עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by f_b_i,

האם מישהו יודע\מכיר מדריך איך להמיר אקדח של מגאסון שיעבוד עם המחשב? אני יודע שיש לגויסטיקים של PS אז אולי גם לזה יש פתרון. אם למישהו יש מדריך אפילו לגויסטיק של מגאסון זה גם טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by spinchicken,

בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by nehmia,

יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by ha_miki,

היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש

5. Started by sroolik,

קניתי דרמל של WOLF ואני עובד איתו אבל כמה ראשים נשברו לי (דיסקיות) וכשניסיתי לחתוך את הפרספקס עם הדיסקיות הנותרות, הן פשוט התכלו לאחר כמה דקות למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דיסקיות טובות לחיתוך פרספקס/אלומיניום עם דרמל ? ? ? תודה !

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  6. שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  7. Started by Yap,

אני צריך מיני לדים, כלומר לדים קטנים (0.5-0.75 ס"מ אורך) בצבע לבן. מישו יודע איפה יש.?

8. Started by Gliding,

היי, בניתי פאן באס לשלושה מאווררים. לפי מה שהבנתילגבי מולקס: צהוב=12 וולט, אדום=5 וולט, ושני השחורים ה 0. על זה מתבססת כל המערכת (שתי מהירויות). הבעיה היא שכשאני מחבר את החיבור הראשי שממנו כל המאווררים מקבלים מתח, לא קורה כלום לעומת זאת, כשאני מחבר 12 וולט משנאי חיצוני (פלוס לצהוב, ומינוס לאחד השחורים). הכל תקין. מה הבעיה בעצם?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by bad boy,

אז ככה אני בניתי את המקלט והוא עובד כי בדקנו אצל חבר שלי אבל אין אצלי במחשב שלי אין לי פורטים תיראו בעצמכם זה מוזר לא מה אני עושה אני ניסיתי להוריד את התוכנה ממקורות שונים ולהתקין אותה שוב אבל אין זה עדיין לא מציג לי את הפורטים מה אני עושה??? אני מקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by polsa,

טוב אז ככה שאני בלילה משחק אז אני מכבה את האור ויש לי מקלדת שחורה ואם אני מחפש איזה אות אני לא מוצא אותה ...S: אני מחפש רעיון של תאורה למקלדת ..תודה לכל העוזרים ...~ D:

11. Started by assafz,

שלום לכולם, אני צריך לבנות מעגל חשמלי שיוזן מסוללות ויספק במוצא 5 וולט בזרם של 3 אמפר. בעיקרון חשבתי להתבסס על רכיב 7805 לייצוב מתח ולהגביר את המתח על ידי רכיב lm317 אבל אני לא בטוח כל כך . . . למישהו יש רעיון או שהוא מכיר מעגל כזה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0, האם אני אוכל להשתמש בשלט של FLY VIDEO?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by midnight8,

יש דבר כזה? אני יודע שצריך מגבר אבל איזה אם אפשר קישורים למוצר או שם של מוצר זה מאוד חשוב לי ועוד שאלה לרמקולים שלי של המחשב יש 3 חיבורים אחוריים/קדמיים/סאב+סנטר מה אתם אומרים בכללי יש סיכוי לחבר ככה שהצליל יופרד כמו שהו מופרד במחשב?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. Started by bluemail,

הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן אני ידוע שואלים הרבה אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת איזה נגדים אני צריך? אני הבנתי שצריך אחד בטור 75 אוהם אבל כמה לכל לד בנפרד וזה?

16. Started by GGuyZ,

היי לכולם. ברצוני ליצור חלון למארז. לא מדובר בחלון רגיל(ריבוע) אלא יותר בצורה מיוחדת הכוללת עיקולים מעגליים. אני מכיר מסגר שיעזור לי בחיתוך עצמו. העניין הוא שלטענתו הפתרון הכי טוב בשביל לחתוך זה מספרי פח. מהמדריכים שקראתי רשום שזה הפתרון הכי גרוע לא? ובכל זאת זה המקצוע שלו אז יש לו ניסיון בתחום. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום לכולם, לא מזמן קניתי אוטו ויש בו דיבורית של NOKIA 5120/6120 ולי יש MOTOROLA I830 ברשת אמיגו. השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להשתמש בחיבורי החשמל של הדיבורית על מנת לטעון את הטלפון שלי. אני לא צריך את האפשרות של הדיבורית עצמה כי יש לי ספיקר מובנה באיכות מצויינת במכשיר. אם ניתן להשתמש בחשמל האם מישהו יכול לתת לי בבקשה סכמה המפרטת מה תפקיד כל פין בדיבורית (לא הצלחתי למצוא), על מנת שאני אתאים אותה למכשיר שלי. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Spootnik,

CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue שווה את הכסף? לקחתי צלע של המחשב שלי חתכתי ריבוע שמתי פרספקט שמתי באמצע מאוור 120 מ"מ, הוספתי לאדים 5 מ"מ למאוור + שמתי תרמוקאפל עם בקר שברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא מפעיל תמאוור ושוב שהוא יורד לטמםפרטורה הרצוייה הוא הוא נכבה עכשיו רק חסר לי קתודה וזה יהיה נחמד. צריך חוות דעת שלכם אם זה פסדר מה שאני הולך לקנות

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. אני בונה פאנל של אודיו קידמי וכמו שאתם רואים בתמונה זה המבנה של החיבור של האודיו הקידמי בלוח אצלי הקטע שיש דברים שאין לי מושג לאן לחבר כמו MIC BIAS POWER RESERVED GND מישהו יכול לעזור?? מצורפת תמונה של סדר החיבורים שעשיתי שהעתקתי מהלוח תודה לכל מי שיש לו מושג [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by GRiM,

שלום לכולם, לאחרונה מצאתי את ה-Samsung 514 המקולקל שלי וחשבתי לעשות ממנו משהו שימושי, כמו מסך LCD קטן למחשב שיציג שעה, תאריך, IP וכו'. חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי שום דבר. אני אמנם לומד אלקטרוניקה, אבל עדיין לא הגעתי לחומר שזה. אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by sonicgg,

שלום , אז ככה, רכשתי מאי ביי מטען ללפטופ שלי . המחשב שלי צורך (לפי המטען המקורי) 18.5V 6.5a המטען שהגיע אלי הוא 19v 6.3a השאלה אם זה בסדר והסטיות האלה רגילות.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by carman6,

איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

רוחב אורך עומק(גובה), של לוח אם סטנדרטי ?

24. מצאתי מדריך פשוט, אבל הבעיה היא שאני לא יודע ממש את התרשים, http://www.hardwaresecrets.com/article.php?id=86 יש שם תרשים שהוא יחסית מקצועי מידי בשבילי, אני לא יודע איך זה אמור להיות במציאות על הלוח PCB :-\ אם מישהו יעזור וישה תרשים של זה קצת יותר פשוט כמו במדריך שיש פה באתר על בניית מקלט שוב חשוב, זה לא מקלט כמו שיש באתר זה לחיבור ישיר על הלוח אצלי יש 5 פינים על הלוח של IR אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by aviran_n,

בניתי את המקלט אינפרא אדום למחשב ועכשיו הכל עובד סבבה.. אבל יש עוד משהו שאני רוצה לשלוט עליו בעזרת שלט.. במגבר שאני משתמש בו (קצת ישן) אין אפשרות לשליטה עם שלט.. אז רציתי לדעת איך אני אוכל לשלוט בו (מספיק לי ON ו OFF) בעזרת שלט. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.