אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי 2 עכברים אלחוטיים האחד אופטי והשני עם כדור כזה עכשיו אני רוצה להישתמש במקלט/משדר של העכבר עם הכדור ביחד עם העכבר האופטי יש להם חיבורים שונים וכדומה אבל אולי מישהוא מכיר איזה צורה כללית שבנוי מעגל כזה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מד טמפ' אך אני לא ידוע איפה לקנות? ואני גם לא ידוע איך לחבר אותו וכ'ו.. המד טמפ' במקרה הזה הוא לא למחשב.. אני צריך שימדוד לי את הטמפ' בכלוב של התוכית שלי... ככה שאני לא יכול לחבר אותו להרבה דברים נוספים ושיצאו ממנו הרבה כבלים.. אז מה אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
אני חושב על להוסיף מאורר עליון למארז בגודל 120 ממ ,השאלה האם כדאי ועד כמה ? כמה מעלות הוא יוריד מהציפסט מעבד כרטיס מסך וכו ,יש לי 120 מכניס 120 מוציא 120 בטוניק 120 בספק ... הציפסט מתחמם לכזו טמפ שלא ניתן להחזיק אליו את האצבע יותר מ 2 שניות ,בלי מאורר אליו . תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך לקנות נגד של 150 אום אבל אני רואה באינטרנט באתר שאני מזמין מימנו שיש כול מיני סוגם : 1/2 W 1/4 W 1W 2W 5W פוטנציומטר מה זה אומר? אני צריך של 150 אום אז איזה אני צריך? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי את הדראמל הזה ב - 300 שקל וחוץ מהחלון שעשיתי איתו למחשב ועוד כמה דברים קטנים לא עשיתי איתו כלום למישהוא יש המלצה מה לעשות עם דראמל בשעות בפנאי או משהוא יפה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אין לי מושג בדברים האלו,חבר שלי יש לו UPS (כמו שלי) Gamatronic 650VA,הוא החזיק מעמד בהתחלה אבל עכשיו שיש הפסקת חשמל הוא פשוט קורס (לא מחזיק את המחשב),בעת נפילות מתח הוא כן מחזיק את המחשב. הוא ניסה לפתוח אותו והוא אומר שב UPSים הישנים היית יכול לכוון אותו ידנית,ב UPS הזה אי אפשר. האם ישנה דרך כלשהי לכוון את המעגל החשמלי בפנים? האם יכול להיות שה UPS הספציפי הזה מכוון דרך תוכנה\מחשב חיצונית ולא כיוון פנימי (של פנטציומטרים או איך שלא קוראים לזה) ואם כן איך אפשר לכוון אותו? תודה וסליחה על הבורות
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=351815 לפי מה שהבנתי הוא עושה שהמאווררים יהיו יותר חזקים או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי חבר'ה , אני חדש פה בפורום הספציפי הזה , ומאוד אהבתי את כל הקטע של המודינג למארזים . ניסיתי לקרוא כמה מדריכים , אבל התייאשתי מהר כי זה נשמע לי כמו סינית נדלקתי על הפרוייקט האחרון פה : http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?set_albumListPage=10 איך אני עושה משהו דומה ? איזה כלים אני צריך , מאיפה אני משיג וכמה בערך יעלה ? בבקשה תשתדלו לדבר איתי בשפה הכי פשוטה שאפשר, כי באמת אני חדש בעסק... כמו כן אשמח אם תביאו לי את המדריך שלדעתכם הכי יעזור לי להבין פחות או יותר על מה שאני רוצה.. אם ניסחתי או אמרתי משהו לא נכון תגידו לי באמת חדש בנושא ומקווה לעזרה , אביאל.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב הישן שלי את המאורר של הספק כוח ... אז השאלה שלי היא : איך אני יכול לחבר אותו למולקס ? ואין למאורר שום חיבור יש לו שני כבלים אחד שחור ואחד אדום ... מה אני עושה כדי לחבר אותו למולקס ? אם הדיון לא מתאים לפה אז תעבירו לאן שצריך ... תודההה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
איפה אפשר להגיש את זה ? http://www.madtech.pl/pliki/coolermaster/rc690/rc-690-kwn1-gp.JPG ושאלה - אם אני ארצה ברגיל לעשות חלון גדול על כל הדלת, ואז לסים את מאווררים, מה הדרך הכי טובה ? לעשות חור שלם בגדול 120mm או לנסות לעשות הרבה חורים באותו הקוטר ? ואם אני עושה פשוט חור, אז במה לחסות את זה ? רשת, גריל או שיש עוד דברים שאני לא מקיר ? (השאלה היא על מודינג, אבל זה בהקשר למארז, וכבר פתחתי פה אז לא משנה, גם ככה כל מי שנימצא במודינג נמצא גם פה, אז אם יודעים תעזרו)
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
עשיתי מוד של שעון למארז. פירקתי רדיו שעון ושמתי אותו במקום של הדיסקים.יצא מגניב,אבל השאלה אם זה עלול לפגוע ברכיבים האחרים כשהשנאי שלו קרוב להרדיסקים והלוח גם...
