עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nimrods,

האם יכולים לחבר את החבור של הרמקולים במערכת ניידית כמו בתמונה ?? ואם לא מבינים אז אני יעלה תמונות

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by roei_b,

איך בדיוק אני עושה את זה? עם החוט הכתום? יש לי לד מרובע ושטוח.. הוא היה פעם על מחשב (האור שהוא עושה שהוא חושב) הוא של 3.3V? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by dd7,

אני רוצה לעשות לוח מכוונים למארז של ווליום, טמפרטורה וכו' יש מדריך משו? אולי מישו פה יודע איך איזה חומרים צריך וכו'..

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by Zed3,

שלום רב לכולם, אני מתכנן לקנות מערכת חדשה, ובפרט את המארז Chieftec Mesh Black כאשר הספק יהיה או Liberty ELT500AWT 500W או ToughPower W0103 600W PFC בכל אופן, שני הספקים מגיעים עם מאוורר וגריל עליונים, ופולטים אוויר כלפי מעלה. שאלתי היא האם יש צורך בפתיחת פתח אוורור עליון במארז לשם כך? כך או כך, אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by mironbre,

סרטון נחמד מ-youtube להשקטת המארז של TSUNAMI מבית TT. לכל מי שיש לו שאלות,מוזמן לשאול ואני אנסה אסביר... :-) http://www.youtube.com/watch?v=-QW4rFgvg6Y

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by ranran,

טוב אם אתם לא זוכרים אותי עשיתי את PROJECT BASIC http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204185.0 ושאלתי אם כדאי לעשות מאוורר למעלה אמרו לי תעשה טוב אז חשבתי לקחתי רעיונות ופחות או יותר תראו מה יש לי עד עכשיו (רציתי לעשות כזה טבעת כמו שאיזה מישהו יפה עשה) הנה המאוורר והטבעת (מאוור של TT 120MM טבעת אבי הכין יש לו בעבודה מכונה בשם פרייזר כזה ואתה שם במחשב את הצורה וזה חותך אז אני מכין לו מידות והוא מכין ד"א אני חייב לו הרבה תודות גם עם המודינג הזה וגם עם הקודם!) הנה גריל שהצלחתי להשיג ממישהו הנה הפח עצמו של הגג והנה פחות או יותר המבנה הפח בא באמצע לא שמתי כי הוא יסתיר: עכשיו לבעיה.. הגריל מגעיל שונא את הצורה הזאת ממש כיעור תנו לי איזה המלצה לצורה אני יכול…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. שלום בקשר למדריך של MaCr0T על הפאן באס http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/4/ יש מלבד הנגדים של 1000 אום גם נגדים של 300 אום הייתי מעוניין למה הם משמשים..? (האם הם נועדו להפיל עליהם את המתח הנמוך-ע"יהמפסק-ואז ה1000 אום מתנתקים)...?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by eran256,

שלום יש לי מארז RAIDMAX SAGITTA רציתי לשאול 1) אור המארז מפריעה לי בלילה 2) רעש המארז מפריעה לי בלילה רציתי פתרונות לבעיות האלה אבל שלא יעולו על 150-200 שקל רצוי גם פחות

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by tmp,

יש לי מחר מבחן באלקטרוניקה בנושא סלילים, דיודות ומגברים, אני לא יודע כלכך טוב את החומר ולא מצאתי מידע באנטרנט.. אני אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה, או יתן לי לינק לאיזה אתר שיכול לעזור לי ללמוד.. תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by guy124,

רציתי לשאול , אם אני מביא צג לסידי ממכשיר כלשהו אני חייב לשים נגד של 100 אוהם או שאולי יש לו כבר ? אם כן אז איך אני יכול לבדוק אם יש או אין ? וגם לא הבנתי לאן מחברים את הנגד ? תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. קודם כל, תסתכלו בתמונה המצורפת. הקופסו שאתם רואים מעל המארז היא בעצם תוסף שאני רוצה לבנות, מקדימה ימוקמו 3 מאווררים בגודל 60 מ"מ שתפקידם הוא להכניס אוויר, המלבן האדום הוא כביכול הפתח שמחבר בין הקופסא למארז ודרכו עובר האוויר לתוך המארז. מבינים? השאה העיקרית שלי היא - האם המערכת הזאת תהיה אפקטיבית? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב נייד ישן ואני מנסה הרבה זמן למצוא לאן החוטים של המסך שלו מתחברים למחשב ומצאתי בקר עם יציאה כמו של המסך ורציתי לדעת מאיפה קונים אחד כזה: http://www.suchtech.de/down/controller/NCB100X1.pdf תודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by G!0®@,

מי שזוכר את המארז השקוף שלי שהיה בתחרות מודינג בגני התערוכה אולי גם זוכר שהלוח שהיה לי שמה היה שרוף אז סוף סוף הבאתי את המחשב הזה למצב שהוא לא רק נראה טוב אלא גם עובד טוב הנה המפרט: Sunbeam Acryllic Case AC-T A.C. Ryan Ryan Power 2 550W Modular PSU Asus P4C800E-Deluxe Intel Pentium 4 2.4eGHZ (אולי אני אעשה לו איזה אוברקלוק) Thermalright XP120 עם מאורר Thermaltake 120 Tri Color RGB 2XCorsair VS256MB400 (סך הכול 512) Gainward GeForce FX5200 128MB (גם אולי יעבור איזה אוברקלוק) Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Buffer LG DVD Black 16X48 אני אשלח בקרוב תמונות לגלריית המודינג אבל קודם כל אני צריך להתקין עליו Media Center ולחבר אותו לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. שוב שלום, מצטער על כל הנושאים שאני פותח אבל אני לומד מכם הרבה. קראתי את המדריך הבא שבאתר לחיתוך המארז: http://hwzone.co.il/guides/holes-pavel/ רציתי מאוד לעשות את זה על המחשב שלי אבל פחדתי שאני לא יצליח או שייצא עקום, אז לקחתי מארז של מחשב ישן ישן שלא בשימוש וניסיתי עליו. לקחתי מקדח, הרכבתי לו את הכוס וניסיתי לחתוך עיגול בחלק העליון של המארז אך חוץ מנקודה קטנה של המקדח ושריטות לא קרה כלום למארז, ניסיתי קצת ללחוץ והשיניים של הכוס נשחקו. אני לא מבין איך אתם מצליחים לעשות חורים יחיסית ישנים, ובמדריך היה כתוב שכדאי להשתמש במקדח כוס ולי לא הולך. המזל שלי זה שלא עשיתי את זה על המארז של המחשב שלי. עשיתי משהו לא נכון?

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by itamarsol,

אני רוצה כונן דיסקים כמו זה, איך אפשר להשיג.לבנות או משהו? http://www.die-reinigungsfirma.com/_mdpc-murderbox-mk2/murderbox-mk2-01b.jpg

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by RazorJunior,

בעצתכם, בכדי להדביק את הסינק לצ'יפסט הלכתי ל KSP וקניתי דבק טרמי. ואז נכנסתי לאתר של היצרן וזה שמצאתי : CAUTION! Arctic Alumina Thermal Adhesive is a permanent adhesive. Any components you attach together with Arctic Alumina Thermal Adhesive will stay attached forever. ואז קיבלתי חום..... כאילו, מה אם אני ארצה להחזיר את המאוורר המקורי ?! מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון עם הדבק הזה?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Holography,

היי, אני רוצה לצבוע את כלובי הכוננים (HDD&Optical Drives) בספריי UV השאלה שלי האם זה יראה במידה טובה בתנאי תאורת UV טובים (מקס' 2 קטודות) או שזה יהיה מעין קשקוש שלא יראה.. תודה (:

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by HouseBoy,

הביאו לי את הפאנל הזה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: איך אני מחבר אותו? פיזית אני יודע לחבר לפאנל 5.25 אבל הכבלים וזה.. :-[ האם הוא מתחבר גם למאוורר של הספק? הוא כ"כ מרעיש תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. שלום , יש לי את המוצר Antec Nexus כבר הרבה זמן ואני רוצה לעשות הארכה לחוטים משום מה , שאני מחבר באמצע חוט יותר אורך ולא אותו סוג , הוא מפעיל את הנאוון בצורה חלשה מאוודד יש למישהו פיתרון או סיבה לבעיה הזאת ?! בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  22. אני מצאתי מארז וחשבתי לעצמי שבא לי לעשות מוד של רמקול לקחת את המארז ונגיד בדלת לחתוך עיגול עדול ובתוכו להכניס רמקול גדול נראה לי שהקוטר שלו הוא 15 סמ ועוד שניים קטנים עם קוטר של שש או שבע לא בטוח.. עכשיו אני יודע שהמגנט של הרמקולים דופק רכיבים אלקטרוניים הם יש איזו שהיא דרך לנטרל את השדה המגנטי של המגנט של הרמקול?? עכשיו תודה לכל מי שעונה ובבקשה אל תרשמו לי זה לא איפשרי וזה מי שלא יודע שלא ירשום שזה לא איפשרי תרשמו רק רעיונות לנטרל את השדה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. כותרת... מדובר על המוצר הזה: http://www.xoxide.com/aerocool-gatewatch-black.html אם למישהו יש את זה ויכול למכור לי שגם יגיד פה, נואש נורא לדבר החמודי הזה :-[ :'( :-[ :'(.... מחכה לתשובה, אבי

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by RoNeR,

כתוב במדריך שצריך כבל 4,7 uF capacitor מצאתי רק כבל 470 בהשג יד יכול ליהיות שהם דומים ?!? כי רכיב הir שנמצא במדריך נמצא יחד עם הכבל 470 על אותו מעגל שממנו פירקתי אותו.. חח עם מישהו מבין את כוונתי שיחזיר לי תשובה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. קודם כל יש לי עכבר אופטי והמחשב שלי דלוק 24/7 והלד של העכבר מפריע לי לישון בגלל שהציפוי העליון של העכבר התקלף.... הצבע שאני רוצה לצבוע את שניהם הוא שחור. אבל יש לי שאלה קטנה, הצבע לא ימרח לי על היד (מהעכבר כמובן) ? איזה צבע אני צריך? (ספריי אני מניח אבל איזה?) המארז שלי נמצא אצלי כבר 7 שנים ואני רוצה לצבוע גם אותו. יש לי כמה שאלות לגביו, אני רוצה להחזיק את HDים שלי עם גומיות (כמו שיש למארז P150), איזה גומיות אני צריך? הHDים שלי מגיעים ל50 מעלות אז אני צריך גומיות שעמידות בטמפ' כאלה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.