אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אני קונה אולטרה או לדים ? איך מחברים ?? האים זה סוללות או עם כבלים מיוחדים לזה ? האים בשביל מאוורר עם "אורות" לדים שהיה משהו מגניב צריך להחליף מאוורר או לשנות בו משהו ?? :yelclap: :xyxthumbs: משהו יכול לעזור לי או ליעץ לי עם אולטרות במקלדת כי היא שחורה ואני משחק בדרך כלל בלילה .. טוב תודה מראש ..חנן ..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מצאתי מארז פירקתי את סבא רבא שלו עכשיו נשארה רק השילדה מה אתם מציעים לי לעשות איתה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אוקי, אז אני בונה מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות 1)האם יש חברות שמוכרות קוביות פרספקס (או כל צורה מרובעת אחרת) ולא רק לוחות? 2)עם איזה דבק אני מדביק לוחות פרספקס? האם כל דבק יתאים? ומה מבחינת איטום? צריך להדביק ואז לעבור עם סיליקון? (היופי לא ממש חשוב כי המיכל פנימי) 3)במיכל יש פתח יציאה למים ופתח כניסה ואני שם פיטינגים (נראה לי זה השם) בכל אחד מהם, האם יש חשיבות גדול למיקום? מטעמי נוחות אני מעוניין שהמיקום של פתח היציאה יהיה למעלה (מעל מיכל היציאה של המשאבה) ופתח הכניסה יהיה בצד...הםא ביצועי המערכת נפגעים דרמטית עקב כך? 4)המלצה על בלוק קירור מים למעבד (סוקט 775)
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. אני לא כל כך יודע אם אפשרי ולכן אני שואל רציתי לדעת האם אני אוכל לחבר מאווורר 12V למפסק 3 מצבים שלרגל אחת יתחבר החוט הצהוב בספק ה12V. ולרגל השניה יתחבר 5V. ולחוט האמצעי אני אחבר אדמה. ראיתי שבכל המדריכים צריכים לחבר נגדים ולא כל כך הבנתי למה אם כבר בספק יש חוט אדום של 5V. אם זה אפשרי איך בערך אני יצטרך לחבר את החוטים למפסק ולמאוורר. ועוד משהו במדריכים כתוב שצריכים דיודה חד כיוונית. למה היא עוזרת והאם אפשר בלעדיה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום מה המקסימום BaudRate שאפשר לקבל בעזרת שני מיקרו-בקרים שיתקשרו ב-IR? נניח שהמיקרו-בקרים יושבים קרוב מאד אחד לשני, למשל מרחק של 10cm.. תודה card
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מאוורר פשוט שמתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי לספק. ברצוני לשלוט עליו באמצעות התוכנה SPEED FAN, כדי לשלוט עליו אני צריך לחבר אותו ללוח, השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לאלתר משהו או לקנות איזה מתאם שיאפשר לי לחבר אותו ללוח ולשלוט עליו דרך התוכנה SPEED FAN, האם זה אפשרי או שצריך בשביל זה מאורר מיוחד? ???
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
פירקתי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3. יש לי קופסת עץ שבאו בה 3 בקבוקי יין. ניסיתי להרכיב את המחשב בתוך הקופסא אבל אין בה מספיק מקום. על מה אתם ממליצים כמארז? אני רק רוצה לצבור ניסיון בדברים האלה בחיים לא התעסקתי עם מודינג
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של ?T?thermaltake SViking VA4000BWS? ,כשה קניתי את המחשב מיקמו לי את חישן הטמפרטורה ליד הארדיסק, והארדיסק זה אחד הרכיבים החמים במחשב ,רציתי לישאול עים זה בסדר שזה שם ,בגלל שהחישן מראה את הטמפרטורה של כל המארז אים זה בסדר אז סבבה ,אים מישהו ימליץ לי על מקום אחר אני ישמח תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
