עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by AFIK10000,

יש לי רמקולים בלי מגבר למחשב שאני רוצה להפוך אותם לניידים אני ויש לי גם בטרייה של 12.0 V איך אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by j.m,

ב ת ו ד ה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  3. שלום יש לי בעיה במשדר שבניתי לפי המדריך באתר. עכשיו ככה המשדר עובד התוכנה מזהה אותו (uICE) אבל כול פעם שאני לוחץ על כפתור בשלט שהגדרתי הוא מפעיל לי כול מיני כפתורים שונים כולל זה שלחצי והגדרתי אותו ניסיתי כול מיני סוגים של שלטים וזה עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעייה בתודה מראש בסוף הסתדרתי ועם עוד מישהו הסתבך באותה בעייה אז אני פשוט שמתי קצת אזולירבנד על העינית של המקלט וזה פטר את הבעייה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by dany_tab,

אני רוצה לחתוך חלון במארז. אני חשבתי על לחתוך חלון שבאמצעו יהיה מקום למאוורר ככה: מקרוב המקום למאוורר: מה אתם אומרים? בר ביצוע? תציעו לי רעיונות בבקשה כל ביקורת תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by shlomom,

אני צריך ספק DC שיפעיל מעגל חשמלי ויכול לספק 5,9,12V (אחד מהם לא את שלושתם) ולפחות 2-3A, יש למישהו רעיון איך משיגים/בונים בזול ? (הזנה מ 220V )

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by mtnm,

היי, עם כול השאלות שרצות כאן בזמן האחרון על דרמלים עניין אותי לדעת מה הבדל בין דרמל למקדח? מי יותר חזק ולמי יש מהירות סיבוב יותר גדולה? והאם הם עובדים על אותו רעיון מכני? האם אפשר להשתמש באחד מהם בתור השני, כמו למשל לחתוך פח עם מקדח (כמובן שעם הראשיים המתאימים)? ולמה לא לייצר איזה מכשיר שיוכל לשמש גם בתור דרמל וגם בתור מקדח. סליחה אם השאלות נוביות קצת, פשוט הם סיקרנו אותי ולא מצאתי להם תשובה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by suslik,

היי . אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות ערכות חיתוך ליטוש ומה מחירן ??? אודה לכם מאוד 8)

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס. עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5... ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח. חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?... עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא... צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by iakovl,

יש לי פאלם M100 ישן זרוק עובד 100% בלי בעיות חשבתי לעצמי, יש לו הרי צג גרפי (ומגע ;D) די טוב והוא מתחבר למחשב דרך החיבור הCOM (לא זוכר את השם העיברי ליציאה הזאת) מישהוא מכיר איזה מדריך או משהוא אחר שבו הפכו פאלם לצג LCD ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by E-rAzOr,

לא יודע למה אבל החיבורים של הספק עיצבנו אותי אז החלטתי לעשות חיבורים חדשים.... זה מה שיצא נישאר רק לצבוע את הספק וזהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  11. Started by K1s0som,

מישהו עשה אולי איזה שינוי חיצוני למודם הכבלים המכוער ביותר של מוטורולה?

12. אני רוצה להשתמש עם ספק מחשב ישן כמטען או כמפעיל דברים שונים כגון מנועים ועוד שטויות. כולם יודעים שבספק של פנטיום אין כפתור חיצוני כמו בספקים הישנים מאוד. בקיצור אני מבקש עזרה בבירור הפינים של החיבור 20 פין על מנת לבנות כפתור

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by Gosha,

אני מתכנן את המודינג שלי כבר כמה ימים וקראתי בכמה מדריכים ליצירת אפקט בוהק (כמו מראה) וכתוב שם שצריך ספריי Premier. במדריך שקראתי צבעו את המארז בפריי שחור וה-Premier שהוא השתמש בו היה אפור. אני רוצה לצבוע את המארז באדום - איזה Premier אני צריך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by omer.b,

עד כמה שהדבר נשמע מטומטמם משהו בלדים שלי לא מסתדר... מטעמים של נוחות ושיקולים אחרים חיברתי 5 לדים בחיבור מקבילי לשנאי לקיר של נוקיה(מטען ישן של פלאפון שיש לו 350MH) ממה שראיתי. חיברתי לי את הלדים והכל טוב ויפה עם הנגדים המתאימים והכל והם פעלו בסדר גמור לבערך 10 דקות(כלומר הנגדים בסדר וגם הלדים). כל המערכת בודדה כמו שצריך אבל לאחר שהייתי צריך לעשות איזה שינוי קטן והלחמתי מחדש את החוטים הם עבדו שוב אבל פתאום כמה מהם החלו לתת אור חלש וחלש יותר עד שכבו. בדקתי את המגעים-הם בסדר ומצאתי שלפעמים ההזת הרגל של הלד פתאום גרמה להם לעבוד(למרות שהכל מולחם ומבודד כמו שצריך) האם ידוע למישהו תופעה של לדים באיכות נמוכה שדועכים ככה סתם?מה יכולה להיות הסיבה? כי זה לא יכול להיות קצר...

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by ab14,

ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by ofek_golan,

ניסיתי כל הזמן ולא מצליח לי כלום [attachment deleted by admin]

17. Started by אייל קרן,

קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by sollito,

יש לי את הבליטות האלה על המגש - מסומנות בתמונה השאלה היא אם אני יכול לחתוך אותם? בין הבליטות הנ"ל לדלת אין ממש רווח ועכשיו עשיתי חלון גם בצד שמאל של המארז יש לי פרספקס 2 מ"מ ואני לא יכול לחבר את הדלת בלי לחתוך אותם יש איזה חלק בלוח אם שאמור להכנס לשם איזה רכיב אחורי או משהו בסגנון או שאין בעיה? אני מדבר על הDS-3 של ג'יגהבייט תודה לעוזרים, סליחה על השאלה המפגרת.. תמונה:

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  19. השאלה בכותרת, הכוונה היא שיצא משהו כמו בתמונה, הצביעה תיהיה על המארז אם זה משנה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  20. בקר שליטה באיורור - פאנל קידמי זול פשוט אמין. Enermax Front Panel UC-A3FATR2 - Black Retail ¤91 קישור: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_199&products_id=4307 מישו יכול לעזור לי בקצת פרטים עליו.. בכמה מאוורים הוא שולט והאם הוא שווה תכסף? יש משו אחר שמומלץ במחיר דומה ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  21. Started by Stastyle,

שלום וערב טוב! יש לי מכשיר הצורך מתח DC (לצורך העניין - מגבר אוזניות, אבל זה לא משנה, משום שאין עליו פרטים מזהים) בכל מקרה, לא רשום עליו כמה מתח הוא צורך...האם ישנה אפשרות/דרך לגלות כמה המכשיר דורש ? (בלי עקרון ניסויי וטעיה - טעות פה יכולה להיות הרסנית) תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  22. אני מתכוון להכין מארז (HTPC) שיתאים לריהוט בבית שלי ואני מתכנן להכין אותו מפרספקס (את הדפנות) שיחזיק את הכל ומבחוץ דיקט בציפוי עץ, כמו שאמרתי- כדי שיתאים לנוף, במארז עצמו יהיו שלושה מאווררים: אחד בדופן שליד המעבד- יכניס אויר ומעל המאוורר של המעבד חריצים כדי שהאויר החם ייצא. השני מעל הספק כוח (ספק מפורק- בלי בית)- שיוציא אויר. השלישי ליד הHD שיכניס אויר וגם ייתן אויר חדש לספק. כמובן (או שלא), אני מתכוון למאווררי 80 מ"מ. אז מה אתם אומרים ? נ.ב. הציפוי עץ נשאר בכל מקרה השאלה היא האם לעשות מפרספקס או ממשהו אחר- מעדיף כמה שיותר זול....

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by K0sTa,

חברה אני צריך משהו ממש פשוט, זה גומי U או גומי H ? אני אישית חושב שזה H אבל שואל כדי להיות בטוח... תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  24. האם אפשר לחבר מסך של מחשבון למחשב? ואם אפשר מדריך לזה חיפשתי ולא מצאתי אני יודע שהיה כאן כמה נושאים כאלה בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  25. היי לכולם יש בעיה מוזרה כי יש מאוור שמחובר ללוח אם ב3 פינים בצבע שחור אדום ולבן מחוברים והתכונה SpeedFan לא מראה לי אותו ולא נותן לי לשנות את הRPM אני לא מבין כלום תעזירו לי בבקשה בתודה לעוזרים מצטער על האיכות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים