עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ballerum,

מישהו מכיר איזשהי חנות אלקטרוניקה באינטרנט בארץ שמוכרת טרנזיסטורים קבלים וכל מיני דברים דומים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום, אולי אתם זוכרים את המוד הזה: בעקבות החום שהכרטיס פולט המאורר התחתון לא מחזיק שם, היה מחובר עם דבק חם.. אני לא רוצה לכער את הסינק עם סופר מרגים, יש רעיון איך לחבר? אגב רעננתי משחה טרמית היום לכל מי שיש כרטיס כמו שלי אל תעשו את זה !! סיוט!!! לא משנה זה הוריד לי 4 מעלות בלי המאורר חח תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by MoAv,

לעבודת מודינג למגבר אוזניות אני זקוק לאיש מקצועי שיש לו את הכלים ואת היכולת להלחים שני דברים: Opamp מתצורת SOIC למחבר DIP וקבל קטן ללוח מיניאטורי. העבודה להלחמת הקבל כוללת גם הוצאת קבל קיים ובעלת סיכון להריסה של המגבר וזאת הסיבה למה אני דורש איש מקצועי שעשה הלחמות מיניאטוריות בעבר ומספיק מיומן. העבודה בתשלום כמובן, ועדיפות לאיזור חיפה או באר שבע. יום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by nimrods,

שלום יש לי שאלה בקשר למעבד טוב אז ככה אם אני ישים 2 מאוררים אחד על השני על גוף קירור אחד האם זה ישפר את בקירור למעבד?? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. זה לא בדיוק מסך. אני לא יודע איך קרואים לזה. מצאתי את זה על פאנל של מחשב ישן. זה מתחבר לכפתור שנקרא turbo. אפשר לעשות עם זה משהו? (חוץ מלזרוק לפח..). אולי זה יכול להראות טמפ'?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by ofeky1,

שלום! יש לי את המארז Sunbeam Samurai SILVER! והחלטתי שאני רוצה לקשט אותו ולצבוע חלקים ממנו בצבע שחור ונראה לי שהכי כראי זה לרסס צבע עם ספריי או פיסטולט אז אני רוצה לדעת באיזה סוג של צבע הכי כדאי להשתמש מבחינת איכות לאורך זמן?(אני לא רוצה שהצבע ידהה או יתקלף) כמה שכבות של צבע מומלץ לרסס? ובגלל שאני לא יכול שניה בלי מחשב אני רוצה לחבר אותו מחוץ למארז ולעניין הזה אני צריך כמה עצות כדי לא להרוס את החלקים! אם כדאי לשים את הלוח אם על חומר מסוים? ואם אין סכנה לשבירה של הכרטיס מסך בגלל שלא תהיה לו התמיכה של המארז והוא גדול וכבד (8800GTS) תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. שלום, מצאתי אתר שמתעסק במיקרו-בקרים ונותן הסבר טוב איך אפשר להתחיל להשתמש בהם. יש שם דוגמא לאיך אפשר לעשות פרויקט שמשתמש ב USB כדי לתקשר עם המחשב כך שניתן לשלוט דרכו בכל מיני מערכות. בקיצור, נראה לי שזה יכול לעניין כל מי שמבין קצת באלקטרוניקה. http://www.lirtex.com/heb

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. Started by f_b_i,

האם מישהו יודע\מכיר מדריך איך להמיר אקדח של מגאסון שיעבוד עם המחשב? אני יודע שיש לגויסטיקים של PS אז אולי גם לזה יש פתרון. אם למישהו יש מדריך אפילו לגויסטיק של מגאסון זה גם טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by Void,

אני מתכנן ליקנות זוג קתודות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 איפה אתם ממליצים לי לשים אותן(ראו תמונה) :

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי ספק ישן שאני רוצה לחבר למחשב הנוכחי שלי בנוסף לספק הקיים. איזה פינים שנכנסים למדר בוארד לקצר שמה? *זה ספק בלי החיבור של 4 הפינים הנפרדים זה ספק עם רק חיבור ללוח אם.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  11. היי חבר'ה! שמעו כבר עשיתי שבלונה של להבות אבל נשאר לי רק לקנות ספריי. אני חשבתי ללכת על אדום ולצבוע הכל רגיל באדום כי זו פעם ראשונה שאני עושה מודינג כלשהו למחשב. ראיתי שמישהו פה כתב שעושים פס מכל צבע ואז זה יוצא טוב, אבל לא ממש הבנתי מה אני צריך לעשות בעת הצביעה... אני אודה לכם אם תדריכו אותי איך לצבוע ב-2 או 3 צבעים (אדום וכתום או אדום,כתום וצהוב). תודה מראש לכל העוזרים/ות

