אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי את התוכנה EAGLE אבל אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה... אני רוצה לבנות שם את המעגל של המקלט אינפרא אדום אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום אנשים, הרבה זמן לא ביקרתי באתר... אני מחפש מגעל בשביל lm3914, lm3915, lm3916 ל 12V ו5V עד עכשיו בניתי כל מיני מעגלים שהם לא עבדו לדוגמה הסרטון הזה: https://www.youtube.com/watch?v=CB4Sl9Xwb_I&t=148s בניתי אותו בדיוק והוא לא עובד ב 12V גם קניתי מעגל מודפס כזה: https://www.ebay.com/itm/253313767441 וזה גם לא עובד אז אבקש את עזרתכם אם אפשר מעגל ל 12V ועוד מעגל ל5V לא אכפת לי להביא לכל לד נגד של 470 אם זה עוזר לעשות את המעגל יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני רוצה לחבר ממיר של HOT לצפייה דרך מסך מחשב בעל חיבור VGA בלבד. חיפשתי קצת ומצאתי מתאמים כאלו: מכיון שהמתאם נראה כמו משהו מאד מאד פשוט, השאלה שלי היא האם יש אפשרות לבנות מתאם כזה לבד? במידה וכן, אני אשמח להסבר קצר.. תודה, ניר
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה השם של הכפתורי הפעלה והריסט וכל זה... כאילו הכפתור עצמו והכבלים, ומאיזה חנויות ניתן לרכוש את זה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
היי פה. אני צריך איזה מומחה שיעזור לי (או יעשה את הפרוייקט עבורי) בחיתוך דלת של מארז קוסמוס 2. יש כל מיני גרסאות של חיתוך ברשת, אני בחרתי דווקא בהכי קלה (ופרקטית) להכנה מהם, איפה שצריך לחתוך רק שכבה אחת. כמובן שאני מוכן לשלם בהתאם על הטרחה + כלים בשביל העבודה הזו. להלן העבודה שהייתי רוצה לעשות - תמונה מצורפת.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת הרמקול מפסיק לעבוד בווליום גבוה,הוא עובד בווליום נמוך לזמן קצר. לרמקול ישנו סוללה שתי תאים של 4.8V סה"כ 9.6V ניקל קדיום NIMH. הסוללות הם לא מקוריות,אני החלפתי אותן בעצמי,עשיתי פק סוללות חדש עם אותו מתח אבל זרם יותר גבוה,משום שהרמקול לא פעל והנחתי שזה סוללות גמורות בל מסתבר שיש עוד בעיה. הסוגיה היא שברגע שאני מחבר את רמקול לחשמל עם השנאי שבא איתו שמוציא 12V הוא פועל בווליום גבוה. מהי הבעיה? האם זה הסוללות,אם כן אז איך אני עושה פק סוללות טוב? האם זה קבלים שמחוברים ללוח אחרי הסוללות(לא נראה לי משום שהם לא מנופחים או מפוצצים). לגבי הסוללות,קניתי 3A סוללות AA והלחמתי אותן יחד בטור בכדי לקבל את המתח המתאים. המקוריות היו 1.8A עם אותו מתח. הרמקול נקרא sup…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך X1950XT של ספיר. (Sapphire) ולהחליף לו את המאוורר ל Accelero X2 של Arctic Cooling. מישהו כאן בפורום אי פעם עשה את זה ויכול לתת לי איזושהיא הדרכה בקשר לתהליך? עדיף עם תמונות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
חשבתי לבנות בעצמי מארז פתוח למחשב, משהו בסגנון "test bench" שיש במעבדות תיקונים וכאלה... לדוגמא: http://www.coolermaster.com/product/...-bench-v1.html אני כנראה יתלה אותו מעל השולחן מחשב (גבוה). מה שאני "פוחד" ממנו הוא אבק שיצטבר שמה אחרי תקופה מכיוון שהמארז פתוח לגמרי, כמה זה יכול לפגוע אחרי תקופה ברכיבים? בקירור? או בכל דבר אחר? אציין שזה מחשב מבוסס i7 3770k עם OC ו-GTX670. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכולם, היום מצאתי 2 זוגות רמקולים ישנים עם בקרי ווליום תקינים. תכננתי לזרוק אותם, אבל אז חשבתי להוציא את הבקר ולהפוך אותו לבקר מהירות של מאווררים שיש לי בתוך המארז. השאלה העיקרית היא האם זה אפשרי, אם כן - הכיצד? יש מדריכים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אוקיי בא לי לשים לדים במארז עכשיו חש לי כמה שאלות עם אני ייחבר 4 לדים בטור (כל לד 3 v) אז אני לא ייצטרך נגד??? ועדו שאלה לאן אני צריך לחבר את הלדין במארז?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83932.0, האם אני אוכל להשתמש בשלט של FLY VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אחלה פורום, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/A4-10Pcs-Sheets-Heat-Toner-Transfer-Paper-For-DIY-PCB-Electronic-Prototype-Mak-/110940618127?pt=AU_B_I_Electrical_Test_Equipment&hash=item19d4937d8f רציתי לדעת כי ניסתי פעם עם PHOTO PAPER ולא הלך ודי הפסקתי לנסות
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
החלפתי קבל בגוף תאורה לקבל ישן אחר שהיה לי, הקבל של KAMA 14uF 250V הקבל מתחבר ישר לכניסת המתח 240V AC הקבל הקודם אין לי שמץ אם הוא היה מתחמם או לא (הוא פשוט התנתק מבפנים ולא עבד כמה שנים), אבל הקבל ה "חדש" חם אחריי כמה שעות של עבודה או פחות (משהוא כמו 40 - 50 C כשהסביבה של הקבל קרה לגמרי כלומר החום הוא מהקבל עצמו) זה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש חיישן לחץ שיוכל לזהות לי נוכחות של פולס (דופק לב) בשרוול לחץ דם. אני רק צריך לזהות אם יש דופק או אין דופק - לא לחשב לחץ דם, לא לחשב ערכי דופק - רק נוכחות של דופק. חיפשתי קצת באינטרנט והלכתי לאיבוד כי יש חיישנים מ8 שקל עד 150 שקל שעל הנייר עושים את אותו הדבר. יש למישהו המלצה על חיישן לחץ אמין ויחסית זול בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפוך את הנגן דיוידי LG שלי לנגן דיוקס... יש איזה מודצ'יפ בשוק היום שיכול לעשות דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום, כמו שרואים הבידוד עשוי 2 שכבות ספוג דק וספוג עבה/קשיח, מבודד מרעש , ויברציות בקשר לטמפ' לא בטוח נעשה תוך 20 דקות בערך והנה התוצאות: אנא הגיבו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שכונן 3.5" יפעל רק מהחיבור USB ללא הספק החיצוני זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רעשים באוזניות של gbl ברגע שאני מדליק אותם וזה נפסק כאשר אני שומע מוזיקה יש למישהו הסבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לצבוע את כלובי הכוננים (HDD&Optical Drives) בספריי UV השאלה שלי האם זה יראה במידה טובה בתנאי תאורת UV טובים (מקס' 2 קטודות) או שזה יהיה מעין קשקוש שלא יראה.. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד קצת אלקטרוניקה, לקרוא סרוטוטים ולהבין איך לבנות מעגלים פשוטים, מישהו מכיר אתר / ספר טוב בנושא? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם. אני חדש בנושא ארדווינו ויש לי בעיה . קניתי לוח ארדווינו אונו דרך אתר סיני מסויים לשם התחלה. יש לי ידע קצת בתכנות וגם בבניית מעגלים פשוטים באלקטרוניקה. חיברתי את לוח הארדווינו לפי סירטון נחמד שראיתי באתר מסויים. חיברתי על מטריצה לד ונגד מתאים וחיבור ללוח הארדווינו. הכוונה הייתה להדליק ולכבות את הלד כמו כל התחלה . בדקתי שער port בדקתי חיבורים הכל תקין. בלחיצה על verify העביר אותי לתיקייה של ארדווינו. עשיתי Cancel לחיצה שנייה על Upload להפעלה, שוב לתיקייה שוב Cancel ואז הגיעה השגיאה למטה באדום Problem uploading to board מי יכול כאן לעזור לי בבקשה? המשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
הבנתי ש WD40 הוא גרוע למשימה הזאת. הוא גם מסיר שמן או גריז קודם אם היה, וגם מתאדה אחרי כמה זמן. ועד שהוא מתאדה הוא גם יכול לצבור אבק ולכלוך. אני מחפש חומר מומלץ לשימון והגנה על גלגלי שיניים מפלסטיק של מדפסת. אני תמיד מרגיש שיש משהו שמנוני על הגלגלים האלה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 3 לדים למחשב איזה נגדים אני צריך בשביל שאני יוכל לקחת חשבמל מהספק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-