אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול , אם אני מביא צג לסידי ממכשיר כלשהו אני חייב לשים נגד של 100 אוהם או שאולי יש לו כבר ? אם כן אז איך אני יכול לבדוק אם יש או אין ? וגם לא הבנתי לאן מחברים את הנגד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה תמונות בשביל לשים על המארז כאילו על החלון לחרוט. מישהו יכול להביא לי??? ולמי שיש לו פומה אז בבקשה שיביא לי תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד עם מכונות CNC הנשלטות ע"י PLC ומחשב רגיל עם ווינדוז. האם אני יכול לבדוק את סוג הבקר המותקן במכונה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מנורת לד שמזרימה זרם של 10 מילי אמפר והיא 1.5v אייזה נגד אני צריך על מנת שאניי יוכל להפעיל את המעגל על המטריצה יש נוסחא או משהו אבל אני לא מבין בזה כל כך תודהה מראש דרך הגב אני מחבר את המעגל ל-5v
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ובמיוחד לשועלי האלקטרוניקה =] יש לי מחשב HTPC חדש בסלון Intel Q8200 @ Stock Stock Cooling Intel DG43RK 3GB DDR3 Antec VS450 x1950 Pro 512MB חיברתי אליו מאוורר 120MM במהירות 2000 RPM וזה הרעיש לי מדי אז עשיתי את הטריק של ה - 7v וזה הוריד את המהירות שלו .. אז מה בעצם הבעיה ? משיטותיי באינטרנט קראתי שזה עלול להרוס את הספק .. החבר'ה שכתבו את זה טוענים שהטריק הזה גורם לספק להעמיס על המסילה של ה - 12v ובסופו של דבר ייהרס (במוקדם מהצפוי או במאוחר - עניין של מזל) ומצד שני (ביחס של 40:60 לטובת החבר'ה שנגד) יש הטוענים שהם משתמשים בטריק הזה לא רק למאוורר אחד במערכת אלא לכמה וכבר כמה שנים ושלא נהרס להם כלום .. בנוסף קראתי גם שלא מומלץ לעבור את ה - 12.5v במסילה של …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך ריבוע בדלת ולשים פרספקס ואז לשים מסביב לדים. אפשר מדריך ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
1- האם זה אפשרי להוסיף לד לחוטים שיוצאים מיציאת חיבור נורית ה-HDD ? ??? 2- במידה וכן יש שם מספיק כוח כדי לגרום לשני הלדים (פשוטים ורגילים לא OB) להבהב/להדלק באותה רמה כמו לד יחיד שמחובר לשם? ??? 3- יש צורך להוסיף משהו כשמחברים לד נוסף? ??? 4- ושאלה אחרונה לסיום ידוע לי שיש לדים OB שמחוברים ליציאת ה-HDD שעל הלוח יש מצב ששני לדים OB יאירו טוב ביחד? ??? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש בעולם של הבקרים ואלקטרוניק בכלל ויש לי שני שאלות אם אפשר. אני מחבר פוטנציומטר פיידר של 10K לכניסת אנלוג ב-UNO וקורא את הערכים דרך ה-SERIAL הערכים הם לא מ-0 עד 1023 אלה הערך הכי נמוך הוא 120 האם זה אמור להיות כך? רציתי לדעת אולי זה קשור לשאלה הקודמת כמה זרם מוציא הלוח UNO 5V ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
מה נשמע חברה ? קיבלתי המלצה מאיש אלקטרוניקה ואודיופיל לא קטן להחליף את שתי הקבלים האלו 50V 10000 uf עכשיו הוא המליץ לי על החברה הזאת Nippon Chemicon ואני לא יודע אם http://www.lion.co.il/hindex.html או http://talmir.co.il/index.asp עובדים עם Nippon Chemicon אז אשמח מהמומחים המלצה על חברה איכותית במיוחד של קבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
לדוגמא אם העליתי את הזיכרונות ב 10% אז בהתאמה לעלות גם את הליבה גם ב 10%?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ציוד מודינג כמו קטודות מאווררים מוארים או כל דבר אחר ואני מחפש אתר טוב עם ציוד מודינג, אני משלם עם PP תודה!!! סהר עריכה: עכשיו ניזכרתי שיש את האתר הזה http://mnpctech.com/ יש להם מלא סירטונים ביוטיוב של מודיג הוא אתר טוב?? ובלי שום קשר תביאו לי אתרים טובים לציוד מודינג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המארז הזה http://3rsystem.co.kr/english/products/view.asp?navi=case&idx_num=7 הכסוף שחור (חחח) ורציתי לחבר על הבקרת מאווררים שלו עוד כמה מאווררים, רציתי לדעת אם אני יוסיף על הבקרה הזו מאווררים (2-3) לא יקרה לה כלום תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
נמאס למהצבע חלודה-קקי או איך שזה לא נראה... שהספק שלי צבוע בו. לפחות ממה שרואים מבחוץ. אני רוצה לצבוע אותו עם איזה ספריי מתאים מה אני יכול לקנות.. הצבע שאני רוצה זה משהו מבריק לבן או כסוף. איזה צבע מתאים ואיפה אני יכול לקנות?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
קודם כל אני אציין שקראתי את המדריך לצג LCD ואת האשכולות הנוגעים אליו בפורום הזה, אבל יש לי שאלה ספציפית על הצג שלי את הצג לקחתי ממכשיר ישן שמצאתי בבסיס שלי. כשפירקתי את המכשיר המקורי ראיתי שזה 2 לוחות אלק' מחוברים אחד לשני ב-14 פינים (מן הסתם ה-14 מהמדריך) ובצד השני של הצג (לא איפה שה-14 פינים) יש 4 חורים (2 קבוצות של 2) עם המספרים 15 ו-16 אז יש לי 2 שאלות: האם להשאיר את הלוח השני שמחובר ללוח של הצג (מצורפות תמונות) האם ה-15 וה-16 הם בהכרח של תאורה, וזה 2 חורים ליד כל מספר (כל 2 חורים על מגע זהב כזה, צירפתי תמונה), ואם הם אכן של תאורה, לאיזה מהחורים אני צריך לחבר את המעגל? או שזה לא משנה? תודה רבה רבה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חתכתי בדלת המארז שלי חלון ואני מתכנן לשים פרספקס כדי לסגור את החור שנוצר , ישנה אפשרות לקדוח חורים בפרספקס ובמארז ובעצם לחבר עם ברגים , אני מעדיף לנסות להדביק (הפרספקס גדול מהחור בדלת המארז ב 1 ס"מ בכל המסגרת) יש איזשהו דבק טוב מספיק בשביל זה או שאני חייב להשתמש בברגים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לחברי הפורום שלום רב... אני עומד לפני קניית מארז חדש והשאלה שלי מה אפשר לעשות עם הישן? האם שווה הוא שווה השקעה או לא?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות פרספקס חצי מטר על חצי מטר או גודל אחר אני רוצה ליקנות או שיש משהוא אחר דומה לזה אני מישתמש בזה כדי לעשות חלון במחשב וגם אים יש את זה בהום סנטר
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לתקן מסך שיש לו פסים רוחביים בצבע אפור שמופיעים לסירוגין ונעלמים לסירוגין. פתחתי את הלוח ואני לא מצליח מבחינה חיצונית להבחין בקבל נפוח או משהו כזה או אחר- מה מומלץ לעשות במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סך הכל LDR ששולח בסיריאל מידע לפרוססינג.. הפרוססניג מצייר נקודה מ0 עד 200 (הגובה של החלון)
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היתי רוצה שתתנו לי מעגל של 555 שמתחבר ל12 וולט עם קצב היבהוב משתנה על ידי נגד משתנה ו4 לדים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה ליצור סימולציה למעגל מסוים ומופיעה לי הודעת שגיאה : error(orcommn-2302) cannot initialize profile המחשב רץ על Windows 10. אשמח בבקשההה לצדיק מסדום שיוכל לעזור לי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-