אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מעגל שהופך כפתור PUSH TO MAKE (כל עוד לוחצים עליו המעגל סגור) לכפתור ON/OFF רגיל...
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
סוף סוף גמרתי לסדר חוטים באתי לסגור ת'מארז,כמובן עם הנאחס שלי...יש שני מאווררים שלא "מקשיבים" למתג שלהם(זה שתיים שמחוברים כאחד...),כל השאר ילדים טובים ודווקא שתי אלא נדלקים רק ישירות(מולקס...). פעם שעברה,מה שקרה הוא שכשעברתי עם אזיקונים החוט שלהם המשוורול נקרע,מה שגרם דרך אגב לביטול כוח מוחלט לכל המחשב ולפניקה רצינית, עכשיו עברתי על הכל ואין שום חתך,אני לא מבין כל כך למה זה קורה,לא נראה לי הגיוני שמתג יהרס... help needed! ד"א,לעלות תמונות טיפים,הסברים וכו'?(תגידו I ככן,אם יהיו 5 ככה אני אעלה...)
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אממ יש לי "מטען"(סתם ממיר מתח של טלפון בית)עם חצי אמפר ו12 וולט הקטע שאני רוצה להטעין איתן 2 מצברים של 6 וולט אז אפשר לחבר אותם בחיבור טורי שיתקבל 12 וולט וככה להטעין אותם? ועוד שאלה:יש לי מערכת ניידת עם רדיודיסק של רכב ורמקולים,הרדיו דיסק דורש 8 אמפר שהמצבר שלי מספק 8.5 אמפר ושהמצבר מוטען עד הסוף הוא לא מספיק להרבה זמן בשביל המערכת כי גם המערכת דורשת כמעט את מלוא האמפר בגלל העוצמת קול ברדיו דיסק וההפרש הקטן גם ממש משפיע בקיצור אם אני יחבר 2 מצברים של 6V ו12 אמפר לשעה כל אחד אז יצא 12V ו24 אמפר לשעה?מה יותר טוב מבחינת כוח וזמן המצבר היחיד של 12V ו8.5 אמפר או שניי המצברים של 6V ו12 אמפר? תודה מראש וסליחה על זה שאני כותב הרבה ושאפשר היה לסכם בכמה שאלות קטנות.. לילה טוב ושוב…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue שווה את הכסף? לקחתי צלע של המחשב שלי חתכתי ריבוע שמתי פרספקט שמתי באמצע מאוור 120 מ"מ, הוספתי לאדים 5 מ"מ למאוור + שמתי תרמוקאפל עם בקר שברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא מפעיל תמאוור ושוב שהוא יורד לטמםפרטורה הרצוייה הוא הוא נכבה עכשיו רק חסר לי קתודה וזה יהיה נחמד. צריך חוות דעת שלכם אם זה פסדר מה שאני הולך לקנות
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
יש לי על המעבד מאוורר 60 מ"מ רועש מה יקרה אם אני ישים עליו מאוורר 80 מילימטר שקט? ואיך מחברים ? עם דבק חם?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי לוח פרספקס אבל יש עליו מלא שריטות קטנות... אני מועניין לבצע עליו חריטה: א.באיזה כלי לבצע את החריטה? ב. אם אני אאיר את החריטה עם לדים, השריטות הקטנות יבלטו גם? ג. אם אפשר אתרים של ציורים שאפשרי לעשות עליהם מהם חריטות. תודה לעוזרים, אבי
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חיברתי שני לדים לחיבור מולקס של 5V אני צריך נגד כל שהוא? אני לומד קצת חשמל אבל אני מסתבך קצת בקשה עזרו לי תמונות בקרוב
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! יש לי רעיון לפרוייקט באלקטרוניקה לבנות "מעין גיטרה חשמלית". את כל הקטע הטכני (מפתחות כיוונים, מיתרים וכאלה) יש לי. אני אבנה את המיתרים ומתחתם אני אשים פיקאפים (מגנטים מלופפים שיקלטו את הקול) וזה יתחבר למערכת הגברה ואחר כך לרמקול. עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך בונים פיקאפ ואיך בונים מעגל שיהפוך את תנודות המיתר לאותות חשמליים? (המעגל לא צריך להיות ברמה מסובכת וגבוהה מידי). אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המודר המפורסם BenHeck ? http://www.benheck.com
