עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by iyehuda,

יפה לא ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by ratzabi,

בעתיד אני רוצה לבנות צג כזה על המארז שלי. יש תוכנה שמאפשרת לרשום דרכה מה יופיע בצג, או לבחור מה הוא יראה (Temp' CPU/RPM/כל מני שטויות)?? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. Started by CyberBot,

מצאתי מארז פירקתי את סבא רבא שלו עכשיו נשארה רק השילדה מה אתם מציעים לי לעשות איתה?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by Dr__MIKO,

אוקי הכותרת מפגרת אבל מייד אני מסביר שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מן שורה של לדים שידלקו אחד אחרי השני וכך יצרו אפקט של "תנועה" של אור... איזה רכיב אני צריך כדי לגרום ללד אחד כל פעם להאיר? (צריך גם איזה גורם משהה בין לד ללד) תודה מראש, תום

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by arkadur,

הרכבתי מסך LCD למחשב ואף תוכנה לא מזהה אותו!! הוא מציג רק איתחול (הצגת שורה ראשונה...) מה אני עוד צריך להתקין??? (תוכנות, דרייברים) המסך בבקר HD44780

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  6. כל חוטי ה-Molex אצלי קצרים אני רוצה לסדר ולהצמיד אותם לפח ולצדדים של המארז עם איזולירבנד אבל הם קצרים מידי איפה אפשר להשיג ארוכים יותר ?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  7. שלום, האורות ב-X-CONTROLLER שלי מהבהבים מנסיו באלטקוניקה אני חושד בפוטציומטר דפוק, יש לי עדין אחריות על המוצר, זה קורה לפעמים גם באחרים לא רק ב-1 ( מתוך 4) עזרו לאתר הבעיה תודה מראש אלי.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by dima243,

רציתי לדעת עם יש לכם פרות על לוח האם asus p4r800-vm בבקשה תודה על היתעינות ותודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by DannyBoy1904,

יש לי בבית מסך LCD שפרקתי מאיזה מכשיר בבית!.. עכשיו ריתי לדעת אם הוא מתאים למדריך שיש פה "המדריך השלם לצגי LCD למודינג" הנה תמונות שלו.. ד"א יש לו 14 פינים..

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by guyyug,

היתי רוצה להבין את המעגל הזה אני לא למדתי אלקטרוניקה בשום מקום אז בבקשה לתת הסברים רציניים לא בסיגנון "הרכיב הזה טרנזיסטור " אני יודע לקרא סירטוטים אבל רוצה להבין למה השתמשו ברכיב הזה ומה הוא עושה http://www.web-ee.com/Schematics/LED%20Flashlight/LEDflashlight.htm

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. אני מניח שחיברתי משהו לא נכון כי המאורר לא עובד.... השאלה היא אם צריך לחבר משהו אחרת (כנראה שכן, כי ככה זה לא עובד....) והאם יש צורך לחבר גם את החוט הלבן? אני מניח שה"נגד" צריך להישאר בחיבור כי הוא גורם לסל"ד נמוך. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by carman6,

האם אפשר להפוך כל מחשב לHTPC או שיש לו סטנדרט מסוים? לא אכפת לי שזה יהיה מחשב לא כל כך מוצלח אבל שיתפקד כמו מחשב HTPC. ברשותי מחשב ישן מבוסס פנטיום 2... אני חושב שאני יכול להשיג פנטיום 3 אחד אבל כרגע יש לי פנטיום 2 שאני יכול להפוך אותו... האם ניתן להפוך אותו למחשב HTPC (אפילו שיהיה גרוע...)? אם כן, תפנו אותי למדריך או הסבר איך עושים זאת די בכללי... בבקשה... תודה לכל העוזרים, שמעון

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by אלעד6,

יש לי לדים UB 3V... ואני לא ממש מבין באלקטרוניקה.... יש לי בבית נגדים 470 אום ורציתי לדעת אם שני המעגלים הבאים זהים... ואם לא אז למה?.... פשוט יש לי בניה שאני צריך לעשות ואני לא יכול יכול לבנות אז זה שעל כל לד יהיה נגד ואני לא יכול לבנות מעגל בטור. אני צריך להגיע למצב כזה.... אם זה אפשרי....

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by omripel,

כותרת..

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  15. יש שני מאוררים. הראשון-Vantec Tornado 92MM Case Fan השני-DELTA 92MM FFB0912EHE Case Fan רציתי לדעת איזה משניהם יותר טוב (רק מבחינת חוזק, לא מבחינת רעש) לפי הנתונים הראשון טוב יותר, אבל שמעתי שהדלתא הכי חזק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by IAF.ofek,

שלום,יש לי בבית פלטת פרספקס+קיט התקנה, שקניתי לפני שנתיים ב-PCH (ז"ל מי שזוכר),אבל אין לי כלים מתאימים לחיתוך דלת המארז בבית (יש לקרוב משפחה שלי ג'קסו אבל אחד שמיועדל חיתוך עץ בלבד). אני מחפש מקום (מסגריה,מקוםפ של עבודות בפח וכו') שיוכל לחתוך לי את החלון בדלת בצורה טובה ומדוייקת לפי מידות רצויות. עדיף באזור השרון. אשמח עם תעזרו לי בעניין,תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. אהלן חברה מה קורה ? יש לי שאלה בקשר לחיבור מסך של מחשב נייד שפירקתי והוא תקין האם יש מצב בכלל לחבר אותו איך שהו למחשב השולחני ? או למשו שיתן לי תצוגה דרכו ? אם כן אני אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by nehmia,

או קי אז אני ממש ממש רוצה לעשות מודינג למחשב יש לי שתי בעיות... אחד אין לי מושג מה לעשות.... ויש לי מלא חוטים מפוזרים במארז כמה שסידרתי עדיין הם ממש מפריעים

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by dany_tab16,

יש לי את המסך הזה: הוא של המצלמה הדיגיטלית הישנה שלי שנשברה. אפשר איכשהו לחבר אותו למחשב? או כדי שיציג את מה שהמסך הרגיל של המחשב מציג או טמפרטורה? הנה ה DATA: ftp://ftp.prosoft.ru/pub/Hardware/SHARP/Displays/lcd_line_up.pdf המסך הזה נקרא sharp ls018a8gs04

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  20. Started by Natan_Rozen,

שלום, ברשותי מאוורר פשוט שמתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי לספק. ברצוני לשלוט עליו באמצעות התוכנה SPEED FAN, כדי לשלוט עליו אני צריך לחבר אותו ללוח, השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לאלתר משהו או לקנות איזה מתאם שיאפשר לי לחבר אותו ללוח ולשלוט עליו דרך התוכנה SPEED FAN, האם זה אפשרי או שצריך בשביל זה מאורר מיוחד? ???

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by elad13net,

הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by Snirs69,

כתוב שכשצובעים את המארז אז צריך קודם לנקות אותו משומנים ולכלוך. אז השאלה שלי היא האם צריך לנקות אותו עם חומר כולשהו? או שפשוט עם סמרטות ומים? תודה מראש, שניר.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by ohad2890,

אני חדש בכל הנושא הזה של מודינג... אז אני רוצה לדעת איך קוראים לחלון השקוף הזה?כאילו מה השם של הפלסטיק הזה(או מה שזה יהיה) ועוד שאלה מאיפה אפשר לקנות את זה? תודה רבה מאוד לעוזרים!!!...

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by nimrods,

איפה אני יכול לקנות לדים באזור המרכז?? חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי חנות שיש שם בדוק?? תודה..!

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by efergan7,

יש לי מצלמה של nokia 6680 ואני רוצה לדעת אם יש איזה מעגל שאני יכול לבנות שיהיה אפשר לראות דרך USB

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים