עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום!!! אני רוצה לבנות מודינג לדים "קופצים" שיאירו לפי הוינאמפ או לפי אודיו יוצא שככה גם במשחקים זה יקפוץ ... מה צריך לקנות לעשות או בקיצור מדריך....

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. אני זקוק למתגים, ומחפש מתגים מוארים + פוטנצימטרים מוארים. אשמח מאד אם תכוונו אותי לאתרים בהם אוכל למצוא זאת. ואוכל לדעת את הגדלים של הרכיבים.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by pom,

שלום, ראיתי מודינגים עם ציורים מאד יפים עליהם, ותהיתי כיצד אוכל גם אני ליצור דבר שכזה, החלטתי לשאול כן, מקווה לתשובה ממישהו שיודע. דוגמא למודינגים שאליהם טני מתכוון: http://gallery.modding.ru/gallery_photos/455-055516500.jpg http://www.pcdesign.ru/old/img/gall/ufosm.jpg http://gallery.modding.ru/gallery_photos/434-084835000.jpg http://gallery.modding.ru/gallery_photos/432-042786500.jpg תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, יש לי מארז חדש של צ'נברו, הוא בצבע שחור והוא עשוי אלומיניות או סוג אחר של מתכת שרטתי את הצד שלו ונהיו לו שריטות קטנות כאלה לבנות, כלומר ירד שם הצבע השחור, איך אני צובע את זה בחזרה בלי שיראו את הסריטות? אני בטח צריך ספריי שחור אבל איך אני אדע שיש להם גוון זהה כך שלא יראו הבדלים אחרי הצביעה? בנוסף איפה אני קונה את הבצע ובכמה? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by ye_3333,

אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...

7. כמו שאני כבר שכבר סיפרתי לכם לפני כמה ימים אני נוסע לארה"ב ואני רוצה שתגידו לי כל מה ששוה ליח לביא משם פשוט הכול יאלה תפציצו!!!!!!! תודה מראש :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם רגליות המארז (שפורסמו עליהם סקירה כאן באתר) מתאימות גם למארזי ריידמקס? RAIDMAX Scorpio 868 THX

9. Started by re5pect,

החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. יש לנו מעקה בבית ממתכת והוא צבוע בלבן והוא בצורה עגולה. אנחנו רוצים לצבוע אותו בכסוף. איך לעשות את זה? האם הדרך שלי נכונה: לשייף עם נייר שיוף 1200, לצבוע שכבה ראשונה, לשייף עם ניירר מים 200 ולצבוע שכבה שניה. האם הדרך הנ"ל נכונה? האם ניתן לצבוע ושהצבע יתפס טוב בלי לשייף ולהוריד את הצבע הקיים..? מפני שזה 3 קומות וזה המון עבודה... ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז שהמנהלים יעבירו...

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  11. יש לי שני סוגים שונים של עכברים של microsoft ושניהם אופטים בשניהם נקרעו לי הכבלים יש בשניהם גם את אותו סוג של כבל צבעים אדום לבן ירוק שחור ואחד נחושת כולו חיברתי בכל עכבר בחזרה את הכבל וכשאני מחבר את היו אס בי המחשב לא מזהה בכלל את העכבר אפילו הנורה האדומה שלו לא נידלקת ככה זה בשני העכברים וחיברתי בין החוטים טוב ככה ששום חוט לא נוגע בשני! החלפתי גם בין שני הכבלים לשני העכברים כי בשניהם יש את אותו הכבל אבל גם...לא עובד... מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? יש איזה דרך??? תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. High Speed Cutter מספר 196 ו Tungsten Carbide Cutter מספר 9901. יש להם חנות און ליין? חיפשתי בEbay אין את מה שאני מחפש.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  13. Started by maor5,

אני רוצה לעשות כבר חור למאוורר בגג שאלתי היא איך אני עושה זאת? אני אמור לקחת את העיגול הפנימי? ואיך אני אמור לעשות חורים לברגים? ובמדריך שבאתר לא הבנתי תקטע של השבלונה... אז בבקשה עזרה תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by maor5,

שלום! היום באתי לסרטט חור למאוורר בגג.. אז הוצאתי את כל הברגים ומשום מה לא יודע איך פותחים תגג? ניסיתי בכל הצורות לא הצליח.. מישהו יודע?? תודה לעוזרים!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mosheva,

