אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדבקות של סמלי חברות כדי להשלי מודינג מסוים שלי (יביא תמונות בסוף) ואני לא יודע איפה לקנות בארץ מישהו יכול להגיד לי (רצוי שהיה באיזור ת"א)???
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה מצאתי את ה-Samsung 514 המקולקל שלי וחשבתי לעשות ממנו משהו שימושי, כמו מסך LCD קטן למחשב שיציג שעה, תאריך, IP וכו'. חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי שום דבר. אני אמנם לומד אלקטרוניקה, אבל עדיין לא הגעתי לחומר שזה. אשמח אם תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך מעגל שהופך כפתור PUSH TO MAKE (כל עוד לוחצים עליו המעגל סגור) לכפתור ON/OFF רגיל...
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם מישהו יודע\מכיר מדריך איך להמיר אקדח של מגאסון שיעבוד עם המחשב? אני יודע שיש לגויסטיקים של PS אז אולי גם לזה יש פתרון. אם למישהו יש מדריך אפילו לגויסטיק של מגאסון זה גם טוב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, בניתי פאן באס לשלושה מאווררים. לפי מה שהבנתילגבי מולקס: צהוב=12 וולט, אדום=5 וולט, ושני השחורים ה 0. על זה מתבססת כל המערכת (שתי מהירויות). הבעיה היא שכשאני מחבר את החיבור הראשי שממנו כל המאווררים מקבלים מתח, לא קורה כלום לעומת זאת, כשאני מחבר 12 וולט משנאי חיצוני (פלוס לצהוב, ומינוס לאחד השחורים). הכל תקין. מה הבעיה בעצם?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
CoolerMaster Aurora Cold Cathode x2 blue שווה את הכסף? לקחתי צלע של המחשב שלי חתכתי ריבוע שמתי פרספקט שמתי באמצע מאוור 120 מ"מ, הוספתי לאדים 5 מ"מ למאוור + שמתי תרמוקאפל עם בקר שברגע שהוא מגיע לטמפרטורה מסויימת הוא מפעיל תמאוור ושוב שהוא יורד לטמםפרטורה הרצוייה הוא הוא נכבה עכשיו רק חסר לי קתודה וזה יהיה נחמד. צריך חוות דעת שלכם אם זה פסדר מה שאני הולך לקנות
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו היתי עסוק לא רק בגלל הבגרות שיש לי בג"ג מחר אלה גם בפרויקט המודינג הראשון שלי למארז הנה קישור + תמונות http://213.8.161.147/motyp.co.il/Moding אני מצפה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לבנות את המחשב שלי בקרוב ושל חבר שלי (הכוונה היא במו ידיי ;D ) ואני לא רוצה לקחת שום סיכונים לכן החלטתי לקנות רצועת הארקה הבעיה היא שאין לי משג איפה אני משיג אחת מישהוא יכול להפנות אותי לחנות מסוימת או אתר ברשת בבקשה? אודה לכם מראש, יוני.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא חנויות לאקטרוניקה באינטרנט? חוץ מאריהב שהם מוציאים לי את המיץ...
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
באלקטרוניקה.. שמתקיים במעגל מקביל: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברה קניתי ספריי בסיס בצבע אפור על הבקבוק כתוב primer gray האם זה צבע בסיס והאם אפשר לצבוע עליו?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי אוטו ויש בו דיבורית של NOKIA 5120/6120 ולי יש MOTOROLA I830 ברשת אמיגו. השאלה שלי היא כזאת, האם ניתן להשתמש בחיבורי החשמל של הדיבורית על מנת לטעון את הטלפון שלי. אני לא צריך את האפשרות של הדיבורית עצמה כי יש לי ספיקר מובנה באיכות מצויינת במכשיר. אם ניתן להשתמש בחשמל האם מישהו יכול לתת לי בבקשה סכמה המפרטת מה תפקיד כל פין בדיבורית (לא הצלחתי למצוא), על מנת שאני אתאים אותה למכשיר שלי. תודה רבה לעוזרים, אביעד.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מתתח למאורר 12V ל 7V והשאלה שלי היא אם יש לדים במאורר אז כשאני אוריד את המתח האם העוצמה שלהם (תאורה) תיחלש גם? תודה,
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני בלילה משחק אז אני מכבה את האור ויש לי מקלדת שחורה ואם אני מחפש איזה אות אני לא מוצא אותה ...S: אני מחפש רעיון של תאורה למקלדת ..תודה לכל העוזרים ...~ D:
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך מיני לדים, כלומר לדים קטנים (0.5-0.75 ס"מ אורך) בצבע לבן. מישו יודע איפה יש.?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
בהמשך לthread הקודם, אני מקווה שזה מקום שאפשר לשאול בו שאלה כזו - אני מנסה לשלוט על מנוע בעזרת בקר ויכול לקנות דרייב או H-bridge. הבנתי שדרייב זה פשוט H-bridge עם עוד רכיב שאז אני לא צריך לשלוט בפולסים וזה יותר קל. זה נכון? או שיש עוד יתרונות לדרייב?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מעגל חשמלי שיוזן מסוללות ויספק במוצא 5 וולט בזרם של 3 אמפר. בעיקרון חשבתי להתבסס על רכיב 7805 לייצוב מתח ולהגביר את המתח על ידי רכיב lm317 אבל אני לא בטוח כל כך . . . למישהו יש רעיון או שהוא מכיר מעגל כזה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני ליצור חלון למארז. לא מדובר בחלון רגיל(ריבוע) אלא יותר בצורה מיוחדת הכוללת עיקולים מעגליים. אני מכיר מסגר שיעזור לי בחיתוך עצמו. העניין הוא שלטענתו הפתרון הכי טוב בשביל לחתוך זה מספרי פח. מהמדריכים שקראתי רשום שזה הפתרון הכי גרוע לא? ובכל זאת זה המקצוע שלו אז יש לו ניסיון בתחום. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. יש לי לד כחול שחבר שלי הביא לי אבל אני לא יודע כמה המתח שלו... אני רוצה לעשות את מה שבליק הזה: http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אבל אני לא יודע איזה נגד לקנות. אם יש לכם רעיון? והבעיה השניה היא: יש לי מאוור נוסף שאני רוצה לחבר למחשב שיהיה קרוב לכרטיס מסך דרך כמו שמוסבר באחד המדריכים באתר. אבל יש לי כבר 6 מאווררים 2 מוציאים אוויר, אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך, ו2 שמכניסים אוויר. יש לי עוד חיבור אחד של מאוורר בלוח אם אבל כשאני מחבר אליו את המאוור שלי, המאוורר לא עובד. אבל המאוורר החדש עובד בסלוטים אחרים בלוח אם של מאוורר . יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פעם ראיתי מפצל עם חיבור מתאים לקטודה האם זה יעבוד?חשבתי האם הקטודה תעבוד אם אני אחבר אומה לחוטי המולקס?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי פרספקס וחרטתי אותו בצורה של דרקון.. חרטתי ולא עברתי לצד השני. איך אני יכול בכלל להאיר אותו? האם אולטרה שמגיבה לUV היא טובה מהאתר זיגזג? בבקשה זאת עזרה דחופה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קבלווו http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm חחח אני עדיין בהלם בטח איזה רעש פיי חח ותראו את הטמפרטורה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-