אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה שהצג שהתקנתי בתוך המארז לא יראה לי אותו דבר כמו שבסך הגדול של המחשב שלי והחיבור שאני חיברתי את הצג ה-4.5 שלי הוא דרך כרטיס מסך vga כלומר מה שאני רוצה זה להשים תוכנה כמו וינאמפ שרק שאני שם מוזיקה הצג יראה לי את ווינאמפ בגדול או כל תוכנה שהיא בעצם נפרדת מהמסך הרגיל של המחשב המסך הוא צבעוני ..תעזרו לי זה דחוף לי..
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ראיתי מדריך לזה: http://www.modding-faq.de/index.php?artid=603 כאן זה עובד, אבל במדריך מדובר על 16 פינים ולי יש 14. עכשיו, אני רציתי לעבוד לפי המדריך ל-14 פינים: http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ וגם לחבר את זה דרך USB כמו במדריך ההוא. א. מישהו ניסה אי-פעם לחבר דרך USB? ב. האם הכבל השחור של ה-USB (הארקה) הוא בדיוק כמו זה של המולקס? אני רוצה להתחיל לפרסם תמונות של עבודה והכל כי זה מתחיל פרוייקט רציני. מחכה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קראתי בכל מיני מדריכים באנגלית שבשביל ליצור אפקט מראה צריך אחרי כמה שכבות של צבע ושיוף עם נייר מים לרסס כמה שכבות של clean coat... רציתי לשאול אם מישהו יודע מזה,איפה אני יכול להשיג את זה וכמה זה עולה? והאם אני יכול ליצור אפקט מראה עם ספריי לקה לאחר שאני עושה את אותם הדברים אבל פשוט במקום להשתמש בדבר ההוא אני משתמש בספריי לקה?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0, האם אני אוכל להשתמש בשלט של FLY VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל בפרויקט שיאפשר לי להפוך מחשב ישן יחסית אבל לא נורא למדיה סנטר אשר בו תרוכז כל המוזיקה שלי סרטים וכו'... עכשיו הבעיה העיקרית היא שיש לי ממש קצה חוט אם תוכלו לתת לי רעיונות ופתרונות כמו איך לתלות LCD על הקיר אני יודה לכם מאוד ... תודה מראש עומר
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
-
שלום... אני מחפש עזרה בחיבור המסך לפורט ה LPT, כמו שהיה באחד מהשרשורים הקודמים. הבעיה היא שבקישור מדובר על חיבורים שהם קלים להלחמה. ובמסך שבידי החיבורים צמודים אחד ליד השני עד כדי כך שכמעט בלתי אפשרי להלחים אליהם חוטים. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? ומה עושים מכאן? איך אני יודע איזה חיבור במסך הוא מס' 1 ואיזה 9? ובקיצור, כל מי שיכול להציע עזרה...מוזמן... תודה רבה לכולכם!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז קטן שקוף, בסגנון של מארז ה "גיימקיוב" עכשיו איך בונים את זה? האם צריך חומרה ייחודית? כמה יעלה לי בערך כל זה?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחבר אותם ליציאה במחשב ואז אני רוצה לשים עליהם נגד משתנה איזה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קניתי דרמל של WOLF ואני עובד איתו אבל כמה ראשים נשברו לי (דיסקיות) וכשניסיתי לחתוך את הפרספקס עם הדיסקיות הנותרות, הן פשוט התכלו לאחר כמה דקות למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דיסקיות טובות לחיתוך פרספקס/אלומיניום עם דרמל ? ? ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המדפסת היא hp j6413, כשסורקים איתה מקבלים במקום תמונה, רעש. מה יכול להיות הגורם לכך? האם זה בר תיקון?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
סוף סוף גמרתי לסדר חוטים באתי לסגור ת'מארז,כמובן עם הנאחס שלי...יש שני מאווררים שלא "מקשיבים" למתג שלהם(זה שתיים שמחוברים כאחד...),כל השאר ילדים טובים ודווקא שתי אלא נדלקים רק ישירות(מולקס...). פעם שעברה,מה שקרה הוא שכשעברתי עם אזיקונים החוט שלהם המשוורול נקרע,מה שגרם דרך אגב לביטול כוח מוחלט לכל המחשב ולפניקה רצינית, עכשיו עברתי על הכל ואין שום חתך,אני לא מבין כל כך למה זה קורה,לא נראה לי הגיוני שמתג יהרס... help needed! ד"א,לעלות תמונות טיפים,הסברים וכו'?(תגידו I ככן,אם יהיו 5 ככה אני אעלה...)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו הארד דיסק חדש שלי ואז ראיתי את השקית הזאת של הכדורים הקטנים האלו הרעילים.. ואז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות עם זה משהו כי הם שקופים כאלו יפים. קיצור הרעיון זה לשים אותם בתוך חלון או משהו ולהאיר עם לדים זה יכול לצת מזה חיה. אפשר גם לקחת מקופסאות נעליים וכו'... אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לעשות משהו כזה ואז אני אביא תמונות. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
את המארז יש לי כבר קרוב לשנה,עד עכשיו הייתי משנה את סידור החוטים בערך אחת ל-3 חודשים והתמקצעתי בנושא,את המוד הסופי עשיתי עם פלייר - הוצאתי את כלוב ה-HD ושמתי אותם במפרצי ה-5 וחצי ככה שלא יפריעו לזרימת האוויר. תהנו. עידו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
האם קיים פאנל שליטה לשישה מאווררים אשר נכנס במפרץ של כונן הדיסקטים? אם כן, אז איפה ניתן לרכוש אותו? בתודה, DanyL
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
צריך שהלדים יהיו שקועים בתוך הפלאקסיגלאס, שיהיה צמודים לפלקסיגלאס במקביל אליו, או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות לגיטרה קלאסית בצבע חום אם מישהו יכול להביא לי תמונות / רעיונות מקוריים מה לעשות איתה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חיברתי שני לדים לחיבור מולקס של 5V אני צריך נגד כל שהוא? אני לומד קצת חשמל אבל אני מסתבך קצת בקשה עזרו לי תמונות בקרוב
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-