אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אז ככה : יש לי בערך 200$ אם לא יותר לקנות מ eBay.com דברים למחשב חשבתי בהתחלה מארז אבל הרבה תלוי שמה ב Shipping אם רשום Worldwide או Asia\Europe אם אפשר בבקשה תמליצו לי משהו שיש שמה בתודה איתי
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מסך דגם ITM-1602 ואני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר אותו למחשב??? תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם עם מסך LCD כמובן ו חיישני טמפ' . תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מסך של פליסטיישן אחד היום קניתי לו שתי בבנות שמתחברות לבננה של אוזניות כאלה זה כבר AV ממה שהבנתי בכרטיס מסך יש יציאה של בננה חיברתי אחת ולמסך חיברתי את הבננה שדומה לזאת של האוזניות הכול בחשמל אמור לעבוד אך לא פועל.. איזה הגדרות אני צריך לשנות או לשחק כדי שזה יעבוד ? אבירם והנה הוא עובד בתור טלוזייייייה ניראה לי אני ישים אותו טלוזיה וככהאני יראה טלוזיה חח כי הוא ממש ממש מולי אני ממש מתלהב ממנו חחחחחח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
עוד אף פעם לא בניתי חלון אבל אני מתכוון לבנות עכשיו עכשיו יש לי שאלה אני רוצה לעשות חלון בצורת ריבוע ואני רוצה לחבר אותו עם ברגים (פרספקס) עכשיו כאשר אני אחבר את הפרספקס עם הפח (דלת המארז, צדדי) יש הפרש גבהים ולא הבנתי איך עושים שלא יהיה http://www.pc-spot.co.il/gallery/displayimage.php?album=26&pos=0 ראיתי את זה ואני לא מבין...
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה מתפקד בOC? אני רוצה לעשות OC קל למערכת: E6300 / E4300 לא החלטתי עדיין איזה אחד מהם ABIT IB9 GSKILL 2GB 667MHZ CL5 RAEDON X1950P מה הייתם ממליצים? לכמה אני יכול להגיע בלי שום סיכון לרכיבים? הייתם מחליפים משהו?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הקטודה הגיעה בתוך שרוול פלסטיק שמקיף אותה, לצערי מחוסר מקום נאלצתי להוריד לה את ה"ראש" שבקצה אחד, הקטודה עדיין בתוך השרוול עצמו ולא יוצאת ממנו החוצה, אבל הוא פתוח בצד אחד. מה הסיכון בהשארת הקטודה במצב הזה, ויותר טוב, למה בכלל משמש השרוול, בשביל מה הוא שם... :\ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה...את המולקסים הצלחתי להוציא ולעשות סליבינג...עכשיו החיבור החשמל הראשי מהספק ללוח אם...(הכי גדול וצסובך) אני פשוט לא מצליח להוציא אפילו חיבור אחד בו.....כבר יומיים.... יש איזו שיטה או משהו...ממש מעצבן... לא יודע איפה או באיזה צד לדחוף את הסיכה... תעזרו לי בבקשה .. תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היתי רוצה שתתנו לי מעגל של 555 שמתחבר ל12 וולט עם קצב היבהוב משתנה על ידי נגד משתנה ו4 לדים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המארז שלי תותח כמו זה אז עם מה אני יכול לעשות כזה ואיך אפשר לשים כמה מאווררים ואיך עושים את הזכוכית?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו את המעגל הזה http://www.aaroncake.net/circuits/chaser.htm זה פרויקט ליום שני ויש לי שאלה הרכיב U1 בשרטוט מופיע כמו 2 חלקים (A ו B) אבל זה בעצם רכיב אחד אז איך אני שם אותו בתוכנת ה CIRCUIT MAKER?? בתוכנה הרכיב הזה (4011 בחיפוש) מופיע כשער בודד! אז אני תריך לשים 2??
