריד לאחד אז לכולם (חוץ משל הCPU , VGA וHD ) יש לי מארז עם 5 מאווררים (SuperTalent) . למישהו יש רעיון איך לבצע את זה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-