עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by maor5,

שלום לכולם! אני חדש חדש חדש דשדש במודינג אני קורא עכשיו מלא מדריכים בשביל זה הקיצר שאלה ששאלתי אותי הרבה זמן.... אם נגיד אני קונה קטודה זה מחמםם את המחשב???

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by eranvana,

אני חדש פה ובכלל במונדינג יש לי בעיה רצית התחלטי להוציא את כל הוטים בשביל לצבוע ולעשות חור סימתי עשיתי חור עם זכוכית מיוחד וצבעתי את המארז בצבע כחול הכול טוב ויפה עד ש.... אני לא יודע לאן לחבר את כל החוטים ואת הכוננים ואת האולטרא שבכלל לא חיברתי קניתי 6 מאבררים עם לדים ואין לי מוסג לאין לחבר אותם וקניתי מסך LCD וגם אין לי מוסג איך לחבר אותו אני חייב עזרה בנאושות בבקשה תעזרו לי ערן

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by ELiA,

לא ידעתי כ"כ איפה לשאול את זה נדמה לי שכאן זה הכי מתאים אם לא תעבירו בבקשה וסליחה אם טעיתי... אז ככה מאיפה קונים פרספקס וכמה זה עולה? מאיפה קונים דרמל וכמה זה עולה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by Devil Servant,

יש לי דונגל BT מי שלא מכיר זה כמו DOK אבל מקשר את הפלאפון למחשב בעזרת טכנולוגית BT קיצר אמרו לי שזה בטווח 80 מטר אבל חרטא :s05: זה מקסימום 10 מטר. אבל אני רוצה שאני אוכל לשלוט מהסלון לחדר. יש מסדרון באמצע,בנוי מגבס שמבודד BT :\ אז רציתי לדעת אם אוכל לבנות מן אנטנות קטנות שיוליכו מהסלון לחדר הנה ציור שתבינו על מה אני מדבר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by ido-s,

שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי שאלה איפה אני יכול לקנות מפסקים מעגלים שאפשר לבנות וכו' תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by dany_tab,

יש איזשהוא מעדל שיכול להפוך חיבור IDE של הארד דיסק ל USB ככה שהמחשב יזהה את הארד דיסק ככונן נייד?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. Started by J0n1,

יש לי מחשב נייד של Emachines והלך לו הלוח אם. הטכנאי אמר שלוח חדש יעלה 340$ ואני לא הולך להשקיע כזה סכום על מחשב בן 3.5 . קיצר חשבתי אולי אני יכול לחבר את המסך שלו למחשב ולתפקד כמסך נוסף? יש לו מסך WS מעולה, וזה יהיה גדול. זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אני רוצה לדעת את המתחים שלי ואם הם טובים... איך אני יכול לדעת?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  9. יש ברשותי מארז של ריידמקס מסוג 868 שכפי שידוע הוא מגיע premodding בדלתו הימנית אך ריק מתוכן בשמאלית אני רוצה לחרוט על הדלת השמאלית לוגו של משהו מסוים (פרטים בהמשך) ולהאיר את החריטה באמצעות קטודה (יש לזה אותו אפקט כמו ללדים,נכון?) משהו יודע אם החריטה תצא יפה כמו בדלת הימנית (שדרכה רואים את תוכן המחשב לפחות) או שוות ערך לפחות? משהו נסה? ואם לא,למה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. חשבתי על כבל usb אז אם יש למשהו איזה פירוט או איזה blue print של מה שהולך בבפנוכו שלו... או אולי רעין אחר...

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום ביום שישי סיימתי עם החיתוך של הדלת של המארז, צבעתי אותה והשארתי אותי להתייבש החיתוך לא משוייף ואין בידיי כלים שאני יוכל לשייף את החלון בצורה שאני לא אצטרך לשים גומי כדי לטשטש את החיתוך.. עכשיו אני צריך עצה איזה גומי לשים בשביל לשים על הדלת, חומר גמיש שלא יעשה לי בעיות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Liran Cohen,

אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה

13. בניתי מארז ואני מתכנן להוציא את התוכנית לאור.. עכשיו אני צריך מימכם כמה דעות.. -האם הוא יפה? -מה ההיתם משפרים? [ אל תיסתכלו על הגרילים מאחורה כי זה עדיין לא מסויים אבל יהיו גרילים ] -האם זה אפשרי להוציא את התוכנית לפועל? -כמה זה יעולה בערך? הורדה של ה PSD [ ככה קוראים לזה?! ] http://www.f2h.co.il/7006167620420 תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by R9547655G,

