אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות מודינג לעכבר. יש לי מאוורר ואני רוצה לחבר אותו לעכבר. השאלה שלי היא כזו: אם אני עשוה טעות בהלחמה או טעות אחרת יש סיכוי שמשהו ישרף במחשב? ועם כן איך יש לי אפשרות לבדוק זאת לפני שאני מנסה את העכבר על המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש ברשותי שני רמקולים כאלו : http://www.israup.net/images/a3d06ae973baada77f52ceea1969d8c4.jpg וכבל אודיו עם חיבור של 3.5mm : http://www.israup.net/images/1b11a40311f5a5226ebb6a6949378a27.jpg ושנאי של 9V 0.3A : http://www.israup.net/images/b1746638d91ea33224ae4ab4afeaaf45.jpg עכשיו אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה : http://www.israup.net/images/35849cd63c32e958780ec69a29196e93.jpg ובעצם מה שיהיה בפנים (הלוח שאליו מתחבר הכל) יהיה בערך ככה : http://www.israup.net/images/c73f76bfa16dc70e63b91b2d8378ad03.jpg והשאלות שלי הם כאלו : 1.מאיפה אני קונה עוד רמקול שהוא קצת יותר גדול 2.עד כמה קשה לבנות את המערכת שתיהיה בתוך הרמקולים (את הלוח שאליו מחובר הכל) למישהו שההבנה שלו בתחום …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
קיצר ככה המאוור כרגע עובד על 7 וולט ....הוא 120 ממ שלTL . ה CFM שלו די נמוך כרגע לא יודע כמה אבל פחות מ 40 לפי הבנתי ...האם ניתן לעשות מוד ל 8 9 10 וולט :s05:הוא ממש חירשי ב 7 וולט .
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קבלו פרוייקט מגניב בלינק הבא: www.kevinrose.com
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מה הדרך הנוחה וטובה לחתוך את המארז כדי להוסיף מאווררים מישהו יכול לתת לי פירוט?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם זה יהיה יפה אם אני יעשה חיטוך למאז שלי.. ואני יעשה במקום פרספקס אני ישים רשת.. האם זה אפשרי? האם זה יפה? תנו את דעתכם כאן..
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות תתיחסו אלייהם בנפרד בבקשה..:] 1.אז ככה נתחיל מהספק : אני קונה ספק tagan tg420-u02 iexe ואני רוצה לשנות בו כמה דברים א.את המולקסים אני רוצה להחליף ב ventec ez-grip molex blue uv אני קונה חבילה אחת כזאת יש בה 10 מולקסים ,השאלה אם זה יתאים לספק הזה..? וגם באותה שאלה בנוגע לספק אני רוצה לקנות לו גם ventec cable sleeving kit uv green ושוב השאלה אם זה מתאים ,ואם כן אז כמה חבילות אני צריך לקנות? 2.aerocool gatewatch אני רוצה לחבר לו ככה.. את המאוורר של המעבד שהו: zalman 7700cu את המאוורר של הכרטיס מסך שהו:zalman vga cooler vf-700cu ועוד 2 מאווררים ג'נרים 80" אחד שיהיה כאילו ל hdd והשני למארז כללי הקטע הוא אם אני יוכל לחבר את שניי הזלמנים ואם הם יעבד…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי פלייסטישן 1 ישן הגרסא הגדולה לפני איזה שנה וחצי הוא כבר הפסיק לקרוא משחקים(רק מוזיקה) אז חשבתי על להחליף עינית אבל עינית עולה יותר מידיי אז השאלה היא אם אפשר לקחת כונן סידירום של מחשב ואיכשהו לחבר אותו אל הפלייסטישן במקום העינית הרגילה ולגרום לו לעבוד כמו שצריך? תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות קטנות קודם כל רציתי לדעת אם כמות הזרם שמולקס אחד יכול להוציא מוגבלת? הכוונה אם אני אחבר 4-5 מאווררים לאותו מולקס האם זה יכביד או אולי ישרוף משהו? כי באותו היום שחיברתי את הפאנבאס שבניתי (מתחים של 5-12) הלוח נשרף (מזל שהייתה עוד אחריות) האם זה הגיוני שזה קרה בגלל עומס? השאלה השניה שלי אם הספק הוא 400W ג'נרי האם אפשר לדעת כמה ההספק האמיתי שלו? או לדעת אולי בערך?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
השאלה שלי דיי ברורה - האם המגבר של הסטריאו יפריע למחשב או להיפך מבחינת אלקטרו מגנטיות והשראה כלשהיא? תודה לעונים מקסימום ננסה ונראה ;D
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה סידרתי קצת את המארז שלי + ניקיתי אותו בפנים, בשביל זה ניתקתי כמעט הכל בפנים כולל מאווררים. לכן האם מישהו יכול לעזור לי בכיוון המאווררים שצריך להיות במארז ? יש לי אותו מארז רק בצבע לבן ועם ספק חזק יותר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עם אני רוצה נגיד לשים מאורר בלמעלה של המארז..... איך אני עושה את זה... כאילו עם איזה מכשירים אני משתמש וכו.... תסבירו לי קצת על זה.. תודה לעוזרים =]
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כעקרון המעגל פשוט אבל קצת קשה להסביר, אני מקווה שתבינו. יש לי מנוע שאחראי על סגירה ופתיחה של מגירה. כאשר מחברים את הרגל החיבוית של המנוע להדק החיובי של המקור ואת הרגל השלילית להדר השליל המגירה נפתחת. כאשר מחברים הפוך היא נסגרת. אני יכול לעשות שיהו שני כפתורים שאחד יפתח ואחד יסגור, אבל אני לא רוצה ככה. אני רוצה כפתור אחד שלחיצה עליו תפתח ולחיצה שנייה תסגור. קצת נתונים על המעגל כרגע - כאשר המגירה סגורה יש מעגל שנסגר(נקרא לו מעגל A), כאשר היא פתחוה יש מעגל אחר שנסגר(נקרא לו מעגל B). בזמן שמהגירה בתהליך של יציאה\הכנסה שני המעגלים פתוחים. עכשיו לתכלס, אני רוצה לעשות שברגע שהמעגל B נסגר,המנוע מפסיק לעבוד וההדקים של המנוע מתחליפים. וגם כשמעגל A נסגר המנוע מפסיק לעבוד וההדקים ש…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ליום הולדתי הקרב ובא (1.2) רציתי לקנות דרמל P: אני לא יודע אם כדאי להשקיע במקורי או לקנות של וולף. אפשר חוות דעת? זה ממש חשוב :ס
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ווקמן ממש חדש. יש לי אותו לא מעט שנים...אבל בקושי השתמשתי בו. הרדיו עובד טוב. רברס עובד טוב. FF עובד דיי טוב. וplay לא עובד משום מה. מה הבעיה לדעתכם? ניסיתי לנקות את הראש. ניקיתי את גליל הגומי שליד הראש (שמזיז את הסרט?)... אם כפתור הפליי חצי לחוץ זה מריץ פליי מהר מאד (נשמע כמו "סינית") אבל שהכפתור לחוץ עד הסוף זה פשוט לא זז. (הסוללות חדשות. ניסיתי מספר קסטות. במערכת סטריאו זה רץ טוב).
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות מספק ספק נייסוים בשביל פרויקטים שונים: חלקים: ספק 350 חיבור 20 פין זכר מפסק 4 חיבורי בורג לספק יהיה 4 חיבורים: 3.3v 5v 12v אדמה סיימתי: http://img318.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img318%2F6177%2F115100863506y.smil
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי שרשורית / הצינור השחור של החווט / שרוול מתכווץ אני רוצה לעטוף את הכבל הגדול שמתחבר ללוח אם איך אני פותח את הפלאג ? במולוקס די פשוט.. לקפל את הפין בעזרת משהו דק ולפתוח אבל פה אני לא מוצא את השיטה בתודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מתחיל לתכנן לעצמי בקר מאווררים חשבתי על LM317 הלכתי לחנות אומרים לי שהוא עולה 12-14 ש"ח אני חושב שמנסים לדפוק אותי יש למישהו מושג כמה הוא אמור לעלות?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אוקי , יש לי מעגל קטן שברגע שהוא נסגר אני רוצה שהוא יפעיל מעגל אחר , הבעיה היא שהמעגל השני הוא בחיבור ישיר לחשמל בניגוד לראשון שפועל על בטריות .. מישהו מכיר איזה רכיב או מעגל פשוט שיעשה את העבודה ?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אם אני לוקח קבל USB מפצל אותו ל4 חוטים שחור אדום לבן וירוק, וחותך את הירוק והלבן, ומשתמש בשחור ובאדום בתור חשמל, ומחבר אותם למאוורר גם בחוט שחור ואדום ומחבר למחשב זה יכול לגרום לקצרים? או לשריפה של המחשב או משהו כזה? כמובן שיש הפרדה.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
המעבד הוא Q8200 ה FSB כרגע 1798 המעבד כרגע על 3.14 לא נראה שמתחמם ביכלל הקירור הוא נינג'ה 2 רייב B . השימוש נעשה עם EASYTUNE של ג'גהבייט.. http://i34.tinypic.com/28s7fqw.jpg האם כדאי לנסות לסחוט עוד? או שכדאי להירגע? הטמפ כרגע ב 38 במאמץ אולי 50-48.. השאלה עוד כמה אפשר לסחוט אותו ? אוופס אם אפשר להעביר אתזה לפורום אוברקלוק...בטעות .
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מארז שקוף מפרספקט איך שלא רושמים את זה קיצר אני רוצה שתעזרו לי לבנות את זה כי אני לא יודע את המידות אני צריך שתמליצו לי על מידות למארז תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-