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אבא שלי יכול להשיג לי מהעבודה מאוורר בגודל 20CM (בערך כמו מאוורר חדר). אני מתכנן לחתוך תצד של המארז ולשים אותו מבחוץ למארז ולשים רשת (ככה שהמנוע שלו יהיה בחוץ למרות שהוא ממש קטן). והוא יהיה מחובר לחשמל.. יש למישהו דרך שאפשר לחבר למארז או לספק?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של SUNON שמגיע עם יציאה למולוקס, אני רוצה לשלוט על מהירות המאוורר הזה אבל עקב יציאה למולוקס אני לא יכול. המאוורר הזה מגיע עם 2 חוטים, אחד שחור והשני אדום. יש לי מאוורר נוסף עם חיבור ל-CPU ובו יש יציאה של שלושה חוטים: כחול, אדום ושחור שבסופו יש יציאה לחיבור שלושה פינים על לוח האם. האם אני יכול לחתוך את היציאה של השלושה פינים ולשים על ה-SUNON שיש בו רק 2 חוטים? אולי יש לכם עיצה אחרת לסידור המצב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, השאלה אולי לא כל כך קשורה למודינג אבל כן לאלקטרוניקה אז החלטתי לפרסם אותה כאן. ??? אתם עדיין כאן? יופי אז הסיפור הוא כזה. לפני כמה זמן הייתי בשבדיה וקניתי שעון אלקטרוני, לשעון עצמו כמה פונקציות נחמדות כמו זכרונות שעת צילצול, מד טמפרטורה, הצגת שמות הימים בכמה שפות ולבסוף החלק הבעיתי סינכרון השעה אוטומטית בעזרת תדר רדיו שמשודר מגרמניה. הבעיה שלי היא שהשעון מסתנכרן כל פעם מחדש על השעה לפי שעון שבדיה ( 1- שעה ). כל פעם שאני מכוון את השעה לישראל הוא מסתנכרן בחזרה לשעה אחת אחורה. חיפשתי דרך לשנות לו את איזור הזמן או למנוע ממנו להסתנכן אבל לא הצלחתי הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו הוא לנסות ולגרום לשעון להפסיק לקלוט את השידור שמעדכן אותו. וכאן אני צריך את העזרה ש…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
לעבודת מודינג למגבר אוזניות אני זקוק לאיש מקצועי שיש לו את הכלים ואת היכולת להלחים שני דברים: Opamp מתצורת SOIC למחבר DIP וקבל קטן ללוח מיניאטורי. העבודה להלחמת הקבל כוללת גם הוצאת קבל קיים ובעלת סיכון להריסה של המגבר וזאת הסיבה למה אני דורש איש מקצועי שעשה הלחמות מיניאטוריות בעבר ומספיק מיומן. העבודה בתשלום כמובן, ועדיפות לאיזור חיפה או באר שבע. יום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לשפפצר להוסיף איזה מאוורר שיוסיף לקירור וכמה נוורות תנו עצות מה אני יכול לעשות עם המארז הזה.... איפה כדאי לי לחתוך וזה ואם כדאי בכלל...
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, עלה במוחי רעיון,אולי נעשה תרד כזה ישיהיו בו מדריכים של מודינג מקוריים שלכם,לא משהו מוכר או שראו,משהו שאתם הכנתם!!! לדעתי דבר כזה יכול לתרום הרבה למודינג בישראל!!! מקסימום זה לא יצא לפועל,לא סוף העולם...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום שמעתי מחשמלאי שעובד אצלנו שזה לא טוב לקבץ את חוטי החשמל במארז בעזרת איזוליר בנד כי זה יכול ליצור השלכות בלה בלה בלה (די שיגע לי תשכל אם כל מיני ביטויים) השאלה שלי בעצם מה אתם אומרים כי יש פה כמה מומחים בינכם שעושים את זה לא מעט זמן. האם כדאי עם איזוליר בנד או שיש משהו אחר (אני לא הולך לקנות סליבינג כי אין לי כוח לפרק מולקסים ימים ולילות) תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את ה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II ורציתי לדעת אם הוא מסוגל להחזיק בכל ערוץ 2 כאלה: http://www.thermaltake.com/2005/dcfans/led/thunderblade120.htm או שזה יסכן אותו..? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://img79.imageshack.us/my.php?image=fanssetting2lg.jpg אלו מתחברים לחשמל אם אני מחבר אותם ככה הם יעבדו באותה מהירות ויקבלו כולם חשמל של 230v ? http://img92.imageshack.us/my.php?image=fanssetting29dp.jpg אם אני מחבר ככה את המאוורים הם יעבוד הריבוע הוא המולקס ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הביאו פה את הסכמה הזאת שאלתי פה בפורום איפה ה+ וה- של הקבל האלקטרוליטי שם ואמרו לי שצריך קבל קרמי.. היום אני רואה פה http://www.amontec.com/lcd_nokia_3310.shtml איפושהו שצריך קבל אלקטרוליטי בכל זאת.. יש למישהו מושג איזה קבל באמת צריך שם ואיפה ה+ וה- שלו (במידה וזה אלקטרוליטי) בסכמה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאוור שמכניס מקדימה רוח...עומד ליד ההרדיסק...עכשיו נשברה לו כנף אחת אז אני רוצה להחליף אותו הבעיה היא שהחיבור שלו הוא חיבור של חוטים שנכנסים למולקס גדול ביחד עם ההרד דיסק נראה לי למרות שהחוטים מהוורר ברורים ולא משלובים בהרד דיסק. מה אני יכול לעשות? ואיך אני מצליח לחבר עוד מאווררים אין לי עוד חיברורים כאלה של 3 פינים קטנים כאלה כמו שיש לי למאוור של המעבד והמאוורר האחורי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-