עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת האם אפשרי להפעיל את המחשב ע"י הקיט של "מנעול קוד סודי " שנמכר באריהב, או ע"י אחד הקיטים של השלט הרחוק? הנה קישור לקטלוג הקיטים: http://www.arihav.com/products/kits/index.asp תודה ניר

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  2. איזו מנורה תהיה הכי חזקה למחשב שלי שיצא לי מהמחשב האור?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  3. שלום, ברשותי 2 מאווררי 0.13A בגודל 120mm של חברת AC. ברצוני לבנות להם Fan Bus עם פוטנציומטר, כך שאוכל לשלוט, פיזית, על מהירותם. אילו רכיבים אצטרך? תודה רבה, אורן.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל.. אני למעלה משעה מנסה למצוא דרף לפתוח את זה אבל זה פשוט תקוע חזק... המטרה שלי היא להוסיף שם לד אבל צריך לפתוח את זה קודם ואין לי את המכשיר המיוחד האם יש דרך ?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by r.g.comuters,

שלום לכול חבריי הפורום יש לי שאלה אליכם קניתי לדים אולטרה ברייט ( 30מילי אמפר ) עכשיו אני רוצה לחבר אותם למקור מתח של 12 וולט ברכב בבקשה עם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by guy3,

שלום לכולם, אני דיי חדש כאן ואני מתכנן חלון למארז יש לי כבר את כל הציוד ואני רוצה להשתמש בגומי U למישהו יש מושג איזה עובי הוא צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by J0n1,

אני רוצה לבנות מעגל עם שלט ומקלט: כאשר המקלט יקבל אות מסוים הוא יסגור מעגל חשמלי, או יותר נכון יתן פעימה אחת אני רוצה את זה כדי להדליק את המחשב. חשבתי על זה והבנתי שאני צריך מקור חשמל, וזה לא בעיה, אפשר לחבר לו סוללה. אבל הבעיה היא שצריך גם להגדיר את האות ולכן אני אצטרך לקנות שלט (כי המחשב לא דלוק כדי שאני אוכל להתעסק עם דרייורים) ומקלט שיוכל לעשות רק את זה וזה גם יעלה יקר וגם זה יתפקד רק להדליק את המחשב ולא לשלוט עליו. יש לכם רעיונות?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by talmAn,

איך אני יכול להשיג או לקנות מסך LCD למודינג לחבר למארז? איך בוחרים אותו וכל זה? יש לקנות מסך כזה בחנויות?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. יש לי מטען לא מוכר הנה תמונה: ויש לי בטריות של חברת rechargeable nickel metal hydride 2000mAh כמה זמן אני צריך להטעין בטריות כאלה במטען כזה?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by gigabot,

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית אפשר בבקשה משהו שיעזור לי לבנות.. תודה, אם אפשר כזה שיותר ידידותי תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by sniffi,

אני הכי חדש בסצנה של המודינג הבנתי את בייסיק ושממש צריך דרמל לכול הדברים אבל אני פאקינג תקוע עם מארז 90 אחוז פלסטיק ולא בא לי אקווריום של פרספקט אני רוצה לעשות צעד צעד עם חברי הפורום בפירוק המארז בלבד הוא הדבר הכי מסובך שראיתי בחיים שלי כמה דברים א. אין בעיה של כסף בכלל ב. אני מבין במחשבים די טוב! ג.יש לי ידיים ממש טובות ד. אני פשוט צריך מישהו שמבין בלחבר את כול השייט ביחד ברמה האלקטרונית ומישהו עם סבלנות אז אם בא למישהו שותף אני בקטע אסף =)

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  12. יש בידי המארז הבא: http://hwzone.co.il/gallery/album97/aas (הוא שינה אותו לא מעט, אבל זה המארז =\). עוד משהו שהגיע לידי הם 3 המאווררים הבאים: http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/EFB/EFB120x120x38mm.pdf - דגם EFB1212VHE. http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/FFB/FFB92x92x38mm.pdf - דגם FFB0912HHE. ועוד מאוורר שאני חושב שהוא 92x92x20 או משהו כזה. + אני רוצה להחליף ספק כוח ואני חושב שיש בספק הנוכחי מאוורר 80 מ"מ, אני לא יודע עד כמה קל לפרק דבר כזה. הבעיה היא שכל המקומות המיועדים למאווררים במארז בנויים למאווררי 80 מ"מ. השאלה באופן כללי היא מה אני יכול/כדאי לעשות עם המאווררים האלה? (בחיים שלי לא התעסקתי במודינג, בעיקרון מה אני יכול לעשות בלי…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

שלום נראה לי לכאן זה הכי מתאים,אני צריך לצבוע מחדש שמהו שנצבע באופן זועתי זה עשוי מעץ איך אני מוריד את הצבע הקודם? דרך אגב איך הניק החדש? ;D

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  14. המעגל יכלול: מאורר לד כחול נגד ללד מפסק ON=OFF ושיתחבר לMOLEX מישהו מוכן בבקשה לסרטט לי את זה מובן ונכון בבקשה? אני מודה לכול העוזר!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by gal1,

הכותרת אומרת הכול...

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by liranmo,

אני צריך אולטרה למחשב ועברתי על כל החנויות וגם באינטרנט ולא מצאתי. תנו לי קישור לאתר שמוכר אולטרות

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by ggg456,

ערב טוב ושלום לכולם, יש בידי ספק מתח 4.5 וולט 800 מילי-אמפר (בפועל נותן 7.6 וולט בדקתי עם רב-מודד) ואני רוצה להפעיל שתי לדים באמצעותו. כמובן שלא ניתן להפעיל לד ב7.6 וולט כי הוא יישרף מייד ואני יודע שהוולט שעליו הלד צריך לעבוד היא בערך 3.6-3.0 וולט. לכן ניסיתי לחבר כמה נגדים שונים בטור כדי להגיע למתח יציאה של 3.9-4.0 וולט מה שיהיה אידיאלי כדי שהלד יעבוד חזק כמו שאני רוצה (אני מודע שדבר זה מקצר את חייו של הלד). אחרי כמה נסיונות של חיבור בטור של נגדים שונים, הגעתי לחיבור של 330K+330K+330K מדדתי את המתח יציאה (אחרי הנגדים) והגעתי ל-3.8 וולט. הבעייה הייתה שכאשר חיברתי את המנורות הם פשוט לא פעלו. :-\ לפני כן ניסיתי להדליק אותן בעזרת בטריות והן עבדו מצויין... כך שאני לא יודע מ…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by julbo,

איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. אני יודע שלSolidus יש את המארז הזה, אין לי מושג למי עוד.. יש לפול טאוור מעיין מגש באמצע המארז (מדובר על המגש עם החורים..). לטעמי הוא דיי מפריע, ורציתי לדעת האם יש אפשרות כלשהי להוריד אותו. ראיתי שהוא תפוס עם ניטים, מה שאומר שעקרונית אם אני משקיע קצת עבודה אולי אני אצליח להוריד אותו בצורה עדינה מבלי לנסר אות.. השאלה שלי היא האם "בריא" לנתק אותו, או שהוא גם משמש בתור חיזוק ויש לו חשיבות גבוהה לכלובים וליציבות המארז. תודה (:

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. איפה אפשר לקנות מחבר פרללי זכר ריק כאילו בלי שיהיו מחוברים אליו חוטים (כמו זה שבמדריך של הפד פלייסטיישן )

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. Started by nehmia,

או קי קניתי ראש 108 לחריטה על פלסטיקים וכו....וראיתי במדריך שלא חורטים עם הראש...אז איך ל**** חורטים? תודה מראש עומר שירן...

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. יש ברשותי מארז של ריידמקס מסוג 868 שכפי שידוע הוא מגיע premodding בדלתו הימנית אך ריק מתוכן בשמאלית אני רוצה לחרוט על הדלת השמאלית לוגו של משהו מסוים (פרטים בהמשך) ולהאיר את החריטה באמצעות קטודה (יש לזה אותו אפקט כמו ללדים,נכון?) משהו יודע אם החריטה תצא יפה כמו בדלת הימנית (שדרכה רואים את תוכן המחשב לפחות) או שוות ערך לפחות? משהו נסה? ואם לא,למה?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by CyberBot,

1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

ריאיתי בזמן האחרון משהו שנקרא רוטר אלקטרוני,מישהו יודע מזה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by roei_b,

(עדיף קודם לראות את התמונה כדי להבין על מה אני מדבר..) עכשיו, האם צריך לחשוף ולהצליב אותם? כי אני לא מצליח להוציא את החוט הצהוב כדי לחברם במקביל... אם לא, אז איך כן? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים