עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SharonSx,

היי חברס'... לפני כמה זמן עשיתי מפסקים למאווררים, יש לי דלת על הפאנל והמפסקים הפריעו לסגירת הדלת, אז עשיתי חורים בדלת וזה מה שיצא: בזמנו אתם אמרתם לי שאין לי חור בפאנל מאפשר למאוורר שבפרונט להכניס אוויר אז עשיתי גם חור: לגביי החור, אני מתכוון לשים שמה רשת מאלומניום דק... מה אתם אומרים??

2. שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. פעם ראיתי מפצל עם חיבור מתאים לקטודה האם זה יעבוד?חשבתי האם הקטודה תעבוד אם אני אחבר אומה לחוטי המולקס?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. שלום לכולם קניתי דרמל מתוצרת SKIL ובנוסף סט של 160 ראשים לא קיבלתי שום הסבר כתוב מלבד ציורים עילגים לגבי שימוש בכל ראש האם אפשר לקבל תמונות והסבר קצר לגבי הראשים החשובים לחיתוך בפח\פרספקס וחריטה? כמו גם אם אפשר בבקשה הסבר\תמונה של ראשי השיוף מתנצל מראש על הבורות ותודה רבה על ההשקעה T.O.T

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by dbzu,

מישהוא יכול לשלוח לי סכמה של מאורר מחובר ישר לפנציומטר בלי כל הנגדים והכל?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by 2good4u,

אני רוצה שהצג שהתקנתי בתוך המארז לא יראה לי אותו דבר כמו שבסך הגדול של המחשב שלי והחיבור שאני חיברתי את הצג ה-4.5 שלי הוא דרך כרטיס מסך vga כלומר מה שאני רוצה זה להשים תוכנה כמו וינאמפ שרק שאני שם מוזיקה הצג יראה לי את ווינאמפ בגדול או כל תוכנה שהיא בעצם נפרדת מהמסך הרגיל של המחשב המסך הוא צבעוני ..תעזרו לי זה דחוף לי..

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by gigabot,

שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעים תודה מראש.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by m.l,

איך מחשברים לד תאורה למחשב...איך הוא מיתחבר...לספק כוח? לאן? ואיך?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by roei_b,

יש לי 2 מצבים (תמונה) איזה מצב יותר טוב כך שהלדים יאירו את כל הפרספקס נ.ב. החץ מציין את כיוון ההארה של הלדים תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by droren,

היי , אני מחפש חיישן שישלח גל או קרן בצורה ישרה ובעת שבירה של הקרן תתבצע פעולה אני לא מעוניין להיכנס לאלקטרוניקה ממש לכן אני מחפש גם תוכנה שתתחבר לזה ולציע לי אפשרות של API או משהו על מנת לקבל את הארוע כאשר הוא קורה למישהו יש הצעות? דרור

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by D.M.XXX,

מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by liranmo,

יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by SnakeBite,

איך אפשר לפצל מ firewire 9 pin שיהיה גם 9 pin וגם 4 pin ראיתי דבר כזה מגיע עם כרטיס pci של לוח אם של gigabyte לחיבור onboard של firewire איך אפשר לפצל מחיבור molex 12v כוח ללדים שיפעלו בעת הפעל המחשב כאילו יש את 4 פינים שם את מה אני צריך לפצל אולי התמונה הזאת תעזור אבל אני לא יודע אם לבחור 12 או 5 ? נראה לי 5 ואיזה נגד אני צריך כדי להגביל את ה 5 v למתח שאני צריך כדי להפעיל 11 לדים של 5 מ"מ בטור?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

היה פה איזה מוד לספק כוח עם חלון וגומי, ניסיתי לחפש וכל מה שמצאתי זה מודים לספק בלי גומי... מישהו זוכר ? תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. שלום לכולם. השגתי בעזרת חבר כל מיני חלקים ישנים שזרקו מהחברה שבה הוא עבד, אחד מהם היה מסך lcd קטן,ככל הנראה של טקסט והוא נראה במצב תקין. חשבתי לנסות את מזלי במודינג בעזרת המדריכים, אך בגלל שהמסך הפנל המדובר הוא לא של אחת החברות המוזכרות במדריך אני מחפש אולי מישהו יוכל לזהות לאיזה חברה הפנל שייך ואולי כך אצליח להרכיב את המוד נכון. קצת פרטים: המעגל של המסך מכיל 16 יציאות(אני מניח שזה אומר שיש לו תאורה אחורית),והמעגל הזה מחובר למעגל נוסף המכיל כמה צ'יפים שאני אישית לא מזהה ,ג'וק ויציאות של מולקס ו10 פינים.... הפנל נלקח כנראה מאיזה שרת גיבוי ישן של חברת adic ds9000? מצורפות תמונות באיכות קצת ירודה אבל כרגע אין לי מצלמה טובה יותר... http://hl2.bgu.ac.il/users/www/18850/lcd/

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by umits,

שלום! יש לי רעיון לפרוייקט באלקטרוניקה לבנות "מעין גיטרה חשמלית". את כל הקטע הטכני (מפתחות כיוונים, מיתרים וכאלה) יש לי. אני אבנה את המיתרים ומתחתם אני אשים פיקאפים (מגנטים מלופפים שיקלטו את הקול) וזה יתחבר למערכת הגברה ואחר כך לרמקול. עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך בונים פיקאפ ואיך בונים מעגל שיהפוך את תנודות המיתר לאותות חשמליים? (המעגל לא צריך להיות ברמה מסובכת וגבוהה מידי). אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by monya2007,

שלום לכולם, אני מתכוון לבנות את המחשב שלי בקרוב ושל חבר שלי (הכוונה היא במו ידיי ;D ) ואני לא רוצה לקחת שום סיכונים לכן החלטתי לקנות רצועת הארקה הבעיה היא שאין לי משג איפה אני משיג אחת מישהוא יכול להפנות אותי לחנות מסוימת או אתר ברשת בבקשה? אודה לכם מראש, יוני.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by 888,

שלום אני רוצה לחתוך חלון במארז שלי...... איך אני עושה את זה? עם איזה כילים? למישהו יש מדריך???

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. Started by dany_tab,

יש לי על המעבד מאוורר 60 מ"מ רועש מה יקרה אם אני ישים עליו מאוורר 80 מילימטר שקט? ואיך מחברים ? עם דבק חם?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  21. אני רוצה לקנות קטודהיו וי +מתאם במחיר הכי זול ובחונות בשרון עדיף

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by Aviko,

יש לי לוח פרספקס אבל יש עליו מלא שריטות קטנות... אני מועניין לבצע עליו חריטה: א.באיזה כלי לבצע את החריטה? ב. אם אני אאיר את החריטה עם לדים, השריטות הקטנות יבלטו גם? ג. אם אפשר אתרים של ציורים שאפשרי לעשות עליהם מהם חריטות. תודה לעוזרים, אבי

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by iakovl,

אני צריך מעגל שהופך כפתור PUSH TO MAKE (כל עוד לוחצים עליו המעגל סגור) לכפתור ON/OFF רגיל...

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by tamos,

אני הולך לבנות את זה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה TIP31 לקחת: NPN power transistor,TIP31A 3A NPN power transistor,TIP31A 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31A 3A TO-220 NPN power transistor,TIP31C 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31C 3A TO-220 איזה לקחת מבין כל אלה?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.