אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר לדים במארז סתם בשביל יופי יותר נכון שפאנל של המארז ככה שזה יהיה יפה עכשיו קראתי תמדריך באתר ולא הבנתי כלום יענו הבנתי בערך כזה אבל אחר כך אחרי שכל האלמנט בנוי לא הבנתי איך מחברים אותו לחשמל...אז תסבירו בהרחבה אם אפשר..תודה..אה ואם יש תמונות זה יהיה סבבה..
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=10 ואם לא יש בכלל כזה דבר לד כתום אולטרה?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אבא שלי צריך דרמל עם רגלית שלוחצים עם הרגל זה יעבוד (בזמן שהוא עובד) הוא עובד בענף התכשיטנות ויש לו כל מיני סוגים וגדלים שהם הרבה יותר יקרים מהדרמלים שראיתי פה בפורום בל הם עם מנוע חיצוני גדול שתלוי. אשמח אם תמליצו על אחד טוב. כמו כן יש לו כבר את כל הראשים בשביל העבודה שלו (מקדחים , הדבר הזה עם היהלום וכו') אז לא צריך ערכה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שקיבלתי עם המחשב הוא מחובר לחוט שאני מחבר לספק כח לאיפה בספק שמכניסים לכוננים ... עכשיו אני שואל האם לכל מאוורר שאני אקנה יהיה כזה חיבור או שאני אצתרך להכניס בעצמי לחוטים של הספק ?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מחשב ברכב שרץ אם XP אני רוצה לחבר לו מצלמת רוורס שתעלה אוטמטי בשילוב הילך אחורי לפי מה שהבנתי אני צריך לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת SERIAL 9pin( כמו פעולה של ג'ויסטיק ) לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key פעם אחת בשביל פתיחה ופעם בשביל סגירה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
צריך שהלדים יהיו שקועים בתוך הפלאקסיגלאס, שיהיה צמודים לפלקסיגלאס במקביל אליו, או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הבהרה חשובה!! אני יודע שהיו לפחות 10 דיונים כאלה עד הדיון שלי וקראתי את כולם ולא מצאתי את התשובה שמענינת אותי!! אז בבקשה מכם. בגלל שזה מוד מסוכן העלול לשרוף את היציא המקבילית (להלן י"מ) בלוח אם (ולא ממש בא לי כי הלוח הוא לא שלי כאילו הוא כן אבל אפ אני יחזיר אותו אני יקבל כסף בחזרה בעצם לא משנה אפילו אם זה היה הלוח שלא לא ממש בא לי לשרוף יציא מקבילית) אני יוצר עוד דיון על מנת לקבל את כל התשובות הדרושות לי. ידוע לי שהמוד יכול עד 8 לדים מקסימום אשר יתחברו לפינים 2-9 ברגלם החיובית ולפין 25 ברגלם השלילית. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. ידוע לי גם שלכל אחד משמונת הלדים יתחבר נגד, וגם שהלדים חייבים להיות עד 30 מיליאמפר מקסימום. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. מה שמעניין …
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מארז מPLEXI, לסגור את הפינות עם דבק אפוקסי, אבל הPLEXI ממש גמיש ואני מפחד שכל המארז ישבר לי =\ יש הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לעשות חלון עגול ...שיתחבר בחיבור H (אם יש משהוא יותר אסתטי ויותר קל לחיבור תגידו בבקשה כי זה הדבר שנראה לי הכי קל לחיבור.) זה הדלת...כמו שאתם רואים כבר צבועה בשחור.. http://img316.imageshack.us/img316/15/dscf109117ui.jpg 1. מה אני יכול לעשות עם הרשת הזאת שיש שם? זה לדעתי מכער את כל הדלת...(מוקף באדום) 2.איך אני מוריד את הצבע מהדלת? כי אחרי החלון היא בטוח תצא שרוטה... 3.אני רוצה לעשות חלון עגול. ואני רוצה לשים תאורה פנימית...ולשים על הפרספקס כזה tint של מכוניות, שרק שיש תאורה מבפנים אז יראו דרך הפרספקס 4. איך יהיה יותר קל לחתוך את הדלת שתתאים לחלון העגול?....זה נראה ממש קשה. הצעות יתקבלו בברכה! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז קטן שקוף, בסגנון של מארז ה "גיימקיוב" עכשיו איך בונים את זה? האם צריך חומרה ייחודית? כמה יעלה לי בערך כל זה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה כמו שראיתי לפני כמה ימים כאשר פתחתי את המארז לכמה דקות הטמפ' ירדה באיזה 6-7 מעלות אז חשבתי העם זה אפשרי לבנות למארז דלת עשויה רק ממסנן אבק? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עבדתי כמו חמור אבל אז שבאתי לחבר ראיתי שבלוח ה ABIT החדש שלי אין חיבורי סריאלי... יש למישהו רעיון או פתרון???
