עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by urich,

רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכניסה בשם ir cir של ממשק אינפרה אדום שיש לי על הלוח אם k8nf-9. אם לא אז אני יבנה על בסיס הסיריאל פורט.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. Started by ElemenTal,

אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  3. אז ככה הרבה פעמים אני רוצה להתחיל לבנות מין מארז קטן שיהיה לי למחשבב אחד שזרוק לי בבית אבל אני תמיד חושב איך בידיוק עובד המתג של המחשב כי לא נראה לי שהוא סוגר בידיוק מעגל כלשהו אם מחברים מתג פשוט ל+- של החיבור של הPWR על הלוח אם זה יעבוד רגיל ? בתודה איתי

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by nir_gr,

קניתי סט של כוסות חיתוך ואני רוצה לעשות חור למאוור 80 MM אבל הכוסות באים רק 76.89.102 איזה גודל כדאי שיהיה טוב

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by GRiM,

1. האם זה אפשרי להשתמש ב-3 ספקי כוח במקביל? 2. אם כן, כיצד אפשר לעשות זאת? הספקים הינם ספקי כוח ג'נריים 300W.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. הנה המסך: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by mtnm,

יש לי המון רמקולים בבית - הרמקול עצמו לא כל הקופסא והרכיבים כמו שקונים בדרך כלל. עכשיו חשבתי סתם בשביל הכיף לנסות להשתמש בהם ולחבר אותם למחשב. אני רוצה גם שיהיה ניתן לשלוט על העוצמה שלהם כמו שיש ברמקולים רגילים. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, מישהו יודע איך בונים מגבר פשוט כך שאני יוכל לשלוט על העוצמה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. ראיתי פנלים מאוד יפים עם תאורה יפה וכו'. אף ראיתי מדריכים כיציד לבנות פנל כזה. אך איך נראה המארז מבפנים? איך מגיעים החוטים של המאווררים אל הפנל? האם למישהו יש תמונה שבה רואים איך החוים מתחברים? האם צריך מאווררים עם חוטים ארוכים? האם כל החוטים האלו לא יוצרים בלאגן גדול? תודה מראש. ועוד שאלה: איזה פנל לשליטה אתם ממליצים? לבנות או לקנות. הבנתי שבשביל לבנות, צריך לקנות די הרבה דברים. אין לי בעיה עם האלקטרוניקה. השאלה גם איך זה יראה בסוף. ואם אתם ממליצים לקנות משהו יפה, איזה אתם ממליצים? אני רוצה לשלוט על 3 מאווררים לפחות(אחד מקדימה,אחד שבצד של המארז,אחד מאחורה)

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.junkmachine.com/forum/kb.php?mode=article&k=11

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  10. טוב לפני כמה זמן פירקתי שלושמה מחשבים ישנים עכשיו מה שיש לי זה שתי מעבדים אחד I486 DX2 והשני נראה לי פנטיום 1, שלוש לוחות אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת, כרטיס קול, שלושה ספקים והארד אחד של 8 גיגה WD. מה ניתן לעשות מהמחשבים האלה אם ניתן לעשות משהוא. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by HFDO5,

שלום, יש לי מכשיר חשמלי שאני רוצה לחבר בתור צרכן למחשב אני מעדיף שזה יהיה מיציאה חיצונית שלו כי זה יהיה לי הרבה יותר נוח במכשיר יש בטריה טעינה שכתוב עליה 3.6V / 300 mAh למישהו יש הצעה לאן אני יכול לחבר אותו? יש 2 אופציות מקובלות מצדי: 1. המכשיר יהיה מחובר למחשב במקום הסוללה ויספק לו את המתח 2. המכשיר יחובר למחשב ויטעין את הסוללה, שיוכל לעבוד גם בלי מתח מהמחשב כשהיא טתען. למישהו יש רעיונות? תודה

12. Started by nimrods,

האם צריך לעשות לאורות אילו שבמערכת של המחשב מפסק?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Ariel Style,

מה הוא עושה? איך הוא עובד? למה הוא משמש? מה הוא מקרר? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. יש לי את הרשימה הזאת ומוזכרים שם 2 רכיבים. כיאילו 2 סוגים של דיודות. אני לא יודע אם אפשר להישתמש בשנייהם או מה כי אני לא מבין את האות הזאת שבאמצע אני מניח שזה או אבל אני מעדיף להיות בטוח http://www.emulatronia.com/reportajes/directpad/psxeng/list.htm

