אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על זה לאחרונה, ורציתי לשאול מה אני צריך לקנות או שאני יכול לבנות לבד ואיזה ציוד אני צריך ומה עולה כמה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל שיעבוד על 220 V ושנגיד ידליק מנורה במחיאת כף וכאלה דברים , בית טכנולוגי לעשות .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מעגל שידליק מכשיר הפועל ב 220 וולט בשעה מסויימת ויכבה אותו אחרי X שעות, ושוב למחרת וחוזר חלילה. או מעגל שידליק מכשיר למשך X שעות מהרגע ההפעלה הראשוני, ושוב באותה השעה למחרת (ז"א מבוסס על טיימר ולא על שעון). מקווה שהבנתם... תודה לעוזרים :-*
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקודם עשיתי קצת סדר במגירות ומצאתי גיימבוי ישן כזה לא צבעוני ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא עובד אז חשבתי אולי אני יכול לעשות משהו איתו עם המסך שלו??? תודה לעוזרים....
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כי לפי מדריכים ראיתי שאפשר רק עם נגד משתנה 100 אוהם וזה די סיפור בשבילי לקנות כזה כי אני מהדרום ואין כאן חנויות אלקטרוניקה אז עשיתי משלוח לבית אבל שכחתי נגד משתנה ולא שווה לי לעשות הזמנה רק בשביל פריט אחד
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה לבנות מודינג לדים "קופצים" שיאירו לפי הוינאמפ או לפי אודיו יוצא שככה גם במשחקים זה יקפוץ ... מה צריך לקנות לעשות או בקיצור מדריך....
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי דרמל של חברת WOLF שהיה במבצע בהום סנטר ב120 שקל ברור שזה לא מכשיר איכותי, ושזה בסה"כ חיקוי לדרמל המקורי - אבל ציפיתי שהוא יעשה את העבודה אז אל תעשו את הטעות שעשיתי הדרמל הזה עבד בקושי 30 דקות עבודה נטו, והוא כבר עושה בעיות הוא מורכב מחלקים זולים שנשברים מהר, הראשי חיתוך למשל נגמרים אחרי דקה של עבודה. והיום המכשיר פשוט מת. זהו. לא עובד יותר. הלכו לו הפחמים. בקיצור - אם חשבתם שאולי הוא יעשה את העבודה, טעיתם ובגדול. אל תקנו את הדבר הזה, גם אם זה לפרוייקט אחד, כמו שאני חשבתי. תתרחקו מהדרמל הזה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני זקוק למתגים, ומחפש מתגים מוארים + פוטנצימטרים מוארים. אשמח מאד אם תכוונו אותי לאתרים בהם אוכל למצוא זאת. ואוכל לדעת את הגדלים של הרכיבים.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום חברים. אחרי שאני חותך פרספקס, איך אני משיג גימור נקי וצלול לחתך? לאחר שיוף עדין יש איזשהו פוליש שאפשר לעשות, או משהו בסגנון?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את הכתובת של התוכנה הזאת שאתם משתמשים בה בשביל זה... ואתם יכולים בבקשה לעזור לי גם לבנות את הבלוק, והצעות אפשריות שיקרור מקסימום מה שאפשר.. יש לי 3.0prescott לכן אני צריך קירור טוב... הלוח שלי הוא asus p4p800-e deluxe עם סוקט 478 (רק שתדעו) תודה מראש )))
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני בונה VU METER ועד עכשיו נתקלתי בשני שירטוטים שפועלים עם אותו שבב ואני לא יודע איזה מהם נכון? הראשון והשני מקשר לאתר שממנו לקחתי ת'שירטוט ושם יש גם את רשימת החלקים שצריך תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה חברה בעיקרון השקעתי המון כסף בשביל המערכת מחשב שייש לי.. אבל פשוט נהייה לי חשק לאיזה שיפור במארז שלי xaser 3 super tower v2000d חוץ ממאווררים מוארים מה כבר אני יכול לעשות שיגרום לזרימת אווירר אולי יותר טובה ובכלל לגורם למחשב שלי להיראות יותר טוב חחח והחוטים אצלי כבר מסודרים ממזמןם...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם רגליות המארז (שפורסמו עליהם סקירה כאן באתר) מתאימות גם למארזי ריידמקס? RAIDMAX Scorpio 868 THX
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
החסרתי הרבה מהפורום בזמן האחרון אבל חזרתי יש לי 3 קתודות אחת מהן עשתה בעיות אז ניסיתי לבדוק אם יש בעיית מגעים ואז שניסיתי להוציא אותה יצאו החוטים החוצה וכעת יש לי חוטים בנפרד וקתודה בתוך הפלסטיק "מכזה" הזה. אבל עדיין יש לי בפניים קצוות של החוטים.. איך אני יכול להוציא את הקתודה בלי להרוס את המכסה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לנו מעקה בבית ממתכת והוא צבוע בלבן והוא בצורה עגולה. אנחנו רוצים לצבוע אותו בכסוף. איך לעשות את זה? האם הדרך שלי נכונה: לשייף עם נייר שיוף 1200, לצבוע שכבה ראשונה, לשייף עם ניירר מים 200 ולצבוע שכבה שניה. האם הדרך הנ"ל נכונה? האם ניתן לצבוע ושהצבע יתפס טוב בלי לשייף ולהוריד את הצבע הקיים..? מפני שזה 3 קומות וזה המון עבודה... ואם זה לא מתאים לפורום הזה אז שהמנהלים יעבירו...
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כמו שאני כבר שכבר סיפרתי לכם לפני כמה ימים אני נוסע לארה"ב ואני רוצה שתגידו לי כל מה ששוה ליח לביא משם פשוט הכול יאלה תפציצו!!!!!!! תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי מודינגים עם ציורים מאד יפים עליהם, ותהיתי כיצד אוכל גם אני ליצור דבר שכזה, החלטתי לשאול כן, מקווה לתשובה ממישהו שיודע. דוגמא למודינגים שאליהם טני מתכוון: http://gallery.modding.ru/gallery_photos/455-055516500.jpg http://www.pcdesign.ru/old/img/gall/ufosm.jpg http://gallery.modding.ru/gallery_photos/434-084835000.jpg http://gallery.modding.ru/gallery_photos/432-042786500.jpg תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
High Speed Cutter מספר 196 ו Tungsten Carbide Cutter מספר 9901. יש להם חנות און ליין? חיפשתי בEbay אין את מה שאני מחפש.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מארז חדש של צ'נברו, הוא בצבע שחור והוא עשוי אלומיניות או סוג אחר של מתכת שרטתי את הצד שלו ונהיו לו שריטות קטנות כאלה לבנות, כלומר ירד שם הצבע השחור, איך אני צובע את זה בחזרה בלי שיראו את הסריטות? אני בטח צריך ספריי שחור אבל איך אני אדע שיש להם גוון זהה כך שלא יראו הבדלים אחרי הצביעה? בנוסף איפה אני קונה את הבצע ובכמה? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לבנות מן "פאנל" או "קוקפיט" ביתי... (תא טייס...) בשביל פלייט סימולטור... למישהו יש רעיונות/מדריכים להתחלה?
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! היום באתי לסרטט חור למאוורר בגג.. אז הוצאתי את כל הברגים ומשום מה לא יודע איך פותחים תגג? ניסיתי בכל הצורות לא הצליח.. מישהו יודע?? תודה לעוזרים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איזה חוטים אני צריך לחבר בספק כוח כדי שהוא יפעל? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי קרה לי דבר מוזר... באמצע עבודה על המחשב המחשב פשוט נתקע... אין וירוסים אין כלום כל המחשב התחרפן.. בדקתי הכל הכל תקין. במצב של Windows המחשב עובד. אבל אני רק מנסה לשחק משהו המחשב פשוט משתגע. כמובן זה יכול לקחת דקה וזה יכול לקחת 10 דקות. הבעיות משתנות כל הזמן... כמובן שישר חשבתי שזה הזיכרון! אז הרצתי Memtest (חיברתי את הזיכרון למחשב אחר) והבדיקה המלאה עברה בשלום ב0 בעיות.. יש לי את המחשב הזה בסביבות שנתיים והוא אף פעם לא עשה לי שום בעיה שום מסך כחול.. פתחתי את המארז ואני רואה 3 קבלים נפוחים. בנגיעה בהם הם ממש חמים ויש כזה כתם שחור על הקבלים. ממש קטן והקבלים ממש נפוחים.. ככה בדיוק הם ניראים 1.אין לי ניסיון בהלחמה האם אני יכול לעשות את זה בעצמי? (זה לא ניראה כל כך…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-