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
ההודעה הערוכה: לא להתייחס לתגובות עד תובה 4 כולל מפני שהם היו כלפי ההודעה לפני שנערכה.. בניתי את המקלט לפי המדריך והוא לא קולט שום שלט. את המקלט קניתי בא.אבן אלקטרוניקה ואמרו לי שהוא תומך בשלטי tv ושהוא בתדר 40hz. ככה נראה לוח השורות שלי לאחר ההלחמות: מה הטעות שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות לגיטרה קלאסית בצבע חום אם מישהו יכול להביא לי תמונות / רעיונות מקוריים מה לעשות איתה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם בכל צג טמפרטורה שקונים מקבלים איתו חישנים שאותם צריכים להכניס לאיפה שרוצים למדוד את הטמפ', או שיש כאלה שפועלים על החיישנים שקיימים כבר על הלוח אם ועל ה-Hard Disc. כי אני רוצהלקנות צג טמפ' (LCD) ואני לא רוצה לשחק עם המעבד וכל החלקים שבמחשב (מחשב חדש, חב להרוס). אם יש צגים שפועלים על חיישנים קיימים מישהו יכול להביא לי? אם אפשר להביא גם לינקים (רצוי מאוד). תקציב, לא יותר מ-200 ש"ח. ושהצג יהיה גם יפה...המארז שלי בצבע אפור ושחור, אם יש צגים עם צבעים תואמים אז עדיף. אבל גם אם הצבעים לא תואמים אז זה בסדר גמור. תודה גדולה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לאיפה אני מחבר את חוטי המאורר אין לי שום מקום פנוי אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי שאלה מזה משנה אם משאבה חזקה או חלשה? אם המשאבה חלשה אז המים שזורמים מהר יעברו דרך הבלוק מים ולא יספיקו לקבל את החום מהבלוק ולהעביר אותו הלאה אז המים יוצאים קצת חמים, מגיעים אל הרדיאטור ושם הם גם עוברים מהר ולא מספיקים להעביר את כל החום אל הרדיאטור. במשאבה חלשה נגיד המים שהם יותר איטיים נכנסים לבלוק ויכולים לקבל יותר חום כי הם יותר זמן בתוך הבלוק ואז המים החמים יותר עוברים לרדיאטור ושם הם גם מקוררים יותר כי הם נמצאים יותר זמן בתוך הרדיאטור ויכולים להעביר יותר חום לצלעות הקירור ולאויר. כך שבסופו של דבר משאבה של 80 ליט לשעה יש לה בדיוק אותם ביצועים כמו של 150 ליטר לשעה. לא?! תקנו אותי אם אני טועה אבל לפי דעתי זה מתקזז בדיוק באותה מידה כך שמהירות זרימת המים לא משנה בגרו…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לפני יומיים התחלתי את המודינג שלי... והשאלה שלי היא כזו... האם הסדר של חיתוך החלון במארז (לא בדיוק חלון... יותר נכון סמל של סופרמן) וצביעתו היא כזו: 1.קודם שיוף 2.צביעת צבע בסיס ואז לאחר ייבוש צבע רצוי 3. חיתוך הסמל. או שעדיף לי קודם לחתוך ואחר כל לצבוע? בתודה אלעד.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-