עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SlimShady_1,

: עריכה: http://photos.walla.co.il/liozsosko איך יצא?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HumanFly,

אוקי, לא מזמן סיימתי את הקידוח בדלת המארז שבנויה משני חלקים, זה היה קצת מרגיז אבל בסופו של דבר השתלם התקנתי מאוורר שסיבסדתי מספק שרוף של חבר שלי, וגם התגנתי לו את הגריל. בסופו של דבר המוד יצא חמוד, אני מקווה במשך להוסיף עוד קידוחים ומאוררים ואלי גם צביעה קטנה הנה כמה תמונות , מצטער על האיכות זה צולם ב WEBCAM מסריחה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dani,

זה מוד שאני וחבר שלי עשינו תמינו או לא אבא שלי התימני הזה בא עם סכין יפני ניסה לעשות חור בצד בסוף הוא דפק עם פטיש על אזמל ועשה חור משהו בובה טוב אקיצר תהנו דרך אגב סרקתי (כן עם הסורק הצמדתי אותו לקיר של המחשב) בחלקים... http://photos.walla.co.il/loi_gie אני רוצה להודות לאבא שלי התימני וגם לחבר שלי BoBcat מהפורום שעזרו לי

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אני ועוד 3 חברים שלי מעונינים לקנות ביחד דרמל מקורי שלא ישרף אחרי חצי שעה איפה הכי זול לקנות? איזה דגם עדיף? עזרה בבקשה.. תודה מראש

5. Started by dani,

יש לי מערכת חדשה בניה ביתית http://photos.walla.co.il/loi_gie תבלו

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

בחנות מסויימת(אני אגיד איפה ות'שם אם תגידו לי שזאת באמת גניבה)מכרו לי לד אדום(סופר לד...)ב5 ש"J וכחול ב7,הייתי בטוח שזאת גניבה אבל עד שהגעתי כבר,אז קניתי מה שכן שילמתי 25 שקל על 5 לדים אדומים ונגדים(2 של 100 ו1 של 150)משמע שאת הנגדים הוא נתן לי חינם(הם באמת אמרוים לעלות משהו :?) בכל מקרה תגידו אם זאת גניבה ואני אזהיר מפני אותה חנות.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by amisha,

מישהו יודע מה הערך של הנגד מבוסס חום ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. היי אני קונה את הפאן בס הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 עכשיו הוא שולט ב4 מאוורריםמ (לפי מה שהבנתי) : 1. CPU 2. VGA 3. HD 4. מאוורר אחד מהמארז עכשיו אני רוצה ב4 שהוא לא ישלוט רק על אחד אלה שהוא ישלוט על כל המאווררים של המארז ביחד זאת אומרת שאם אני מוריד לאחד אז לכולם (חוץ משל הCPU , VGA וHD ) יש לי מארז עם 5 מאווררים (SuperTalent) . למישהו יש רעיון איך לבצע את זה ? תודה.

9. Started by JohnClark,

היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני רוצה לקנות XP120 לקמבן איך שהוא (למישהו יש רעיון? כי הרי המאורר לא מתחבר עליו עם ברגים אלא אם תושבת וזה יסבך את עניין הduckt) חיבור למאורר 160 ולשים מאורר 160 עליו ככה גם יהיה יותר שקט גם אחה ביצועים וגם זה יראה כאילו המחשב שלי זה מאורר אחד גודל P=

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gal1,

1) אני רוצה לקנות קטודה אבל אני אל ידוע איזה חלק אומרים ש 4 אינצ' לא מספיק כדי להאיר את כל המארז וחלק אומרים שאם זה לא של חברה מוכרת זה יכול להתפוצץ אז מישהו פה יכול להמליץ לי על קטודה טובה שיש לו ניסיון איתה אם אפשר לשים לינק בבקשה 2) אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת ללדים בצבעים האם זה אפשרי? אם כן איזה לדים אני צריך לקנות? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by gal1,

אפשר לחבר משהו שפועל על בטריות לספק המחשב?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. האם זה השם? המחשבVantec Cable Sleeving Kit UV ואם כן תגידו לי איפה אפשר לקנות אותם בזול..? בכול מיקרה אני רוצה לדעת איך קוראים לדברים האלה ואיפה קונים במחיר זול תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tehnodrom,

הקטודה הזאת עושה מספיק אור שיאיר לי את כל המארז? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?action=add&item=cck-10-b&count=321&p=cck-10-b

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by tehnodrom,

תגידו ספוט למחשב עושה מספיק אור או שזה חלש מידי??? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

**הקדמה - ממש לא נחוץ** אוקי אז סוף סוף החלטתי לצאת מהבית ולקנות פרספקס (כחודש ימים אחרי ששלי נשבר והייתי צריך להסתפק ברשת גומי, שדרך אגב תחליף לא רע בכלל, רק שלא נותן אפקט צבעים אמיתי) אז קפצתי לי לעיר (חיפה) קניתי את הפרספקס + דבק דו צדדי + ראשים לדרמל (בשביל לחתוך את הפרספקס מסביב לידית) החיתוך היה חלק בלי שום בעיות (ולא כמו שאמר הזגג ליד שצריך ג'יגסו בשביל לחתוך חחח איזה איש מחוק...) גומי U לא ממש מצאתי אז בנתיים אני מסתפק בלי ובימים הקרובים אני כנראה יקנה.. בדרך ניצנצה לי חנות אלקטרוניקה בזווית של העין והחלטתי להכנס חנות איכותית מאוד אני חייב לציין, החל מצורבים של LITE ON ואוזניות של סנהייזר אל היט שרינקים מסכי LCD ועוד.. קניתי לי היט שרינק נחמד (כמטר וחצי אורך - בצב…

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by slowkiller,

היי כולם! אני חדש נרשמתי היום... יש לי פנטים 3 שהוא בצד ואנחנו לא משתמשים בו הוא די טוב.. אני רוצה להעביר את כל מה שבפנים למארז אחר שאני אכין.. איזה מארז אני יכול להכין? שיהיה קטן...

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

שלום נראה לי לכאן זה הכי מתאים,אני צריך לצבוע מחדש שמהו שנצבע באופן זועתי זה עשוי מעץ איך אני מוריד את הצבע הקודם? דרך אגב איך הניק החדש? ;D

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום לכולם! אני רוצה לעשות כבר כבלים מעוגלים ועכשיו שאלתי היא: כמה כול חוטים לחתוך??? כי קראתי כמה מדריכים ו אמרו שם לחתוך כל 2 4 ו-6 חוטים ועכשיו קראתי כאן במדריך כאן לחתוך כל אחד אז כמה לחתוך?????????????? אהה ועוד שאלה איך אני מכניס צינור לכבל?? תודה לאלו שיעזרו!!!!!!!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי אני מחפש מקום באיזור הקריות שבו אני אוכל לקנות דרמל אמיתי ולא חיקויים כמו יונדאי וגם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by roeiw,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג sunbeam inverter 680v ללא המנורה. ??? אם למישהו יש מיותר ורוצה למכור שידבר איתי ב ICQ#7712733 תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

האם חיבור לדים במקביל משמעו רגל קצרה של לד אחד לארוכה של השני ולהפך וכך הלאה...או פשוט כל הרגליים הארוכות בטור וכל הקצרות בטור?האם זה לא יקרא מקביל במקרה השני? כמו שאמרתי אני צריך תשובה מהר

23. Started by f_b_i,

אם איזה חומר אפשר למלות חורים ולהחליק פלסטיק?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by coolspot,

רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעשות את זה ,אם כן מה היו התוצאות? תודה . ;D

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  25. למישהו יש רעיון-מודינג למצת זיפו?

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים