אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
ב ת ו ד ה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום עוד כמה זמן אני אתחיל את המודינג הראשון שלי ^.^ אז אני צריך כמה עצות בבקשה מאיפה כדאי לקנות מאוורים שמפיצים אור? מה יותר כדאי? ניאון או לדים? ומאיפה כדאי לקנות? וגם פרספקס מאיפה אפשר לקנות? תודה לעוזרים אם יש לכם עוד עצות אני אשמח לקבל תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אני מרכיב? איך אני בונה? איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק למישהו שבנה GPS ויש הוראות בעיברית
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין ליצור פאנל מפרספקט למחשב שלי איפה שמחוברים הסידירומים. כידוע לכולכם יש שם מעין מכסים כאלה מפלסטיק, חשבתי לאחד אותם למכסה אחד מפרספקס אשר עליו אני אוכל לשים כל מה שאני רוצה. בכל אופן אני צריך ליצור משהו כמו בתמונה, השאלה היא איך אני יוצר את זה מפרספקט. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם יש מישהוא שיודע לעשות מוד ללוח האם הזה כדי שיוכל לתמוך במעבד קורנו
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך של מחשבון למחשב? ואם אפשר מדריך לזה חיפשתי ולא מצאתי אני יודע שהיה כאן כמה נושאים כאלה בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי לכולם יש בעיה מוזרה כי יש מאוור שמחובר ללוח אם ב3 פינים בצבע שחור אדום ולבן מחוברים והתכונה SpeedFan לא מראה לי אותו ולא נותן לי לשנות את הRPM אני לא מבין כלום תעזירו לי בבקשה בתודה לעוזרים מצטער על האיכות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש חנות אלקטרוניקה שתצרוב לי קובץ HEX (או asm) על PIC16F84.. באזור המרכז (כפ"ס וכאלה..) יכול להיות שזה אפשרי באחת החניות באזור שדרות הר ציון בתל אביב? עוד לא יצא לי לטייל שם ולשאול.. אין לי טעם לבנות לעצמי צורב בשביל שימוש של פעם/פעמיים...
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בעסק של סבא שלי יש מחרטה, השאלה שלי האם אפשר לחתוך את המארז במחרטה??? (רק מי שיודע שיגיד בבקשה...) וחוץ מזה ראיתי בכמה תוכניות בטלוויזיה שיש כמו דרמל רק שמתחבר לאוויר, מישהו ניסה לעבוד עם זה פעם???
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אם התמונה באמת אותנטית, וזה באמת מה שאני חושב שזה, אז הבחור ממש השקיע. מודינג מדליק ביותר !! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקנתי מאוורר של sunbeam עם לדים 80ממ בגג של המארז עכשיו כל פעם שאני מחבר אותו לחשמל המחשב לא נדלק אני די בטוח שהבעיה היא במאוורר עצמו אבל לא בטוח... מה עושים ???
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו עשה אולי איזה שינוי חיצוני למודם הכבלים המכוער ביותר של מוטורולה?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
д813 : 12V,280mW д814д: 12v,340mW אני צריך את השמות של המקבילים שלהם בדיודות שחורות(של היום) שניהם דיודות סטביליטרוניות (Stabilitron diodes),אם זה עוזר במשהו. בבקשה,כמה שיותר מהר (:
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! יש לי מכשיר הצורך מתח DC (לצורך העניין - מגבר אוזניות, אבל זה לא משנה, משום שאין עליו פרטים מזהים) בכל מקרה, לא רשום עליו כמה מתח הוא צורך...האם ישנה אפשרות/דרך לגלות כמה המכשיר דורש ? (בלי עקרון ניסויי וטעיה - טעות פה יכולה להיות הרסנית) תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
אני צריך ספק DC שיפעיל מעגל חשמלי ויכול לספק 5,9,12V (אחד מהם לא את שלושתם) ולפחות 2-3A, יש למישהו רעיון איך משיגים/בונים בזול ? (הזנה מ 220V )
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס. עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5... ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח. חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?... עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא... צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עד כמה שהדבר נשמע מטומטמם משהו בלדים שלי לא מסתדר... מטעמים של נוחות ושיקולים אחרים חיברתי 5 לדים בחיבור מקבילי לשנאי לקיר של נוקיה(מטען ישן של פלאפון שיש לו 350MH) ממה שראיתי. חיברתי לי את הלדים והכל טוב ויפה עם הנגדים המתאימים והכל והם פעלו בסדר גמור לבערך 10 דקות(כלומר הנגדים בסדר וגם הלדים). כל המערכת בודדה כמו שצריך אבל לאחר שהייתי צריך לעשות איזה שינוי קטן והלחמתי מחדש את החוטים הם עבדו שוב אבל פתאום כמה מהם החלו לתת אור חלש וחלש יותר עד שכבו. בדקתי את המגעים-הם בסדר ומצאתי שלפעמים ההזת הרגל של הלד פתאום גרמה להם לעבוד(למרות שהכל מולחם ומבודד כמו שצריך) האם ידוע למישהו תופעה של לדים באיכות נמוכה שדועכים ככה סתם?מה יכולה להיות הסיבה? כי זה לא יכול להיות קצר...
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל אין לי מושג איך קוראים לזה ובמיוחד איפה לקנות אחד -.-' האם יש גם מפצל שאפשר לחבר עליו 2 מאווררים(יש לי חיבור מולקס פנוי אחד)? פשוט שמתי לב שאחד המאווררים במארז שלי לא פועל, וכשבדקתי את העניין, הסתבר שהוא לא מחובר(ואין לאן).
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מסך עם בקר (לא יודע בדיוק איזה) ולפי המדריך צריכים להיות 16 פינים (15-16 של תאורה) בבקר שלי יש 18 האם יש מדריך לזה? הנה תמונות
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היתי רוצה שתתנו לי מעגל של 555 שמתחבר ל12 וולט עם קצב היבהוב משתנה על ידי נגד משתנה ו4 לדים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג אם יש תוכנה או פלאג אין שתומך WINDOWS MEDIA PLAYER שאני יוכל לראות את שם השיר בLCD. אני יודע שיש לWINAMP אבל זה לא עוזר לי. ועוד יותר טוב אם יש לMEDIA CENTER. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז מה אני עושה? לאן אני מחבר את המאוור?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ללמוד את תחום האלקטרוניקה. אין לי ידע קודם בכלל ואני רוצה להגיע לרמה מסויימת בתחום. אני יודע שקיימים אתרים שיש להם סרטוני וידאו שניתן להוריד וכך ללמוד. אני מחפש אתרים כאלו אפילו אם הם בתשלום למדתי בצורה כזו את שפת C# דרך אתר בתשלום שניתן להוריד סרטים. אודה לכם אם אתם מכירים אתרים כאלו. דביר
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-