עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי מוד שמתעכב כבר הרבה זמן בגלל שאני לא מצליח למצוא מקור לקנייתי אלומניום. ראיתי כמה פרוייקטים יפים פה, של חברה שבנו עם פלטות אלומניום. וראיתי בקשות שעדיין לא נענו. מי שיודע איפה אפשר להזמין אלומניום 2מ"מ חתוך באיזור המרכז או ירושלים או ראשון לציון - הצילו !

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by omrishalev,

באיזור ירושלים איפה אני קונה? בהום סנטר וכל החנויות האלה יש? אם כן אני פשוט אומר למוכר דיסקיות חיתוך לדרמל?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by matvey99,

איך הפאנל הזה? הוא שווה 220 שקל? יש פאנלים יותר טובים במחיר שלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  4. הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

אני לא יודע איך הפריוקט התחיל,הוא פשוט התחיל. הגג שויף ונמרח עליו ווקס,אגב הוא שוייף בעזרת כלי קטן שחשבתי עליו,זה בעצם רגל של משטח שמעבירים עליו דברים כבדים שיש עליו נייר שיוף. עובד טוב. החיתוך לא מדוייק בכוונה בגלל שממילא בזמן הקרוב אני עשים עליו Mesh. אני עעדכן את התראד בזמן הקרוב. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. ציוד בסיסי= משקפי מגן\+דסקיות מחוזקות... תודה לעוזרים...., אבי מנסורי

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  7. אני יודע שיש טרנזיסטורים בגודל של כמה מיקרונים, נכון? השאלה היא מה הוא הסולונאיד הקטן ביותר? קראתי פעם שיש בגודל של אטומים בינוניים, אבל זה לא עוזר לאף אחד , כי אז למה ניתן לחברו? האם יש סולנואיד קטנטן שניתן לחברו לסלולים/קבלים/נגדים אחרים?? תודה יניב

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  8. שלום אשמח אם למישהו יש את המידות המדויקות של החורים של הסוקטים השונים ביחס למיקום המעבד בעיקר AM2 ו775 אבל אשמח לקבל גם יותר ישנים זה למען גוף קירור שבניתי תמונות בקרוב תודה מראש sa_ka

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  9. אני רוצה לדעת את המתחים שלי ואם הם טובים... איך אני יכול לדעת?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by psycho59,

שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום. הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by Sarlula,

אני מחפש פרספקס, ואני מחפש משהו זול ואמין באזור המרכז: תל אביב-יפו, גבעתיים, רמת-גן. אם מישהו מכיר, שבבקשה ירשום..

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  12. אנא עזרו לי... :-)

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. המעגל יכלול: מאורר לד כחול נגד ללד מפסק ON=OFF ושיתחבר לMOLEX מישהו מוכן בבקשה לסרטט לי את זה מובן ונכון בבקשה? אני מודה לכול העוזר!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by roei_b,

(עדיף קודם לראות את התמונה כדי להבין על מה אני מדבר..) עכשיו, האם צריך לחשוף ולהצליב אותם? כי אני לא מצליח להוציא את החוט הצהוב כדי לחברם במקביל... אם לא, אז איך כן? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by dany_tab,

שלום, היה לי על המעבד מאוורר 60 מילימטר רועש ביותר אז לרחתי מאוורר 80 מ"מ רגיל שקט, הוצאתי את ה 60, הוצאתי את בסיס הפלסטיק שעליו היה מחובר ןריתחתי עליו את ה 80. ריתוח בשביל לרתח לקחתי מסמר, חיממתי אותו וריתחתי את הפלסטיק כדי שייצא מקשה אחת ואני יוכל להיות בטוח שלא ייפול לאחר מכן כרחתי סלוטייפ מהביב למאוורר והפלסטיק כדי שלא ייצא אוויר מהצדדים וחיברתי. הטמפרטורה לא ממש השתנתה אבל המחשב נהיה ממש שקט וכל זה ללא השקעה כספית! אפילו שקל לא הוצאתי על זה. המארז שלי עכשיו מורכב מ3 מאווררים: 2 של 120 ו 1 של 92 שהועברו ל 5 וולט ככה הם ממש שקטים. לפני כל העסק הזה התמפ עמדה על ע 45 ועכשיו על 50 במעבד AMD 1800+ סוקט AM2[br]פורסם בתאריך: 8.04.2007 בשעה 11:18:58 הא ושחכתי להזכיר את זה שכ…

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. אפשר לחבר מסך/פאנל ב5.5 שיציג טמפ' מהביוס ולא על ידי חיישנים שלו?? איך הוא יקבל מידע? מהusb אני חושב נ.ב. אולי אפשר לגרום ל hardcano 2 לקבל את הטמפ' מהביוס?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by julbo,

איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by miki26,

שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות שיתאים?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. 1. כמה חשמל צריך המנוע של הדיסקים שבHDD? כי היה לי אחד ממש ממש ישן שלא עבד... אז החלטתי לחבר אותו למחשב כדי שיסובב ת' דיסקים שבהם יהיה חור ויהיה לד מאחור שיאיר ואז זה יהיה כמו פליקר מלדים תוצרת בית וגם ממש ממש מגניב... דעתכם? 2.איך אני מקווץ את שרוול החום שקניתי? כי אני צריך לשים בעכר כי הוא עושה לי קצרים ומתכבה פעם בשעה... תודה לכולם מראש!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  20. כי אני רוצה ללכת להום סנטר בביג בבאר שבע אז עם מישהו יודע אז שיגיד לי

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by RoNeR,

במדריך מבקשים את הדיודה 1N4148... יש לי שקית עם כמה דיודות.. אני לא מבין גדול באלקטרוניקה הדיודה היחידה שהצלחתי לזהות היא 1N4001 שלא ניראלי תתאים יש בשקית עוד כמה דיודות שקופות עם פס צהוב וחלק עם פס שחור הדיודה היחידה שהיה כתוב עליה משו מלבד 1N4001 היו כתובים עליה 3 ספרות 784 למישו יש מושג איך מזהים את הדיודיות ?!?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. איזו מנורה תהיה הכי חזקה למחשב שלי שיצא לי מהמחשב האור?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  23. Started by nehmia,

או קי קניתי ראש 108 לחריטה על פלסטיקים וכו....וראיתי במדריך שלא חורטים עם הראש...אז איך ל**** חורטים? תודה מראש עומר שירן...

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל.. אני למעלה משעה מנסה למצוא דרף לפתוח את זה אבל זה פשוט תקוע חזק... המטרה שלי היא להוסיף שם לד אבל צריך לפתוח את זה קודם ואין לי את המכשיר המיוחד האם יש דרך ?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by guy3,

שלום לכולם, אני דיי חדש כאן ואני מתכנן חלון למארז יש לי כבר את כל הציוד ואני רוצה להשתמש בגומי U למישהו יש מושג איזה עובי הוא צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים