עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by aviram20,

אני מאמין שהכלי הכי פשוט יכול לעשות עבודה הכי טובה בידיים הנכונות לכן לא מצאתי לנכון להשקיע על דרמל 600 שקל אך במקום קניתי דרמל של יונדאי 210W ב250 שקל קבלתי אותו עם כול מני דסקיות חיתוך ראש גמיש וכל מני שטויות כאלה יש לי נסיון עם הכלי כבר אני מתכנן גם מהפך של ממש למארז חלון צד גדול מאוד +חלון בספק ואולי גם חלון בגג אני גם מוכן לעזור למי שרוצה מי שמעוניין זה האיסיי שלי 198825288 אם בא לו להיתעלל במארז שיביא דסקיות חיתוך ופרספקס שיבוא אליי ניתעלל בו ביחד ;D אבירם [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. טוב, אז ככה, לאחר פניות רבות מאוד בנושא חיבורי האודיו החלטתי (שוב ) להושיע את הקהילה ולהכין מדריך בפרק השבועי שיעסוק בהעתקת חיבורי האודיו לקדמת המחשב. במדריך זה הדגמתי רק כיצד איך להעתיק את החיבור של הרמקולים, מכיון שחיבורי המיקרופון הם למעשה אותו דבר בדיוק (רק ברוב המקרים מונו) מה אנחנו צריכים: - אוזניות ישנות שאחנו לא צריכים יותר - מפרץ 3 ורבע פנוי (דיסקטים) + פלסטיק לכיסוי - 2 חיבורי סטריאו PCB - שם הפריט: JR2312 (אריהב) - מלחם ובדיל - 2 לוחות PCB 2X2(לא חובה) - היטשרינק + מצית - מקדחה + מקדח 6 מ"מ / דרמל - דבק מגע / דבק חם - שעה מזמנכם הקדמה: ישנם 3 אפשרויות להכנת חיבורי אודיו בקדמת המארז: - מעגל ניתוק: יתרונו המרכזי הינו שהוא מנתק את חיבור הרמקול השני …

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. ושיהיה לו חיבורים לאוזניות וusb2.. תודה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני רוצה לבנות מכשיר שיבדוק כמה פעמים דלת נפתחה ונסגרה, כולל באיזה שעות איך אני מתחיל?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לשפר קומקום חשמלי פשוט, ולהתקין בו חיישן קול. כאשר החיישן ייקלוט את המילים "מים חמים" לדוגמא, תחל פעולת הרתיחה אשמח אם למישהו יש רעיונות לביצוע.. ואיזה סוג של חיישן קול אני צריך. המון תודה!!!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כמו בכותרת אני מחפש חנות שמוכרת דיסקיות חיתוך לדרמל באיזור חולון תל אביב או ראשון לציון בכל מקרה לא הום סנטר או אייס לא משנה לי אם מקורי של דרמל או לא העיקר שיהיה איכותי יחסית ובמחירים שפויים תודה שחר

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by KoM,

יש לי מסך LCD קטם של מצלמת וידיאו של SONY המסך כמובן צבעוני ובאיכות לא רעה בכלל ! האם אפשרי לחבר את המסך למחשב בצורה כזו או אחרת ? איפה מתחילים ? מה צריך לחפש ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by eegg,

אני רוצה את ה lcd הזאת מישהו יכול להגיד לי איזה פוטנציומטר וחיבור למחשב וכו. לקנות בבקשה מהר אני רוצה להזמין היום תודה ???

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  9. Started by Vlad3,

אני חושב להשיג את זה כי יש לו חיבור SATA וזה מצויין לNAS אבל הבעיה שאני לא ראיתי בנאדם אחד ברשת שעשה את הדבר הזה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by K0sTa,

טוב אז אני אתחיל מזה שאצלי כל הלדים מחוברים בלי שום נגד ישירות לספק ל5V שזה גם המתח של הלדים.. עכשיו לא הבנתי למה לד צריך נגד?? אם הוא היה מקבל 12\7 וולט הוא היה צריך נגד..אבל הוא מקבל כמה שהוא צריך אז למה הנגד?? אצלי הלדים פועלים מעולה בלי שום נגדים ועדיין לא נשרף לי שום לד.. תענו לי על השאלה כי לא הבנתי בידיוק מהמדריך שיש באתר על לדים ונגדים

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  11. עם אני רוצה לחבר שתי מארזים ביחד ואני לא רוצה שיראו שהם מחוברים אז שמעתי שאפשר לחבר עם בונדו אבל רציתי לדעת שעם יראו ששמתי בונדו או שזה יוצא טוב עם יש תמונות או לינקים לעבודות עם בונדו אז זה יעזור

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. יש לי את הסמל של פרארי אני מתכוון לעשות מוד משו בסגנון של המודר בביט טאץ שעשה עם פרארי אז גם אני רוצה עכשיו הקטע שאני לא יודע איך אני יכול להעתיק את הסמל של פרארי במדויק לחלון המארז??? אני לא יכול כל פעם שאני מנסה זה לא יוצא לי כמו במקור והציור דרך אגב הוא בשביל שאני יוכל לעבור עליך עם דרמל וליצור חלון בצורה של הסמל עיזרו לי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bubbles,

DataSheet אני לא כל כך מסתדר עם האנגלית , אני יודע שזה רכיב ש"ממתג" בין בטריה למתאם חשמל כלומר, בודק האם הכבל חשמל מחובר, אם כן, צורך אנרגיה ממנו, אם לא - צורך מהבטריה מעבר לזה, אני מבקש אם אפשר עזרה בהבנה קצת יותר מעמיקה של מה שהרכיב יכול לעשות, ובנוסף איך אני משתמש בו בתוך פרויקט שלי? איזה מעגל אני צריך לבנות סביבו כדי ש"ימתג" כפי שהסברתי למעלה? תודה תודה תודה!

14. Started by atuk,

הי יש ברשותי מטען לסוללות של מברגה שמחולק לשתים חלק שמתחבר לשקע שבו יש את החלק האלקטרוני שממיר את המתח וכו' וממנו יוצאים שתי חוטים של + - שמתחברים לחלק שטוען בפועל שבו קיים החלק שקורא את הבטריות מצב טעינה וכו' השאלה האם ניתן להחליף את החלק שמתחבר לשקע [בגלל שהמתח שלו 120] בספק כוח [שהמתח שלו 220] שמוציא פרמטרים זהים או שלא?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

נפל לידי כרטיס מסך, לא משהו מיוחד - GEFORCR 6600 גרסת 256 מ"ב DDR2 הוא לא עובד טוב, יש ארטיפקטים, הסיבה ככל הנראה מקבל שהתפקע, ואיבד את ערכו ויעילותו. הערכים שלו הם 1500 מיקרו פראד ו 6.3 וולט, קבל אלקטרוליטי. אני יודע שאני צריך להלחים במקומו קבל אחר בעל ערכים זהים, אך אם אני אלחים קבל בעל קיבוליות קטנה יותר, מה תהיינה ההשלכות לגבי הכרטיס? פשוט אין לי כרגע בהישג יד ואין לי זמן לנסוע לתחנה מרכזית לרכוש אחד כזה.

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. נשמע לכם רעיון טוב? להדביק על כל חלק פנימי אפשרי במארז, חוץ מבחורי איורור כמובן , פלציב דביק, לדעתכם יוריד משמעותית את הרעש..? המחשב אצלי בחדר - יש בו 6 מאווררים שונים, והרעש מעצבן (איבשה כזאת מרגיזה)...... דעתכם? יש רעיונות אחרים איך..? (המחשב חדש, לא מלוכלך - וכל המאורירים עובדים על 1000-1200 RPM ככה שהם לא הבעיה..) מפרט בצד.. בראל.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by gal2229,

יש לי מאוורר 12V שמרעיש.. איך אני מוריד תמתח שלו ל7V? אל תגידו לי פאן באס או דברים כאלה.. אשמח לדעת עם יש חנות שמוכרת כאלה דברים תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by nehmia,

אם המתח והזרם תלויים בהתנגדות אז : המתח זה הזרם במוליך אידיאלי(שאין בו התנגדות) והזרם זה בעצם המצוי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם, אני לפני פרוייקט וזקוק לחוות דעתכם לגבי הסירטוטים. הם לא מושלמים,ולא גמורים,אבל אני זקוק לכל חוות דעת. אני קונה מארז (לא חשוב כרגע הסוג),שם עליו פלטות אלומינים,עושה חלונות וכו'. משהוא בסגנון הנ''ל - http://www.bit-tech.net/modding/2006/11/13/cold_fusion_by_sleepstreamer/1 הכנתי בנתיים את הסרטוטים של TOP המארז,ושל הלדת השמאלית. http://img526.imageshack.us/img526/5597/img5595zi4.jpg זה TOP המארז,באמצע מאוורר 92 או 80 mm,מה שצבוע באפור הוא אלומיניום,מה שבלבן הוא פרספקט (כולל בחצים,רק שמתחתיהם תיהיה קטודות) http://img401.imageshack.us/img401/9430/img5596ln7.jpg זה צידו של המארז,הריבוע הוא אלומיניום (מה שבאפור) ובתוך זה פרספקט,בצד יהיו 2 מאווררים שגם אליהם…

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by ronen_ca,

למישהוא יש אתר עם שבלונות? (שבלונות להדביק על המחשב ולחתוך)עם דרמל! אשמח לעזרה תודה רבה!@

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by eliasfen1,

אני מחפש ספק ומארז טובים מעבד AMD 64 3000 כרטיס מסך רדאון 9700 PRO

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. זה הכלי במידה AWG 18-26. לקחתי מהאתר MODDIY. אתר מעולה אגב, פשוט לא בא לי להזמין מהאינטרנט כי אני בטוח שמלא חנויות פה בארץ מחזיקות את זה במלאי. אני צריך גם כבלים לספק כח, מישהו יודע כמה גייג' צריך ? וגם למאווררים, אין לי מושג איזה גייג' צריך. וגם פינים כמובן, למולקס POWER, ספק כח ומאווררים. החלטתי להכין כבלים שלמים למחשב תפורים בדיוק למידות שאני רוצה. ועוד דבר, איפה אפש להשיג סליבינג לכבלים ? לא פאראקורד. סוג כזה:

• 8 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. המבצע על הוולף עם ה200 חלקים, ומעין סטנד כזה? בא באריזה גדולה, שנראית די נוחה לשימוש שעולה 200? שווה? או שאם כבר מוציאים 200 שקל - להוציא את זה על דרמל אמיתי - וזהו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי אני כנראה מקבל את המארז הזה במקום הJSP-H550-D שלי,אני יודע שיש למארז הזה אפשרות הרכבה של 2 מאווררי 80mm בFRONT ובBACK ועוד אחד בחלון. האם ישנה דרך לשים במקום ה80mmX2 במארז מאווררי 120mm? אשמח

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  25. מצטער על התמונות אין לי משהו יותר טוב... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.