אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אוקי קוראים לי עמית אוחיון אני חדש כאן, שמעתי שהתמיכה שלכם מצויינת אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה הבעיה שלי היא כזו: אני מחבר לכרטיס מסך שיש לו מן כניסה שחורה כזאת שאליה אני מחבר כבל קטן עם 3 יציאות (אדום-צהוב-לבן) ואת הממיר\מכשיר DVD אני מחבר את הכבל הקטן הזה עכשיו, הכל מחובר כולל החשמל והכל אך אני לא יכול לראות את התצוגה על המסך. אמרו לי אתה צריך תוכנה.. איזה תוכנה? והאם באמת אני צריך תוכנה?.. תודה מראש, עמית
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לול תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי חלקים שאני פשוט לא יודע את השמות שלהם ולא יודע איך להסביר..וזה חשוב לי לדעת את שמם..גם בשביל שאם ישאלו אותי במה השתמשתי ואוכל לענות ולא סתם להתמהמה, וגם אולי אוכל לחפש את החלק באריהב. אני צריך לדעת את השם באנגלית כדאי שאוכל לחפש באריה"ב, חוט עם מבודד נוסף - אדמה, ושיהיה גמיש.. (בדיוק כמו חוט RCA, רק שלא צריך את הפינים וצריך רק חוט אחד ולא שניים- כמו שזה בא בדרך כלל) אני צריך לדעת איך קוראים לתקע אוזניות-מונו, גם לא הצלחתי למצוא באריה"ב. זה הכל אם תוכלו לעזור לי יהיה מצוין, תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לפני כמהזמן קניתי מאורר והקיצר קיבלתי איתו חישן לפני כמה זמן נהרס לי המאוורר ורציתי לדעת אם אפשר לחבר את החיישן לאיזה צג כלשהו ואז לשים אותו נגיד ליד המעבד ולדעת את הטמפ' של המעבד אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תמודינג הראשון שלי... אבל אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וכו'... אתם יכולים להציע איזה מוד פשוט ונחמד להתחלה ..שלא ממש יהרוס את המחשב אם משו ישתבש ... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו הארד דיסק חדש שלי ואז ראיתי את השקית הזאת של הכדורים הקטנים האלו הרעילים.. ואז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות עם זה משהו כי הם שקופים כאלו יפים. קיצור הרעיון זה לשים אותם בתוך חלון או משהו ולהאיר עם לדים זה יכול לצת מזה חיה. אפשר גם לקחת מקופסאות נעליים וכו'... אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לעשות משהו כזה ואז אני אביא תמונות. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
עד שקניתי את כל הרכיבים, המאווררים האולטרה הכל הלך נתתי את דלת המארז לחבר של אבא שלי יש לו מכונת חיתוך, הוא שם אותה על אוטומט ודלת המארז הלכה קפוט. אני מבואס לאללה. איפה אפשר לקנות דלת של מארז?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור! אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/accessories/xcontroller.htm למישהו יש אותו ויכול לתת לי עליו הסברים ופרטים..? אני רוצה לדעת איזה מאוררים אפשר לשים עליו? רק את אלה עם ה3 פינים שמתחברים ללוח אם או גם 4 גדולים(אני חושב מולקס) ואם כן אז כמה אני יכול לחבר ואיך אני מחבר לחשמל את המאוררים אם הם מתחברים אליו.?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי לינק לחיבור מסך hd44780u ליציאת com
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המכשיר הזה יכול לעזור לי למשהו במודים או בחיתוך או בשיוף? אם בכלל .... קוראים לו PROXXON ככה הוא ניראה : תודה..
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה? בתודה לכל מי שיעזורר..
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה הרבה פעמים אני רוצה להתחיל לבנות מין מארז קטן שיהיה לי למחשבב אחד שזרוק לי בבית אבל אני תמיד חושב איך בידיוק עובד המתג של המחשב כי לא נראה לי שהוא סוגר בידיוק מעגל כלשהו אם מחברים מתג פשוט ל+- של החיבור של הPWR על הלוח אם זה יעבוד רגיל ? בתודה איתי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פעם היה באתר עכשיו אני לא מוצא ואני צריך לצבוע את המאורר שלי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן אנשים !!! אז ככה, יש לי מצלמת Fujifilm והשנאי שלה הלך... אני רוצה להפעיל אותה דרך המחשב, כאילו לחבר את החוט של השנאי ליציאת המולקס (5V)... המצלמה דורשת 3 וולט 4 וואט... מיש'ו יוכל לומר לי איך אני יכול לבנות מעגל כזה ?! איזה נגדים צריך ?! אם צריך עוד חלקים ?! תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חברה היום סיימתי את המוד שלי (תודה ליבגני) שבו שיפרתי את הקירור לradeon 9200 se אז ככה חתחנו את גוף הקירור המקורי כדי שלא יסתיר את הזכרונות (הגוף אפילו לא מקרר אותם).הדבקנו גופים לזיכרונות ולבסוף שני מאווררים של 45 מ"מ מקררים את כל העניין העבודה נעשתה בתנעים סטריליאים תמונות בקרוב
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
במדריך למסכי LCD שפה באתר כתוב שם אני רוצה מסך TFT צבעוני אני צריך לקנות מסך כמו של די וי די לרכב או משו כזה.... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם מסך ישן של מחשב נייד... ואם כן אז איך??? זה אותם חיבורים או שצריץ לעשות משו אחר???
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי מדריך לזה: http://www.modding-faq.de/index.php?artid=603 כאן זה עובד, אבל במדריך מדובר על 16 פינים ולי יש 14. עכשיו, אני רציתי לעבוד לפי המדריך ל-14 פינים: http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ וגם לחבר את זה דרך USB כמו במדריך ההוא. א. מישהו ניסה אי-פעם לחבר דרך USB? ב. האם הכבל השחור של ה-USB (הארקה) הוא בדיוק כמו זה של המולקס? אני רוצה להתחיל לפרסם תמונות של עבודה והכל כי זה מתחיל פרוייקט רציני. מחכה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חברה נתחתי ספק ישן ומצאתי שם מעביר ac -dc עכשיו מלחם ולוח הלחמות זה הדבר היחיד שאני אצטרח או לא?ועוד משהו מישום מה ראיתי שיש רק אאוט פאט ולא אין פאט האם זה אומר שהקטודה מתחברת למינוס?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לבנות מן מערכת ניידת כזו שתפעל על בטריות שאני יוכל לחבר לזה את הנגן MP3 שלי ואוכל לקחת את זה איתי לכל מקום. למשל יש לי שני רמקולים אני רוצה לבנות להם מן מגבר כזה שמשתמש בבטריות (1.5V * 4) כדי שיוכלו לשמוע נורמלי, הרי בנגן MP3 שומעים נמוך שמחברים את הרמקולים לבד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היה פה משהו באתר ולקחתי ממנו תרעיון יש לי DVD שלא משתמש בו. ומחשב ישן לוח אם זכרונות הראדיסק, הכל בפנים והכל עובד.... יש לי עוד לוח למקרה שיקרה משהו ועוד זכרונות וכרטיסי קול יש לי אוסף של כל החרא הזה:\ עכשיו מה שאני רוצה לשאול איך עושים אם אפשרי כמו זה: http://www.hwzone.co.il/gallery/album111?page=2 תודה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עשיתי לפי המדריך שבאתר, ושפוט לא עובד, אולם הנורה של הanalog פועלת אבל זה לא פועל בשום משחק וכשאני במשחק מפעיל ת'אנאלוג המנורה פשוט מהבהבת, הבנתי שאני צריך שחוט מספר 5 (האדום בפאד) ילך ל5 וולט במחשב ושאני בכלל לא צריך דיודות, מישו יכול להסביר לי למה זה לא פועל? ואיך לבנות אותו נכון?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-