עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by omri2423,

האם שני קבלים(או יותר) שמחוברים בצורה טורית,לדוגמא שני קבלים של 50uf שווים לקבל אחד של 100uf? עומרי

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. אז ככה...חשבתי על זה...הרבה..וזה נראה לי טוב... אז יש לי מחשב P2 שאני רוצה לעשות ממנו מחשב בתוך VCR... הלוח אם קטן מספיק בשביל להיכנס...וגם הכרטיס מסך (הרוחב של הVCR מספיק)...נכנס... אז יש לי את המסך הקטן של הVCR...אני רוצה שהוא יראה איזה משהו שקשור למחשב...(נגיד RPM של המעבד)... אז יש מצב מישהו עוזר לי עם זה?...

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by CyberBot,

אני בקרוב חותך חלון לגבי החיתוך אין מה לדאוג אני עושה את זה במפעל לאלומיניום(של דוד של אמא שלי) יש למישהו רעיון לצורה של חיתוך?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by STi,

יש לי פאלם M500 אני לא יודע אם זה אפשרי גם בדגם הזה, אני רוצה להשתמש בו בשביל להציג במסך שלו טמפרטורה וכד', איך אני עושה את זה הורדתי את כל מה שרשום באתר של PALM ORB אבל אני לא יודע איך להשתמש בזה מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  5. Started by n.L,

שלום לכולם! קניתי היום לדים אולטרא ברייט בצבע אדום ויש לי בבית נגדים של 460ohm רציתי לשאול אם אני יחבר את הלדים עם הנגדים ל-12V הלדים ישרפו? הלדים אולטרא ברייט האדומים הם בערך 2V

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by K0sTa,

טוב אז אני אתחיל מזה שאצלי כל הלדים מחוברים בלי שום נגד ישירות לספק ל5V שזה גם המתח של הלדים.. עכשיו לא הבנתי למה לד צריך נגד?? אם הוא היה מקבל 12\7 וולט הוא היה צריך נגד..אבל הוא מקבל כמה שהוא צריך אז למה הנגד?? אצלי הלדים פועלים מעולה בלי שום נגדים ועדיין לא נשרף לי שום לד.. תענו לי על השאלה כי לא הבנתי בידיוק מהמדריך שיש באתר על לדים ונגדים

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by moshtager,

שלום יש לי מארז של ?T?thermaltake SViking VA4000BWS? ,כשה קניתי את המחשב מיקמו לי את חישן הטמפרטורה ליד הארדיסק, והארדיסק זה אחד הרכיבים החמים במחשב ,רציתי לישאול עים זה בסדר שזה שם ,בגלל שהחישן מראה את הטמפרטורה של כל המארז אים זה בסדר אז סבבה ,אים מישהו ימליץ לי על מקום אחר אני ישמח תודה לכל העוזרים

8. Started by prince hadev,

קנייתי את המארז הזה לאחרונה פשוט אני רוצה לדעת אך אני יכול להחליף את הצד(הדלת) לשקופה ? ו גם אך אני עושה לו פולש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. אני מתכוון לעשות סליבנג לחוטים אז אני צריך שתמליצו לי ערכת סיוינג טובה רצוי זוהרת באור uv ... אני צריך גם מאורר 80 מילימטר (אני שם אותו מתחת לכרטיס מסך..)רצוי זוהר באור uv וחובה קטודת uv בישביל להאיר את כל העסק (צריך שתהיה עם שנאי והכל....) ואם נישאר כסף אחרי כל זה אז בכיף נ.ב הסכום הכלול של 250 שח צריך לכלול גם מישלוח!! כל המאוררים במארז שלי זוהרים באור כחול אז רצוי שתמליצו לי על דברים שמתאימים לזה בתודה שגיא

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  10. Started by valorien,

שלום לכולם. השאלה שלי לא קשורה ממש למודינג אבל קשורה לאלקטרוניקה אז חשבתי אולי תוכלו לעזור לי. אז ככה: אם אני קונה מוצר מסויים בארה"ב (נניח מסך LCD ) שיש לו שנאי מתח פנימי אוניברסלי שתומך במתחים בין 100-240 V, אז אני יכול להשתמש בו גם בארץ ללא מתאם או שנאי מיוחד? אני שואל זאת מכיוון שהחיבור במסך עצמו הוא זכר בדיוק כמו שיש במארז המחשב (חיבור ספק הכוח לחשמל חיצוני - שלושת הפינים בתצורת משולש) של כולנו, ונראה לי שאם המסך עובד בכל המתחים והכבל חשמל של המחשב שלי מתאים לו בדיוק מבחינת הצורה, אין שום סיבה שהמסך לא יעבוד בארץ (אם אקנה לו כבל נוסף כמו של חשמל המחשב) נכון? באתר היצרן גם מצויין שלמסך יש בורר מתח פנימי אז אין צורך לכוון שום דבר וכו'... האם מכל הנתונים האלה ניתן לה…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום רב, אני מתכוון להתחיל לעשות מודינג ובהתחלה אני מתכוון לצבוע את המארז שברשותי... אז הנה אני שולח לכם הודעה ורוצה לשאול אותכם איזה צבעים הכי מתאימים למארז הבא: אז מה דעתכם? איזה צבעים הכי מתאימים לכל חלק של המארז? נ.ב. בכוונה צימלתי בשחור לבן כדי שלא תדעו באיזה צבעים הוא צבוע כדי שתאמרו לפי דעתכם איזה צבעים הכי מתאימים לו... >..<"

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכולם, חיברתי בכבל USB נגד של 30 אוהם ללד אולטרה בריט לבן הוא לא נסרף ונדלק חזק מאוד אבל מתי שאני מחבר את הכבל למחשב המחשב עושה ריסטרט ואחרי זה אני מקבל שגיאה "המערכת שוחזרה אחרי שגיאה חמורה" למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-41.html איך בדיוק הוא עשה את זה..

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by TAsn,

שלום, יש לי IBM THINKPAD X20 הוא אחלה מתייחס אלי יפה וכנ"ל אני אליו, אבל בעייה אחת, הוא רועש בטירוף! חשבתי על זה שאולי שימון קל יטפל בעניין או לא יודע מה, אבל הרעש בלתי נסבל, אני רוצה לפרק ולנסות לסדר, מישהו ניסה לפרק לאפטופ בעבר? יכול להפנות אותי למקום שבו דנים בעניין? משהו? אני לא רוצה להרוס כלום =\

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  16. Started by itaysk,

שלום לכולם, קניתי מאוורר קטן לכרטיס מסך, עלה לי 10 שק בא.אבן .. בקיצור יש לי כמה שאלות לפני שאני מחבר אותו. 1. הקונקטור - הוא בא עם קונקטור של 4 פינים.. משו מוזר כזה ויש לו 3 חוטים, יש לי קונקטור נורמלי מהמאוורר הקודם אבל איך אני מחבר אותו? 2. חשמל - המאוורר הקודם התחבר לכ. מסך, על המאוורר הזה רשום 12V 0.15A , אני צריך להתעסק עם נגדים או משו או שפשוט לחבר וזהו? 3. לאן לחבר? לספק\ללוח\לכ.מסך? ניסיתי לצלם את הקונקטור הזה אבל המצלמה לא הצליחה לעשות עליו פוקוס.. (A80! לעזאזל) אז הה מה שיצא.. תמונה 1 תמונה 2 מקווה שתבינו משו..אם לא ברור תגידו אני יצייר או משו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

Hi. אז ככה. אני באמצע תכנון מארז,ואני צריך לדעת איך אני ''מדביק'' תמונה על המארז. דוגמא - http://my.area.co.il/album/27349_57427.jpg אני רוצה שהתמונה הזאת תיהיה על דלת המארז שלי (זו היא דוגמא),איך אני עושה זאת? MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  18. שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. Started by AFIK10000,

יש לי רמקולים בלי מגבר למחשב שאני רוצה להפוך אותם לניידים אני ויש לי גם בטרייה של 12.0 V איך אני עושה את זה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VOLTMOD לצ'יפסט ולזיכרונות !!! אני רוצה תגובות של אנשים שעשו את זה אם ההבדלים ביכולת OC גדולים ?? ושמישהו יביא לי תמונה של אך אני עושה את זה או שאיזה מישהו נחמד שעשה את זה יזמין אותי אליו ויעזור לי לעשות את זה... אין לי בעיה גם לשלם למישהו שעשה את זה כבר כדי שיעשה לי... :-* בקיצור עזרה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. Started by Paranoid,

אני מחפש מארז שיהיה לו עיצוב יפה.. שיהיה לו איוורור טוב ולא משנה לי עם דלת או בלי דלת וכאלה. העיקר שיהיה יפה וטוב...המלצות? (לא חובה מסקיי פיסי אני יכול גם לקנות במקום אחר..)

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. Started by -UltraV-,

תקשיבו שניה יש לי מסך של מחשבון....עכשיו אני רוצה לעשות את המודינג כמו שיש פה באתר מדריך לראות את המעלות וזה..... אז כתוב שיוצאים 16 יציאות מהמסך....עכשיו פה יש איזה 40 =\ מה שאני עושה עם זה?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. שלום מה המקסימום BaudRate שאפשר לקבל בעזרת שני מיקרו-בקרים שיתקשרו ב-IR? נניח שהמיקרו-בקרים יושבים קרוב מאד אחד לשני, למשל מרחק של 10cm.. תודה card

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by mtnm,

היי, עם כול השאלות שרצות כאן בזמן האחרון על דרמלים עניין אותי לדעת מה הבדל בין דרמל למקדח? מי יותר חזק ולמי יש מהירות סיבוב יותר גדולה? והאם הם עובדים על אותו רעיון מכני? האם אפשר להשתמש באחד מהם בתור השני, כמו למשל לחתוך פח עם מקדח (כמובן שעם הראשיים המתאימים)? ולמה לא לייצר איזה מכשיר שיוכל לשמש גם בתור דרמל וגם בתור מקדח. סליחה אם השאלות נוביות קצת, פשוט הם סיקרנו אותי ולא מצאתי להם תשובה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  25. אני רוצה לקחת מד חום לפרק אותו ולסים אותו במחשב עם אפשר! עם אפשר בבקשה מדריך!! תודה לעורים!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים