עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eegg,

מצאתי את זה באריהב :DB9 FEMALE SOLDER DBS-F09GWTA האם זה מחבר 9 פין מתאים להלחמה כדי להכין את המקלט?

2. Started by ElemenTal,

אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. שלום אני רוצה לשים את המחשב הישן שלי בקופסת עץ נורמלית. אני עזרה בחיבור המתג. יש לי ספק עם חיבורי מתג DPST (זה 4 חיבורים תקנו אותי אם טעיתי) והצבעים של החיבורים הם כחול,חום,שחור,לבן והארקה (טבעת) מישהו יכול להסביר איפה לאיפה לחבר על המתג?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. חברה בבקשה מי שיכול שיעזור לי. כמה שיותר מהר כי אני חייב לעוף ואני לא חוזר הבית עוד איזה שבוע שבועיים אני נוסע לבסיס.. קניתי HARDCANO13 של טרמלטייק... וזה בא עם 4 חיישני טמפרטורה... אבל אחי לקח את האריזה מהחנות כי הייתי בבסיס והוא איבד לי שני חיישני טמפרטורה... איפה אני יכול לקנות עכשיו חיישני טמפרטורה כאלו - או לפחות כאלו שיעבדו עם הארדקנו 13 שקניתי.. (החיישן הזה דק מאוד ומחובר עם שני חוטים אדום ושחור לארד קנו) ומה המחיר ??? תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום , יש לי את המוצר Antec Nexus כבר הרבה זמן ואני רוצה לעשות הארכה לחוטים משום מה , שאני מחבר באמצע חוט יותר אורך ולא אותו סוג , הוא מפעיל את הנאוון בצורה חלשה מאוודד יש למישהו פיתרון או סיבה לבעיה הזאת ?! בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. איך אני יכול לשלוט על מהירות המאוררים במארז? יש לי 120 מאחורה וגם ביג טייפון מקדימה יש לי 2 של 80 שכולם עובדים ביחד זה עושה רעש אני רוצה לקנות איזה פוטציומטר לכוון תמאורר ה 120 שמוציא על חצי מהירות בלילה.. וגם אני רוצה להוסיף מתחתיון עוד מאורר 80 בדלת המאז יש לי מקום לשיםץ... מאיפה אפשר להשיג ( אני לא רוצה לבנות) תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by aviram20,

בקרוב אני הולך לשים את המסך 5 אינץ שלי במפרצים 5.25 וודאגי קצת שהוא מתחמם אפילו שהוא אמור להיות ככה בכול מקרה קימבנתי מאורר שלא הייה מבייש רחפת ממש מאורר משוגע הוא מרטייט לי את כול השולחן ואת המארז חח אבל זה לא הבעיה השאלה שלי היא כזאת לאיזנ כוון לשים אותו לכוון במסך שיעשה עליו רוח מאחורה או לכוון הצד השני שיעיף רוח מהאזור של המסך לכוון הספק והמאורר האחורי שהם האגזוזים במארז שלי ככה זה ניראה מה אומרים חשוב לציין שיש שתים בצד שמכניסים ואחד מקדימה שגם מכניס קצת ... מצורפת גם תמונה של המסך מה אומרים? אני חושב שיעיף אויר משמה כי אם הוא יעשה אויר על המסך אין לאויר לאן ללכת ואז בעצם יהיה סיקרולציה של אויר חם בתור הכלוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. האתר הזה על הכוונת שלי עכשיו - http://www.mnpctech.com/ המטרה - לבנות כמה מארזים בסגנון ששם,ולהציגם לראווה כאן,יחד עם תמונות שאני אצלם,בצורת מדריכי "איך-לעשות-את-זה". 1. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהכוונה מאין אני משיג רשת אלומיניום כמו שיש שם?אני אודה לכם מאוד... :-) 2. וגם את הראשים האלו למקדח כוס - 3.5" & 4.5" Hole Saw Attachments. אני יודע שעדיף דרמל,אבל מה אם אני מתכנן - mod till you bleed? דהיינו,לבצע מודינג להרבה מארזים ביחד?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. הנה המסך: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by bluz,

עריכה: הצלחתי לחתוך בצרוה קצת מוזרה איך אני מלחים על זה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. יש נכון את המשייפת הזאת שחכתי איך קוראים לזה אני מדבר על זה ששמים דיסק של חיתוך או שיוף והכל עם הדיסקים הגדולים האלה אז יש את זה לאבא שלי אז אם אני מחבר לזה דיסק של חיתוך (כי כרגע יש לי דיסק של שיוף) אז אתם חושבים שזה יעזור ובכלל יצליח

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  12. שלום לכולם,אני מתכנן לשים רדיאטור מאחורי המחשב עם 3 מאווררים עליו ,החוטים של המאווררים לא יגיעו אל תוך המארז רק אם אני אקנה מאריכים שראיתי שיש. יש למישהו רעיון איך אני גם מאריך וגם מחבר 3 מאווררים שיעבדו לחשמל? קונה מתאם? תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164833.0 בלינק הנ"ל דובר על מעגל שאמור להדליק שורת לדים אחרת כל פרק זמן ומצא חן בעייני הרעיון רק אני צריך את השירטוט יש למישהו את השירטוט???

