עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by FoboS,

שלום ברצוני להתחיל בפרויקט שיאפשר לי להפוך מחשב ישן יחסית אבל לא נורא למדיה סנטר אשר בו תרוכז כל המוזיקה שלי סרטים וכו'... עכשיו הבעיה העיקרית היא שיש לי ממש קצה חוט אם תוכלו לתת לי רעיונות ופתרונות כמו איך לתלות LCD על הקיר אני יודה לכם מאוד ... תודה מראש עומר

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. Started by Stanly,

אני צריך להלחים את החוט לבפנים או סתם לדחוף לקוות שזה לא יפול?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by carman6,

איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by tamos,

אני הולך לבנות את זה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה TIP31 לקחת: NPN power transistor,TIP31A 3A NPN power transistor,TIP31A 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31A 3A TO-220 NPN power transistor,TIP31C 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31C 3A TO-220 איזה לקחת מבין כל אלה?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Bulzeye,

שלום... אני מחפש עזרה בחיבור המסך לפורט ה LPT, כמו שהיה באחד מהשרשורים הקודמים. הבעיה היא שבקישור מדובר על חיבורים שהם קלים להלחמה. ובמסך שבידי החיבורים צמודים אחד ליד השני עד כדי כך שכמעט בלתי אפשרי להלחים אליהם חוטים. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הזו? ומה עושים מכאן? איך אני יודע איזה חיבור במסך הוא מס' 1 ואיזה 9? ובקיצור, כל מי שיכול להציע עזרה...מוזמן... תודה רבה לכולכם!

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  7. Started by TheReaper,

בEVEREST כתוב לי את הוולטים שמחשב שלי משתמש בהם )+X וולט) האם הספק אמור לתת את כמות המתח X? אם לא מה ההבדל בוולט אחד נמוך יותר?האם צריך להחליף לספק לא ג'נרי?המלצות?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by 2good4u,

אני רוצה שהצג שהתקנתי בתוך המארז לא יראה לי אותו דבר כמו שבסך הגדול של המחשב שלי והחיבור שאני חיברתי את הצג ה-4.5 שלי הוא דרך כרטיס מסך vga כלומר מה שאני רוצה זה להשים תוכנה כמו וינאמפ שרק שאני שם מוזיקה הצג יראה לי את ווינאמפ בגדול או כל תוכנה שהיא בעצם נפרדת מהמסך הרגיל של המחשב המסך הוא צבעוני ..תעזרו לי זה דחוף לי..

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by Sarlula,

ראיתי מדריך לזה: http://www.modding-faq.de/index.php?artid=603 כאן זה עובד, אבל במדריך מדובר על 16 פינים ולי יש 14. עכשיו, אני רציתי לעבוד לפי המדריך ל-14 פינים: http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ וגם לחבר את זה דרך USB כמו במדריך ההוא. א. מישהו ניסה אי-פעם לחבר דרך USB? ב. האם הכבל השחור של ה-USB (הארקה) הוא בדיוק כמו זה של המולקס? אני רוצה להתחיל לפרסם תמונות של עבודה והכל כי זה מתחיל פרוייקט רציני. מחכה לתשובות

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. איך אני יכול לשלוט על מהירות המאוררים במארז? יש לי 120 מאחורה וגם ביג טייפון מקדימה יש לי 2 של 80 שכולם עובדים ביחד זה עושה רעש אני רוצה לקנות איזה פוטציומטר לכוון תמאורר ה 120 שמוציא על חצי מהירות בלילה.. וגם אני רוצה להוסיף מתחתיון עוד מאורר 80 בדלת המאז יש לי מקום לשיםץ... מאיפה אפשר להשיג ( אני לא רוצה לבנות) תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  11. מה אתם אומרים על לעשות מארז שייראה כאילו הוא מעץ? לוקחים את הפלסטיק שדומה לעך, כמו שיש בדלתות\ארונות ומדביקים. זה בטוח ייצא יפה אבל העיה היא איך ייצא הפאנל כשאני יצבא אותו בחום, יפה או כאילו חירבנו עליו?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by Stanly,

איפה ניתן למצוא חנויות לאקטרוניקה באינטרנט? חוץ מאריהב שהם מוציאים לי את המיץ...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן אני ידוע שואלים הרבה אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת איזה נגדים אני צריך? אני הבנתי שצריך אחד בטור 75 אוהם אבל כמה לכל לד בנפרד וזה?

14. אני רוצה לקנות קטודהיו וי +מתאם במחיר הכי זול ובחונות בשרון עדיף

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by samigol,

לאיפה אני מחבר את חוטי המאורר אין לי שום מקום פנוי אז מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לבנות מארז קטן שקוף, בסגנון של מארז ה "גיימקיוב" עכשיו איך בונים את זה? האם צריך חומרה ייחודית? כמה יעלה לי בערך כל זה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by bad boy,

אז ככה אני בניתי את המקלט והוא עובד כי בדקנו אצל חבר שלי אבל אין אצלי במחשב שלי אין לי פורטים תיראו בעצמכם זה מוזר לא מה אני עושה אני ניסיתי להוריד את התוכנה ממקורות שונים ולהתקין אותה שוב אבל אין זה עדיין לא מציג לי את הפורטים מה אני עושה??? אני מקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by jackhammer,

היי לכולם. בשנים האחרונות הפורום בנושא הזה די נכבה (חבל) והפוסטים הנעוצים כבר לא ממש מעודכנים... אני בודק את התחום של הסלבה של הכבלים של ספק הכח בעצמי. אז אתרים מחול מצאתי (אני רואה טרנד שהם בעיקר מגרמניה) האם יש אתרים בארץ שמוכרים דברים כאלו או אחרים? כלים? שרוולים? היטשרינקים? טרמינלים? אשמח לקצה חוט מקומי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by n.L,

קראתי בכל מיני מדריכים באנגלית שבשביל ליצור אפקט מראה צריך אחרי כמה שכבות של צבע ושיוף עם נייר מים לרסס כמה שכבות של clean coat... רציתי לשאול אם מישהו יודע מזה,איפה אני יכול להשיג את זה וכמה זה עולה? והאם אני יכול ליצור אפקט מראה עם ספריי לקה לאחר שאני עושה את אותם הדברים אבל פשוט במקום להשתמש בדבר ההוא אני משתמש בספריי לקה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. עוד איזה חודשיים אני קונה מחשב חדש(אני אוגר כסף) ואין לי כסף למסך שטוח ובמקרה יש לי מחשב נייד ישן עם מסך דיי גדול,יש אפשרות לחבר אותו איכשהו למחשב? תודה....

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by nehmia,

יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  24. Started by ha_miki,

היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש

25. Started by Riddle_Ace,

צריך שהלדים יהיו שקועים בתוך הפלאקסיגלאס, שיהיה צמודים לפלקסיגלאס במקביל אליו, או שזה לא משנה?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים