עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by PhP dUdE,

כבר חשבתי על זה לבד.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. אממ יש לי "מטען"(סתם ממיר מתח של טלפון בית)עם חצי אמפר ו12 וולט הקטע שאני רוצה להטעין איתן 2 מצברים של 6 וולט אז אפשר לחבר אותם בחיבור טורי שיתקבל 12 וולט וככה להטעין אותם? ועוד שאלה:יש לי מערכת ניידת עם רדיודיסק של רכב ורמקולים,הרדיו דיסק דורש 8 אמפר שהמצבר שלי מספק 8.5 אמפר ושהמצבר מוטען עד הסוף הוא לא מספיק להרבה זמן בשביל המערכת כי גם המערכת דורשת כמעט את מלוא האמפר בגלל העוצמת קול ברדיו דיסק וההפרש הקטן גם ממש משפיע בקיצור אם אני יחבר 2 מצברים של 6V ו12 אמפר לשעה כל אחד אז יצא 12V ו24 אמפר לשעה?מה יותר טוב מבחינת כוח וזמן המצבר היחיד של 12V ו8.5 אמפר או שניי המצברים של 6V ו12 אמפר? תודה מראש וסליחה על זה שאני כותב הרבה ושאפשר היה לסכם בכמה שאלות קטנות.. לילה טוב ושוב…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by coctail,

שלום... יש לי 2 מסכים שפרקתי ממערכת סטריאו ורציתי לדעת לאיזה פינים לחבר להם מתח או מה אפשר לעשות כדי שהתאורה הפנימית תעבוד... ולא רק פלוס ומינוס כי זה רק מדליק את התאורה העליונה ולא את הבפנים עצמו... צירפתי תמונה...תודה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by dids22,

לפני כמהזמן קניתי מאורר והקיצר קיבלתי איתו חישן לפני כמה זמן נהרס לי המאוורר ורציתי לדעת אם אפשר לחבר את החיישן לאיזה צג כלשהו ואז לשים אותו נגיד ליד המעבד ולדעת את הטמפ' של המעבד אפשר לעשות דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by nimrods,

האם יכולים לחבר את החבור של הרמקולים במערכת ניידית כמו בתמונה ?? ואם לא מבינים אז אני יעלה תמונות

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by amitbl,

מדובר על כרטיס מסך GV-NX88T512HP שאני חם עליו אש, עם מאוורר זלמן. הבנתי שיש פאק בתכנון המקורי של הכרטיס, כך שאין לו בקרת מהירות סיבוב למאוורר. המאוורר מסתובב ב100% כל הזמן - מה שהופך אותו למעט רועש (מעט, אחרי הכל, מדובר על מאוורר זלמן). יש חבר'ה שהפחיתו את המתח למאוורר ידנית, ודיווחו על תוצאות טובות מאוד הן מבחינת קירור, והן מבחינת דציבלים: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1242588&page=18 מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? (אני לא הבנתי ממה שהבחור כתב שם באנגלית) **עריכה** אוקיי לא משנה מצאתי מדריך ממש טוב לעשות בדיוק את זה: http://www.techpowerup.com/articles/other/137

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by liranmo,

יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by bbnbbn,

שלום לכולם!! אני רוצה לבנות מן מערכת ניידת כזו שתפעל על בטריות שאני יוכל לחבר לזה את הנגן MP3 שלי ואוכל לקחת את זה איתי לכל מקום. למשל יש לי שני רמקולים אני רוצה לבנות להם מן מגבר כזה שמשתמש בבטריות (1.5V * 4) כדי שיוכלו לשמוע נורמלי, הרי בנגן MP3 שומעים נמוך שמחברים את הרמקולים לבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by Aviko,

יש לי לוח פרספקס אבל יש עליו מלא שריטות קטנות... אני מועניין לבצע עליו חריטה: א.באיזה כלי לבצע את החריטה? ב. אם אני אאיר את החריטה עם לדים, השריטות הקטנות יבלטו גם? ג. אם אפשר אתרים של ציורים שאפשרי לעשות עליהם מהם חריטות. תודה לעוזרים, אבי

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by novice,

מישהו מכיר את המודר המפורסם BenHeck ? http://www.benheck.com

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. שלום, יש לי חלקים שאני פשוט לא יודע את השמות שלהם ולא יודע איך להסביר..וזה חשוב לי לדעת את שמם..גם בשביל שאם ישאלו אותי במה השתמשתי ואוכל לענות ולא סתם להתמהמה, וגם אולי אוכל לחפש את החלק באריהב. אני צריך לדעת את השם באנגלית כדאי שאוכל לחפש באריה"ב, חוט עם מבודד נוסף - אדמה, ושיהיה גמיש.. (בדיוק כמו חוט RCA, רק שלא צריך את הפינים וצריך רק חוט אחד ולא שניים- כמו שזה בא בדרך כלל) אני צריך לדעת איך קוראים לתקע אוזניות-מונו, גם לא הצלחתי למצוא באריה"ב. זה הכל אם תוכלו לעזור לי יהיה מצוין, תודה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. Started by DARK_KNIGHT,

טוב אחיי המודרים זה תמונות של המארז שלי כולו אני מתכנן פרויקט מודינג רחב חריטות חלונות פרספקס מאוררים בלאגאנים...... אני צריך שתיתנו לי רעיונות למודינג של הההכככככלללל (חלונות חריטות) אם כל רעיון שלכם אבקש תמצונות או הסברים לרעיון ואם אתם רוצים שאני יוסיף מאוורר כלשהו אז תגידו לי איזה חברה וגם לינק למאווררר או לתאורה עצמה תודה מראש!!!!!! נ.ב: וגם אם נניח תאורה אומשהו גם לינק PLZ!!!! הנה התמונות: http://public.fotki.com/DarkKnight/moding_project

13. Started by pc student,

חברה היום סיימתי את המוד שלי (תודה ליבגני) שבו שיפרתי את הקירור לradeon 9200 se אז ככה חתחנו את גוף הקירור המקורי כדי שלא יסתיר את הזכרונות (הגוף אפילו לא מקרר אותם).הדבקנו גופים לזיכרונות ולבסוף שני מאווררים של 45 מ"מ מקררים את כל העניין העבודה נעשתה בתנעים סטריליאים תמונות בקרוב

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by Xpand3D,

חברה אני עושה בקרוב שידרוג רציני למחשב החלפת כרטיס מסך הוספת ראמ שדרוג ספק כוח ועוד ואני בעקבות זה אני עושה מודינג (אני מתחיל במודינג) למארז אך אין לי ניסיון כל כך אז מה אתם מציעים בתור התחלה לעשות אל תאמרו לי לעשות חלון כי אח שלי exploit עשה וזהו אז מה לעשות בתור התחלה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by Dr.Narco,

רציתי לבקשר אם אתם יכולים להביא לי מדריך איך אני יכול לחבר לדים למחשב..שיעבדו קבוע או שאם אפשר בכלל שיעבדו מתי שאני רוצה ... תודה רבה לעוזרים... וחשבתי אולי מישהו יכול להציע לי בקר טוב שאפשר לחבר אליו לפחוט 3 מאווררים ושיהיה זול

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by IlanF,

יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by Sarlula,

ראיתי מדריך לזה: http://www.modding-faq.de/index.php?artid=603 כאן זה עובד, אבל במדריך מדובר על 16 פינים ולי יש 14. עכשיו, אני רציתי לעבוד לפי המדריך ל-14 פינים: http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ וגם לחבר את זה דרך USB כמו במדריך ההוא. א. מישהו ניסה אי-פעם לחבר דרך USB? ב. האם הכבל השחור של ה-USB (הארקה) הוא בדיוק כמו זה של המולקס? אני רוצה להתחיל לפרסם תמונות של עבודה והכל כי זה מתחיל פרוייקט רציני. מחכה לתשובות

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by rokman,

שלום לכולם!! לאחר שיטוט בגלריית המודינג, נדלקתי בצורה קשה על אחד הפרוייקטים שם שנקרא הCUBE של אמיר קישור: http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-71.html החלטתי שאני רוצה לנסות גם. מאיפה קונים את החומר הזה שנקרא "פרספקס" ומה העלות שלו בערך...? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  20. אוקי קוראים לי עמית אוחיון אני חדש כאן, שמעתי שהתמיכה שלכם מצויינת אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה הבעיה שלי היא כזו: אני מחבר לכרטיס מסך שיש לו מן כניסה שחורה כזאת שאליה אני מחבר כבל קטן עם 3 יציאות (אדום-צהוב-לבן) ואת הממיר\מכשיר DVD אני מחבר את הכבל הקטן הזה עכשיו, הכל מחובר כולל החשמל והכל אך אני לא יכול לראות את התצוגה על המסך. אמרו לי אתה צריך תוכנה.. איזה תוכנה? והאם באמת אני צריך תוכנה?.. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by kma_32,

שלום לכולם...ניכנסתי למדריך של חיתוך המארז באתר..(כמו שיעצו לי..)..ורשום במדריך שצריכים גומי חיפוי U או הגומי H....אז סבבה הלכתי וחיפשתי מאיפה אני משיג את זה....חלק אמרו לי בחנויות של עבודות אלומיניום וכזה הלכתי ואין להם את זה....אז השאלה שלי מאיפה אני משיג את זה??.....כי כבר חתכתי וזה ניראה נורא ככה....לראות שפיצים ועיקומים......אז עם מישהו מוכן לומר לי מאיפה אני משיג את זה..זה יעזור המווןןן... תודה לכולם.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: אאאא כן אני יודע שאפשר לשייף הבעיה שאין לי את הכלים האלה......אין לי שופיין או דיסק שיוף...(נייר כסף לא נידמה לי יעזור כל כך..)..אני חתכתי את המארז עם מקדח…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  22. המכשיר הזה יכול לעזור לי למשהו במודים או בחיתוך או בשיוף? אם בכלל .... קוראים לו PROXXON ככה הוא ניראה : תודה..

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by HFDO5,

שלום, יש לי מכשיר חשמלי שאני רוצה לחבר בתור צרכן למחשב אני מעדיף שזה יהיה מיציאה חיצונית שלו כי זה יהיה לי הרבה יותר נוח במכשיר יש בטריה טעינה שכתוב עליה 3.6V / 300 mAh למישהו יש הצעה לאן אני יכול לחבר אותו? יש 2 אופציות מקובלות מצדי: 1. המכשיר יהיה מחובר למחשב במקום הסוללה ויספק לו את המתח 2. המכשיר יחובר למחשב ויטעין את הסוללה, שיוכל לעבוד גם בלי מתח מהמחשב כשהיא טתען. למישהו יש רעיונות? תודה

24. Started by eegg,

ראיתי באריהב אל המסך Display TFT Module (176*220) מישהו יכול להזביר איך זה בא זה מוכן לחיבור אז שצריך להלחים ולתכנת

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים