עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. סוף סוף גמרתי לסדר חוטים באתי לסגור ת'מארז,כמובן עם הנאחס שלי...יש שני מאווררים שלא "מקשיבים" למתג שלהם(זה שתיים שמחוברים כאחד...),כל השאר ילדים טובים ודווקא שתי אלא נדלקים רק ישירות(מולקס...). פעם שעברה,מה שקרה הוא שכשעברתי עם אזיקונים החוט שלהם המשוורול נקרע,מה שגרם דרך אגב לביטול כוח מוחלט לכל המחשב ולפניקה רצינית, עכשיו עברתי על הכל ואין שום חתך,אני לא מבין כל כך למה זה קורה,לא נראה לי הגיוני שמתג יהרס... help needed! ד"א,לעלות תמונות טיפים,הסברים וכו'?(תגידו I ככן,אם יהיו 5 ככה אני אעלה...)

2. Started by miki20008,

מי גר ב פ''ת ויכל לעזור לי בפרויקט שלי יש מצב לתשלום

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by dbzu,

מישהוא יכול לשלוח לי סכמה של מאורר מחובר ישר לפנציומטר בלי כל הנגדים והכל?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by Netanel o_0,

בשאלה הזאת.. נאמר והאמפליטודה של הV1 היא 5V, והמתח על V2 הוא 2V. כל עוד המתח בV1 גדול מבV2 אז: -הVout יהיה של הספק שמחובר לרגל התחתונה של המגבר? (כלומר 8V-) -הVout יהיה הספק שמחובר לרגל העליונה של המגבר? (8V) בקיצור: מה יהיה Vout כשV1 גדול מV2? מה יהיה Vout כשV2 גדול מV1? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. יש לי שאלה לגבי חיתוך חלון במארז קראתי את המדריך שלכם והכל אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא גומיות??? חיפשתי בהום סנטר אייס פנדס ועוד כל מיני ולא מצאתי כלום (אין מצב אני עושה עם סילקון או אפקסוי זה יוצא :-X ) אם מישהו יכול לעזור לי כי אני חדש בתחוםה (בן 12) לול תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by SharonSx,

היי חברס'... לפני כמה זמן עשיתי מפסקים למאווררים, יש לי דלת על הפאנל והמפסקים הפריעו לסגירת הדלת, אז עשיתי חורים בדלת וזה מה שיצא: בזמנו אתם אמרתם לי שאין לי חור בפאנל מאפשר למאוורר שבפרונט להכניס אוויר אז עשיתי גם חור: לגביי החור, אני מתכוון לשים שמה רשת מאלומניום דק... מה אתם אומרים??

7. Started by Moty_p,

הזמנתי לדים ונגדים לפני 4 ימים מהאתר הזה: http://www.arihav.com/products/led/index.asp זה כבר היה צריך להגיע אתמול תגידו זה אתר אמין או שסתם עבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by gigabot,

שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעים תודה מראש.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by thestig,

אני רוצה לעשות תמודינג הראשון שלי... אבל אני לא ממש מבין באלקטרוניקה וכו'... אתם יכולים להציע איזה מוד פשוט ונחמד להתחלה ..שלא ממש יהרוס את המחשב אם משו ישתבש ... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by IlanF,

יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by PhoenixBoy,

קיבלתי עכשיו הארד דיסק חדש שלי ואז ראיתי את השקית הזאת של הכדורים הקטנים האלו הרעילים.. ואז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות עם זה משהו כי הם שקופים כאלו יפים. קיצור הרעיון זה לשים אותם בתוך חלון או משהו ולהאיר עם לדים זה יכול לצת מזה חיה. אפשר גם לקחת מקופסאות נעליים וכו'... אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לעשות משהו כזה ואז אני אביא תמונות. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  13. Started by DARK_KNIGHT,

טוב אחיי המודרים זה תמונות של המארז שלי כולו אני מתכנן פרויקט מודינג רחב חריטות חלונות פרספקס מאוררים בלאגאנים...... אני צריך שתיתנו לי רעיונות למודינג של הההכככככלללל (חלונות חריטות) אם כל רעיון שלכם אבקש תמצונות או הסברים לרעיון ואם אתם רוצים שאני יוסיף מאוורר כלשהו אז תגידו לי איזה חברה וגם לינק למאווררר או לתאורה עצמה תודה מראש!!!!!! נ.ב: וגם אם נניח תאורה אומשהו גם לינק PLZ!!!! הנה התמונות: http://public.fotki.com/DarkKnight/moding_project

14. אממ יש לי "מטען"(סתם ממיר מתח של טלפון בית)עם חצי אמפר ו12 וולט הקטע שאני רוצה להטעין איתן 2 מצברים של 6 וולט אז אפשר לחבר אותם בחיבור טורי שיתקבל 12 וולט וככה להטעין אותם? ועוד שאלה:יש לי מערכת ניידת עם רדיודיסק של רכב ורמקולים,הרדיו דיסק דורש 8 אמפר שהמצבר שלי מספק 8.5 אמפר ושהמצבר מוטען עד הסוף הוא לא מספיק להרבה זמן בשביל המערכת כי גם המערכת דורשת כמעט את מלוא האמפר בגלל העוצמת קול ברדיו דיסק וההפרש הקטן גם ממש משפיע בקיצור אם אני יחבר 2 מצברים של 6V ו12 אמפר לשעה כל אחד אז יצא 12V ו24 אמפר לשעה?מה יותר טוב מבחינת כוח וזמן המצבר היחיד של 12V ו8.5 אמפר או שניי המצברים של 6V ו12 אמפר? תודה מראש וסליחה על זה שאני כותב הרבה ושאפשר היה לסכם בכמה שאלות קטנות.. לילה טוב ושוב…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by coctail,

שלום... יש לי 2 מסכים שפרקתי ממערכת סטריאו ורציתי לדעת לאיזה פינים לחבר להם מתח או מה אפשר לעשות כדי שהתאורה הפנימית תעבוד... ולא רק פלוס ומינוס כי זה רק מדליק את התאורה העליונה ולא את הבפנים עצמו... צירפתי תמונה...תודה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  16. חיטטתי בארונות של אבא שלי.. ומצאתי שם מחשב פנטיום 1 ... על המארז היה (נוסטלגיה למי שזוכר "לחצן טורבו" חחח ) מסך קטן וחמוד ואמרתי שאני חייב אותו... הוא היה מחובר בכבלים כמו שמחברים את לחצן הON במחשב.. (אבל בפנטיום 1 לא לשכוח) ועכשיו איך אני מחבר אותו למחשב שלי?? ואיך אני שולט עליו כדי שהוא יקרא טמפ' של המעבד?? (לא היה על המסך הזה במדריך ) תמונות 1. http://img262.imageshack.us/my.php?image=031pz8.jpg 2. http://img142.imageshack.us/my.php?image=032tb6.jpg מקווה שתעזרו לי foty123

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. Started by ITSIK86,

יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור! אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. אוקי קוראים לי עמית אוחיון אני חדש כאן, שמעתי שהתמיכה שלכם מצויינת אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה הבעיה שלי היא כזו: אני מחבר לכרטיס מסך שיש לו מן כניסה שחורה כזאת שאליה אני מחבר כבל קטן עם 3 יציאות (אדום-צהוב-לבן) ואת הממיר\מכשיר DVD אני מחבר את הכבל הקטן הזה עכשיו, הכל מחובר כולל החשמל והכל אך אני לא יכול לראות את התצוגה על המסך. אמרו לי אתה צריך תוכנה.. איזה תוכנה? והאם באמת אני צריך תוכנה?.. תודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by SnakeBite,

איך אפשר לפצל מ firewire 9 pin שיהיה גם 9 pin וגם 4 pin ראיתי דבר כזה מגיע עם כרטיס pci של לוח אם של gigabyte לחיבור onboard של firewire איך אפשר לפצל מחיבור molex 12v כוח ללדים שיפעלו בעת הפעל המחשב כאילו יש את 4 פינים שם את מה אני צריך לפצל אולי התמונה הזאת תעזור אבל אני לא יודע אם לבחור 12 או 5 ? נראה לי 5 ואיזה נגד אני צריך כדי להגביל את ה 5 v למתח שאני צריך כדי להפעיל 11 לדים של 5 מ"מ בטור?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by tamos,

אני הולך לבנות את זה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה TIP31 לקחת: NPN power transistor,TIP31A 3A NPN power transistor,TIP31A 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31A 3A TO-220 NPN power transistor,TIP31C 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31C 3A TO-220 איזה לקחת מבין כל אלה?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by dids22,

לפני כמהזמן קניתי מאורר והקיצר קיבלתי איתו חישן לפני כמה זמן נהרס לי המאוורר ורציתי לדעת אם אפשר לחבר את החיישן לאיזה צג כלשהו ואז לשים אותו נגיד ליד המעבד ולדעת את הטמפ' של המעבד אפשר לעשות דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by KF,

שלום יש לי ספק ישן שאני כבר לא צריך אותו.... הוצאתי ממנו את המאורר 120מ"מ עכשיו שמתי לב שיש לו חיבור קטן כזה עם 2 חורים...(חיבור שמתחבר ל2 פינים) עכשיו אני יודע שיש בלוח חיבור של 3 פינים... האם אני יכול לחבר אותו לחיבור הזה ? עכשיו יש עוד בעיה שבספק עצמו אין בכלל חוט עם חיבור של 3 פינים,אם היה חיבור כזה הייתי יכול לפחות לגזור אותו ולהלחים לחוט של המאורר ואז לחבר ישירות ללוח אם... מה עושים ? נ.ב אל תציעו לי לחבר את את המאורר למולקס כי כל הזמן החוטים יוצאים מהמולקס ואז המאורר מפסיק לפעול וגם אין לי מולקס פנוי בספק הנוכחי...

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  24. אז ככה הרבה פעמים אני רוצה להתחיל לבנות מין מארז קטן שיהיה לי למחשבב אחד שזרוק לי בבית אבל אני תמיד חושב איך בידיוק עובד המתג של המחשב כי לא נראה לי שהוא סוגר בידיוק מעגל כלשהו אם מחברים מתג פשוט ל+- של החיבור של הPWR על הלוח אם זה יעבוד רגיל ? בתודה איתי

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.