אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
במולקס יש חוטים אדומים שחורים וצהובים. (יש 2 חוטים צהובים שהולכים לאותו חור) איך אני יכול לדעת בצהוב איפה הפלוס ואיפה המינוס? אני רוצה לשים לד בתוך המולקס איך אני יעשה את זה? לאן לחבר?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
קיבלתי עכשיו את הספק כוח החדש TT420 ויש לי כזה בלאגן במארזזזז מכל הכבלים של הספק הזה אאאאאא איך אני יכול לסדר את זה? חשבתי על סליבינג? ויש לי בעייה ניסיתי לנסות את החיבורי מולקוס מהספק הישן שלי, הניתוק הלך בסדר אבל אני לא מצליח לחבר אותו בחזרה :-\ אתם יכולים לעזור לי עם זה? איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני צריך עזרה שמתי כבר פרספקס לפני כמה זמן לא מדובר על עכשיו ואני רוצה לצבוע את הדלתות והחלק העליון הפרספקס מודבק על סיליקון למי ששואל הוא בעובי 2 מ"מ כדי לא לפתוח עוד תרד אני ישאל כאן מה דעתכם על Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System...
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אוקיי, אחרי תקופה קצרה של קצת בלאגן הבאתי לכם לראות עוד מארז שעשיתי לבחור בשם שי המטרה היא כמה שיותר פלורסטנטי וזוהר, וכמה שיותר זועק, הוא גם ביקש באותו סגנון עיצוב כמו שעשיתי את הקודם שלי (למי שזוכר עם המשחת עיצוב) ולמי שלא זוכר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=75764.0 אז היה לנו זוהר,זועק וחריטה של השם בצד המארז, וזה מה שהצלחתי לעשות... דבר ראשון המארז לפני : התיכנון לחריטה : החריטה ומילוי חורים + שיוף : כיסוי ועיצוב עם המשחה : מכיוון שנגמרו לי הפירים לסאב השתמשתי לINTAKE מקדימה בפלסטיק שמשמש באמבטיות ושירותים בתור פילטר (5 ש"ח בחנות לבית) : חתכתי אותו בכדי שיעבור אוויר בצורה יותר טובה : שוב, משחת עיצוב מעל הכל : עכשיו החור…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא רוצה שבלונות של אש...אלא שבלונות כללי....בגוגל הבאתם רק של אש ואני מסתבך עם גוגל מה שיש באתר לא טוב לי....מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי שבלונות מגוונות?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 40 מ"מ (חחח) ונקרע ממנו 2 החוטים שמתחברים אל המולקס איך אני מחבר אותם חזרה? פתוח תמאוורר ומלחים או מה? אני לא יודע איך לפתוח אותו גם..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב למי שלא יודע,KVM זאת קופסא כזאת שמחברים אליה 2 מחשבים אך רק עכבר,מקלדת ומסך אחד ואז בעזרת מתג או משהו (תלוי בKVM) אפשר לעבור בין מחשב למחשב בתצוגה ובשליטה עכשיו אני מעוניין לבנות KVM כזה,למישהו יש רעיון איך אפשר? אגב,שלא יהיה על USB אלא על PS2 (ואם אפשר תוספת גם לפורט פרללי למדפסת זה יהיה נחמד) אגב, ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום, אם היה דיון אני מצטער מראש ואם אפשר לינק לדיון שהיה אני אשמח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להכין המעגל המקציב זמן למספר לדים ולאחר מכן מחליף אותם כמו בתמונה: זמן ההחלפה ישלט ע"י פוטנציומטר. אשמח אם תעזרו לי ( במידע / שרטוט ) כיצד לבנות מעגל כזה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן אתם יכולים להביא ואם אפשר עדיף בצורה הראשונה שיש בתמונה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צג בעל בקר HD44102CH ו בקר HD44105H והייתי רוצה לדעת האם אלת מן הסכמות הללו מתאימות לחיבור הצג שלי .....
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איך אני יכול להשיג או לקנות מסך LCD למודינג לחבר למארז? איך בוחרים אותו וכל זה? יש לקנות מסך כזה בחנויות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ניסיתי לעגל אותו אחרי שהצלחתי לעגל כבל שמחבר בין הלוח לצורב עכשיו יש לי עוד כבל שקיבלתי כשקניתי את הצורב הוא יתאים ?? כי הכבל שהרסתי היה שחור המתאמים ואחד מהם צבוע באדום תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי לקניה רק כבלים מעוגלים ATA133. ההארדיסק שברצוני לקנות הוא ATA100 (הרגיל) האם הכבלים האלו יתאימו לו? אם לא, איפה אפשר לקנות כבלים עגולים מתאימים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך יוצרים אפקט מראה כשצובעים מארז ? עשיתי חיפוש ומצאתי רק תוצאות ולא מדריכים מפורטים, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול להפנות אותי למדריך ליצירת אפקט מראה מושלם ? אנגלית מתקבלת ורצוייה בהחלט. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
סוף סוף גמרתי לסדר חוטים באתי לסגור ת'מארז,כמובן עם הנאחס שלי...יש שני מאווררים שלא "מקשיבים" למתג שלהם(זה שתיים שמחוברים כאחד...),כל השאר ילדים טובים ודווקא שתי אלא נדלקים רק ישירות(מולקס...). פעם שעברה,מה שקרה הוא שכשעברתי עם אזיקונים החוט שלהם המשוורול נקרע,מה שגרם דרך אגב לביטול כוח מוחלט לכל המחשב ולפניקה רצינית, עכשיו עברתי על הכל ואין שום חתך,אני לא מבין כל כך למה זה קורה,לא נראה לי הגיוני שמתג יהרס... help needed! ד"א,לעלות תמונות טיפים,הסברים וכו'?(תגידו I ככן,אם יהיו 5 ככה אני אעלה...)
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היתי רוצה להבין את המעגל הזה אני לא למדתי אלקטרוניקה בשום מקום אז בבקשה לתת הסברים רציניים לא בסיגנון "הרכיב הזה טרנזיסטור " אני יודע לקרא סירטוטים אבל רוצה להבין למה השתמשו ברכיב הזה ומה הוא עושה http://www.web-ee.com/Schematics/LED%20Flashlight/LEDflashlight.htm
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני וחבר שלי (Amos.G בפורום אם אני לא טועה.. הוא כבר לא פה הרבה זמן) צבענו את המארזים בשחור, עשינו חור בדלת וחיברנו לשם sf2 של Tt. צירפתי כמה תמונות שלא משקפות את התוצאה האמיתית. זה נראה בתמונות לא משהו אז תתרשמו רק התרשמות כללית * הטמפ' במארז שלו השתפרו בהרבה ! * מצורפת גם תמונה שמראה את הכלי שהשתמשנו בו כדי לגרד את הצבע. הדבר הזה מאוד עזר. (עולה 10 ש"ח בהום סנטר למי שרוצה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם!! הוצאתי לפני הרבה זמן חוטים מספק ישן אז אני כאחד שאוהב לשמור דברים אז חשבתי לפני כמה ימים איך אני מחבר את המולק למחשב שלי? אני רוצה לחבר מאוררים וחסר לי מתח אז אני צריך תמולקס... לאן לחבר אותו? הנה התמונה שלו http://members.lycos.co.uk/dragon55/%fa%ee%e5%f0%e4%20013.jpg מצטער על האיכות.... תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
טוב, המפרט הוא: CPU: AXP 2500@3200 CPU Cooler: Cooler Master Aero 7+ Mobo: EPoX 8RDA+ Memory: A-DATA 512mb DDR 3200 HDD: WD 80 giga 8 mega buffer Video Card: Gigacube Radeon 9800NP 128mb Case: SuperTalent-Black PSU: HEC 475VD-T DVDrom: Toshiba CD-WR: Liteon 52x32x52 Monitor: MAG 796FD2 Speakers: Altec-Lansing ATP3 מה עשיתי במוד?: 1) החלפתי 2 מאווררים שבאו עם הסופרטאלנט למאווררי VANTEC UV 2) קדחתי חור בגג המארז ושמתי בו את המאוורר הכחול של הסופרטרלנט, לדאת קניתי TT thunderblade ירוק(שהוא אגב חלש למדי) 3) שמתי סינקים על הזכרונות של הכ.מסך 4) שמתי 2 גרילים מוזהבים של TT בגג ובדלת 5) קניתי כבלי UV ירוקים לפלופי ולסידירומים 6) ריססתי דרקון בצידו של המארז והדבקתי מדבקה למעלה ס…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מפנדה מחשבים (הייתי חייב כי זאת החנות היחידה באזור שלי) קטודה UV עכשיו ראיתי בכמה תמונות באתרים שקטודה UV מוציאה כזה אור סגול כמו מנורת אולטרה רגילה עכשיו הקטודה שקניתי מוציאה אור לבן כמו מנורת פלוריסנט... היא צריכה להוציא אור כזה או שרימו אותי??? אומנם הקטודה גורמת לרכיבי UV לזהור אך אני חושב שרימו אותי...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף קרוב לתחנה המרכזית או לקניון מלחה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך דרמל וראשים כדי לחתוך אלומניום ופרספקס ופחיות צבע בצבעים אדום ושחור כדי לצבוע כונן CD ישן ואת המקדימה של מארז COBRA של RAIDMAX
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-