אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי דרמל של WOLF ואני עובד איתו אבל כמה ראשים נשברו לי (דיסקיות) וכשניסיתי לחתוך את הפרספקס עם הדיסקיות הנותרות, הן פשוט התכלו לאחר כמה דקות למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דיסקיות טובות לחיתוך פרספקס/אלומיניום עם דרמל ? ? ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
איך מחשברים לד תאורה למחשב...איך הוא מיתחבר...לספק כוח? לאן? ואיך?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי אני מתחיל בכל העסק וקראתי פה הרבה על מודינג אז החלטתי לעשות בעצמי... עכשיו, אני רוצה לעשות גוף תאורה פשוט כמו שיש במדריך פה בפורום וכתוב שם שאני צריך נגדים לפי המתח שאני משתמש בו.... איך אני יודע אם המתח הוא 12V או 5V?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, בניתי פאן באס לשלושה מאווררים. לפי מה שהבנתילגבי מולקס: צהוב=12 וולט, אדום=5 וולט, ושני השחורים ה 0. על זה מתבססת כל המערכת (שתי מהירויות). הבעיה היא שכשאני מחבר את החיבור הראשי שממנו כל המאווררים מקבלים מתח, לא קורה כלום לעומת זאת, כשאני מחבר 12 וולט משנאי חיצוני (פלוס לצהוב, ומינוס לאחד השחורים). הכל תקין. מה הבעיה בעצם?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מצאתי מדריך פשוט, אבל הבעיה היא שאני לא יודע ממש את התרשים, http://www.hardwaresecrets.com/article.php?id=86 יש שם תרשים שהוא יחסית מקצועי מידי בשבילי, אני לא יודע איך זה אמור להיות במציאות על הלוח PCB :-\ אם מישהו יעזור וישה תרשים של זה קצת יותר פשוט כמו במדריך שיש פה באתר על בניית מקלט שוב חשוב, זה לא מקלט כמו שיש באתר זה לחיבור ישיר על הלוח אצלי יש 5 פינים על הלוח של IR אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue שווה את הכסף? לקחתי צלע של המחשב שלי חתכתי ריבוע שמתי פרספקט שמתי באמצע מאוור 120 מ"מ, הוספתי לאדים 5 מ"מ למאוור + שמתי תרמוקאפל עם בקר שברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא מפעיל תמאוור ושוב שהוא יורד לטמםפרטורה הרצוייה הוא הוא נכבה עכשיו רק חסר לי קתודה וזה יהיה נחמד. צריך חוות דעת שלכם אם זה פסדר מה שאני הולך לקנות
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברס'... לפני כמה זמן עשיתי מפסקים למאווררים, יש לי דלת על הפאנל והמפסקים הפריעו לסגירת הדלת, אז עשיתי חורים בדלת וזה מה שיצא: בזמנו אתם אמרתם לי שאין לי חור בפאנל מאפשר למאוורר שבפרונט להכניס אוויר אז עשיתי גם חור: לגביי החור, אני מתכוון לשים שמה רשת מאלומניום דק... מה אתם אומרים??
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש דבר כזה? אני יודע שצריך מגבר אבל איזה אם אפשר קישורים למוצר או שם של מוצר זה מאוד חשוב לי ועוד שאלה לרמקולים שלי של המחשב יש 3 חיבורים אחוריים/קדמיים/סאב+סנטר מה אתם אומרים בכללי יש סיכוי לחבר ככה שהצליל יופרד כמו שהו מופרד במחשב?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
חיברתי שני לדים לחיבור מולקס של 5V אני צריך נגד כל שהוא? אני לומד קצת חשמל אבל אני מסתבך קצת בקשה עזרו לי תמונות בקרוב
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
סוף סוף גמרתי לסדר חוטים באתי לסגור ת'מארז,כמובן עם הנאחס שלי...יש שני מאווררים שלא "מקשיבים" למתג שלהם(זה שתיים שמחוברים כאחד...),כל השאר ילדים טובים ודווקא שתי אלא נדלקים רק ישירות(מולקס...). פעם שעברה,מה שקרה הוא שכשעברתי עם אזיקונים החוט שלהם המשוורול נקרע,מה שגרם דרך אגב לביטול כוח מוחלט לכל המחשב ולפניקה רצינית, עכשיו עברתי על הכל ואין שום חתך,אני לא מבין כל כך למה זה קורה,לא נראה לי הגיוני שמתג יהרס... help needed! ד"א,לעלות תמונות טיפים,הסברים וכו'?(תגידו I ככן,אם יהיו 5 ככה אני אעלה...)
