אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי לכולם יש בעיה מוזרה כי יש מאוור שמחובר ללוח אם ב3 פינים בצבע שחור אדום ולבן מחוברים והתכונה SpeedFan לא מראה לי אותו ולא נותן לי לשנות את הRPM אני לא מבין כלום תעזירו לי בבקשה בתודה לעוזרים מצטער על האיכות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, ברשותי 2 מאווררי AC 0.13A הרועשים לטעמי... רציתי שתהיה אופציה לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם (וכך על הרעש המופק מהם). ראיתי ב-25 שקלים מוצר שנקרא Zalman Fan Mate II שמחברים אותו ללוח אם ולמאוורר ואפשר לשלוט על מהירות הסיבוב. אך לפי מה שראיתי זה מתאים למאווררים של מעבדים. רציתי להתייעץ איתכם לפני הקניה -האם המוצר יתאים למאווררים אלו של AC 0.13A ? או שההתנגדות שלו לא מספיק חזקה? תודה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך? תודה רבה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך קוראים ללדים הכחולים או הירוקים? ??? ??? O0
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
Hi. אז ככה. אני באמצע תכנון מארז,ואני צריך לדעת איך אני ''מדביק'' תמונה על המארז. דוגמא - http://my.area.co.il/album/27349_57427.jpg אני רוצה שהתמונה הזאת תיהיה על דלת המארז שלי (זו היא דוגמא),איך אני עושה זאת? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אוקי עדיין לא עשיתי שום מוד ואני מתכנן את המוד הראשון שלי מתכנן לצבוע את המארז אז רציתי לשאול כמה דברים [אני יודע שיש מדריך אבל לא עוזר לי] אני רוצה להוריד צבע למארז ורציתי לדעת להתחלה להשתמש ב P100 ? לצבוע להשתמש ב P600 לצבוע ואז לגימור ב P1200 ולצבוע שוב פעם אחרונה ? בערך ככה זה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה אומר הסימן שמחבר את 18-25 לLCD, יענו הפירמידה ההפוכה שמורכבת משלושה קוים. ולאילו רגלים של הפנציומטר אני מחבר? (יש לו שלוש רגלים).
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מתכוון להכין מארז (HTPC) שיתאים לריהוט בבית שלי ואני מתכנן להכין אותו מפרספקס (את הדפנות) שיחזיק את הכל ומבחוץ דיקט בציפוי עץ, כמו שאמרתי- כדי שיתאים לנוף, במארז עצמו יהיו שלושה מאווררים: אחד בדופן שליד המעבד- יכניס אויר ומעל המאוורר של המעבד חריצים כדי שהאויר החם ייצא. השני מעל הספק כוח (ספק מפורק- בלי בית)- שיוציא אויר. השלישי ליד הHD שיכניס אויר וגם ייתן אויר חדש לספק. כמובן (או שלא), אני מתכוון למאווררי 80 מ"מ. אז מה אתם אומרים ? נ.ב. הציפוי עץ נשאר בכל מקרה השאלה היא האם לעשות מפרספקס או ממשהו אחר- מעדיף כמה שיותר זול....
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, אמא שלי קנתה לי משהו שדומה למאוורר רגיל של מארז אבל אני לא בטוח שזה באמת מאוורר רגיל למארז הנה תמונה של זה http://www.cfuz.net/zalman אבקש עזרה בזיהוי ה"מוצר", לאיפה הוא מתאים? וכיצד מרכיבים אותו. הדגם הינו של zalman ZM-0P1. בלי תגובות מיותרות בבקשה תודה רבה שי.
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום,קיבלתי לא מזמן מארז FULL TOWER וקניתי היום צבע ונייר משייף והכל, אוקיי עכשיו אני רוצה לצבוע אותו. מה אני אמור לעשות? צריך לשייף את המארז בשביל להוציא את הצבע הלבן ואז לצבוע כמה שכבות של הצבע?, האם צריך לשים יסוד (או סופר יסוד אחד מהשמות) על המארז ואז לצבוע אם ספריי? או פשוט להרביץ כמה שכבות ואם אפשר את הכמות במספר המדוייק וכמה זמן צריך לחכות בין כל פעם ששמים עוד שכבה. ואם אני רוצה לעשות חלון ואין לי כסף לדרמל אז קניתי מספרי פח איך עושים את זה? דרך אגב,קניתי נייר משייף מספר 2, האם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את הבליטות האלה על המגש - מסומנות בתמונה השאלה היא אם אני יכול לחתוך אותם? בין הבליטות הנ"ל לדלת אין ממש רווח ועכשיו עשיתי חלון גם בצד שמאל של המארז יש לי פרספקס 2 מ"מ ואני לא יכול לחבר את הדלת בלי לחתוך אותם יש איזה חלק בלוח אם שאמור להכנס לשם איזה רכיב אחורי או משהו בסגנון או שאין בעיה? אני מדבר על הDS-3 של ג'יגהבייט תודה לעוזרים, סליחה על השאלה המפגרת.. תמונה:
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם סטיה של 0.4 וולט תביא לשינויים דראסטים בביצוע הלד הלד אמור להיות ב 3 וולט במקור תודה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפשים קוד לכתיבה בPIC המפעיל רכיב ISD4003 (הקלטה והשמעה) הרכיב מחובר ל4 כפתורים, מיקרופון ורמקול. שלושה כפתורים משמיעים 3 הקלטות שונות וכפתור רביעי נותן אפשרות להקליט על אחת ההקלטות הקיימות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
ברצוני לקנות קתודה ולהפעיל אותה סתם ככה בחדר..בלי שום קשר או חיבור למחשב, אלא חיבור ישירות לחשמל. האם זה אפשרי..? *מעולם לא התעסקתי בזה ואפילו לא ממש ראיתי קתודה, חשבתי להשתמש בשנאי לצורך העניין.. תגובות, רעיונות נוספים או כל דבר אחר יתקבלו בברכה. 10x
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
:s05:ניסיתי לצבוע את המארז קניתי צבע אבל הוא יצא כמו צבע גואש חסר השתקפות וחיים. מה לעשות כדיי לעשות לצבע השתקפות טיפה?... 2.בטעות ריססתי קצת על הסידירומים וזה לא יורד...אולי כבר לצבוע את כל הסידירומים ? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי כבל שבשני קצוותיו יש קונקטור SVIDEO עם 4 פינים. אני רוצה להפוך קונקטור אחד ל-RCA כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה ישנה. לכך אני זקוק לסכימת חיבור החוטים שלא הצלחתי למצוא באינטרנט. האם אתם מכירים אתר או שיש לכם קישור או שאולי אתם יכולים להסביר לי כאן איך לעשות את זה? תודה מראש, ואדים.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם אני יוכל ליצור כבל שיחבר את חיבור ה-VGA של הכרטיס מסך אל יציאת COMPONENT? אני מצאתי את האתר (הזה) ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים... אני יוכל לחבר כרטיס מסך ישן מאד לטלוויזיה (כמובן שהיא תומכת ב-COMPONENT)? יש למישהו רעיון אחר איך לעשות את זה או כבלים אחרים או כל דבר...
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל לבנות מעגילם מורכבים,אני מאוד אודה למי שיתן לי טוטוראיל לאיך להתחיל להסתכל על סכמות.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
סוג הרכב:סובארו DL חח עכשיו כנראה הבנתם הכל אז ככה: הרעיון הוא כזה:במקום לבזבז כסף על רדיודיסק וכאלו שטויות חשבתי לקחת את ה MP4 שלי ולהשמיע ברכב הבעיה שהספיקר של הMP4 לא חזק בגרוש... אז בא לי רעיון:להשתמש במצת הרכב בכדי להגביר את הווליום של ה MP4 רמקולים<===מגבר<===MP4 כמו שציינתי למעלה מתחי ההזנה של המגבר הם ממצת הרכב,אם אני לא טועה זה 12V למישהו יש הצעות/סכמות איך לבנות?? או שאפשר לקנות כזה מוכן? ***תגובות כמו:תחליף כבר את האוטו!@# יתקבלו בברכה****
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מה לעשות לפאנל שלי... ואני לא מוצא. יש לי את המארז: xpider2 ואני רוצה להשלים את הפרויקט שלי במודינג שלו. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום נגיד ואני קונה Raspberry Pi, שכזכור יש לו יציאת HDMI, ואני רוצה לחבר את היציאה הזו למסך כלשהו של מחשב נייד או מחשב נטבוק(כנראה נטבוק במקרה הזה). האם זה אפשרי לקחת נטבוק, לפרק אותו, ואז לייצר כניסת Video In כלשהי? הרי המסך מקבל את הנתונים שלו מהלוח אם של הנטבוק.. אז האם אפשר "לשתול" שם משהו באמצע שייתן לי אפשרות כזו? למשל HDMI In?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני ממש צריך הצעות למוד שאני רוצה לעשות למארז. כבר התחלתי ופירקתי אותו לגמרי. צבעתי בצבע מאט שחור את הבפנים ועכשיו אני רוצה רעיון לחוץ. חשבתי על צבע כחול מאחורי הרשת ברזל שתישאר שחורה. הרשת והצבע מאחוריה יוצרים אשליה ממש יפה. אבל יש גם את האפשרות של צהוב, לבן.... אני ממש לא יודע מה אני יעשה... תנו לי רעיונות. תודה לכולם!!!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-