אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אוקי הכותרת מפגרת אבל מייד אני מסביר שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מן שורה של לדים שידלקו אחד אחרי השני וכך יצרו אפקט של "תנועה" של אור... איזה רכיב אני צריך כדי לגרום ללד אחד כל פעם להאיר? (צריך גם איזה גורם משהה בין לד ללד) תודה מראש, תום
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני רוצה לבנות מכשיר פשוט שמסוגל לגלות איפה עובר זרם חשמלי בקיר ולא דווקה חשמל אפשר טלפון וכדומה אז רציתי אם אפשר שתתינו לי רעיונות איך לבנות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תגידו יש אולי איזה תוכנה או איזה דרך לעלות את מהירות הסיבובים של המאורר? וגם יש דרך לשים מאוור בדרך ביתית על כ.מ ג'י פורס 5300 של ניוודיה? (להדביק או משהו)
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי עוד מסך מחשב עכשיו ראיתי בפורום שמלא אנשים מחברים מסך LCD קטן השאלה שלי היא איך אני מחבר מסך של מחשב במקום מסך LCD
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
איפה צריך לעשות את החורים בפרספקס על מנת לקבל תאורה טובה על החריטה? אם לא קשה להביא תמונה שמראה איך זה נראה .
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
או קי אז אני ממש ממש רוצה לעשות מודינג למחשב יש לי שתי בעיות... אחד אין לי מושג מה לעשות.... ויש לי מלא חוטים מפוזרים במארז כמה שסידרתי עדיין הם ממש מפריעים
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי משטח פרספקס ושבלונה של ציור ואני רוצה לחרוט את הציור על הפרספקס ולהאיר את זה עם לדים איך אני חורט עם דרמל או עם סקין יפני :s05: :s05: תוזה רבה למי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו יודע למה משמש החלק הזה ומה יקרה אם אני יפרק אותו? http://img18.imageshack.us/img18/3249/img11228mn.jpg http://img18.imageshack.us/img18/2696/img11136ef.jpg
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום השגתי מסך תצוגה של מדפבת HP4200 (למי שמכיר) ויש לו חיבור ל20 חוטים - חיפשתי במדריך של הרכבת צגים דומים לזה אבל לא מצאתי מסך כזה - כולם הם מסכים של 16 חוטים ומתחברים עם כבל פרללי - יש למישהו מושג איך אפשר לחבר את המסך הזה? רשום מאחורי המסך על הלוח עצמו LCM-WM001 WM001-PCB REV1.4
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מאוורר פשוט שמתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי לספק. ברצוני לשלוט עליו באמצעות התוכנה SPEED FAN, כדי לשלוט עליו אני צריך לחבר אותו ללוח, השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לאלתר משהו או לקנות איזה מתאם שיאפשר לי לחבר אותו ללוח ולשלוט עליו דרך התוכנה SPEED FAN, האם זה אפשרי או שצריך בשביל זה מאורר מיוחד? ???
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי IBM THINKPAD X20 הוא אחלה מתייחס אלי יפה וכנ"ל אני אליו, אבל בעייה אחת, הוא רועש בטירוף! חשבתי על זה שאולי שימון קל יטפל בעניין או לא יודע מה, אבל הרעש בלתי נסבל, אני רוצה לפרק ולנסות לסדר, מישהו ניסה לפרק לאפטופ בעבר? יכול להפנות אותי למקום שבו דנים בעניין? משהו? אני לא רוצה להרוס כלום =\
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לשני מאווררים שקטים ויעילים של 120MM למארז. אחד מקדימה ואחד מאחורה. פתח היניקה של המאווררה קידמי יהיה פתוח ללא מסננים. אני לא רוצה לשמוע מאווררים ממרחק של מטר.ו
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי מעבד E6300 (1.86ghz , לוח אם GIGABYTE - 965DQ6 , זכרון 2 סטיקים של 1 ג'יגה של קינגסטון 667 VALUE אני כרגע הבאתי את המעבד לאיזור 2.4 GHZ ( באס 342) , נראה לי שאפשר יותר , אולם הזכרונות יגבילו אותי אני כרגע ביחס של 1:1 עם הזכרונות דהיינו הם כרגע עובדים במהירות של 684MHZ . חיפשתי בביוס אפשרות להורדת היחס אבל לא ראיתי , האם אמור להיות בלוח הזה? מה ניתן לעשות בכדיי להמשיך לעלות את הבאס מבלי להתקע בגלל הזכרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה. חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל. אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו? צירפתי תמונות של הכבלים.
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כל חוטי ה-Molex אצלי קצרים אני רוצה לסדר ולהצמיד אותם לפח ולצדדים של המארז עם איזולירבנד אבל הם קצרים מידי איפה אפשר להשיג ארוכים יותר ?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, האורות ב-X-CONTROLLER שלי מהבהבים מנסיו באלטקוניקה אני חושד בפוטציומטר דפוק, יש לי עדין אחריות על המוצר, זה קורה לפעמים גם באחרים לא רק ב-1 ( מתוך 4) עזרו לאתר הבעיה תודה מראש אלי.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ש-לום. אני לפני מודינג שבו אני קונה 4-6 מאווררים. המאווררים באים רק עם חיבור מולקס (4Pin),והאמת - לא נראה לי שיש לי עוד 6 יציאות בספק בשבילהם. אז רציתי לדעת האם קיים בקר מולקס (כמו של המאוררים [3Pin]),או פשוט כבל שיפצל לי כבל של ספק לכמה יציאות. (יש לציין שכבר חיפשתי). בתודה,
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה דרמל כדי לעשות מוד ויש לי עד 300 ש"ח. איזה ואיפה לקנות?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הנגד הוא בעצם בא לחליש את הזרם נכון? או שאני טועה..? דוגמה: מנוה של 12 V אם נשים נגד הוא יחליש את העוצמה שלה ל5 V? או שאני דפוק?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
פירקתי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 3. יש לי קופסת עץ שבאו בה 3 בקבוקי יין. ניסיתי להרכיב את המחשב בתוך הקופסא אבל אין בה מספיק מקום. על מה אתם ממליצים כמארז? אני רק רוצה לצבור ניסיון בדברים האלה בחיים לא התעסקתי עם מודינג
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מניח שחיברתי משהו לא נכון כי המאורר לא עובד.... השאלה היא אם צריך לחבר משהו אחרת (כנראה שכן, כי ככה זה לא עובד....) והאם יש צורך לחבר גם את החוט הלבן? אני מניח שה"נגד" צריך להישאר בחיבור כי הוא גורם לסל"ד נמוך. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב אז אני אתחיל מזה שאצלי כל הלדים מחוברים בלי שום נגד ישירות לספק ל5V שזה גם המתח של הלדים.. עכשיו לא הבנתי למה לד צריך נגד?? אם הוא היה מקבל 12\7 וולט הוא היה צריך נגד..אבל הוא מקבל כמה שהוא צריך אז למה הנגד?? אצלי הלדים פועלים מעולה בלי שום נגדים ועדיין לא נשרף לי שום לד.. תענו לי על השאלה כי לא הבנתי בידיוק מהמדריך שיש באתר על לדים ונגדים
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קנייתי את המארז הזה לאחרונה פשוט אני רוצה לדעת אך אני יכול להחליף את הצד(הדלת) לשקופה ? ו גם אך אני עושה לו פולש? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רק תחלון עצמו.....יש דבר כזה?..... אני ראיתי מארז עם חלון בצד של SPL NEON007 ב130 שקל בלי ספק.... שווה נכון?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-