אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני בניתי את המקלט והוא עובד כי בדקנו אצל חבר שלי אבל אין אצלי במחשב שלי אין לי פורטים תיראו בעצמכם זה מוזר לא מה אני עושה אני ניסיתי להוריד את התוכנה ממקורות שונים ולהתקין אותה שוב אבל אין זה עדיין לא מציג לי את הפורטים מה אני עושה??? אני מקווה שתעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
צריך תמונה של מפצל מולקס, והסבר איך לחבר מעגל של 4 לדים ונגד, בטור למולקס זכר תודה לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עוד איזה חודשיים אני קונה מחשב חדש(אני אוגר כסף) ואין לי כסף למסך שטוח ובמקרה יש לי מחשב נייד ישן עם מסך דיי גדול,יש אפשרות לחבר אותו איכשהו למחשב? תודה....
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך מעגל שהופך כפתור PUSH TO MAKE (כל עוד לוחצים עליו המעגל סגור) לכפתור ON/OFF רגיל...
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני כנראה אשיג בקרוב דרמל(אולי עוד היום) ואני רוצה המלצה לצורה יפה לחיתוך בגג המארז... הצורה צריכה להתקשר עם החור שיש למאוורר מלמעלה(רצוי שתהיה מסביבו או משהו) ואני חשבתי על צורה שתורכב מכמה חלקים כמו בפרוייקט הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album108 אם יש אפשרות שזה ייתקשר לשם המארז chenbro gaming bomb או chenbro xspider עוד יותר טוב נדב
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עבדתי כמו חמור אבל אז שבאתי לחבר ראיתי שבלוח ה ABIT החדש שלי אין חיבורי סריאלי... יש למישהו רעיון או פתרון???
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
המדריך שיש לא כל כך עוזר לי אשמח לקבל מדריכים טובים יותר... עוד שאלה: יש לי 2 לדים שמתחברים לחיבור 12 v עם נגד 150 אום, למה אני לא יכול לחבר יותר???
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
הי מישהוא יודע איפה קונים ראשים ודיסקיות לדרמיל כי יש לי אותו כבר איזה 3 שנים וכמעט נגמרו לי הדסקיות וכמה ראשים נשברו לי ? ? ? תודה אורי
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
קראתי בכל מיני מדריכים באנגלית שבשביל ליצור אפקט מראה צריך אחרי כמה שכבות של צבע ושיוף עם נייר מים לרסס כמה שכבות של clean coat... רציתי לשאול אם מישהו יודע מזה,איפה אני יכול להשיג את זה וכמה זה עולה? והאם אני יכול ליצור אפקט מראה עם ספריי לקה לאחר שאני עושה את אותם הדברים אבל פשוט במקום להשתמש בדבר ההוא אני משתמש בספריי לקה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, הקישור הבא יראה לכם פאנל לשליטה במאווררים לי זה חשוב אבל אני לא מומחה בזה ולכן אני צריך להתייעץ,האם זה זול יחסית והאם זה טוב למחיר? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa תודה לעוזרים..! ;D
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
את המארז יש לי כבר קרוב לשנה,עד עכשיו הייתי משנה את סידור החוטים בערך אחת ל-3 חודשים והתמקצעתי בנושא,את המוד הסופי עשיתי עם פלייר - הוצאתי את כלוב ה-HD ושמתי אותם במפרצי ה-5 וחצי ככה שלא יפריעו לזרימת האוויר. תהנו. עידו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג את ה-Enermax Enlobal 120mm Case Fan בארץ? חיפשתי ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות לגיטרה קלאסית בצבע חום אם מישהו יכול להביא לי תמונות / רעיונות מקוריים מה לעשות איתה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני רוצה לבנות מארז קטן שקוף, בסגנון של מארז ה "גיימקיוב" עכשיו איך בונים את זה? האם צריך חומרה ייחודית? כמה יעלה לי בערך כל זה?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחבר אותם ליציאה במחשב ואז אני רוצה לשים עליהם נגד משתנה איזה אני צריך?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי לכולם. בשנים האחרונות הפורום בנושא הזה די נכבה (חבל) והפוסטים הנעוצים כבר לא ממש מעודכנים... אני בודק את התחום של הסלבה של הכבלים של ספק הכח בעצמי. אז אתרים מחול מצאתי (אני רואה טרנד שהם בעיקר מגרמניה) האם יש אתרים בארץ שמוכרים דברים כאלו או אחרים? כלים? שרוולים? היטשרינקים? טרמינלים? אשמח לקצה חוט מקומי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לבנות מעגל חשמלי שיוזן מסוללות ויספק במוצא 5 וולט בזרם של 3 אמפר. בעיקרון חשבתי להתבסס על רכיב 7805 לייצוב מתח ולהגביר את המתח על ידי רכיב lm317 אבל אני לא בטוח כל כך . . . למישהו יש רעיון או שהוא מכיר מעגל כזה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0, האם אני אוכל להשתמש בשלט של FLY VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
יש לי מאווררים של טרמלטק והם כתומים(כזה כתום התנתקות) או קי אז אם אני ישים עליהם לדים יראו את זה יפה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את השבבים האלו ? ? MAX232, MAX233 , HIN232CP תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
צריך שהלדים יהיו שקועים בתוך הפלאקסיגלאס, שיהיה צמודים לפלקסיגלאס במקביל אליו, או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-