עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by iakovl,

אני מתחיל לתכנן לעצמי בקר מאווררים חשבתי על LM317 הלכתי לחנות אומרים לי שהוא עולה 12-14 ש"ח אני חושב שמנסים לדפוק אותי יש למישהו מושג כמה הוא אמור לעלות?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by The TrCkeR,

יש לי ספק כוח FSP 235W, וכשאני בודק את היציאות שלו ע"י VOLTAGE METER הוא מראה לי שהכול תקין חוץ מהיציאות ש ה-12V וה-5V. מהיציאה של ה5V יוצאים 5.20V ומהיצאה של ה-12V יוצאים ה-11.50V. פתחתי את הספק וכיוונתי איזה נגד משתנה שם והצלחתי לגרום לייציאה של ה-12V להוציא 12V, אך בזמן שהנגד הנ"ל הגביר את יצאת המתח של ה-12V הוא מהצד השני הנמיך את יצאת ה-5V מ5.20V ל-4.30V, ייתכן שנגד מסוים בלתי משתנה נהרס ועלי להלחים אחד חדש במקומו? אם כן אילו נגדים יכולים להוות בעייה בנושא? תודה לכל העוזרים,

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by dany_tab,

יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שלום, הדפסתי מדבקה (נייר מיוחד...) אני מעוניין להדביק אותה למארז אבל שלא תיהיה כל כך בולטת... חשבתי על חום אבל...יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  6. יש לי את המארז הזה http://www.pbase.com/baluta/image/34573638 מקדימה יש לו את הפלסטיק הכחול הזה. יש לכם רעיון אולי מה לעשות איתו במודינג? כי אני רוצה לצבוע את המארז וזה לא מתאים לי בכלל אתם יכולים להגיד לי אולי איך לצבוע אותו? (את הפלסטיק הכחול הזה) ישר לרסס עליו? או איך?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by gamer-8,

לאחרונה קניתי מחשב (עוד לא הגיע) AMD athlon 64 3000 939pin gigabyte K8NS 939 Maxtor 120GB SATA Samsung 256*2 400mhz Gigabyte G-force 6600GT 128mb AGP Compucase suer midi tower CI 6A19 יחד עם המארז מגיע ספק של HEC, 300W קניתי את המארז בנפרד, ובחנות שקניתי בה את שאר החלקים אמרו לי שהספק חלש מדיי למחשב הזה.... הספק הזה אמור להספיק לי?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by SpriteSoda,

שלום חברה, אני מחפש מידע על טרנזיסטור שכתוב עליו Q4025Y5. תודה רבה רבה! החיפוש שלי לא הביא תוצאות ולכן אני פונה אליכם.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. שלום. אני כבר כמה ימים גולש פה באתר ואני נדהם והמום לראות עבודות של אנשים. לא האמנתי שבאמת אפשר להגיע לכאלה רמות של יצירתיות ויופי בעבודה. בכלל אני מת על כל הקטע של המודינג והאלקטרוניקה. לצערי הידע שלי לא ממש בקיא בנושא.. אני מאוד אבל מאוד רוצה לשפר את המארז שלי, מאווררים,פרספקס,תאורה. . . אבל פשוט הידע לא ממש מאפשר =/ רציתי לשאול ולהיעזר בכם איך אני אמור להתחיל? כי באמת יש לי רצון וכל מה שדרוש.. מקווה שבאמת תעזרו לי =)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. איך אני יכול להוסיף LED למאווררים שלי?? נראה לי שפעם ראיתי מדריך באתר אולי אני טועה ואם אין אז למישהו יש הסבר איך לעשות את זה? ;D

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  11. אני מחפש סרטוט לאורגן אורות שמתחבר לשקע של האוזניות אבל אני צריך עם שני שורות של לדים כל שורה לרמקול תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  12. אוקיי אני רוצה לחתוך את הצד של המארז רציתי לשאול איזה צורות אתם מציעים... אני צריך גם מקום טוב לקנות לדים וספוטים פאן קונטרול וכאלה... בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  13. השאלה שלי דיי ברורה - האם המגבר של הסטריאו יפריע למחשב או להיפך מבחינת אלקטרו מגנטיות והשראה כלשהיא? תודה לעונים מקסימום ננסה ונראה ;D

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  14. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני רק עכשיו נכנסתי לזה לכן אני לא מבין בתחום. מהו מקור האנרגיה של הלדים? האם אפשר לחבר מספר לדים לחיבור USB? תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי שתי קטודות של סנבים ולא מזמן נשרף לי הסטרטר =( יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את הסטרטר הזה? ואם למישהו באיזור כפ"ס יש קטודה אחת עם סטרטר כפול שיפנה אלי בפרטי ונקנה סט של סטרטר כפול ואני יקח את הסטרטר והוא את הקטודה

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by hmjmvhcvh,

שלום לכם, לאחר אין סוף בדיקות של המחשב הגעתי לזה ששני קבלים (אחד לייד המעבד ואחד לייד הAGP) מנופחים וגורמים לבעיות יציבות במחשב ואני מעוניין להחליף אותם הסתכלתי קצת על הלוח וראיתי שמאוד צפוף להלחים ובקלות אפשר לשרוף חלקים מהמעגל מודפס, יש פה מישהו אולי עם נסיון קודם בהלחמות כאלה ויכול לתת לי עצות? אולי להלחים במקביל מתחת ללוח או משהו דומה? ועוד שאלה הקבלים התנפחו מסיבה כלשהי אם אני יקנה קבלים עם פרטים שונים אולי המחשב יפעל יותר טוב? בקיצור כול מידע בנושא יתקבל בברכה.. יש לי נסיון קודם בהלחמות אבל לא בצפיפות כזאת... יש אולי דרך לבדוק את הקבלים שהם עדיין על הלוח אם - אם הם עובדים? תודה לעונים :-\

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  17. שלום לכם... מישהו יודע איך להכין חומרה/מכשיר כזה שנגיד אני רוצה לפתוח את החדר או לפתוח את המגירה אז אני יצטרך להקיש קוד מסוים ואם זה שגוי אז הוא לא יתן לי, ואם כן אז הוא ירשה לי.... מן מכשיר זיהוי כזה... אני לא מבין משהו כזה, נגיד אני בונה מכשיר מסוים, איך אני מכניס לתוכו את התוכנה שאני רוצה (נגיד איזה תוכנה בשבפת C), איך אני מחבר אותו למחשב? יש למישהו מדריך? או בגוגל ע"פ מה לחפש את זה...? איזה חומרים ועוד... תודה...

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by SD Project,

צהריים טובים אנשים !!! כרגע הגיע לי הפרספקס ואני וOverDoze (GigaBot) עומדים להתחיל את הפרויקט היום... אני מאוד מקווה לעלות תמונות על סוף השבוע !!! רק שאלה.. הזמנתי מאי.אפ.פי (אסור לרשום שם של חנות ) את הTunderBlade והם לא הגיעו לי :-\ מיש'ו יודע מה נסגר שם ?! כי הבנתי שהם נסגרו זמנית... אבל כמה זמן זה זמניתתתתת !?!?!?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  20. טוב שמעו אני חדש בעסק יש לי מחשב לא משומש פנטיום 2 ואני רוצה לעשות אותו מין מחשב קטן שאני יוכל לשים אותו ליד הטלויזיה וליראות איתו סרטים מיכייון שאני לא מבין גדול אני צריך את העזרה שלכם איך אני עושה את זה אם אפשר לקבל מדריך(בעברית) או שתעזרו לי כאן לא משנה יש לי את כול החלקים הדרושים תודה מראש!! אני רוצה משהו כמו זה http://www.hwzone.co.il/gallery/album125/aag

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  21. יש לי מסך LCD קטן עם חיישן טמפ' (של טרמלטק) שלא הגיע עם חיבור לספק כוח אלא עם מקום לסוללה קטנה כזאת כמו של שעונים (של 1.5V). הוא זולל לי סוללות בהיסטריה, איך אני יכול לחבר אותו לספק של המחשב בלי שישרף? איזה נגד צריך וכו'... תודה.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  22. Started by solo53,

מעגל חשמלי שיראה לי במידה והמאוור נעצר במיקרה שלי 8 סמ ן 9 סמ שיש להם רק שני חוטים + ו -

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. אני חדש איך אני מלטש צבע 2 שכבות מהמחשב כי אני עושה צבע למארז ואיך אני מלטש פינות של חלון

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by ilia990,

???

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by a-gold,

?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים