עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by dany_tab,

היי, קניתי 4 לדים UB וכשרציתי לבדוק אם הם עובדים חיברתי אותם עם נגד איך שצריך- חיברתי רק את ה + עם נגד 470 אום ולתדהמתי והוא עבד בלי שאני יחבר את ה -. איך זה קורה?[br]פורסם בתאריך: 29.03.2007 בשעה 19:12:02 זה היה בתוך מעגל לדים מהבהבים לפי מוזיקה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by lirantal,

מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by IAF.ofek,

שלום,יש לי בבית פלטת פרספקס+קיט התקנה, שקניתי לפני שנתיים ב-PCH (ז"ל מי שזוכר),אבל אין לי כלים מתאימים לחיתוך דלת המארז בבית (יש לקרוב משפחה שלי ג'קסו אבל אחד שמיועדל חיתוך עץ בלבד). אני מחפש מקום (מסגריה,מקוםפ של עבודות בפח וכו') שיוכל לחתוך לי את החלון בדלת בצורה טובה ומדוייקת לפי מידות רצויות. עדיף באזור השרון. אשמח עם תעזרו לי בעניין,תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  4. פירקתי מקלט רדיו קטן כזה ועכשיו אני רוצה לחבר במקום אוזניות רמקול קטן....איך אני יכול להעלות את המתח בחיבור של האוזניות בשביל שאנ יישמע יותר חזק???

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by DannyBoy1904,

יש לי בבית מסך LCD שפרקתי מאיזה מכשיר בבית!.. עכשיו ריתי לדעת אם הוא מתאים למדריך שיש פה "המדריך השלם לצגי LCD למודינג" הנה תמונות שלו.. ד"א יש לו 14 פינים..

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by Conroe,

אני רוצה לסדר את הכבלים במחשב שלי.. אני רוצה לדעת אם הצורה שבה אני אסדר את הכבלים נכונה: 1) כיבוי המחשב 2) ניתוק המחשב מהחשמל 3) פתיחת צד המחשב 4) ניתוק הכבלים מלוח האם 5) ניקוי מאווררים 6) החזרת המאווררים למקומם 7) החזרת הכבלים למקומם 8) סגירת צד המחשב 9) הפעלת המחשב מחדש ועוד דבר: אני אצטרך להיכנס לביוס שוב אחרי זה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by CyberBot,

מצאתי מארז פירקתי את סבא רבא שלו עכשיו נשארה רק השילדה מה אתם מציעים לי לעשות איתה?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by arkadur,

הרכבתי מסך LCD למחשב ואף תוכנה לא מזהה אותו!! הוא מציג רק איתחול (הצגת שורה ראשונה...) מה אני עוד צריך להתקין??? (תוכנות, דרייברים) המסך בבקר HD44780

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  9. Started by efergan7,

יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by EroSenin,

שלום לכולם אני חדש באתר למרות שנרשמתי לפני הרבה זמן. אני מקווה להשתלב פה יפה אני מתכנן פרוייקט די גדול בעוד שבועיים ואני עכשיו נמצא בתכנונים.. המארז שלי הוא hec 6920b בעל יכולת מודינג גדולה, הספק שלי הוא HX520W. אני צריך רעיונות מודינג למארז עלמנת לשפר את יכולת הקירור שלו ואת השקט שלו ואם אפשר גם את היופי שלו. הכילים נמצאים ברשותי. חשבתי בינתתים על הוצאת הגרילים של המארז והלבשת גומי U. מאורר עליון וחלון פרספקט בדלת המארז בעיצוב אישי. אשמח לעוד רעיונות!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  11. שלום, האורות ב-X-CONTROLLER שלי מהבהבים מנסיו באלטקוניקה אני חושד בפוטציומטר דפוק, יש לי עדין אחריות על המוצר, זה קורה לפעמים גם באחרים לא רק ב-1 ( מתוך 4) עזרו לאתר הבעיה תודה מראש אלי.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  12. אז ככה, ה-DVD הנייד התקלקל (החיבור נהרס איפה שזה מתקפל כל הזמן, עברו שנתיים אין מה לעשות) ככה שזה לא מראה תמונה אלה קווים שבורים של תמונות. לתקן אני לא הולך, אז חשבתי על כיוון אחר. להוציא את המסך מהמכשיר ולסדר אותו שיהיה פעיל כמסך בפני עצמו למקור וידאו אחר. השאלה האם זה אפשרי בצורה כלשהי? הנה תמונה (איכות סלולארי מצטער) http://img361.imageshack.us/img361/5589/dsc070004gg5.jpg