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by GOVNER_T.S.Y,

anyone knows how to wire this button? it's has like 8 pins http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=784 thanks for the helpers g0vner_x3

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. שלום לכולם עם מסך LCD כמובן ו חיישני טמפ' . תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  15. איפה אפשר למצוא צבעים שזוהרים בחושך או רגישים לUV?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. Started by HeDesXs,

אני רוצה לעשות את המארז שלי תותח כמו זה אז עם מה אני יכול לעשות כזה ואיך אפשר לשים כמה מאווררים ואיך עושים את הזכוכית?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by tal_levi1000,

אני בונה עכשיו את המעגל הזה http://www.aaroncake.net/circuits/chaser.htm זה פרויקט ליום שני ויש לי שאלה הרכיב U1 בשרטוט מופיע כמו 2 חלקים (A ו B) אבל זה בעצם רכיב אחד אז איך אני שם אותו בתוכנת ה CIRCUIT MAKER?? בתוכנה הרכיב הזה (4011 בחיפוש) מופיע כשער בודד! אז אני תריך לשים 2??

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  18. http://img79.imageshack.us/my.php?image=fanssetting2lg.jpg אלו מתחברים לחשמל אם אני מחבר אותם ככה הם יעבדו באותה מהירות ויקבלו כולם חשמל של 230v ? http://img92.imageshack.us/my.php?image=fanssetting29dp.jpg אם אני מחבר ככה את המאוורים הם יעבוד הריבוע הוא המולקס ?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by aldema,

רציתי לדעת האם האורות במארזים הם חזקים ויפים או סתם גימיק מסריח....? אם האורות מכוונים לכיוון המסך הדק שלי - זה משפיע על הראייה במסך? מישהו ראה פעם במציאות ולא בתמונות את הסמוראי או איזשהוא ריידמקס?? הם יפים בלי אורות??? רציתי לקנות את הטרנספור מebay ב-55$ ובארץ זה עולה 500 ש"ח.. רציתי לדעת כמה יעלה לשלוח אותו משם עד אליי ואם לוקחים על זה מכס ובמיוחד אם זה משתלם???

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by kremlin,

אנשים הדודה שלי הביא לי מכשיר כזה שאיתו מלטשים וכל מיני דברים שעושים לציפורניים אז יש שמה לוח שליטה שהוא מכבה או מדליק את המכשיר ( מפסק רגיל ) ויש מן פוטנציומטר שהוא שולט אל המהירות של הסיבובים. היא הביא לי את זה ואני פתחתי אותו וראיתי שכל הלוח שרוף עכשיו אני צריך להכין "חדש" אני לא רוצה להתעסק בשום דבר קשה אז אני עשיתי שהפלוס ילך דרך המפסק ואז דרך הפוטנציומטר ואז למנוע והמינוס ישר ילך למנוע. או קיי זה הסיפור עכשיו אני עשיתי את כל מה שצריך אבל יש בעיה והיא : כשאני מפעיל את המפסק אז המכונה לא עובדת כי הפוטנציומטר מסובב עד הסוף ואז שאני מסובב את הפוטנציומטר בחצי דרכו אני רואה שיש שמה משהו נשרף נראה שזה החוטים הדבוקים האלה שאל הPCB של הפוטנציומטר. יש עוד כמה דברים שאתם צריכי…

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by nimrods,

יש משהו שיכול לעשים פה אתר של חנויות מחשבים כי אני לא מוצא תודה...!!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by Saari,

כותרת. פשוט לא מצאתי בזאפ קט' לזה, אשמח אם מישהו יגיד לי לאיזה קט' זה שייך. (כאילו אחרי כלי עבודה...).

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by gal1,

אפשר לחבר משהו שפועל על בטריות לספק המחשב?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

25. Started by amisha,

מישהו יודע מה הערך של הנגד מבוסס חום ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים