אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני בשלבי סיום של תכנון מערכת קירור מים ביתית. ידוע שבעיות במשאבה יכולות לגרום לנזק רציני במערכת ולכן חשבתי על רעיון שיכול לצמצם את הבעיות והוא הכנת מתג, שיכבה את המחשב כשהמשאבה של מערכת קירור המים מפסיקה את העבודה. אם יש צורך לציין זאת, המשאבה היא לא משאבה של 12V, היא מתחברת לחשמל ביתי. הייתי רוצה גם לדעת איך להכין מערכת ריליי (אאל"ט קוראים לזה כך), זו מערכת שברגע שאני אדליק את המחשב המשאבה, באופן אוטומטי, תתחיל לעבוד גם. זה לא נראה לי מסובך מידי ולכן חשבתי שמי שמבין (בלי לזלזל באף אחד) יוכל לעזור לי. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
איך אני יכול להשיג או לקנות מסך LCD למודינג לחבר למארז? איך בוחרים אותו וכל זה? יש לקנות מסך כזה בחנויות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני רוצה לעשות חריטה ואני לא יודע איזה תמונה כדי ומאיפה אני משיג תמונות כאלה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
איפה אני משיג לוח תצוגה כזה?? http://casemodblog.com/gallery/showphoto.php?photo=33&cat=545
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור לד 90 MM בחלון הפרספקס ואני צריך שבלונה מדוייקת לקדיחה של החורים. אם אפשר גם ציור או תמונה יפה של דרקון לחריטה... תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למי שמשתמש בתוכנה Sketchupומתכנן פרויקט ורוצה סרטוט רכיבים במדיוק אני ממליץ על האתר הבא http://www.jazzle.co.uk/scc/ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי לכולם . אני חותך את המארז שלי (צורת דרקון , הולך היטב) , הבעיה היא שלפני כן השתמשתי באותו החלק (דלת המארז) לניסויים . כתוצאה מכך היו בה מספר חורים , כולל 2 חורים של כ-5 ס"מ x 5 ס"מ , החורים האלו היו היכן שאמורים להיות חלקים רצופים לפי השבלונה - לכן הייתי צריך לשחזר אותם . הטיפ הזה שימושי גם לכאלו שבטעות מחליקים עם הדרמל , או לא נצמדים היטב לשבלונת חיתוך ולכן צריכים להשלים מעט את החלקים . חומרים - ניילון נצמד (של סנדוויצ'ים) , דבק אפוקסי (שרף ומקשה , עדיף זמן ייבוש ארוך ולא להתפתות לקנות את הזולים - על אף שהם עושים את העבודה) , משטח (נייר \ קרטון \ נייר שעווה - מומלץ) עליו נערבב את הדבק , כלי (שיפוד , מקל "ארטיק" וכו') איתו נערבב ונמרח את הדבק , החלק אותו רוצים לשחזר …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי נייד של Hp סוג Pavilion Ze4949ea ויש לי 2 שאלות שמענינות אותי הם: 1.איפה אפשר לעשות מודינג ולקנות דברי מודינג לנייד? 2.אם אפשר להחליף כרטיס מסך לנייד שלי? אם כן תתנו לי מקורות לראות איפה אפשר לקנות?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
איך אני יכול להוסיף LED למאווררים שלי?? נראה לי שפעם ראיתי מדריך באתר אולי אני טועה ואם אין אז למישהו יש הסבר איך לעשות את זה? ;D
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ממודינג פשוט של חלון במארז. הרעיון שלי הוא לא להשתמש בחלון רגיל אלא ברשת חזקה כלשהי שתהיה כמה שיותר שקופה, השאלה היא - מאיפה אני מביא רשת שכזאת בגודל שאני צריך? רשתות כמו ברמקולים של מערכות סטריאו (לפחות של סוני) מתאימות לי בהחלט, אבל אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות חתיכה בגודל שאני צריך. למישהו יש מושג? אשמח אם תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חברה ממצב אני קודם כל מודה מאוד למי שנכנס וינסה לעזור גם אם אתה לא מבין משהו ולפחות ניסת תודה אחי!!! אוקיי חברה תראו אני חדש פה ולא מי יודע מבין יש את הכבל מולוקס נכון זה של הספק עכשיו אני הוצאתי את 4 הפינים ואני רוצה לחבר מאורר אז אני צריך לחבר את הצהוב לאדום ואת השחור לשחור יפה עד פה הכל מובן!!! עכשיו איך אני מוציא את הפין כדי לחבר עליו את החוט או שאני פשוט מאוד מלחים חייב עזרה תודה.......
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש בידי המארז הבא: http://hwzone.co.il/gallery/album97/aas (הוא שינה אותו לא מעט, אבל זה המארז =\). עוד משהו שהגיע לידי הם 3 המאווררים הבאים: http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/EFB/EFB120x120x38mm.pdf - דגם EFB1212VHE. http://www.delta.com.tw/product/cp/dcfans/download/pdf/FFB/FFB92x92x38mm.pdf - דגם FFB0912HHE. ועוד מאוורר שאני חושב שהוא 92x92x20 או משהו כזה. + אני רוצה להחליף ספק כוח ואני חושב שיש בספק הנוכחי מאוורר 80 מ"מ, אני לא יודע עד כמה קל לפרק דבר כזה. הבעיה היא שכל המקומות המיועדים למאווררים במארז בנויים למאווררי 80 מ"מ. השאלה באופן כללי היא מה אני יכול/כדאי לעשות עם המאווררים האלה? (בחיים שלי לא התעסקתי במודינג, בעיקרון מה אני יכול לעשות בלי…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
קניתי קתודה ורציתי לדעת עם אפשר שהיא תהבהב לפי המוזיקה שאני שם במחשב..לפי באס או משהו... ???
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה קטנה בקשר לשלט אלחוטי והכוונה היא לשלט ששולט על מכונית או מכונית על שלט בעברית השאלה שלי היא כזאת כאשר אנחנו לוחצים על ה L וה R כלומר הימינה שמאלה והמכונית פונה לפי דרישתנו מה בתוך הרכב הקטן עושה את זה? כלומר איזה רכיב יודע לקבל פקודות מהשלט ולהסתוב ימינה שמאלה? האם זה מעגל מסובך? כלומר רכיב יקר? יש אפשרות לבנות אותו? והאם אלו גלי רדיו? מצטער אם השאלות לא מובנות כל כך אבל אני מאמין שאפשרי לענות עליהם.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עוד ליפני שאני מתחיל לדבר.....עשיתי חיפוש! עכשיו..אני מחפש מדריך לחיבור הגיים פאד של הפלייסטיישן....ראיתי מדריכים אבל אני מחפש מדריך שאני יחבר את הפאד דרך חיבור יו אס בי ולא של המדפסות
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
למה שאני שם במודד זרם שלי אפשרות למדוד אמפר -(במודד שלי זה ככה - dca), המודד לא מראה כלום, ולעומת זאת מתח הוא מראה רגיל.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות מחבר פרללי זכר ריק כאילו בלי שיהיו מחוברים אליו חוטים (כמו זה שבמדריך של הפד פלייסטיישן )
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות חור במארז עם דרמל או שלא אני פשוט לא רוצה שהוא יהרס תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות סליבינג מצינור יפה כזה והוא בידיוק בעובי עכשיו אני יודע להוציא את הפינים מהמולקס אבל לא יודע אם יש הבדל בין החוטים השחורים כי יש 2.. אני חושב שאין אבל למקרה חירום שאלתי
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני יודע שלSolidus יש את המארז הזה, אין לי מושג למי עוד.. יש לפול טאוור מעיין מגש באמצע המארז (מדובר על המגש עם החורים..). לטעמי הוא דיי מפריע, ורציתי לדעת האם יש אפשרות כלשהי להוריד אותו. ראיתי שהוא תפוס עם ניטים, מה שאומר שעקרונית אם אני משקיע קצת עבודה אולי אני אצליח להוריד אותו בצורה עדינה מבלי לנסר אות.. השאלה שלי היא האם "בריא" לנתק אותו, או שהוא גם משמש בתור חיזוק ויש לו חשיבות גבוהה לכלובים וליציבות המארז. תודה (:
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כבר פעם שניה שאני בונה את המקלט IR ולא מצליח לי... אולי הבעיה היא ברגליים או בקבל +- אני לא יודע.. יש לי קבל כחול כזה שכתוב עליו 4.7uF 50V העינית IR אותו דבר כמו במדריך המייצב מתח הוא L7805CV הדיודה היא אותה דיודה הנגד הוא אותו נגד אני כבר לא יודע מה לעשות אולי הבעיה היא במחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-