עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. השאלה בכותרת, הכוונה היא שיצא משהו כמו בתמונה, הצביעה תיהיה על המארז אם זה משנה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שאלה איך אפשר שמנוע חשמלי קטן יסתובב לאט ?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by Dmoney,

ברצוני לקנות קתודה ולהפעיל אותה סתם ככה בחדר..בלי שום קשר או חיבור למחשב, אלא חיבור ישירות לחשמל. האם זה אפשרי..? *מעולם לא התעסקתי בזה ואפילו לא ממש ראיתי קתודה, חשבתי להשתמש בשנאי לצורך העניין.. תגובות, רעיונות נוספים או כל דבר אחר יתקבלו בברכה. 10x

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by noambaum,

שלום לכולם! התחדשתי במארז שקוף של AERO COOL ויש לי שם 4 מאוורררים שלכולם יציאת 3 פינים. לי על הלוח אם יש חיבור רק לאחד. שמעתי שיש מתאם של זלמן - מצד אחד מולקס 4 פינים שממנו יוצאים 4 חיבורי מולקס 3 פינים - כזה אני מחפש! אנא תעזרו לי מהר כי המחשב שלי עובד כרגע עם דלת פתוחה ומאוורר אחד! אשמח לקבל לינק . בתודה נועם

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by MIDMAN,

:s05:ניסיתי לצבוע את המארז קניתי צבע אבל הוא יצא כמו צבע גואש חסר השתקפות וחיים. מה לעשות כדיי לעשות לצבע השתקפות טיפה?... 2.בטעות ריססתי קצת על הסידירומים וזה לא יורד...אולי כבר לצבוע את כל הסידירומים ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  6. שלום יש לי בעיה במשדר שבניתי לפי המדריך באתר. עכשיו ככה המשדר עובד התוכנה מזהה אותו (uICE) אבל כול פעם שאני לוחץ על כפתור בשלט שהגדרתי הוא מפעיל לי כול מיני כפתורים שונים כולל זה שלחצי והגדרתי אותו ניסיתי כול מיני סוגים של שלטים וזה עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעייה בתודה מראש בסוף הסתדרתי ועם עוד מישהו הסתבך באותה בעייה אז אני פשוט שמתי קצת אזולירבנד על העינית של המקלט וזה פטר את הבעייה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by Electric Boom,

אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס. עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5... ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח. חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?... עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא... צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  8. האם אפשר לחבר מסך של מחשבון למחשב? ואם אפשר מדריך לזה חיפשתי ולא מצאתי אני יודע שהיה כאן כמה נושאים כאלה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. אז כך מה קורה קודם כול?? דבר שני אני רוצה לשלוט מתי הלוח יקבל חשמל מה20 פינים ומתי לא! (על תשאלו למה חח אין כוח להסביר!! ) בקיצור חשבתי על רעיון ורציתי לדעת עם זה אפשרי דרכם.. עם אני יחתוך את כול החוטים השחורים!! (חוטי אדמה בצמה של הספק ) מתוך ה20 פינים! ויחבר אותם ביחד! לחוט אחד! ומשם יחבר למפסק פשוט ומהמפסק אני יחבר שוב לחוט בודד שאליו אני יחבר את כול החוטים השחורים אל הלוח!! כאילו זה משנה עם כול החוטי אדמה מחוברים לחוט אחד? או שצריך שכול חוט יהיה לו את החוט שלו? חברה עזרה.. עם הרעיון הזה לא טוב איך אני שולט מתי הלוח יקבל חשמל ומתי לא? פשוט אני רוצה לחבר כמה דברים לספק אחד! ומתי שהספק ידלק אני רוצה שרק משהו אחד ידלק ולא גם הלוח! מקווה שהנבתם.. יחיאל

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by x-pac,

אני מתחיל במודניג ואני רוצה לעשות חלון שקוף במארז יש לי צד ממתכת עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. סוג הרכב:סובארו DL חח עכשיו כנראה הבנתם הכל אז ככה: הרעיון הוא כזה:במקום לבזבז כסף על רדיודיסק וכאלו שטויות חשבתי לקחת את ה MP4 שלי ולהשמיע ברכב הבעיה שהספיקר של הMP4 לא חזק בגרוש... אז בא לי רעיון:להשתמש במצת הרכב בכדי להגביר את הווליום של ה MP4 רמקולים<===מגבר<===MP4 כמו שציינתי למעלה מתחי ההזנה של המגבר הם ממצת הרכב,אם אני לא טועה זה 12V למישהו יש הצעות/סכמות איך לבנות?? או שאפשר לקנות כזה מוכן? ***תגובות כמו:תחליף כבר את האוטו!@# יתקבלו בברכה****

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by Zimer,

בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  13. היי, ברשותי 2 מאווררי AC 0.13A הרועשים לטעמי... רציתי שתהיה אופציה לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם (וכך על הרעש המופק מהם). ראיתי ב-25 שקלים מוצר שנקרא Zalman Fan Mate II שמחברים אותו ללוח אם ולמאוורר ואפשר לשלוט על מהירות הסיבוב. אך לפי מה שראיתי זה מתאים למאווררים של מעבדים. רציתי להתייעץ איתכם לפני הקניה -האם המוצר יתאים למאווררים אלו של AC 0.13A ? או שההתנגדות שלו לא מספיק חזקה? תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שלום,קיבלתי לא מזמן מארז FULL TOWER וקניתי היום צבע ונייר משייף והכל, אוקיי עכשיו אני רוצה לצבוע אותו. מה אני אמור לעשות? צריך לשייף את המארז בשביל להוציא את הצבע הלבן ואז לצבוע כמה שכבות של הצבע?, האם צריך לשים יסוד (או סופר יסוד אחד מהשמות) על המארז ואז לצבוע אם ספריי? או פשוט להרביץ כמה שכבות ואם אפשר את הכמות במספר המדוייק וכמה זמן צריך לחכות בין כל פעם ששמים עוד שכבה. ואם אני רוצה לעשות חלון ואין לי כסף לדרמל אז קניתי מספרי פח איך עושים את זה? דרך אגב,קניתי נייר משייף מספר 2, האם הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  15. אני מחפש אחר מוד של לדים רצים ע"פ הוינאמפ. אבל שמישהו ניסה, ויודע שזה עובד. ושהמדריך של המוד לא יהיה רק תמונות, אלא גם שרוט של המעגל... כל המדריכים שאני מכיר הם בעלי תמונות מWEBCAM בלבד, ואין לי מושג מה הולך שם כי אין שרטוט של המעגל....

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by omer.b,

עד כמה שהדבר נשמע מטומטמם משהו בלדים שלי לא מסתדר... מטעמים של נוחות ושיקולים אחרים חיברתי 5 לדים בחיבור מקבילי לשנאי לקיר של נוקיה(מטען ישן של פלאפון שיש לו 350MH) ממה שראיתי. חיברתי לי את הלדים והכל טוב ויפה עם הנגדים המתאימים והכל והם פעלו בסדר גמור לבערך 10 דקות(כלומר הנגדים בסדר וגם הלדים). כל המערכת בודדה כמו שצריך אבל לאחר שהייתי צריך לעשות איזה שינוי קטן והלחמתי מחדש את החוטים הם עבדו שוב אבל פתאום כמה מהם החלו לתת אור חלש וחלש יותר עד שכבו. בדקתי את המגעים-הם בסדר ומצאתי שלפעמים ההזת הרגל של הלד פתאום גרמה להם לעבוד(למרות שהכל מולחם ומבודד כמו שצריך) האם ידוע למישהו תופעה של לדים באיכות נמוכה שדועכים ככה סתם?מה יכולה להיות הסיבה? כי זה לא יכול להיות קצר...

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. היי לכולם יש בעיה מוזרה כי יש מאוור שמחובר ללוח אם ב3 פינים בצבע שחור אדום ולבן מחוברים והתכונה SpeedFan לא מראה לי אותו ולא נותן לי לשנות את הRPM אני לא מבין כלום תעזירו לי בבקשה בתודה לעוזרים מצטער על האיכות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by sollito,

יש לי את הבליטות האלה על המגש - מסומנות בתמונה השאלה היא אם אני יכול לחתוך אותם? בין הבליטות הנ"ל לדלת אין ממש רווח ועכשיו עשיתי חלון גם בצד שמאל של המארז יש לי פרספקס 2 מ"מ ואני לא יכול לחבר את הדלת בלי לחתוך אותם יש איזה חלק בלוח אם שאמור להכנס לשם איזה רכיב אחורי או משהו בסגנון או שאין בעיה? אני מדבר על הDS-3 של ג'יגהבייט תודה לעוזרים, סליחה על השאלה המפגרת.. תמונה:

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by midnight8,

שלום אני חדש פה קוראים לי טל ויש לי מחשב טוב עם מארז גועל נפש אז אני רוצה קצת לעצב אותו קראתי באיזה שהוא אתר על מדריך שעושה שמנורות לד יפעלו בקצב של המוסיקה שמפעילים ואני רוצה שהלדים יהיו בתוך המארז הבעיה שלי היא כזאת: המארז שלי אטום לגמרי חוץ מרשת מעפנה של המאוורר שלא יצא ממנה אור לפי דעתי אני עכשיו רוצה להתקין במקום המכסה הרגיל של המארז חלון מפלסטיק דמוי זכוכית (כמו החלונות של הבית ספר כאלה שכמה שלא תבעט בהם אין סיכוי שהם ישברו) השאלות שלי הם כאלה : איך קוראים לפלסטיק הזה ? יש איזה שהיא דרך יותר נחמדה לעשות את זה ? יש פלסטיק אחר שאפשר להשתמש בוא? וגם בקשר למנורות אם יש פה מדריך שמתרגם את מה שרשום באתר ההוא? הינה לינקhttp://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blink…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by f_b_i,

האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by yuval1101,

איך אפשר לחבר את הפריט הבא לגג המחשב ולהוסיף לגג חור מתאים לפריט? ( בהנחה שצריך לחבר את הפריט הזה לגג המחשב ואיכשהו ליצור בגג חור ומאוורר- ותקנו אותי אם אני טועה ) אני מעדיף ומקווה שלא צריך לעשות חור בגג המארז ע"י מסור או משהו כזה. הפריט: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1185

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  22. יש לי עוד מסך מחשב עכשיו ראיתי בפורום שמלא אנשים מחברים מסך LCD קטן השאלה שלי היא איך אני מחבר מסך של מחשב במקום מסך LCD

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by sisco,

מה אומר הסימן שמחבר את 18-25 לLCD, יענו הפירמידה ההפוכה שמורכבת משלושה קוים. ולאילו רגלים של הפנציומטר אני מחבר? (יש לו שלוש רגלים).

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by iakovl,

יש לי פאלם M100 ישן זרוק עובד 100% בלי בעיות חשבתי לעצמי, יש לו הרי צג גרפי (ומגע ;D) די טוב והוא מתחבר למחשב דרך החיבור הCOM (לא זוכר את השם העיברי ליציאה הזאת) מישהוא מכיר איזה מדריך או משהוא אחר שבו הפכו פאלם לצג LCD ?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by roei_b,

אאאאאאאאאאאאאאאאאז זאת הסקיצה האחרונה- איך היא? הצעות, שיפורים, הערות והמלצות! תודה מראש! עריכה: דרך אגב, בשרטוט לא רואים (שכחתי לצייר) אבל יש למאוור מפסק וללדים מפסק... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.