עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Zimer,

בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by hck,

אם התמונה באמת אותנטית, וזה באמת מה שאני חושב שזה, אז הבחור ממש השקיע. מודינג מדליק ביותר !! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by midnight8,

שלום אני חדש פה קוראים לי טל ויש לי מחשב טוב עם מארז גועל נפש אז אני רוצה קצת לעצב אותו קראתי באיזה שהוא אתר על מדריך שעושה שמנורות לד יפעלו בקצב של המוסיקה שמפעילים ואני רוצה שהלדים יהיו בתוך המארז הבעיה שלי היא כזאת: המארז שלי אטום לגמרי חוץ מרשת מעפנה של המאוורר שלא יצא ממנה אור לפי דעתי אני עכשיו רוצה להתקין במקום המכסה הרגיל של המארז חלון מפלסטיק דמוי זכוכית (כמו החלונות של הבית ספר כאלה שכמה שלא תבעט בהם אין סיכוי שהם ישברו) השאלות שלי הם כאלה : איך קוראים לפלסטיק הזה ? יש איזה שהיא דרך יותר נחמדה לעשות את זה ? יש פלסטיק אחר שאפשר להשתמש בוא? וגם בקשר למנורות אם יש פה מדריך שמתרגם את מה שרשום באתר ההוא? הינה לינקhttp://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blink…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. שלום נגיד ואני קונה Raspberry Pi, שכזכור יש לו יציאת HDMI, ואני רוצה לחבר את היציאה הזו למסך כלשהו של מחשב נייד או מחשב נטבוק(כנראה נטבוק במקרה הזה). האם זה אפשרי לקחת נטבוק, לפרק אותו, ואז לייצר כניסת Video In כלשהי? הרי המסך מקבל את הנתונים שלו מהלוח אם של הנטבוק.. אז האם אפשר "לשתול" שם משהו באמצע שייתן לי אפשרות כזו? למשל HDMI In?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by Vladgi,

הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by fl3r,

טוב חבר'ה, אמא שלי קנתה לי משהו שדומה למאוורר רגיל של מארז אבל אני לא בטוח שזה באמת מאוורר רגיל למארז הנה תמונה של זה http://www.cfuz.net/zalman אבקש עזרה בזיהוי ה"מוצר", לאיפה הוא מתאים? וכיצד מרכיבים אותו. הדגם הינו של zalman ZM-0P1. בלי תגובות מיותרות בבקשה תודה רבה שי.

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 מעבד 1000 זיכרון 512. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב כזה, למה הוא יכול לשמש? האמת שמותקן עליו וינדוס וכל הדברים הכי בסיסיים ואני רוצה להקטין אותו כמה שאפשר.. אם יש למישהו רעיונות אשמח אם תשתפו אותי, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

אני מעוניין להתחיל לבנות מעגילם מורכבים,אני מאוד אודה למי שיתן לי טוטוראיל לאיך להתחיל להסתכל על סכמות.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  9. היי, ברשותי 2 מאווררי AC 0.13A הרועשים לטעמי... רציתי שתהיה אופציה לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם (וכך על הרעש המופק מהם). ראיתי ב-25 שקלים מוצר שנקרא Zalman Fan Mate II שמחברים אותו ללוח אם ולמאוורר ואפשר לשלוט על מהירות הסיבוב. אך לפי מה שראיתי זה מתאים למאווררים של מעבדים. רציתי להתייעץ איתכם לפני הקניה -האם המוצר יתאים למאווררים אלו של AC 0.13A ? או שההתנגדות שלו לא מספיק חזקה? תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by f_b_i,

האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by alex15,

אם אני קונה לד צבעוני יש מקום ספציפי לחבר אותו ? כזה ... הירוק ...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  12. איך אני מרכיב? איך אני בונה? איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. יש לי בחוברת הסבר כזה ציור: עכשיו אני רוצה לדעת מה פירוש כל צירוף אותיות אני מניח ש-VCC זה החיובי (או אם למישהו יש ידע ויכול להגיד לי אפילו איזה צבע זה זה יעזור לי מאוד כי יש לי מקלט IR עם 5 כניסות בדיוק עם הצבעים לבן, אדום,ירוק ,צהוב ושחור (הארקה אני מניח)). אני מעוניין לבנות בלאסטר לשלט רחוק תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  14. הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. לחתוך ת'צהוב באמצע ולהתנהג כרגיל?או שזה יפגע במכשיר אם הוא מקבל רק חלק מהזרם??? עריכה: צריך בבקשה תשובה בזמן הקרבו: א.אני חייב לגמור עם זה עוד היום!(נראה לי אני אשאר ער עד הבוקר עם כל ההתקנות) ב.לא מצאתי בחיפוש כאן שום דבר

