עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by wow,

http://www.mnpctech.com/GalDeuce.html או אולי איפה יש להשיג מדבקות כאלו. לא מדהים?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

יש חנות אלקטרוניקה קטנה בחיפה (באיזור "הימאים") ואני לא ממש יכול להתיעץ איתם ולשאול שאלות, רק לבקש רכיב מסויים, ולקוות שיהיה להם את זה עכשיו יש לי כמה מאוררי לדים, 0.15A רציתי לדעת איזה מתג ON\OFF אני אמור לבקש ואם יש כל מיני סוגים ושטויות... תודה (:

• 65 תגובות
    • 7.4k צפיות
  3. ראיתי פה לא מזמן איזה קישור שמישהו שם לאיזה אתר ישראלי עם גרילים יפים אבל אני לא מוצא אותו. מישהו אולי יודע ?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן איזה תאורה כדאי לשים אני חשבתי על לשים נאון אחד למעלה ואחד למטה אבל חבר שלי אומר שעדיף לשים לדים לדים בכלל יכולים להאיר חלון שלם? וד"א כמה עולה לד כחול?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MacGyver,

אם אני מחבר ללוח הלחמות 5V ואז נגד שיגרום לזה שיזרמו שם 3.3ה אז לכל אורך הפס נחושת יזרום 3.3V גם אם אני יחבר כמה דברים? איתן

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  6. אני צריך קודם לשייף אותו? ואם כן אז עם מה ואיזה סוג צבע זה?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי את המארז הזה ואני רוצה לחתוך בו חלון מהצורה הזו: איך אני עושה את זה או אם אתם מכירים מישהו שיוכל לעשות את זה בצורה מ ק צ ו ע י ת.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

שלום יש לי FAN גדול רשום 12V 0.74 AMPERES מישהו אמר לי ליקנות נגד של 220 אוהם אבל זה לא מתאים אני רוצה להשאיר אותו דולק על 1000 סל"ד (הו 5500 סל"ד)

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by infer73,

טוב ככה, נכנסתי לי לפנדה לבדוק את ההזמנה שלי וראיתי שם במקרה את המוצר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6630 עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה יעיל? ואם כן, אז איך אפשר לעשות דבר כזה בעצמי בבית? ואם מישהו יכול להביא מדריך מפורט (אפילו באנגלית) זה יהיה מאוד נחמד מצידו (זאת הסיבה ששמתי את זה בפורום הזה,ולא בפורום קירור,אם המנהל חושב שמתאים,שיעביר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BigFart,

אוקי חברה שלום! אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות! אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי! כמה עולה לקנות פרספקס? סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Thermaltake 4-Channel VR Fan Kit with 3.5' Speed Control Panel A1873 Thermaltake Xcontroller A2140 Drive Bay Kit Vantec EZ-Grip Molex Red THERMALTAKE FIREBALL - A1858 SUNBEAM EL side panel - Alien SUNBEAM EL side panel - Biohazard וכמה שאלות: האם יש ערכת 'סליבינג' שמכילה כמה סוגים של צבעים (כחול,אדום,ירוק) ולא צבע אחד בלבד? ואיזה כבל S-ATA רגיש לUV כדאי לקנות (להרד דיסק) וכבל ATA רגיש לUV לפלופי ולצורב (אין דיוידי\סידירום בנתיים) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן קודם כל לאדעתי איזה כותרת לשים אז שתראו את התראד תגידו לי אני מחפש כל מיני תמונות כאלו שאפשר בעזרתן לחרוט על מארזים........ אפשר לקבל כמה?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by moked,

יש לי מחשב P4,שאני משתמש בו כמן htpc. חבר שלי העלה רעיון להכניס אותו לתוך מארז של DVD ישן שאני לא משתמש בו(הוא ישן והוא די רחב). הבעיה שלי היא איך לסדר שכרטיסי הPCI לא "יבלטו" החוצה מן המארז,מכיוון שאני הולך להניח את לוח האם. מישהו יודע האם ישנם כבלים אשר מתחברים בצד אחד של הPCI ובצד השני ניתן לחבר כרטיס ,או שיש פתרון זמין אחר?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

שלום.. יש לי מונה הדומה למונה של המים, החשמל וכו'.... במונה יש גלגל אשר מסתובב וכך המונה עולה. האם אפשר להאיט את מהירות סיבוב הגלגל על ידי כך שאני אשים מגנט מבחוץ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by zurkin1232,

רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון בהדבקה של שני לוחות פרספקס אחד לשני. שמעתי שיש דבק מיוחד שנקרא "מלט" (Cement)...

