עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by מאפיונר,

אני צריך לקנות נגד של 150 אום אבל אני רואה באינטרנט באתר שאני מזמין מימנו שיש כול מיני סוגם : 1/2 W 1/4 W 1W 2W 5W פוטנציומטר מה זה אומר? אני צריך של 150 אום אז איזה אני צריך? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by lion03,

אני לא יודע מה לעשות על גג המארז אז יש לי שתי אפשרויות דגל או שם הפרוייקט אגב יש כבר חריטה של דגל הצעות נוספות יתקבלו בשימחה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by Moty_p,

קניתי את הדראמל הזה ב - 300 שקל וחוץ מהחלון שעשיתי איתו למחשב ועוד כמה דברים קטנים לא עשיתי איתו כלום למישהוא יש המלצה מה לעשות עם דראמל בשעות בפנאי או משהוא יפה לעשות?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  5. הנושא אומר הכל...

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  6. Started by roeesnir,

https://www.youtube.com/user/EEVblog

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by aladin_7,

אני רוצה לבנות רכיב אלקטרוני אשר: מקבל 12V כאשר המתג סגור אין מעבר של מתח כאשר המתג נפתח, יוצא 12V אחרי המתג נסגר, יוצא 12V לעוד 30 שניות ואח"כ נכבה. מישהו יכול להגיד לי איזה רכיבים אני צריך, ואיך אני מחבר אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  8. http://www.ocforums.com/showthread.php?t=351815 לפי מה שהבנתי הוא עושה שהמאווררים יהיו יותר חזקים או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by shuy,

ומה ההבדל בינו לבין מקדחה שולחנית? מישהו יודע? עריכה: מדובר כמובן על כלי העבודה, ולא על רכיב הרשת באותו השם.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by re5pect,

אני מנסה כבר הרבה זמן ללהוציא את המנגנון של השעון המעורר משעון אבל תמיד זה מתפרק..... אני מנסה להוציא את זה ואז נגיד לעשות שבמקום שזה יעשה את הצלצול אני יוכל לקבוע שבזעה מסויימת זה יעשה משהו אבל כמובן בכמות הולטים של הזמזם... 1אז איך אני בדיוק מוציא את המנגנון הזה או שלמישהו יש הצעות אחרות? 2 משהו שפחות קשור יש לי מפסק מנעול עם מפתח כמובן תנו לי בבקשה הצעות למה אפשר "לנעול" איתו

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by ben007,

שלום, יש לי מארז קומפיוקייס 6A19 ( כמו בתמונה ) ורציתי לשאול שאם במידה ואני אשים מאוורר לדים בפרונט של המארז, האם יראו את האור דרך החריצים בפלסטיק? ( מסומן )

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by a2-power,

אני רוצה לעשות מארז שקוף.... מה אני צריך בשביל זה? איזה זכוכית פלסטיק או במה להשתמש כדי שזה יהיה טוב....... ואני צריך גם בערך את המחירים על החומרים ...... ועוד שאלה איפה ומתי יש בארץ תחרויות מודינג

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by eladb21,

שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by -casper-,

שלום אני רוצה לקנות מד טמפ' אך אני לא ידוע איפה לקנות? ואני גם לא ידוע איך לחבר אותו וכ'ו.. המד טמפ' במקרה הזה הוא לא למחשב.. אני צריך שימדוד לי את הטמפ' בכלוב של התוכית שלי... ככה שאני לא יכול לחבר אותו להרבה דברים נוספים ושיצאו ממנו הרבה כבלים.. אז מה אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  16. Started by nir_ofer,

שלום לכם, אני צריך המלצה לחניות מכוונות לציוד מודינג מגוון ככל שניתן (מפסקים, גרילים, לדים, גומי, ובקיצור כמה שיותר) בארה"ב עם מחירים סבירים. החנות לא חייבת לבצע משלוחים לארץ מכיוון שיש לי קרובים בארה"ב וכמו כן לא חייבת לכבד כרטיסי אשראי מהארץ תודה ניר

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by GTI,

אני רוצה לדעת אם יש איזה שנאי מיוחד שיאפשר לחבר אליו רדיו דיסק של רכב בבית ומגבר וכל מה שקשור למערכת אודיו של רכב כמו שראיתי שיש בחנויות אביזרי רכב שם המערכות של האוטו מחוברות לחשמל רגיל כמו שיש בבית אם יש מאיפה להשיג דבר כזה אני רוצה לדעת מאיפה וכמה יעלה תודה מראש!!!

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  18. איפה אפשר לקנות את כוס הקידוח למקדח הכוס? האם היא מתאימה לכל מקדחה או שזה בא רק ביחד עם המקדחה? 120MM אני מחולון אז אם מישהו מכיר משהו מהסביבה? כמה דבר כזה צריך לעלות בימינו?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  20. אני חושב על להוסיף מאורר עליון למארז בגודל 120 ממ ,השאלה האם כדאי ועד כמה ? כמה מעלות הוא יוריד מהציפסט מעבד כרטיס מסך וכו ,יש לי 120 מכניס 120 מוציא 120 בטוניק 120 בספק ... הציפסט מתחמם לכזו טמפ שלא ניתן להחזיק אליו את האצבע יותר מ 2 שניות ,בלי מאורר אליו . תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by Big_White,

http://www.directron.com זה מה שאני רוצה להזמין... http://www.directron.com/tachometer.html

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  22. שלום יש לי 2 עכברים אלחוטיים האחד אופטי והשני עם כדור כזה עכשיו אני רוצה להישתמש במקלט/משדר של העכבר עם הכדור ביחד עם העכבר האופטי יש להם חיבורים שונים וכדומה אבל אולי מישהוא מכיר איזה צורה כללית שבנוי מעגל כזה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by eladh16,

שלום אני רוצה לחבר מעגל חשמלי פשוט המורכב מ 2 לדים ונגד אחד. האם יש חשיבות איך לחבר את הנגד במעגל? - יש חשיבות ל - ו +? תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by alon091,

שלום לכולם, פירקתי את אחד מחיישני המשקל של משקל אדם דיגטלי (מצ"ב תמונה). מישהו יודע איך אני יכול למדוד מתח משתנה או התנגדות משתנה מהחיישן הזה בהתאם למשקל או העומס שמשנה. אציין כי ניסיתי למדוד מתח (כאשר הוספתי סוללה) או התנגדות בין כל זוג חוטים ולא קיבלתי איזשהו פרמטר משתנה (מתח או התמגדות) בתלות בעומס (קיבלתי רק התנגדות קבועה של 1k). מישהו יודע כיצד ניתן להפיק התנגדות או מתח משתנה מהחיישן המצ"ב. תודה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.