עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אז מה אני עושה? לאן אני מחבר את המאוור?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  2. כתוב שם לחלץ את חיבור החשמל של כונן הדיסקטים מהספק ההרוס. אבל לי יש חיבור כזה בכונן דיסקטים http://img262.imageshack.us/img262/613/psconnoa2.jpg איך אני מחבר אותו ? (ואיזה חוט מספק 12V האדום או הצהוב ?) יש לי מתאם מולקס 3 ל-4 http://img45.imageshack.us/img45/6863/cablemolex43im3.jpg אפשר לקמבן משהו ? בפעם האחרונה נסיתי לחבר מאוורר לפינים של מולקס וזה לא כל כך הלך, הסתבכתי עם זה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  3. יש לי עוד מסך מחשב עכשיו ראיתי בפורום שמלא אנשים מחברים מסך LCD קטן השאלה שלי היא איך אני מחבר מסך של מחשב במקום מסך LCD

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by pc student,

זה נכון שאף אחד מכם עדיין לא השתמש בחיבורי מולקס מוארים? אם כן יופי ,דרך אגב אני אזדקק לנגד?

5. Started by K0sTa,

חברה אני צריך משהו ממש פשוט, זה גומי U או גומי H ? אני אישית חושב שזה H אבל שואל כדי להיות בטוח... תודה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. ראיתי פה לא מזמן איזה קישור שמישהו שם לאיזה אתר ישראלי עם גרילים יפים אבל אני לא מוצא אותו. מישהו אולי יודע ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. שמתי יד על מסך מגע של מחשב כף יד... יש לו בקר והכל, אבל לא הצלחתי למצוא עליו יותר מידי מידע... מסך 3.52" QVGA מגדם LQ035Q7DB03A של SHARP בקר LZ9FC23 גם של SHARP מצאתי רק אתרים של היוצרים / מפיצים... אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי למצוא מה אפשר לעשות איתו... זה המסך עצמו, על המסך מגע רשום במדבקה 56012T ולא יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by Zimer,

בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by GetRich,

שלום, אני מחפש מפסק כזה: אם למשהוא ידוע איפה אני יכול לקנות כזה באיזור הצפון, אני אודה לו מאוד!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by אייל קרן,

קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by sollito,

יש לי את הבליטות האלה על המגש - מסומנות בתמונה השאלה היא אם אני יכול לחתוך אותם? בין הבליטות הנ"ל לדלת אין ממש רווח ועכשיו עשיתי חלון גם בצד שמאל של המארז יש לי פרספקס 2 מ"מ ואני לא יכול לחבר את הדלת בלי לחתוך אותם יש איזה חלק בלוח אם שאמור להכנס לשם איזה רכיב אחורי או משהו בסגנון או שאין בעיה? אני מדבר על הDS-3 של ג'יגהבייט תודה לעוזרים, סליחה על השאלה המפגרת.. תמונה:

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  12. שלום לכולם. מחפשים קוד לכתיבה בPIC המפעיל רכיב ISD4003 (הקלטה והשמעה) הרכיב מחובר ל4 כפתורים, מיקרופון ורמקול. שלושה כפתורים משמיעים 3 הקלטות שונות וכפתור רביעי נותן אפשרות להקליט על אחת ההקלטות הקיימות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  13. שאלה איך אפשר שמנוע חשמלי קטן יסתובב לאט ?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Dmoney,

ברצוני לקנות קתודה ולהפעיל אותה סתם ככה בחדר..בלי שום קשר או חיבור למחשב, אלא חיבור ישירות לחשמל. האם זה אפשרי..? *מעולם לא התעסקתי בזה ואפילו לא ממש ראיתי קתודה, חשבתי להשתמש בשנאי לצורך העניין.. תגובות, רעיונות נוספים או כל דבר אחר יתקבלו בברכה. 10x

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. איך אני מרכיב? איך אני בונה? איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה במשדר שבניתי לפי המדריך באתר. עכשיו ככה המשדר עובד התוכנה מזהה אותו (uICE) אבל כול פעם שאני לוחץ על כפתור בשלט שהגדרתי הוא מפעיל לי כול מיני כפתורים שונים כולל זה שלחצי והגדרתי אותו ניסיתי כול מיני סוגים של שלטים וזה עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעייה בתודה מראש בסוף הסתדרתי ועם עוד מישהו הסתבך באותה בעייה אז אני פשוט שמתי קצת אזולירבנד על העינית של המקלט וזה פטר את הבעייה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by Vladgi,

הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by ab14,

ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  19. סוג הרכב:סובארו DL חח עכשיו כנראה הבנתם הכל אז ככה: הרעיון הוא כזה:במקום לבזבז כסף על רדיודיסק וכאלו שטויות חשבתי לקחת את ה MP4 שלי ולהשמיע ברכב הבעיה שהספיקר של הMP4 לא חזק בגרוש... אז בא לי רעיון:להשתמש במצת הרכב בכדי להגביר את הווליום של ה MP4 רמקולים<===מגבר<===MP4 כמו שציינתי למעלה מתחי ההזנה של המגבר הם ממצת הרכב,אם אני לא טועה זה 12V למישהו יש הצעות/סכמות איך לבנות?? או שאפשר לקנות כזה מוכן? ***תגובות כמו:תחליף כבר את האוטו!@# יתקבלו בברכה****

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  20. היי, ברשותי 2 מאווררי AC 0.13A הרועשים לטעמי... רציתי שתהיה אופציה לשלוט על מהירות הסיבוב שלהם (וכך על הרעש המופק מהם). ראיתי ב-25 שקלים מוצר שנקרא Zalman Fan Mate II שמחברים אותו ללוח אם ולמאוורר ואפשר לשלוט על מהירות הסיבוב. אך לפי מה שראיתי זה מתאים למאווררים של מעבדים. רציתי להתייעץ איתכם לפני הקניה -האם המוצר יתאים למאווררים אלו של AC 0.13A ? או שההתנגדות שלו לא מספיק חזקה? תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  21. שלום,קיבלתי לא מזמן מארז FULL TOWER וקניתי היום צבע ונייר משייף והכל, אוקיי עכשיו אני רוצה לצבוע אותו. מה אני אמור לעשות? צריך לשייף את המארז בשביל להוציא את הצבע הלבן ואז לצבוע כמה שכבות של הצבע?, האם צריך לשים יסוד (או סופר יסוד אחד מהשמות) על המארז ואז לצבוע אם ספריי? או פשוט להרביץ כמה שכבות ואם אפשר את הכמות במספר המדוייק וכמה זמן צריך לחכות בין כל פעם ששמים עוד שכבה. ואם אני רוצה לעשות חלון ואין לי כסף לדרמל אז קניתי מספרי פח איך עושים את זה? דרך אגב,קניתי נייר משייף מספר 2, האם הוא טוב?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by K1s0som,

מישהו עשה אולי איזה שינוי חיצוני למודם הכבלים המכוער ביותר של מוטורולה?

23. Started by f_b_i,

האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. השאלה בכותרת, הכוונה היא שיצא משהו כמו בתמונה, הצביעה תיהיה על המארז אם זה משנה.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by yuval1101,

איך אפשר לחבר את הפריט הבא לגג המחשב ולהוסיף לגג חור מתאים לפריט? ( בהנחה שצריך לחבר את הפריט הזה לגג המחשב ואיכשהו ליצור בגג חור ומאוורר- ותקנו אותי אם אני טועה ) אני מעדיף ומקווה שלא צריך לעשות חור בגג המארז ע"י מסור או משהו כזה. הפריט: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1185

• 7 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.