אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש לכם מדריכים לבניית מארז קובייה (מרובע) ??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm האם המעגל הזה יתן לי אורות שידלקו לפי קצב המוזיקה? כאילו זה אמור ליהיות 3 לידים שידלקו ויתכבו ביחד בדיק כמושיש קטודה שפועלת לפי קצב המוזיקה אז אותו דבר רק במקום קטודה יהיו 3 לידים.. אני לא מתקוון למד תאורה הזה שככל שהמוזיקה שהוא שומע חזקה יותר אז האורות במד עולים יותר גבוה.. אני רצה שהם ידלקו ויתכבו ביחד.. אז זה יהיה טוב? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קודם כל הדיון של אתמול אעבר לעמוד 2 ואת הדיון של היום נעלו לי אז אני חושב שמותר כבר לפתוח דיון כזה... אני רוצה להכין מקלט אינפרא אדום אבל לא מצאתי מאריך ליציאה של ה-9 פינים. אולי אפשר במקום זה לחבר את המעגל ליציאה פראללית? אם כן איך? הנה אתר שאולי יכול לעזור לכם לתת לי תשובה: http://b.domaindlx.com/obaid/pport/parallel_port.asp לפי מה שהבנתי אני אמור לחבר כךכה: פין 1 בפראללי במקום פין 1 בסיראלי פין 20 בפראללי במקום פין 5 בסיראלי אז זה נכון מה שאני אומר? תקנו אותי אם לא וגם באיזה פין בפראללי אני אמור להחליף את פין 7 שבסיראלי..?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
ברשותי מארז עם האוורור הבא: 2 מאווררים מקדימה - מכניסים אוויר 2 מאווררים מאחורה - מוציאים אויר מאוורר בצד המארז שמכניס אוויר. מאוורר של הספק כוח (ליברי 500). האם הסידור שלי טוב ? צריך לשנות משהו ? מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי ללמוד את תחום תיכנות מיקרו בקרים יש לי ניסיון רב בתיכנות והבנה באלקטרוניקה גישה לרכיבים צורבים וציוד מעבדה. 1מה שאני שואל פה האם כותבים תוכנית בC מקפליים אותה עם קומפיילר מיוחד ספציפי מיקרו וצורבים אותה? 2אני יודע שקיימת שפה HDMV מה יותר פופולרי עם מה יותר קל לעבוד -אני אישית מעדיף C# או C 3 איזה כלים אני צריך ? אני צריך ללמוד תחומים מסויימים או שמפסיק לדעת איך מקרו עובד(רגלי פסיקות VSS DATA ADDRESS וכו' ) 4אם יש איזשהו מדריך או פרוייקט גמור של מערכת שעושה דבר מה או סתם קוד דוגמא שיושב בתוך מיקרו מעבד עם סכמה אשמח לראות ללמוד ולקבל כיוון. או סתם PDF של לימוד עצמי
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היוםקניתי קדודה חדשה וראיתי שיש לה חיבור מוזר אתם יכולים להגיד לי לאן צריך לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות חלון במארז..השאלה היא איך לחבר את הפרספקס לדלת? בעזרת ניטים שזאת עבודה פשוטה או בעזרת הגומי הכפול הזה שאין לי מושג איפה להשיג.. יש איזה מדריך אולי לעבודה הזאת? ואיפה ניתן להשיג את הגומי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
המוד נמצא בקישור לעיל רציתי לדעת איך האורות מתחלפים או בקיצור איך בונים דבר כזה (בלי המסך שהוא מראה שם לקראת הסוף)? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מדפסת, ואני מחובר אליה בUSB. אמא שלי גם רוצה להדפיס לפעמים, אבל המחשב שלה לא מחובר אלי ברשת. חשבתי ליצור מפצל USB בדרך הבאה: למדפסת יכנס כבל USB, הוא יקח את המתח שלו מהמחשב שלי (שתמיד דלוק) ואת המידע, הוא יקח בעזרת סוויץ, אם אני אשים את המפסק בצד אחד הוא יקבל את המידע מהמחשב שלי, ובצד השני מהמחשב שלה. זה יעבוד? יש סכנה לרכיבים? יש דרך אחרת? תודה :]
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן אני יכול לקנות קולט שמש וכיצד אני יכול להשתמש בו בשביל להפוך אנרגיה סולארית לאנרגיית חשמל? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך לקנות נגד של 150 אום אבל אני רואה באינטרנט באתר שאני מזמין מימנו שיש כול מיני סוגם : 1/2 W 1/4 W 1W 2W 5W פוטנציומטר מה זה אומר? אני צריך של 150 אום אז איזה אני צריך? תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם USB שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל USB ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום... לפני כמה זמן ראיתי מדריך להכנס מנהרת אירור לכרטיס מסך אבל אני כבר לא מוצא קודם כל מי שיוכל להביא לי קישור אני אודה לו מאד!... אז ככה יש לי כמה דברים.. 1: מאיזה חומרים עדיף לי לעשות את קירות המנהרה..? אני צריך שהחומר יידבק איכשהו לכרטיס מסך ולא יקרה נזק לא לכרטיס מסך ולא לחומר :\ 2: מאיפה אפשר להזמין חומר כזה בארץ מהאינטרנט? 3: בבקשה תנו לי קישורים לאתרים עם יש ששם כבר מישהו אכן עשה תפרויקט.. זהו... תודה מראש לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 של טרמלטק והוא 70 מ"מ ורציתי לדעת אם קיים גריל יפה שמתאים לו?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי את הדראמל הזה ב - 300 שקל וחוץ מהחלון שעשיתי איתו למחשב ועוד כמה דברים קטנים לא עשיתי איתו כלום למישהוא יש המלצה מה לעשות עם דראמל בשעות בפנאי או משהוא יפה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אין לי מושג בדברים האלו,חבר שלי יש לו UPS (כמו שלי) Gamatronic 650VA,הוא החזיק מעמד בהתחלה אבל עכשיו שיש הפסקת חשמל הוא פשוט קורס (לא מחזיק את המחשב),בעת נפילות מתח הוא כן מחזיק את המחשב. הוא ניסה לפתוח אותו והוא אומר שב UPSים הישנים היית יכול לכוון אותו ידנית,ב UPS הזה אי אפשר. האם ישנה דרך כלשהי לכוון את המעגל החשמלי בפנים? האם יכול להיות שה UPS הספציפי הזה מכוון דרך תוכנה\מחשב חיצונית ולא כיוון פנימי (של פנטציומטרים או איך שלא קוראים לזה) ואם כן איך אפשר לכוון אותו? תודה וסליחה על הבורות
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המעגל הוא של 24V שהמטרה להעביר 24V דרך מפסק ולהדליק LED בשביל אינדיקציה שהמפסק עובד בניתי את המעגל מה- אל המפסק אל הLED כבל ו+ (הLED נדלק אין בעיה כאן הבעיהנוצרת כאשר אני מנסה לוסיף חוט מהמפסק - ישירות אל + (בפועל יהיה שם ריליי) ואז הLED כבה מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי,לא ממש ידעתי איפה לשאול אז חשבתי שזה לא תהיה טעות לפרסם את זה פה תגידו איפה ניתן למצוא סטיקרים למארז,משהו יפה כזה,כי אין לי כח לחתוך וזה כדי לעצב משהו מיוחד,ככה סתם משהו קליל ומגניב שיראה וטוב
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות רכיב אלקטרוני אשר: מקבל 12V כאשר המתג סגור אין מעבר של מתח כאשר המתג נפתח, יוצא 12V אחרי המתג נסגר, יוצא 12V לעוד 30 שניות ואח"כ נכבה. מישהו יכול להגיד לי איזה רכיבים אני צריך, ואיך אני מחבר אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לא משנה כיצד נראה... תנו כמה שתמצאו/תוכלו ואני כבר אבחר אחד (: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-