אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי על המעבד SLK-948u וכשקניתי אותו קניתי גם משום מה Vantec ThermoFlow . זו הוכיחה את עצמה כבחירה לא מתאימה לאוברקלוקינג מכיוון שהחיישן נמצא על המאורר ולא מתחמם מספיק, ולכן גם המאורר לא הסתובב מספיק מהר. השבוע החלטתי שנמאס לי אז תלשתי את החיישן (כזה כחול קטן) והלחמתי ישירות את שאריות הרגליים שלו ועכשיו הוא מסתובב מהר ומקרר יופי . בנוסף, יש לי פה כמה picים שאני בקרוב אלמד להשתמש בהם ולתכנת אותם. האם אתם חושבים שאפשר לעשות שימוש ברכיב כזה עם כניסת A/D של ה pic כדי לבנות חיישן טמפ' ? או שאולי הוא לא יכול להיות מספיק מדויק? תודה מראש לכל מי שיגיב, אם צריך אני אצלם את החיישן למרות שנראה לי שזה מיותר כי זה בסה"כ גוש כחול קטן...
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הוצאתי 2 מאווררים מספקים מקולקלים ואני רוצה להרכיב אותם במארז. הבעיה היא ש ששניהם 12V וצריכים להתחבר לחוט הצהוב של המולקס ויש לי רק מולקס אחד פנוי. איל אני גורם לשניהם לפעול ומפצל את החוט הצהוב במולקס ל2? או שאולי בכלל לא חייב לפצל? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-
חשבתי הרבה זמן על קירור לכ.מסך כדי שאני יוכל לעשות עליו אובר קלוק.. ובכן אני לא יכול לשחק על 15 fps בסאנ אנדרס..אפילו נמוך מזה.. אז החלטתי לעשות קירור גם לכרטיס הישן שלי גי פורס 2 וגם לחדש שאני הולך לקנות בכל מקרה הקירור יעבור לחדש כשאני יקנה אותו לכן הוא צריך להתאים לסטנדרטים של הכרטיס ולגודל.. אז הלכתי וקניתי מאורר של 120 ממ פעם ראשונה שמתעסק עם גודל כזה, ב25 שקל דיי זול.. לקחתי כרטיס מסך ישן של אי טי אי, הוצאתי ממנו תפלטה והשארתי רק תחיבור מלפנים, מכיוון שהמאאורר 120 ממ גדול מדי לפלטה של הכרטיס מסך, החלטתי לשים אותו על חתיכת פרספקט בגודל המתאים חיברתי מאורר אל הפרספקט, ותפרספק לחיבור של הכ.מסך שממנו הוצאתי תפלטה כמה ברגים פה ושם,ליטוש וחול' והנה קירור אולטמטיבי לכרטיס…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום . מכון יש את הכבל IDE : אז עכשיו יש לי כזה עם חוטאחד כחול .. זה אותו דבר או זה שונה?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אני בונה עכשיו את המעגל הזה http://www.electronic-circuits-diagrams.com/alarmsimages/alarmsckt19.shtml (יש בדף לינק) בתור מודול אני משתמש בSFH507-40 בניתי את המשדר ובדקתי בסקופ שהתדר באמת 40 קילו . חיברתי את המודול וביציאה (כאשר 2 הלדים מאירים ) אני מקבל מתח ממש נמוך (2וחצי מילי וולט ) וכאשר אני מעביר את היד בין המשדר לבין הלדים אני מקבל רק הפרעה בצורת הגל ביציאה מהמשדר ולא משהוא רציני .כאשר ניתקתי את הלדים מה555 ראיתי שהגל ממש משתנה אבל עדיין זה לא מסביר למה אני מקבל מתח עלוב של 2וחצי מילי וולט כאשר אני חיברתי לו 5 וולט בVCC כמו שצריך . מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי קתודה ורציתי לדעת עם אפשר שהיא תהבהב לפי המוזיקה שאני שם במחשב..לפי באס או משהו... ???
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למי שמכיר את ההארדקאנו של TT, זה שבא עם סדרת הXASER (יש לי את הדגם עם 4 ווסתים) שמתי לב שאחד מהאגפים (יש לוח בקרה לכל 2 ווסתים) רותח, יש שם צלע קירור שפשוט בוערת על 70 מעלות (יש לי חיישן, מדדתי) כעיקרון - יש לי 4 ערוצים, שהבעיה היא בצד ימין (ערוצים1 ו2) לערוץ אחד מחובר מאוורר אחד ולערוץ 2 - שלושה מאווררים האם זה תקין, זה בנוי לעמוד בעומסים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
חוץ מבהודעה של "כל מה שרציתם לדעת על מודינג והעזתם לשאול" איפה כל המדריכים לדוגמה המדריך של המקלט אינפרה הזה פעם אני זוכר שראיתי אותו איפה שהוא כאן בפורום היום שאני מחפש אותו אני לא מוצא כל כך ועוד מדריכים טובים אחרים כמו לדים לפי המוסיקה וכו', צריך לפתוח שירשור (או כמו שאתם קוראים לזה תרד) ששם יהיה את כל המדריכים למודינג מקצועי ויפה למחשב תעזרו לי לחפש את המדריכים ולשרשר אותם לההודעה הזאת..