• 16 תגובות
    • 8.7k צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=5077 מישהו יכול לתת לי ביקורות אני יוסיף את זה להזמנה שלי מחר אם הוא יהיה טוב כי אני צריך שיהיה לי מקדימה שלוש יציאות כאלה של קול ובכלל יש לו מה שאני צריך בול אבל אני רוצה ביקורות תודה :xyxthumbs:

17. שלום לכולם! אני מתכוון להכי את " אלמנט התאותרה הפשוטה" הנה לינק אליה http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled6.php שאלתי היא איפה אני מחבר תלדים????? איפה ש חיברנו את החוטים השחור והאדום רק בצד השני? תודה לכ מי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by infer73,

טוב ככה, היה בא לי היום לעשות משהו במחשב שלי אז רציתי להעביר את היציאות סאונד לקדימה של המחשב לפאנל הקדמי אז ככה, פירקתי רמקולים ישנים והוצאתי מהם את היציאה של החיבור אוזניות בלי בעיה ובלי לשבור שום דבר עכשיו הצלחתי לחבר את הכל בסדר וזה עובד כשאני מחבר רמקולים עדיין לא ניסיתי לחבר אוזניות כי אין לי בנמצא כרגע אבל אני אנסה יותר מאוחר בכל מקרה, כשאני מחבר מיקרופון זה לא עובד בלי ה"חוט מאריך" המיקרופון עובד בסדר גמור אבל ברגע שאני מחבר דרך החוט המאריך זה מספיק לעבוד ומתנהג כאילו זה פשוט לא מחובר איזה סיבה יכולה להיות לזה? הייתי מביא תמונה של איך בדיוק הלחמתי את כל החוטים אבל אין לי מצלמה בבית כרגע ולא מצאתי תמונה של הרכיב הזה דרך גוגל, אם מישהו ימצא אני אראה לו איך חיברתי הכ…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mr hankey,

מה הדרך הנוחה וטובה לחתוך את המארז כדי להוסיף מאווררים מישהו יכול לתת לי פירוט?

20. Started by PhoenixBoy,

כולכם וודאי יודעים שאדי בדיל אינם בריאים. ואם אתה מנסה להתיך פלסטיק או פרספקס עם מלחם זה גם לא בריא... אז מה עושים? קונים נשמית! היום ראיתי את זה בארון הכלים של אבא שלי.. זה כמו של המנתחים כזה ואפשר לקנות את זה בהום סנטר באיזה 5 שקל. אני בטוח שלא גיליתי לכם משהו חדש אבל אני רשמתי את ההודעה הזאת כדי שכל מי שלא ידע על כך עכשיו יהיה מודע. הוספתי תמונה.. הנשמית מסומנת בריבוע אדום... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by J.a.C.k,

עשיתי לפני כ4 חודשים מחזיק מפתחות מסלרון 600 מגה הרץ ונדליסטי ואמנותי ביותר מה דעתכם

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי TV שחור לבן קטנה כזאתי וחשבי שיהיה נחמד לתקוע אותה בתוך המארז ..... אפשר לראות מה שרוצים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 זה המדריך... מה דעתכם? מה אפשר לשפר? מה לשנות? מה למחוק? מד דעתכם האישית עליו? האם הוא גורם לכם לרצות לבנות אותו?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. הכנת בלוק קירור מיים הבנייה ממש פשוט ולוקחת איזה שעתיים שלוש ככה , לא סיפור . החלטתי לבנות עוד מלפי הרבה זמן בלוק קירור למערכת קירור מיים אך לא היה באפשרותי להשיג נחושת , היום בזמן שפתרתי תרגילים לפסיכו עלה בראשי רעיון ................להשתמש בסינק הקירור של מעבדי ה 486 ! אני מתנצל מראש על האיכות של התמונות החומרים הדרושים ציוד בייתי פשוט . מלחציים דרמל מברג כמה ברגים גומי קצת צנרת מלחם בדיל זה בערך הכל .......אממממ וכמובן הסינק של מעבד ה 486 . בטיחות חובה להצתייד במשקפיי מגן ומסכה לפה ולאף מכיון שעפים הרבה חתיכות נחושות וכמו כן יש אבקת בדיל שנכנסת לאף , בדיוק כך יכול גם הדיסק או אבק השיוף להישבר ולפצוע . הציוד הדרוש …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. האם אני יכול להעביר מידע מהפלאפון למחשב באמצעות המקלט הזה? או שצריך גם לבנות משדר או משהו?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.