עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by monya2007,

שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות רצועת הארקה בראשון לציון או איפה יש חנות אלקטרוניקה בראשון לציון אני צריך כתובת מדויקת איפה לא " אתה יכול לקנות בראשון יש מלא חנויות" אני לא יודע איפה יש חנויות אלקטרוניקה אז בבקשה תשובה מדויקת (גם אתר אינטרנט זה טוב [אפילו עדיף])

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by OfirSy,

אני רוצה לרכוש רצועות לד לדירה שלי. בבדיקה ראשונית עלו לי שני מותגים עקריים - Govee ו-Philips. פיליפס יותר יקר וגם מצריך מוצר נלווה בשם Bridge כדי לקבל גישה לכל היכולות שלו (בעיקר סינכרונים). גובי יותר זול ומאפשר החלפת צבע בכל חלק של מקטע הרצועה, משהו שלא קיים ברצועות של פילפיס. על פניו הבחירה פשוטה, אבל אולי אני מפספס משהו בקשר לאיכות ולא סתם המחיר של Govee נמוך יותר? אשמח לשמוע חוות דעת.

3. Started by liorgan,

יש לי arduino leonardo ואני מעוניין לחבר אליו רצועת לדים אדרסבילית (כזו שאפשר לשלוט בכל נורת לד בנפרד ע"י המחשב). אני יכול לעשות את זה ע"י חיבור ישיר מחשב-ארדואינו-רצועת לדים או שצריך עוד איזשהו מתאם? ואילו תוכנות לשליטה בלדים תומכות בארדואינו? והאם מישהו מה ההגבלות מבחינת מספר נורות ברצועה שהארדואינו יכול לדחוף? תודה

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. אני רוצה לעשות חריטה על חלון פרספקס שאני הולך להרכיב במחשב שלי אני רוצה חריטה שתצא יפה וטובה...אבל ראיתי כמה סוגי חריטות...ראיתי כזאת: http://www.skynet-online.de/casemods/cases/pc6/dragon.jpg וראיתי כזאת: http://www.pc-spot.co.il/upload/engr/17.jpg אני רוצה כמו החריטה הראשונה....עם איזה כלים עושים את זה ואיך? למישהו יש מדריך אולי להביא לי?(לא משנה אם עברית או אנגלית אבל כמובן שעדיף עברית) תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. השאלה למעלה אני רוצה לעשות לו מוד קטן

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. אני יודע מה יהיו התגובות שלכם (יש פה מדריך באתר,לא שלא תקנה וכו..) אני יודע שזה קשה אבל קראתי כמה ספרי אלקט' מהפעם שרציתי לעשות מפסקים למאוררים..) אני כמעט בטוח שאי אפשר אבל אולי יש כאן כמה שניסו או קראו על זה באיזשהו מקום.. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  7. אנשים קיבלתי שוק ביקשתי מחנות פרספקט בשביל לבנות לי את המארז עם הקרור גז הכול שקוף עם אורות וכו כוו והבן אדם רצה 500 שקל :kopfpatsch: מה זה כזה יקר??? ועם לא כמה אמור לעלות מטר מרובע של פרספקט או איך שזה לא הולך?... תודה..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. רציתי לדעת איך אני צריך לשמור את העכבר מתי שהוא פתוח (אם יכנס אבק או אנא ערף זה הורס לא?) כדי שלא יהרס\יתחרבש\יתפקשש. ואיך אני יוכל במשך 5 ימים להיות בלי עכבר??? סתם אני יביא עכבר חלופי הבנתי את "אופן ההכנה". פשוט אני פוחד על העכבר אז רציתי לדעת איך לשמר אותו בינתיים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כיוון שאני רוצה מאוד ללמוד אז אני צריך רשימה של כמה שיותר ריכיבים ועל מה כל רכיב אחראי. כי לדוגמא כשאני בונה מעגל ויש שם רכיבים שאני לא יודע מה הם אז קשה לי ללמוד ככה זא אותו דבר כמו לפתור בעיות באלגבה ולהפעתיק את התושבה מהספר. לדוגמא היום למדתי המייצב מתח LM7805 הוא מייצב אתה המתח ל 5V עכשיו יש כם מיני רכיבים שאין לי מושג בהם. אז הייתי רוצה רשימה אפילו באנגלית זה טוב על מה אחראי כל רכיב. תודה רבה אני מעריך את כל העזרה שתינתן פה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

גלשתי קצת באתרי מודינג ומה ראיתי את זה!!! העיניים שלי יצאו מהחורים הרשת מדהימהההההההההה!!!!!!!!!משהו יודע איפה אפשר להשיג כזה חומר בארץ?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by BeBest,

