אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
הייי יש לי mp3 ורציתי לשאול אם אתם מכירים איזשהו מעגל ככה שאני אחבר אליו סוללות ורמקול של דיבורית יחבר לmp3 וישמעו חזק.... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש הרבה בפורום שקשה להם באנגלית אז אולי נקח כל כמה זמן ניקח עבודות bit-tech ונתרגם אותם ונרשום בסוף שזה העבודות שלהם והכל אבל לא נעשה את זה בפורום אלה באתר שזה ישאר לאורך זמן ושלא יהיה צריך לחפש את זה!!! אני יכול לעזור לתרגם אם תרצו
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הלד הפוך...+ ל- ו- ל+ זה הורס את הלד או את הספק ?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות זוג קתודות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=950 איפה אתם ממליצים לי לשים אותן(ראו תמונה) :
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
משהו יודע אם רגליות המארז של Sunbeam יתאימו למארז Z-Alien PC Gaming Server Silver ?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי פרספקס ואני צריך להאיר אותו עם לדים אבל אני צריך לחרוט בו בשביל זה.. עם מה לחרוט?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה, צבעתי את הגג של המארז לצבע שחור הבעיה היא שהצביעה לא יצאה אחידה, ניסיתי לעשות שכבה נוספת אך ללא הצלחה. http://yop.co.il/files/qbxya0fk8m.jpg http://yop.co.il/files/pmslufd707.jpg דבר שני הוא שניסיתי לעשות חור במארז מקדימה כדי להוריד את הרשת הזאתי, תראו בתמונה וזה לא ממש הצליח, מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? כדי שזה יראה יפה? http://yop.co.il/files/2a182927bk.jpg מצטער על האיכות, התמונות בקישורים עקב גודלן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן עכשיו משהו דיי פרוע למחשב שלי...אני לא אגלה לכם יותר מדי...רק שיהיה מעורב בו ליזר ירוק 50MW 8) . אני קראתי בפורומים בחול שבטריות איכותיות וחזקות יכולות לתת הבדל של שמים וארץ בליזרים... ולכן אני מחפש המלצה לבטריות נטענות איכתויות בתקציב של עד 100 שח ללא מטען ! אני זקוק רק לזוג בטריות אבל גם 4 יכול להיות נחמד ! נ.ב אני קראתי בפורומים בחול שה- Energizer e2 Lithium הם בטריות מעולות ! מה אתם אמורים עליהם ?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, קניתי קתודה (מנורה למארז) ובמעגל שבא איתה יש אופציה שהיא תידלק לפי עומצת הקול,זה ניראה יפה כששומעים שירים,אבל האם זה מזיק? כי כול פעם זורם זרם משתנה,זה לא מזיק למנורה או למעגל עצמו? תודה יורה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של SUNON שמגיע עם יציאה למולוקס, אני רוצה לשלוט על מהירות המאוורר הזה אבל עקב יציאה למולוקס אני לא יכול. המאוורר הזה מגיע עם 2 חוטים, אחד שחור והשני אדום. יש לי מאוורר נוסף עם חיבור ל-CPU ובו יש יציאה של שלושה חוטים: כחול, אדום ושחור שבסופו יש יציאה לחיבור שלושה פינים על לוח האם. האם אני יכול לחתוך את היציאה של השלושה פינים ולשים על ה-SUNON שיש בו רק 2 חוטים? אולי יש לכם עיצה אחרת לסידור המצב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
השגתי מאוור גדול וקטלני עכשיו איך אני מחבר אותו לספק שלי (זהו מאוורר שמקרר ארונות חשמל ממוחשבים) *במידה ואני צריך לשנות חיבור תדריכו אותי איך עושים זאת.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה. נתקלתי באתר הבא: http://www.i-hacked.com/content/view/216/94/ ,שמראה כיצד ניתן לבנות נגן MP3 משלך(האמת שהוא פשוט מראה איך למדפט(מודיפיקציה) נגן עלוב וזול למשהו טוב יותר,אבל עדיין). הנגן אמור לפעול עם זיכרון פלאש(A JumpDrive Sport) שמגיע רק עד קיבולת של 1GB.האם ישנה אפשרות כלשהיא לחבר בין מספר זכרונות? אגב אני רק רוצה לציין שאלקטרוניקה זה לא בדיוק הצד הכי חזק שלי,או בקיצור אני ניוב בן ניוב .
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כותרת. פשוט לא מצאתי בזאפ קט' לזה, אשמח אם מישהו יגיד לי לאיזה קט' זה שייך. (כאילו אחרי כלי עבודה...).
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם יציאה שרשום עליה ir connector אני הבנתי שאמורים לחבר אליהה איזה כבל שבקצה השני שלו יש עינית אינפרה..... השאלה שלי היא עם משהו יודע איפה קונים איזה פאנל או אפילו קיט לבנייה של העינית הזאת (בבקשה לא לשלוח לי את המדריך להכנת מקלט אינפרה שמתחבר ליציאה שמאחורי המחשב..) תודה לכול מי שמגיב!!!
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר למעבד טוב אז ככה אם אני ישים 2 מאוררים אחד על השני על גוף קירור אחד האם זה ישפר את בקירור למעבד?? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בבקשה אני צריך מדריך או כל חומר על איך עושים את החיתוך הזה חוץ מהשימוש ב CNC או משהו כזה בתודה רבה רבה מראש אלירן ..... התמונה נלקחה מהאתר הכי שווה של המודינג
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה זה? אם אני ישנה מה זה יתן והאם זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות 2 רטודות UV שלהם, הקטודות שלהם מאירות טוב? ד"א אני יכול לקנות ממיר לחשמל בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם במערכת שלי אין יציאת aux ואני מעוניין לייצור אחד כזה. יש מישהו שיודע כעיקרון מה לעשות ?יש לי חוש טכני מאוד גבוהה ואוהב להתעסק בדברים אלה.לא מעוניין לקנות מערכת חדשה.חייב לסדר את הקיימת. תודה מראש אם יש צילומי מעגלים או דומה אשמח לדעת היכן לחפשם ברשת.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לעבודת מודינג למגבר אוזניות אני זקוק לאיש מקצועי שיש לו את הכלים ואת היכולת להלחים שני דברים: Opamp מתצורת SOIC למחבר DIP וקבל קטן ללוח מיניאטורי. העבודה להלחמת הקבל כוללת גם הוצאת קבל קיים ובעלת סיכון להריסה של המגבר וזאת הסיבה למה אני דורש איש מקצועי שעשה הלחמות מיניאטוריות בעבר ומספיק מיומן. העבודה בתשלום כמובן, ועדיפות לאיזור חיפה או באר שבע. יום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אוקיי אני מתכוון להתחיל בקרוב פרויקט מודינג ראשון. עכשיו קניתי חבילה של לדים וקתודה Thermaltake Neon Light RGB http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23412 עכשיו אני רוצה לדעת איך אני בדיוק מחבר אותם אין לי בדיוק ניסיון באלקטרוניקה חוץ מפעם שהיית בקרן קרב אבל עבר הרבה מאז חח..
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני כרגע ניצב בצומת דרכים קטנה אני צריך להכין מאריכים קטנים בשביל כל הכבלים שלי בספק ויש לי 2 אופציות 1. לקנות מאריכים ולקצר אותם (מחייב הלחמה מחדש) 2. לקנות חלקים ולהכין מאריכים לבד אופציה 1 יותר יותר משתלמת השאלה היא האם ההלחמה מחדש של החוטים תפגע בהולכה של החשמל
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-