האם אפשרי? ספספקציות מאוורר הVF900 הן 12V על 0.14A ואילו המאוורר המקורי שבא עם הכרטיס דורש 0.21A על 12... זה הכרטיס והמאוורר , השאלה אם אני יכול מבחינה חשמלית לחבר את המאוורר לחיבור החשמל שעל הכרטיס (בצד שמאל של התמונה) *אגב נראה לי מאוד תמוהה שהמאוורר הקטן הג'ינרי שבא עם הכרטיס דורש יותר זרם מאשר הVF900 של זלמן.. שמשהו יפריך לי את זה מדעית...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני רוצה לבנות מכשיר פשוט שמסוגל לגלות איפה עובר זרם חשמלי בקיר ולא דווקה חשמל אפשר טלפון וכדומה אז רציתי אם אפשר שתתינו לי רעיונות איך לבנות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית פלטת פרספקס+קיט התקנה, שקניתי לפני שנתיים ב-PCH (ז"ל מי שזוכר),אבל אין לי כלים מתאימים לחיתוך דלת המארז בבית (יש לקרוב משפחה שלי ג'קסו אבל אחד שמיועדל חיתוך עץ בלבד). אני מחפש מקום (מסגריה,מקוםפ של עבודות בפח וכו') שיוכל לחתוך לי את החלון בדלת בצורה טובה ומדוייקת לפי מידות רצויות. עדיף באזור השרון. אשמח עם תעזרו לי בעניין,תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
לא משנה טעות שלי, אפשר למחוק/לנעול את האשכול[
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה דרמל כדי לעשות מוד ויש לי עד 300 ש"ח. איזה ואיפה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו יודע למה משמש החלק הזה ומה יקרה אם אני יפרק אותו? http://img18.imageshack.us/img18/3249/img11228mn.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2696/img11136ef.jpg
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
בעיקרון הרעיון ישן.. פשוט לא היה לי אקדח דבק כדי להדביק ת' פרספקס לעכבר. היום בסופו של דבר קניתי אקדח והדבקתי וסיימתי הכל בקבע שעה. אז ככה, כל מי שלא יודע כך ניראה העכר מקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=150348.0 והוא היה ככה די הרבה זמן עד שנימאס לי. והופה! הבאתי במוד שוב. אז עכשיו זה נראה ככה: זה כשאני מצלם עם פלאש: ככה שהוא לא זז בחושך: וככה שהוא זז בחושך: באור רואים גם טוב אבל היה יותר קל לצלם בחושך. אז מה דעתכם? אשמח לקבל כל תגובה. עריכה: ד"א לא הדבקתי ת' מככסה השין של העכבר אלא פשוט מצאתי בדיוק אותו עכבר רק עם גולה במגירת הזבל שלי. ואז חשבתי מה לעשות עם זה. :] ואני גם יודע שורוד זה סיסי אבל את מי זה מעניין?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש קבל ענקי שיספק לי ללד 3 וולט השאלה היא כמה זמן לוקח לקבל לפרוק את כל המתחים שהוא צוור? האם אני יכול להשתמש בקבל כמו שני בטרייות אצבע?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
נמצא ברשותי כרטיס TV של FLY VIDEO הכרטיס מגיע עם עינית אינפרא אדום לשליטה על התחנות ועל הוידאו האם ישנה אפשרות דרך העינית יהיה אפשר לשלוט על כל המחשב בעוצמת הווליום או להעביר שיר וכדומה ז"א לא רק בזמן הפעלת התוכנה של TV אלא בכל מצב בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי מערכת קולנוע וגיימינג הכוללת - מחשב HTPC , מגבר חזק , DVD,ממיר , XBOX . כל הרכיבים יכנסו למזנון סגור (שיש בו פתי איוורור רק בצד התחתון שלו (עומד בסלון). השאלה שלי היא איך אני יכול לחבר מאווררים לפתחי איוורור ע"מ שישאבו את החום (כי החום עולה למעלה) ואיך אני מחבר טרמוסטט כדי שהמאווררים יעבדו רק מטמפ' מסויימת ולא כל הזמן? אני חשבתי לחבר אותם לחשמל של הספק של המחשב אבל אין לי רעיון עם הטרמוסטט. אשמח לשמוע רעיונות אחרים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון להתחיל לעשות מודינג ובהתחלה אני מתכוון לצבוע את המארז שברשותי... אז הנה אני שולח לכם הודעה ורוצה לשאול אותכם איזה צבעים הכי מתאימים למארז הבא: אז מה דעתכם? איזה צבעים הכי מתאימים לכל חלק של המארז? נ.ב. בכוונה צימלתי בשחור לבן כדי שלא תדעו באיזה צבעים הוא צבוע כדי שתאמרו לפי דעתכם איזה צבעים הכי מתאימים לו... >..<"
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-