עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by AFIK10000,

שלום לכם אני מעוין לבנות רמקול טוב אז ככה יש לי 6 רמקולים 4 אום 3 W ו2 רמקולים 4 אום 5W איך אני מחבר את כולם ביחד וכולם יעבדו

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. יש ברשותי מנורה שהיתה פעם שולחנית כלומר פלורוסנט קטנה ממש יפה שאם זה יסתדר אני אכניס אותה למוד עם פרספקס והכל שאני מתכנן אפשר לחבר אותה במחשב? רשום עליה 9 V אם אני אחבר אותה ישירות לחיבור של ה5 V היא תדלק? ואם לא,יש סיכוי שהיא תיצור קצר שישרוף חלקים?

3. Started by bad boy,

שלום אני רוצה לבנות מעגל עם שתי לדים או יותר שיהבהבו אחד אחרי השני או בסדר אחר... אני ישמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by roei_b,

מישהו יודע / יש לו מדריך איך לעשות כפתורים של למשל להגביר ולהלמיך את הווליום של המחשב? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  5. חשבתי לבנות מארז למדיה סנטר מפרספקט כי להורים שלי יש מכונת ליזר בעבודה... אז אני צריך מידות בעיקרון ושיהיה אפשר להכניס בו ספק כוח רגיל... תודה,

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by GlowMilk,

כמו שאתם רואים אני חדש בפורום ובמודינג,התמכרתי לזה אחרי שראיתי פה תמחשבים המדהימים בפורום יומני פרויקטים. :jump: אני רוצה לעשות למחשב שלי תאורה עם לדים צבועניים כאלה כמו שכולם פה עושים ואין לי מושג איך מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה ? והבנתי שצריך לקנות לדים וגם "נגידם" וראיתי שיש כמה סוגים של נגדים אז מה אני צריך לקנות? אוליי איזה מדריך כזה עם תמונות או משהו יעזור,כי המדריך שיש במדריכים לא עובד התמונות שלו לא עובדות תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by TheReaper,

בEVEREST כתוב לי את הוולטים שמחשב שלי משתמש בהם )+X וולט) האם הספק אמור לתת את כמות המתח X? אם לא מה ההבדל בוולט אחד נמוך יותר?האם צריך להחליף לספק לא ג'נרי?המלצות?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by zaq1,

מישהוא יודע איך ? אני מתכוון שיצא מהכרטיס מסך dvi ויכנס למסך bnc . במקרה שאי אפשר אז d-sub ל- bnc . תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  11. Started by igor5,

אני מחפש לקנות צג י טמפרטורה בלבד. לא פאנלים שיש בהם צגי טמפרטורה כמו הhardcano 2 רק הצגים של הטמפאטורה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  12. היי חבר'ה. מאוד חשוב לי לעשות VDROOP מוד ללוח שלי. לצערי הרב באינטרנט ובאתרים כמו XTREMESYSTEMS, VR-ZONE, לא קיבלתי עזרה. אין מידע ספציפי על הלוח. הכי קרוב שיש זה VDROOP מוד ללוח ה965P-DS3. עושה רושם שהוא די קרוב לשלי מבחינת פריסת הרכיבים אך מבדיקה מדוקדקת רואים שעדיין יש הבדלים קלים(שיכולים להיות מאוד משמעותיים). אודה מאוד אם מישהו שבאמת מבין בנושא יוכל לעזור לי. כמובן שהאחריות לגמרי עליי.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by spinchicken,

היי, אני מנסה לבנות גלאי, שיושב על פלאטה, המורכבת על שני צירים (זווית אזימוטלית וזווית הגבהה), שיעקוב אחרי עצם. . אני חדש בתחום של הרובוטיקה וזה בעצם הפרוייקט הראשון שאני עושה , אז הדבר הכי חשוב לי הוא ללמוד, וכרגע אני מתמקד במנועים. המנועים ישמשו להזזת הצירים. כשמה שאני מחפש זה דיוק ולא מהירות מישהו יודע על מקורות שיעזרו לי לבחור מנועים לפרוייקט - זאת אומרת: יסבירו לי מה היתרונות של כל מנוע ודרך פעולתו יפרטו באיזה מקרה כדאי לשהתמש באיזה מנוע ישוו בין מנועים קיימים בשוק

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. היה לי טלפון לא פועל של siemens mc60 אז פירקתי אותו והוצאתי את מה שמעניין זה המסך המיקרופון והמנוע של הרטט אם יש לכם רעיון איך לעשות איתם משהו יפה אז....תירשמו עכשיו אני רוצה גם לדעת אם יש אפשרות להציג עם המסך דברים נגיד לחבר אותו למחשב ושיראו בו דברים שאני רוצה תמונות מצורפות נ.ב למסך יש 10 חיבורים עריכה: מצאתי באינטרנט כל מיני דברים על המסך אני לא מתמצא בזה אבל הבאתי את הקישור אולי זה יעזור למישהו להסביר לי איך לחבר http://sandiding.tripod.com/m55.html [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by moshe55501,

יש לי מנורת חימום אדומה ואני רוצה לבנות או לקנות בקר עם סנסור שאני יוכל לקבוע את הטמפ' הרצויה והמנורה תעבוד בהתאם איך אני עושה זאת

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by bad boy,

תתנו לי אולי איזה מעגל פשוט וזול משהו עם לדים או משהו מעניין כזה כדי להעסיק את עצמי לא יקר וקצת שימושי תנו פרוט של רכיבים וסכמה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. שלום לכולם. השגתי בעזרת חבר כל מיני חלקים ישנים שזרקו מהחברה שבה הוא עבד, אחד מהם היה מסך lcd קטן,ככל הנראה של טקסט והוא נראה במצב תקין. חשבתי לנסות את מזלי במודינג בעזרת המדריכים, אך בגלל שהמסך הפנל המדובר הוא לא של אחת החברות המוזכרות במדריך אני מחפש אולי מישהו יוכל לזהות לאיזה חברה הפנל שייך ואולי כך אצליח להרכיב את המוד נכון. קצת פרטים: המעגל של המסך מכיל 16 יציאות(אני מניח שזה אומר שיש לו תאורה אחורית),והמעגל הזה מחובר למעגל נוסף המכיל כמה צ'יפים שאני אישית לא מזהה ,ג'וק ויציאות של מולקס ו10 פינים.... הפנל נלקח כנראה מאיזה שרת גיבוי ישן של חברת adic ds9000? מצורפות תמונות באיכות קצת ירודה אבל כרגע אין לי מצלמה טובה יותר... http://hl2.bgu.ac.il/users/www/18850/lcd/

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by ido-s,

שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי שאלה איפה אני יכול לקנות מפסקים מעגלים שאפשר לבנות וכו' תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Red Ninja,

<מצטער על הכותרת באנגלית, בעברית זה היה מצריך הרבה יותר מילים> יש למישהו שירטוט\רעיון\הצעה איך לתקשר עם הרכיב הנ"ל (Atmel 89S51 משפחת 8081) דרך USB על מנת לצרוב עליו תוכנות במקום כבל פרללי רגיל? תודה.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. היי היה לי מחשב נייד ישן P1.. אז הוצאתי לו את המסך ואני רוצה לעשות מודינג.. מישהו יכול להגיד לי מה כל חוט / יציאה וכו'? הדגם של המסך הוא שוב: sharp LM80C361 עוד מספר שהיה על המסך: 96F04650W / 96Fo465oW (אחד משניהם, לא הבנתי אם זה או (O) או אפס (0) תודה רבה לכולם פורום ענקקקקקקקקקקקק :yelclap: :yelclap:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by Reze,

שלום יש לי מסך של הטלפון הישן שלי ואני לא יודע איך לחבר אותו אז אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה זה המסך וגם הסבר על החיבורים {אני פשוט לא יודע לאן לחבר כל דבר} http://sandiding.tripod.com/m55.html

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by spinchicken,

בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by mikko,

שלום יש לי את המחשבון הנ"ל וראיתי שאפשר לתכנת אותו ולהוריד לו תוכניות אני לומד אלקטרוניקה (הנדסאי) ואמרנו לנו שמותר להשתמש בו מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על תוכניות או פונקציות ו/או מקומות להורדה תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. שלום רב! אני מעוניין להתחיל בפרוייקט חדש של מודינג,אך לשם כך אני זקוק לחריטה מדוייקת,רצוי בלייזר , של לוחות שאת עיצובם תכננתי מראש במחשב. האם אתם מכירים מחרטות לייזר , או מחרטות טובות באזור המרכז,או בכל אזור של הארץ? אשמח לקבל גם טלפון או דרכי יצירת קשר עם המקום. תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים