אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני רמקולים (6 אוהם כל אחד), של מערכת ישנה ששבקה חיים. ואני רוצה לחבר אותם למחשב. חיברתי אותם למחשב כפי שהם, והאיכות לא ממש, והעוצמה שווה בערך לעוצמה של אוזניות בפול ווליום כשעומדים 3 מטר מהם. השאלה שלי היא איזה מגבר אני צריך? 8 וואט יספיק? ואם מישהו יוכל לספק לי סכמה כל שהיא זה יהיה נחמד.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום! אם אפשר לקבל הסבר על ההמרת אותות ועל כושר ההבחנה וחישובו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום ניסיתי להפוך את הPALM M100 הישן שלי לLCD האמת עבד פחות או יותר חוץ מהעובדה שהוא מת באמצע (חרא של מגעים) והכל נמחק אני משיג במהלך השבוע הבא ספק כוח של220Vac to 3Vdc שאמור לתקן את זה תוצאות ותמונות בהמשך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מאוורר חדש וחיברתי אותו לספק באמצעות מולוקס ושמתי אותו בדלת והרעש פשוט נוראי משהו בסיגנון מקדחה של רופא שיניים זה מאוורר זלמן 90 וחיברתי באמצעות מולוקס שהאדום במאוורר הולך לצהוב במולוקס והשחור לשחור מישהו יודע איך להפחית את הרעש? תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כתבתי כמה מדריכים למודים השונים שעשיתי בפרוייקט האחרון שלי (PROJECT ARLADUR - ראה ביומני פרוייקטים..) אתם מוזמנים לצפות, להעיר ובנוסף, אני אשמח לכל מי שיצביע לי (קצת עזרה.. אני צריך לוח חדש - ואין $$ :'( ) :-\ אז מי שיכול
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב ויסטה ואני לא מצליח להפעיל את הLCD אולי מישהו יודע איך? המסך כבר עבד הרבה זמן על XP והוא תקין לחלוטין שזה רק הויסטה שעושה המון בעיות נראה לי בסוף אני יחזור לXP
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה קריאה של יומני פרויקטים והרבה מחשבה, הגיע הזמן לפרויקט מודינג משלי. שם הפרויקט הוחלף לH2O - בגלל שהוא רלוונטי יותר ויפה יותר התוכניות: -בניית מערכת קירור מיים בתקציב נמוך -בניית בייבאס -בניית מארז למערכת קירור המיים -החלפת אחת מדלתות המארז ברשת (עדיין לא הוחלט אם יבוא מאחוריה פרספקט) -הוספת מספר מאווררים -הוספת בקרי שליטה למאווררים -הוספת חיישן לטמפ' של כרטיס המסך (קיים דבר כזה?) -#הפיכת הספק למודולרי -עיגול כבלי הIDE במארז -#סליבינג -הוספת תאורה למארז המארז-ג'נריק של אייבורי, תמונות בקרוב. הכלים-מברג, ידיים, מוח וארנק. משך הפרויקט-לא ידוע, אולי אפילו 8 חודשים. תגובות, עצות, ביקורות בונות וחו"ד יתקבלו בברכה.
-
- 112 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
החלק בעליון של המארז סגור בעזרת ניטים,איך אני יכול להוציא אותם? מקדחה?אם כן אז איזה מקדח?
-
- 5 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן קומפקטי וזול, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? מבחינת צורה, טאבלט היה יכול מאד להתאים לכך, (וגם מבחינת מחיר..) השאלה אם יש טאבלט שיכול לקבל HDMI כ-Input, ואז להציג את מה שהוא מקבל.. תודה card
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום אנשים דוד שלי סיפר לי על "חיישן מצב מצערת", זהו פוטנציומטר שפועל ע"פ מצב הציר שאליו הוא מחובר... רציתי לדעת אם שמעתם על זה, ואם כן, אשמח לקבל מידע איפה ניתן לקנות את זה ומידע כליי על הרכיב... אני בונה משהו למחבש, ופוטנציומטר זה יקל עליי מאוד לכן אני מודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צ'לום, היום קיבלתי את ה BT הכל סבבבה ויפה יש לי שאלה אחת, הוא אמור להיות עם נטיה כזאת יאנו לא ישר? והמוד עשיתי חורים בפרספקס מולו לכניסת אויר טרי [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ראיתי כמה באיביי אבל אני צריך דחוף. מכירים איפה קונים כפתור שיתאים לחיבור עם השנאי של הלדים במטבח? משהו אלגנטי לגמרי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מלגו שקוף. לאחר שהוא יהיה גמור אני אחרוט עליו עם דרמל ואדביק לדים מתחת כדי שרק החריטה תבלוט. מה דעתכם ?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות ספוט לדים כמו שיש ב CHAMELEON של SUNBEAM כדי לחבר אותם ל LIGHTBUS של SUNBEAM ??? (הכוונה לחנויות מקוונות)
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הייי אני רוצה לחתוך חור לחלון בדלת המארז ותהיתי במה להשתמש ואיך. יש לי ג'יגסו, דיסק ומקדחה. אז במה אתם ממליצים לחתוך ואיך. *באיזה גודל כדאי לי לחתוך? (מימדי החלון- 40 ס"מ רוחב ו- 44.5ס"מ גובה). תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקנות קטודות קרות בצבעים כחול , לבן בגדלים : 4 ו - 6 אינץ !!!!! האם למישהו יש למכירה ?? או יודע היכן ניתן לקנות ???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרעיון של לבנות מארז יושב בצד הרבה זמן ביגלל הבעיה שהייתה לי להשיג לוחות אלומיניום, אתמול אבא שלי אמר שכימעט בטוח שהוא יכול להביא לי מחבר שלו (עזבו פרטים ) כעת אני בשלבי תיכנון המארז כדי לדעת בערך כמה חומר אני צריך ולקבל תמונה של איך כל העסק יראה בסוף. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לשלב במארז חלק אחד או שניים (דמיינו משהו בסדר גודל של הכלוב לסידירומים או קצת פחות) שינוע על מסילה ויאפשר שליפה שלו מהמארז. חשבתי כבר על מסילות כמו של מגירות וכאלה.. אבל זה פשוט לא משתלב טוב.. אני רוצה משהו שיראה יותר מקצועי.. אני רוצה שהמסילות יגרמו לכמה שפחות רעש מרעידות (אתם יודעים.. רטט של 2 חומרים אחד על השני.. הזמזום המעצבן..) אם יש לכם רעיונות איך אני יכול להכין / להשיג משהו ש…
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מחשבים שמוכרים שם גם גרילים למאוררים 80mm וגם פקספקט ??? חיפשתי בזיגזג...פנדס...נועה...KSP אין בשום חנות את שני הדברים שאני רוצה... אוףף...אם מישהו מכיר חנות כזאת אז שיגיד לי בבקשה ואם אפשר שיביא לי לינק למוצרים שאני צריך גרילים 80mm+פרספקט לדלת מארז... תודה!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה דלת כלבונים חכמה ל..well לכלבה הרעיון נורא פשוט, היא יודעת לפתוח דלת (יכולת שאני רוצה לשמר), אני רוצה להמערכת תזהה שהיא יצאה למרפסת ולא תיתן לדלת להיטרק כשהיא בחוץ, אחרי שהיא נכנסה פנימה, לטרוק את הדלת (אחרת יש לי יונים בסלון, אני לא אוהב יונים בסלון, זין על היונים.) מישהו יכול להמליץ לי על רכיב RFID מתאים? עדיף משהו כמה שיותר מוכר בקהילת המייקרים.. תנקס
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל פרטים לגבי ממסרים, וגם האם קיים דבר כזה ממסר העובד על 5v ? בתודה מראש ניר.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
קראתי את המדריך על בניית מקלט לשלט רחוק ומצאתי reciver שהיה לי בבית, אבל הוא עם שלוש רגליים והמדריך מדבר על רכיב בעל שלוש רגליים. רציתי לדעת עם אפשר לעבוד גם עם רכיב בעל 2 רגליים ואם כן אז איך לתקן את המעגל שנמצא במדריך? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בחיפושיי אחר לדים UV הלכתי לחנות אלקטרוניקה הפינתית וביקשתי לדים אולטרה סגול.. אמרו שלא יודעים וזה, בסוף נתנו לי מה שהם קראו לו "לד שידור", לדים 5מ"מ בצבע טורכיז אמרתי בסדר.. ננסה.. ואחרי שחיברתי אותם למתח כלום לא קרה, הסתכלות מהירה במצלמה של הפלאפון וראיתי שהלדים אכן עובדים אבל בלתי נראים לעין בלתי מזוינת... מישהו יכול להסביר לי מה זה הדברים האלה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לבנות מחשב שלם במארז יחסית קטן (גודל וידיאו או DVD לצורך העניין), הקטע שאני רוצה לשים ספק קטן, ולא ספק סטנדרטי, אז אחרי כמה חיפושים בגוגל, מצאתי משהו כזה: http://www.mini-box.com/PW60-DC-DC-power-supply?sc=8&category=13 הבעיה שהם לא שולחים לישראל, אז אם יש מישהו שיכול לעזור למצוא ספקים קטנים כאלה, או לחילופין, למצוא ספק סטנדרטי יותר קטן ממה ששמים במחשב רגיל - אני יודע שיש גדלים יותר קטנים פשוט לא מצאתי. בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קניתי LG G3 בחו"ל והוא הגיע עם הדבר הזה: לא הצלחתי לברר איך קוראים לזה לסוג תקע הזה בעברית. איפה אפשר להשיג מתאם או לחילופין להחליף את זה בתקע ישראלי (התקע מתחבר לכבל USB רגיל)
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-