עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. עיינתי בעמוד המדריכים ובכמה מדריכים שונים ברחבי האינטרנט בחיפוש אחרי מדריך בניית ריובאס פשוט... אשמח אם מישהו שמבין באלקטרוניקה יוכל להסביר לי מה החשיבות בשימוש במייצב מתח ומדוע אי אפשר לחבר את הנגד המשתנה פשוט בחיבור ישיר למאוורר?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  3. השאלה בכותרת, הכוונה היא שיצא משהו כמו בתמונה, הצביעה תיהיה על המארז אם זה משנה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by AFIK10000,

יש לי רמקולים בלי מגבר למחשב שאני רוצה להפוך אותם לניידים אני ויש לי גם בטרייה של 12.0 V איך אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by j.m,

ב ת ו ד ה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by sagi5,

שלום עוד כמה זמן אני אתחיל את המודינג הראשון שלי ^.^ אז אני צריך כמה עצות בבקשה מאיפה כדאי לקנות מאוורים שמפיצים אור? מה יותר כדאי? ניאון או לדים? ומאיפה כדאי לקנות? וגם פרספקס מאיפה אפשר לקנות? תודה לעוזרים אם יש לכם עוד עצות אני אשמח לקבל תודה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. במקרה נתקלתי בזה והתאהבתי,אחלה מאוורר לקדימה של מארז עם טקסט,אנימאציות,תמונות הניתנות להצגה עליו (בכחול כמובן). מישהו שמע על זה ובמקרה יודע היכן אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by omer.b,

עד כמה שהדבר נשמע מטומטמם משהו בלדים שלי לא מסתדר... מטעמים של נוחות ושיקולים אחרים חיברתי 5 לדים בחיבור מקבילי לשנאי לקיר של נוקיה(מטען ישן של פלאפון שיש לו 350MH) ממה שראיתי. חיברתי לי את הלדים והכל טוב ויפה עם הנגדים המתאימים והכל והם פעלו בסדר גמור לבערך 10 דקות(כלומר הנגדים בסדר וגם הלדים). כל המערכת בודדה כמו שצריך אבל לאחר שהייתי צריך לעשות איזה שינוי קטן והלחמתי מחדש את החוטים הם עבדו שוב אבל פתאום כמה מהם החלו לתת אור חלש וחלש יותר עד שכבו. בדקתי את המגעים-הם בסדר ומצאתי שלפעמים ההזת הרגל של הלד פתאום גרמה להם לעבוד(למרות שהכל מולחם ומבודד כמו שצריך) האם ידוע למישהו תופעה של לדים באיכות נמוכה שדועכים ככה סתם?מה יכולה להיות הסיבה? כי זה לא יכול להיות קצר...

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by ab14,

ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  10. התקנתי במחשב שתי קטודות אולטרה-סגולות של thermaltake אחרי ההתקנה התחילו בעיות בתצוגה. המסך הראה עירבול של צבעים במקום תמונה. אם אני מכבה את הקטודות או רק אחת מהן ועושה ריבוט המחשב עולה כמו שצריך. יש לי ספק אנרמקס 500W - יכול להיות שזה לא מספיק? על המחשב יש לי שני צורבים, שני דיסקים, 6600GT וזהו פחות או יותר.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום לכולם.. אני מחפש קבל ענקי שיספק לי ללד 3 וולט השאלה היא כמה זמן לוקח לקבל לפרוק את כל המתחים שהוא צוור? האם אני יכול להשתמש בקבל כמו שני בטרייות אצבע?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 מה חושבים? יש שאלות משהו?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by אייל קרן,

קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  14. שלום לכולם. מחפשים קוד לכתיבה בPIC המפעיל רכיב ISD4003 (הקלטה והשמעה) הרכיב מחובר ל4 כפתורים, מיקרופון ורמקול. שלושה כפתורים משמיעים 3 הקלטות שונות וכפתור רביעי נותן אפשרות להקליט על אחת ההקלטות הקיימות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  15. כיצד מתחבר מסך כזה או כל אחד אחר http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=46&DataBaseTable=Sales למחשב? תביאו בבקשה דוגמאות לאיך החיבור נראה או תמונות כי אני לא ממש מבין בשמות.. אולי בשביל לקצר את החפירות : ;D 1. זה מתחבר לכ. מסך? או שזה לא קשור..? 2. ללוח אם ישן (P3) זה יתאים?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  16. שלום, יש לי לוח msi k8n neo4 יש לו רק חיבור מאורר אחד על הלוח שמאפשר שליטה על מהירות המאוורר מתוכנה כגון ספידפן. שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החוטים של שני מאווררים יחד ולחבר אותם על אותה יציאה (Cpufan1) ובכך לשלוט על שניהם במקביל? האם יש סיכוי שזה יגרום נזק ללוח? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by suslik,

היי . אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות ערכות חיתוך ליטוש ומה מחירן ??? אודה לכם מאוד 8)

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  18. יש לי מתח USB 5.8 Volt עכשיו אני רוצה לחבר 3 לדים אליו עם פוטנציומטר... הנה כזה דבר... עכשיו המעגל הזה בסדר? לדים UB פוטנציומטר B100K יהיה בסדר? או עדיף B50K? כי זה מה שיש לי... ואיזה נגד כדאי לשים? יש לי כל מיני נגדים אז אם יהיה אפשר להגדיר טווח של נגד +- איפה אפשר לחרוג זה יהיה טוב... תודה לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by Zimer,

בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  20. היום התחלתי לבנות את הראו פאס לפרוייקט שלי, ולא רציתי שהוא יראה בנאלי ופשוט. אז החלטתי לעשות חלונות קטנים בפנל הקידמי, ובתוך ארבעת חלונות העגולים הקטנים מפרספק מחוספס יעבור הפוטנציומטר, ומאחורי החלון יהיה תאורה אדומה שתאיר את החלונות. אז זה מה שעשיתי היום: חתכתי את ארבעת החורים בפנל על ידי דרמל, ושוייף עם ניירות שייוף במספרים שונים, חתחכתי פרספקט בקוטר טיפה יותר גדול, עגלתי אותו על ידי חיבור למחזיק של בדוסקיות לדרמל, ושייוף על שופין. הדבקתי עם דבק חם . עם שתי פוטנציומטר של 100ohm. עכשיו התיכנון להמשך הוא לחבר לפנל מין ר' שתרחיק את הפוטנציומטר מהפנל, כי השייבה שמצמידה הפוטנטיומטר לפנאל משש גדול, אפילו יותר מהכפתור. ומאחורי הפוטנציומטר לחבר שני מאוררים של 40 מ"…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by E-rAzOr,

לא יודע למה אבל החיבורים של הספק עיצבנו אותי אז החלטתי לעשות חיבורים חדשים.... זה מה שיצא נישאר רק לצבוע את הספק וזהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  22. Started by maorsh18,

יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  23. בקר שליטה באיורור - פאנל קידמי זול פשוט אמין. Enermax Front Panel UC-A3FATR2 - Black Retail ¤91 קישור: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_199&products_id=4307 מישו יכול לעזור לי בקצת פרטים עליו.. בכמה מאוורים הוא שולט והאם הוא שווה תכסף? יש משו אחר שמומלץ במחיר דומה ?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  24. Started by generalA,

חברה 2 שאלות: 1) מישהו יודע איפה ניתן להשיג USB כזה שקיים בכל מארז שיש לו USB קדמי? (הכוונה היא רק ל2 החיבורי מתכת ולכרטיס שלו). 2) איפה ניתן להשיג רק את המאוורר לכרטיס מסך בגודל של המאוורר ל- G-force 220 MX ????? תודה !

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים