עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by AA123,

אוקי אני חדש במודינג וכל זה... קראתי מדריכים ובמדריך של התאורה למארז בעזרת לדים כתוב לחבר את מה שעשינו למחבר מולקס או משו כזה... מישו יכול להסביר לי מזה ? [תמונה?] ועוד שאלה... אחרי שאני שם מאוור נטוסף לאן אני מחבר אותו ? תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס. עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5... ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח. חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?... עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא... צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  3. תמונות : רעיונות ותגובות התקבלו בברכה !! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by ab14,

ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by beekiller,

היי שלום לכולם יש לי מעבד E6300 (1.86ghz , לוח אם GIGABYTE - 965DQ6 , זכרון 2 סטיקים של 1 ג'יגה של קינגסטון 667 VALUE אני כרגע הבאתי את המעבד לאיזור 2.4 GHZ ( באס 342) , נראה לי שאפשר יותר , אולם הזכרונות יגבילו אותי אני כרגע ביחס של 1:1 עם הזכרונות דהיינו הם כרגע עובדים במהירות של 684MHZ . חיפשתי בביוס אפשרות להורדת היחס אבל לא ראיתי , האם אמור להיות בלוח הזה? מה ניתן לעשות בכדיי להמשיך לעלות את הבאס מבלי להתקע בגלל הזכרון? תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  6. Started by Moty_p,

שלום לכולם.. אני מחפש קבל ענקי שיספק לי ללד 3 וולט השאלה היא כמה זמן לוקח לקבל לפרוק את כל המתחים שהוא צוור? האם אני יכול להשתמש בקבל כמו שני בטרייות אצבע?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

הרכבתי את המסך וכל החיבורים נראים בסדר. אחרי שהפעלתי את המחשב מופיעות שתי שורות מלאות כמו שאמור להופיע. הבעיה היא שניסיתי תוכנה אחת אבל היא לא מראה כלום על מסך ותוכנה אחרת מראה רק שתי שורות מלאות. ההגדרה בביוס בסדר (EPP ) ומותקנים הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה (חוץ מחיבורים, הם נראים בסדר) תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. השאלה בכותרת, הכוונה היא שיצא משהו כמו בתמונה, הצביעה תיהיה על המארז אם זה משנה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  9. שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  10. Started by j.m,

ב ת ו ד ה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by Paranoid,

אני מחפש מארז שיהיה לו עיצוב יפה.. שיהיה לו איוורור טוב ולא משנה לי עם דלת או בלי דלת וכאלה. העיקר שיהיה יפה וטוב...המלצות? (לא חובה מסקיי פיסי אני יכול גם לקנות במקום אחר..)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. שלום מה המקסימום BaudRate שאפשר לקבל בעזרת שני מיקרו-בקרים שיתקשרו ב-IR? נניח שהמיקרו-בקרים יושבים קרוב מאד אחד לשני, למשל מרחק של 10cm.. תודה card

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. יש לי מתח USB 5.8 Volt עכשיו אני רוצה לחבר 3 לדים אליו עם פוטנציומטר... הנה כזה דבר... עכשיו המעגל הזה בסדר? לדים UB פוטנציומטר B100K יהיה בסדר? או עדיף B50K? כי זה מה שיש לי... ואיזה נגד כדאי לשים? יש לי כל מיני נגדים אז אם יהיה אפשר להגדיר טווח של נגד +- איפה אפשר לחרוג זה יהיה טוב... תודה לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by nighthawk_ok,

יש לי שאלה אני רוצה להפעיל לד, כל המדריכים מדברים על הפעלת לד למחשב, והכוונה שלי שהוא היה מחובר לבטרייה, כמה בטריות השאלה היא אם כן, במדריכים למחשב רשום שמחברים להארקה, צריך את זה גם במעגל אחר?

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  15. Started by E-rAzOr,

לא יודע למה אבל החיבורים של הספק עיצבנו אותי אז החלטתי לעשות חיבורים חדשים.... זה מה שיצא נישאר רק לצבוע את הספק וזהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  16. Started by אייל קרן,

קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  17. יש לי VCD שהביאו לי מסין וחשבתי אולי אפשר לעשות משהו עם המסך שלו. הנה כמה תמונות: יש משהו שאני חושב שיעשה בעיות: - המסך הוא לא שורות אלא (קשה להסביר..) כמו בטלפון שיש את הנורות האלו של הבטרייה זה קצת דומה רק שיש שם גם מספרים ואותיות (אני אביא תמונה יותר מאוחר שזה דולק) אז יש אפשרות או שלעזוב את זה?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by maorsh18,

יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  19. בקר שליטה באיורור - פאנל קידמי זול פשוט אמין. Enermax Front Panel UC-A3FATR2 - Black Retail ¤91 קישור: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_199&products_id=4307 מישו יכול לעזור לי בקצת פרטים עליו.. בכמה מאוורים הוא שולט והאם הוא שווה תכסף? יש משו אחר שמומלץ במחיר דומה ?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by generalA,

חברה 2 שאלות: 1) מישהו יודע איפה ניתן להשיג USB כזה שקיים בכל מארז שיש לו USB קדמי? (הכוונה היא רק ל2 החיבורי מתכת ולכרטיס שלו). 2) איפה ניתן להשיג רק את המאוורר לכרטיס מסך בגודל של המאוורר ל- G-force 220 MX ????? תודה !

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by ilay22,

נא למחוק

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by noambaum,

שלום לכולם! התחדשתי במארז שקוף של AERO COOL ויש לי שם 4 מאוורררים שלכולם יציאת 3 פינים. לי על הלוח אם יש חיבור רק לאחד. שמעתי שיש מתאם של זלמן - מצד אחד מולקס 4 פינים שממנו יוצאים 4 חיבורי מולקס 3 פינים - כזה אני מחפש! אנא תעזרו לי מהר כי המחשב שלי עובד כרגע עם דלת פתוחה ומאוורר אחד! אשמח לקבל לינק . בתודה נועם

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by ori793,

אהלן, אני מעוניין ליצור פאנל מפרספקט למחשב שלי איפה שמחוברים הסידירומים. כידוע לכולכם יש שם מעין מכסים כאלה מפלסטיק, חשבתי לאחד אותם למכסה אחד מפרספקס אשר עליו אני אוכל לשים כל מה שאני רוצה. בכל אופן אני צריך ליצור משהו כמו בתמונה, השאלה היא איך אני יוצר את זה מפרספקט. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by mokisho,

האם יש מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח האם הזה כדי שיוכל לתמוך במעבד קורנו

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שלום, יש לי לוח msi k8n neo4 יש לו רק חיבור מאורר אחד על הלוח שמאפשר שליטה על מהירות המאוורר מתוכנה כגון ספידפן. שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החוטים של שני מאווררים יחד ולחבר אותם על אותה יציאה (Cpufan1) ובכך לשלוט על שניהם במקביל? האם יש סיכוי שזה יגרום נזק ללוח? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים