עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Shoko,

שלום לכולם אבא שלי צריך דרמל עם רגלית שלוחצים עם הרגל זה יעבוד (בזמן שהוא עובד) הוא עובד בענף התכשיטנות ויש לו כל מיני סוגים וגדלים שהם הרבה יותר יקרים מהדרמלים שראיתי פה בפורום בל הם עם מנוע חיצוני גדול שתלוי. אשמח אם תמליצו על אחד טוב. כמו כן יש לו כבר את כל הראשים בשביל העבודה שלו (מקדחים , הדבר הזה עם היהלום וכו') אז לא צריך ערכה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. Started by draak31,

חיברתי את כל החוטים כמו במדריך וחיברתי למחשב וכשהדלקתי לא הייתה שום תצוגה וכשנגעתי מאחרוה בצ'יפ הוא התחמם ממש מהר וכבר כיביתי את המחשב לפני שהווינדוס עלה כי הוא היתחמם ממש מהר ובדקתי את כל החיבורים, הוא צריך להיתחמם ככה? לחכות שהווינדוס יעלה?הוא יכול להישרף? יש לי מסך שאחד מהצ'יפים זה HD44100H והשני זה HD44780A00 ויש לי 14 פינים במסך תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by mikid10,

יש לי מחשב ברכב שרץ אם XP אני רוצה לחבר לו מצלמת רוורס שתעלה אוטמטי בשילוב הילך אחורי לפי מה שהבנתי אני צריך לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת SERIAL 9pin( כמו פעולה של ג'ויסטיק ) לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key פעם אחת בשביל פתיחה ופעם בשביל סגירה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by esaly,

אהלן חבר'ה... אני מעוניין לנתק את התאורה במאוררי ה120 שלי של TT בתוך המארז... האור משגע אותי כשאני ישן...מישהו יודע איך אני עושה את זה???

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  5. מישהו יודע מאיפה ואם בכלל אפשר להשיג גריל למאוורר 92 ממ?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by Psychedelic,

טוב אני מתכנן לעשות חלון עגול ...שיתחבר בחיבור H (אם יש משהוא יותר אסתטי ויותר קל לחיבור תגידו בבקשה כי זה הדבר שנראה לי הכי קל לחיבור.) זה הדלת...כמו שאתם רואים כבר צבועה בשחור.. http://img316.imageshack.us/img316/15/dscf109117ui.jpg 1. מה אני יכול לעשות עם הרשת הזאת שיש שם? זה לדעתי מכער את כל הדלת...(מוקף באדום) 2.איך אני מוריד את הצבע מהדלת? כי אחרי החלון היא בטוח תצא שרוטה... 3.אני רוצה לעשות חלון עגול. ואני רוצה לשים תאורה פנימית...ולשים על הפרספקס כזה tint של מכוניות, שרק שיש תאורה מבפנים אז יראו דרך הפרספקס 4. איך יהיה יותר קל לחתוך את הדלת שתתאים לחלון העגול?....זה נראה ממש קשה. הצעות יתקבלו בברכה! =] תודה

7. Started by Drek Boy,

יש לי שאלה מזה משנה אם משאבה חזקה או חלשה? אם המשאבה חלשה אז המים שזורמים מהר יעברו דרך הבלוק מים ולא יספיקו לקבל את החום מהבלוק ולהעביר אותו הלאה אז המים יוצאים קצת חמים, מגיעים אל הרדיאטור ושם הם גם עוברים מהר ולא מספיקים להעביר את כל החום אל הרדיאטור. במשאבה חלשה נגיד המים שהם יותר איטיים נכנסים לבלוק ויכולים לקבל יותר חום כי הם יותר זמן בתוך הבלוק ואז המים החמים יותר עוברים לרדיאטור ושם הם גם מקוררים יותר כי הם נמצאים יותר זמן בתוך הרדיאטור ויכולים להעביר יותר חום לצלעות הקירור ולאויר. כך שבסופו של דבר משאבה של 80 ליט לשעה יש לה בדיוק אותם ביצועים כמו של 150 ליטר לשעה. לא?! תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה מתקזז בדיוק באותה מידה כך שמהירות זרימת המים לא משנה בגרו…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by מאור אברהם,

