עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by spinchicken,

בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by nehmia,

יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by GRiM,

שלום לכולם, לאחרונה מצאתי את ה-Samsung 514 המקולקל שלי וחשבתי לעשות ממנו משהו שימושי, כמו מסך LCD קטן למחשב שיציג שעה, תאריך, IP וכו'. חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי שום דבר. אני אמנם לומד אלקטרוניקה, אבל עדיין לא הגעתי לחומר שזה. אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by Stanly,

איפה ניתן למצוא חנויות לאקטרוניקה באינטרנט? חוץ מאריהב שהם מוציאים לי את המיץ...

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. אני מחפש מדבקות של סמלי חברות כדי להשלי מודינג מסוים שלי (יביא תמונות בסוף) ואני לא יודע איפה לקנות בארץ מישהו יכול להגיד לי (רצוי שהיה באיזור ת"א)???

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות את התאורה שיש ל-sunbeam שנקראת MOLEX LIGHTS. אני מתכוון ל- http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/MOLEX%20LIGHTS.HTML מה שרציתי לשאול זה אם הדבר הזה יכול להזיק איכשהו למשהו בכל צורה אפשרית??? לדוגמא אם זה פוגע בסיפוק המתח שהכבל שאליו אני אחבר אותו יספק, כלומר אולי זה יתן למאוורר לדוגמא 11V במקום 12V? או כל בעיה אחרת אפילו הקטנה ביותר? תודה מראש, יובל נ.ב אם אני כבר שואל, אז איזה צבע כדאי לקנות כחול, אדום או ירוק? יש לי מארז כחול, עם כבלים רגישים לאור UV בצבע כחול וירוק.

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  7. http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm הנה יש את המעגל הזה פה בלינק.. עכשיו יש שם input זה אומר שאני צריך כאילו לחשוף את החוט של הרמקולים שמגיע מהמחשב לרמקולים? ופשוט לחבר אותו שם?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by bad boy,

אז ככה אני בניתי את המקלט והוא עובד כי בדקנו אצל חבר שלי אבל אין אצלי במחשב שלי אין לי פורטים תיראו בעצמכם זה מוזר לא מה אני עושה אני ניסיתי להוריד את התוכנה ממקורות שונים ולהתקין אותה שוב אבל אין זה עדיין לא מציג לי את הפורטים מה אני עושה??? אני מקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן אני ידוע שואלים הרבה אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת איזה נגדים אני צריך? אני הבנתי שצריך אחד בטור 75 אוהם אבל כמה לכל לד בנפרד וזה?

10. שלום לכולם, לא מזמן קניתי אוטו ויש בו דיבורית של NOKIA 5120/6120 ולי יש MOTOROLA I830 ברשת אמיגו. השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להשתמש בחיבורי החשמל של הדיבורית על מנת לטעון את הטלפון שלי. אני לא צריך את האפשרות של הדיבורית עצמה כי יש לי ספיקר מובנה באיכות מצויינת במכשיר. אם ניתן להשתמש בחשמל האם מישהו יכול לתת לי בבקשה סכמה המפרטת מה תפקיד כל פין בדיבורית (לא הצלחתי למצוא), על מנת שאני אתאים אותה למכשיר שלי. תודה רבה לעוזרים, אביעד.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by omfir,

צריך תמונה של מפצל מולקס, והסבר איך לחבר מעגל של 4 לדים ונגד, בטור למולקס זכר תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  12. שלום לכולם, בימים אלו היתי עסוק לא רק בגלל הבגרות שיש לי בג"ג מחר אלה גם בפרויקט המודינג הראשון שלי למארז הנה קישור + תמונות http://213.8.161.147/motyp.co.il/Moding אני מצפה לתגובות

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by polsa,

טוב אז ככה שאני בלילה משחק אז אני מכבה את האור ויש לי מקלדת שחורה ואם אני מחפש איזה אות אני לא מוצא אותה ...S: אני מחפש רעיון של תאורה למקלדת ..תודה לכל העוזרים ...~ D:

14. אני צריך בדחיפות את התמונות של הפרויקט הזה ואם יש לך עוד פרוייקטים מופרחים שכאלה שלחו לי ליניקים בבקשה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. איפה אפשר להשיג את ה-Enermax Enlobal 120mm Case Fan בארץ? חיפשתי ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. קבלווו http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm חחח אני עדיין בהלם בטח איזה רעש פיי חח ותראו את הטמפרטורה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by ha_miki,

היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש

18. שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. באלקטרוניקה.. שמתקיים במעגל מקביל: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by gigabot,

שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעים תודה מראש.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by m.l,

איך מחשברים לד תאורה למחשב...איך הוא מיתחבר...לספק כוח? לאן? ואיך?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. Started by SharonSx,

היי חברס'... לפני כמה זמן עשיתי מפסקים למאווררים, יש לי דלת על הפאנל והמפסקים הפריעו לסגירת הדלת, אז עשיתי חורים בדלת וזה מה שיצא: בזמנו אתם אמרתם לי שאין לי חור בפאנל מאפשר למאוורר שבפרונט להכניס אוויר אז עשיתי גם חור: לגביי החור, אני מתכוון לשים שמה רשת מאלומניום דק... מה אתם אומרים??

23. שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום לכולם קניתי דרמל מתוצרת SKIL ובנוסף סט של 160 ראשים לא קיבלתי שום הסבר כתוב מלבד ציורים עילגים לגבי שימוש בכל ראש האם אפשר לקבל תמונות והסבר קצר לגבי הראשים החשובים לחיתוך בפח\פרספקס וחריטה? כמו גם אם אפשר בבקשה הסבר\תמונה של ראשי השיוף מתנצל מראש על הבורות ותודה רבה על ההשקעה T.O.T

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by midnight8,

יש דבר כזה? אני יודע שצריך מגבר אבל איזה אם אפשר קישורים למוצר או שם של מוצר זה מאוד חשוב לי ועוד שאלה לרמקולים שלי של המחשב יש 3 חיבורים אחוריים/קדמיים/סאב+סנטר מה אתם אומרים בכללי יש סיכוי לחבר ככה שהצליל יופרד כמו שהו מופרד במחשב?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.