עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by PhoenixBoy,

יש לי את התוכנה EAGLE אבל אני לא מצליח להבין איך להשתמש בה... אני רוצה לבנות שם את המעגל של המקלט אינפרא אדום אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

טוב אני יודע שנושא הזה חרוש ועשיתי מילוני חיפושים עם מלא צירופי מילים אבל לא מצאתי שום שבלונה מתאימה. אני רוצה שבלונות בסגנון הזה: אשמח אם תביאו לי כאלו.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני צריך להכין מעגל מודפס ורציתי לברר באיזה דרך אפשר לעשות את זה או איפה אפשר לעשות את זה כאילו שאולי יש מפעל שאפשר לבקש בו והם יעשו לי את זה . קיצר כל רעיון טוב יעזור לי . זה מעגל די מורכב ולכן הוא מצריך מעגל מודפס ואי אפשר להסתדר בלי . מי שרוצה לראות אז זה המעגל ובלה בלה עליו http://www.mdejong.de/produkte.htm#LCD_Controller

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

עכשיו קיבלתי איתו כמה חוטים ואני לא מבין איך לבר אותם בדיוק אני מסתבך פה :-\ :-\ אני רוצה לחבר את המאורר של המעבד לנקסוס ושני מאוררים.. איך בדיוק :'( :'(

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  5. אז ככה, בשבוע שעבר התחלתי לקנות את כל החלקים החדשים למחשב החדש שבין היתר כוללים את המארז היחסית פשוט, זול ויעיל של COMPUCASE שלצערנו או שבעצם לא לצערנו מגיע בצבע לבן משעמם. החלטתי לצבוע אותו... הסתכלתי מעט באינטרנט ... מדריכים לצביעת המארז ויצירת אפקט מראה. נסעתי לאייס, קניתי שלוש פחיות צבע וארבע פיסות נייר שיוף. 2 פיסות מספר 220 ושתי פיסות 1200. פירקתי את המארז, והתחלתי לעבוד. המארז עבר שיוף ראשוני עם נייר 220, לצערי שייפתי טיפה יותר מדי אבל הכל הסתדר לטובה. לאחר מכן צבעתי אותו בשכבה דקה ראשונית. לאחר מכן שייפתי אותו עם מים עם נייר ה-1200 בעדינות וצבעתי שכבה שנייה עבה יותר. לאחר יומיים של ייבוש בשנית שייפתי עם מים עם ה-1200 לסיום שכבת צבע שלישית ואחרונה. אכן קיבלתי א…

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. טוב אני רוצה להמשיך את הפאן באס שהתחלתי ואני לא יודע איך בדיוק להלחים את הנגד ללד! אז צירתי משהו (ראה תמונה) ורציתי לדעת אם להלחים את הלד מהצד הזה של הנגד (כמו בציור), או מהצד השני שלו. ד"א אני צריך לחבר את הנגד לרגל האמצעים (-) של הלד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Bollner,

שלום, עלה במוחי רעיון לשים נגד משתנה במאווררים של המחשב וזה ישמש מעין ראו באס, אם אני לא טועה ניתן לעשות זאת, עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום :'( מישהו יכול להסביר קצת?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by vini,

מישהוא יודעה איפה אני יכול ליקנות פרספקט לחלון שלי

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by jeyjey,

מצאתי את המדריך הנחמד הזה: http://www.bit-tech.net/article/62 ואני מת לעשות אותו כבר צבעתי את המאוורר בכסף עכשיו אני רק צריך לקה UV, יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. יש לי לד אדום מאיזה שנאי שעבר זמנו, אבל 2 הברזלים או מה שזה לא יהיה באותו אורך והם קצרים מאוד כמו כן יש לי גם עוד כמה לדים שמחוברים לצעצוע שכבר לא צריכים אותו אבל הם מחוברים למין לוח כזה, רציתי לדעת האם אפשר לחבר אותם למחשב, אני לא יודע ממש אלקטרוניקה + - וכל המושגים האם זה מסוכן? יכול לשרוף משהו או לחשמל? יש לי ספק HEC 300W

11. Started by EC,

מדובר על האשכול הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808 פרויקט דום 3.. הוא משתמש שם בחומר כלשהו שאיתו הוא בונה את הכל לדוגמא הדלת בקדמת המארז (צירפתי תמונה) זה נראה חומר ממש קל לעבודה אם הוא בנה איתו מלא דברים הבנאדם אומן, מומלץ לראות את הפרויקט ואפילו להרשם לעדכונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by infer73,

