עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by D.M.XXX,

מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. פעם ראיתי מפצל עם חיבור מתאים לקטודה האם זה יעבוד?חשבתי האם הקטודה תעבוד אם אני אחבר אומה לחוטי המולקס?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by droren,

היי , אני מחפש חיישן שישלח גל או קרן בצורה ישרה ובעת שבירה של הקרן תתבצע פעולה אני לא מעוניין להיכנס לאלקטרוניקה ממש לכן אני מחפש גם תוכנה שתתחבר לזה ולציע לי אפשרות של API או משהו על מנת לקבל את הארוע כאשר הוא קורה למישהו יש הצעות? דרור

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by 2good4u,

אני רוצה שהצג שהתקנתי בתוך המארז לא יראה לי אותו דבר כמו שבסך הגדול של המחשב שלי והחיבור שאני חיברתי את הצג ה-4.5 שלי הוא דרך כרטיס מסך vga כלומר מה שאני רוצה זה להשים תוכנה כמו וינאמפ שרק שאני שם מוזיקה הצג יראה לי את ווינאמפ בגדול או כל תוכנה שהיא בעצם נפרדת מהמסך הרגיל של המחשב המסך הוא צבעוני ..תעזרו לי זה דחוף לי..

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by aviran_n,

בניתי את המקלט אינפרא אדום למחשב ועכשיו הכל עובד סבבה.. אבל יש עוד משהו שאני רוצה לשלוט עליו בעזרת שלט.. במגבר שאני משתמש בו (קצת ישן) אין אפשרות לשליטה עם שלט.. אז רציתי לדעת איך אני אוכל לשלוט בו (מספיק לי ON ו OFF) בעזרת שלט. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Galco,

היי אני מתחיל בכל העסק וקראתי פה הרבה על מודינג אז החלטתי לעשות בעצמי... עכשיו, אני רוצה לעשות גוף תאורה פשוט כמו שיש במדריך פה בפורום וכתוב שם שאני צריך נגדים לפי המתח שאני משתמש בו.... איך אני יודע אם המתח הוא 12V או 5V?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by fl3r,

טוב חבר'ה, אמא שלי קנתה לי משהו שדומה למאוורר רגיל של מארז אבל אני לא בטוח שזה באמת מאוורר רגיל למארז הנה תמונה של זה http://www.cfuz.net/zalman אבקש עזרה בזיהוי ה"מוצר", לאיפה הוא מתאים? וכיצד מרכיבים אותו. הדגם הינו של zalman ZM-0P1. בלי תגובות מיותרות בבקשה תודה רבה שי.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by carman6,

איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by dany_tab,

יש לי על המעבד מאוורר 60 מ"מ רועש מה יקרה אם אני ישים עליו מאוורר 80 מילימטר שקט? ואיך מחברים ? עם דבק חם?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by shainov,

שלוום לכולם. המארז המדובר הוא SVIKING ואני רוצה לשם התחלה לעשות בחלון שלו חור למאורר 120 מ"מ שיוציא אוויר ישירות מהCPU לאחר מכן חשבתי לעשות שני חורים למעלה אשר יוציאו אוויר גם כן/יכניסו הכול תלוי בעצות שלכם. כמו כן המארז הוא SVIKING MIDI TOWER ואנא זרקו רעיונות/עצות/תמונות..האם יש מישהו שעשה כבר מודינג למארז הנ"ל?? אם כן אני רוצה להתייעץ בנוגע לכמה דברים. הסיבה למודינג היא היערכות לאוברקלוק די עצבני..וגם משחק תפקיד בהנמכת הטמפ' של החומרה באופן משמעותי ביותר.. מה צריך..והאם צריך בקר מאוררים..כלים..הכול. תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  11. אני רוצה לקנות קטודהיו וי +מתאם במחיר הכי זול ובחונות בשרון עדיף

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by SD Project,

ברשותי יש את הקרוס אובר שבתמונה (רק את אלמנט הבאס)... האם אני יכול להוסיף במעגל הזה איזשהו פוטנציומטר להגברת והנמכת הדציבלים ?! תודה לעונים, ניאו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by m.l,