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
אני צריך לבנות שעון בתוכנה EWB, כמה שעונים ,יותר נכון : 0:9 ------ 00:99 ----------- 00:59 ---------- 00:23 ---------- 00:00-23:59 ------------- 00:00-11:59 --AM 12:00-23:59 -- PM --------------- 00:00-11:59 -- AM 12:00...1:00 - 11:59 -- PM **תצוגה : 7-SEG השאלה שלי היא האם ניתן לבנות את אלה רק באמצעות דלגלגי T? ומהי הכמות המקסימלית של הדלגלגים שצריך לשים? כמו כן..האם חיבור AM ו PM ללד, יהיה פתרון טוב לתצוגת השניים? או שגם אותם עדיף להציג בתצוגת 7-SEG? תודה.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכללי דה מורגן במרבבים לבטא פונציה במינימום ליטרלים שזה אני לא יודע מזה הנה לדוגמא יש לי את התרגיל הזה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות על גג המארז אז יש לי שתי אפשרויות דגל או שם הפרוייקט אגב יש כבר חריטה של דגל הצעות נוספות יתקבלו בשימחה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://www.directron.com זה מה שאני רוצה להזמין... http://www.directron.com/tachometer.html
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג של לדים במארז שלי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו אבל כמובן לעשות להם אפשרות של הדלקה וכיבוי אבל עם ה- "סליל משתנה. זהו סליל אשר אנו יכולים לשנות את עוצמת השדה המגנטי שלו ידנית ועל ידי כך אנו יכולים לשנות את ההשראות שלו." איך אני יכול בעצם לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו? מישהו יכול לסרטט לי משהו בסגנון?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי את הפאנל הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 מחוברים אליו 5 מאווררים (ביניהם המאוורר של המעבד). כיביתי את המחשב (כיבוי מסודר כמובן) והדלקתי אותו שוב, אז הסתכלתי אל הפאנל, וראיתי שהוא לא מזהה שום מאוורר, ולא מראה טמפ' (יש לו חיישנים שפעלו לפני כיבוי המחשב). כל המאווררים מחוברים אליו בדיוק כמו שהיו קודם. יש למישהו מושג מה קרה?!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מעגל חשמלי פשוט המורכב מ 2 לדים ונגד אחד. האם יש חשיבות איך לחבר את הנגד במעגל? - יש חשיבות ל - ו +? תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה לחבר כמה לדים לכבל כזה של הספק כוח (הלבן הזה) עכשיו אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אבל למשל שרציתי לחבר מאוור חיברתי אותו לשחור אדום כי אני יודע שזה + - אז אם אני רוצה לחבר לד גם ככה הוא לא ישרף לי? ואני יכול לחבר ביחד לד + מאוור לאותו חיבור? לא ישרוף לי שום דבר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-