עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by thedag,

נכון יש את המדריך הזה למקלט IR.. רציתי לדעת האם אפשר להוסיף לשלט שישלוט על המחשב להוסיף לו פוטנציומטר או משהו במקום הכפתורים של הווליום תחשבו על זה זה יכול להיות ממש ממש מגניב.. תודה לכל העוזרים......

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  2. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מהו השם המקצועי של החיבור של האוזרניות (זה שמתחבר לכרטיס קול במחשב).. *אופציונלי - סכימה שמראה את החיבורים שלו...? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by idani1983,

אני צריך שנאי של 9V ו 850MA אבל יש לי רק 9V ו 210MA או 9V ו 1000MA האם אני יכול לחבר אחד מהם ? תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  4. Started by yuval1101,

היי, נכון יש קיטים של קתודות שמגיעות עם שנאים שאפשר לחבר אליהם 2 קתודות, ואז לשלוט על כיבוי/הפעלה, אז אני יכול לחבר קתודה של 30cm לשנאי שהגיע אליי עם קתודה של 10cm, נכון? שניהם מקבלים 12V, נכון?!?!? תודה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שלום לכולם קוראים לי בני ואני חדש פה באתר ובמודינג שהתחלתי להתענין בו לאחר שיטוט רחב מתוך שיעמום באינטרנט חוץ מזה שתמיד היה לי מין תחביב של לפרק (ולפעמים להרכיב בחזרה) כל דבר שנראה מעניין נראה לי שהתחלתי די נועז בשביל מודינג ראשון קניתי דרמל של WOLF ב140 ש"ח זול אה אני לא יכתוב איפה כי נראה לי שאסור לפרסם פה אני לא בטוח. בכל מקרה כבר חתכתי את החלון בדלת של המארז ועיגלתי את הכבלים של ה DATA בצינור שקוף וגם אני מתכנן עוד כל מיני דברים כרגע אין לי תמונות כי אני בעבודה אני ישתדל לשים אח"כ אז השאלות שלי הן: 1.איך ועים איזה לדים אני יכול להאיר את הכבלים ? 2. אותה שאלה לגבי החלון 3. ובקשר לדרמל אמרו לי בהום סנטר שאין דיסק יהלום בשביל ברזל (בכלל, לא רק אצלהם) השאלה שלי אים מישה…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות את התאורה שיש ל-sunbeam שנקראת MOLEX LIGHTS. אני מתכוון ל- http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/MOLEX%20LIGHTS.HTML מה שרציתי לשאול זה אם הדבר הזה יכול להזיק איכשהו למשהו בכל צורה אפשרית??? לדוגמא אם זה פוגע בסיפוק המתח שהכבל שאליו אני אחבר אותו יספק, כלומר אולי זה יתן למאוורר לדוגמא 11V במקום 12V? או כל בעיה אחרת אפילו הקטנה ביותר? תודה מראש, יובל נ.ב אם אני כבר שואל, אז איזה צבע כדאי לקנות כחול, אדום או ירוק? יש לי מארז כחול, עם כבלים רגישים לאור UV בצבע כחול וירוק.

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  7. איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .

8. Started by thedag,

שלום, לפי מה שאני יודע ווקי טוקי עובד על גלי רדיו אז השאלה שלי היא אם נגיד מישהו מפעיל רדיו על אותה התחנה הוא יכול לשמוע את מה שמדברים לא? או שיש אפשרות לאבטח את זה איכשהו או משהו? כי יש דיי הרבה מדריכים לבנות נגיד מיקרופון בגלי רדיו וזה אבל זה דיי מבאס שיכולים לשמוע כל מה שאתה מדבר אם מישהו מאזין לאותו התחנה... מישהו יודע על זה משהו?? תודה...

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by johnnyg,

לא ידעתי אילו מילות מפתח לחפש אז אני פשט שואל: יש אפקט לגיטרה: http://www.freeinfosociety.com/electronics/schemview.php?id=653 עכשיו מצאתי רק תיאור סכמתי שלו. לפי מה שאני רואה זה רק הלוח שלו.. איך אני יכול לדעת איך כל האפקט מתחבר? ופרטים שחסרים שם?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by demonshlomo,

שלום, יש לי רסיבר מדגם KENWOOD KRF-V7030D ונהרס לי השלט, מישו יודע איפה אני יכול לתקן אותו? (עדיף בזול )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nimrods,

שלום לכולם אני רוצה לדעת בבקשה 1.איפה אני יכול לקנות מחברי לדים? 2. כמה זה עולה? 3. מה השם המקורה של זה? תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by dor-eli,

עם אני יחבר את כל זה למחשב אז הלד ידלק? עם לא תגידו לי איך לסדר את זה

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, אני רוצה להעביר מכשיר DVD, ממיר ללוין, וידיאו , פלייסטיישן ומערכת למדף מתחת לטלויזיה. זה לא בדיוק מדף אלא חלל בתוך בטון (כמו שולחן משיש למעלה ולמטה מסגרת בטון) הבעיה היא המכשירים יגיעו לטמפ' גבוהות מכיוון שיש כניסה של אוויר רק מלפנים אז חשבתי אולי להוסיף מאווררים מאחור. השאלה אם לא תיהיה בעיה של סירקולציה כי יש כניסה יחידה של אוויר. החלל שיש שם הוא 70X46X32 (גובהXרוחבXאורך) והחלק הכי רחב הוא 33 ס"מ . אז איך אתם מציעים לעשות את זה ? בעקרון אני רוצה שהמאווררים יתחברו לכבל רגיל לשקע בבית. ועוד שאלה האם יש אפשרות נגיד להפעיל את המאווררים באופן אוטומטי כאשר הטמפ' שם מגיעה לחום מסוים? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  14. האם כדאי לצבוע את המאווררים בצבע מטאלי כדי שיחזירו אור מלד? האם זה לא יאט אותם? האם זה לא יגרום להם לעשות יותר רעש?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by mmalia,

שלום לכולם, אני עובד עם Multisim 8, ואני רוצה לעשות בה תמונות של המעגלים שאני בונה. (מצרף תמונה למה שאני רוצה). (אני מדבר על התמונה בצד ימין למלה) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Yehudaa,

צירפתי את המעגל . בA מחובר מודד זרם בV מחובר מודד מתח . כל תא הוא 2 V עם התנגדות פנימית של 0.5 אום השאלה כמובן מה יראו המודדים האם כשחיברנו את מודד הזרם הוא קיצר בין השתי הנקודות ואז יש לעשות את החישוב בהתאם ? לקוח מספר יסודות תורת החשמל של חיים גרון ע"מ 281 תודה לעונים . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חיברתי את המאורר AC 120ממ למולקס...במקורי הוא בא עם חיבור ללוח אם ולא למולקס אז הלחמתי את הכבל האדום לצהוב במולקס ואת השחור לשחור במולקס...חיברתי נכון?כי משום מה המאורר דיי רועש...שזה מאוד מוזר כי יש לךי עוד מאורר בדיוק כזה שמחובר ללוח ולא למולקס והוא שקט... השאלה האם הייתי צריך לחבר את הכבל האדום של המאורר לאדום של המולקס במקום הצהוב??

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. יש לי אפשרות כמעט נדירה לקנות שנאי מיוחד לאפקט גיטרה שלי . באריזה של האפקט עצמו רשום ככה: או שימוש בבטריה 9 וולט. השנאי שאני מעוניין לקנות: http://rashgash.co.il/product/tr-power האם הוא יתאים לפדאל? רשום שם 600MA אבל אין לי מושג מה זה אומר לגבי הפדאל .. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי מסך עם בקר (לא יודע בדיוק איזה) ולפי המדריך צריכים להיות 16 פינים (15-16 של תאורה) בבקר שלי יש 18 האם יש מדריך לזה? הנה תמונות

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. מעוניין שתהיה לי שליטה על עוצמתם מאחר ושלושת זהים התכנון הוא לחבר את החוט של החיישן רק אל אחד מהמאווררים ואת החשמל לחבר לשלושתם כך שאם ארצה להנמיך את מהירות המאווררים אוכל לעשות זאת בעזרת תוכנת ניטור טמפ' ולא באופן ידני בעזרת מפסקים\מוד השאלה היא האם: 1) זה לא עלול ליצור עומס על החיבור נכיוון ששלושה מאווררים של 12 CM צורכים כ1 אמפר זה יחסית לא מעט לא עלול לפגוע בחיבור \לוח אם??? 2) לא יהיה הבדל במהירות שהם יסתובובו בניגוד לחיבור כל אחד המהם לחיבור משלו ??? זה דיי דחוף הנושא כי אני פירקתי אותם ומחכה אם להלחים את החוטים!!!! תודה לכולם מראש !!!

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום , א. רציתי להגיד לכם שמאד מאד אהבתי את הארת אני כבר שעתיים גולש בו ונהנה ראיתי שמלא פורומים יש מדוינג וזה ואף פעם לא הבנתי מזה עכשיו הבנתי ויש לי כזה מחשב ישן מעפן עכשיו הוא של אחותי , חשבתי לצבוע אותו בורוד כזה , ולמעלה כזה לשים בובה כזה אבל איך אני עושה תבנית לזה כיאלו ?..... בכלל אם אני רוצה סתם סמל כזה לשים והכל איך אני צובע ועושה את זה ??!!?!?@?!@? בתודה אור פרג'

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. וגם שאני רוצה לשים משהו עם גומי, לחתוך את החלו ןבדיוק בגודל המסגרת או קצת פחות? (אין לי דרמל... תחסכו) תודה

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

אז ככה, זה ממש דחוף כי אני עכשיו זז לקנות את הרכיב... אני צריך שכאשר יושמע קול, לא משנה איזה, אז מיקרופון קטן ורגיש מאוד ידליק לדים... זאת אומר שכל זמן שיש קול הלדים דולקים... אין קול הלדים לא דולקים... האם יש מיקרופון רגיש כזה שישמש כמתג, והמתג איהיה סגור כשהמיקרופון מרגיש קול? או שאני יצתרך לשלב מיקרופון רגיש עם טרנזיסטור TIP31?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. האם אפשר ליקנות חלון למודינג מוכן ואם כן אתם יכולים להגיד לי מאיפו

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים