אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבת בין שני דברים: לקנות גריל מוכן, או לעשות אחד. אני יכול להשיג קפיץ בקוטר 5 מ"מ באורך מספיק למה שאני מתכנן (הממחסן שאני עובד בו ... מי אמר שאפסנאים לא דואגים לעצמם דבר ראשון???) אני חשבתי על גריל מרובע עם הכיתוב IG, בתוך משושה (אולי מאוחר יותר אני אביא תמונה...). הקפיץ מגיע במצב מקווץ לגמרי (אין רווח בין העיגולים) והוא די קשיח, בצבע נחושת/ זהב. או לקנות איזה גריל מוכן ויפה : מה אתם אומרים... ואיך אני יכול לחבר את הקפיץ (אני מתכוון לחלק אותו לכמה חלקים, ואני צריך לחבר אותם... הלחמה לא תחזיק וריתוך לא יצא יפה... חשבתי על דבק מגע, אבל אני לא חושב שהוא יחזיק... הקפיץ די חזק, ואני אצתרך לקופף אותו קצת...)
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש הצעות? חיפשתי באמת שחיפשתי ולא מצאתי באף חנות
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך ספרי UV שקוף שאם אני ישפריץ אותו על פרספקט הוא לא יראה כמו לקה.. ובאור UV הוא ישנה תצבע... יש כזה דבר? או שהספרי מגיע רק בצבעים? תודה לכל מי שעוזר..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים את המחשב הישן שלי בקופסת עץ נורמלית. אני עזרה בחיבור המתג. יש לי ספק עם חיבורי מתג DPST (זה 4 חיבורים תקנו אותי אם טעיתי) והצבעים של החיבורים הם כחול,חום,שחור,לבן והארקה (טבעת) מישהו יכול להסביר איפה לאיפה לחבר על המתג?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לעשות מעגל ללדים אולטרה בריט שדומה לזה: אבל אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה: העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת, קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד, משם הלד מחובר למינוס
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אני רוצה ששתי המחשבים שלי יגיבו בו-זמנית למקלדת אחת כלומר שהמקלדת תשפיע על 2 המחשבים... איך אני יכול לחבר מקלדת אחת ל2? אני יודע שאפשר בעזרת מפצל ואין לי כסף לקנות וחשבתי יותר בכיוון של להכין בבית... מישהו יודע איך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון התחלתי עכשיו לשפץ את המודינג הישן שלי (מודינג הרמקול) אממ תאמת יש לי את הרעיון הראשון עשיתי אבל את השני לא היה לי זמן: אוקי הרעין הראשון הוא לפרק עכבר ולקחת את החלק הקטן הזה מבפנים (הכל,כולל החוט),לחבר במקום שרוצים ולחבר את החוט למחשב וכאשר המחשב עולה גם הלד נדלק כי הוא בעצם מזוהה כעכבר חחח... אני ישים תמונות למי שרוצה.. אוקי הרעיון השני שלי הוא במקום לפרק עוד עכבר לקחת את ההאור ולפזר אותו ככה (כמו בתמונה): אממ מי שלא הבין את הקטע: שממים סלוטים בינהם מחברים במראות שמכנות את האור לעבר הסלוט השני כככה שהאור יהיה בכל הסלוטים ולא רק איפה ששמנו את הלד. הערות והארות יתקבלו בברכה. NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה תמנוה של המארז שלי כפי שאתם רואים יש שם גוש של חוטים עם סטריפים עכשיו ראיתי את זה באיזה אתר http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1449&catcode=437 רציתי לקנות האם זה באמת אמור לפתור את הבלגן ואיך בדיוק מרכיבים את השרוולים האלו
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לבנות לי מארז ויש לי תיבה די גדולה מעץ אז מה שרציתי לדעת אם העץ יכול להחזיק מפרטורה של 60 מעלות? העץ הוא די שמן
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אחרי שראיתי כמה דברים שהדהימו אותי אני רוצה עזרה של אנשים בלמצוא אתרי מודיג רוסיים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מצלמה דיגידלית FugiFilm FinePix 4700zoon... בטריות רגילות היא שותה כמו VR6 ויש לי זוג בטריות נטענות 1600 מילי אמפר, המטען נשבר לי.. עכשיו סתם בשביל השכלה ובשביל הכיף, אני יכול לבנות מטען תואם ?! אם תעיטי בקטגוריה, צוות HwZone אני מצטער
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תמונות של המארז מצורפות.. תודה מראש, אסף. עריכה.. לא משנה..גם ככה אף אחד לא הגיב..
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ואיך מייצרים כמה פאזות ב-DC? הרכיב הזה: אני יודע שזה אמור להיות הרבה יותר יציב אבל עד כמה שאני יודע (ואני יודע) פאזות ב-AC נוצרות ב-120 מעלות אחת מהשנייה, וביחד משלימים 360 מעלות שהם סיבוב שלם של הטורבינה, אני לא ממש מבין את עניין הפאזות ב-DC, אם מישהו יכול להסביר אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כמו כולם גם אני הלכתי לתחנה המרכזית הישנה וקניתי חלקים באתי לביתי הקט כולי התלהבות ובניתי את מוד 6 בניית מעגל מקלט אינפרא אדום לשלט בניתי אומנם... המעגל מקבל זרם עכשיו מתי שאני מפעיל את התוכנה UICE פתאום נסגר הזרם במעגל ומתי שאני עושה INALIZE משהו יש זרם לשנייה ואז נכבה (בדקתי בעזרת לד פשוט) לכן מתי שאני בא לכוון את הערוצים הוא לא קולט דבר( דהה אין חשמל) חח מה עושים ...למה זה... למה זה מגיע לייי... אושיעני....
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך lcd שיציג לי טמפ' וכל מיני שטויות אבל אין לי בלוח חיבור LPT... באיזה עוד דרך אפשר לחבר מסך lcd ללוח?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מתכנן לשים רדיאטור מאחורי המחשב עם 3 מאווררים עליו ,החוטים של המאווררים לא יגיעו אל תוך המארז רק אם אני אקנה מאריכים שראיתי שיש. יש למישהו רעיון איך אני גם מאריך וגם מחבר 3 מאווררים שיעבדו לחשמל? קונה מתאם? תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אממ סיימתי לבנות הכל ,נותר רק החלק של הלדים . בסכמה שנתנו במדריך שלי לא היה נגדים אבל לפי הרבה אנשים הבנתי שצריך אז שמתי נגד של 400 על כל לד(מה שהיה לי בבית -_-") ,תוצאה=לד חצי מהבהב חצי לא דולק לא מגיע אליו מספיק מתח.. איזה נגדים כדאי להשתמש בשביל המוד? (משתמש בלדים UB שהוצאתי מעכברים מסכנים של מייקרוסופט,והאמת?עובדים מצויין ,לדים חזקים ביותר!) נ.ב שאלה לא קשורה-כמה אמור לעלות לד UB ? מוכרים אצלנו בהרצליה בחנות שיחידה שיש פה כל לד 6 שקל!גנבים! תודה רבה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול איך ניתן לראות כמה מתח מגיע לגשר הצפוני וכמה לדרומי? בEVEREST זה לא מראה (אלא אם כן זה ה 3.3V) אני יודע רק דבר אחד שהגשר הצפוני דורש 1.5V. תודה לעונים. -נחום.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להעביר את המחשב הישן שלי לסבא שלי. הכל טוב חוץ ממאוורר אחד (80 מ"מ) שרועש מאוד. אפשר השתמש בשמן רגיל לשימון (שמן זית?קנולה? תירס? סויה?) יכול להיות שזו שאלה דבילית אבל אני ממש לא מבין בתחום... תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
קבלו מה המעגל הזה יכול לעשות (תלחצו על התמונות - ותראו את הסרטונים!) עכשיו , איך אני בונה את זה http://bit-tech.net/article/78
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש חשבתי על הANTEC P180 אבל אני רוצה חלון אני פוחד לעשות את זה לבד כי זה מארז יקר ואני לא רוצה להרוס אותו אז אם יש מישהו שגר באזור תל אביב, תוכלו לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זה מה שקורה שאנשים מנסים לשלב בין מחשבים ובובות תצוגה: http://www.mini-itx.com/projects/leela/default.asp?page=1
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-