עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 מעבד 1000 זיכרון 512. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב כזה, למה הוא יכול לשמש? האמת שמותקן עליו וינדוס וכל הדברים הכי בסיסיים ואני רוצה להקטין אותו כמה שאפשר.. אם יש למישהו רעיונות אשמח אם תשתפו אותי, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

יש לי מטען usb (wall charger כזה) שעד עכשיו עבד עם המון מכשירים. עם ה-itouch 2nd gen שלי הוא לא עובד משום מה אם אני זוכר נכון קראתי פעם שאפל סידרו שיהיה authorization כזה לטאצ', ככה שיש משום מה מתח בהעטנה גם על כבלי ה-dataץ אני לא מצליח למצוא מוד מסודר בנושא(אחד עם תמונות, כי בהלחמות ושטויות אני די נכה..) ולא בא לי לקנות מטען חדש לצורך העניין מדובר במטען שנותן 5V וזרם 1000MA

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by yarkoni,

אוקי עדיין לא עשיתי שום מוד ואני מתכנן את המוד הראשון שלי מתכנן לצבוע את המארז אז רציתי לשאול כמה דברים [אני יודע שיש מדריך אבל לא עוזר לי] אני רוצה להוריד צבע למארז ורציתי לדעת להתחלה להשתמש ב P100 ? לצבוע להשתמש ב P600 לצבוע ואז לגימור ב P1200 ולצבוע שוב פעם אחרונה ? בערך ככה זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by K0sTa,

חברה אני צריך משהו ממש פשוט, זה גומי U או גומי H ? אני אישית חושב שזה H אבל שואל כדי להיות בטוח... תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by mtnm,

היי, עם כול השאלות שרצות כאן בזמן האחרון על דרמלים עניין אותי לדעת מה הבדל בין דרמל למקדח? מי יותר חזק ולמי יש מהירות סיבוב יותר גדולה? והאם הם עובדים על אותו רעיון מכני? האם אפשר להשתמש באחד מהם בתור השני, כמו למשל לחתוך פח עם מקדח (כמובן שעם הראשיים המתאימים)? ולמה לא לייצר איזה מכשיר שיוכל לשמש גם בתור דרמל וגם בתור מקדח. סליחה אם השאלות נוביות קצת, פשוט הם סיקרנו אותי ולא מצאתי להם תשובה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by beekiller,

היי שלום לכולם יש לי מעבד E6300 (1.86ghz , לוח אם GIGABYTE - 965DQ6 , זכרון 2 סטיקים של 1 ג'יגה של קינגסטון 667 VALUE אני כרגע הבאתי את המעבד לאיזור 2.4 GHZ ( באס 342) , נראה לי שאפשר יותר , אולם הזכרונות יגבילו אותי אני כרגע ביחס של 1:1 עם הזכרונות דהיינו הם כרגע עובדים במהירות של 684MHZ . חיפשתי בביוס אפשרות להורדת היחס אבל לא ראיתי , האם אמור להיות בלוח הזה? מה ניתן לעשות בכדיי להמשיך לעלות את הבאס מבלי להתקע בגלל הזכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by iakovl,

יש לי פאלם M100 ישן זרוק עובד 100% בלי בעיות חשבתי לעצמי, יש לו הרי צג גרפי (ומגע ;D) די טוב והוא מתחבר למחשב דרך החיבור הCOM (לא זוכר את השם העיברי ליציאה הזאת) מישהוא מכיר איזה מדריך או משהוא אחר שבו הפכו פאלם לצג LCD ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום, יש לי 3 רמקולים כאלה של מערכת ורציתי לעשות מאחד מהם סאב וופר(אני לא בטוח בשם של זה)כדי שתוכלו להסביר לי אני רוצה לעשות מהרמקול את הדבר הזה שמשמיע רק בום בום בום בלי קול,אתם בטח חושבים שאני :screwy: אבל זה מאוד נחמד כי אני אוהב טראנסים וזה נשמע יותר טוב שיש אחד שכל הזמן עושה לך בום ברקע!! תודה ומקווה שתבינו ולא תהרגו אותי! חחח NiGhT-FiRe

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by ab14,

ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by KoM,

יש לי מסך LCD קטם של מצלמת וידיאו של SONY המסך כמובן צבעוני ובאיכות לא רעה בכלל ! האם אפשרי לחבר את המסך למחשב בצורה כזו או אחרת ? איפה מתחילים ? מה צריך לחפש ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. אני מחפש אחר מוד של לדים רצים ע"פ הוינאמפ. אבל שמישהו ניסה, ויודע שזה עובד. ושהמדריך של המוד לא יהיה רק תמונות, אלא גם שרוט של המעגל... כל המדריכים שאני מכיר הם בעלי תמונות מWEBCAM בלבד, ואין לי מושג מה הולך שם כי אין שרטוט של המעגל....

