אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
עוד איזה חודשיים אני קונה מחשב חדש(אני אוגר כסף) ואין לי כסף למסך שטוח ובמקרה יש לי מחשב נייד ישן עם מסך דיי גדול,יש אפשרות לחבר אותו איכשהו למחשב? תודה....
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות מסך OLED להצגת הטמפרטורות במחשב??
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
יש לי מאוורר שקיבלתי עם המחשב הוא מחובר לחוט שאני מחבר לספק כח לאיפה בספק שמכניסים לכוננים ... עכשיו אני שואל האם לכל מאוורר שאני אקנה יהיה כזה חיבור או שאני אצתרך להכניס בעצמי לחוטים של הספק ?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני מעוניין לנתק את התאורה במאוררי ה120 שלי של TT בתוך המארז... האור משגע אותי כשאני ישן...מישהו יודע איך אני עושה את זה???
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב חברה אני צריך עזרה אז ככה יש לי מסך אל סי די שיש בו 14 פינים זאת אומרת ללא BACKLIGHT (תאורה אחורית) השאלה שלי היא האם יש דרכים חלופיות ליצור תאורה?????????
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי Thermaltake Overseer RX-I ואני לא מרוצה מהחלון קטן מדי וגם יש לי Thermaltake FRIO OCK שהוא מפלצת וחוסם לי את האופציה של מאוורר נוסף אז מה אתם אומרים לחתוך את כול הריבוע ולהצמיד פיירפאקס או לחתוך רק את העיגול של המאוורר או שעדיף להביא פלטה שחורה לפי מידות ולהיתעלל בא ולהשאיר את הדלת צד איך שהיא
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לדים במארז סתם בשביל יופי יותר נכון שפאנל של המארז ככה שזה יהיה יפה עכשיו קראתי תמדריך באתר ולא הבנתי כלום יענו הבנתי בערך כזה אבל אחר כך אחרי שכל האלמנט בנוי לא הבנתי איך מחברים אותו לחשמל...אז תסבירו בהרחבה אם אפשר..תודה..אה ואם יש תמונות זה יהיה סבבה..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל אבל 600 שקל זה קצת גדול עלי אז שמעתי שיש חיקוי של וולף שעולה איזה 120 שקל עכשיו בתחלאס הוא טוב? אני יכול לעשות איתו את הדברים הבאים: חלון בצד המארז בצורה כל שהיא חלון למעלה חורים למאורר וגם לעשות חריטה על פרספקט? או שהדרמל הזה של וולף לא יעשה את העבודה כמו שצריך.? סקיצה של מה שאני רוצה בערך יש כאן.. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=117697.0 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב ברכב שרץ אם XP אני רוצה לחבר לו מצלמת רוורס שתעלה אוטמטי בשילוב הילך אחורי לפי מה שהבנתי אני צריך לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת SERIAL 9pin( כמו פעולה של ג'ויסטיק ) לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key פעם אחת בשביל פתיחה ופעם בשביל סגירה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לעשות חלון עגול ...שיתחבר בחיבור H (אם יש משהוא יותר אסתטי ויותר קל לחיבור תגידו בבקשה כי זה הדבר שנראה לי הכי קל לחיבור.) זה הדלת...כמו שאתם רואים כבר צבועה בשחור.. http://img316.imageshack.us/img316/15/dscf109117ui.jpg 1. מה אני יכול לעשות עם הרשת הזאת שיש שם? זה לדעתי מכער את כל הדלת...(מוקף באדום) 2.איך אני מוריד את הצבע מהדלת? כי אחרי החלון היא בטוח תצא שרוטה... 3.אני רוצה לעשות חלון עגול. ואני רוצה לשים תאורה פנימית...ולשים על הפרספקס כזה tint של מכוניות, שרק שיש תאורה מבפנים אז יראו דרך הפרספקס 4. איך יהיה יותר קל לחתוך את הדלת שתתאים לחלון העגול?....זה נראה ממש קשה. הצעות יתקבלו בברכה! =] תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז קטן שקוף, בסגנון של מארז ה "גיימקיוב" עכשיו איך בונים את זה? האם צריך חומרה ייחודית? כמה יעלה לי בערך כל זה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל מתאם בין IDE ל USB כך שניתן לחבר HD למחשב דרך USB. חשבתי להכין חיבור כזה לבד אבל אני לא מוצא שום הסבר או תרשים שמתאר את צורת החיבור. מישהו נתקל בכזה דבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
יש לך רעיונות מה אני יכול לעשות לגיטרה קלאסית בצבע חום אם מישהו יכול להביא לי תמונות / רעיונות מקוריים מה לעשות איתה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תראו.. נגיד שעשיתי חלון .. ראיתי הרבה תמונות של אנשים שחיברו עם ניטים אבל כאשר מחברים עם ניטים זה אומר ששמים את הפרספקט מאחורה ואז נוצרת מדרגה קטנה בין המארז לפרפסקט.. האם אני צודק? האם זה מורגש? אני יודע שאפשר לחבר עם סיליקון או דבר אבל אם יש לי צורות מוזרות של חלונות לא ריבועים או משהו אז איך אני מחבר את הפרספקט? לחתוך אותו בדיוק בצורה המסובכת זה די קשה לא?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז כך, קניתי שתי קתודות ניאון של ThermalTake אשר מופעלות קולית. אחת כחולה והשנייה ירוקה. היכן הכי טוב לשים אותן כך שיאירו בצורה הכי טובה במארז? אני חשבתי על לשים כחולה למטה והירוקה למעלה בצד של דלת המארז, מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ההודעה הערוכה: לא להתייחס לתגובות עד תובה 4 כולל מפני שהם היו כלפי ההודעה לפני שנערכה.. בניתי את המקלט לפי המדריך והוא לא קולט שום שלט. את המקלט קניתי בא.אבן אלקטרוניקה ואמרו לי שהוא תומך בשלטי tv ושהוא בתדר 40hz. ככה נראה לוח השורות שלי לאחר ההלחמות: מה הטעות שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הבהרה חשובה!! אני יודע שהיו לפחות 10 דיונים כאלה עד הדיון שלי וקראתי את כולם ולא מצאתי את התשובה שמענינת אותי!! אז בבקשה מכם. בגלל שזה מוד מסוכן העלול לשרוף את היציא המקבילית (להלן י"מ) בלוח אם (ולא ממש בא לי כי הלוח הוא לא שלי כאילו הוא כן אבל אפ אני יחזיר אותו אני יקבל כסף בחזרה בעצם לא משנה אפילו אם זה היה הלוח שלא לא ממש בא לי לשרוף יציא מקבילית) אני יוצר עוד דיון על מנת לקבל את כל התשובות הדרושות לי. ידוע לי שהמוד יכול עד 8 לדים מקסימום אשר יתחברו לפינים 2-9 ברגלם החיובית ולפין 25 ברגלם השלילית. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. ידוע לי גם שלכל אחד משמונת הלדים יתחבר נגד, וגם שהלדים חייבים להיות עד 30 מיליאמפר מקסימום. אם עד כאן משהוא לא נכון תקנו אותי. מה שמעניין …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך מיני לדים, כלומר לדים קטנים (0.5-0.75 ס"מ אורך) בצבע לבן. מישו יודע איפה יש.?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לאיפה אני מחבר את חוטי המאורר אין לי שום מקום פנוי אז מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אני מחבר 12 לדים של - 10V 250mA 3W ביחד בחיבור טורי לשנאי איזה שנאי אני יצטרך? תודה.
-
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-