אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין 2 רמקולים במארז עצמו האם יש פה גורם סיכון כל שהו?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מעוניין להזמין- מישהו אולי יודע לגבי מסים מעודכנים?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר להאיר את המודינג עם ספוט לייזר...אם מישו יוכל לענות לי... בתודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום. הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש ברשותי מארז של ריידמקס מסוג 868 שכפי שידוע הוא מגיע premodding בדלתו הימנית אך ריק מתוכן בשמאלית אני רוצה לחרוט על הדלת השמאלית לוגו של משהו מסוים (פרטים בהמשך) ולהאיר את החריטה באמצעות קטודה (יש לזה אותו אפקט כמו ללדים,נכון?) משהו יודע אם החריטה תצא יפה כמו בדלת הימנית (שדרכה רואים את תוכן המחשב לפחות) או שוות ערך לפחות? משהו נסה? ואם לא,למה?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של הטלפון הישן שלי ואני לא יודע איך לחבר אותו אז אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה זה המסך וגם הסבר על החיבורים {אני פשוט לא יודע לאן לחבר כל דבר} http://sandiding.tripod.com/m55.html
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי evaluation board, עליו בין השאר נמצאים microcontroller, SPI ו-צ'יפ שיודע למדוד מתחים וזרמים. הצ'יפ מעביר את המדידות שלו למיקרובקר דרך ה-SPI. התחברתי עם מיקרובקר חיצוני (לא זה שעל ה-בוארד) אל ה-SPI של הצ'יפ, וניסיתי לקבל קריאות מן הצ'יפ אל המיקרובקר החיצוני. אבל כשעשיתי זאת, משום מה ה-voltage regulator הפנימי של הצ'יפ הפסיק לפעול ולכן לא יכולתי לתקשר איתו. אני למעשה כן מקבל קריאות מן הצ'יפ, אבל הקריאות שאני מקבל הן לא 0 לוגי ולא 1 לוגי, אלא ערך שבין ה-0 ל-1 הלוגיים. אני חושב שהבעיה היא בתהליך האיתחול של הצ'יפ ברגע הפעלתו, שמעביר אותו למצב active ממצב של sleep mode (במצב sleep mode ה-voltage regulator אכן אמור לפעול). מישהו פעם ניסה לבצע התחברות ל-צ'יפ דרך מיקרובקר ונ…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
למה שאני שם במודד זרם שלי אפשרות למדוד אמפר -(במודד שלי זה ככה - dca), המודד לא מראה כלום, ולעומת זאת מתח הוא מראה רגיל.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני זוכר שראיתי כבר כמה פעמים באינטרנט סוג של מקדח שהוא מעין "מחוגה" שעושה חורים עגולים לפי קוטר משתנה שקובעים לפני. זה ניראה כמו מקדח צלב כזה שיש עליו מין סכינים שניתנים להזזה לקביעת קוטר העיגול שיחתך. אני רוצה קצת מידע על זה (איזה חומרים זה מסוגר לחתוך וכו') ומה שאני הכי צריך, את השם של זה! ומי שיודע אז גם איפה אפשר להשיג ומהו טווח המחירים
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
מעגל חשמלי שיראה לי במידה והמאוור נעצר במיקרה שלי 8 סמ ן 9 סמ שיש להם רק שני חוטים + ו -
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך הפאנל הזה? הוא שווה 220 שקל? יש פאנלים יותר טובים במחיר שלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את המתחים שלי ואם הם טובים... איך אני יכול לדעת?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי במארז במחשב לד שמחליף את הצבעים של באפקט דהיה.... ויש בו המון צבעים... כחול סגול תכלת ירוק אדום צהוב ועד ביניים... איפה קונים דדבר כזה וכמה עולה?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נכון יש את המדריך הזה למקלט IR.. רציתי לדעת האם אפשר להוסיף לשלט שישלוט על המחשב להוסיף לו פוטנציומטר או משהו במקום הכפתורים של הווליום תחשבו על זה זה יכול להיות ממש ממש מגניב.. תודה לכל העוזרים......
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
למי שמשתמש בתוכנה Sketchupומתכנן פרויקט ורוצה סרטוט רכיבים במדיוק אני ממליץ על האתר הבא http://www.jazzle.co.uk/scc/ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום. אני בשלבי סיום של תכנון מערכת קירור מים ביתית. ידוע שבעיות במשאבה יכולות לגרום לנזק רציני במערכת ולכן חשבתי על רעיון שיכול לצמצם את הבעיות והוא הכנת מתג, שיכבה את המחשב כשהמשאבה של מערכת קירור המים מפסיקה את העבודה. אם יש צורך לציין זאת, המשאבה היא לא משאבה של 12V, היא מתחברת לחשמל ביתי. הייתי רוצה גם לדעת איך להכין מערכת ריליי (אאל"ט קוראים לזה כך), זו מערכת שברגע שאני אדליק את המחשב המשאבה, באופן אוטומטי, תתחיל לעבוד גם. זה לא נראה לי מסובך מידי ולכן חשבתי שמי שמבין (בלי לזלזל באף אחד) יוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי לכולם . אני חותך את המארז שלי (צורת דרקון , הולך היטב) , הבעיה היא שלפני כן השתמשתי באותו החלק (דלת המארז) לניסויים . כתוצאה מכך היו בה מספר חורים , כולל 2 חורים של כ-5 ס"מ x 5 ס"מ , החורים האלו היו היכן שאמורים להיות חלקים רצופים לפי השבלונה - לכן הייתי צריך לשחזר אותם . הטיפ הזה שימושי גם לכאלו שבטעות מחליקים עם הדרמל , או לא נצמדים היטב לשבלונת חיתוך ולכן צריכים להשלים מעט את החלקים . חומרים - ניילון נצמד (של סנדוויצ'ים) , דבק אפוקסי (שרף ומקשה , עדיף זמן ייבוש ארוך ולא להתפתות לקנות את הזולים - על אף שהם עושים את העבודה) , משטח (נייר \ קרטון \ נייר שעווה - מומלץ) עליו נערבב את הדבק , כלי (שיפוד , מקל "ארטיק" וכו') איתו נערבב ונמרח את הדבק , החלק אותו רוצים לשחזר …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חשבתי על כבל usb אז אם יש למשהו איזה פירוט או איזה blue print של מה שהולך בבפנוכו שלו... או אולי רעין אחר...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 12.1" שמתאים לIBM Thinkpad 760 ואני מחפש בשבילו בקר, המחיר לא משנה בעקרון עדיף שזה יהיה מEbay. הנה תמונה לא שזה מוסיף משהו http://planet.nana.co.il/zvizka/LCD.jpg תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף LED למאווררים שלי?? נראה לי שפעם ראיתי מדריך באתר אולי אני טועה ואם אין אז למישהו יש הסבר איך לעשות את זה? ;D
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט כלשהו ויש מספר לדים המתחברים למחשב. אני מעוניין להכניס את הלדים האלו לתוך קופסא כלשהי שניתן להעמיד אותה על טלויזיה או לתלות על קיר וניתן יהיה לראות מתוכה את האור של הלדים. בינתיים הרעיון שלי זה אריזה של חיישן של אזעקות כמו זה: זה המארז המושלם למה שאני רוצה, הבעיה היא שאין לי מושג איפה אני יכול להשיג רק את המארז בלי החיישן.. וחיישן כזה עולה בסביבות 150 ש"ח ומעלה ואני בסך הכל צריך את הקופסא ככה שלא משתלם לי לקנות חיישן.. בבקשה תגידו לי איפה אפשר לקנות קופסא כזו או אם יש לכם רעיונות לדברים דומים שאתם יודעים איפה אפשר לקנות תגידו.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-