עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by umits,

שלום! יש לי רעיון לפרוייקט באלקטרוניקה לבנות "מעין גיטרה חשמלית". את כל הקטע הטכני (מפתחות כיוונים, מיתרים וכאלה) יש לי. אני אבנה את המיתרים ומתחתם אני אשים פיקאפים (מגנטים מלופפים שיקלטו את הקול) וזה יתחבר למערכת הגברה ואחר כך לרמקול. עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך בונים פיקאפ ואיך בונים מעגל שיהפוך את תנודות המיתר לאותות חשמליים? (המעגל לא צריך להיות ברמה מסובכת וגבוהה מידי). אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

מישהוא יכול לתת לי לינק לחיבור מסך hd44780u ליציאת com

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by SD Project,

ברשותי יש את הקרוס אובר שבתמונה (רק את אלמנט הבאס)... האם אני יכול להוסיף במעגל הזה איזשהו פוטנציומטר להגברת והנמכת הדציבלים ?! תודה לעונים, ניאו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by nimrods,

האם יכולים לחבר את החבור של הרמקולים במערכת ניידית כמו בתמונה ?? ואם לא מבינים אז אני יעלה תמונות

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. אוקי קוראים לי עמית אוחיון אני חדש כאן, שמעתי שהתמיכה שלכם מצויינת אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה הבעיה שלי היא כזו: אני מחבר לכרטיס מסך שיש לו מן כניסה שחורה כזאת שאליה אני מחבר כבל קטן עם 3 יציאות (אדום-צהוב-לבן) ואת הממיר\מכשיר DVD אני מחבר את הכבל הקטן הזה עכשיו, הכל מחובר כולל החשמל והכל אך אני לא יכול לראות את התצוגה על המסך. אמרו לי אתה צריך תוכנה.. איזה תוכנה? והאם באמת אני צריך תוכנה?.. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

כבר חשבתי על זה לבד.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by ITSIK86,

יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור! אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by IlanF,

יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by Netanel o_0,

בשאלה הזאת.. נאמר והאמפליטודה של הV1 היא 5V, והמתח על V2 הוא 2V. כל עוד המתח בV1 גדול מבV2 אז: -הVout יהיה של הספק שמחובר לרגל התחתונה של המגבר? (כלומר 8V-) -הVout יהיה הספק שמחובר לרגל העליונה של המגבר? (8V) בקיצור: מה יהיה Vout כשV1 גדול מV2? מה יהיה Vout כשV2 גדול מV1? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by bbnbbn,

שלום לכולם!! אני רוצה לבנות מן מערכת ניידת כזו שתפעל על בטריות שאני יוכל לחבר לזה את הנגן MP3 שלי ואוכל לקחת את זה איתי לכל מקום. למשל יש לי שני רמקולים אני רוצה לבנות להם מן מגבר כזה שמשתמש בבטריות (1.5V * 4) כדי שיוכלו לשמוע נורמלי, הרי בנגן MP3 שומעים נמוך שמחברים את הרמקולים לבד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by Holography,

היי, אני רוצה לצבוע את כלובי הכוננים (HDD&Optical Drives) בספריי UV השאלה שלי האם זה יראה במידה טובה בתנאי תאורת UV טובים (מקס' 2 קטודות) או שזה יהיה מעין קשקוש שלא יראה.. תודה (:

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  14. Started by Moty_p,

הזמנתי לדים ונגדים לפני 4 ימים מהאתר הזה: http://www.arihav.com/products/led/index.asp זה כבר היה צריך להגיע אתמול תגידו זה אתר אמין או שסתם עבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by RazorJunior,

בעצתכם, בכדי להדביק את הסינק לצ'יפסט הלכתי ל KSP וקניתי דבק טרמי. ואז נכנסתי לאתר של היצרן וזה שמצאתי : CAUTION! Arctic Alumina Thermal Adhesive is a permanent adhesive. Any components you attach together with Arctic Alumina Thermal Adhesive will stay attached forever. ואז קיבלתי חום..... כאילו, מה אם אני ארצה להחזיר את המאוורר המקורי ?! מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון עם הדבק הזה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by novice,

מישהו מכיר את המודר המפורסם BenHeck ? http://www.benheck.com

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברצוני ליצור חלון למארז. לא מדובר בחלון רגיל(ריבוע) אלא יותר בצורה מיוחדת הכוללת עיקולים מעגליים. אני מכיר מסגר שיעזור לי בחיתוך עצמו. העניין הוא שלטענתו הפתרון הכי טוב בשביל לחתוך זה מספרי פח. מהמדריכים שקראתי רשום שזה הפתרון הכי גרוע לא? ובכל זאת זה המקצוע שלו אז יש לו ניסיון בתחום. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Sarlula,

ראיתי מדריך לזה: http://www.modding-faq.de/index.php?artid=603 כאן זה עובד, אבל במדריך מדובר על 16 פינים ולי יש 14. עכשיו, אני רציתי לעבוד לפי המדריך ל-14 פינים: http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ וגם לחבר את זה דרך USB כמו במדריך ההוא. א. מישהו ניסה אי-פעם לחבר דרך USB? ב. האם הכבל השחור של ה-USB (הארקה) הוא בדיוק כמו זה של המולקס? אני רוצה להתחיל לפרסם תמונות של עבודה והכל כי זה מתחיל פרוייקט רציני. מחכה לתשובות

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  19. אני בונה פאנל של אודיו קידמי וכמו שאתם רואים בתמונה זה המבנה של החיבור של האודיו הקידמי בלוח אצלי הקטע שיש דברים שאין לי מושג לאן לחבר כמו MIC BIAS POWER RESERVED GND מישהו יכול לעזור?? מצורפת תמונה של סדר החיבורים שעשיתי שהעתקתי מהלוח תודה לכל מי שיש לו מושג [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by devil2052,

שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני מחפש גומי בצורת U או גומי בצורת H כמו שהציען במדריך באתר : http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=MakingAWindow ואני לא ממש מוצא. עד עכשיו היתי בכמה חנויות של "עשה זאת בעצמך": הום סנטר ו ace ולצערי לא מצאתי... איפה אני כן יכול למצו כזה גומי??? תודה לעזורים

21. Started by liranmo,

יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  22. ראיתי פנלים מאוד יפים עם תאורה יפה וכו'. אף ראיתי מדריכים כיציד לבנות פנל כזה. אך איך נראה המארז מבפנים? איך מגיעים החוטים של המאווררים אל הפנל? האם למישהו יש תמונה שבה רואים איך החוים מתחברים? האם צריך מאווררים עם חוטים ארוכים? האם כל החוטים האלו לא יוצרים בלאגן גדול? תודה מראש. ועוד שאלה: איזה פנל לשליטה אתם ממליצים? לבנות או לקנות. הבנתי שבשביל לבנות, צריך לקנות די הרבה דברים. אין לי בעיה עם האלקטרוניקה. השאלה גם איך זה יראה בסוף. ואם אתם ממליצים לקנות משהו יפה, איזה אתם ממליצים? אני רוצה לשלוט על 3 מאווררים לפחות(אחד מקדימה,אחד שבצד של המארז,אחד מאחורה)

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by HFDO5,

שלום, יש לי מכשיר חשמלי שאני רוצה לחבר בתור צרכן למחשב אני מעדיף שזה יהיה מיציאה חיצונית שלו כי זה יהיה לי הרבה יותר נוח במכשיר יש בטריה טעינה שכתוב עליה 3.6V / 300 mAh למישהו יש הצעה לאן אני יכול לחבר אותו? יש 2 אופציות מקובלות מצדי: 1. המכשיר יהיה מחובר למחשב במקום הסוללה ויספק לו את המתח 2. המכשיר יחובר למחשב ויטעין את הסוללה, שיוכל לעבוד גם בלי מתח מהמחשב כשהיא טתען. למישהו יש רעיונות? תודה

24. Started by thestig,

אני רוצה לעשות תמודינג הראשון שלי... אבל אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וכו'... אתם יכולים להציע איזה מוד פשוט ונחמד להתחלה ..שלא ממש יהרוס את המחשב אם משו ישתבש ... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים