אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי מטען לא מוכר הנה תמונה: ויש לי בטריות של חברת rechargeable nickel metal hydride 2000mAh כמה זמן אני צריך להטעין בטריות כאלה במטען כזה?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
חיפשתי תוכנה לבניית מעגלים ומצאתי את זו-CircuitMaker. http://www.microcode.com/downloads/student.htm גרסאת הסטודנט של תוכנה זו היא freeware אבל אין אפשרויות macrocode. ניתן להוריד מהאתר גם את הגרסאת shareware המלאה ל30 יום. (קראקים זה בעיה שלכם ) התוכנה מעולה. בינתיים בניתי בה כבר כמה מעגלים (כגון פאנבאס שאני בונה בקרוב) מי שמעוניין לראות את הפאנבאס שבניתי שייצור איתי קשר בפרטי משום שאי אפשר להעלות קבצי ckt. לאתר ואין לי כח להוריד ווינזיפ. (יש לי ווינראר אבל אין לי מושג איך אם בכלל דוחסים איתו קבצים לזיפ) אתם מוזמנים להעלות מעגלים עשיתם! (אם המנהלים ירשו, כמובן) בברכה, manbot.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בצד לוח של אינטל, די בסיסי לסוקט 775 העניין הוא כזה - המעבד (איזה פנטיום D, או CORE DUE, אני כבר לא זוכר), רותח. הוא מגיע בביוס לאיזור ה80 מעלות, וכל הלוח רותח יחד עם המעבד, בייחוד בגב הלוח מאחורי הסוקט. בבדיקה זריזה מצאתי 3 קבלים נפוחים על הלוח, עם ערכים של 820 מיקרו פארד, במתח של 6.3 V. היה לי בנמצא קבלים של 820 MF, אך במתח של 25 V. הקבלים הוחלפו. שאר הרכיבים נראים לעין תקינים, בעת החיבור - התקלה לא נפתרה. המעבד עדיין רותח (ועוד עם גוף קירור מוגדל יחסית). המוספטים / VRM שעל הלוח באזור המעבד, רותחים גם הם. אשמח לשמוע עוד הצעות לפתרון הבעיה, לפני שהלוח הולך לפח.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני וחבר כרגע עובדים על מוצר מסויים יחד. לאחר שנסיים אחנו רוצים לרשום אותו מוצר ולנסות למכור אותו. השאלה שלי היא: האם אני יכול לפות לעורך דין ולרשום את זה כמוצר כדי למכור את המוצר. כל התיכנות נרשם על ידינו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
איפה נמצאים החיישנים שבודקים את הטמפרטורה של הרכיבים ואם אין אז אין אני יכול לדעת מה הטמפ' של המעבד למשל מבלי להשתמש בתוכנות חיצוניות. בקיצור איפה נמצא המידע לגבי הטמפרטורה באותו רגע? איך אני מגיע לשם?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
איפה אפשר לקבל שירטוטים ורכיבים לזה???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי היום מסך 19״ של proview, ניסיתי להפעיל אותו- הוא מראה נורית שהוא עובד אבל לא מראה תצוגה כלל (גם לא תפריטים) בעת ההדלקה יש תאורה חלשה בצד שמאל למשך בדיוק חצי שניה. מה הסבירות לתיקון של המסך?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי כיוון שCP למחשבים ניידים אינו שווה הרבה,עלה לי רעיון להחליף את המאווררים שלו למאווררי 120" של מארזים השאלה היא איך בדיוק אני מחבר אותם? והאם המתח של הUSB מספיק בכדי לסובב אותם?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם קורא כרטיסים פנימי (למרות שהזמנתי חיצוני) ורציתי לשאול האם ניתן לחבר אותו למחבר USB רגיל כדי שיתחבר חיצונית כי ראיתי שהמחבר שלו הוא לחיבור USB שעל הלוח אז נראה לי שאין זה משנה אם הוא יהיה מחובר ישירות ללוח האם או דרך חיבור USB שגם הוא למעשה מחובר לUSB שעל הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
צירפתי תמונה של המוצר (לא תמונה שלו אל הצגת המוצר באריהב) זה יתאים למדריך והוא גם בעל תאורה נכון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
אני רוצה כונן דיסקים כמו זה, איך אפשר להשיג.לבנות או משהו? http://www.die-reinigungsfirma.com/_mdpc-murderbox-mk2/murderbox-mk2-01b.jpg
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין לאונרדו לבין מגה2560 rev3 הסיבה להתלבטות הינה גודל הזיכרון לתוכניות 256 לעומת 32 בלאונרדו סיבה משנית הינה כמות הכניסות ווהיציאות מה דעתכם? אני חדש בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כי אני כול הזמן גומר דיסקיות מחוזקות!?!! הם נשחקות מהר אז כנראה אני לא עובד נכון מה השיטה הנכונה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
המדריך שיש לא כל כך עוזר לי אשמח לקבל מדריכים טובים יותר... עוד שאלה: יש לי 2 לדים שמתחברים לחיבור 12 v עם נגד 150 אום, למה אני לא יכול לחבר יותר???
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה להתקדם הלאה באלקטרוניקה ורוב המעגלית שאני מתכנת לבנות זה בחיבור של כ 10V 12V וזה קצת הרבה סוללות וחבל . עכשיו אני רוצה לבנות ספק שהוא בעצם הופך את המתח מ 220V AC למתח של 1.5V-12V DC לבדיקת המעגלים שלי. עכשיו אני גם רוצה שיהיה ניתן לחליף מתח כלומר שיהיה אפשר לשים מתחים: 1.5V 3V 5V 7.5V 10V 12V ושיהיה חיבור מולקס קטן אם שני חוטים מתח ואדמה או בלי מולקסם שני חוטים. במקור הוא יתחבר לשקע בבקיר 220V AC. האם זה אפשרי אם כן איך? אם למישהוא אולי מעגל מוכן? עדיף גם אם אתם מביאים מעגל מוכן אז להסביר למה צריך כל רכיב במעגל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את המארז שלי אבל יש לי מדבקות עם החברות עליו ואני רוצה לשמור אותם למישהו יש פתרון??
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
או מישהו שבנה שיפנה לאייסיקיו הזה: 58825562. אני צריך עזרה עם זה..מי שיוכל להכין לי כזה אני אשלם לו גם על החומרים ועל העבודה
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
מישהוא מכיר כרטיס (לא כרטיס טלווזיה) שיש לו 2 חיבורים חיבור בננה קול וחיבור בננה וידיאו אני רוצה כרטיס כזה כדי לפות בטלוויזיה בתור מסל אבל גן לחבר ממיר לטלוויזיה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר אחרון במארז. המארז thermaltake sviking תמונה: http://www.cymhardware.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/92ceba941aa812f27df07d9093aaa772.jpg עם תסתקלו בתמונה תראו שיש שם חלון. אבל החלון הוא לא זכוכית אלה פלסטיק דמוי זכוכית...זה אומר שיותר קל לחתוך את זה. (כי לחתוך זכוכית זה כבר מקצוע. אני חושב) אז אני שואל עם כדי לשים בצד ימין למעלה (עם מסתקלים על המארז מהחלון) לשים שם מאורר 120 מ"מ ועם זה אפשרי בכלל.... כי חבל לי סתם להרוס את המארז... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ורציתי לדעת איך אני פותח גלריה של המחשב שלי בתודה d.j-m
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אחרי כשנה לפחות שבה החלטתי שאתחיל את הHTPC, וניסיתי להבין איך אצליח לדחוף את כל הרכיבים לתוך מארז כל כך קטן, התקדמתי וסוף סוף הפרוייקט לקראת סיום. מפרט המערכת: Intel® Pentium® Processor E6300 (2M Cache, 2.80 GHz, 1066 MHz FSB) Gigabyte GA-73PVM-S2H OCZ DDR800 1GIGA *2 SAMSUNG F1 1TB IBM 180WATT נקווה שלא ישרף כמו כן, יש שלט ומקלדת משולבת TOUCH-PAD (בסגנון של מה שאני מוכר) שעובדים בתדר 2.4GHZ, וכמובן RF. (כשהפרוייקט יסתיים אצלם הכל ביחד, גם אותם) (מצטער מראש על איכות התמונות) המארז לפני תחילת העבודה המארז והחלקים המקוריים שהיו אמורים להכנס לבפנים התוכן המקורי של המארז הניסיון לתכנון המערכת כולל כונן DVD שלא הייתי בטוח מה הצורך בו, אבל חשבתי שיהיה אפשרי …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-