אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לכתוב קוד יחסית פשוט ואין לי מושג כיצד להתחיל. אני מעוניין שע"י כיווץ רגעי של שריר כלשהו המנועים ינועו כל אחד בזווית מוגדרת ובמהירות מוגדרת, בעת כיווץ רגעי נוסף יחזרו חזרה למצב ההתחלתי. כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש קוד הדגמה כלשהו שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הוא יכול לשלוט ב 4 מאווררים רגילים? מהם המתגים בצד? http://www.athlonxp.com/modules.php?op=modload&name=Diner_Wrapper&file=index&req=ShowFile&file_wrap=html/reviews_zalman_zmmfc.html
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר לבקש בפורום זה. :-\ -- אני נוסע בקרוב לשם. ואני מחפש - שמות / אתרים / כתובות / מס' טלפון - של חנויות מודניג באילת (עדיף באזור קלאב הוטל) תודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קיבלתי פאנל של מסך של מחשב נייד לד, החיבור שלו הוא רק של סרט מידע (שכנראה מכיל גם את חיבור המתח), האם יש קונקטור שיאפשר לי לחבר את הפאנל במקום פאנל של מחשב נייח, ולהוציא החוצה את כניסת המתח של תאורת הלד ? דף נתונים של הפאנל: http://lcd-screen.com.ua/data/pdf/58.pdf תודה רבה הבהרה: זה נועד למטרת פרוייקט לבדיקת דברים, אני מניח שזה לא האופן האופטימלי לעבוד עם מסך
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוין לבנות רמקול טוב אז ככה יש לי 6 רמקולים 4 אום 3 W ו2 רמקולים 4 אום 5W איך אני מחבר את כולם ביחד וכולם יעבדו
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדרגות צפות שמחוברות בקונסטרוקציית ברזל לקיר ואני מעוניין מתחת לכל מדרגה שעשוייה מעץ שמתלבש על הברזל, לחבר פס לד. בסה"כ יש לי כ 20 מדרגות ואני לפני טיח. אני רוצה להעביר צינור בעובי של עד 1.5 ס"מ שמתחבר ישירות לארון התקשורת והחשמל שלי ולייצר מחברים אוניברסלים לפסי לד כדי שאוכל בעתיד להחליף כל פס בצורה פשוטה. 1. איך הייתם ממליצים לבצע ? האם לחבר במקביל כל פס לד להזנה ראשית שעוברת בצינור ? 2. באיזה פס לד הייתם ממליצים להשתמש ? 4 גידים RGB ? 3. כיצד אני בוחר את הדרייבר והספק הנכון ?
-
- 0 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
בניתי פדאל לגיטרה, ועשיתי לו חיבור לשנאי, השאלה שלי איך אני יודע אם לשים + או - בפולריות... וגם אני לא יודע כמה אמפר אני צריך בשבילו.. אני רק יודע שהבטריה היא 9V. [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 22:50:37 שכחתי את הסרטוט עצמו ^^http://www.generalguitargadgets.com/diagrams/fuzzface_sc_nn.gif
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפי שמכיר - זה הפנל ניטור שבא עם המארזים של החברה לצערי - 2 ערוצים שם לא תקינים - כלומר המאווררים המחוברים אליהם, לא מגיבים כלל לשינוי בווסת הם עובדים תמיד על עוצמה מלאה כמו כן שמתי לב שבמעגל לכל ערוץ יש 2 דיודות, אז בשתי המעגלים הללו - הדיודות קצת נחופות תעזרו לי! ??? :'(
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי נגנים שמסכיהם נשברו. האם מישהו החליף בעצמו מסך? האם יש למישהו נגנים כאלה (עם מסכים תקינים ומשהו אחר שמשבית אותם ועל כן שוכבים במגירה ללא שימוש) ומוכן לתת אותם?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר סליבים ושרינקים באיזור המרכז וספציפית ת"א בשדרות הר ציון אני יודע שיש שרינקים , יש עוד מקום מומלץ? לגבי הסליבים אני לא מחפש כאלה מהערכות למחשב אני מחפש מקום שיכול לחתוך לי לפי מטר כי אני צריך את זה לכבלים של 3 מטר בערך ובצבע שחור מישהו מכיר מקום כזה? תודה מראש אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אפשרות לקחת מיקרופון ולהפוך אותו לאלחוטי ולחבר את המקלט לפאלפון ולהקליט דרך הפאלפון?? דרך בהכבל של האזניות של הפאלפון אפשר לחבר את המקלט אבל אין אני בונה משדר ומקלט למיקרופון??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd קטן ופשוט ויש לי גם ג'וק hd44780 כשאני יודע שהמחיר שלו בחנות הוא 60 שקל עד 140 ואין לי בעיה לקנות אבל אם יש לי את החומרים בבית אז למה לא להכיב? האם ניתן? למשיהו יש סכמה איך אפשר לחבר את הlcd לגוק הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מנסה להפעיל ארדואינו על ברדבורד - מהמדריך הזה-http://arduino.cc/en/Main/Standaloneושאלתי בעבר בקשר לחלק שמתחבר למחשב עם USB וקניתי את החלק הזה (במקום מה שהמדריך מציע בספארק פאן ב14$!): http://www.ebay.com/itm/251039347548?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649ועכשיו שאני מחבר לפי המדריך זה לא פועל. התקנתי את זה כמו שצריך והפורט נכון, ניסיתי את כל סוגי הBOARD של Atmega328. ברגע שאני עושה אפלואד הלד של TX מהבהב 3 פעמים , ובסופו של דבר נותן את השגיאה הכללית- avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00. על הצ'יפ עצמו יש בוטלואדר (שאני התקנתי) וכבר צרבתי עליו סקצ' - פשוט החלפתי את הצ'יפ הזה עם המקורי שעל הארדואינו אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לבנות ספק סולרי בכדי לחסוך בחשמל מה אני צריך לקנות ומה היחס בן גודל הלוח להספק המחשירי החשמל???
