אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מחפש כבל מאריך לחיבור חשמל ללוח אם (המחבר הגדול) של ספק ATX או אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחברים כאלה כדי להכין לבד? אילן.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי לדים 3MM UB ואני מעוניין להחליף את אלה שבמקלדת ... האם אני צריך להתעסק עם נגדים או שפשוט להוציא את הישנים ולהלחים את החדשים? איתן
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בניתי ךפני כמה זמן מארז שקוף אבל אני לא סובל את הצורה שהוא נראה !!! הוא כזה משעמם ואין בו ממש סדר ! רציתי שתציעו תמונות לחריטה , דרכים לעשות גרילים מפספקט וכ'ו כי אין איפה לקנות וכל מיני דברים אחרים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לאחר שהמלחם האחרון שקניתי התפוצץ לי בפנים החלטתי ללכת על משהו איכותי הפעם. ראיתי תמונות של ה Soldering gun והמחיר שלו היה בערך פי 2 מהמלחם הרגיל. מה שמעניין אותי זה האם הוא עובד כמו האקדח דבק חם, כלומר האם הוא "יורה" את הבדיל והוא נהיה ישר טיפות ולא צריך להסתבך יותר מדי כמו במלחם הרגיל. או שפשוט הידית שלו כזאת ? אני צריך להלחים חוטים קטנים כאלה לLCD, ועם המלחמים ה"רגילים" אני לא מסתדר . בקיצור אני צריך המלצה למלחם טוב שעושה את העבודה ! (שיש לו ווסת מתח וכו'). תודה :-* הנה כמה תמונות :
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל תודה ל ASAFY על מקום האיחסון לכל התמונות אז הכל התחיל כשקיבלתי NF7-S חדש.... אחרי מספק משחקים איתו, גיליתי שהוא לא נותן לי פוסט ב 230, 220, 210 וכו.... אחרי זה ניסיתי עוד כמה ביוסים ונתקעתי בבאסים שונים ומשונים.. וכמובן עם כל הביוסים(תודות ל SUBX 8) ) בבאסים שונים ומשונים ובמתחים לא מהעולם הזה קיבלתי תקיעות(יעני אין POST) על ימין ועל שמאל... וכל פעם פתחתי את המארז, הוצאתי את הג'מפר של ה CMOS, שמתי אותו במקום ליד, אחרי מספר שניות החזרתי וכו'... עד שבסוף נמאס לי !! החלטתי שאני בונה: מתג ל CMOS אז זה מה שנצטרך: מלחם בדיל משחת הלחמה(מומלץ, אפשר גם בלי) שלושה חוטי חשמל היט שרינק איזולירבנד(מומלץ, אפשר בלי) קונקטור 3 פינים(שטוח, לא כזה של מאוורר עם בליט…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שעבדתי בחופש קניתי כמה דברים נישארת עם בעך 500 שקל אני רוצה לעשות מודינג וזה המודיגנ הראשון שלי אני כתבתי בפורום ואמרו לי שהטמפ' של המעבד שלי סבירות וקצת גבוהות http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87543.0 אז אני קירור יותר חזק וגם שקט מצד שני כי יש לי מאוורר ג'נרי מעצבן שמרעיש ומארז די מעאפן http://www.pbase.com/baluta/image/34573638יש לי תקציב של 500 שקל בערך אני רוצה לדאוג לקירור יותר טוב ויותר שקט לקנות מאווררים וכל זה אולי גם מארז פשוט לבן אם יכנס לי בתקציב. אין לי דרמל בבית יש לי רק מסור ג'יגסו. יש מבצע עכשיו בהום סנטר על הדרמל ואני לא יודע אם לקנות. על המעבד יש לי מאוורר סטוק שקיבלתי עם המעבד. יש לי מאווררים ג'נרים ואת הblower של cooler …
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://www.electronics.up.co.il
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עריכה: המשך בראש הדף השני, הצג מגיב למחשב אבל כותב שטויות.. כנראה בעיה באופציות, תודה הודעה מקורית: אוקי אז חיברתי את הLPT למחשב, חיברתי אותו ל0 ו5V בספק כוח הוא מראה ריבועים ריבועים - עד כה הכל נראה תקין בביוס הוא מוגדר בתור EPP ו378 התוכנה LCD SMARTIE לא רצתה לעלות בגלל שאמרה שיש בעיה עם הדרייברים של ה I\O אז הורדתי מהמדריך LCD באתר את הדרייבר סבבה התוכנה עולה, אני קובע לה "פירללי" נדמה לי שהמסך זה 2X16 אז זה מה שקבעתי רושם תוכן טקסט (מסמן ב ENABLE) ולוחץ אישור על הבדיקה הגרפית בתוכנה באמת הכל נראה תקין (רואים את הטקסט זז) אבל המסך LCD לא מגיב! מה עושים? תודה.
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
(התלבטתי אם זה לפורום הזה, אם לא, תעבירו למקום הנכון) אז ככה: הספק שלי רועש מאוד, עד כדי כך שאני בקושי יכול לישון כשהמחשב דלוק... הספק הוא של THERMALTAKE מדגם W0035 כלומר 410W SILENT PUREPOWER PASSIVE PFC. יש לו מאוורר 120 מ"מ בתחתית שמוציא המון רעש. הדבר הראשון שחשבתי לנסות זה לעטוף את כל הספק בספוג אקוסטי, אבל יש לי 2 חששות: 1. התחממות מוגברת מאוד של הספק שתגרום לשריפתו. 2. התחממות מתונה של הספק שתגרום להאצת מהירות המאוורר(מהירות המאוורר נשלטת ע"י חיישן חום), שתגרום לפליטת רעש נוסף האופציות האחרות שחשבתי שאולי יש לי הן: 1. להחליף את מאוורר הספק למאוורר אולי טיפה שקט יותר. 2. לנסות לחבר את המאוורר על 7V. זה לא יגרום לשריפת הספק?? הבעיה היא שהספק עוד באחריות…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מעוניין בתוכנה לתיכנון מודינג תלת מיידית אפשר גם להביא לי את הדמו או הטרייל. רק מה הבקשה הכי חשובה שלי שהקישור יהיה ישירות להורדה. כן ניסיתי את החיפוש אבל מה שהיה זה רק מודלים מוכנים מראש לאיזה תוכנה שאני מנסה להוריד ובכל דף באתר שלוכים אותי לדף אחר עד שאני חוזר להתחלה אז תודה לכל מי שיעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר של 8 חיבורים ל-ראוטר של 4 חיבורים ככה שיהיו יותר חיבורים ברשת אחת ? זאת אומרת שבמקום 8 , 4 יהיו 12 !!! תודה לעונים בבקשה שיהיו תגובות מהירות זה חשוב עקב לאן פארטי מתוכנן !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התכנון שלי הוא לבנות מפסק חיצוני שבערתו אני אוכל לאפס את הביוס מבלי לפתוח את המארז לשלוף את הקייג' של הדיסקים ואז רק לאפס מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קניתי את הדרמל של וולף, הזה שמגיע גם עם מקדחה נטענת (אני יודע שזה לא שווה הרבה, אבל בשביל 70 שקל מה אכפת לי) קיבלתי שקית של דיסקיות, והם כולן נראות שבירות ומעפניות כאלה. מישהו יכול לשים תמונה של הדיסקית שאני צריך בשביל לחתוך במתכת? עריכה: לפני שפניתי לפה, פתחתי והפעלתי את המנוע בשביל לראות שהכל עובד. עבד, סבבה, אבל נלחץ לי הכפתור של הנעילת דסקיות עכשיו הוא לא נלחץ בכלל, ולא רוצה לעשות כלום.. פשוט תקוע. מה לעשות?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 12.1" שמתאים לIBM Thinkpad 760 ואני מחפש בשבילו בקר, המחיר לא משנה בעקרון עדיף שזה יהיה מEbay. הנה תמונה לא שזה מוסיף משהו http://planet.nana.co.il/zvizka/LCD.jpg תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מדבר על הרשת הזאתי שמתלבשת על הרמקול , יש כאלה מבד או מהרזל , אני לא יודע בידיוק , איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה אבל אני לא יודע איזה... :\ מישהו יכול להציע לי משהו פשוט לא ממש מסובך לעשות הינה המחשב שלי החריטה תבוא בפרספקס מקדימה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעשות כפתור לפתיחת ה- CD ממקום אחר במארז זאת אומרת לא מהכפתור שנמצא על הסידירום ?!?! ???
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מדבקות למארז שלי? תודה ???
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממ כאן אציג את התמונות מן הפרוייקטים שלי שנמצאים בבניה\עשייה\תכנון , בין הפרוייקטים המתוכניים לעתיד: מערכת קירור גז - יש הכל חוץ מהבלוק , אין זמן לעשותו.. מערכת קירור מיים - הבלוק בשלבי בנייה ( העדכון של היום) , בחיפושים אחר רדיאטור , המשאבה שנלחת מארה"ב השבוע. מארז בנוי אישית לפי עיצוב שלי - העיצוב הבסיסי גמור , הסרטוטים כ40%. ועוד בעתיד היום סוף סוף היה לי זמן פנוי וברוך השם הנחושת הגיעה בשלום , את התוכנית למכונה עשיתי לפני כמה ימים והיום כירסמנו תחלקים בבית המלאכה של אבא שלי.. נחסוך במילים וניתן לתמונות לדבר בשם עצמן , יש לכם אולי איזה הוסט שיחזיק מעמד כ30-40 מגה של תמונות וללא הגבלת רוחב פס( או לא מעט ממנו) בחינם?
-
- 51 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום!!! בטח כבר השאלה הזאת נשאלה מלא פעמים אך בכל זאת לא מצאתי תשובה מספקת וחד משמעית בחיפוש.... אז ככה אני רוצה לחבר שני מאווררים ביחד לשם חסיכה בחיבורי מולקס... רציתי לדעת איך בדיוק (אדום לאדום שחור לשחור וזהו???) ואם זה לא יהווה בעיה למחשב מבחינת צריכת כוח מהספק... והאם אפשר גם לחבר שני סמארט פאן ביחד (יש לי שניים של ונטק) תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מאוורר עם קתודה קרה ? כי הרבה אנשים אומרים שקתודה מתחממת מהצדדים ונשרפת לאחר זמן קצר יחסית. גם אומרים שזה יכול לשרוף בדרך חלקים של המחשב אז עשו טובה עזרו לי... האם כדאי לי לקנות את זה ? ד"א המאוור של sunbeam http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=cfk08-g
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אני משתמש חדש פה. לא נעים לי לשאול שאלה, אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. יש לי נסיון קטן ב"הריסת" דברים, אבל רק במוד לעכברים (הוספת לדים). הייתי מביא תמונה של המוד המוכן, אבל אין לי דיגיטלית, והתמונות עדיין בפילם. החלטתי להתקדם, ולעשות חלון לדלת המארז. אני רוצה לעשות חלון מיוחד, עם ציור, ולא סתם חלון פשוט של מלבן פרספקט (כתבתי נכון?). בנוסף, בגלל שפרספקט אמור להיות מבודד טוב גם כשהוא דק, אני רוצה לשים מאוורר נוסף, בחלון. אני לא אשתמש בדלת המקורית (אבא שלי לא מרשה, יכול להיות בצדק), אלא בדלת חלופית שאני אקנה מאלומיניום דק, באותה צורה של הדלת שלי. ראיתי שאנשים עושים מודים כל כך יפים ומיוחדים, שרציתי גם. הבעיה היא, שהמוח שלי לא מצליח לחשוב על איך הם עשו אות…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות "חור מפגיעת כדור"?
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-