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. Started by eladhor7,

איך אני מודד את התנגדות המעגל? לחבר במקביל או בטור? ובמד זרם שלי יש אפשרות למדוד התנגדות, זה אומר שאם אני מחבר את המד ישירות לנגד, הוא מראה לי את אוהם שלו? או שאי אפשר לחבר אותו ישר לסתם נגד, וצריכים לחבר אותו למעגל שלם ולראות את ההתנגדות של כל המעגל? ובאפשרות של המד בקשר להתנגדות יש לי: 2000k 200k 20k 2000 200 למה לכוון את המד, אם אני רוצה למדוד את ההתנגדות הגסה ביותר? וסליחה שאני מציף את הפורום בהרבה שאלות. תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by tmp,

יש לי מחר מבחן באלקטרוניקה בנושא סלילים, דיודות ומגברים, אני לא יודע כלכך טוב את החומר ולא מצאתי מידע באנטרנט.. אני אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה, או יתן לי לינק לאיזה אתר שיכול לעזור לי ללמוד.. תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. אני מעוניין לצבוע את המארז שלי אבל יש לי מדבקות עם החברות עליו ואני רוצה לשמור אותם למישהו יש פתרון??

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. Started by OnlyOne,

שלום יש לי נגן עם מסך מגע מהחיקוייים הסיניים לאייפוד טא'צ בכול מקרה התקלקל הכפתורים של הווליום סידרתי ולאחר זה הרגישות של המסך מגע ירדה פלאים עכשיו במסכי מגע אין לי מושג על המסך עצמו יש עוד כמו מסך שזה בעצם המשטח מגע אני חושב על המסך כתוב ועל המסך מגע יש מין כפתורים כאלה חץ ללימין | חץ לשמאל | W | חץ למעלה | חץ למטה שכמובן אלה לא משמשים למשתמש הרגיל כי אותם לא רואים ברגע ששמים את הפאנל של המכשיר תמונות בהמשך כי כרגע אין לי את המצלמה מי שיודע אשמח

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by surfface,

תביאו לי בבקשה סמכה לבניית שלט למכונית (קטנה כאילו) בעזרת גלי רדיו

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום בקשר למדריך של MaCr0T על הפאן באס http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/4/ יש מלבד הנגדים של 1000 אום גם נגדים של 300 אום הייתי מעוניין למה הם משמשים..? (האם הם נועדו להפיל עליהם את המתח הנמוך-ע"יהמפסק-ואז ה1000 אום מתנתקים)...?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. ראיתי את זה כמה פעמים אפשר להסביר לי מה זה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. קודם כל, תסתכלו בתמונה המצורפת. הקופסו שאתם רואים מעל המארז היא בעצם תוסף שאני רוצה לבנות, מקדימה ימוקמו 3 מאווררים בגודל 60 מ"מ שתפקידם הוא להכניס אוויר, המלבן האדום הוא כביכול הפתח שמחבר בין הקופסא למארז ודרכו עובר האוויר לתוך המארז. מבינים? השאה העיקרית שלי היא - האם המערכת הזאת תהיה אפקטיבית? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by AMIT_MEG,

יש לי מקטל ir שמחובר לכרטיס טלויזיה tv2000 xp rm ועכשוו רציתי לדעת אם אני יכול לדעת קוד של שלט אחר באמצעות המקלט של הכרטיס טלויזיה בישביל שהשלט של hot ישלוט לי על הטלויזיה תודה רבה עוזרים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by davis5,

אני רוצה לבנות מעגל לשליטת מהירות מאווררים וראיתי את המדריכים שיש השאלה איך עושים פאןבאס בעזרת טרנזיסטורים או מגברי שרת ומה הרכיבים הדרושים תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by G!0®@,

מי שזוכר את המארז השקוף שלי שהיה בתחרות מודינג בגני התערוכה אולי גם זוכר שהלוח שהיה לי שמה היה שרוף אז סוף סוף הבאתי את המחשב הזה למצב שהוא לא רק נראה טוב אלא גם עובד טוב הנה המפרט: Sunbeam Acryllic Case AC-T A.C. Ryan Ryan Power 2 550W Modular PSU Asus P4C800E-Deluxe Intel Pentium 4 2.4eGHZ (אולי אני אעשה לו איזה אוברקלוק) Thermalright XP120 עם מאורר Thermaltake 120 Tri Color RGB 2XCorsair VS256MB400 (סך הכול 512) Gainward GeForce FX5200 128MB (גם אולי יעבור איזה אוברקלוק) Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Buffer LG DVD Black 16X48 אני אשלח בקרוב תמונות לגלריית המודינג אבל קודם כל אני צריך להתקין עליו Media Center ולחבר אותו לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  25. כותרת... מדובר על המוצר הזה: http://www.xoxide.com/aerocool-gatewatch-black.html אם למישהו יש את זה ויכול למכור לי שגם יגיד פה, נואש נורא לדבר החמודי הזה :-[ :'( :-[ :'(.... מחכה לתשובה, אבי

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים