אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם איך אני יכול לעשות מעגל ללדים אולטרה בריט שדומה לזה: אבל אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה: העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת, קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד, משם הלד מחובר למינוס
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני בונה פאנל של אודיו קידמי וכמו שאתם רואים בתמונה זה המבנה של החיבור של האודיו הקידמי בלוח אצלי הקטע שיש דברים שאין לי מושג לאן לחבר כמו MIC BIAS POWER RESERVED GND מישהו יכול לעזור?? מצורפת תמונה של סדר החיבורים שעשיתי שהעתקתי מהלוח תודה לכל מי שיש לו מושג [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי , אני מחפש חיישן שישלח גל או קרן בצורה ישרה ובעת שבירה של הקרן תתבצע פעולה אני לא מעוניין להיכנס לאלקטרוניקה ממש לכן אני מחפש גם תוכנה שתתחבר לזה ולציע לי אפשרות של API או משהו על מנת לקבל את הארוע כאשר הוא קורה למישהו יש הצעות? דרור
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אוקי קוראים לי עמית אוחיון אני חדש כאן, שמעתי שהתמיכה שלכם מצויינת אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה הבעיה שלי היא כזו: אני מחבר לכרטיס מסך שיש לו מן כניסה שחורה כזאת שאליה אני מחבר כבל קטן עם 3 יציאות (אדום-צהוב-לבן) ואת הממיר\מכשיר DVD אני מחבר את הכבל הקטן הזה עכשיו, הכל מחובר כולל החשמל והכל אך אני לא יכול לראות את התצוגה על המסך. אמרו לי אתה צריך תוכנה.. איזה תוכנה? והאם באמת אני צריך תוכנה?.. תודה מראש, עמית
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
ראיתי פנלים מאוד יפים עם תאורה יפה וכו'. אף ראיתי מדריכים כיציד לבנות פנל כזה. אך איך נראה המארז מבפנים? איך מגיעים החוטים של המאווררים אל הפנל? האם למישהו יש תמונה שבה רואים איך החוים מתחברים? האם צריך מאווררים עם חוטים ארוכים? האם כל החוטים האלו לא יוצרים בלאגן גדול? תודה מראש. ועוד שאלה: איזה פנל לשליטה אתם ממליצים? לבנות או לקנות. הבנתי שבשביל לבנות, צריך לקנות די הרבה דברים. אין לי בעיה עם האלקטרוניקה. השאלה גם איך זה יראה בסוף. ואם אתם ממליצים לקנות משהו יפה, איזה אתם ממליצים? אני רוצה לשלוט על 3 מאווררים לפחות(אחד מקדימה,אחד שבצד של המארז,אחד מאחורה)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אממ יש לי "מטען"(סתם ממיר מתח של טלפון בית)עם חצי אמפר ו12 וולט הקטע שאני רוצה להטעין איתן 2 מצברים של 6 וולט אז אפשר לחבר אותם בחיבור טורי שיתקבל 12 וולט וככה להטעין אותם? ועוד שאלה:יש לי מערכת ניידת עם רדיודיסק של רכב ורמקולים,הרדיו דיסק דורש 8 אמפר שהמצבר שלי מספק 8.5 אמפר ושהמצבר מוטען עד הסוף הוא לא מספיק להרבה זמן בשביל המערכת כי גם המערכת דורשת כמעט את מלוא האמפר בגלל העוצמת קול ברדיו דיסק וההפרש הקטן גם ממש משפיע בקיצור אם אני יחבר 2 מצברים של 6V ו12 אמפר לשעה כל אחד אז יצא 12V ו24 אמפר לשעה?מה יותר טוב מבחינת כוח וזמן המצבר היחיד של 12V ו8.5 אמפר או שניי המצברים של 6V ו12 אמפר? תודה מראש וסליחה על זה שאני כותב הרבה ושאפשר היה לסכם בכמה שאלות קטנות.. לילה טוב ושוב…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום... יש לי 2 מסכים שפרקתי ממערכת סטריאו ורציתי לדעת לאיזה פינים לחבר להם מתח או מה אפשר לעשות כדי שהתאורה הפנימית תעבוד... ולא רק פלוס ומינוס כי זה רק מדליק את התאורה העליונה ולא את הבפנים עצמו... צירפתי תמונה...תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי לינק לחיבור מסך hd44780u ליציאת com
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קבלווו http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm חחח אני עדיין בהלם בטח איזה רעש פיי חח ותראו את הטמפרטורה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור! אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המכשיר הזה יכול לעזור לי למשהו במודים או בחיתוך או בשיוף? אם בכלל .... קוראים לו PROXXON ככה הוא ניראה : תודה..
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חברה היום סיימתי את המוד שלי (תודה ליבגני) שבו שיפרתי את הקירור לradeon 9200 se אז ככה חתחנו את גוף הקירור המקורי כדי שלא יסתיר את הזכרונות (הגוף אפילו לא מקרר אותם).הדבקנו גופים לזיכרונות ולבסוף שני מאווררים של 45 מ"מ מקררים את כל העניין העבודה נעשתה בתנעים סטריליאים תמונות בקרוב
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי לבקשר אם אתם יכולים להביא לי מדריך איך אני יכול לחבר לדים למחשב..שיעבדו קבוע או שאם אפשר בכלל שיעבדו מתי שאני רוצה ... תודה רבה לעוזרים... וחשבתי אולי מישהו יכול להציע לי בקר טוב שאפשר לחבר אליו לפחוט 3 מאווררים ושיהיה זול
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. האם זה אפשרי להשתמש ב-3 ספקי כוח במקביל? 2. אם כן, כיצד אפשר לעשות זאת? הספקים הינם ספקי כוח ג'נריים 300W.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אפשר לפצל מ firewire 9 pin שיהיה גם 9 pin וגם 4 pin ראיתי דבר כזה מגיע עם כרטיס pci של לוח אם של gigabyte לחיבור onboard של firewire איך אפשר לפצל מחיבור molex 12v כוח ללדים שיפעלו בעת הפעל המחשב כאילו יש את 4 פינים שם את מה אני צריך לפצל אולי התמונה הזאת תעזור אבל אני לא יודע אם לבחור 12 או 5 ? נראה לי 5 ואיזה נגד אני צריך כדי להגביל את ה 5 v למתח שאני צריך כדי להפעיל 11 לדים של 5 מ"מ בטור?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
המדפסת היא hp j6413, כשסורקים איתה מקבלים במקום תמונה, רעש. מה יכול להיות הגורם לכך? האם זה בר תיקון?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בכניסה בשם ir cir של ממשק אינפרה אדום שיש לי על הלוח אם k8nf-9. אם לא אז אני יבנה על בסיס הסיריאל פורט.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
בעצתכם, בכדי להדביק את הסינק לצ'יפסט הלכתי ל KSP וקניתי דבק טרמי. ואז נכנסתי לאתר של היצרן וזה שמצאתי : CAUTION! Arctic Alumina Thermal Adhesive is a permanent adhesive. Any components you attach together with Arctic Alumina Thermal Adhesive will stay attached forever. ואז קיבלתי חום..... כאילו, מה אם אני ארצה להחזיר את המאוורר המקורי ?! מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון עם הדבק הזה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-