אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD 12.1" שמתאים לIBM Thinkpad 760 ואני מחפש בשבילו בקר, המחיר לא משנה בעקרון עדיף שזה יהיה מEbay. הנה תמונה לא שזה מוסיף משהו http://planet.nana.co.il/zvizka/LCD.jpg תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מדבר על הרשת הזאתי שמתלבשת על הרמקול , יש כאלה מבד או מהרזל , אני לא יודע בידיוק , איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני משתמש חדש פה. לא נעים לי לשאול שאלה, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. יש לי נסיון קטן ב"הריסת" דברים, אבל רק במוד לעכברים (הוספת לדים). הייתי מביא תמונה של המוד המוכן, אבל אין לי דיגיטלית, והתמונות עדיין בפילם. החלטתי להתקדם, ולעשות חלון לדלת המארז. אני רוצה לעשות חלון מיוחד, עם ציור, ולא סתם חלון פשוט של מלבן פרספקט (כתבתי נכון?). בנוסף, בגלל שפרספקט אמור להיות מבודד טוב גם כשהוא דק, אני רוצה לשים מאוורר נוסף, בחלון. אני לא אשתמש בדלת המקורית (אבא שלי לא מרשה, יכול להיות בצדק), אלא בדלת חלופית שאני אקנה מאלומיניום דק, באותה צורה של הדלת שלי. ראיתי שאנשים עושים מודים כל כך יפים ומיוחדים, שרציתי גם. הבעיה היא, שהמוח שלי לא מצליח לחשוב על איך הם עשו אות…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש מקום שימכור לי ר-ק !!! את הUSB שיש היום בכל מחשב נורמלי.. אני לבד אחבר אותו ללוח אם ואתקין לו פאנל אבל איפה מוצאים?? בכל מקום רק מציעים לי את המפצל USB שזה מאעפן אני רוצה חיבור ישר ללוח... אז מאיפה ?? :-[
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי את הדרמל של וולף, הזה שמגיע גם עם מקדחה נטענת (אני יודע שזה לא שווה הרבה, אבל בשביל 70 שקל מה אכפת לי) קיבלתי שקית של דיסקיות, והם כולן נראות שבירות ומעפניות כאלה. מישהו יכול לשים תמונה של הדיסקית שאני צריך בשביל לחתוך במתכת? עריכה: לפני שפניתי לפה, פתחתי והפעלתי את המנוע בשביל לראות שהכל עובד. עבד, סבבה, אבל נלחץ לי הכפתור של הנעילת דסקיות עכשיו הוא לא נלחץ בכלל, ולא רוצה לעשות כלום.. פשוט תקוע. מה לעשות?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר של 8 חיבורים ל-ראוטר של 4 חיבורים ככה שיהיו יותר חיבורים ברשת אחת ? זאת אומרת שבמקום 8 , 4 יהיו 12 !!! תודה לעונים בבקשה שיהיו תגובות מהירות זה חשוב עקב לאן פארטי מתוכנן !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות "חור מפגיעת כדור"?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התכנון שלי הוא לבנות מפסק חיצוני שבערתו אני אוכל לאפס את הביוס מבלי לפתוח את המארז לשלוף את הקייג' של הדיסקים ואז רק לאפס מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעשות כפתור לפתיחת ה- CD ממקום אחר במארז זאת אומרת לא מהכפתור שנמצא על הסידירום ?!?! ???
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מדבקות למארז שלי? תודה ???
