עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by SpLiNtEr,

ש-לום. אני לפני מודינג שבו אני קונה 4-6 מאווררים. המאווררים באים רק עם חיבור מולקס (4Pin),והאמת - לא נראה לי שיש לי עוד 6 יציאות בספק בשבילהם. אז רציתי לדעת האם קיים בקר מולקס (כמו של המאוררים [3Pin]),או פשוט כבל שיפצל לי כבל של ספק לכמה יציאות. (יש לציין שכבר חיפשתי). בתודה,

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by DannyBoy1904,

יש לי בבית מסך LCD שפרקתי מאיזה מכשיר בבית!.. עכשיו ריתי לדעת אם הוא מתאים למדריך שיש פה "המדריך השלם לצגי LCD למודינג" הנה תמונות שלו.. ד"א יש לו 14 פינים..

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by Natan_Rozen,

שלום, ברשותי מאוורר פשוט שמתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי לספק. ברצוני לשלוט עליו באמצעות התוכנה SPEED FAN, כדי לשלוט עליו אני צריך לחבר אותו ללוח, השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לאלתר משהו או לקנות איזה מתאם שיאפשר לי לחבר אותו ללוח ולשלוט עליו דרך התוכנה SPEED FAN, האם זה אפשרי או שצריך בשביל זה מאורר מיוחד? ???

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by elad13net,

הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by prince hadev,

קנייתי את המארז הזה לאחרונה פשוט אני רוצה לדעת אך אני יכול להחליף את הצד(הדלת) לשקופה ? ו גם אך אני עושה לו פולש? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה. חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל. אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו? צירפתי תמונות של הכבלים.

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  7. д813 : 12V,280mW д814д: 12v,340mW אני צריך את השמות של המקבילים שלהם בדיודות שחורות(של היום) שניהם דיודות סטביליטרוניות (Stabilitron diodes),אם זה עוזר במשהו. בבקשה,כמה שיותר מהר (:

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.

9. Started by approx,

אני רוצה לחבר מסך LCD ציבעוני במארז שיראה את מה שאני רואה במסך הרגיל מישהו מכיר את זה או מכיר מדריכם אשמך אם תביאו לי אותםם

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. יש לי צג בעל בקר HD44102CH ו בקר HD44105H והייתי רוצה לדעת האם אלת מן הסכמות הללו מתאימות לחיבור הצג שלי .....

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. שלום רב, אני מתכוון להתחיל לעשות מודינג ובהתחלה אני מתכוון לצבוע את המארז שברשותי... אז הנה אני שולח לכם הודעה ורוצה לשאול אותכם איזה צבעים הכי מתאימים למארז הבא: אז מה דעתכם? איזה צבעים הכי מתאימים לכל חלק של המארז? נ.ב. בכוונה צימלתי בשחור לבן כדי שלא תדעו באיזה צבעים הוא צבוע כדי שתאמרו לפי דעתכם איזה צבעים הכי מתאימים לו... >..<"

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  12. שלום, האורות ב-X-CONTROLLER שלי מהבהבים מנסיו באלטקוניקה אני חושד בפוטציומטר דפוק, יש לי עדין אחריות על המוצר, זה קורה לפעמים גם באחרים לא רק ב-1 ( מתוך 4) עזרו לאתר הבעיה תודה מראש אלי.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  13. שלום, לאחר שחיפשתי הרבה ולא מצאתי אני פונה לכאן. היכן אני יכול להזמין מהאינטרנט מחבר DSUB 9PIN נקבה כמו בתמונה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אני רוצה להשתמש עם ספק מחשב ישן כמטען או כמפעיל דברים שונים כגון מנועים ועוד שטויות. כולם יודעים שבספק של פנטיום אין כפתור חיצוני כמו בספקים הישנים מאוד. בקיצור אני מבקש עזרה בבירור הפינים של החיבור 20 פין על מנת לבנות כפתור

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by ori793,

אהלן, אני מעוניין ליצור פאנל מפרספקט למחשב שלי איפה שמחוברים הסידירומים. כידוע לכולכם יש שם מעין מכסים כאלה מפלסטיק, חשבתי לאחד אותם למכסה אחד מפרספקס אשר עליו אני אוכל לשים כל מה שאני רוצה. בכל אופן אני צריך ליצור משהו כמו בתמונה, השאלה היא איך אני יוצר את זה מפרספקט. כל עזרה תתקבל בברכה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by Andrey22,

איפה אני משיג חלון פרספקס חדש?

17. בעיקרון הרעיון ישן.. פשוט לא היה לי אקדח דבק כדי להדביק ת' פרספקס לעכבר. היום בסופו של דבר קניתי אקדח והדבקתי וסיימתי הכל בקבע שעה. אז ככה, כל מי שלא יודע כך ניראה העכר מקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150348.0 והוא היה ככה די הרבה זמן עד שנימאס לי. והופה! הבאתי במוד שוב. אז עכשיו זה נראה ככה: זה כשאני מצלם עם פלאש: ככה שהוא לא זז בחושך: וככה שהוא זז בחושך: באור רואים גם טוב אבל היה יותר קל לצלם בחושך. אז מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה. עריכה: ד"א לא הדבקתי ת' מככסה השין של העכבר אלא פשוט מצאתי בדיוק אותו עכבר רק עם גולה במגירת הזבל שלי. ואז חשבתי מה לעשות עם זה. :] ואני גם יודע שורוד זה סיסי אבל את מי זה מעניין?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. עיינתי בעמוד המדריכים ובכמה מדריכים שונים ברחבי האינטרנט בחיפוש אחרי מדריך בניית ריובאס פשוט... אשמח אם מישהו שמבין באלקטרוניקה יוכל להסביר לי מה החשיבות בשימוש במייצב מתח ומדוע אי אפשר לחבר את הנגד המשתנה פשוט בחיבור ישיר למאוורר?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  19. Started by TAsn,

שלום, יש לי IBM THINKPAD X20 הוא אחלה מתייחס אלי יפה וכנ"ל אני אליו, אבל בעייה אחת, הוא רועש בטירוף! חשבתי על זה שאולי שימון קל יטפל בעניין או לא יודע מה, אבל הרעש בלתי נסבל, אני רוצה לפרק ולנסות לסדר, מישהו ניסה לפרק לאפטופ בעבר? יכול להפנות אותי למקום שבו דנים בעניין? משהו? אני לא רוצה להרוס כלום =\

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  20. Started by skywriter,

אני צריך הצעה לשני מאווררים שקטים ויעילים של 120MM למארז. אחד מקדימה ואחד מאחורה. פתח היניקה של המאווררה קידמי יהיה פתוח ללא מסננים. אני לא רוצה לשמוע מאווררים ממרחק של מטר.ו

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by omri2423,

האם שני קבלים(או יותר) שמחוברים בצורה טורית,לדוגמא שני קבלים של 50uf שווים לקבל אחד של 100uf? עומרי

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. יש לי VCD שהביאו לי מסין וחשבתי אולי אפשר לעשות משהו עם המסך שלו. הנה כמה תמונות: יש משהו שאני חושב שיעשה בעיות: - המסך הוא לא שורות אלא (קשה להסביר..) כמו בטלפון שיש את הנורות האלו של הבטרייה זה קצת דומה רק שיש שם גם מספרים ואותיות (אני אביא תמונה יותר מאוחר שזה דולק) אז יש אפשרות או שלעזוב את זה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. יש שני מאוררים. הראשון-Vantec Tornado 92MM Case Fan השני-DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan רציתי לדעת איזה משניהם יותר טוב (רק מבחינת חוזק, לא מבחינת רעש) לפי הנתונים הראשון טוב יותר, אבל שמעתי שהדלתא הכי חזק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by nehmia,

או קי אז אני ממש ממש רוצה לעשות מודינג למחשב יש לי שתי בעיות... אחד אין לי מושג מה לעשות.... ויש לי מלא חוטים מפוזרים במארז כמה שסידרתי עדיין הם ממש מפריעים

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by -UltraV-,

תקשיבו שניה יש לי מסך של מחשבון....עכשיו אני רוצה לעשות את המודינג כמו שיש פה באתר מדריך לראות את המעלות וזה..... אז כתוב שיוצאים 16 יציאות מהמסך....עכשיו פה יש איזה 40 =\ מה שאני עושה עם זה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.