אהלן, יש לי מארז CM Storm Sniper. העברתי אותו אתמול ניקוי מאסיבי עם שואב אבק, ובטעות שאבתי את אחת הרשתות הרשת נראית כך: '>http://jpg.co.il/view/50663702d165e.jpg/"] אפשר להשיג רשת כזו (צפיפות דומה או גבוהה יותר) באיביי או באתר דומה? המידות שאני צריך הן בערך 10x2 ס"מ (כן זה נשאב לי מחלק קטן יחסית). תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Aviko,

אני צריך רשת משושים כמו בפרויקט אקוהלייט של ssr... וגם כפתורים יפים כאלה אבל רק מהארץ.. רשת לא חובה משושים ת'אמת רק משהו מתכמתי שיתהים לגריל לפרונט של מארז... תודה AvIkO

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Aviko,

שלום חברים. כבר חצי שנה אני מחפש רשת משושים, עיגולים, או כל רשת מתכת שתוכל לשמש כגרילים לפרויקט שאני מתחיל בקרוב. הייתי רוצה לקבל שמות וכתובות של חנויות, למעשה ארצה כמה שיותר מידע על החנויות, עדיף חנויות עם נסיון אישי שלכם. למישהו יש מושג כלשהו לגבי חנויות שמוכרות רשתות מתכת.? תודה רבה, Aviko

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by MasterDK,

איך מתבצע התשלום שמה? בכרטיס אשראי? או שיש דרכים אחרות? אלה שקנו משם כבר איך הלדים טובים?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  15. שלום אני רוצה להתחיל מוד חדש שבשבילו אני צריך מטר וחצי רבועים של יריעת אלומיניום בעובי מ"מ. מישהו מכיר מקומות שמהם אני יכול לקנות יריעות אלומיניום לפי מידה (1.2X0.85 ו0.9X0.5 ליתר דיוק) ומה אמורים להיות בערך המחירים? ועוד שאלה אם כבר פתחתי ת'רד.. בונדו משמש רק כחומר עיצוב ומילוי חורים או שאני יכול גם להשתמש בו בתור "דבק" לחיבור מתכות (כמובן שלא ברמה של ריתוך או הברגה, אבל חיבור פשוט שלא יופעל עליו לחץ כמעט בכלל)

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by Odedb52,

שלום.. קודם כל קרדיט ל-"אור1" על המעגל שהוא בנה.. ויש לי שאלה, בניתי את המעגל הזה פה למטה. וגיליתי שהוא עובד באור במקום בחושך... מה אני צריך לעשות כדי שיהיה ההיפך? (והקטע שאת המעגל הזה הוא בנה למישהו שרצה לעשות שיעבוד בחושך... ) ואני לא חושב שזה קשור אבל החלפתי את הנגד המחובר לרגל 3 בפוטנציומטר כדי שתיהיה שליטה על הרגישות וזה באמת שולט עליה.. אני רק רוצה שיעבוד בחושך.. תודה מראש, עודד ב.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by igor5,

איפו אני יכול לקנות שרוולים נצמדים(כמו בערכות של הסליבינג) אבל רק שרוולים. באזור הראשון לציון והסביבה? תודה, איגור

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by umits,

במעגל שאני רוצה לבנות אני צריך להשיג סליל של 500mH בדקתי בכמה חנויות של רכיבי אלקטרוניקה באזור ואין להם סלילים כאלה יש להם רק סלילים של 100mH עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר 5 סלילים של 100mH בטור או בכל דרך שהיא כדי לקבל 500mH?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by Moty_p,

שני לדים (ירוק וכחול) הפחו לסדים בגלל שחיברתי את ה - 9 הלדים הפשוטים ללדים לאותו הנגד (390 אוהם מ - 9V) אני לא מבין למה זה קרה כי סה"כ הנגד צריך להביא לכל אחד מהלדים 3V או לחלק את הלחץ שווה בשווה למה זה קרה?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by nimrods,

משהו יודע אולי בעוד כמה זמן יתחילו למכור PlayStation 3 בארץ?? בארך כמה זמן

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by nimrods,

יש משהו שיכול לעשים פה אתר של חנויות מחשבים כי אני לא מוצא תודה...!!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by nimrods,

האם יכולים לחבר את החבור של הרמקולים במערכת ניידית כמו בתמונה ?? ואם לא מבינים אז אני יעלה תמונות

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by TALKATZ,

איך משמשים במוצר הבא: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=946_1102

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני רק עכשיו נכנסתי לזה לכן אני לא מבין בתחום. מהו מקור האנרגיה של הלדים? האם אפשר לחבר מספר לדים לחיבור USB? תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  25. שלום יש לי מצביע ליזר ואני רוצה לעשות את התהליך הבא יש כאן אולי מישהו שמבין בדברים האילה ויוכל לעשות זאת ?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים