אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי צורך לשלוט במכשיר מסויים דרך מחשב . אז 2 שאלות: 1.האם קיים קיט כלשהו שבא עם חיבור USB למחשב וכולל איזשהו ממשק תוכנה שאפשר לחבר אליו מעגלים ולשלוט עליהם דרך המחשב? 2.אותה שאלה בדיוק רק במקום USB שזה יהיה בעזרת IR?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב לפני כמה זמן פירקתי שלושמה מחשבים ישנים עכשיו מה שיש לי זה שתי מעבדים אחד I486 DX2 והשני נראה לי פנטיום 1, שלוש לוחות אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת, כרטיס קול, שלושה ספקים והארד אחד של 8 גיגה WD. מה ניתן לעשות מהמחשבים האלה אם ניתן לעשות משהוא. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תגידו אנשים איך עושים כזה דבר ? אם מישהו יוכל להסביר לי אני יודה לו מאוד תודה חבר'ה! http://youtube.com/watch?v=QYQDYBmY-ak
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני לא מתמצא בזה בכלל, ואני לא מקיר שום דגם, ואני לא מקיר שום מקום לבדוק אפילו מתוך רשימה (אפילו בזפ אין קטגוריה כזאת) אני לא צריך משהו מיוחד, כמו שלמשל קראתי ביקורת באתר על אחד שנותן אפשרות שליטה נפרדת בכל ערוץ. אני רק צריך שיהיה מצב דלוק/מכובה והיבהוב לפי קצב המוזיקה, ועדיף עם חיבור לכרטיס קל ולא מיקרופון (כי ניראה לי מיקרופון זה יהיה פחות מדויק.. לא ?) תקציב - אין לי מושג מה תווך המחירים, אז תתנו כמה הצעות ותגידו מה בערך התווך בין היקרים לזולים ואני אתן את התקציב שלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
מה הוא עושה? איך הוא עובד? למה הוא משמש? מה הוא מקרר? תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ראיתי פנלים מאוד יפים עם תאורה יפה וכו'. אף ראיתי מדריכים כיציד לבנות פנל כזה. אך איך נראה המארז מבפנים? איך מגיעים החוטים של המאווררים אל הפנל? האם למישהו יש תמונה שבה רואים איך החוים מתחברים? האם צריך מאווררים עם חוטים ארוכים? האם כל החוטים האלו לא יוצרים בלאגן גדול? תודה מראש. ועוד שאלה: איזה פנל לשליטה אתם ממליצים? לבנות או לקנות. הבנתי שבשביל לבנות, צריך לקנות די הרבה דברים. אין לי בעיה עם האלקטרוניקה. השאלה גם איך זה יראה בסוף. ואם אתם ממליצים לקנות משהו יפה, איזה אתם ממליצים? אני רוצה לשלוט על 3 מאווררים לפחות(אחד מקדימה,אחד שבצד של המארז,אחד מאחורה)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום כולםםםם אני חדש כאן בפורום ובתור פרויקט ראשון שלי אני רוצה לבנות מארז שקוף כי המארז של המחשב שלי הוא ישן טילים [משהו כמו בתמונה הזאת:http://www.scpcug.com/images2003/change2.jpg] עכשיו חשבתי על מארז כזה.:. ***יש לי ידעה בסיסי באלקטרוניקה ככה שאת הלדים,קתודות וכו' אני יכול להוסיף לבד,גם לבנות אלמנט תאורה כמו של Sunbeam עכשיו לשאלות: אמרו לי שהחומר שממנו עשוי המארז השקוף הוא פרספקס. כמה יעלה לי לקנות את החומר הזה כדי שיספיק לבניית המארז הנ"ל? ואיזה עובי אני יצטרך? 2]קראתי כתבה בYNET ששמה מישהו הגיב שאם שמים חלון צד מהחומר הנ"ל אז הקרינה האלקטרומגנטית שפולט המעבד יכולה "להשתחרר" מהמארז ציטוט: השאלה שלי:האם זה נכון???? זהו לעכשיו תודה לכולם [אם פירסמ…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זאת אומרת בחיבור הגדול , כמה מתח נותן כל צבע אם הוא מינוס או הארקה כמה V12 \ V5 זה חשוב תודה..
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מצאתי את זה באריהב :DB9 FEMALE SOLDER DBS-F09GWTA האם זה מחבר 9 פין מתאים להלחמה כדי להכין את המקלט?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מחיל לעצב את המשחב מחדש ואני רוצה להתחיל עם דלת... קיצר יש לי כמה חתיכות פרספקט ואין לי מושג עם איזה כלי לחתוך אותם ולקדוח בהם... צריך עזרה. לגבי האלומיניום שהקייס עשוי ממנו אני צריך גם אותו לחתוך אז כנ"ל איזה כלי עדיף לחיתוך... לגבי גומי אני גם צריך עזרה כי דבר ראשון אין לי משוג מאיפה להשיג ודבר שני אין לי משוג איך להתקין אותו ולכן נכון להיום אני חשוב לעשות איזה שהוא ציפוי ולחבר בהברגה... ולגבי תוספת פילטרים? איזה חומר טוב בשביל סינון אבק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
ראיתי את זה כמה פעמים אפשר להסביר לי מה זה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לשים את המסך 5 אינץ שלי במפרצים 5.25 וודאגי קצת שהוא מתחמם אפילו שהוא אמור להיות ככה בכול מקרה קימבנתי מאורר שלא הייה מבייש רחפת ממש מאורר משוגע הוא מרטייט לי את כול השולחן ואת המארז חח אבל זה לא הבעיה השאלה שלי היא כזאת לאיזנ כוון לשים אותו לכוון במסך שיעשה עליו רוח מאחורה או לכוון הצד השני שיעיף רוח מהאזור של המסך לכוון הספק והמאורר האחורי שהם האגזוזים במארז שלי ככה זה ניראה מה אומרים חשוב לציין שיש שתים בצד שמכניסים ואחד מקדימה שגם מכניס קצת ... מצורפת גם תמונה של המסך מה אומרים? אני חושב שיעיף אויר משמה כי אם הוא יעשה אויר על המסך אין לאויר לאן ללכת ואז בעצם יהיה סיקרולציה של אויר חם בתור הכלוב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בניית מארז חיצוני שיכיל HD וצורב, למחשב נייד שיחובר אליו עם USB יש אפשרות לעשות משהו או רק לקנות?? ואם לקנות מתאם כזה אז אם יש אפשרות לשנות אותו שהוא ישמש ליותר מאמצעי איחסון אחד לדוגמה דיסק קשיח וצורב או CD??