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי 8 נורות לד כחולות(שקופות) אני רוצה לחבר אותם לספק כוח של אקסבוקס... אני רוצה לחבר ככה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=397370 כמו במדריך.... עכשיו יש לי שאלה כמה אני צריך לתת לו התנגדות כוללת לכול המעגל?והאם אני צריך ביכלל? או שאני טועה...תקנו אותי ותעזרו לי... תודה
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני כנראה אשיג בקרוב דרמל(אולי עוד היום) ואני רוצה המלצה לצורה יפה לחיתוך בגג המארז... הצורה צריכה להתקשר עם החור שיש למאוורר מלמעלה(רצוי שתהיה מסביבו או משהו) ואני חשבתי על צורה שתורכב מכמה חלקים כמו בפרוייקט הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album108 אם יש אפשרות שזה ייתקשר לשם המארז chenbro gaming bomb או chenbro xspider עוד יותר טוב נדב
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב אחיי המודרים זה תמונות של המארז שלי כולו אני מתכנן פרויקט מודינג רחב חריטות חלונות פרספקס מאוררים בלאגאנים...... אני צריך שתיתנו לי רעיונות למודינג של הההכככככלללל (חלונות חריטות) אם כל רעיון שלכם אבקש תמצונות או הסברים לרעיון ואם אתם רוצים שאני יוסיף מאוורר כלשהו אז תגידו לי איזה חברה וגם לינק למאווררר או לתאורה עצמה תודה מראש!!!!!! נ.ב: וגם אם נניח תאורה אומשהו גם לינק PLZ!!!! הנה התמונות: http://public.fotki.com/DarkKnight/moding_project
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ברשותי יש את הקרוס אובר שבתמונה (רק את אלמנט הבאס)... האם אני יכול להוסיף במעגל הזה איזשהו פוטנציומטר להגברת והנמכת הדציבלים ?! תודה לעונים, ניאו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בשאלה הזאת.. נאמר והאמפליטודה של הV1 היא 5V, והמתח על V2 הוא 2V. כל עוד המתח בV1 גדול מבV2 אז: -הVout יהיה של הספק שמחובר לרגל התחתונה של המגבר? (כלומר 8V-) -הVout יהיה הספק שמחובר לרגל העליונה של המגבר? (8V) בקיצור: מה יהיה Vout כשV1 גדול מV2? מה יהיה Vout כשV2 גדול מV1? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קטודהיו וי +מתאם במחיר הכי זול ובחונות בשרון עדיף
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מצתער שאני פותח שירשור חדש אבל נראה לי שהישן פשוט מת כי אין לו תגובות יותר, בכל אופן אני רוצה לקנות לדים ולחבר אותם לספק הכוח אבל יש בעיה קודם כל אני לא מבין את השורות הנ"ל: Supply Voltage Voltage Drop Across LED Desired LED Current מה לרשום שם כדי לחשב את נגדים שאני צריך? והפרטים של הלדים אני לא מבין אותם לדוגמה: CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM מה שאני מבין מפה זה רק שהלד הוא מ 2 עד 3 וואלט ואת כל השאר אני לא מבין אנה עזרו לי
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לבקשר אם אתם יכולים להביא לי מדריך איך אני יכול לחבר לדים למחשב..שיעבדו קבוע או שאם אפשר בכלל שיעבדו מתי שאני רוצה ... תודה רבה לעוזרים... וחשבתי אולי מישהו יכול להציע לי בקר טוב שאפשר לחבר אליו לפחוט 3 מאווררים ושיהיה זול
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור! אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
המדריך שיש לא כל כך עוזר לי אשמח לקבל מדריכים טובים יותר... עוד שאלה: יש לי 2 לדים שמתחברים לחיבור 12 v עם נגד 150 אום, למה אני לא יכול לחבר יותר???
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מי גר ב פ''ת ויכל לעזור לי בפרויקט שלי יש מצב לתשלום
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI 550X המאורר משמיע רעשים פתחתי נושא לפני חודש ואמרו לי שאני יכול לקנות מאורר Arctic Cooling 120MM ולחבר אם אזיקונים לכרטיס השאלה אם זה אפשרי ואם החיבורים יתאימו שקע ותקע
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-