אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
הרכבתי את המסך וכל החיבורים נראים בסדר. אחרי שהפעלתי את המחשב מופיעות שתי שורות מלאות כמו שאמור להופיע. הבעיה היא שניסיתי תוכנה אחת אבל היא לא מראה כלום על מסך ותוכנה אחרת מראה רק שתי שורות מלאות. ההגדרה בביוס בסדר (EPP ) ומותקנים הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה (חוץ מחיבורים, הם נראים בסדר) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם זה לא המקום המתאים נא להעביר ואתכם הסליחה עכשיו, האם אפשר לחבר רמקול של מערכת סטריאו למחשב ללא המערכת עצמה?, ז"א, האם אפשר לחבר אותו לבננה פשוטה ולחבר אותו לכרטיס קול של המחשב? ואם כן תגידו לי איך, אני מת להיפטר מהעמרכת הישנה שלי אבל הרמקולים טובים ואני יכול להוסיף אותם למה שכבר יש לי תודה רבה, אוריה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, היה לי על המעבד מאוורר 60 מילימטר רועש ביותר אז לרחתי מאוורר 80 מ"מ רגיל שקט, הוצאתי את ה 60, הוצאתי את בסיס הפלסטיק שעליו היה מחובר ןריתחתי עליו את ה 80. ריתוח בשביל לרתח לקחתי מסמר, חיממתי אותו וריתחתי את הפלסטיק כדי שייצא מקשה אחת ואני יוכל להיות בטוח שלא ייפול לאחר מכן כרחתי סלוטייפ מהביב למאוורר והפלסטיק כדי שלא ייצא אוויר מהצדדים וחיברתי. הטמפרטורה לא ממש השתנתה אבל המחשב נהיה ממש שקט וכל זה ללא השקעה כספית! אפילו שקל לא הוצאתי על זה. המארז שלי עכשיו מורכב מ3 מאווררים: 2 של 120 ו 1 של 92 שהועברו ל 5 וולט ככה הם ממש שקטים. לפני כל העסק הזה התמפ עמדה על ע 45 ועכשיו על 50 במעבד AMD 1800+ סוקט AM2[br]פורסם בתאריך: 8.04.2007 בשעה 11:18:58 הא ושחכתי להזכיר את זה שכ…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 מעבד 1000 זיכרון 512. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב כזה, למה הוא יכול לשמש? האמת שמותקן עליו וינדוס וכל הדברים הכי בסיסיים ואני רוצה להקטין אותו כמה שאפשר.. אם יש למישהו רעיונות אשמח אם תשתפו אותי, תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו עשה אולי איזה שינוי חיצוני למודם הכבלים המכוער ביותר של מוטורולה?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך קוראים ללדים הכחולים או הירוקים? ??? ??? O0
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם אני קונה לד צבעוני יש מקום ספציפי לחבר אותו ? כזה ... הירוק ...
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כתוב שם לחלץ את חיבור החשמל של כונן הדיסקטים מהספק ההרוס. אבל לי יש חיבור כזה בכונן דיסקטים http://img262.imageshack.us/img262/613/psconnoa2.jpg איך אני מחבר אותו ? (ואיזה חוט מספק 12V האדום או הצהוב ?) יש לי מתאם מולקס 3 ל-4 http://img45.imageshack.us/img45/6863/cablemolex43im3.jpg אפשר לקמבן משהו ? בפעם האחרונה נסיתי לחבר מאוורר לפינים של מולקס וזה לא כל כך הלך, הסתבכתי עם זה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, זה לא כל כך קשור אבל יש פה מביני עיניין שאולי יוכלו לעזור.. יש לי מצלמה דיגיטאלית, והיא נפלנ לי על בטון ממטר וחצי בערך בידיוק על הקנה צילום (או איך שקוראים לזה) לא עם הפנים אלה עם הצד, כך שהקנה התעקם לצד... המצלמה מגיבה כאשר אני מנסה לעשות משהו, ומנסה לסכוא את הקנה אבל הוא מעוקם ולא יכול להכנס פנימה... האם אני יכול לנסות לתקן את זה אם אני אפתח את זה ? או שיש סיכוי שיש גם תקלה טכנית בגלל הנפילה ? העיקום הוא לא גדול.. סך הכל כל הקנה הוא בערך 5 ס"מ אבל אני לא מצליח להזיז אותו בחזרה מבחות וחשבתי שאם אני אפרק את כל המצלמה ואגיע ממש לחישוקים האלה של הקנה (הוא מורכב מ 2) אני אוכל להפריד אותם ולישר אותם ? מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מתאם SPDIF ללוח של GIGABYTE, יש לי HTPC עם לוח EPOX ישן נושן (מ2003-4) הפינים אצלו לא מתאימים לחיבור על הלוח של EPOX ואין להשיג את המתאם שמתאים ללוח שלי. הדבר היחידי ששונה בין המתאם הזה לEPOX הוא מערך הפינים בחיבור להלן תמונות: אני צריך לשנות את זה למערך הבא: שורה ראשונה: חור חור חור שורה שניה: חור מלא חור יענו ככה: || | | זה אפשרי לעשות דבר כזה (והאם דבר כזה יתאים ללוח)? בחנות מחשבים ליד הבית שאלתי כבר ואמרו לי שזה לא משנה של איזה חברה המתאם, זה אמור להתאים לכל לוח כל עוד זה אותו חיבור. אם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה ואיזה פין להתאים לאן? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. הפורום מאוד מאוד יפה 2. המדריכים שלכם חמודים אבל אין כמו מערכת מודל פלטיה לקרר את המחשב יש לי שאלה על חיבור בין התקן USB ל PS/2 איך אני מחבר בניהם והשאלה השנייה איך אני מחבר התקן PS/2 ל RS232 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, עם כול השאלות שרצות כאן בזמן האחרון על דרמלים עניין אותי לדעת מה הבדל בין דרמל למקדח? מי יותר חזק ולמי יש מהירות סיבוב יותר גדולה? והאם הם עובדים על אותו רעיון מכני? האם אפשר להשתמש באחד מהם בתור השני, כמו למשל לחתוך פח עם מקדח (כמובן שעם הראשיים המתאימים)? ולמה לא לייצר איזה מכשיר שיוכל לשמש גם בתור דרמל וגם בתור מקדח. סליחה אם השאלות נוביות קצת, פשוט הם סיקרנו אותי ולא מצאתי להם תשובה.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני ממש צריך הצעות למוד שאני רוצה לעשות למארז. כבר התחלתי ופירקתי אותו לגמרי. צבעתי בצבע מאט שחור את הבפנים ועכשיו אני רוצה רעיון לחוץ. חשבתי על צבע כחול מאחורי הרשת ברזל שתישאר שחורה. הרשת והצבע מאחוריה יוצרים אשליה ממש יפה. אבל יש גם את האפשרות של צהוב, לבן.... אני ממש לא יודע מה אני יעשה... תנו לי רעיונות. תודה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם אני יוכל ליצור כבל שיחבר את חיבור ה-VGA של הכרטיס מסך אל יציאת COMPONENT? אני מצאתי את האתר (הזה) ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים... אני יוכל לחבר כרטיס מסך ישן מאד לטלוויזיה (כמובן שהיא תומכת ב-COMPONENT)? יש למישהו רעיון אחר איך לעשות את זה או כבלים אחרים או כל דבר...
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי פרספקס ואני צריך להאיר אותו עם לדים אבל אני צריך לחרוט בו בשביל זה.. עם מה לחרוט?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם אני רוצה להאריך את החוטים של הUSB הפנימי(בעל החיבור ללוח אם) ... זה אפשרי? חוטים רגילים(עובי?) או עם התנגדות? ישפיע על העברת המידע או יכול ליצור טעויות בגלל האורך? תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אוקי עדיין לא עשיתי שום מוד ואני מתכנן את המוד הראשון שלי מתכנן לצבוע את המארז אז רציתי לשאול כמה דברים [אני יודע שיש מדריך אבל לא עוזר לי] אני רוצה להוריד צבע למארז ורציתי לדעת להתחלה להשתמש ב P100 ? לצבוע להשתמש ב P600 לצבוע ואז לגימור ב P1200 ולצבוע שוב פעם אחרונה ? בערך ככה זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום נגיד ואני קונה Raspberry Pi, שכזכור יש לו יציאת HDMI, ואני רוצה לחבר את היציאה הזו למסך כלשהו של מחשב נייד או מחשב נטבוק(כנראה נטבוק במקרה הזה). האם זה אפשרי לקחת נטבוק, לפרק אותו, ואז לייצר כניסת Video In כלשהי? הרי המסך מקבל את הנתונים שלו מהלוח אם של הנטבוק.. אז האם אפשר "לשתול" שם משהו באמצע שייתן לי אפשרות כזו? למשל HDMI In?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח msi k8n neo4 יש לו רק חיבור מאורר אחד על הלוח שמאפשר שליטה על מהירות המאוורר מתוכנה כגון ספידפן. שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החוטים של שני מאווררים יחד ולחבר אותם על אותה יציאה (Cpufan1) ובכך לשלוט על שניהם במקביל? האם יש סיכוי שזה יגרום נזק ללוח? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך אני מתחיל עם כל זה? יש אתרים שמסבירים איך לשפץ את המארז/ איך לחתוך אותו, איך להוסיף אורות למארז/מאוררים, מאיפה קונים את החלקים? האם מארז קומפיוקיס 6A19 שחור טוב לשיפוצים? יש תמונות של דוגמאות של המארז הזה ששופצו, כדי שאני אקבל רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני צריך רכיבים אלקטרונים מסויים למעגל מודפס. חיפשתי אותם בכמה חנויות ולא הצלחתי למצוא. יש איזה חנות שכדאי לי לבקר בה, או איזה חנות מקוונת מומלצת? הרכיבים הם: IC: MN3007 MN3101 Diodes: RD11EB תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD קטם של מצלמת וידיאו של SONY המסך כמובן צבעוני ובאיכות לא רעה בכלל ! האם אפשרי לחבר את המסך למחשב בצורה כזו או אחרת ? איפה מתחילים ? מה צריך לחפש ?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-