אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי דרמל של WOLF ואני עובד איתו אבל כמה ראשים נשברו לי (דיסקיות) וכשניסיתי לחתוך את הפרספקס עם הדיסקיות הנותרות, הן פשוט התכלו לאחר כמה דקות למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דיסקיות טובות לחיתוך פרספקס/אלומיניום עם דרמל ? ? ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. השגתי בעזרת חבר כל מיני חלקים ישנים שזרקו מהחברה שבה הוא עבד, אחד מהם היה מסך lcd קטן,ככל הנראה של טקסט והוא נראה במצב תקין. חשבתי לנסות את מזלי במודינג בעזרת המדריכים, אך בגלל שהמסך הפנל המדובר הוא לא של אחת החברות המוזכרות במדריך אני מחפש אולי מישהו יוכל לזהות לאיזה חברה הפנל שייך ואולי כך אצליח להרכיב את המוד נכון. קצת פרטים: המעגל של המסך מכיל 16 יציאות(אני מניח שזה אומר שיש לו תאורה אחורית),והמעגל הזה מחובר למעגל נוסף המכיל כמה צ'יפים שאני אישית לא מזהה ,ג'וק ויציאות של מולקס ו10 פינים.... הפנל נלקח כנראה מאיזה שרת גיבוי ישן של חברת adic ds9000? מצורפות תמונות באיכות קצת ירודה אבל כרגע אין לי מצלמה טובה יותר... http://hl2.bgu.ac.il/users/www/18850/lcd/
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
היי, בניתי פאן באס לשלושה מאווררים. לפי מה שהבנתילגבי מולקס: צהוב=12 וולט, אדום=5 וולט, ושני השחורים ה 0. על זה מתבססת כל המערכת (שתי מהירויות). הבעיה היא שכשאני מחבר את החיבור הראשי שממנו כל המאווררים מקבלים מתח, לא קורה כלום לעומת זאת, כשאני מחבר 12 וולט משנאי חיצוני (פלוס לצהוב, ומינוס לאחד השחורים). הכל תקין. מה הבעיה בעצם?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום , אז ככה, רכשתי מאי ביי מטען ללפטופ שלי . המחשב שלי צורך (לפי המטען המקורי) 18.5V 6.5a המטען שהגיע אלי הוא 19v 6.3a השאלה אם זה בסדר והסטיות האלה רגילות.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך אפשר לפצל מ firewire 9 pin שיהיה גם 9 pin וגם 4 pin ראיתי דבר כזה מגיע עם כרטיס pci של לוח אם של gigabyte לחיבור onboard של firewire איך אפשר לפצל מחיבור molex 12v כוח ללדים שיפעלו בעת הפעל המחשב כאילו יש את 4 פינים שם את מה אני צריך לפצל אולי התמונה הזאת תעזור אבל אני לא יודע אם לבחור 12 או 5 ? נראה לי 5 ואיזה נגד אני צריך כדי להגביל את ה 5 v למתח שאני צריך כדי להפעיל 11 לדים של 5 מ"מ בטור?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני ליצור חלון למארז. לא מדובר בחלון רגיל(ריבוע) אלא יותר בצורה מיוחדת הכוללת עיקולים מעגליים. אני מכיר מסגר שיעזור לי בחיתוך עצמו. העניין הוא שלטענתו הפתרון הכי טוב בשביל לחתוך זה מספרי פח. מהמדריכים שקראתי רשום שזה הפתרון הכי גרוע לא? ובכל זאת זה המקצוע שלו אז יש לו ניסיון בתחום. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חיטטתי בארונות של אבא שלי.. ומצאתי שם מחשב פנטיום 1 ... על המארז היה (נוסטלגיה למי שזוכר "לחצן טורבו" חחח ) מסך קטן וחמוד ואמרתי שאני חייב אותו... הוא היה מחובר בכבלים כמו שמחברים את לחצן הON במחשב.. (אבל בפנטיום 1 לא לשכוח) ועכשיו איך אני מחבר אותו למחשב שלי?? ואיך אני שולט עליו כדי שהוא יקרא טמפ' של המעבד?? (לא היה על המסך הזה במדריך ) תמונות 1. http://img262.imageshack.us/my.php?image=031pz8.jpg 2. http://img142.imageshack.us/my.php?image=032tb6.jpg מקווה שתעזרו לי foty123
