עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי את המארז הזה: ואני רוצה להוסיף לו חריטה קטנה של התמונה הזו: בלי גלגלים,בין הכפתור של הריסט ל"חור" (שמיועד לUSB...), כשהכפתור בין ההגאים (א"כנפיים" האנכיות מאחורה...) אני יכול לבנות תמונת תבליט של התמונה (בACDSEE) כדי לדעת איזה מקומות לגרד ואיזה לא, כדי שיבינו מה התמונה... השאלה: זה שווה את הטירחה? (אם יש לכם הצעות ייעול ושיפור, אתם מוזמנים לכתוב גם אותן )

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by eli_a,

שלום יש לי 25 נורות לדים עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותם ואני לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא מצאתי משהו שיעזור לי באתר ואני לא מבין מה זה נגדים אני לא מבין כלום בבקשה תעזרו לי תודה מראש אליייייייייייייייי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by ELiA,

לא ידעתי כ"כ איפה לשאול את זה נדמה לי שכאן זה הכי מתאים אם לא תעבירו בבקשה וסליחה אם טעיתי... אז ככה מאיפה קונים פרספקס וכמה זה עולה? מאיפה קונים דרמל וכמה זה עולה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by J0n1,

יש לי את המארז compucase 6A19B כל מי שרואה אותו אומר שהוא ממש מכוער בגלל הפאנל (גם בגלל הפאנל חח) קיצר אני בקרוב ארחיב את החלון ואשים צבע נורמלי, עם כיתוב, ועם הרבה לקה (שינצוץ ;D) אני רוצה לעשות לו גם פאנל קדמי, משהו סולידי ויפה, חשבתי לקחת לוח אלומיניום לא מלוטש ובלי ציפוי (שיתאים לארון ולשולחן), עם המראה המוברש הכסוף, בעובי של בערך 4-5 מ"מ, ועליו לשים לוח פרספקס, מחובר עם ברגים. בינתיים עשיתי תכנון (מדויק) של איך הוא יראה בתכלס, הצבע הכחול זה משום שאני רוצה להאיר אותו בתאורת לדים (לא, לא השתגעתי, פשוט לכל מילה מודגשת תבוא שאלה) למעלה זה הCDרומים, מתחת זה המאוורר (כן, הוא לא באמצע) ומתחתיו הכניסות USB. הכפתור כיבוי והדלקה נמצא למעלה, ונראה לי שאני גם אעביר ל…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by matvey99,

איך הפאנל הזה? הוא שווה 220 שקל? יש פאנלים יותר טובים במחיר שלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. Started by aero,

עוד ליפני שאני מתחיל לדבר.....עשיתי חיפוש! עכשיו..אני מחפש מדריך לחיבור הגיים פאד של הפלייסטיישן....ראיתי מדריכים אבל אני מחפש מדריך שאני יחבר את הפאד דרך חיבור יו אס בי ולא של המדפסות

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  7. בניתי מארז ואני מתכנן להוציא את התוכנית לאור.. עכשיו אני צריך מימכם כמה דעות.. -האם הוא יפה? -מה ההיתם משפרים? [ אל תיסתכלו על הגרילים מאחורה כי זה עדיין לא מסויים אבל יהיו גרילים ] -האם זה אפשרי להוציא את התוכנית לפועל? -כמה זה יעולה בערך? הורדה של ה PSD [ ככה קוראים לזה?! ] http://www.f2h.co.il/7006167620420 תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by Bulzeye,

השאלה שלי אולי קצת לא קשורה לפורום אבל עדיין.. בקיצור, אני מחזיק עכשיו בידיים כונן סי די ישן, מסתכל על העינית.. ועולים לי כמה רעיונות לראש... מה לדעתכם ניתן לעשות עם העינית למטרות אחרות? (המכניקה של הסידי דפוקה אבל העינית לא)... יש למישהו רעיונות? חשבתי בכיוון של לנסות לקחת את העינית ולהכניס אותה ל cd player ישן נושן ודפוק שיש לי.. מה אתם אומרים? אפשרי? יש למישהו רעיונות איך? מישהו ניסה? ובבקשה אל תציעו לי לזרוק את הסידי, אני רוצה לעשות משהו "מעניין" איתו... תודה רבה... ביי...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by liorgadidi,

שלום.! כמו שראיתם בנושאים הקודמים שפתחתי אני מתכונן לשים במחשב קטודת uv עכשיו יש לי על המחשב 2 קטודות רגיליות לבנות +קרן לייזר מתוכננת לקנייה(צבע כחול) זו הקטודה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-uv וזה ה"קרן לייזר": http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b עכשיו את שני אלה אני הולך להכניס למחשב + 2 הקטודות שנמצאות כבר עכשיו. השאלה עכשיו היא האם כל בתאורה שכתבתי תפריע לקטודת ה uv להאיר את הסליבינג שלי?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by yotam.m,

רציתי לשאול שאלה קטנה בקשר לשלט אלחוטי והכוונה היא לשלט ששולט על מכונית או מכונית על שלט בעברית השאלה שלי היא כזאת כאשר אנחנו לוחצים על ה L וה R כלומר הימינה שמאלה והמכונית פונה לפי דרישתנו מה בתוך הרכב הקטן עושה את זה? כלומר איזה רכיב יודע לקבל פקודות מהשלט ולהסתוב ימינה שמאלה? האם זה מעגל מסובך? כלומר רכיב יקר? יש אפשרות לבנות אותו? והאם אלו גלי רדיו? מצטער אם השאלות לא מובנות כל כך אבל אני מאמין שאפשרי לענות עליהם.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by guy124,

שלום ! רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 3 (קטנים=כמו של כרטיס מסך) מאוורים ברצף לחיבור מולקס או משהו אחר ?? ואם זה אפשרי אז בבקשה תיעצו לי איך כי זה ממש חשוב !!! ורציתי לדעת אם כדאי לחבר 4 מאוורים של 80 מ"מ עם ספק של 400 וולט ????

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by shimon1,

אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. אם אפשר שיש להם אתר איטרנט תודה אם אסור אז תינעלו ומי שיכול שישלח בפרטי. תודה.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by psycho59,

שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום. הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  15. הכותרת אומרת הכל.. אני למעלה משעה מנסה למצוא דרף לפתוח את זה אבל זה פשוט תקוע חזק... המטרה שלי היא להוסיף שם לד אבל צריך לפתוח את זה קודם ואין לי את המכשיר המיוחד האם יש דרך ?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by WickedChild,

שלום לכולם! יש לי שני מסכי LCD 15" מדגם LG LM151X2... מסכים אלה לא שמישים במצבם הנוכחי מכיוון ולא מחובר אליהם LCD CONTROLLER... שאלתי היא... האם מישהו יודע איפה ובכמה אני יכול להשיג כרטיסים שכאלו??? חיפשתי באינטרנט וכמובן שמצאתי כמה אתרים בחו"ל אבל אני מחפש משהו פה ורצוי שלא יהיה יותר מ-800ש"ח כי אז יותר זול למצא מסך משומש ולפרק אותו... מישהו יודע/שמע/ראה דבר שכזה??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by MOSHEMORAD,

חברה ממצב אני קודם כל מודה מאוד למי שנכנס וינסה לעזור גם אם אתה לא מבין משהו ולפחות ניסת תודה אחי!!! אוקיי חברה תראו אני חדש פה ולא מי יודע מבין יש את הכבל מולוקס נכון זה של הספק עכשיו אני הוצאתי את 4 הפינים ואני רוצה לחבר מאורר אז אני צריך לחבר את הצהוב לאדום ואת השחור לשחור יפה עד פה הכל מובן!!! עכשיו איך אני מוציא את הפין כדי לחבר עליו את החוט או שאני פשוט מאוד מלחים חייב עזרה תודה.......

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  18. שלום לכולם, ברצוני להגן מרטיבות על לוחות של גלאי תנועה מסוג hcsr501 שעובדים אצלי בחוץ ומשתוללים כשהרטיבות עולה המליצו לי לצפות אותם במכחול עם conformal coating שזה בעברית (אולי) ציפוי קונפורמי. יש לי כאילה 13 סביב הבית כך שעל פניו 100מל יעשו את העבודה (לפחות טוב באותה מידה כמו 5 ליטרים) שאלה - איפה אפשר לקנות חומר מקצועי או אפילו צבאי בכמות קטנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. איך אני יכול להוסיף LED למאווררים שלי?? נראה לי שפעם ראיתי מדריך באתר אולי אני טועה ואם אין אז למישהו יש הסבר איך לעשות את זה? ;D

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by Avi Levin,

האם ניתן להפוך אותו למחשב מזערי? מי שלא מכיר: יש בו מסך 2.0" מובנה, ניתן לעשות איתו משהו? ולמי ששואל, הוא של אחי הקטן, והוא שוכב על המדף שלו כבר שנה בלי תזוזה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. למה שאני שם במודד זרם שלי אפשרות למדוד אמפר -(במודד שלי זה ככה - dca), המודד לא מראה כלום, ולעומת זאת מתח הוא מראה רגיל.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

שלום.. אני רוצה לבנות מערכת של לדים... כאשר הלדים יהיו בשורה אחת.. והאור של הלדים ינוע מימין לשמאל ובחזרה בלי סוף.. עכשיו אני לא יודע מה אני צריך להוסיף כדי לגרום ללדים לעבוד כמו שאמרתי.. בבקשה תעזרוי לי.. ???

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by surfface,

למי שמשתמש בתוכנה Sketchupומתכנן פרויקט ורוצה סרטוט רכיבים במדיוק אני ממליץ על האתר הבא http://www.jazzle.co.uk/scc/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  24. בניתי מקלט IR אינפרא אדום למחשב לפי המדריך שיש באתר והכל עבד סבבה עד שעשיתי אוברקלוק ואז משום מה הוא לא מגיב יותר כיאילו לא מחובר כלום... יכול להיות ששרפתי אותו?

25. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני בשלבי תכנון של פרויקט עתידי. בשלב זה אני מעוניין לדעת אם זה משנה מאיפה התושבת של הלוח-אם? כלומר אם היא ממארז חדשני. האם זה משנה גודל הפלטה? אני שואל זאת מכיוון שאגרתי כמה מארזי פנטיום 3 ואני כן רוצה לחסוך בהוצאות. השאלה היא האם אני צריך לקנות מארז חדש בשביל לוחות-רלוונטים של היום או האם אני יכול להתשמש בפלטה של מארז של הפנטיום 3 וזה יספיק ? את המארז עצמו אני מתכוון לבנות מסביב לשלדה של הלוח אם ככה שלא משנה לי הגודל של המארז שבו אני אשתמש כי בן כה וכה אני מתכוון להשתמש רק בפלטה שעליו אמור לנוח הלוח אם . תודה לכל העונים גוב

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.