עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מתכנן לבנות בקרוב מחשב לסלון משום שמכשיר הDVD נהרס פתאומית. אני רוצה שהמחשב ישלט ע"י שלט דרך מקלט שיהיה מחובר למחשב. 1. יציאת הIrDA Port אשר מצוייה על הרבה לוחות יכולה לקלוט אותות משלט ולבצע פעולות כמו: Insert/Eject CD , Play , Stop , Volume UP/Down והקלטה מכרטיס טלויזיה למחשב בקובץ AVI ? 2. יש תוכנות שפועלות עם היציאה הזו וניתנים לתכנות ? -> פעולות שיקרו בעת לחיצה על כפתור מסויים שלט הרחוק. 3. אני לא מוצא בחנויות חיבורי IR שאני אחבר לחיבור על הלוח , אז ניתן לבנות אותו בעצמי? אם כן אילו רכיבים אצטרך להשיג , איפה ניתן להשיג ואם אפשר מדריך להכנה עצמית של המקלט. 4. האם אפשר לקשר בין היציאה הזו לתוכנות של כרטיסיי טלויזיה ולבצע את הפעולות על התוכנות האלו? 5. היציאה הזו …

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. טוב בשנאי שיש לו רשום: input: 100-240V ~ 1.7A (1,7A) 50-60Hz output: 18.5V (18,5V)_ _ _ _ 3.5A(3,5A) 65W הנייד הוא : Hp Pavilion Ze4949EA שאלה עכשיו צריך שנאי מתח עליו כאשר אני טס לקנדה - ארה"ב ?? או לא? כי אני לא ממש מבין בזה? אם לא אז מה אני כן צריך לקנות אם לא אז איזה שנאי לקנות? כמו שאני יודע המתח שם זה 100-110V לא?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  3. Started by nehmia,

או קי אז אני ממש ממש רוצה לעשות מודינג למחשב יש לי שתי בעיות... אחד אין לי מושג מה לעשות.... ויש לי מלא חוטים מפוזרים במארז כמה שסידרתי עדיין הם ממש מפריעים

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by elad13net,

הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by -UltraV-,

תקשיבו שניה יש לי מסך של מחשבון....עכשיו אני רוצה לעשות את המודינג כמו שיש פה באתר מדריך לראות את המעלות וזה..... אז כתוב שיוצאים 16 יציאות מהמסך....עכשיו פה יש איזה 40 =\ מה שאני עושה עם זה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by EroSenin,

שלום לכולם אני חדש באתר למרות שנרשמתי לפני הרבה זמן. אני מקווה להשתלב פה יפה אני מתכנן פרוייקט די גדול בעוד שבועיים ואני עכשיו נמצא בתכנונים.. המארז שלי הוא hec 6920b בעל יכולת מודינג גדולה, הספק שלי הוא HX520W. אני צריך רעיונות מודינג למארז עלמנת לשפר את יכולת הקירור שלו ואת השקט שלו ואם אפשר גם את היופי שלו. הכילים נמצאים ברשותי. חשבתי בינתתים על הוצאת הגרילים של המארז והלבשת גומי U. מאורר עליון וחלון פרספקט בדלת המארז בעיצוב אישי. אשמח לעוד רעיונות!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. האם רגליות המארז (שפורסמו עליהם סקירה כאן באתר) מתאימות גם למארזי ריידמקס? RAIDMAX Scorpio 868 THX

8. Started by nimrodim,

שאלות לגבי לדים. ביקרתי באתר הבא לגבי לדים שונים: http://www.lsdiodes.com/ רציתי לדעת מספר דברים. 1. מה ה MCD "הנורמלי" לשימוש לתצוגה במחשבים לדוגמא POWER ON ופעילות ההרדיסק. 2. האם כאשר מריצים לד מלוח האם - למשל POWER ON וכדומה - עדיין צריך נגד ביניהם? 3. כמה מתח מספקים בד"כ החיבורים על לוח האם ללדים ולסויטצים. 4. אשמח לקבל מידע על כיצד להכין SWITCH ל POWERON ו RESET 5. בכמה נמכרים לדים וסויטצים בארץ? 6. "בתים" לסויטצים ולדים - היכן למצוא? עברתי על ה- MANUAL של לוח האם שלי - אבל לא רשום מתחים. יש רק את הדיאגרמה הבאה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. יש לי VCD שהביאו לי מסין וחשבתי אולי אפשר לעשות משהו עם המסך שלו. הנה כמה תמונות: יש משהו שאני חושב שיעשה בעיות: - המסך הוא לא שורות אלא (קשה להסביר..) כמו בטלפון שיש את הנורות האלו של הבטרייה זה קצת דומה רק שיש שם גם מספרים ואותיות (אני אביא תמונה יותר מאוחר שזה דולק) אז יש אפשרות או שלעזוב את זה?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. אז ככה שאלה ראשונה מה לדעתכם אפשר לעשות לפאנל כדי שלא יהיה כזה ריק ומכוער תמונה של הפאנל צמורפת שאלה שניה: אילתרתי תוך רבע שעה כונס אויר להיטסינק בשביל מאוור שיותר גדול ממנו .. עם מסקיןטייפ, התוצאה של הקירור מעולה מכמה ניסויים שונים אך מפחיד אותי האי יציבות שלו אין אפשר להכין כונס יותר יציב ועמיד עם חומרים שיש בבית ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אני רוצה לקחת מד חום לפרק אותו ולסים אותו במחשב עם אפשר! עם אפשר בבקשה מדריך!! תודה לעורים!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by approx,

אני רוצה לחבר מסך LCD ציבעוני במארז שיראה את מה שאני רואה במסך הרגיל מישהו מכיר את זה או מכיר מדריכם אשמך אם תביאו לי אותםם

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by bigblue,

התקנתי מאוורר של sunbeam עם לדים 80ממ בגג של המארז עכשיו כל פעם שאני מחבר אותו לחשמל המחשב לא נדלק אני די בטוח שהבעיה היא במאוורר עצמו אבל לא בטוח... מה עושים ???

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by yotam.m,

שלום. אני לא כל כך יודע אם אפשרי ולכן אני שואל רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר מאווורר 12V למפסק 3 מצבים שלרגל אחת יתחבר החוט הצהוב בספק ה12V. ולרגל השניה יתחבר 5V. ולחוט האמצעי אני אחבר אדמה. ראיתי שבכל המדריכים צריכים לחבר נגדים ולא כל כך הבנתי למה אם כבר בספק יש חוט אדום של 5V. אם זה אפשרי איך בערך אני יצטרך לחבר את החוטים למפסק ולמאוורר. ועוד משהו במדריכים כתוב שצריכים דיודה חד כיוונית. למה היא עוזרת והאם אפשר בלעדיה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. אני רוצה להשתמש עם ספק מחשב ישן כמטען או כמפעיל דברים שונים כגון מנועים ועוד שטויות. כולם יודעים שבספק של פנטיום אין כפתור חיצוני כמו בספקים הישנים מאוד. בקיצור אני מבקש עזרה בבירור הפינים של החיבור 20 פין על מנת לבנות כפתור

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by CyberBot,

מצאתי מארז פירקתי את סבא רבא שלו עכשיו נשארה רק השילדה מה אתם מציעים לי לעשות איתה?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by omri2423,

האם שני קבלים(או יותר) שמחוברים בצורה טורית,לדוגמא שני קבלים של 50uf שווים לקבל אחד של 100uf? עומרי

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. Started by skywriter,

אני צריך הצעה לשני מאווררים שקטים ויעילים של 120MM למארז. אחד מקדימה ואחד מאחורה. פתח היניקה של המאווררה קידמי יהיה פתוח ללא מסננים. אני לא רוצה לשמוע מאווררים ממרחק של מטר.ו

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by SpLiNtEr,

ש-לום. אני לפני מודינג שבו אני קונה 4-6 מאווררים. המאווררים באים רק עם חיבור מולקס (4Pin),והאמת - לא נראה לי שיש לי עוד 6 יציאות בספק בשבילהם. אז רציתי לדעת האם קיים בקר מולקס (כמו של המאוררים [3Pin]),או פשוט כבל שיפצל לי כבל של ספק לכמה יציאות. (יש לציין שכבר חיפשתי). בתודה,

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by E-rAzOr,

לא יודע למה אבל החיבורים של הספק עיצבנו אותי אז החלטתי לעשות חיבורים חדשים.... זה מה שיצא נישאר רק לצבוע את הספק וזהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  21. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  22. עיינתי בעמוד המדריכים ובכמה מדריכים שונים ברחבי האינטרנט בחיפוש אחרי מדריך בניית ריובאס פשוט... אשמח אם מישהו שמבין באלקטרוניקה יוכל להסביר לי מה החשיבות בשימוש במייצב מתח ומדוע אי אפשר לחבר את הנגד המשתנה פשוט בחיבור ישיר למאוורר?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני רוצה לבנות מכשיר פשוט שמסוגל לגלות איפה עובר זרם חשמלי בקיר ולא דווקה חשמל אפשר טלפון וכדומה אז רציתי אם אפשר שתתינו לי רעיונות איך לבנות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה. חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל. אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו? צירפתי תמונות של הכבלים.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by omri2423,

מישהו יכול לתת לי לינק למישהו שבנה GPS ויש הוראות בעיברית

• 4 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.