עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. בניתי מקלט IR אינפרא אדום למחשב לפי המדריך שיש באתר והכל עבד סבבה עד שעשיתי אוברקלוק ואז משום מה הוא לא מגיב יותר כיאילו לא מחובר כלום... יכול להיות ששרפתי אותו?

2. אפשר לחבר מסך/פאנל ב5.5 שיציג טמפ' מהביוס ולא על ידי חיישנים שלו?? איך הוא יקבל מידע? מהusb אני חושב נ.ב. אולי אפשר לגרום ל hardcano 2 לקבל את הטמפ' מהביוס?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  3. חשבתי על כבל usb אז אם יש למשהו איזה פירוט או איזה blue print של מה שהולך בבפנוכו שלו... או אולי רעין אחר...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  4. צריך המלצה לחריטה על פאנל קידמי פאנל של כונן

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by Devil Servant,

יש לי דונגל BT מי שלא מכיר זה כמו DOK אבל מקשר את הפלאפון למחשב בעזרת טכנולוגית BT קיצר אמרו לי שזה בטווח 80 מטר אבל חרטא :s05: זה מקסימום 10 מטר. אבל אני רוצה שאני אוכל לשלוט מהסלון לחדר. יש מסדרון באמצע,בנוי מגבס שמבודד BT :\ אז רציתי לדעת אם אוכל לבנות מן אנטנות קטנות שיוליכו מהסלון לחדר הנה ציור שתבינו על מה אני מדבר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by psycho59,

שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום. הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by guy3,

שלום לכולם, אני דיי חדש כאן ואני מתכנן חלון למארז יש לי כבר את כל הציוד ואני רוצה להשתמש בגומי U למישהו יש מושג איזה עובי הוא צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by thedag,

נכון יש את המדריך הזה למקלט IR.. רציתי לדעת האם אפשר להוסיף לשלט שישלוט על המחשב להוסיף לו פוטנציומטר או משהו במקום הכפתורים של הווליום תחשבו על זה זה יכול להיות ממש ממש מגניב.. תודה לכל העוזרים......

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  9. Started by WickedChild,

שלום לכולם! יש לי שני מסכי LCD 15" מדגם LG LM151X2... מסכים אלה לא שמישים במצבם הנוכחי מכיוון ולא מחובר אליהם LCD CONTROLLER... שאלתי היא... האם מישהו יודע איפה ובכמה אני יכול להשיג כרטיסים שכאלו??? חיפשתי באינטרנט וכמובן שמצאתי כמה אתרים בחו"ל אבל אני מחפש משהו פה ורצוי שלא יהיה יותר מ-800ש"ח כי אז יותר זול למצא מסך משומש ולפרק אותו... מישהו יודע/שמע/ראה דבר שכזה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. Started by Sarlula,

אני מחפש פרספקס, ואני מחפש משהו זול ואמין באזור המרכז: תל אביב-יפו, גבעתיים, רמת-גן. אם מישהו מכיר, שבבקשה ירשום..

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by thedag,

כבר פעם שניה שאני בונה את המקלט IR ולא מצליח לי... אולי הבעיה היא ברגליים או בקבל +- אני לא יודע.. יש לי קבל כחול כזה שכתוב עליו 4.7uF 50V העינית IR אותו דבר כמו במדריך המייצב מתח הוא L7805CV הדיודה היא אותה דיודה הנגד הוא אותו נגד אני כבר לא יודע מה לעשות אולי הבעיה היא במחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  12. אריהב קיבלו לדים חדשים מסוג SUPER FLUX, מה יתן יותר אור שני לדים אולטרה ברייט או אחד סופר פלוקס? תודה.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  13. שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו ויש מספר לדים המתחברים למחשב. אני מעוניין להכניס את הלדים האלו לתוך קופסא כלשהי שניתן להעמיד אותה על טלויזיה או לתלות על קיר וניתן יהיה לראות מתוכה את האור של הלדים. בינתיים הרעיון שלי זה אריזה של חיישן של אזעקות כמו זה: זה המארז המושלם למה שאני רוצה, הבעיה היא שאין לי מושג איפה אני יכול להשיג רק את המארז בלי החיישן.. וחיישן כזה עולה בסביבות 150 ש"ח ומעלה ואני בסך הכל צריך את הקופסא ככה שלא משתלם לי לקנות חיישן.. בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות קופסא כזו או אם יש לכם רעיונות לדברים דומים שאתם יודעים איפה אפשר לקנות תגידו.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  14. שלום רב ! יש לי P4 3GHZ , לוח אם של ASUS מדגם P4P800 SE . אני מעוניין להתקין מאורר מהסוג הבא : Zalman CNPS7000B-AlCu . הבעייה היא : שישנו צורך במרווח של 3 ס"מ בין המאוורר לבין ספק הכח שלי (הממוקם למעלה במארז ) על מנת להצליח להתקין את המאוורר , אך אין לי מספיק מקום לכך ! האם אוכל להזיז את הספק כוח למקום אחר במארז ? האם אוכל להוציא את הספק מחוץ למארז ? ואם כן ,הכיצד ? באם לא , האם ישנו מאוורר אחר (לא יקר) שאוכל להתקינו במקום ה- ZALMAM . תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  15. Started by Morishani,

