עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. איזו מנורה תהיה הכי חזקה למחשב שלי שיצא לי מהמחשב האור?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  2. Started by talmAn,

איך אני יכול להשיג או לקנות מסך LCD למודינג לחבר למארז? איך בוחרים אותו וכל זה? יש לקנות מסך כזה בחנויות?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by yuval1101,

גלשתי באינטרנט ונכנסתי לביקורת על אלמנט תאורה מסוים, ושם ראיתי מארז מגניב ביותר שעבר מודינג מאוד מאוד יצירתי!!! כמובן, זה לא הדבר הכי מפואר אבל אתם חייבים להודות שזה ממש יצירתי ומגניב!!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  4. קניתי מחשב עם קורא כרטיסים פנימי (למרות שהזמנתי חיצוני) ורציתי לשאול האם ניתן לחבר אותו למחבר USB רגיל כדי שיתחבר חיצונית כי ראיתי שהמחבר שלו הוא לחיבור USB שעל הלוח אז נראה לי שאין זה משנה אם הוא יהיה מחובר ישירות ללוח האם או דרך חיבור USB שגם הוא למעשה מחובר לUSB שעל הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  5. Started by roei_b,

(עדיף קודם לראות את התמונה כדי להבין על מה אני מדבר..) עכשיו, האם צריך לחשוף ולהצליב אותם? כי אני לא מצליח להוציא את החוט הצהוב כדי לחברם במקביל... אם לא, אז איך כן? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני בשלבי תכנון של פרויקט עתידי. בשלב זה אני מעוניין לדעת אם זה משנה מאיפה התושבת של הלוח-אם? כלומר אם היא ממארז חדשני. האם זה משנה גודל הפלטה? אני שואל זאת מכיוון שאגרתי כמה מארזי פנטיום 3 ואני כן רוצה לחסוך בהוצאות. השאלה היא האם אני צריך לקנות מארז חדש בשביל לוחות-רלוונטים של היום או האם אני יכול להתשמש בפלטה של מארז של הפנטיום 3 וזה יספיק ? את המארז עצמו אני מתכוון לבנות מסביב לשלדה של הלוח אם ככה שלא משנה לי הגודל של המארז שבו אני אשתמש כי בן כה וכה אני מתכוון להשתמש רק בפלטה שעליו אמור לנוח הלוח אם . תודה לכל העונים גוב

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  7. אחלה פורום, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  8. Started by miki26,

שלום חסר לי דיסק מסויים בערכה של המולטיטול שלי ובדקתי באייס ובהום סנטר ויש להם שם רק ערכות גדולות ויקרות ואין מכירת פריט בודד או קיט קטן (מספר פריטים קטן). האם יש עוד מקומות שאפשר לנסות חוץ מה 2 האלה והאם קיים בכלל מכירה של חלקים כאלה בבודדים? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  9. כי אני רוצה ללכת להום סנטר בביג בבאר שבע אז עם מישהו יודע אז שיגיד לי

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by liorgadidi,

שלום.! כמו שראיתם בנושאים הקודמים שפתחתי אני מתכונן לשים במחשב קטודת uv עכשיו יש לי על המחשב 2 קטודות רגיליות לבנות +קרן לייזר מתוכננת לקנייה(צבע כחול) זו הקטודה: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cck-10-uv וזה ה"קרן לייזר": http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=lb-b עכשיו את שני אלה אני הולך להכניס למחשב + 2 הקטודות שנמצאות כבר עכשיו. השאלה עכשיו היא האם כל בתאורה שכתבתי תפריע לקטודת ה uv להאיר את הסליבינג שלי?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by guy124,

שלום ! רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר 3 (קטנים=כמו של כרטיס מסך) מאוורים ברצף לחיבור מולקס או משהו אחר ?? ואם זה אפשרי אז בבקשה תיעצו לי איך כי זה ממש חשוב !!! ורציתי לדעת אם כדאי לחבר 4 מאוורים של 80 מ"מ עם ספק של 400 וולט ????

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by 114508534,

מה הזרם ? 1.6 אמפר?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת האם אפשרי להפעיל את המחשב ע"י הקיט של "מנעול קוד סודי " שנמכר באריהב, או ע"י אחד הקיטים של השלט הרחוק? הנה קישור לקטלוג הקיטים: http://www.arihav.com/products/kits/index.asp תודה ניר

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. שלום, ברשותי 2 מאווררי 0.13A בגודל 120mm של חברת AC. ברצוני לבנות להם Fan Bus עם פוטנציומטר, כך שאוכל לשלוט, פיזית, על מהירותם. אילו רכיבים אצטרך? תודה רבה, אורן.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by nehmia,

או קי קניתי ראש 108 לחריטה על פלסטיקים וכו....וראיתי במדריך שלא חורטים עם הראש...אז איך ל**** חורטים? תודה מראש עומר שירן...

