אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
חיברתי שני לדים לחיבור מולקס של 5V אני צריך נגד כל שהוא? אני לומד קצת חשמל אבל אני מסתבך קצת בקשה עזרו לי תמונות בקרוב
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איך מחשברים לד תאורה למחשב...איך הוא מיתחבר...לספק כוח? לאן? ואיך?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברשותי יש את הקרוס אובר שבתמונה (רק את אלמנט הבאס)... האם אני יכול להוסיף במעגל הזה איזשהו פוטנציומטר להגברת והנמכת הדציבלים ?! תודה לעונים, ניאו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי , אני מחפש חיישן שישלח גל או קרן בצורה ישרה ובעת שבירה של הקרן תתבצע פעולה אני לא מעוניין להיכנס לאלקטרוניקה ממש לכן אני מחפש גם תוכנה שתתחבר לזה ולציע לי אפשרות של API או משהו על מנת לקבל את הארוע כאשר הוא קורה למישהו יש הצעות? דרור
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
קניתי דרמל של WOLF ואני עובד איתו אבל כמה ראשים נשברו לי (דיסקיות) וכשניסיתי לחתוך את הפרספקס עם הדיסקיות הנותרות, הן פשוט התכלו לאחר כמה דקות למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דיסקיות טובות לחיתוך פרספקס/אלומיניום עם דרמל ? ? ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm הנה יש את המעגל הזה פה בלינק.. עכשיו יש שם input זה אומר שאני צריך כאילו לחשוף את החוט של הרמקולים שמגיע מהמחשב לרמקולים? ופשוט לחבר אותו שם?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מארז כזה... אני מחפש עוד כל מיני דברים לשים שם... תציעו חופשי כל מה שבא לכם... ולמי שבא לו לעזור לי או שיש לו איזה רעיון אפשר לדבר..במסנג'ר\איי סי קיו כי אני לא ממש מומחה במודינג... תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי לכולם. בשנים האחרונות הפורום בנושא הזה די נכבה (חבל) והפוסטים הנעוצים כבר לא ממש מעודכנים... אני בודק את התחום של הסלבה של הכבלים של ספק הכח בעצמי. אז אתרים מחול מצאתי (אני רואה טרנד שהם בעיקר מגרמניה) האם יש אתרים בארץ שמוכרים דברים כאלו או אחרים? כלים? שרוולים? היטשרינקים? טרמינלים? אשמח לקצה חוט מקומי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני בלילה משחק אז אני מכבה את האור ויש לי מקלדת שחורה ואם אני מחפש איזה אות אני לא מוצא אותה ...S: אני מחפש רעיון של תאורה למקלדת ..תודה לכל העוזרים ...~ D:
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי חברס'... לפני כמה זמן עשיתי מפסקים למאווררים, יש לי דלת על הפאנל והמפסקים הפריעו לסגירת הדלת, אז עשיתי חורים בדלת וזה מה שיצא: בזמנו אתם אמרתם לי שאין לי חור בפאנל מאפשר למאוורר שבפרונט להכניס אוויר אז עשיתי גם חור: לגביי החור, אני מתכוון לשים שמה רשת מאלומניום דק... מה אתם אומרים??
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל בפרויקט שיאפשר לי להפוך מחשב ישן יחסית אבל לא נורא למדיה סנטר אשר בו תרוכז כל המוזיקה שלי סרטים וכו'... עכשיו הבעיה העיקרית היא שיש לי ממש קצה חוט אם תוכלו לתת לי רעיונות ופתרונות כמו איך לתלות LCD על הקיר אני יודה לכם מאוד ... תודה מראש עומר
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום , אז ככה, רכשתי מאי ביי מטען ללפטופ שלי . המחשב שלי צורך (לפי המטען המקורי) 18.5V 6.5a המטען שהגיע אלי הוא 19v 6.3a השאלה אם זה בסדר והסטיות האלה רגילות.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי 8 נורות לד כחולות(שקופות) אני רוצה לחבר אותם לספק כוח של אקסבוקס... אני רוצה לחבר ככה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=397370 כמו במדריך.... עכשיו יש לי שאלה כמה אני צריך לתת לו התנגדות כוללת לכול המעגל?והאם אני צריך ביכלל? או שאני טועה...תקנו אותי ותעזרו לי... תודה
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, בניתי פאן באס לשלושה מאווררים. לפי מה שהבנתילגבי מולקס: צהוב=12 וולט, אדום=5 וולט, ושני השחורים ה 0. על זה מתבססת כל המערכת (שתי מהירויות). הבעיה היא שכשאני מחבר את החיבור הראשי שממנו כל המאווררים מקבלים מתח, לא קורה כלום לעומת זאת, כשאני מחבר 12 וולט משנאי חיצוני (פלוס לצהוב, ומינוס לאחד השחורים). הכל תקין. מה הבעיה בעצם?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כמו מטומטם צבעתי בצבא הלא נכון(ככה זה שאתם צובעים ב3 בלילה בחושך כמעט מוחלט)ואחרי זה התנהגתי בטמטום רב יותר שניסיתי להוריד את הצבע עם אציטון עם איזה נייר שיוף אני אמור לשייף את זה?P:
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג את ה-Enermax Enlobal 120mm Case Fan בארץ? חיפשתי ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-