בא לי לעשות פרוייקט מודינג, אז אהממ, תקציב אין, אבל תקציב למארז יש, מקסימום בערך 200. הלוח אם הוא mATX כל השאר רגיל, יש לכם רעיונות? בעיקרון מה שאני חושב עד עכשיו זה *חלון שיהיה לרוחב הדלת, ז"א מהמרכז לצדדים וכמו בטלויזיות - 16:9~. *הפיכת הכלוב של הHDים כדי שיהיה יותר נוח *צביעת המארז (שחור?) למישהו יש רעיונות? (ולא פאן באס וכאלה :\)

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by surfface,

למי שמשתמש בתוכנה Sketchupומתכנן פרויקט ורוצה סרטוט רכיבים במדיוק אני ממליץ על האתר הבא http://www.jazzle.co.uk/scc/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by julbo,

איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. Started by Bulzeye,

השאלה שלי אולי קצת לא קשורה לפורום אבל עדיין.. בקיצור, אני מחזיק עכשיו בידיים כונן סי די ישן, מסתכל על העינית.. ועולים לי כמה רעיונות לראש... מה לדעתכם ניתן לעשות עם העינית למטרות אחרות? (המכניקה של הסידי דפוקה אבל העינית לא)... יש למישהו רעיונות? חשבתי בכיוון של לנסות לקחת את העינית ולהכניס אותה ל cd player ישן נושן ודפוק שיש לי.. מה אתם אומרים? אפשרי? יש למישהו רעיונות איך? מישהו ניסה? ובבקשה אל תציעו לי לזרוק את הסידי, אני רוצה לעשות משהו "מעניין" איתו... תודה רבה... ביי...

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום.! כמו שראיתם בנושאים הקודמים שפתחתי אני מתכונן לשים במחשב קטודת uv עכשיו יש לי על המחשב 2 קטודות רגיליות לבנות +קרן לייזר מתוכננת לקנייה(צבע כחול) זו הקטודה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-uv וזה ה"קרן לייזר": http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b עכשיו את שני אלה אני הולך להכניס למחשב + 2 הקטודות שנמצאות כבר עכשיו. השאלה עכשיו היא האם כל בתאורה שכתבתי תפריע לקטודת ה uv להאיר את הסליבינג שלי?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. ההודעה המקורית נערכה, וזאת עקב אי ציות לחוקי הפורום הנושא הועבר למדור הTRADEZONE באתר, במידה ויש לכם שאלות נוספות \ או אתם מעוניינים בפרטים נוספים אתם יכולים לפנות אלי בהודעה פרטית.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. יש לי מסך LCD 12.1" שמתאים לIBM Thinkpad 760 ואני מחפש בשבילו בקר, המחיר לא משנה בעקרון עדיף שזה יהיה מEbay. הנה תמונה לא שזה מוסיף משהו http://planet.nana.co.il/zvizka/LCD.jpg תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by guy124,

שלום ! רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 3 (קטנים=כמו של כרטיס מסך) מאוורים ברצף לחיבור מולקס או משהו אחר ?? ואם זה אפשרי אז בבקשה תיעצו לי איך כי זה ממש חשוב !!! ורציתי לדעת אם כדאי לחבר 4 מאוורים של 80 מ"מ עם ספק של 400 וולט ????

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by CyberBot,

1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  24. יש לי מטען לא מוכר הנה תמונה: ויש לי בטריות של חברת rechargeable nickel metal hydride 2000mAh כמה זמן אני צריך להטעין בטריות כאלה במטען כזה?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  25. איך אני יכול להוסיף LED למאווררים שלי?? נראה לי שפעם ראיתי מדריך באתר אולי אני טועה ואם אין אז למישהו יש הסבר איך לעשות את זה? ;D

• 4 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.