אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באריהב אל המסך Display TFT Module (176*220) מישהו יכול להזביר איך זה בא זה מוכן לחיבור אז שצריך להלחים ולתכנת
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם!! אני רוצה לבנות מן מערכת ניידת כזו שתפעל על בטריות שאני יוכל לחבר לזה את הנגן MP3 שלי ואוכל לקחת את זה איתי לכל מקום. למשל יש לי שני רמקולים אני רוצה לבנות להם מן מגבר כזה שמשתמש בבטריות (1.5V * 4) כדי שיוכלו לשמוע נורמלי, הרי בנגן MP3 שומעים נמוך שמחברים את הרמקולים לבד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני מחפש גומי בצורת U או גומי בצורת H כמו שהציען במדריך באתר : http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=MakingAWindow ואני לא ממש מוצא. עד עכשיו היתי בכמה חנויות של "עשה זאת בעצמך": הום סנטר ו ace ולצערי לא מצאתי... איפה אני כן יכול למצו כזה גומי??? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם הדרמל יכול לשמש גם כמקדחה? בתודה לכל מי שיעזורר..
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי לינק לחיבור מסך hd44780u ליציאת com
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, הפנו אותי לכאן מפורום מארזים. יש בידי מארז סופרנו של טרמלטייק. לא גירסאת הDX. עכשיו אני חושב להכניס ל8800GTX למארז ונודע לי שיש לי שם 10 סנט' מקום והGTX הוא 10.5 סנט', ושהכלוב של הHD חוסם את הכרטיס במידה ואקנה אותו אם אחתוך חצי סנט' זה יהיה בסדר? ויהיה עוד אפשרי להשתמש באותה הכניסה של הכלוב ששם אחתוך?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חיברתי שני לדים לחיבור מולקס של 5V אני צריך נגד כל שהוא? אני לומד קצת חשמל אבל אני מסתבך קצת בקשה עזרו לי תמונות בקרוב
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
פעם היה באתר עכשיו אני לא מוצא ואני צריך לצבוע את המאורר שלי
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה נתחתי ספק ישן ומצאתי שם מעביר ac -dc עכשיו מלחם ולוח הלחמות זה הדבר היחיד שאני אצטרח או לא?ועוד משהו מישום מה ראיתי שיש רק אאוט פאט ולא אין פאט האם זה אומר שהקטודה מתחברת למינוס?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש נכון את המשייפת הזאת שחכתי איך קוראים לזה אני מדבר על זה ששמים דיסק של חיתוך או שיוף והכל עם הדיסקים הגדולים האלה אז יש את זה לאבא שלי אז אם אני מחבר לזה דיסק של חיתוך (כי כרגע יש לי דיסק של שיוף) אז אתם חושבים שזה יעזור ובכלל יצליח
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש עזרה בחיבור המסך לפורט ה LPT, כמו שהיה באחד מהשרשורים הקודמים. הבעיה היא שבקישור מדובר על חיבורים שהם קלים להלחמה. ובמסך שבידי החיבורים צמודים אחד ליד השני עד כדי כך שכמעט בלתי אפשרי להלחים אליהם חוטים. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? ומה עושים מכאן? איך אני יודע איזה חיבור במסך הוא מס' 1 ואיזה 9? ובקיצור, כל מי שיכול להציע עזרה...מוזמן... תודה רבה לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היה פה משהו באתר ולקחתי ממנו תרעיון יש לי DVD שלא משתמש בו. ומחשב ישן לוח אם זכרונות הראדיסק, הכל בפנים והכל עובד.... יש לי עוד לוח למקרה שיקרה משהו ועוד זכרונות וכרטיסי קול יש לי אוסף של כל החרא הזה:\ עכשיו מה שאני רוצה לשאול איך עושים אם אפשרי כמו זה: http://www.hwzone.co.il/gallery/album111?page=2 תודה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עד שקניתי את כל הרכיבים, המאווררים האולטרה הכל הלך נתתי את דלת המארז לחבר של אבא שלי יש לו מכונת חיתוך, הוא שם אותה על אוטומט ודלת המארז הלכה קפוט. אני מבואס לאללה. איפה אפשר לקנות דלת של מארז?
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המכשיר הזה יכול לעזור לי למשהו במודים או בחיתוך או בשיוף? אם בכלל .... קוראים לו PROXXON ככה הוא ניראה : תודה..
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי המון רמקולים בבית - הרמקול עצמו לא כל הקופסא והרכיבים כמו שקונים בדרך כלל. עכשיו חשבתי סתם בשביל הכיף לנסות להשתמש בהם ולחבר אותם למחשב. אני רוצה גם שיהיה ניתן לשלוט על העוצמה שלהם כמו שיש ברמקולים רגילים. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי, מישהו יודע איך בונים מגבר פשוט כך שאני יוכל לשלוט על העוצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
1. האם זה אפשרי להשתמש ב-3 ספקי כוח במקביל? 2. אם כן, כיצד אפשר לעשות זאת? הספקים הינם ספקי כוח ג'נריים 300W.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי PIC16F874A (40PIN)שאני צריך לצרוב עליו, הבעיה היא שאין לי צורב.. אם למישהו יש ומוכן לעשות טובה לאדם נחמד כמוני נא לשלוח איזה מסרון בפרטי :] עדיף באזור המרכז.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פירקתי מהספק הישן את המאוור שלו ואני רוצה לחבר אותו ללוח הלכתי לפי המדריך פה באתר ויש לי כרגע שתי חוטים חשופים שיוצאים מהמאוורר החיבור חשמל של הפלופי הוא בכלל לא כמו שמתואר בתמונה ואין לי לאן לחבר אותו אז רציתי לשמוע על דרך חלופית לחבר את המאוורר ללוח יש לי בלוח שקעי 3-פין שכתוב לידם FAN אבל אין לי איך לחבר את המאוור אליהם יש לי חיבור חשמל 2-פין שאני יכול לחתוך מכרטיס מסך ישן אבל אין לי שקעי 2 פין בלוח מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.03.2008 בשעה 19:55:20 לא חשוב חברים הסתדרתיאפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
חברה היום סיימתי את המוד שלי (תודה ליבגני) שבו שיפרתי את הקירור לradeon 9200 se אז ככה חתחנו את גוף הקירור המקורי כדי שלא יסתיר את הזכרונות (הגוף אפילו לא מקרר אותם).הדבקנו גופים לזיכרונות ולבסוף שני מאווררים של 45 מ"מ מקררים את כל העניין העבודה נעשתה בתנעים סטריליאים תמונות בקרוב
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את הרשימה הזאת ומוזכרים שם 2 רכיבים. כיאילו 2 סוגים של דיודות. אני לא יודע אם אפשר להישתמש בשנייהם או מה כי אני לא מבין את האות הזאת שבאמצע אני מניח שזה או אבל אני מעדיף להיות בטוח http://www.emulatronia.com/reportajes/directpad/psxeng/list.htm
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני יכול להשיג מתכות חופשי רק אלומיניום אני צריך לקנות אבל בזול מאוד פרספקס כבר יש לי בבית בכמויות יש לי איך לחתוף ולכופף מתכות בצורה הכי מדוייקת שאפשר (מכונות במפעל מתכות) נשאר לי רק לבחור צורה/נושא ולשרטט הצעות? כי לי אין רעיונות בגרוש.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-