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. השגתי בעזרת חבר כל מיני חלקים ישנים שזרקו מהחברה שבה הוא עבד, אחד מהם היה מסך lcd קטן,ככל הנראה של טקסט והוא נראה במצב תקין. חשבתי לנסות את מזלי במודינג בעזרת המדריכים, אך בגלל שהמסך הפנל המדובר הוא לא של אחת החברות המוזכרות במדריך אני מחפש אולי מישהו יוכל לזהות לאיזה חברה הפנל שייך ואולי כך אצליח להרכיב את המוד נכון. קצת פרטים: המעגל של המסך מכיל 16 יציאות(אני מניח שזה אומר שיש לו תאורה אחורית),והמעגל הזה מחובר למעגל נוסף המכיל כמה צ'יפים שאני אישית לא מזהה ,ג'וק ויציאות של מולקס ו10 פינים.... הפנל נלקח כנראה מאיזה שרת גיבוי ישן של חברת adic ds9000? מצורפות תמונות באיכות קצת ירודה אבל כרגע אין לי מצלמה טובה יותר... http://hl2.bgu.ac.il/users/www/18850/lcd/
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
באלקטרוניקה.. שמתקיים במעגל מקביל: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני ליצור חלון למארז. לא מדובר בחלון רגיל(ריבוע) אלא יותר בצורה מיוחדת הכוללת עיקולים מעגליים. אני מכיר מסגר שיעזור לי בחיתוך עצמו. העניין הוא שלטענתו הפתרון הכי טוב בשביל לחתוך זה מספרי פח. מהמדריכים שקראתי רשום שזה הפתרון הכי גרוע לא? ובכל זאת זה המקצוע שלו אז יש לו ניסיון בתחום. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בניתי את המקלט אינפרא אדום למחשב ועכשיו הכל עובד סבבה.. אבל יש עוד משהו שאני רוצה לשלוט עליו בעזרת שלט.. במגבר שאני משתמש בו (קצת ישן) אין אפשרות לשליטה עם שלט.. אז רציתי לדעת איך אני אוכל לשלוט בו (מספיק לי ON ו OFF) בעזרת שלט. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום , אז ככה, רכשתי מאי ביי מטען ללפטופ שלי . המחשב שלי צורך (לפי המטען המקורי) 18.5V 6.5a המטען שהגיע אלי הוא 19v 6.3a השאלה אם זה בסדר והסטיות האלה רגילות.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איך אפשר לפצל מ firewire 9 pin שיהיה גם 9 pin וגם 4 pin ראיתי דבר כזה מגיע עם כרטיס pci של לוח אם של gigabyte לחיבור onboard של firewire איך אפשר לפצל מחיבור molex 12v כוח ללדים שיפעלו בעת הפעל המחשב כאילו יש את 4 פינים שם את מה אני צריך לפצל אולי התמונה הזאת תעזור אבל אני לא יודע אם לבחור 12 או 5 ? נראה לי 5 ואיזה נגד אני צריך כדי להגביל את ה 5 v למתח שאני צריך כדי להפעיל 11 לדים של 5 מ"מ בטור?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קטודהיו וי +מתאם במחיר הכי זול ובחונות בשרון עדיף
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-