שלום לכולם אני מחפש את החלקים הבאים: אני צריך מישהו שיסביר לי איך לעשות כבל איכותי. -=| עריכה |=- בבת-ים.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  16. שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו ויש מספר לדים המתחברים למחשב. אני מעוניין להכניס את הלדים האלו לתוך קופסא כלשהי שניתן להעמיד אותה על טלויזיה או לתלות על קיר וניתן יהיה לראות מתוכה את האור של הלדים. בינתיים הרעיון שלי זה אריזה של חיישן של אזעקות כמו זה: זה המארז המושלם למה שאני רוצה, הבעיה היא שאין לי מושג איפה אני יכול להשיג רק את המארז בלי החיישן.. וחיישן כזה עולה בסביבות 150 ש"ח ומעלה ואני בסך הכל צריך את הקופסא ככה שלא משתלם לי לקנות חיישן.. בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות קופסא כזו או אם יש לכם רעיונות לדברים דומים שאתם יודעים איפה אפשר לקנות תגידו.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by matvey99,

איך הפאנל הזה? הוא שווה 220 שקל? יש פאנלים יותר טובים במחיר שלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

שלום, הדפסתי מדבקה (נייר מיוחד...) אני מעוניין להדביק אותה למארז אבל שלא תיהיה כל כך בולטת... חשבתי על חום אבל...יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by guy124,

שלום ! רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 3 (קטנים=כמו של כרטיס מסך) מאוורים ברצף לחיבור מולקס או משהו אחר ?? ואם זה אפשרי אז בבקשה תיעצו לי איך כי זה ממש חשוב !!! ורציתי לדעת אם כדאי לחבר 4 מאוורים של 80 מ"מ עם ספק של 400 וולט ????

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני בשלבי תכנון של פרויקט עתידי. בשלב זה אני מעוניין לדעת אם זה משנה מאיפה התושבת של הלוח-אם? כלומר אם היא ממארז חדשני. האם זה משנה גודל הפלטה? אני שואל זאת מכיוון שאגרתי כמה מארזי פנטיום 3 ואני כן רוצה לחסוך בהוצאות. השאלה היא האם אני צריך לקנות מארז חדש בשביל לוחות-רלוונטים של היום או האם אני יכול להתשמש בפלטה של מארז של הפנטיום 3 וזה יספיק ? את המארז עצמו אני מתכוון לבנות מסביב לשלדה של הלוח אם ככה שלא משנה לי הגודל של המארז שבו אני אשתמש כי בן כה וכה אני מתכוון להשתמש רק בפלטה שעליו אמור לנוח הלוח אם . תודה לכל העונים גוב

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by MTKOL,

שלום לכולם, רכשתי את המוצר הנ"ל, ורציתי לשאול - איך והיכן למקם את החיישן שמגיע עימו? אני מעוניין למקם אותו על המעבד - אז היכן אני אמור פיזית לשים אותו? על המאוורר? היכן? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by sSs Dragon,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות דלת למארז חלקה שעליה אני יכול לעשות את המודינג שאני ירצה?? את שאר החלקים כבר מצאתי איפה לקנות אבל לא מצתי איפה לקנות דלת... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by psycho59,

שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום. הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  24. אני רוצה לקנות את ה Vantec Tornado לאח שלי (לי כבר יש ולא מפריע הרעש - איזה 54 DBA משהו כזה) אז בשבילו אני רוצה שהוא יוכל לשלוט על המהירות - ועל הרעש . החלק הזה מתאים? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1523 דרך אגב יש לו את ה 4 Channel VR fan kit אז יש לו כזה פאן בס או איך שלא קוראים לזה שאפשר לשלוט עם זה על המאוררים יש שליטה על 4 וזה בגודל 3.5 יענו לכונן דיסקטים. אל תגידו לי שאפשר להכין לבד כי אני לא טכנאי (לא מבין כלום). או אם אפשר חלק יענו שאני יוכל לשלוט על המאורר... תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. יש לי את המארז הזה: ואני רוצה להוסיף לו חריטה קטנה של התמונה הזו: בלי גלגלים,בין הכפתור של הריסט ל"חור" (שמיועד לUSB...), כשהכפתור בין ההגאים (א"כנפיים" האנכיות מאחורה...) אני יכול לבנות תמונת תבליט של התמונה (בACDSEE) כדי לדעת איזה מקומות לגרד ואיזה לא, כדי שיבינו מה התמונה... השאלה: זה שווה את הטירחה? (אם יש לכם הצעות ייעול ושיפור, אתם מוזמנים לכתוב גם אותן )

• 6 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.