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם, אני כותב חדש בפורום (אבל קורא די ותיק שלו). אני כרגע בתהליך של יצירת מערכת חדשה, בנתיים קניתי מארז ישן של שרת (גבוה מאד, מעל למטר) וכדי שאוכל להתחיל "להתעלל בו" כראוי קניתי היום את הדרמל של וולף (דרך אגב הוא במבצע בהום סנטר, מהיום, אבל בשל העובדה שהמלאי אזל כליל בחנות אחת נאלצתי לבקש שיזמינו לי בחנות אחרת ונסעתי לאסוף אותו משם, במחיר של 119 ש"ח) כאשר "ערכת המבצע" כוללת כ 99 יח'. האם מישהו מכיר את אתר הבית של היצרן? או האים למישהו יש את המדריך של המכשיר?, בדקתי באתר של "דרמל" במטרה לברר את ההתאמה של מהירויות העבודה לסוגי הראשים והעבודות השונות ואין כל כך התאמה. האם מישהו יכול לעזור?? בתודה LULUV
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הגיע לידיי פאלם ישן של סוני מדגם PEG-S500C, המסך שלו נראה מאד מזמין להיכנס לתוך המארז החדש שמגיע אליי בימים הקרובים. אם למישהו על פני האדמה יש מושג מאיפה להתחיל בניסויי הפראנקנשטיין הזה (לחבר אותו כמסך מידע למחשב ) אני אשמח להכוונה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה בניתי מעגל לדים על פי המדריך שיש בנעוץ משו כזה רק עם 4 לדים ולא 5 עכשיו אני מחפש מדריך טוב ופשוט יחסית כי הידע שלי לא כזה נרחב באלקטרוניקה אז אם למישו יש איזה מדריך הוא מלך תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אם אפשר שיש להם אתר איטרנט תודה אם אסור אז תינעלו ומי שיכול שישלח בפרטי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה. מצאתי רדיו ישן, אבל את השנאי(9 וולט) שלו לא מצאתי. אז פתחתי אותו ומצאתי שיש חיבור רק ל vcc ול gmd. חבירתי שנאי אחר של 9 וולט ל vcc ול gmd. האם עשית טוב? אני פה ליד שקע החשמל, אני צריך תשובה מהירה אם עשית טוב, כי אני רוצה לנסות ולאות אם זה עובד , או שלא עשיתי טוב ויהיה בלאגן חברה תשובה דחופה. תודה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בטעות לא חטכתי נכון ברווחים של שני חוטים, עשיתי חתכים ברווחים של פעם 4 פעם שלוש משתנים ככה, מה התוצאה?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי שאלה , לפני יותר משלוש שנים קניתי כרטיס טלויזיה כרגע הוא לא עובד ולא שווה לתקן אותו , השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בשלט שלו דרך תוכנה אחרת על השלט יש את הכפתורים הרגילים וליום וכו' .
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני מוציא את הפרופלור של המאוורר מתושבתו - מדובר על מאוורר 80 מ"מ
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום,קיבלתי היום את הקתודה שלי ואין לי מושג איך להתקין אותה...עזרה מישהו ???
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מארז סופרטאלאנט, לכן אני צריך באי באס שיכנס בו בלי בעיות ז'א יש למארז דלת שנסגרת ונועלת את הכוננים לכן הבאי באס חייב להיות מתאים למארז הזה, כי אחרת הדלת לא תוכל להיסגר. אני מוכן לשלם בין 150-280 ש'ח. הצעות רק מפנדה בבקשה... מה אתם אומרים על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686 תודה!
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1089716787,86846, מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
קוד הבקר כפי שמופיע על גבי ה-LCD (ה-LCD כולל 14 פינים+שני חיבורי תאורה (A,K) ובעל אפשרות תצוגה של 16x2) GWMTDC229
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
חברים תעזרו לי בזה כי זה חשוב לי
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של הטלפון הישן שלי ואני לא יודע איך לחבר אותו אז אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה זה המסך וגם הסבר על החיבורים {אני פשוט לא יודע לאן לחבר כל דבר} http://sandiding.tripod.com/m55.html
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה בנוגע לקירור מארז. יש לי מערכת דיי מיפלצתית בסך הכל שאני מיתכונן לעשות לה קצת אוברקלוקינג... לוח אם: Assus P5GD2 זיכרון: 2*512MB / 400MHz פרוססור: 3.4G 3.6G עם גוף קירור ומאורר מקורי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck (כנראה 400W) ושני מאווררים 110 ממ, אחד מקדימה (לפני הדיסקים) מכניס אוויר וואחד מאחורה שואב אוויר דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD אני הולך להחליף את הקירור מקורי של אינטל (ששווה לתחת) ל 7 Arctic Cooling - Freezer וחוץ מזה, אני חייב להוסיף מאורר בדלת של המארז כי גילתי שהדיסקים (4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA...) חוסמים את כניסת האוויר. חשבתי על מאורר 80 ממ שיכניס אוויר לכיוו…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-