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לצבוע את כלובי הכוננים (HDD&Optical Drives) בספריי UV השאלה שלי האם זה יראה במידה טובה בתנאי תאורת UV טובים (מקס' 2 קטודות) או שזה יהיה מעין קשקוש שלא יראה.. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
האתר הזה על הכוונת שלי עכשיו - http://www.mnpctech.com/ המטרה - לבנות כמה מארזים בסגנון ששם,ולהציגם לראווה כאן,יחד עם תמונות שאני אצלם,בצורת מדריכי "איך-לעשות-את-זה". 1. האם יש מישהו שיכול לעזור לי בהכוונה מאין אני משיג רשת אלומיניום כמו שיש שם?אני אודה לכם מאוד... :-) 2. וגם את הראשים האלו למקדח כוס - 3.5" & 4.5" Hole Saw Attachments. אני יודע שעדיף דרמל,אבל מה אם אני מתכנן - mod till you bleed? דהיינו,לבצע מודינג להרבה מארזים ביחד?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל לשליטת מהירות מאווררים וראיתי את המדריכים שיש השאלה איך עושים פאןבאס בעזרת טרנזיסטורים או מגברי שרת ומה הרכיבים הדרושים תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכנן לקנות מערכת חדשה, ובפרט את המארז Chieftec Mesh Black כאשר הספק יהיה או Liberty ELT500AWT 500W או ToughPower W0103 600W PFC בכל אופן, שני הספקים מגיעים עם מאוורר וגריל עליונים, ופולטים אוויר כלפי מעלה. שאלתי היא האם יש צורך בפתיחת פתח אוורור עליון במארז לשם כך? כך או כך, אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם...ניכנסתי למדריך של חיתוך המארז באתר..(כמו שיעצו לי..)..ורשום במדריך שצריכים גומי חיפוי U או הגומי H....אז סבבה הלכתי וחיפשתי מאיפה אני משיג את זה....חלק אמרו לי בחנויות של עבודות אלומיניום וכזה הלכתי ואין להם את זה....אז השאלה שלי מאיפה אני משיג את זה??.....כי כבר חתכתי וזה ניראה נורא ככה....לראות שפיצים ועיקומים......אז עם מישהו מוכן לומר לי מאיפה אני משיג את זה..זה יעזור המווןןן... תודה לכולם.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: אאאא כן אני יודע שאפשר לשייף הבעיה שאין לי את הכלים האלה......אין לי שופיין או דיסק שיוף...(נייר כסף לא נידמה לי יעזור כל כך..)..אני חתכתי את המארז עם מקדח…
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1- האם זה אפשרי להוסיף לד לחוטים שיוצאים מיציאת חיבור נורית ה-HDD ? ??? 2- במידה וכן יש שם מספיק כוח כדי לגרום לשני הלדים (פשוטים ורגילים לא OB) להבהב/להדלק באותה רמה כמו לד יחיד שמחובר לשם? ??? 3- יש צורך להוסיף משהו כשמחברים לד נוסף? ??? 4- ושאלה אחרונה לסיום ידוע לי שיש לדים OB שמחוברים ליציאת ה-HDD שעל הלוח יש מצב ששני לדים OB יאירו טוב ביחד? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
איך אני מודד את התנגדות המעגל? לחבר במקביל או בטור? ובמד זרם שלי יש אפשרות למדוד התנגדות, זה אומר שאם אני מחבר את המד ישירות לנגד, הוא מראה לי את אוהם שלו? או שאי אפשר לחבר אותו ישר לסתם נגד, וצריכים לחבר אותו למעגל שלם ולראות את ההתנגדות של כל המעגל? ובאפשרות של המד בקשר להתנגדות יש לי: 2000k 200k 20k 2000 200 למה לכוון את המד, אם אני רוצה למדוד את ההתנגדות הגסה ביותר? וסליחה שאני מציף את הפורום בהרבה שאלות. תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ציור של התאור הבא, פעם כשהוא בחיבור מקבילי ופעם כשהו בחיבור טורי: "את הדיודה נחבר בטור לכבל remote שמגיע מהרדיו דיסק למגבר, את הקבל נחבר לצד עם הפס של הדיודה ואז למינוס של המגבר." תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הלבן הרגיל הזה שיש לכולם שפירקתי את הגלשני גומי אז ראיתי שיש 2 ברגים ו2 קליפסים איך אני מפרק את הקליפסים מבלי שהם ישברו לי< תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי מארז כזה... אני מחפש עוד כל מיני דברים לשים שם... תציעו חופשי כל מה שבא לכם... ולמי שבא לו לעזור לי או שיש לו איזה רעיון אפשר לדבר..במסנג'ר\איי סי קיו כי אני לא ממש מומחה במודינג... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-