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. השגתי מאוור גדול וקטלני עכשיו איך אני מחבר אותו לספק שלי (זהו מאוורר שמקרר ארונות חשמל ממוחשבים) *במידה ואני צריך לשנות חיבור תדריכו אותי איך עושים זאת.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. שאלה איך אפשר שמנוע חשמלי קטן יסתובב לאט ?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by Warped,

שלום, אני צריך רכיבים אלקטרונים מסויים למעגל מודפס. חיפשתי אותם בכמה חנויות ולא הצלחתי למצוא. יש איזה חנות שכדאי לי לבקר בה, או איזה חנות מקוונת מומלצת? הרכיבים הם: IC: MN3007 MN3101 Diodes: RD11EB תודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  15. תעזאו לי למצוא LCD מ5אינץ עד 8 אינץ למארז שלי עד 400 שקל ואם יש לכם מסך ואתם רוצים למכור אותו אז גם בסדר לא אכפת לי לקנות מחול רק מאתר מאובטח תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. יש לי פרספקס ואני צריך להאיר אותו עם לדים אבל אני צריך לחרוט בו בשביל זה.. עם מה לחרוט?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. 1. הפורום מאוד מאוד יפה 2. המדריכים שלכם חמודים אבל אין כמו מערכת מודל פלטיה לקרר את המחשב יש לי שאלה על חיבור בין התקן USB ל PS/2 איך אני מחבר בניהם והשאלה השנייה איך אני מחבר התקן PS/2 ל RS232 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by Stanly,

אוקי אני מנסה עכשיו לבנות מאריך למטען של הפלא שלי (כיוון שהדיבורית כבר לא מתאימה לי למכשיר, אז לפחות שתטעין לי את המכשיר, יש לי ספיקר אז אני מסודר). לזכר של המטען (החלק שמחדירים למכשיר בכדי להטעין) יש מתכת בקוטר החיצוני ויש מתכת בקוטר הפנימי עכשיו אני צריך לדעת מה מחבר לארקה ומה מעביר את המתח. הפעולה עצמה לא צריכה להיות מסובכת, בסכ"ה יש להלחים קצת וזהו, אם למישהו יש לינק על החומרה של הפלא זה יעזור לי מאד.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום , קראתי ת'מדריך על חיתוך חלון אבל הוא לא ממש מובן כל הגומי H הזה וכל השיט הזה חח לא מדבר אלי S: דברו איתי צעד צעד ממה כדי להתחיל בכלל.. איזה כלי אני צריך ? ואם ונגיד לקחתי דיסקיט .. זה לא יעקם לי את הפח ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  20. כתוב שם לחלץ את חיבור החשמל של כונן הדיסקטים מהספק ההרוס. אבל לי יש חיבור כזה בכונן דיסקטים http://img262.imageshack.us/img262/613/psconnoa2.jpg איך אני מחבר אותו ? (ואיזה חוט מספק 12V האדום או הצהוב ?) יש לי מתאם מולקס 3 ל-4 http://img45.imageshack.us/img45/6863/cablemolex43im3.jpg אפשר לקמבן משהו ? בפעם האחרונה נסיתי לחבר מאוורר לפינים של מולקס וזה לא כל כך הלך, הסתבכתי עם זה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. אוקיי אני מתכוון להתחיל בקרוב פרויקט מודינג ראשון. עכשיו קניתי חבילה של לדים וקתודה Thermaltake Neon Light RGB http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23412 עכשיו אני רוצה לדעת איך אני בדיוק מחבר אותם אין לי בדיוק ניסיון באלקטרוניקה חוץ מפעם שהיית בקרן קרב אבל עבר הרבה מאז חח..

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by Bashash,

אני ממש צריך הצעות למוד שאני רוצה לעשות למארז. כבר התחלתי ופירקתי אותו לגמרי. צבעתי בצבע מאט שחור את הבפנים ועכשיו אני רוצה רעיון לחוץ. חשבתי על צבע כחול מאחורי הרשת ברזל שתישאר שחורה. הרשת והצבע מאחוריה יוצרים אשליה ממש יפה. אבל יש גם את האפשרות של צהוב, לבן.... אני ממש לא יודע מה אני יעשה... תנו לי רעיונות. תודה לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by roei_b,

אאאאאאאאאאאאאאאאאז זאת הסקיצה האחרונה- איך היא? הצעות, שיפורים, הערות והמלצות! תודה מראש! עריכה: דרך אגב, בשרטוט לא רואים (שכחתי לצייר) אבל יש למאוור מפסק וללדים מפסק... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by redersh,

אם אני רוצה להאריך את החוטים של הUSB הפנימי(בעל החיבור ללוח אם) ... זה אפשרי? חוטים רגילים(עובי?) או עם התנגדות? ישפיע על העברת המידע או יכול ליצור טעויות בגלל האורך? תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by Zimer,

בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.