אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה כמה פעמים אפשר להסביר לי מה זה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
סרטון נחמד מ-youtube להשקטת המארז של TSUNAMI מבית TT. לכל מי שיש לו שאלות,מוזמן לשאול ואני אנסה אסביר... :-) http://www.youtube.com/watch?v=-QW4rFgvg6Y
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה הוא עושה? איך הוא עובד? למה הוא משמש? מה הוא מקרר? תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היה פה משהו באתר ולקחתי ממנו תרעיון יש לי DVD שלא משתמש בו. ומחשב ישן לוח אם זכרונות הראדיסק, הכל בפנים והכל עובד.... יש לי עוד לוח למקרה שיקרה משהו ועוד זכרונות וכרטיסי קול יש לי אוסף של כל החרא הזה:\ עכשיו מה שאני רוצה לשאול איך עושים אם אפשרי כמו זה: http://www.hwzone.co.il/gallery/album111?page=2 תודה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב לפני כמה זמן פירקתי שלושמה מחשבים ישנים עכשיו מה שיש לי זה שתי מעבדים אחד I486 DX2 והשני נראה לי פנטיום 1, שלוש לוחות אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת, כרטיס קול, שלושה ספקים והארד אחד של 8 גיגה WD. מה ניתן לעשות מהמחשבים האלה אם ניתן לעשות משהוא. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תגידו אנשים איך עושים כזה דבר ? אם מישהו יוכל להסביר לי אני יודה לו מאוד תודה חבר'ה! http://youtube.com/watch?v=QYQDYBmY-ak
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המארז שלי אבל יש לי מדבקות עם החברות עליו ואני רוצה לשמור אותם למישהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום , יש לי את המוצר Antec Nexus כבר הרבה זמן ואני רוצה לעשות הארכה לחוטים משום מה , שאני מחבר באמצע חוט יותר אורך ולא אותו סוג , הוא מפעיל את הנאוון בצורה חלשה מאוודד יש למישהו פיתרון או סיבה לבעיה הזאת ?! בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה הרבה פעמים אני רוצה להתחיל לבנות מין מארז קטן שיהיה לי למחשבב אחד שזרוק לי בבית אבל אני תמיד חושב איך בידיוק עובד המתג של המחשב כי לא נראה לי שהוא סוגר בידיוק מעגל כלשהו אם מחברים מתג פשוט ל+- של החיבור של הPWR על הלוח אם זה יעבוד רגיל ? בתודה איתי
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 לדים למחשב איזה נגדים אני צריך בשביל שאני יוכל לקחת חשבמל מהספק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
הנה המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש נכון את המשייפת הזאת שחכתי איך קוראים לזה אני מדבר על זה ששמים דיסק של חיתוך או שיוף והכל עם הדיסקים הגדולים האלה אז יש את זה לאבא שלי אז אם אני מחבר לזה דיסק של חיתוך (כי כרגע יש לי דיסק של שיוף) אז אתם חושבים שזה יעזור ובכלל יצליח
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מי שזוכר את המארז השקוף שלי שהיה בתחרות מודינג בגני התערוכה אולי גם זוכר שהלוח שהיה לי שמה היה שרוף אז סוף סוף הבאתי את המחשב הזה למצב שהוא לא רק נראה טוב אלא גם עובד טוב הנה המפרט: Sunbeam Acryllic Case AC-T A.C. Ryan Ryan Power 2 550W Modular PSU Asus P4C800E-Deluxe Intel Pentium 4 2.4eGHZ (אולי אני אעשה לו איזה אוברקלוק) Thermalright XP120 עם מאורר Thermaltake 120 Tri Color RGB 2XCorsair VS256MB400 (סך הכול 512) Gainward GeForce FX5200 128MB (גם אולי יעבור איזה אוברקלוק) Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Buffer LG DVD Black 16X48 אני אשלח בקרוב תמונות לגלריית המודינג אבל קודם כל אני צריך להתקין עליו Media Center ולחבר אותו לטלויזיה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164833.0 בלינק הנ"ל דובר על מעגל שאמור להדליק שורת לדים אחרת כל פרק זמן ומצא חן בעייני הרעיון רק אני צריך את השירטוט יש למישהו את השירטוט???
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
איך אני מודד את התנגדות המעגל? לחבר במקביל או בטור? ובמד זרם שלי יש אפשרות למדוד התנגדות, זה אומר שאם אני מחבר את המד ישירות לנגד, הוא מראה לי את אוהם שלו? או שאי אפשר לחבר אותו ישר לסתם נגד, וצריכים לחבר אותו למעגל שלם ולראות את ההתנגדות של כל המעגל? ובאפשרות של המד בקשר להתנגדות יש לי: 2000k 200k 20k 2000 200 למה לכוון את המד, אם אני רוצה למדוד את ההתנגדות הגסה ביותר? וסליחה שאני מציף את הפורום בהרבה שאלות. תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן באלקטרוניקה בנושא סלילים, דיודות ומגברים, אני לא יודע כלכך טוב את החומר ולא מצאתי מידע באנטרנט.. אני אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה, או יתן לי לינק לאיזה אתר שיכול לעזור לי ללמוד.. תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הלבן הרגיל הזה שיש לכולם שפירקתי את הגלשני גומי אז ראיתי שיש 2 ברגים ו2 קליפסים איך אני מפרק את הקליפסים מבלי שהם ישברו לי< תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני חדש בפורום (לא באתר) אז שלום לכולם עלה לי רעיון להפוך את הפאלם (ZIRE 71) לשלט למחשב בפאלם יש אפשרות לשדר ולקלוט אינפרה אדום אבל אני מניח שבעוצמה יותר חלשה אז בשביל הפרוייקט אני אצטרך להחליף שם משהו - מגבר ? -(זאת בעצם השאלה ) שיוכל לשדר לטווח ארוך ואז לכתוב תוכנה לפאלם שתנהל את השלט ואז עם חיבור IR סטנדרטי למחשב ולשחק עם זה יש כאן מישהו שמבין בדברים כאלה (בעיקר בצד האלקטרוני) ורוצה לעזור / להדריך אותי (או בתכנות בפאלם) תודה מראש (; אסף.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בניית מארז חיצוני שיכיל HD וצורב, למחשב נייד שיחובר אליו עם USB יש אפשרות לעשות משהו או רק לקנות?? ואם לקנות מתאם כזה אז אם יש אפשרות לשנות אותו שהוא ישמש ליותר מאמצעי איחסון אחד לדוגמה דיסק קשיח וצורב או CD??
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי אם זה אפשרי לצבוע את פנים המארז הכלובים של הCD HD הכול.. צביעה רגילה + לקה שלא ישרט.. זה לא אמור להפריע לחומרה או משהוא נכון?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
שלום, הפנו אותי לכאן מפורום מארזים. יש בידי מארז סופרנו של טרמלטייק. לא גירסאת הDX. עכשיו אני חושב להכניס ל8800GTX למארז ונודע לי שיש לי שם 10 סנט' מקום והGTX הוא 10.5 סנט', ושהכלוב של הHD חוסם את הכרטיס במידה ואקנה אותו אם אחתוך חצי סנט' זה יהיה בסדר? ויהיה עוד אפשרי להשתמש באותה הכניסה של הכלוב ששם אחתוך?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה ששתי המחשבים שלי יגיבו בו-זמנית למקלדת אחת כלומר שהמקלדת תשפיע על 2 המחשבים... איך אני יכול לחבר מקלדת אחת ל2? אני יודע שאפשר בעזרת מפצל ואין לי כסף לקנות וחשבתי יותר בכיוון של להכין בבית... מישהו יודע איך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-