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. ראיתי פה לא מזמן איזה קישור שמישהו שם לאיזה אתר ישראלי עם גרילים יפים אבל אני לא מוצא אותו. מישהו אולי יודע ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by liorgadidi,

שלום. אני מחפש מה לעשות לפאנל שלי... ואני לא מוצא. יש לי את המארז: xpider2 ואני רוצה להשלים את הפרויקט שלי במודינג שלו. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by Axel Foley,

הרכבתי את המסך וכל החיבורים נראים בסדר. אחרי שהפעלתי את המחשב מופיעות שתי שורות מלאות כמו שאמור להופיע. הבעיה היא שניסיתי תוכנה אחת אבל היא לא מראה כלום על מסך ותוכנה אחרת מראה רק שתי שורות מלאות. ההגדרה בביוס בסדר (EPP ) ומותקנים הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה (חוץ מחיבורים, הם נראים בסדר) תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by yuval1101,

איך אפשר לחבר את הפריט הבא לגג המחשב ולהוסיף לגג חור מתאים לפריט? ( בהנחה שצריך לחבר את הפריט הזה לגג המחשב ואיכשהו ליצור בגג חור ומאוורר- ותקנו אותי אם אני טועה ) אני מעדיף ומקווה שלא צריך לעשות חור בגג המארז ע"י מסור או משהו כזה. הפריט: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1185

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by Dmoney,

ברצוני לקנות קתודה ולהפעיל אותה סתם ככה בחדר..בלי שום קשר או חיבור למחשב, אלא חיבור ישירות לחשמל. האם זה אפשרי..? *מעולם לא התעסקתי בזה ואפילו לא ממש ראיתי קתודה, חשבתי להשתמש בשנאי לצורך העניין.. תגובות, רעיונות נוספים או כל דבר אחר יתקבלו בברכה. 10x

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by noambaum,

שלום לכולם! התחדשתי במארז שקוף של AERO COOL ויש לי שם 4 מאוורררים שלכולם יציאת 3 פינים. לי על הלוח אם יש חיבור רק לאחד. שמעתי שיש מתאם של זלמן - מצד אחד מולקס 4 פינים שממנו יוצאים 4 חיבורי מולקס 3 פינים - כזה אני מחפש! אנא תעזרו לי מהר כי המחשב שלי עובד כרגע עם דלת פתוחה ומאוורר אחד! אשמח לקבל לינק . בתודה נועם

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by sisco,

מה אומר הסימן שמחבר את 18-25 לLCD, יענו הפירמידה ההפוכה שמורכבת משלושה קוים. ולאילו רגלים של הפנציומטר אני מחבר? (יש לו שלוש רגלים).

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  23. כיצד מתחבר מסך כזה או כל אחד אחר http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=46&DataBaseTable=Sales למחשב? תביאו בבקשה דוגמאות לאיך החיבור נראה או תמונות כי אני לא ממש מבין בשמות.. אולי בשביל לקצר את החפירות : ;D 1. זה מתחבר לכ. מסך? או שזה לא קשור..? 2. ללוח אם ישן (P3) זה יתאים?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  24. Started by x-pac,

אני מתחיל במודניג ואני רוצה לעשות חלון שקוף במארז יש לי צד ממתכת עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. איך אני מתחיל עם כל זה? יש אתרים שמסבירים איך לשפץ את המארז/ איך לחתוך אותו, איך להוסיף אורות למארז/מאוררים, מאיפה קונים את החלקים? האם מארז קומפיוקיס 6A19 שחור טוב לשיפוצים? יש תמונות של דוגמאות של המארז הזה ששופצו, כדי שאני אקבל רעיונות?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים