אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
1) אני רוצה לקנות קטודה אבל אני אל ידוע איזה חלק אומרים ש 4 אינצ' לא מספיק כדי להאיר את כל המארז וחלק אומרים שאם זה לא של חברה מוכרת זה יכול להתפוצץ אז מישהו פה יכול להמליץ לי על קטודה טובה שיש לו ניסיון איתה אם אפשר לשים לינק בבקשה 2) אני רוצה להחליף את הלדים במקלדת ללדים בצבעים האם זה אפשרי? אם כן איזה לדים אני צריך לקנות? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מוציא את הפרופלור של המאוורר מתושבתו - מדובר על מאוורר 80 מ"מ
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חוץ מבהודעה של "כל מה שרציתם לדעת על מודינג והעזתם לשאול" איפה כל המדריכים לדוגמה המדריך של המקלט אינפרה הזה פעם אני זוכר שראיתי אותו איפה שהוא כאן בפורום היום שאני מחפש אותו אני לא מוצא כל כך ועוד מדריכים טובים אחרים כמו לדים לפי המוסיקה וכו', צריך לפתוח שירשור (או כמו שאתם קוראים לזה תרד) ששם יהיה את כל המדריכים למודינג מקצועי ויפה למחשב תעזרו לי לחפש את המדריכים ולשרשר אותם לההודעה הזאת..
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש באתר. וברצוני לדעת היכן ניתן לרכוש בארץ ROM EDITOR / ROMULATOR / ROM BURNER. למי שלא יודע למה הכוונה.... מכשיר זה הוא צורב "ג'וקים" (שבבים) שמתחבר ליציאת ה USB/SERIAL במחשב... בברכה מ.ג.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הי , אני מחפש חומר מבודד למארז , למניעת וויברציות רעשים נלווים מהמאווררים וכו, מעין ספוג כגון http://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack_precut.asp אבל במחיר שפוי האם יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חיפשתי ומצאתי לקניה רק כבלים מעוגלים ATA133. ההארדיסק שברצוני לקנות הוא ATA100 (הרגיל) האם הכבלים האלו יתאימו לו? אם לא, איפה אפשר לקנות כבלים עגולים מתאימים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הוצאתי 2 מאווררים מספקים מקולקלים ואני רוצה להרכיב אותם במארז. הבעיה היא ש ששניהם 12V וצריכים להתחבר לחוט הצהוב של המולקס ויש לי רק מולקס אחד פנוי. איל אני גורם לשניהם לפעול ומפצל את החוט הצהוב במולקס ל2? או שאולי בכלל לא חייב לפצל? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
התחדשתי במארז הנ"ל לא מזמן,והוא מגיע ביחד אם מאוור 120 מאחורה . המאוור מגיע עם חיישן טמ"פ ,וחיבור שלוש פין ללוח ,אני יודע שאני יכול לחבר לו ווסט כדי לווסט את המהירות שלו ,איך ניתן לעשות זאת ללא הווסת הנל . יש איזשהם אופציות בלוח אם ?האם ניתן לעשות מודינג כלומר לנתק את ה 12 V ולחבר אותו ל5 :s05: קיצר תמליצו אני רוצה להוריד לו את המהירות -מסתובב ב 3000+ -האמת די שקט לעומת ה 120 שלי שעובדים ב 3000 סלדחח
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני הכי חדש בסצנה של המודינג הבנתי את בייסיק ושממש צריך דרמל לכול הדברים אבל אני פאקינג תקוע עם מארז 90 אחוז פלסטיק ולא בא לי אקווריום של פרספקט אני רוצה לעשות צעד צעד עם חברי הפורום בפירוק המארז בלבד הוא הדבר הכי מסובך שראיתי בחיים שלי כמה דברים א. אין בעיה של כסף בכלל ב. אני מבין במחשבים די טוב! ג.יש לי ידיים ממש טובות ד. אני פשוט צריך מישהו שמבין בלחבר את כול השייט ביחד ברמה האלקטרונית ומישהו עם סבלנות אז אם בא למישהו שותף אני בקטע אסף =)
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יצאתי לטיול השנתי לני כמה ימיים ובאוהל שלי היה ממש חסר לי מוזיקה באיכות נורמלית שהיא לא באוזניות , אז חשבתי אחרי שחזרתי הבייתה לפרק רמוקולים פשוטים ולראות מה המתח שהמערכת מקבלת לאחר שהחשמל עובר דרך השנאי הרמקולים: השנאי : אז לפי מה שכתוב יוצא משם מתח של 9V אז חשבתי שאם אני יחבר6 סוללות של 1.5V יעשו את העבודה אבל לצערי מה שקרה כאשר פירקתי את הרמוקולים ה"לוח אם" אם אפשר לקרוא לזה ככה (אותו לוח ירוק /חום שעליו מחובר הכפתור הדלקה , מה שמכוון את עוצמת הקול ועליו מחוברים הרמקולים והשנאי) הוא נשבר . כאשר אני מחבר את אחד הרמקולים לטלפון ישירות בצורה כזו : (הקצה השחור בצד בימני העליון מתחבר לטלפון אבל הייתי צריך את הטלפון כדי לצלם ) זה עובד אבל עוצמת הקול היא חלשה , …
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היכן יש חניות של מוצרי מודינג (לא חניות אינטרנט) :welcomeani:
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור במארז עכשיו אין לי שום כלים בשביל זה... ואין לי כסף להשקיע עכשיו בשביל לקנות תכלים המיוחדים לזה. אני רוצה לדעת לאיזה בעל מלאכה ללכת בשביל שיעשה לי את החתך במארז תודה רבה לעוזרים. אני לא הרבה זמן בקטע אז אל תצחקו עליי
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היה לי רעיון להשתמש במתכת שחתכתי את מגן של המאוור שחתכתי מהמארז והחלפתי בגריל. אז שמתי אותו על ה ציף ואז חתכתי אותו שיתאם מסביב לכל הקבלים וכו וחיברתי אותו עם ברגי קפיצים וזה משמש כהיטסינק פשוט וגם אפשר לחבר מאוור עם דבק חם וזה די עוזר.
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המטען של מוטורולה ישנה למחשב, המצלמה לא אצלי אז אין לי תמונה, אבל המטען הוא SPN4604A http://www.bigkey.com/pic/motorola/19025_spn4604a_cellphone_charger.jpg המידע שכתוב עליו: AC Power Supply Input: 100V-240VAC 50-60HZ 0.2A Output: 4.4 VDC 1.1A יש אפשרות? זה יכול להזיק לספק?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מישהו יודע, לא איכפת לי איך הוא יתחבר לחשמל העיקר שיעשה את זה בלי אקסטרה תשלום... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1 ואיך הוא בכללי וכל החלקים שבאים איתו?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
באיזור ירושלים איפה אני קונה? בהום סנטר וכל החנויות האלה יש? אם כן אני פשוט אומר למוכר דיסקיות חיתוך לדרמל?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
טוב, היום ניסיתי לעשות מודינג ראשון חיברתי שני לדים כחולים בתוך המארז כאשר יש על הדלת של המארז חור של המאורר ודרכו יוצא האור של הלד וכל זה מחובר למפסק וממנו לחיבור המולקס. הבעיה היא שהחוט נופל (מהחיבור של המולקס) כיוון שהוא די דק אז בהתחלה הלחמתי אותו קצת (חלק מהנחושת קצת השחירה לי:roll:) על מנת להקשות את הנחושת ולאחר מיכן הכנסתי את החוטים שוב. והפעם הכנסתי לבפנים קיסם ושברתי אותו בפנים, השאלה היא האם יש דרך יותר נורמלית משלי???? ובנוסף, ניסיתי לחבר את החוטים למפסק שלוש הרגליים וחשבתי להלחים את החוטים לרגלים אך פתאום ראיתי שכל הרגל של המפסק התעקמה לי אז סתם הדבקתי את החוט לרגל (סצלוטיפ)... אז מה אני עושה?! הרי זה לא יכול להימשך ככה!!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום,קיבלתי היום את הקתודה שלי ואין לי מושג איך להתקין אותה...עזרה מישהו ???
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ats12-r יש כאלה בעוד חנויות בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מדבר על המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/lcdguide/3/ פעם אחת בשרטוט יש של פוטנציומטר של 100 אוהם ובכיתוב רשום פוטנצימטר של 10 אוהם אני קניתי כבר פוטנציומטר של 100 אוהם - להחליף??? וכדאי לתקן כי יש אנשים שגם קוראים את הכתוב...... :cool2:
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי סרבר freenas שבניתי עם Mini itx עם מארז bitfenix prodigy m. אני מעוניין שהוא יהיה בתוך מזנון סגור, חשבתי להוסיף למזנון מאוורר מאחור, האם מאוורר שימשוך את האוויר החוצה יהיה מספיק? או שאני צריך לחשוב גם על מאוורר שיספק אויר פנימה? אשמח לדעות או ניסיון ממישהו, חשוב לציין שמפרט המחשב וצריכת החשמל שלו היא מינימלית. Intel Core i3 8100 תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
- 1 follower
-
-
לא ידעתי אילו מילות מפתח לחפש אז אני פשט שואל: יש אפקט לגיטרה: http://www.freeinfosociety.com/electronics/schemview.php?id=653 עכשיו מצאתי רק תיאור סכמתי שלו. לפי מה שאני רואה זה רק הלוח שלו.. איך אני יכול לדעת איך כל האפקט מתחבר? ופרטים שחסרים שם?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את המודינג הראשון שלי על מקלדת שתראה בסופו של דבר כך: (למי שרוצה לראות את כל התמונה שיעשה העתק לקישור הנ"ל: http://www.garylang.ca/monument/Picture%2034.jpg והדבק בחלון הדפדפן) אבל אני לא מצליח , קודם כל לכל מקלדת יש חוטים בצבעים שונים דוגמה למקלדת א': חום צהוב אדום לבן (אפור כזה) דוגמה למקלדת ב': ירוק כתום לבן כחול ככה שאני לא יודע איך לחבר את הלד חשבתי לעבור ולראות איך הלד מחובר אבל יש מין גוש כזה שחור שמסתיר וכל החיבורים הולכים לשם אז חשבתי לעבור בין החוטים ולחבר מנוע ומה יגרום לו לעבוד זה החוטים אבל שחיברתי את החוטים הראשונים בפעם הראשונה שמעתי ביפ של המחשב שנוצר תקלה וממש לא בראש שלי להרוס את המחשב שלי וגם האפקט התאורה עצמו איך ל…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-