איך מחשברים לד תאורה למחשב...איך הוא מיתחבר...לספק כוח? לאן? ואיך?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by Shane McMahon,

הנה המדריך: http://hwzone.co.il/guides/fanbus_2/ לא הבנתי את הקטע של הנגדים וזה .. מישהו יכול לכתוב לי את הנגדים כמו שצריך? ואמרו לי שאין בחנות נגד 3 וולט רק 2 וולט, זה בסדר גם ? ואפשר לעשות גם של שני מאווררים ?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  15. Started by 888,

שלום אני רוצה לחתוך חלון במארז שלי...... איך אני עושה את זה? עם איזה כילים? למישהו יש מדריך???

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by ran07,

יש לי כרטיס ATI 550X המאורר משמיע רעשים פתחתי נושא לפני חודש ואמרו לי שאני יכול לקנות מאורר Arctic Cooling 120MM ולחבר אם אזיקונים לכרטיס השאלה אם זה אפשרי ואם החיבורים יתאימו שקע ותקע

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. יש לי 8 נורות לד כחולות(שקופות) אני רוצה לחבר אותם לספק כוח של אקסבוקס... אני רוצה לחבר ככה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=397370 כמו במדריך.... עכשיו יש לי שאלה כמה אני צריך לתת לו התנגדות כוללת לכול המעגל?והאם אני צריך ביכלל? או שאני טועה...תקנו אותי ותעזרו לי... תודה

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by Moty_p,

מצתער שאני פותח שירשור חדש אבל נראה לי שהישן פשוט מת כי אין לו תגובות יותר, בכל אופן אני רוצה לקנות לדים ולחבר אותם לספק הכוח אבל יש בעיה קודם כל אני לא מבין את השורות הנ"ל: Supply Voltage Voltage Drop Across LED Desired LED Current מה לרשום שם כדי לחשב את נגדים שאני צריך? והפרטים של הלדים אני לא מבין אותם לדוגמה: CIE2,500=8000mCD 3.1-3.2V 20mA 25DEG 465-475nM מה שאני מבין מפה זה רק שהלד הוא מ 2 עד 3 וואלט ואת כל השאר אני לא מבין אנה עזרו לי

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by roei_b,

יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. שלום לכולם. השגתי בעזרת חבר כל מיני חלקים ישנים שזרקו מהחברה שבה הוא עבד, אחד מהם היה מסך lcd קטן,ככל הנראה של טקסט והוא נראה במצב תקין. חשבתי לנסות את מזלי במודינג בעזרת המדריכים, אך בגלל שהמסך הפנל המדובר הוא לא של אחת החברות המוזכרות במדריך אני מחפש אולי מישהו יוכל לזהות לאיזה חברה הפנל שייך ואולי כך אצליח להרכיב את המוד נכון. קצת פרטים: המעגל של המסך מכיל 16 יציאות(אני מניח שזה אומר שיש לו תאורה אחורית),והמעגל הזה מחובר למעגל נוסף המכיל כמה צ'יפים שאני אישית לא מזהה ,ג'וק ויציאות של מולקס ו10 פינים.... הפנל נלקח כנראה מאיזה שרת גיבוי ישן של חברת adic ds9000? מצורפות תמונות באיכות קצת ירודה אבל כרגע אין לי מצלמה טובה יותר... http://hl2.bgu.ac.il/users/www/18850/lcd/

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by novice,

מישהו מכיר את המודר המפורסם BenHeck ? http://www.benheck.com

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by Dr.Narco,

רציתי לבקשר אם אתם יכולים להביא לי מדריך איך אני יכול לחבר לדים למחשב..שיעבדו קבוע או שאם אפשר בכלל שיעבדו מתי שאני רוצה ... תודה רבה לעוזרים... וחשבתי אולי מישהו יכול להציע לי בקר טוב שאפשר לחבר אליו לפחוט 3 מאווררים ושיהיה זול

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.