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מצאתי מדריך פשוט, אבל הבעיה היא שאני לא יודע ממש את התרשים, http://www.hardwaresecrets.com/article.php?id=86 יש שם תרשים שהוא יחסית מקצועי מידי בשבילי, אני לא יודע איך זה אמור להיות במציאות על הלוח PCB :-\ אם מישהו יעזור וישה תרשים של זה קצת יותר פשוט כמו במדריך שיש פה באתר על בניית מקלט שוב חשוב, זה לא מקלט כמו שיש באתר זה לחיבור ישיר על הלוח אצלי יש 5 פינים על הלוח של IR אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אני מתחיל בכל העסק וקראתי פה הרבה על מודינג אז החלטתי לעשות בעצמי... עכשיו, אני רוצה לעשות גוף תאורה פשוט כמו שיש במדריך פה בפורום וכתוב שם שאני צריך נגדים לפי המתח שאני משתמש בו.... איך אני יודע אם המתח הוא 12V או 5V?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני בונה פאנל של אודיו קידמי וכמו שאתם רואים בתמונה זה המבנה של החיבור של האודיו הקידמי בלוח אצלי הקטע שיש דברים שאין לי מושג לאן לחבר כמו MIC BIAS POWER RESERVED GND מישהו יכול לעזור?? מצורפת תמונה של סדר החיבורים שעשיתי שהעתקתי מהלוח תודה לכל מי שיש לו מושג [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחתוך חלון במארז שלי...... איך אני עושה את זה? עם איזה כילים? למישהו יש מדריך???
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהוא יכול לשלוח לי סכמה של מאורר מחובר ישר לפנציומטר בלי כל הנגדים והכל?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלוום לכולם. המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם. כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל?? אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים. הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר.. מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול. תודה למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לבנות את המחשב שלי בקרוב ושל חבר שלי (הכוונה היא במו ידיי ;D ) ואני לא רוצה לקחת שום סיכונים לכן החלטתי לקנות רצועת הארקה הבעיה היא שאין לי משג איפה אני משיג אחת מישהוא יכול להפנות אותי לחנות מסוימת או אתר ברשת בבקשה? אודה לכם מראש, יוני.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני הולך לבנות את זה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה TIP31 לקחת: NPN power transistor,TIP31A 3A NPN power transistor,TIP31A 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31A 3A TO-220 NPN power transistor,TIP31C 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31C 3A TO-220 איזה לקחת מבין כל אלה?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה שהצג שהתקנתי בתוך המארז לא יראה לי אותו דבר כמו שבסך הגדול של המחשב שלי והחיבור שאני חיברתי את הצג ה-4.5 שלי הוא דרך כרטיס מסך vga כלומר מה שאני רוצה זה להשים תוכנה כמו וינאמפ שרק שאני שם מוזיקה הצג יראה לי את ווינאמפ בגדול או כל תוכנה שהיא בעצם נפרדת מהמסך הרגיל של המחשב המסך הוא צבעוני ..תעזרו לי זה דחוף לי..
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בניתי את המקלט אינפרא אדום למחשב ועכשיו הכל עובד סבבה.. אבל יש עוד משהו שאני רוצה לשלוט עליו בעזרת שלט.. במגבר שאני משתמש בו (קצת ישן) אין אפשרות לשליטה עם שלט.. אז רציתי לדעת איך אני אוכל לשלוט בו (מספיק לי ON ו OFF) בעזרת שלט. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי , אני מחפש חיישן שישלח גל או קרן בצורה ישרה ובעת שבירה של הקרן תתבצע פעולה אני לא מעוניין להיכנס לאלקטרוניקה ממש לכן אני מחפש גם תוכנה שתתחבר לזה ולציע לי אפשרות של API או משהו על מנת לקבל את הארוע כאשר הוא קורה למישהו יש הצעות? דרור
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-