אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
הבהרה חשובה!! אני יודע שהיו לפחות 10 דיונים כאלה עד הדיון שלי וקראתי את כולם ולא מצאתי את התשובה שמענינת אותי!! אז בבקשה מכם. בגלל שזה מוד מסוכן העלול לשרוף את היציא המקבילית (להלן י"מ) בלוח אם (ולא ממש בא לי כי הלוח הוא לא שלי כאילו הוא כן אבל אפ אני יחזיר אותו אני יקבל כסף בחזרה בעצם לא משנה אפילו אם זה היה הלוח שלא לא ממש בא לי לשרוף יציא מקבילית) אני יוצר עוד דיון על מנת לקבל את כל התשובות הדרושות לי. ידוע לי שהמוד יכול עד 8 לדים מקסימום אשר יתחברו לפינים 2-9 ברגלם החיובית ולפין 25 ברגלם השלילית. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. ידוע לי גם שלכל אחד משמונת הלדים יתחבר נגד, וגם שהלדים חייבים להיות עד 30 מיליאמפר מקסימום. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. מה שמעניין …
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את התאורה שיש ל-sunbeam שנקראת MOLEX LIGHTS. אני מתכוון ל- http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/MOLEX%20LIGHTS.HTML מה שרציתי לשאול זה אם הדבר הזה יכול להזיק איכשהו למשהו בכל צורה אפשרית??? לדוגמא אם זה פוגע בסיפוק המתח שהכבל שאליו אני אחבר אותו יספק, כלומר אולי זה יתן למאוורר לדוגמא 11V במקום 12V? או כל בעיה אחרת אפילו הקטנה ביותר? תודה מראש, יובל נ.ב אם אני כבר שואל, אז איזה צבע כדאי לקנות כחול, אדום או ירוק? יש לי מארז כחול, עם כבלים רגישים לאור UV בצבע כחול וירוק.
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחבר אותם ליציאה במחשב ואז אני רוצה לשים עליהם נגד משתנה איזה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו היתי עסוק לא רק בגלל הבגרות שיש לי בג"ג מחר אלה גם בפרויקט המודינג הראשון שלי למארז הנה קישור + תמונות http://213.8.161.147/motyp.co.il/Moding אני מצפה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
קניתי דרמל של WOLF ואני עובד איתו אבל כמה ראשים נשברו לי (דיסקיות) וכשניסיתי לחתוך את הפרספקס עם הדיסקיות הנותרות, הן פשוט התכלו לאחר כמה דקות למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דיסקיות טובות לחיתוך פרספקס/אלומיניום עם דרמל ? ? ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות לגיטרה קלאסית בצבע חום אם מישהו יכול להביא לי תמונות / רעיונות מקוריים מה לעשות איתה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש מדבקות של סמלי חברות כדי להשלי מודינג מסוים שלי (יביא תמונות בסוף) ואני לא יודע איפה לקנות בארץ מישהו יכול להגיד לי (רצוי שהיה באיזור ת"א)???
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
את המארז יש לי כבר קרוב לשנה,עד עכשיו הייתי משנה את סידור החוטים בערך אחת ל-3 חודשים והתמקצעתי בנושא,את המוד הסופי עשיתי עם פלייר - הוצאתי את כלוב ה-HD ושמתי אותם במפרצי ה-5 וחצי ככה שלא יפריעו לזרימת האוויר. תהנו. עידו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
חיברתי שני לדים לחיבור מולקס של 5V אני צריך נגד כל שהוא? אני לומד קצת חשמל אבל אני מסתבך קצת בקשה עזרו לי תמונות בקרוב
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
באלקטרוניקה.. שמתקיים במעגל מקביל: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך מחשברים לד תאורה למחשב...איך הוא מיתחבר...לספק כוח? לאן? ואיך?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue שווה את הכסף? לקחתי צלע של המחשב שלי חתכתי ריבוע שמתי פרספקט שמתי באמצע מאוור 120 מ"מ, הוספתי לאדים 5 מ"מ למאוור + שמתי תרמוקאפל עם בקר שברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא מפעיל תמאוור ושוב שהוא יורד לטמםפרטורה הרצוייה הוא הוא נכבה עכשיו רק חסר לי קתודה וזה יהיה נחמד. צריך חוות דעת שלכם אם זה פסדר מה שאני הולך לקנות
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בניתי את המקלט אינפרא אדום למחשב ועכשיו הכל עובד סבבה.. אבל יש עוד משהו שאני רוצה לשלוט עליו בעזרת שלט.. במגבר שאני משתמש בו (קצת ישן) אין אפשרות לשליטה עם שלט.. אז רציתי לדעת איך אני אוכל לשלוט בו (מספיק לי ON ו OFF) בעזרת שלט. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מעגל חשמלי שיוזן מסוללות ויספק במוצא 5 וולט בזרם של 3 אמפר. בעיקרון חשבתי להתבסס על רכיב 7805 לייצוב מתח ולהגביר את המתח על ידי רכיב lm317 אבל אני לא בטוח כל כך . . . למישהו יש רעיון או שהוא מכיר מעגל כזה?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0, האם אני אוכל להשתמש בשלט של FLY VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דרמל מתוצרת SKIL ובנוסף סט של 160 ראשים לא קיבלתי שום הסבר כתוב מלבד ציורים עילגים לגבי שימוש בכל ראש האם אפשר לקבל תמונות והסבר קצר לגבי הראשים החשובים לחיתוך בפח\פרספקס וחריטה? כמו גם אם אפשר בבקשה הסבר\תמונה של ראשי השיוף מתנצל מראש על הבורות ותודה רבה על ההשקעה T.O.T
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם קיים פאנל שליטה לשישה מאווררים אשר נכנס במפרץ של כונן הדיסקטים? אם כן, אז איפה ניתן לרכוש אותו? בתודה, DanyL
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
פירקתי מהספק הישן את המאוור שלו ואני רוצה לחבר אותו ללוח הלכתי לפי המדריך פה באתר ויש לי כרגע שתי חוטים חשופים שיוצאים מהמאוורר החיבור חשמל של הפלופי הוא בכלל לא כמו שמתואר בתמונה ואין לי לאן לחבר אותו אז רציתי לשמוע על דרך חלופית לחבר את המאוורר ללוח יש לי בלוח שקעי 3-פין שכתוב לידם FAN אבל אין לי איך לחבר את המאוור אליהם יש לי חיבור חשמל 2-פין שאני יכול לחתוך מכרטיס מסך ישן אבל אין לי שקעי 2 פין בלוח מה לעשות?[br]פורסם בתאריך: 16.03.2008 בשעה 19:55:20 לא חשוב חברים הסתדרתיאפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-