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאוורר קטן לכרטיס מסך, עלה לי 10 שק בא.אבן .. בקיצור יש לי כמה שאלות לפני שאני מחבר אותו. 1. הקונקטור - הוא בא עם קונקטור של 4 פינים.. משו מוזר כזה ויש לו 3 חוטים, יש לי קונקטור נורמלי מהמאוורר הקודם אבל איך אני מחבר אותו? 2. חשמל - המאוורר הקודם התחבר לכ. מסך, על המאוורר הזה רשום 12V 0.15A , אני צריך להתעסק עם נגדים או משו או שפשוט לחבר וזהו? 3. לאן לחבר? לספק\ללוח\לכ.מסך? ניסיתי לצלם את הקונקטור הזה אבל המצלמה לא הצליחה לעשות עליו פוקוס.. (A80! לעזאזל) אז הה מה שיצא.. תמונה 1 תמונה 2 מקווה שתבינו משו..אם לא ברור תגידו אני יצייר או משו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. יש לי צורך לשלוט במכשיר מסויים דרך מחשב . אז 2 שאלות: 1.האם קיים קיט כלשהו שבא עם חיבור USB למחשב וכולל איזשהו ממשק תוכנה שאפשר לחבר אליו מעגלים ולשלוט עליהם דרך המחשב? 2.אותה שאלה בדיוק רק במקום USB שזה יהיה בעזרת IR?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה באזור השרון? אני מחפש מקלט רדיו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול שאלה... יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדיסק של הלוח אם- Abit-ip35-e וכל פעם כשאני מדליק את המחשב התוכנה נפתחת מן כזה מד טמפ' ויש לי עוד לשוניות. יש לי -Temperature ,Voltage ,Fan בקיצור רציתי לשאול שבלשונית של הטמפ' יש לי למטה FAN EQ . והיה לי מתחת CPU Fan ו -SYS FAN ולידם היה Current PWM Duty Cycle ואז כתוב את האחוזים של כל אחד, ל-CPU היה 50% ול-SYS היה 100% רציתי לדעת מזה והאם זה בסדר? ולמעלה למעלה כתוב לי טמפ' של חלקים: CPU-33C SYSTEM 37C PWM 47 כל הטמפ' תקינות וטובות? איזה תוכנה אני יכול לבדוק את כל הטמפ' המדויוקת של רוב החלקים? דרך אגב- המאורר של האפולו רועש מאחור נראה לי יש דרך שהוא יהיה קצת יותר איטי ולאט ואז יפסיק לעשות רעש ? או שהטמפ' של החלקים יעלו…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
איך אני אמור לגשת לשאלה כזו ? מתי אני מתייחס לנתונים ברוויה ומה הכוונה מבחינה חישובית כאשר נתון זרם ההתרה והתפיסה ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירקתי את הידית והוצאתי איזה שבב משם עם 2 USB ,אודיו אחד ואוזניות אחד... איך אני יכול לנצל את זה ולהכניס את זה איכשהוא למחשב?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברים , קניתי LCD מסוג HD44780 ומבחינת גודל פיסי הוא לא מתאים לי , אולי אתם מכירים מסכים קטנים יותר שעדיין יתמכו ע"י LCDC או crystal control ? אני ממש צריך עזרה דחוף , אשמח לקבל תגוהבה מהירה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט מאיפה להזמין פילטרים למאווררים שלי, למישהו יש ניסיון עם אחת מהחנויות ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-