אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסליבים...: 1)איך סוגרים את הסליב??אזיקון מספיק??? 2)איך אני "מעביר" אותם מעל החיבורים?? 3)בוא נניח שאין לי בעיות עם החיבורים הם פשוט מחליקים עם הכבל??(או שצריך להאבק איתם??) 4)איך אני יודע מה העובי שאני צריך???אהה וגם בג'אב טק כל 1 זה למטר או פיט?? תודה רבה ושבת שלום סיזר!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות ספוט לדים כמו שיש ב CHAMELEON של SUNBEAM כדי לחבר אותם ל LIGHTBUS של SUNBEAM ??? (הכוונה לחנויות מקוונות)
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שאני לא עובר את כמות ההספק של הספק מה אני צריך לראות שרשום עליו או על כל חלק אחר?? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אפשר לפרק (גם את החיבור המשולש והמפסק..) מבלי לחתוך כבלים? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להפעיל ספק כוח בלי שיהיה מחובר למחשב..זאת אומרת שהספק יהיה מחובר רק לשקע בקיר ולנגיד מאורר והמאורר יסתובב אני מעדיף שמי שמגיב עם לא יהיה לו קשה שישים תמונה.. תודה מראשש!!!!
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם!יש לי שרטוט של ספק כוח שבנוי בין היתר ממגבר שרת ושני טרנזיסטורים.אשמח לדעת מה תפקידם במעגל?תודה רבההשרטוט: http://4.bp.blogspot.com/_FdGFE8NBDgc/TB3Zj4vVv9I/AAAAAAAADY0/lgjW883vfwY/s1600/triple-power-supply-circuit-diagram.GIF
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אלקטרוניקה אז חשבתי ששווה לנסות... אז ככה... יש לי שני ספקי כוח... אחד נמצא בשימוש והשני לא... השאלה שלי אם אני יכול לחבר אותם? איך זה ישפיע על המחשב? והאם זה יסכן לי משהו?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה זה הספריי UV ?ראיתי בכמה מקומות ואני מעוניין לקנות אותו ראיתי שהוא ספריי שזוהר אז רציתי לדעת עם צריך מנורה או שהוא זוהר בחושך בלי שום דבר? היכן קונים ספריי כזה? ומה עלויות שלו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי מכמה הודעות מהפורום שיש כזה דבר לק שאחרי שצובעים את המארז מצפים את זה בלק אז זה יותר טוב... איפה אפשר לקנות כזה ועם זה ספריי או צריך למרוח את זה. מישהו יכול לשים פה תמונות של מארז אחרי ששמו עליו לק
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה ואחרי חיפוש נרחב בפורום וקריאת 200 הודעות בערך, עדיין יש לי שאלה. הבנתי שהעובי המומלץ של פרספקס לחלון הוא 3 מ"מ אבל השאלה שלי היא האם לבניית מארז שלם מפרספקס העובי הזה מספיק (הספק והכוננים די כבדים)? שאלה שניה היא לגבי המחיר. חיפשתי במלא חנויות (לא אצל זגג) והמחירים למ"ר הם 100-220 שקל, לעומת 50-60 לפי ההודעות שלכם. איפה אני יכול למצוא פרספקס בזול? ולא עוזר לי משהו כמו זגג או מפעל אלא אני מחפש שם או רחוב שבו החנות נמצאת (באזור גוש דן). תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון יש את העטים האלה שמעתיקים איתם? יעני שכותבים ואז לא רואים את זה ואם שמים עם לד רואים את זה... אז ככה: א.עט של מה זה? יעני מה זה הצבע של העט הזה? ב.איזה לד זה בדיוק?
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן.... יש לי עכבר אופטי רגיל (לא אלחוטי) ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הצבע האדום של האופטי הזה (איך זה בכלל פועל?) לצבע כחול?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ראיתי פה את המדריך באתר ואני לא מבין משהו למי אני פשוט לא יכול לחבר את ה+ וה- של המאורר למפסק רגיל וזהו? שם שמים לי נגדים בלאגנים זה אפשרי או שזה מזיק למאורר?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו אני לא רוצה פאן באס רגיל שרק מדליק ומכבה אלא אני רוצה פאן באס שאפשר לבחור בין-פועל על 12V לבין-פועל על 7V לבין-כבוי... ושגם יהיה לד אדום שהמאוורר פועל על 7V ושיהיה לד ירוק שהמאוורר פועל על 12V וכמובן שהלדים יתכבו שאני מעביר את המאוורר למצב-כבוי...! אם אפשר בבקשה להראות את זה בסירטוט כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה אז אני לא יבין אם תסבירו לי במילים אז בבקשה תעלו סירטוט של מה שאני צריך..!! תודה מראש!!
-
- 13 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי את הפאנל הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 מחוברים אליו 5 מאווררים (ביניהם המאוורר של המעבד). כיביתי את המחשב (כיבוי מסודר כמובן) והדלקתי אותו שוב, אז הסתכלתי אל הפאנל, וראיתי שהוא לא מזהה שום מאוורר, ולא מראה טמפ' (יש לו חיישנים שפעלו לפני כיבוי המחשב). כל המאווררים מחוברים אליו בדיוק כמו שהיו קודם. יש למישהו מושג מה קרה?!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאנל עם מתגים אבל בלי לדים רק מתגים אז העם אני צריך לעשות כמו בתמונה הזאת או לא? עם לא בבקשה אפשר תמונה המראה איך לעשות זאת תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרגליים של הפוטנציומטר הם כמו הרגליים של מפסקי ה on/off כאילו אם מחברים אותם באותה צורה.. כי אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו במקום המפסקי on/off רציתי לדעת אם במקומם אני יכול לחבר פוטנציומטר... תודה מראששש
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי פונתיומטר של 100 אום רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אליו חוט אודיו ולשלוט על עוצמת המוזיקה ואם כן אז איזה חוט לחבר לאיזה רגל כי יש לו 3 רגלים
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש את הצילצול של הבית ספר, אז יוצא מהרמקול שם 2 חוטים . אפשר לעשות משהוא (כאילו לחבר איזה משהוא לחוטים) , ונגיד לשים כפתור ואז שאני ילחץ על הכפתור זה יצלצל ? או שזה מערכת סגורה כזאת שאפשר להפעיל רק ע"י המרכזיה שלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך חותכים פרספקס? רציתי לדעת איך אני יכול לחתוך ולא מישהו מיקצועי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי פשוט לדעת מה יקרה אם אני יעשה הרבה חורים בפרספקס.. יש לי פרוייקט קטן שאתם לא בדיוק אמורים לדעת עליו ! שאלה פשוטה לכל המבינים בתחום, תודה! 8)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, יש ברשותי גוף תאורה T5 עם 2 מנורות 21W שהתקלקל לו הצ'וק עכשיו אני רוצה לסדר אותו ולהחליף בצ'וק כפול חדש (יכול להיות שיותר זול לקנות גוף חדש אבל הגוף הזה לא כל כך ישן והוא סט עם כל הבית) עכשיו מצאתי את הצ'וק הבא של אוסרם http://www.ebay.com/itm/OSRAM-Electronic-Ballast-1X14W-1X21W-1X28W-2X14W-2X28W-G5-base-T5-Tube-/170971145285?pt=US_Light_Bulbs&hash=item27ceaca445 לפי מה רשום יש לו צ'וק שתומך ב2 של 28W עכשיו זה אמור להתאים בתיאוריה לא? , ישאר הפרש של 14W אבל השאלה עם זה מהותי? (אני זוכר שבצ'וק רגיל של T8 חיברתי מנורה של25W עם צ'וק של 30W וזה עובד) שאלתי את המוכר מסין אבל הוא אמר לי שזה לא תומך אבל אני באמת לא מבין למה מישהו יכול להסביר לי? …
-
- 4 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני רוצה לצבוע את הפרונט של המארז שלי, רציתי לגעת איך צובעים ציורים, ומה כדאי לעשות עם איזה צבעים תודה מראש.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-