עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by uriya,

אם זה לא המקום המתאים נא להעביר ואתכם הסליחה עכשיו, האם אפשר לחבר רמקול של מערכת סטריאו למחשב ללא המערכת עצמה?, ז"א, האם אפשר לחבר אותו לבננה פשוטה ולחבר אותו לכרטיס קול של המחשב? ואם כן תגידו לי איך, אני מת להיפטר מהעמרכת הישנה שלי אבל הרמקולים טובים ואני יכול להוסיף אותם למה שכבר יש לי תודה רבה, אוריה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by pc student,

זה נכון שאף אחד מכם עדיין לא השתמש בחיבורי מולקס מוארים? אם כן יופי ,דרך אגב אני אזדקק לנגד?

3. Started by K1s0som,

מישהו עשה אולי איזה שינוי חיצוני למודם הכבלים המכוער ביותר של מוטורולה?

4. Started by generalA,

חברה 2 שאלות: 1) מישהו יודע איפה ניתן להשיג USB כזה שקיים בכל מארז שיש לו USB קדמי? (הכוונה היא רק ל2 החיבורי מתכת ולכרטיס שלו). 2) איפה ניתן להשיג רק את המאוורר לכרטיס מסך בגודל של המאוורר ל- G-force 220 MX ????? תודה !

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  5. סוג הרכב:סובארו DL חח עכשיו כנראה הבנתם הכל אז ככה: הרעיון הוא כזה:במקום לבזבז כסף על רדיודיסק וכאלו שטויות חשבתי לקחת את ה MP4 שלי ולהשמיע ברכב הבעיה שהספיקר של הMP4 לא חזק בגרוש... אז בא לי רעיון:להשתמש במצת הרכב בכדי להגביר את הווליום של ה MP4 רמקולים<===מגבר<===MP4 כמו שציינתי למעלה מתחי ההזנה של המגבר הם ממצת הרכב,אם אני לא טועה זה 12V למישהו יש הצעות/סכמות איך לבנות?? או שאפשר לקנות כזה מוכן? ***תגובות כמו:תחליף כבר את האוטו!@# יתקבלו בברכה****

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by hagayben,

ראיתי כמה פרוייקטים וגלריות של מודינג וחשבתי לקחת מחשב ישן לעשות לו טיפה מודינג אז ראיתי כל מני רעיונות למודינג ונזכרתי במכונית של הענק הירוק ממהיר ועצבני 3 http://4.bp.blogspot.com/_fdEH4VdySjg/SdZrS4GIdKI/AAAAAAAAA4U/_GagFo7XuWQ/s1600-h/ff3-2.jpg השאלה היא כזאת יש לכם רעיון איך לעשות בפח צורה קעורה כמו היידים של הענק הירוק בתמונה? ואם זה בעייתי עם פח ויש לכם רעיון לעשות את זה עם פרספקס אני אשמח לדעת תודה מראש חגי.[br]פורסם בתאריך: 1.09.2009 בשעה 16:47:57 אחרי בירור קצר האפשריות שיש זה או מחבש זכר ונקבה או יציקה או גוש בCNC כל דבר מהרשימה יעלה פה הרבה כסף ככה שאם אני לא ימצא פיתרון זול יחסית אז כנראה אני אוותר על הרעיון הזה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by ilay22,

נא למחוק

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. אני מתלבט בין 2 הפאנלים הנ"ל לשליטה על המאווררים אבל חשוב לי לבחור את הפאנל הנכון מכיון שאני רוצה שמאוורר ספיציפי אחד SUNON KD1212PMB1-6A יופעל על ידם. המאוורר מספק 6.8WAT, הפאנל של זלמן מספק 7WAT PER CHANNEL סה"כ 4 ערוצים. מצד שני ישנם ביקורות טובות על ה-KAMA-METER אבל לא מצאתי מה ההספק שלו לכל ערוץ. למי שמבין ויודע, האם ה-KAMA-METER יכול לעבוד עם המאווררים הנ"ל או שהזלמן יהיה עדיף במקרה זה? הצעות נוספות לפאנלים יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by אייל קרן,

קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by alex15,

אם אני קונה לד צבעוני יש מקום ספציפי לחבר אותו ? כזה ... הירוק ...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by CyberBot,

אני בקרוב חותך חלון לגבי החיתוך אין מה לדאוג אני עושה את זה במפעל לאלומיניום(של דוד של אמא שלי) יש למישהו רעיון לצורה של חיתוך?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by sollito,

יש לי את הבליטות האלה על המגש - מסומנות בתמונה השאלה היא אם אני יכול לחתוך אותם? בין הבליטות הנ"ל לדלת אין ממש רווח ועכשיו עשיתי חלון גם בצד שמאל של המארז יש לי פרספקס 2 מ"מ ואני לא יכול לחבר את הדלת בלי לחתוך אותם יש איזה חלק בלוח אם שאמור להכנס לשם איזה רכיב אחורי או משהו בסגנון או שאין בעיה? אני מדבר על הDS-3 של ג'יגהבייט תודה לעוזרים, סליחה על השאלה המפגרת.. תמונה:

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  13. היי, ברשותי 2 מאווררי AC 0.13A הרועשים לטעמי... רציתי שתהיה אופציה לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם (וכך על הרעש המופק מהם). ראיתי ב-25 שקלים מוצר שנקרא Zalman Fan Mate II שמחברים אותו ללוח אם ולמאוורר ואפשר לשלוט על מהירות הסיבוב. אך לפי מה שראיתי זה מתאים למאווררים של מעבדים. רציתי להתייעץ איתכם לפני הקניה -האם המוצר יתאים למאווררים אלו של AC 0.13A ? או שההתנגדות שלו לא מספיק חזקה? תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  14. היי לכולם יש בעיה מוזרה כי יש מאוור שמחובר ללוח אם ב3 פינים בצבע שחור אדום ולבן מחוברים והתכונה SpeedFan לא מראה לי אותו ולא נותן לי לשנות את הRPM אני לא מבין כלום תעזירו לי בבקשה בתודה לעוזרים מצטער על האיכות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by Vladgi,

הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by MIDMAN,

:s05:ניסיתי לצבוע את המארז קניתי צבע אבל הוא יצא כמו צבע גואש חסר השתקפות וחיים. מה לעשות כדיי לעשות לצבע השתקפות טיפה?... 2.בטעות ריססתי קצת על הסידירומים וזה לא יורד...אולי כבר לצבוע את כל הסידירומים ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by yuval1101,

איך אפשר לחבר את הפריט הבא לגג המחשב ולהוסיף לגג חור מתאים לפריט? ( בהנחה שצריך לחבר את הפריט הזה לגג המחשב ואיכשהו ליצור בגג חור ומאוורר- ותקנו אותי אם אני טועה ) אני מעדיף ומקווה שלא צריך לעשות חור בגג המארז ע"י מסור או משהו כזה. הפריט: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1185

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by Axel Foley,

הרכבתי את המסך וכל החיבורים נראים בסדר. אחרי שהפעלתי את המחשב מופיעות שתי שורות מלאות כמו שאמור להופיע. הבעיה היא שניסיתי תוכנה אחת אבל היא לא מראה כלום על מסך ותוכנה אחרת מראה רק שתי שורות מלאות. ההגדרה בביוס בסדר (EPP ) ומותקנים הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה (חוץ מחיבורים, הם נראים בסדר) תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by Dr__MIKO,

אוקי הכותרת מפגרת אבל מייד אני מסביר שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מן שורה של לדים שידלקו אחד אחרי השני וכך יצרו אפקט של "תנועה" של אור... איזה רכיב אני צריך כדי לגרום ללד אחד כל פעם להאיר? (צריך גם איזה גורם משהה בין לד ללד) תודה מראש, תום

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב ישן פנטיום 3 מעבד 1000 זיכרון 512. רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מחשב כזה, למה הוא יכול לשמש? האמת שמותקן עליו וינדוס וכל הדברים הכי בסיסיים ואני רוצה להקטין אותו כמה שאפשר.. אם יש למישהו רעיונות אשמח אם תשתפו אותי, תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. Started by yarkoni,

אוקי עדיין לא עשיתי שום מוד ואני מתכנן את המוד הראשון שלי מתכנן לצבוע את המארז אז רציתי לשאול כמה דברים [אני יודע שיש מדריך אבל לא עוזר לי] אני רוצה להוריד צבע למארז ורציתי לדעת להתחלה להשתמש ב P100 ? לצבוע להשתמש ב P600 לצבוע ואז לגימור ב P1200 ולצבוע שוב פעם אחרונה ? בערך ככה זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by f_b_i,

האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. שלום, זה לא כל כך קשור אבל יש פה מביני עיניין שאולי יוכלו לעזור.. יש לי מצלמה דיגיטאלית, והיא נפלנ לי על בטון ממטר וחצי בערך בידיוק על הקנה צילום (או איך שקוראים לזה) לא עם הפנים אלה עם הצד, כך שהקנה התעקם לצד... המצלמה מגיבה כאשר אני מנסה לעשות משהו, ומנסה לסכוא את הקנה אבל הוא מעוקם ולא יכול להכנס פנימה... האם אני יכול לנסות לתקן את זה אם אני אפתח את זה ? או שיש סיכוי שיש גם תקלה טכנית בגלל הנפילה ? העיקום הוא לא גדול.. סך הכל כל הקנה הוא בערך 5 ס"מ אבל אני לא מצליח להזיז אותו בחזרה מבחות וחשבתי שאם אני אפרק את כל המצלמה ואגיע ממש לחישוקים האלה של הקנה (הוא מורכב מ 2) אני אוכל להפריד אותם ולישר אותם ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. איך אני מתחיל עם כל זה? יש אתרים שמסבירים איך לשפץ את המארז/ איך לחתוך אותו, איך להוסיף אורות למארז/מאוררים, מאיפה קונים את החלקים? האם מארז קומפיוקיס 6A19 שחור טוב לשיפוצים? יש תמונות של דוגמאות של המארז הזה ששופצו, כדי שאני אקבל רעיונות?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.