שלום !!! החלטתי שאני רוצה לבנות מודינג הכולל תצוגת LCD לפי המדריך באתר... עכשיו הבנתי שמתייחסים שם לצג מסויים בעל בקר מסויים... אני רוצה להשתמש בצג כמו שבתמונה...או כל צג אחר שיוכל להציג תמונות כמו הצג בתמונה... עכשיו רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג אותו, מחיר, האם יש משהו שווה יותר באותו מחיר והאם בשבילו צריכים יותר רכיבים מהמפורט במדריך... אשמח לכל עזרה אפשרית!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by -R-E-L-,

בניתי את המעגל לפי LIRC.ORG והמעגל לא רוצה לעבוד. הפעלתי את WINLIRC ולחצתי על השלט אבל אין תגובה. בבקשה תעזרו לי.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by SixKiller,

הבעיה.. חתכתי את כל הכבלים בספק.. בשביל הסליבינג... נוצרה טעות קטנה.. בכל זאת השאלה שלי היא... יש שם איזה 4 חוטים אדומים.. 3-4 שחורים.. ו3 כתומים... השאלה היא.. אם זה לא משנה לאיזה שחור לשחור אני מחבר.. או כתום לכתום.. ואותו דבר אדום לאדום?.. כי בתוך הספר עצמו.. אני רואה שיש משבצות לכל צבע שונה.. וכל הכבלים באותו צבע מחוברים לאותו משבצת כזאת... בקיצור... זה משנה?.. תודה רבה מראש.. דחוף מאודדדדד

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shimiger,

נושא חם הא? קיצר הנה הסקטצ' שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

19. Started by hmjmvhcvh,

שלום, איזה חוטים אני צריך לחבר בספק כוח כדי שהוא יפעל? תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. מישהו השתמש פעם בשבלונות ללמאוררים שיש במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=holes-pavel האם השבלונה של ה 120מ"מ טובה? ושל ה 80 מ"מ טובה? טל.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by vner@,

Hi, I needed to solder a new component because it was broken... I could finally solder the old one... Now this receiver has digital tuner, so LCD screen ) the LCD screen was backlighted by two little (4-5mm) light bulbs (12v). these light bulbs were lighted even when the tuner was off :-\ it created a lot of un-needed heat, especially when the tuner didn't work (because of this crystal). in short, now the tuner is working, I could solder the crystal back in place, also, i changed those !@$%#&@$#% light bulbs, to blue leds ;D so..... here are the pics !!! Avner

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

אז ככה,יום בהיר אחד שעסקתי בענייני חבר שלי מתקשר אלי: אני:נו מה עכשיו? הוא:פתחתי קלאן חדש ואני רוצה שתבנה לנו אתר אני:זה לא בחינם אתה יודע :-X הוא:נו מה אתה כזה בן זו*ה? אני:טוב תירגע יבגט הוא:טוב אז אתה בונה לי? אני:כן,רגע איך קוראים לו בכלל? הוא:G אני:what ever יאאלה נתראה בבית ספר. וככה הכול בתחיל. השרת קצת איטי אז אנא המתינו שהתמונות יעלו. http://photos.walla.co.il/hayper7sex מקווה שאתם מבינים מה כול אחד,עוד מעט חבר שלי מביא לי לאכסן על השרת קלאן שלהם

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות 2 רטודות UV שלהם, הקטודות שלהם מאירות טוב? ד"א אני יכול לקנות ממיר לחשמל בנפרד?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. המארז שלי (לוג'יק קונספט) מועמד לזריקה, תמונות תוכלו למצוא בחתימה יש לו כבר חלון, והפאנל שלו מתפורר ועומד למות אני צריך עצות והצעות למודינג, כל מה שעולה לכם בראש צביעה של המארז אני לא רוצה כי אני אוהב את הגוון הכסוף הזה חלון כבר יש לי בצד, ולדעתי החלון מספיק גדול ככה שאין צורך להגדיל אותו חשבתי על חלון בגג, נשמע נחמד מאוד, ולעשות מאורר בחלון שיהיה בגג ובנוסף מאורר בחלון שקיים בדלת (יש לי כבר מאורר בגג אבל הוא יפול לטובת החלון, ובחלון בדלת היה לי מאורר אבל החלפתי פרספקט לאחר שהתפוצץ) בקיצור אני מקווה לשמוע פה כמה שיותר הצעות, ובבקשה שלא יחזרו על עצמם עוד הצעות יתקבלו גם בקשר לפאנל, מה אפשר לעשות איתו (הצעות דרסטיות! כי הפאנל במצב אנוש..) אני יודע שקצת קשה לחשוב על דברים כא…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים