עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Morishani,

קטןןהכל שם, ובאתר יתעדכן בהמשך גם : http://morishani.koala.co.il/files/ ולעוורים שבינינו : http://morishani.koala.co.il/files/modpage.php?imiver=true

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הבאתי לכם שבלונות של דרקון. הקטנה בגודל 20 ס"מ והגדולה 30 ס"מ. אם תרצו אני אשנה את הגודל.. אם תרצו אני אוכל להוסיף שבלונות של איכרוף וכל מיני דברים... חוץ. מהלהבות כי זה אני לא יודע איך לעשות.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. אז ככה... לפני שבוע ככה התחלתי את הפרוייקט הראשון שלי.... אני מאוד מרוצה יחסית לפרוייקט ראשון.... אז מה עשיתי: ככה קודם כל עשיתי חור בצד הדלת למאוורר 92מ"מ (אני עדיין מחפש גריל מתאים בשבילו :-[ ) בגג המארז עשיתי מאוורר 80מ"מ עם לדים אדומים... (חבל שלא רואים בכלל בכלל את האור בתמונות... אני צריך להביא מחבר איזה מצלמה בשביל שתראו את אפקט האור משהו באמת יפה) חתכתי את הפנאל הקידמי של המארז עשיתי כפתורים חדשים להדלקה ולריסט (חחחח מפקק של עט) ואת המנורות של ההרדדיסק והדלקה העברתי למעלה... על הפנאל הקדמי שמתי מאוורר של 120 מ"מ צבעתי אותו באדום ושמתי גם לד אדום שיוצא ממנו (גם משהו יפה!!) את המארז צבעתי בשלושה שכבות עם שיוף בין כל שכבה ככה שיצא אפקט מראה מאוד יפה ועשיתי גם…

• 39 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. Started by dbx22,

האם זה אפשרי? יש לי מצלמה מקולקלת שהמסך בה עובד. רציתי לחבר אותה איכשהו למחשב שאני יוכל לראות את הויזואלציות בוינאמפ ועוד דברים. האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה רבה לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. עקב ריבוי שאלות שחוזרות על עצמן בפורום ומנוע חיפוש לא הכי יעיל, החלטתי שבדומה לפורום אמצעי איחסון גם פה צריכה להיות פינה להודעות נבחרות. בת'רד זה ירוכזו השאלות הנשאלות ביותר ותשובתן כפי שעניתם על גבי הפורום, בצירוף קרדיט לכותב כמובן. אם אתם חושבים שזהו מקומה של הודעה שכתבתם - שלחו הודעה לARKADUR

• 6 תגובות
    • 15.7k צפיות
  6. ראיתי כמה מארזים שצבועים עליהם ממש ציורים מושקעים והכל איך אני עושה כזה דבר?!?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lior-y5,

ברשותי המארז הנ"ל בצבע כחול והייתי רוצה לצבוע את הכוננים מקדימה לאותו צבע הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע לתהליך וסוג הצבע תודה מראש

8. אני רוצה לדעת את המתחים שלי ואם הם טובים... איך אני יכול לדעת?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. ןאיך אני מוציא ניטים? אפשר בלי המכשיר המיוחד הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. טל"ח - תיקון טעויות אלי בפרטי. שלום לכולם! בזמן האחרון נחתה עלינו מתקפת שאלות נטחנות וכבר התחילו להגמר לנו תמונות המטחנות השונות (מתברר שגם לגוגל יש סוף) אז החלטתי ללקט ולאסוף מספר שאלות נטחנות ביותר ואת התשובות שלהם, ואתם (בעיקר הוותיקים שבינכם) הוסיפו שאלות ותשובות נוספות!. אז... בוא נצא לדרך השאלות שבחרתי לענות עליהן הם: 1. איך אני חותך חלון במארז 2. איך חותכים עם דרמל? 3. איך מחברים מסך LCD? 4. שבלונות למארז - מהיכן משיגים? 5. צביעת מארז - שיטות, מדריכים ולינקים 6. פרספקס וגומיות 7. איפה קונים דרמל?, באיזה ראשים להשתמש? 8. מקלט IR מהמדריך - איך להגדיר את התוכנה? 9. איך להכין פאנבאס / ראובאס? ו... התשובות! 1. איך אני חותך חלון במארז? (מילות מפתח לחיפו…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום !!! אני רוצה לבנות מודינג שיכיל מסך LCD מהמדריך זה לא נראה כזה מסובך... עכשיו יש לי רדיו ישן שמכיל מסך LCD בדיוק בגודל המתאים לי ורציתי לדעת האם הוא יתאים... הבנתי שאי אפשר ללא בקר אז מה זה בקר ומאיפה משיגים בקר והאם למסך מרדיו ישן יש בקר??? (המון שאלות) נ.ב אני יעלה תמונה מחר...

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by pyro_man,

הרכבתי את המעגל האלקטרוני לפי הצורך עשתי הכל לפי ההוראות יצא טוב עד שנוצרה לי בעיה עם החיבור של המדפסת לי יש מדפסת שאני צריך ומה לעשות היא עם חיבור רגיל למדפסת ולא USB אז ככה שאני צריך את המדפסת כמעט תמיד אבל מצד שני אני צריך לחבר את המסך למחשב למישו יש רעיון הצעה עזרה הכל יתקבל בברכה..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by generalA,

ברצוני לחתוך חור עליון במארז עגול עבור מאוורר. כאשר באתי לפרק את המתכת העליונה אשר בה אני אעשה החור, גיליתי שהחיבור הינו עם ניטים. מה עושים? האם ניתן להוציא את הניטים כדי שאוכל לשלוף את המכסה המתכתי. בבקשה רק לא תשובות כמו שלהוציא את כל הרכיבים והתכולה כולל הלוח אם ואז לעשות חור. תודה, General A.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  14. Started by nadav275,

אני מחפש גומי u שחור, ואני לא מצאתי אותו בace... מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? תודה ,נדב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום בידי מארז xspider בו קדחתי חור למאוורר בגג, וחור למאוורר בדלת(בצד, לא על הפרספקס). החורים נעשו עם כוס ואמנם יצאו עגולים, אך גרמו לשריטות רבות במארז... בדלת גם יש בעיה בהכנסת מאוורר פנימה... הוא נתקע בשאר המארז. חשבתי לחתוך את הדלת לריבוע(החור ממילא קטן מידי) ולשים לוח פרספקס גדול אשר באמצע שלו יהיה חור למאוורר, ממנו תצא תעלה למעבד(וככה גם לא ייסתם כל המארז) לגבי השריטות- חשבתי לצבוע את המארז כולו במין צבע מבריק משוייף, משהו בסגנון הזה: http://archive.gamespy.com/hardware/june03/ugm/01s.jpg כמו הפאנל של המארז הזה, רק על כל המארז(למעשה- מלבד הפאנל שאני רוצה שיישאר כמעט כמו שהוא) על דופן המארז אני רוצה לעשות ציוד כלשהו ועל הפרספקס- אולי חריטה כלשהי... בפאנל הקדמי- אני…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לחבר את המאוורר שהיה לי בספק הישן שלי למחשב הוצאתי את המאוורר ניתקתי אותו לחלוטין מהספק אבל ראיתי במדריך באתר שצריך לחבר אותו לחיבור של הפלופי. אני הרסתי את החיבור של הפלופי והחוטים בחוץ והחיבור התעקם ולא טוב האם יש דרך אחרת לחבר את המאוורר למחשב? אולי דרך חיבור המולקס? איך עוד אפשר? תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  17. שאלה בכותרת תודה

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  18. אני ממש מתרגש! אני יודע שזה מוד פיצי אבל בכל זאת זה הראשון שלי ;D אשמח לקבל תגובות או הצעות לשיפורים או כל דבר אחר http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409211441075417&id=200409211451271579&user=or_carmi http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409211441075417&id=200409211454026330&user=or_carmi אפילו יש לי סרטון של זה. זה ממש כמו התינוק שלי

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. הסתכלתי במדריך בתחרות המדריכים ולא הבנתי שם דבר אחד, יש את החיבור של ה9 פינים, יש לי אחד כזה ומתוכו יוצאים 4 כבלים עכשיו איך אני יודע איזה כבל זה איזה ? או שאני צריך להוציא אותם ולהכניס חדשים דרך החורים שמסומן במדריך ואז איך אני אמור להלחים אותם בתוך המחבר הזה של ה9 פינים ? אם לא הבנתם למה אני מתכוון אני אנסה להסביר יותר טוב, תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. http://www.pokia.com/ אני מניח שהוא מחבר את זה כמו שמחברים דיבורית (לי בפלאפון אין חיבור לאוזניות ויש בתמונות שם חיבור ישיר לדיבורית גם) למישהו יש רעיון? נראה ממש מגניב אני רוצה להכין לעצמי אחד

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by orenc17,

קניתי היום את החיבור הנ"ל על החיבור עצמו יש רק 3 רגליים באוזניות שיש לי יש רק 2 חוטים איך להלחים תודה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. להגן עליהם מפני הצבע? האם מישהו צבע מארז בלי להוציא את כל החומרה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by generalA,

חברה איך ניתן לבצע חיתוך פשוט עגול או מרובע בחלקו העליון של המארז? באיזה כלים עלי להשתמש?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  24. הי, עשיתי עכשיו קצת סדר במארז והחלטתי בין השאר גם לגלגל את כבל ה-IDE של ה-CDROM וה-HD שלי. אני מניח שכולכם ראיתם את המדריך כיצד לגלגל כבל IDE. בעיקרון צריך להפריד את הגידים לקבוצות של 4-5, ללפף אותם ולהדביק עם איזולירבנד. אז ככה בדיוק עשיתי לכבל של ה-CDROM וזה עבד יפה. אבל בכבל של ה-HD פחדתי לגעת.. פחדתי לקצר משהו ולגרום נזק (רק לפני חודשיים נשרף לי דיסק ישן עם כל החומר שלא היה מגובה...) אז ניסיתי לגלגל בלי לפרוס לרצועות. ונחשו מה? זה עובד ואפילו בקלות! חבל שאין לי תמונות, אבל אולי בעתיד אני אעלה כמה. בקצרה: 1. עבדתי עם הכבל של ASUS, שהוא "קשיח", זאת אומרת - אפשר לקפל אותו והוא מקבל את הצורה. הוא שונה מהכבלים IDE שהכרתי בעבר (שהיו יותר רכים) אך אני מניח שאפשר לעשות זאת גם…

• 5 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.