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום!!! בטח כבר השאלה הזאת נשאלה מלא פעמים אך בכל זאת לא מצאתי תשובה מספקת וחד משמעית בחיפוש.... אז ככה אני רוצה לחבר שני מאווררים ביחד לשם חסיכה בחיבורי מולקס... רציתי לדעת איך בדיוק (אדום לאדום שחור לשחור וזהו???) ואם זה לא יהווה בעיה למחשב מבחינת צריכת כוח מהספק... והאם אפשר גם לחבר שני סמארט פאן ביחד (יש לי שניים של ונטק) תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מאוורר עם קתודה קרה ? כי הרבה אנשים אומרים שקתודה מתחממת מהצדדים ונשרפת לאחר זמן קצר יחסית. גם אומרים שזה יכול לשרוף בדרך חלקים של המחשב אז עשו טובה עזרו לי... האם כדאי לי לקנות את זה ? ד"א המאוור של sunbeam http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cfk08-g
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני כנראה אשיג בקרוב דרמל(אולי עוד היום) ואני רוצה המלצה לצורה יפה לחיתוך בגג המארז... הצורה צריכה להתקשר עם החור שיש למאוורר מלמעלה(רצוי שתהיה מסביבו או משהו) ואני חשבתי על צורה שתורכב מכמה חלקים כמו בפרוייקט הזה http://www.hwzone.co.il/gallery/album108 אם יש אפשרות שזה ייתקשר לשם המארז chenbro gaming bomb או chenbro xspider עוד יותר טוב נדב
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היום אבא רצה שנסדר את האוטו אז זה מה שעשינו... מצאתי שם כמה שואבי אבק כאלה חזקים לאוטו... שמתחברים למצת ואז חשבתי 1+1=11 סתם חשבתי מצת אוטו=12 v מולקס=12 v שואב אבק-מצת אוטו+מולקס=שואב אבק קטן וחמוד למחשב!!!! ד"א למישהו יש רעיון לכותרת????? טוב,הלכתי אני יחזור יותר מאוחר
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תצוגת LCD שתראה לי את החום במחשב ועוד כמה דברים, אין לי שום מושג מה לקנות וכמה עולה שככה שיכולים לעבוד עלי, כי בחיים לא התעניינתי בזה.. אני רוצה מקום שקרוב אלי (נתניה) ותגידו לי בדיוק איזה דגם לקנות! ד"א : מישהו יודע אם יש בKSP כאלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מאמין שכולכם מכירים את המארז של chenbro המכונה xspider. ובכן בבעלותי אחד כזה ואני מתכנן לעשות גרילים בצורת האות "B" שעל חלון המארז הזה http://www.bestplayer.de/images1/GECB_002_2g.jpg כמו הB הזו למי שלא הכיר... אני זקוק לסקיצה של הגריל, כמה שיותר מדוייקת(תתחשבו בניובי...) אפשר עם ה"גבה" ההיא או בלי... חשוב שיבינו את הכוונה ל"B' הספציפית הזו ולא שתהיה סתם אחת, כלומר כמה שיותר דומה לזו שעל החלון... נדב
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי , עשיתי היום את המוד הזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747 שזה : חיבור מאוורר לכרטיס המסך בעזרת תושבת ה PCI ועשיתי את זה לשני המחשבים שלי... אין לי מושג איך ולמה , אבל לא רק שזה נתן אצלי שיפור של 10MHZ בליבה , אלא גם הוריד את הטמפרטורה של הצ'יפסט ב10מעלות(!!) , מ46 ל36 , ואצל אח שלי זה נתן שיפור לליבה של הכרטיס ב20-30MHZ , והוריד 10מעלות מהצ'יפסט ו5 מהמעבד(!!!) , אין לי מושג איך ולמה... ושני המאוררים ששמתי הם יחסית רגילים(אמורים להיות ג'נריים , למרות שהם דוחפים לא מעט אוויר , משהו כמו 60-80CFM)
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מה התפקיד של הגריל בעצם?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא יודע אם מישהו עשה את זה או לא אבל נראה לי רעיון די טוב לעשות כבל מאריך לחוטים של כונן הדיסק, לעשות לו מן קופסא נחמדה ויפה כזאת ולשים אותו על שולחן העבודה או מה שזה לא יהיה כי זה מאוד מאוד מאוד קשה להתכופף כל הזמן לכונן ולהחליף דיסקים האם צריכה להיות בעיה עם זה ואם לא אז איפה משיגים מאריך שכזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני ידוע שואלים הרבה אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה מדויקת איזה נגדים אני צריך? אני הבנתי שצריך אחד בטור 75 אוהם אבל כמה לכל לד בנפרד וזה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לחבר כמות גדולה של לדים (50) במעגל אחד (אחד לשני) ובאיזה נגדים וכוח להשתמש. כמו כן רציתי לדעת האם יש דרך לבנות מעגל שיגרום ללדים לרוץ+להבהב+צורות שונות בלחיצת כפתור (כמו בפנס אחורי של אופניים) תודה מראש ניר
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
החלטתי לעשות סליבינג, אבל לא כמו שרואים בכל חור עם הערכה (המעולה יש לציין) של VANTEC או מצורים בדומה, אלא עם צינורות פלסטיק דקים ושקופים, ככה שיהיה עדיין את המראה הטכנולוגי של החוטים אבל בלי הבלגן שזה יוצר. הבעיה היא שצינורות פשוטים לא כל כך גמישים. זה לא קריט ואפשר להתגבר אבל אולי יש למישהו רעיון שיהיה יותר נוח? אני גם רוצה שהצינורות יהיו רגישים לUV למחצה, כלומר שיהיו שקופים אבל יזהרו קצת.. חשבתי לעשות את זה עם טושים UV, אבל זה הורס את השקיפות כנראה. למישהו יש רעיון בשבילי?
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום !!! רציתי לדעת האם מישהו הוציא את הספק כוח אל מחוץ למחשב אני מתכוון לעשות את זה ורציתי טיפים לגבי הצבתו במקום חדש ומה לעשות בקשר לכבלים (אם הם קצרים מידי) ואם למישהו יש תמונות של המודינג הזה אז שיראה לי כדי לקבל רעיונות...!!! תודה לכולם!!!
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-