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by r.g.comuters,

שלום לכול חבריי הפורום יש לי שאלה אליכם קניתי לדים אולטרה ברייט ( 30מילי אמפר ) עכשיו אני רוצה לחבר אותם למקור מתח של 12 וולט ברכב בבקשה עם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by guy3,

שלום לכולם, אני דיי חדש כאן ואני מתכנן חלון למארז יש לי כבר את כל הציוד ואני רוצה להשתמש בגומי U למישהו יש מושג איזה עובי הוא צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by CyberBot,

1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by J0n1,

אני רוצה לבנות מעגל עם שלט ומקלט: כאשר המקלט יקבל אות מסוים הוא יסגור מעגל חשמלי, או יותר נכון יתן פעימה אחת אני רוצה את זה כדי להדליק את המחשב. חשבתי על זה והבנתי שאני צריך מקור חשמל, וזה לא בעיה, אפשר לחבר לו סוללה. אבל הבעיה היא שצריך גם להגדיר את האות ולכן אני אצטרך לקנות שלט (כי המחשב לא דלוק כדי שאני אוכל להתעסק עם דרייורים) ומקלט שיוכל לעשות רק את זה וזה גם יעלה יקר וגם זה יתפקד רק להדליק את המחשב ולא לשלוט עליו. יש לכם רעיונות?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by sSs Dragon,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות דלת למארז חלקה שעליה אני יכול לעשות את המודינג שאני ירצה?? את שאר החלקים כבר מצאתי איפה לקנות אבל לא מצתי איפה לקנות דלת... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by ELAZAR.T,

שלום רציתי לשאול אם אני מחבר 12 לדים של - 10V 250mA 3W ביחד בחיבור טורי לשנאי איזה שנאי אני יצטרך? תודה.

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by Morishani,

בא לי לעשות פרוייקט מודינג, אז אהממ, תקציב אין, אבל תקציב למארז יש, מקסימום בערך 200. הלוח אם הוא mATX כל השאר רגיל, יש לכם רעיונות? בעיקרון מה שאני חושב עד עכשיו זה *חלון שיהיה לרוחב הדלת, ז"א מהמרכז לצדדים וכמו בטלויזיות - 16:9~. *הפיכת הכלוב של הHDים כדי שיהיה יותר נוח *צביעת המארז (שחור?) למישהו יש רעיונות? (ולא פאן באס וכאלה :\)

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

שלום.. אני רוצה לבנות מערכת של לדים... כאשר הלדים יהיו בשורה אחת.. והאור של הלדים ינוע מימין לשמאל ובחזרה בלי סוף.. עכשיו אני לא יודע מה אני צריך להוסיף כדי לגרום ללדים לעבוד כמו שאמרתי.. בבקשה תעזרוי לי.. ???

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by mik_amar,

אני רוצה לבנות פאן באס... עכשיו אני לא רוצה פאן באס רגיל שרק מדליק ומכבה אלא אני רוצה פאן באס שאפשר לבחור בין-פועל על 12V לבין-פועל על 7V לבין-כבוי... ושגם יהיה לד אדום שהמאוורר פועל על 7V ושיהיה לד ירוק שהמאוורר פועל על 12V וכמובן שהלדים יתכבו שאני מעביר את המאוורר למצב-כבוי...! אם אפשר בבקשה להראות את זה בסירטוט כי אני לא כל כך מבין באלקטרוניקה אז אני לא יבין אם תסבירו לי במילים אז בבקשה תעלו סירטוט של מה שאני צריך..!! תודה מראש!!

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  25. אני יודע שלSolidus יש את המארז הזה, אין לי מושג למי עוד.. יש לפול טאוור מעיין מגש באמצע המארז (מדובר על המגש עם החורים..). לטעמי הוא דיי מפריע, ורציתי לדעת האם יש אפשרות כלשהי להוריד אותו. ראיתי שהוא תפוס עם ניטים, מה שאומר שעקרונית אם אני משקיע קצת עבודה אולי אני אצליח להוריד אותו בצורה עדינה מבלי לנסר אות.. השאלה שלי היא האם "בריא" לנתק אותו, או שהוא גם משמש בתור חיזוק ויש לו חשיבות גבוהה לכלובים וליציבות המארז. תודה (:

• 5 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.