עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אחלה פורום, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  2. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת האם אפשרי להפעיל את המחשב ע"י הקיט של "מנעול קוד סודי " שנמכר באריהב, או ע"י אחד הקיטים של השלט הרחוק? הנה קישור לקטלוג הקיטים: http://www.arihav.com/products/kits/index.asp תודה ניר

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  3. שלום, ברשותי 2 מאווררי 0.13A בגודל 120mm של חברת AC. ברצוני לבנות להם Fan Bus עם פוטנציומטר, כך שאוכל לשלוט, פיזית, על מהירותם. אילו רכיבים אצטרך? תודה רבה, אורן.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  4. Started by r.g.comuters,

שלום לכול חבריי הפורום יש לי שאלה אליכם קניתי לדים אולטרה ברייט ( 30מילי אמפר ) עכשיו אני רוצה לחבר אותם למקור מתח של 12 וולט ברכב בבקשה עם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by J0n1,

אני רוצה לבנות מעגל עם שלט ומקלט: כאשר המקלט יקבל אות מסוים הוא יסגור מעגל חשמלי, או יותר נכון יתן פעימה אחת אני רוצה את זה כדי להדליק את המחשב. חשבתי על זה והבנתי שאני צריך מקור חשמל, וזה לא בעיה, אפשר לחבר לו סוללה. אבל הבעיה היא שצריך גם להגדיר את האות ולכן אני אצטרך לקנות שלט (כי המחשב לא דלוק כדי שאני אוכל להתעסק עם דרייורים) ומקלט שיוכל לעשות רק את זה וזה גם יעלה יקר וגם זה יתפקד רק להדליק את המחשב ולא לשלוט עליו. יש לכם רעיונות?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  6. שלום! ניסיתי היום לשייף ולהבריק סינק ישן של מעבד...לא יודע מה קרה אבל זה לא קרה....הצדדים שלא נגעתי בהם יותר מבריקים... קראתי כמה הודעות בפורום ועשיתי כמו שאמרו...שייפתי אם נייר שיוף בסדר הבא1200 1000 800 600 400 בסדר יורד.. ואז ניסיתי גם להרטיב אותם...ולהשתמש בסקוטש..אבל לא יצא....אני מצרף תמונה.... ואני ממש מקווה שמישהוא יוכל לעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  7. יש לי מטען לא מוכר הנה תמונה: ויש לי בטריות של חברת rechargeable nickel metal hydride 2000mAh כמה זמן אני צריך להטעין בטריות כאלה במטען כזה?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  8. Started by gigabot,

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית אפשר בבקשה משהו שיעזור לי לבנות.. תודה, אם אפשר כזה שיותר ידידותי תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by OZSHIMON,

אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  10. יש בידי המארז הבא: http://hwzone.co.il/gallery/album97/aas (הוא שינה אותו לא מעט, אבל זה המארז =\). עוד משהו שהגיע לידי הם 3 המאווררים הבאים: http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/EFB/EFB120x120x38mm.pdf - דגם EFB1212VHE. http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/FFB/FFB92x92x38mm.pdf - דגם FFB0912HHE. ועוד מאוורר שאני חושב שהוא 92x92x20 או משהו כזה. + אני רוצה להחליף ספק כוח ואני חושב שיש בספק הנוכחי מאוורר 80 מ"מ, אני לא יודע עד כמה קל לפרק דבר כזה. הבעיה היא שכל המקומות המיועדים למאווררים במארז בנויים למאווררי 80 מ"מ. השאלה באופן כללי היא מה אני יכול/כדאי לעשות עם המאווררים האלה? (בחיים שלי לא התעסקתי במודינג, בעיקרון מה אני יכול לעשות בלי…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by xTriplEx,

אז ככה... אין לי ידע בחיתוך, אין לי ידע בהדבקה של מה שאני יחתוך... ואין לי שמץ של מושג מה לעשות.... למישהו שאין ידע בכל מה שצריך, אבל יש לו ידיים... והוא ממש אבל ממש רוצה לשפר את מראה המחשב שלו, מה הוא עושה?! האם עדיין יש תקווה שיהיה לו מחשב יפה?..... יש לי מארז רגיל... ואני צריך לעשות בו לפחות חור אחד למאוורר (לפחות למאוורר אני חייב חור) יש לי מאוורר כמו הטייקון אבל לא טייקון ולא משהו שאתם תוכלו למצוא בחנויות ד"א יש לי גם מגבלה של זמן כי אני חייל...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. המארז Sunbeam Transformer הקתודה הקדמית נשרפה לי. אז ככה הולך המארז שלי: מקדימה יש לי מאוורר גדול שמכניס אוויר, מאחורה עוד אחד גדול שמכניס אוויר למעלה קטן שמוציא אוויר עם לד כחול ובצדדים יש לי 2 חורים ריקים שהוצאתי מהמארז. אני מתכנן בקרוב OC למחשב אז אני רוצה אולי גם להוסיף קירור. מחפש רעיונות ל: מודינג רציני ויפה ( לא משנה אם זה מסובך או לא... תמיד כיף ללמוד דברים חדשים) אולי חיתוך מארז אבל אין לי כלים אז אני ממש צריך הסברים, קירור יותר טוב, פאן באס שישלוט אולי על הכל מהירות אורות וכו' אני ממש רוצה לתת למארז יותר "צומי" המארז מתחת לשולחן ההפרש גובה שבין הגג של המארז לבין השולחן הוא 15 ס''מ, ואני עומד להוסיף לי מתקן שישב עליו עם גלגלים אז בטח זה יתפוס עוד 10 ס''מ, אז המא…

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by IlanF,

Glo-Plug 1.5 volts איפה אפשר להשיג אותו בארץ ומה המחיר לאחד כזה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. איפה אפשר לקנות מחבר פרללי זכר ריק כאילו בלי שיהיו מחוברים אליו חוטים (כמו זה שבמדריך של הפד פלייסטיישן )

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  15. יש לי מסך LCD 12.1" שמתאים לIBM Thinkpad 760 ואני מחפש בשבילו בקר, המחיר לא משנה בעקרון עדיף שזה יהיה מEbay. הנה תמונה לא שזה מוסיף משהו http://planet.nana.co.il/zvizka/LCD.jpg תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

אהלן כולם! שאלה קטנה, קיבלתי את המארז עם 2 מאווררים עם לדים. שמתי לב כי המאווררים מסתובבים לאט יחסית, אם אנתק את הלדים הם יסתובבו יותר מהר??(הלדים לא באמת נחוצים לי). (הלדים מחוברים למאוורר) תודה

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  17. Started by rp,

רציתי לדעת אם אפשר להאיר את המודינג עם ספוט לייזר...אם מישו יוכל לענות לי... בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by 114508534,

מה הזרם ? 1.6 אמפר?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by CyberBot,

1.כמה וולט המאוורר ה 80MM? 2.זה אפשרי לחבר אותם לבטריה של 9VOLT?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  20. אני רוצה לצבוע אותו. עכשיו איזה צבע צריך? ספריי כלשהו / צבע רגיל? שלא יהיה בעיות אח"כ...

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by talmAn,

איך אני יכול להשיג או לקנות מסך LCD למודינג לחבר למארז? איך בוחרים אותו וכל זה? יש לקנות מסך כזה בחנויות?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by sSs Dragon,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות דלת למארז חלקה שעליה אני יכול לעשות את המודינג שאני ירצה?? את שאר החלקים כבר מצאתי איפה לקנות אבל לא מצתי איפה לקנות דלת... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

שלום נראה לי לכאן זה הכי מתאים,אני צריך לצבוע מחדש שמהו שנצבע באופן זועתי זה עשוי מעץ איך אני מוריד את הצבע הקודם? דרך אגב איך הניק החדש? ;D

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by gal1,

הכותרת אומרת הכול...

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  25. בניתי מקלט IR אינפרא אדום למחשב לפי המדריך שיש באתר והכל עבד סבבה עד שעשיתי אוברקלוק ואז משום מה הוא לא מגיב יותר כיאילו לא מחובר כלום... יכול להיות ששרפתי אותו?

דיונים חדשים בפורומים