אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מיני לדים, כלומר לדים קטנים (0.5-0.75 ס"מ אורך) בצבע לבן. מישו יודע איפה יש.?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
המדריך שיש לא כל כך עוזר לי אשמח לקבל מדריכים טובים יותר... עוד שאלה: יש לי 2 לדים שמתחברים לחיבור 12 v עם נגד 150 אום, למה אני לא יכול לחבר יותר???
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי לכולם. בשנים האחרונות הפורום בנושא הזה די נכבה (חבל) והפוסטים הנעוצים כבר לא ממש מעודכנים... אני בודק את התחום של הסלבה של הכבלים של ספק הכח בעצמי. אז אתרים מחול מצאתי (אני רואה טרנד שהם בעיקר מגרמניה) האם יש אתרים בארץ שמוכרים דברים כאלו או אחרים? כלים? שרוולים? היטשרינקים? טרמינלים? אשמח לקצה חוט מקומי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חברה קניתי ספריי בסיס בצבע אפור על הבקבוק כתוב primer gray האם זה צבע בסיס והאם אפשר לצבוע עליו?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
עוד איזה חודשיים אני קונה מחשב חדש(אני אוגר כסף) ואין לי כסף למסך שטוח ובמקרה יש לי מחשב נייד ישן עם מסך דיי גדול,יש אפשרות לחבר אותו איכשהו למחשב? תודה....
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הייתי רוצה לבנות מתען סולרי ל N73 מאיפה אני יכול להסיג סירטוט לדבר זה ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא חנויות לאקטרוניקה באינטרנט? חוץ מאריהב שהם מוציאים לי את המיץ...
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני הולך לבנות את זה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ עכשיו איזה TIP31 לקחת: NPN power transistor,TIP31A 3A NPN power transistor,TIP31A 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31A 3A TO-220 NPN power transistor,TIP31C 3A 50pcs NPN power transistor,TIP31C 3A TO-220 איזה לקחת מבין כל אלה?
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאיפה אני מחבר את חוטי המאורר אין לי שום מקום פנוי אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני מעוניין לנתק את התאורה במאוררי ה120 שלי של TT בתוך המארז... האור משגע אותי כשאני ישן...מישהו יודע איך אני עושה את זה???
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי Thermaltake Overseer RX-I ואני לא מרוצה מהחלון קטן מדי וגם יש לי Thermaltake FRIO OCK שהוא מפלצת וחוסם לי את האופציה של מאוורר נוסף אז מה אתם אומרים לחתוך את כול הריבוע ולהצמיד פיירפאקס או לחתוך רק את העיגול של המאוורר או שעדיף להביא פלטה שחורה לפי מידות ולהיתעלל בא ולהשאיר את הדלת צד איך שהיא
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב אז אני בונה מארז אקרילי מה שבניתי מיקודם לא ממש הצליח בגלל שהוא קטן מידי.. עכשיו אני רוצה לבנות מארז גדול יותר מפרספקס.. אני צריך שתיכנס לשם מערכת קירור מים 2 ספקים וכל השאר.. יש לכם רעיונות לעיצוב המארז? כמה מאווררים כדאי? איך לעשות אותו שיהיה יפה ומקורי? האם יהיה יפה לעשות כמו במדריך אחד לעשות 4 חורים במאוורר ואז יענו לחבר שם 4 לדים זה יהיה יפה יראו את זה טוב?(ושהכנפים שלהם שחורים)... ..