לילה טוב חברה תראו מצאתי מסך שאני רוצה לחבר למחשב המסך היה שייך לאיזה שעון כזה שמראה את הטמפרטורה, את התאריך ואת הזמן . אבל לאורך! עכשיו שימו לב לחיבורים שלו זה לא רגיל מי שלא רואה את התמונות בבקשה http://www.2send.us/picture.php?file=8316db3f83.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=8492a9d243.JPG http://www.2send.us/picture.php?file=1767af8193.JPG האם אפשר לחבר כזה מסך? אם ן איך ? תודה ולילה טוב

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

מסך LCD של PS1? נו המסך של play stion 1

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה כמו שראיתי לפני כמה ימים כאשר פתחתי את המארז לכמה דקות הטמפ' ירדה באיזה 6-7 מעלות אז חשבתי העם זה אפשרי לבנות למארז דלת עשויה רק ממסנן אבק? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by bad boy,

אז ככה אני בניתי את המקלט והוא עובד כי בדקנו אצל חבר שלי אבל אין אצלי במחשב שלי אין לי פורטים תיראו בעצמכם זה מוזר לא מה אני עושה אני ניסיתי להוריד את התוכנה ממקורות שונים ולהתקין אותה שוב אבל אין זה עדיין לא מציג לי את הפורטים מה אני עושה??? אני מקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  12. לטמפרטורה של המעבד עצמו או של הליבות וגם רציתי לדעת כמה דברים יש לי את התוכנה speedfan ומעבד e8400 התוכנה הזאת מראה טמפרטורת אמת אני לא יכול להתקין ריל טמפ בגלל שיש לי VISTA 64 הטמפרטורה של המעבד במאמץ היא 56 אבל של הליבות זה 60 ולפעמים זה 61 או 62 אבל אז אני רואה שהמהירות של המאוורר עולה וזה יורד ישר אז רציתי לדעת אם זה סביר או לא עד איזה טמפרטורה אני יכול למשוך את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. Started by omfir,

צריך תמונה של מפצל מולקס, והסבר איך לחבר מעגל של 4 לדים ונגד, בטור למולקס זכר תודה לכל מי שעוזר!

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by hq4ever,

שלום לכולם, מישהו מכיר אולי חנות / בעל מקצוע הבונה מארזי מחשב מותאמים אישית? אני צריך מארז קטן ככל האפשר היכול להכיל כרטיס PCI שהוא פשוט מפלצת מבחינת מימדים. תודה על העזרה, מקסים.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by SharonSx,

אני רוצה להוריד מתתח למאורר 12V ל 7V והשאלה שלי היא אם יש לדים במאורר אז כשאני אוריד את המתח האם העוצמה שלהם (תאורה) תיחלש גם? תודה,

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  16. אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by Stanly,

אני צריך להלחים את החוט לבפנים או סתם לדחוף לקוות שזה לא יפול?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  18. חיטטתי בארונות של אבא שלי.. ומצאתי שם מחשב פנטיום 1 ... על המארז היה (נוסטלגיה למי שזוכר "לחצן טורבו" חחח ) מסך קטן וחמוד ואמרתי שאני חייב אותו... הוא היה מחובר בכבלים כמו שמחברים את לחצן הON במחשב.. (אבל בפנטיום 1 לא לשכוח) ועכשיו איך אני מחבר אותו למחשב שלי?? ואיך אני שולט עליו כדי שהוא יקרא טמפ' של המעבד?? (לא היה על המסך הזה במדריך ) תמונות 1. http://img262.imageshack.us/my.php?image=031pz8.jpg 2. http://img142.imageshack.us/my.php?image=032tb6.jpg מקווה שתעזרו לי foty123

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  19. Started by Kitt0s,

ערב זך מחפש קורס באלקטרוניקה באזור השרון. בסיס++ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by igor5,

איפו אני יכול לקנות שרוולים נצמדים(כמו בערכות של הסליבינג) אבל רק שרוולים. באזור הראשון לציון והסביבה? תודה, איגור

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  21. פעם היה באתר, כנראה נמחק..

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by 888,

איך אני חותך חלון במארז?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by re5pect,

החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by GRiM,

שלום לכולם, לאחרונה מצאתי את ה-Samsung 514 המקולקל שלי וחשבתי לעשות ממנו משהו שימושי, כמו מסך LCD קטן למחשב שיציג שעה, תאריך, IP וכו'. חיפשתי מדריכים, אבל לא מצאתי שום דבר. אני אמנם לומד אלקטרוניקה, אבל עדיין לא הגעתי לחומר שזה. אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by Stanly,

איפה ניתן למצוא חנויות לאקטרוניקה באינטרנט? חוץ מאריהב שהם מוציאים לי את המיץ...

• 4 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים