אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי מערכת סטריאו לא חדשה במיוחד בעלת אנטנה קשיחה טלסקופית כמו במכשירי הרדיו הישנים/הקטנים. האם ניתן לחבר לאנטנה/למערכת באיזושהי צורה את החוטים שיוצאים משקע הכבלים שבקיר כך שהמערכת תקלוט את התדרים ואת תחנות הרדיו שמשודרות דרך תשתית הכבלים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש משהו לעשות איתו חוץ מלקחת ממנו חלקים? וגם איך יודעים שהספק באמת שרוף? שלי ממש לא נראה שרוף והוא לא עובד
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מקלדת ועכבר עם המשדר ואין לי מה לעשות איתם. יש רעיונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ואני רוצה לקנות את זה מIQPC כי קניתי כבר משהו שם וזה חוסך לי משלוח... חשבתי על זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1694&Pname=תאורה אני רוצה בצבע אדום, יש עוד אחת קצת יותר יקרה אבל היא נראה לי עובדת לפי צלילים או משהו אז זה לא מעניין אותי אני קצת לחוץ על הזמן כי אני צריך לסגור את זה בהזמנה, שהכל יהיה מוכן, אני צריך להתקשר אליו תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
בקשר למחברים....איך כל מחבר יודע שהוא צריך לקבל CARRY? מחסרים - איך כל מחסר יודע שהוא צריך לתת BORROW למחסר שאחריו שזקוק לו?
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מטען נייד לפאלפון משהוא עם בטריות שיטעין אותו מישהוא יכול להביא לי סכימה?ואיזה בטריות אני צריך?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בסרטוט זה המעגל שיש לי הכשיו , זה 4 מעגלים חשמליים נפרדים ודיודות שגורמות למעגלים לא לידלק אם הפלוס או המינוס לא מהמעגל שלהם. יש דרך ליצור את זה עם רכיב כלשהו ולא עם 4 מקורות מתח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום למישהו יש מדריך או יודע איך אני בונה שנאי מ 220 AC ל 12v Dc - 5A? אני רוצה משהו קטן לבנות כמו מטען לפלאפון אפילו עם טרייאק . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הוספתי 2 מאוררים למחשב ישן,שניהם 12V ושאני מדליק את המחשב הם לא נדלקים. אז אמרתי נחבר אותם למולקס הם יעבדו בטוח אז את האדום צריך לחבר לצהוב,ואת השחור לשחור שליד הצהוב? (במקרה של 2 פינים) במקרה של 3 פינים,מה לעשות עם הRPM?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל חבר קרוב מדריך נוח להכנת מאוורר מואר בלדים ממאוורר רגיל. זה חשוב לי מאוד היות והאיש עצמו יקר לי מאוד ועשה בשבילי לא מעט, ואם אני יכול אני אשמח לעזור לו גם. המדריך צריך להיות באנגלית (או כמובן מדריך עם תמונות מובנות) בגלל שהאיש הנכבד, דובר אנגלית בלבד. כמו כן אינו מומחה, ולכן כמה שהדרך פשוטה יותר כך טוב יותר. תודה לכולם, ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול למצוא בארץ היפה שלנו את העט עם דיו מוליך חשמל??? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15395 אני רוצה לקצר בין שני נקודות על הלוח אם במקום ג'אמפר... (המוד של ה BADAXE)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה מתח וזרם צורך סופר לד כחול בערך? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאורר אחרון במארז. המארז thermaltake sviking תמונה: http://www.cymhardware.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/92ceba941aa812f27df07d9093aaa772.jpg עם תסתקלו בתמונה תראו שיש שם חלון. אבל החלון הוא לא זכוכית אלה פלסטיק דמוי זכוכית...זה אומר שיותר קל לחתוך את זה. (כי לחתוך זכוכית זה כבר מקצוע. אני חושב) אז אני שואל עם כדי לשים בצד ימין למעלה (עם מסתקלים על המארז מהחלון) לשים שם מאורר 120 מ"מ ועם זה אפשרי בכלל.... כי חבל לי סתם להרוס את המארז... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
העליתי סכמה חדשה אני רק צריך שתגידו לי אם זה נכון כעיקרון אני עשיתי שהלדים לא יתחלקו ל4 (אני צריך ל6) אלא חיברתי עם נגד ל12V אם היא לא נכונה בבקשה לתקן / לתת חדש עם 6 לדים אבל.. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
יש לי מתאם IrDA המתחבר לUSB שמעביר מידע מהפלאפון למחשב. אני רוצה להפוך אותו למקלט IR שיגיב לשלט רחוק. טכנית, יש אפשרות לעשות את זה? יש תוכנות מתאימות?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפסק המחובר לPC באמצעות חיבור PARALLEL או SERIAL ומהצד השני שולט על מכשיר חשמלי (on/off) כאשר ההדלקה או כיבוי באמצעות תוכנה, ע"י מקשי קיצור (מתאים לwindows XP) (אם אפשר ליצור עבור 3 מכשירים והתוכנה תוכל לשלוט על כל מפסק בנפרד, זה יהיה יותר טוב) העזרה שאני צריך (בערך הכל): 1. שרטוט המעגל ורשימת רכיבים 2. תכנות התוכנה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאורר 120 עם לדים זוהרים UV , וגריל מעניין כזה ויפה!!! [אשמח אם תיתנו לי יותר מכמה אפשרויות] אין לי מסגרת תקציב , ככה שאני מחפש משהו איכותי שקט וטוב!! חרשתי את זאפ ,נועה וסקי פיסי לא מצאתי דברים מעניינים....
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
בבקשה רעיונות של דברים למתחילים... יש לי מחשב ישן שלא בשימוש ואני חושב מה כדאי לעשות איתו?? אני רוצה איזה פרוייקט נחמד ואמרו לי שהוא חלש מידי בישביל HTPC..
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו להפנות אותי למידע מפורט בנוגע לUSB שבו ניתן ללמוד על אופן העברת המידע דרך הפורט הזה המידע יכול להיות בעברית ובאנגלית תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. הסתכלתי בגלריית המודינג וראיתי פאנל שאני לא ראיתי בחיים שלי זה היה אצל הגלרייה של גיורא והשאלה שלי אתם יכולים להגיד לי איך קוראים לפאנל.ומה המחיר של הפאנל. תודה נתנאל קורן הנה הקישור http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-40-9.html זה הפנל הזוהר הוורוד
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
בוקר טוב! אם אני חוצה להאריך כבל של טלפון, ואני חותך אותו, מאריך אותו ומלחים. האם זה יגרום לי להפרעות בקו (טלפון / אינטרנט)? כמו כן, אני רוצה להעביר כבל לטלפון בין 2 חדרים ועוד כבל בשביל האינטרנט (מהראוטר למחשב השני). אם אני קונה כבל עם 4 מוליכים אני יכול לשים להם 2 תקעים בכל צד כדי שיתאים לי למצב. השאלה שלי היא: האם תיהיה הנחתה כלשהיא על כבל של 5 מטר? האם יהיו הפרעות כלשהם בין 2 הקוי המידע (טלפון ואינטרנט)? תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שיהיה יותר אויר במארז אבל שלא יתן להרבה אבק להיכנס... זה אפשרי ואם כדי?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-