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  13. עד כה רק צפיתי והתרשמתי מהאתר ובעיקר מהמודינג כעט ברצוני לשאול? קניתי והרכבתי פאנל קידמי של:ENERMAX - MULTI FUNCTION PANEL האם מישהו מכיר ויכול להדריך אותי בפונקציות הקימות? ב ת ו ד ה מ ר א ש ושוב כל הכבוד לכולם [br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 17:17:37 נזכרתי להוסיף תמונה :[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. האם אני יוכל ליצור כבל שיחבר את חיבור ה-VGA של הכרטיס מסך אל יציאת COMPONENT? אני מצאתי את האתר (הזה) ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים... אני יוכל לחבר כרטיס מסך ישן מאד לטלוויזיה (כמובן שהיא תומכת ב-COMPONENT)? יש למישהו רעיון אחר איך לעשות את זה או כבלים אחרים או כל דבר...

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by Andrey22,

איפה אני משיג חלון פרספקס חדש?

16. שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר קרוב מדריך נוח להכנת מאוורר מואר בלדים ממאוורר רגיל. זה חשוב לי מאוד היות והאיש עצמו יקר לי מאוד ועשה בשבילי לא מעט, ואם אני יכול אני אשמח לעזור לו גם. המדריך צריך להיות באנגלית (או כמובן מדריך עם תמונות מובנות) בגלל שהאיש הנכבד, דובר אנגלית בלבד. כמו כן אינו מומחה, ולכן כמה שהדרך פשוטה יותר כך טוב יותר. תודה לכולם, ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם .! חשבתי על להוסיף כמה לדים מתחת למקלדת שיראה יפה איפה נמצא חיבור / חוט , שאני יוכל לחבר אליהם את הלדים?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. שלום השגתי מסך תצוגה של מדפבת HP4200 (למי שמכיר) ויש לו חיבור ל20 חוטים - חיפשתי במדריך של הרכבת צגים דומים לזה אבל לא מצאתי מסך כזה - כולם הם מסכים של 16 חוטים ומתחברים עם כבל פרללי - יש למישהו מושג איך אפשר לחבר את המסך הזה? רשום מאחורי המסך על הלוח עצמו LCM-WM001 WM001-PCB REV1.4

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by guyyug,

היתי רוצה להבין את המעגל הזה אני לא למדתי אלקטרוניקה בשום מקום אז בבקשה לתת הסברים רציניים לא בסיגנון "הרכיב הזה טרנזיסטור " אני יודע לקרא סירטוטים אבל רוצה להבין למה השתמשו ברכיב הזה ומה הוא עושה http://www.web-ee.com/Schematics/LED%20Flashlight/LEDflashlight.htm

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  20. זה מסך VFD שהוצאתי מתוך DVD השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש בו בתור LCD? או שזה אבוד? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by eegg,

חיברתי את השקע של העכבר לתוך לד מאוד גרוע ממשחק ישן קבלו (מצטער על איכות התמונות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by ohad2890,

אני חדש בכל הנושא הזה של מודינג... אז אני רוצה לדעת איך קוראים לחלון השקוף הזה?כאילו מה השם של הפלסטיק הזה(או מה שזה יהיה) ועוד שאלה מאיפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה מאוד לעוזרים!!!...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

שלום... אני מחפש נואשות מדריך כלשהו שיכול לתאם איכשהו את השלט rm-mz4r לנוקיה אם מישהו מכיר דרך אני אשמח לשמוע...

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by nimrods,

איפה אני יכול לקנות לדים באזור המרכז?? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי חנות שיש שם בדוק?? תודה..!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  25. יש שני מאוררים. הראשון-Vantec Tornado 92MM Case Fan השני-DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan רציתי לדעת איזה משניהם יותר טוב (רק מבחינת חוזק, לא מבחינת רעש) לפי הנתונים הראשון טוב יותר, אבל שמעתי שהדלתא הכי חזק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים