עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אהלן אנשים !!! אז ככה, יש לי מצלמת Fujifilm והשנאי שלה הלך... אני רוצה להפעיל אותה דרך המחשב, כאילו לחבר את החוט של השנאי ליציאת המולקס (5V)... המצלמה דורשת 3 וולט 4 וואט... מיש'ו יוכל לומר לי איך אני יכול לבנות מעגל כזה ?! איזה נגדים צריך ?! אם צריך עוד חלקים ?! תודה רבה לעונים

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by a-gold,

כי אני לא מוצא.....

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Aviko,

יש לי לוח פרספקס אבל יש עליו מלא שריטות קטנות... אני מועניין לבצע עליו חריטה: א.באיזה כלי לבצע את החריטה? ב. אם אני אאיר את החריטה עם לדים, השריטות הקטנות יבלטו גם? ג. אם אפשר אתרים של ציורים שאפשרי לעשות עליהם מהם חריטות. תודה לעוזרים, אבי

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

כמו מטומטם צבעתי בצבא הלא נכון(ככה זה שאתם צובעים ב3 בלילה בחושך כמעט מוחלט)ואחרי זה התנהגתי בטמטום רב יותר שניסיתי להוריד את הצבע עם אציטון עם איזה נייר שיוף אני אמור לשייף את זה?P:

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by ElemenTal,

אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by rp,

במדריך למסכי LCD שפה באתר כתוב שם אני רוצה מסך TFT צבעוני אני צריך לקנות מסך כמו של די וי די לרכב או משו כזה.... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם מסך ישן של מחשב נייד... ואם כן אז איך??? זה אותם חיבורים או שצריץ לעשות משו אחר???

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by nimrods,

האם צריך לעשות לאורות אילו שבמערכת של המחשב מפסק?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by exXxTreAm,

עשיתי לפי המדריך שבאתר, ושפוט לא עובד, אולם הנורה של הanalog פועלת אבל זה לא פועל בשום משחק וכשאני במשחק מפעיל ת'אנאלוג המנורה פשוט מהבהבת, הבנתי שאני צריך שחוט מספר 5 (האדום בפאד) ילך ל5 וולט במחשב ושאני בכלל לא צריך דיודות, מישו יכול להסביר לי למה זה לא פועל? ואיך לבנות אותו נכון?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by eegg,

מצאתי את זה באריהב :DB9 FEMALE SOLDER DBS-F09GWTA האם זה מחבר 9 פין מתאים להלחמה כדי להכין את המקלט?

11. המדפסת היא hp j6413, כשסורקים איתה מקבלים במקום תמונה, רעש. מה יכול להיות הגורם לכך? האם זה בר תיקון?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164833.0 בלינק הנ"ל דובר על מעגל שאמור להדליק שורת לדים אחרת כל פרק זמן ומצא חן בעייני הרעיון רק אני צריך את השירטוט יש למישהו את השירטוט???

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. Started by aviram20,

בקרוב אני הולך לשים את המסך 5 אינץ שלי במפרצים 5.25 וודאגי קצת שהוא מתחמם אפילו שהוא אמור להיות ככה בכול מקרה קימבנתי מאורר שלא הייה מבייש רחפת ממש מאורר משוגע הוא מרטייט לי את כול השולחן ואת המארז חח אבל זה לא הבעיה השאלה שלי היא כזאת לאיזנ כוון לשים אותו לכוון במסך שיעשה עליו רוח מאחורה או לכוון הצד השני שיעיף רוח מהאזור של המסך לכוון הספק והמאורר האחורי שהם האגזוזים במארז שלי ככה זה ניראה מה אומרים חשוב לציין שיש שתים בצד שמכניסים ואחד מקדימה שגם מכניס קצת ... מצורפת גם תמונה של המסך מה אומרים? אני חושב שיעיף אויר משמה כי אם הוא יעשה אויר על המסך אין לאויר לאן ללכת ואז בעצם יהיה סיקרולציה של אויר חם בתור הכלוב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  14. הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  15. איך אני יכול לשלוט על מהירות המאוררים במארז? יש לי 120 מאחורה וגם ביג טייפון מקדימה יש לי 2 של 80 שכולם עובדים ביחד זה עושה רעש אני רוצה לקנות איזה פוטציומטר לכוון תמאורר ה 120 שמוציא על חצי מהירות בלילה.. וגם אני רוצה להוסיף מתחתיון עוד מאורר 80 בדלת המאז יש לי מקום לשיםץ... מאיפה אפשר להשיג ( אני לא רוצה לבנות) תודה

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by davis5,

אני רוצה לבנות מעגל לשליטת מהירות מאווררים וראיתי את המדריכים שיש השאלה איך עושים פאןבאס בעזרת טרנזיסטורים או מגברי שרת ומה הרכיבים הדרושים תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by nirh216,

מישהו יכול לתת לי ציור של התאור הבא, פעם כשהוא בחיבור מקבילי ופעם כשהו בחיבור טורי: "את הדיודה נחבר בטור לכבל remote שמגיע מהרדיו דיסק למגבר, את הקבל נחבר לצד עם הפס של הדיודה ואז למינוס של המגבר." תודה רבה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by eladhor7,

איך אני מודד את התנגדות המעגל? לחבר במקביל או בטור? ובמד זרם שלי יש אפשרות למדוד התנגדות, זה אומר שאם אני מחבר את המד ישירות לנגד, הוא מראה לי את אוהם שלו? או שאי אפשר לחבר אותו ישר לסתם נגד, וצריכים לחבר אותו למעגל שלם ולראות את ההתנגדות של כל המעגל? ובאפשרות של המד בקשר להתנגדות יש לי: 2000k 200k 20k 2000 200 למה לכוון את המד, אם אני רוצה למדוד את ההתנגדות הגסה ביותר? וסליחה שאני מציף את הפורום בהרבה שאלות. תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  19. Started by HFDO5,

שלום, יש לי מכשיר חשמלי שאני רוצה לחבר בתור צרכן למחשב אני מעדיף שזה יהיה מיציאה חיצונית שלו כי זה יהיה לי הרבה יותר נוח במכשיר יש בטריה טעינה שכתוב עליה 3.6V / 300 mAh למישהו יש הצעה לאן אני יכול לחבר אותו? יש 2 אופציות מקובלות מצדי: 1. המכשיר יהיה מחובר למחשב במקום הסוללה ויספק לו את המתח 2. המכשיר יחובר למחשב ויטעין את הסוללה, שיוכל לעבוד גם בלי מתח מהמחשב כשהיא טתען. למישהו יש רעיונות? תודה

20. יש לי את העכבר הלבן הרגיל הזה שיש לכולם שפירקתי את הגלשני גומי אז ראיתי שיש 2 ברגים ו2 קליפסים איך אני מפרק את הקליפסים מבלי שהם ישברו לי< תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. Started by bad boy,

שלום היתי רוצה לדעת איך אני יודע איזה רגל זה רגל הפלוס בקבל אצלי הוא שחור לגמרי וכתוב עליו נתונים ורגל אחת יותר גדולה מהשניה ??? :s05: ??? :s05: ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום, ברשותי מכשיר שבצד אחד יש חיבור של קו טלפון ובצד השני חיבור אודיו MONO כשאני מחבר אוזניות למכשיר, אני שומע ממש ממש חלש, יש איזה דרך להגביר את הסאונד? ניסיתי לחבר את המכשיר לline in במחשב עם כבל סטריאו זכר-זכר אבל שומעים קול זמזום ממש רועש ברקע של הטלפון, יש איזה דרך לסנן את הרעש או משהו כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. אהלן! לאחרונה המארז שלי נהיה ממש חם, אז חשבתי לקנות שני מאוררים נוספים ולהוסיף לו. יש לו מין חור בגודל 11.5X8.5 ס"מ בצד, האם לדעתכם אפשר להצמיד לשם מאורר? (זה חור מתחת לחור המעוגל שמעל הקירור של המעבד) אם כן, איזה גודל של מאורר? (12\8\9?) אני חושב ש12 יהיה גדול מדי, האם 8\9 יהיו אפקטיבים מספיק? והאם כדאי שהמאורר יכניס או יוצא אוויר? (למארז יש מאורר מאחור שמוציא אוויר ואחד מלפנים שמכניס) יש לכם רעיונות איך להצמיד את המאורר לחור? אין שם מקום ייעודי, וזה הצד של המארז שבד"כ פותחים. אני יודע שהכבל עלול להוות בעיה לפתיחה ושיהיה צריך לנתק אותו כל פעם שפותחים את הדלת, אבל אני מוכן לקחת את הסיכון הזה אם המאורר יעזור לקירור הכרטיס מסך שלי. אני לא רוצה לקדוח. חשבתי להדביק אותו אבל א…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. לפני יומיים התחלתי את המודינג שלי... והשאלה שלי היא כזו... האם הסדר של חיתוך החלון במארז (לא בדיוק חלון... יותר נכון סמל של סופרמן) וצביעתו היא כזו: 1.קודם שיוף 2.צביעת צבע בסיס ואז לאחר ייבוש צבע רצוי 3. חיתוך הסמל. או שעדיף לי קודם לחתוך ואחר כל לצבוע? בתודה אלעד.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. אני זקוק למתגים, ומחפש מתגים מוארים + פוטנצימטרים מוארים. אשמח מאד אם תכוונו אותי לאתרים בהם אוכל למצוא זאת. ואוכל לדעת את הגדלים של הרכיבים.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.