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ההודעה הערוכה: לא להתייחס לתגובות עד תובה 4 כולל מפני שהם היו כלפי ההודעה לפני שנערכה.. בניתי את המקלט לפי המדריך והוא לא קולט שום שלט. את המקלט קניתי בא.אבן אלקטרוניקה ואמרו לי שהוא תומך בשלטי tv ושהוא בתדר 40hz. ככה נראה לוח השורות שלי לאחר ההלחמות: מה הטעות שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך להלחים את החוט לבפנים או סתם לדחוף לקוות שזה לא יפול?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
אז ככה אני בניתי את המקלט והוא עובד כי בדקנו אצל חבר שלי אבל אין אצלי במחשב שלי אין לי פורטים תיראו בעצמכם זה מוזר לא מה אני עושה אני ניסיתי להוריד את התוכנה ממקורות שונים ולהתקין אותה שוב אבל אין זה עדיין לא מציג לי את הפורטים מה אני עושה??? אני מקווה שתעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מיני-מגבר לגיטרה שלי, ועברתי ברשת ומצאתי את הדף עם המעדל המאוד פשוט הזה: http://www.till.com/articles/GuitarPreamp/ השאלות שלי הן: 1. האם היציאה של הפרה-אמפ הזה מספיק טובה בשביל אוזניות? ואיך אפשר להגביר את ההגברה ללא רעשים, בשביל השאלה השניה? 2. איך אני יכול להוסיף פוטנציומטר שישנה לי את המתח במוצא? כלומר, להוסיף כפתור שאני יוכול להזיז ולשלוט על מתח המוצא?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול לעשות מעגל ללדים אולטרה בריט שדומה לזה: אבל אני צריך לדעת בדיוק מה לחבר ואיך לא חצי עזרה לדוגמה: העזרה שקיבלתי עד עכשיו היה רק חצי עזרה זאת אומרת, קיבלתי סירטוטים של המעגל הזה אבל מסובך מידי ולא מוצג שם איך לחבר את הבטריה ולאין זה ידוע שצריך לחבר גם נגדים כדי שהלדים לא יעלו עשן של 470 אוהם אבל בכל הסירטוטים שנתנו לי לא הבנתי מה לעשות וכל הזמן היה שם דברים שלא ידעתי להשתמש בו, לדוגמה אדמה מזה באורגינל מינוס? כי זה לא נראה כך התמונה הזאת זה מעגל שלם שאומר לא בדיוק איפה לחבר ומה ולאין ובאיזה חלקים עלי להשתמש פשוט, ניתן להסביר על זה גם, R1,2,3 שמסומנים הם הנגד בעל קיבולת של 470 אוהם והם מתחברים לפלוס של הבטריה וללד, משם הלד מחובר למינוס
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שוב שלום, מצטער על כל הנושאים שאני פותח אבל אני לומד מכם הרבה. קראתי את המדריך הבא שבאתר לחיתוך המארז: http://hwzone.co.il/guides/holes-pavel/ רציתי מאוד לעשות את זה על המחשב שלי אבל פחדתי שאני לא יצליח או שייצא עקום, אז לקחתי מארז של מחשב ישן ישן שלא בשימוש וניסיתי עליו. לקחתי מקדח, הרכבתי לו את הכוס וניסיתי לחתוך עיגול בחלק העליון של המארז אך חוץ מנקודה קטנה של המקדח ושריטות לא קרה כלום למארז, ניסיתי קצת ללחוץ והשיניים של הכוס נשחקו. אני לא מבין איך אתם מצליחים לעשות חורים יחיסית ישנים, ובמדריך היה כתוב שכדאי להשתמש במקדח כוס ולי לא הולך. המזל שלי זה שלא עשיתי את זה על המארז של המחשב שלי. עשיתי משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על לעשות מארז שייראה כאילו הוא מעץ? לוקחים את הפלסטיק שדומה לעך, כמו שיש בדלתות\ארונות ומדביקים. זה בטוח ייצא יפה אבל העיה היא איך ייצא הפאנל כשאני יצבא אותו בחום, יפה או כאילו חירבנו עליו?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום!!! אני מקווה שזה המקום הנכון כי כתוב אלקטורניקה אז ככה יש לי בעיה במגעים ביציאה של האוזניות במיני דיסק ואין לי מושג איך לתקן את זה אם למישהו יש רעיון אז פליזז עזרו לי.... תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אהלן אני ידוע שואלים הרבה אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת איזה נגדים אני צריך? אני הבנתי שצריך אחד בטור 75 אוהם אבל כמה לכל לד בנפרד וזה?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-