טוב אני עקבתי אחרי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 והכל הלך חלק הלדים עובדים ע"י שימוש במקור כוח חיצוני (בטריות למשל) וגם אם זה מחובר למחשב ואני עושה ריסטרט כל הלדים נדלקים למשך שנייה או שתיים (אני משער שהמחשב בודק או משהו את היציאה) אבל אני לא מצליח לגרום לזה לעבוד דרך וינאמפ! השתמשתי בתוכנה הזאת userport (יש לי XP) אבל זה משום מה עדיין לא עובד יש למישהו רעיון כלשהו?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לעשות מודינג לעכבר. יש לי מאוורר ואני רוצה לחבר אותו לעכבר. השאלה שלי היא כזו: אם אני עשוה טעות בהלחמה או טעות אחרת יש סיכוי שמשהו ישרף במחשב? ועם כן איך יש לי אפשרות לבדוק זאת לפני שאני מנסה את העכבר על המחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. ניסיתי להוסיף לד לעכבר שלי וכנראה עשיתי משהו לא טוב והוא לא מגיב.... הלד האדום פועל הכל נראה כשורה אבל הוא לא מזיז את המצביע... אני לא יודע אם קיצרתי את העכבר או את הסלוט שאליו נכנס העכבר במחשב... ומה אפשר לעשות עכשיו...?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by 114508534,

שלום שלום אז ככה , פירקתי היום צג LCD ממכשיר שהיה מתחבר לטלפון שהבאנו מארה"ב לפני איזה 4 שנים , המסך הוא בעל בקר כפי שניתן לראות ובעל 20 פינים . השאלה שלי היא איך אני מחבר אותו כי אני לא ממש בטוח שהוא יעבוד לי . הוא שחור לבן נראה לי (כמעט בטוח). מאחורה רשום עליוHD44102CH ו HD44105H [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם אני ממש חדש בפורום הזה ובכלל באתר הזה... קודם כל רציתי להגיד שזהו אחד האתרים היותר טובים שראיתי ושאני חושב שאני יבלה בו הרבה זמן... עכשיו לבעיה... אני רוצה להרכיב אלמנט תאורה על-פי המדריך ואני לא ממש מבין באלקטרוניקה וחישובים :-[ רציתי לדעת איזה סוג של LED לקנות וגם איזה סוג של נגדים לקנות, אשר יתאימו ל-LED... ההרכבה עצמה לא נראת לי מסובכת אז ככה שאני יכול לבצע אותה אך אין לי מושג איך להתחיל לחשב מתחים... תודה רבה!!!

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום... אני הייתי רוצה לצבוע את המאווררים שלי... כולם 80 מ"מ ... השאלה שלי היא איך אני מוציא את הפרופלור/מדחף.... מהמאוורר עצמו??..... בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אני רוצה לעשות מודינג מקורי... משהו שעדיין לא קיים פה באתר.... אז עלה לי רעיון: מודינג של "סופרמן" כבר עשו?? ??? ועוד שאלה.... האם יש צבע מיוחד (ספריי) שאיתו כדאי לצבוע? כי הלכתי לקנות צבע וראיתי התפלגות רצינית במחירים יש ספריי ב4 ש"ח ויש ספריי ב30 ש"ח..... אז מה לקנות??? במידה ולא היה כבר מודינג של סופרמן אז אני רוצה לצבוע הכל בכחול בהיר-ככה כזה.. אז אתם יכולים לייעץ לי על ספריי מסוים? תודה. אלעד.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  19. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לשייף ולשייף? איזה גדל של דף שיוף צריך?והאם אני יכול לעשות את זה עם הידיים? תודה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  20. Started by LinKinG,

מישהו מכיר את הבנאדם יודע מה עלה בגרולו של המשך הפרוייקט? אנשים מישהו יודע משהו ? הפרוייקט היה מדהים והוא נעלם....

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

מצאתי מערכת סטריאו של Sharp ברחוב עכשיו אני מבין באלק' אבל לא מבין את הדבר הבא כאשר אני מדליק את המערכת ישנו POWER ON(מין איתחול של המערכת) ואז אני מקבל PROTECT וזהו המערכת אינה מגיבה אודה למישהו אם יוכל להגיד לי מזה ה Protect הזה ועל מה הוא אחראי כדי שאני יוכל לתקן את המערכת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המוצר: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2053&cat=35&page=1 בצבע לבן תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לעשות איתו כדי שאני יקח דברים למחשב מודינג באלגנים תביאו רעיונות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. http://europe.hercules.com/images/Wallpapers/9800/wal_9800_1024768.jpg

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  25. אני חדש אל תתפסו אותי כאחד שעושה בעיות...אז קיץקץ אני רוצה לשאול אותכם משו אני קונה קתודה כזאת : אז אני רוצה אם יש לכם מדריך לאיך לחבר את תגידו לי איך כדי שאני לא יקנה סתם...ואם אפשר גם לפצל את חיבורי המולוקס שיהיהו לי יותר יציאות למאוורים ועוד דברים גם את זה איך עושים ומאיפה קונים{אזור חיפה והקריות} תודה מראש לעוזרים!!!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.