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by mironbre,

סרטון נחמד מ-youtube להשקטת המארז של TSUNAMI מבית TT. לכל מי שיש לו שאלות,מוזמן לשאול ואני אנסה אסביר... :-) http://www.youtube.com/watch?v=-QW4rFgvg6Y

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. בניית מארז חיצוני שיכיל HD וצורב, למחשב נייד שיחובר אליו עם USB יש אפשרות לעשות משהו או רק לקנות?? ואם לקנות מתאם כזה אז אם יש אפשרות לשנות אותו שהוא ישמש ליותר מאמצעי איחסון אחד לדוגמה דיסק קשיח וצורב או CD??

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. האתר הזה על הכוונת שלי עכשיו - http://www.mnpctech.com/ המטרה - לבנות כמה מארזים בסגנון ששם,ולהציגם לראווה כאן,יחד עם תמונות שאני אצלם,בצורת מדריכי "איך-לעשות-את-זה". 1. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהכוונה מאין אני משיג רשת אלומיניום כמו שיש שם?אני אודה לכם מאוד... :-) 2. וגם את הראשים האלו למקדח כוס - 3.5" & 4.5" Hole Saw Attachments. אני יודע שעדיף דרמל,אבל מה אם אני מתכנן - mod till you bleed? דהיינו,לבצע מודינג להרבה מארזים ביחד?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. יש נכון את המשייפת הזאת שחכתי איך קוראים לזה אני מדבר על זה ששמים דיסק של חיתוך או שיוף והכל עם הדיסקים הגדולים האלה אז יש את זה לאבא שלי אז אם אני מחבר לזה דיסק של חיתוך (כי כרגע יש לי דיסק של שיוף) אז אתם חושבים שזה יעזור ובכלל יצליח

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by RoNeR,

כתוב במדריך שצריך כבל 4,7 uF capacitor מצאתי רק כבל 470 בהשג יד יכול ליהיות שהם דומים ?!? כי רכיב הir שנמצא במדריך נמצא יחד עם הכבל 470 על אותו מעגל שממנו פירקתי אותו.. חח עם מישהו מבין את כוונתי שיחזיר לי תשובה ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by eladhor7,

איך אני מודד את התנגדות המעגל? לחבר במקביל או בטור? ובמד זרם שלי יש אפשרות למדוד התנגדות, זה אומר שאם אני מחבר את המד ישירות לנגד, הוא מראה לי את אוהם שלו? או שאי אפשר לחבר אותו ישר לסתם נגד, וצריכים לחבר אותו למעגל שלם ולראות את ההתנגדות של כל המעגל? ובאפשרות של המד בקשר להתנגדות יש לי: 2000k 200k 20k 2000 200 למה לכוון את המד, אם אני רוצה למדוד את ההתנגדות הגסה ביותר? וסליחה שאני מציף את הפורום בהרבה שאלות. תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. זאת אומרת בחיבור הגדול , כמה מתח נותן כל צבע אם הוא מינוס או הארקה כמה V12 \ V5 זה חשוב תודה..

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by eegg,

מצאתי את זה באריהב :DB9 FEMALE SOLDER DBS-F09GWTA האם זה מחבר 9 פין מתאים להלחמה כדי להכין את המקלט?

24. Started by tmp,

יש לי מחר מבחן באלקטרוניקה בנושא סלילים, דיודות ומגברים, אני לא יודע כלכך טוב את החומר ולא מצאתי מידע באנטרנט.. אני אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה, או יתן לי לינק לאיזה אתר שיכול לעזור לי ללמוד.. תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  25. Started by OnlyOne,

שלום יש לי נגן עם מסך מגע מהחיקוייים הסיניים לאייפוד טא'צ בכול מקרה התקלקל הכפתורים של הווליום סידרתי ולאחר זה הרגישות של המסך מגע ירדה פלאים עכשיו במסכי מגע אין לי מושג על המסך עצמו יש עוד כמו מסך שזה בעצם המשטח מגע אני חושב על המסך כתוב ועל המסך מגע יש מין כפתורים כאלה חץ ללימין | חץ לשמאל | W | חץ למעלה | חץ למטה שכמובן אלה לא משמשים למשתמש הרגיל כי אותם לא רואים ברגע ששמים את הפאנל של המכשיר תמונות בהמשך כי כרגע אין לי את המצלמה מי שיודע אשמח

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.