עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by guy124,

ראיתי בכמה פורומים פרוייקטים שבהם העבירו את החוטים של הספק אל מאחורי הלוח אם וזה מה שבעצם רציתי לדעת : איך עושים את זה לעזאזל ??? תודה !

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by batchal,

שלום מאיפה אני יכול לקנות מסך LCD קטן בתור מודינג.. ושיהיה באזור המרכז.. עדיף חנות רצינית ולא וירטואלית.. ו........תודהה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. שלום, חתכתי חלון בגג המארז שלי ואני רוצה לשים גומי לפני שאני מחבר את הפרספקס.. איזה גומי לקנות? הוא צריך להיות מאוד גמיש כי החלון הוא עיגולי כזה... ובזיגזג לוקחים 22 שקל למטר שזה המן לחתיכת גומי...

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by KoKo-MaN,

קניתי עכבר חדש, ויש לי עכבר מיותר.. אין לי כ'כ מה לעשות איתו משהו יכול לתת לי מדריך איך לעשות לו אור כחול? או שתמליצו לי על מודינג טוב לעכבר+מדריך. תודה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי מסך LCD 20X4 שעבד בלי בעיה התקנתי WINDOWS XP מחדש ויש איתו בעיה את השעה הוא רושם 50:12 ולא 05:12 (אני עובד עם jaLCDs ) דברים אחרים הוא מראה בלי בעיה רק בשעה יש איתו בעיה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lion03,

אני רוצה לעשות דגם של משהו אני צריך כנראה ליצוק את זה אבל לזה צריך תבנית איך אני מכין אחת?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by דור788,

אם מישהו יכול לאמר לי או להפנות אותי למקור שיש בו מידע על חיבור פרללי לגבי: -מספר פינים. -מספר יציאות\כניסות (קלט\פלט). -איזה אינפורמציה אפשר לעהביר דרך כל פין. תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by ?redrum?,

קלפר זה מעגל שמחובר למנורה או לכל מעגל אחר ושמוחאים כמה מחיאות כף המעגל נדלק אם אפשר גם מקום לכנות

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  9. אני מדבר על המעגל הזה: זה הפירוט שיש למטה: אז מה תפקיד הפונציומטר הזה? לווסת את עוצמת האור של המסך? אם כן, אם אני משאיר את זה ללא נגד, אני יקבל כל הזמן תאורה מקסימלית? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי מאורר 12 וולט, מפסק שלושה פינים, ולד. איך אני עושה שהלד ידלוק כשהמאורר דולק? (וכמובן גם יכבה כשהמאוורר נכבה ;D) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי זה יהייה המודינג הראשון שלי אז אני צריך קצת עזרה... בתיכנון הכללי אני רוצה להוסיך עוד מאווררים שתהייה זרימת אוויר טובה יותר הינה כמה תמונות של המארז איך שהוא היום מקדימה: http://img111.exs.cx/img111/7215/IMG_1387.jpg מקדימה ללא הפאנל הקידמי אפשר להוסיף שם עוד 4 מאוורי 80 מ"מ: http://img111.exs.cx/img111/946/IMG_1396.jpg מהצד: יש מקום בחלון למאוורר 80 מ"מ http://img111.exs.cx/img111/9446/IMG_1389.jpg מאחור: יש מקום ל2- מאווררים של 80 מ"מ http://img111.exs.cx/img111/4920/IMG_1391.jpg מהגג: [אני קדחתי את החור למאוורר 120 הזה] http://img111.exs.cx/img111/3154/IMG_1390.jpg אני מתכוול לקנות מאווררים חדשים ולנסר את הגרילים ה…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  12. טוב חברה אני צריך עזרה אז ככה יש לי מסך אל סי די שיש בו 14 פינים זאת אומרת ללא BACKLIGHT (תאורה אחורית) השאלה שלי היא האם יש דרכים חלופיות ליצור תאורה?????????

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by shiran,

שלום אני השבוע קונה מחשב ואני רציתי לשאול איזה מאוררים ומודים כדי לקנות שיהיו יפים ומכל מיני צבעים ואני קונה מארז tower המחשב הוא מ logicpc הבקש את עזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by White Raven,

השאלה ברורה, אני מקווה אבל אני צריך בירושלים וזיג זג לא טוב לי ואין בהום סנטר וכאלה (לפחות לאלה שבירושלים) התקשרתי ואמרו שאין הם לא מוכרים אולי זגגים אבל זה נראה לי יקר אבל אני כבר נואש אז זה כבר לא כל כך משנה. תודה מראש Amos.G

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחפש מקומות שאני יכול למצוא בהם חלקים למחשב: כגון חלקי חוטים, חלקי מארזים מולקס וכ'ו... אני צריך את זה למודינג הראשון שלי... בבקשה אם אתם מכירים מן מקום כלשהו שהוא כמו "בית קברות" למחשבים, תשאירו לי הודעה..

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  16. שלום לכולם, אני באמצע מודינג למחשב, אני הופך פנטיום 3 500 לHTPC. יש לי וידאו ישן וכתוב עליו מאחורה שהוא מקבל 220V ומוציא 12V. האם אפשר (וכדאי?) לחבר אותו ללוח אם ולשאר הרכיבים במחשב? אם כן אני אשמח לשמוע הצעות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by crovei,

שלום.. השבוע ייצא לי להגיע לסנטר (דיסנגוף סנטר..), ובין המסלול הקבוע שלי החלטתי לקפוץ להום סנטר לראות אם יש שם משהו חדש.. (ואני מוכרח לציין שהסניף בדיזנגוף פשוט מבייש.. יחסית לשאר הסניפים הוא קטן ואי אפשר למצוא בו כלום..) בכל מקרה ראיתי שיש שם ב"מבצע השבוע" משור אנכי של וולף.. במחיר של 100 שקל.. שבא כמובן עם קיט שכולל 15 להבים משקפי מגן ועוד כל מני שטויות.. (שזה קצת מצחיק.. הם מוכרים שם בנפרד משקפי מגן ב-20 עד 40 שקל.. ואני במילא אקנה בהזדמנות משקפיים כאלה.. ככה שעם הערכה אני חוסך 20-30 שקל.. אז המחיק יורד אפילו עוד..) קיצור רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו אי פעם או מכיר את המשור הזה.. (מהדרמל של וולף יש לי רק נחת ב"ה..), אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע חוות דעת.. בכל מקרה יש לי …

• 8 תגובות
    • 6.7k צפיות
  18. Started by pc student,

חברה אני רוצה לבנות מסך כזה יש לי את כל החומרים חוץ מהפונציומתר אני חייב אותו? ומסך ה lcd הוא מפקס של sharp יש לו 14 חיברים ושני חיבורים לתאורה האם זה מספיק?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קניתי קיט לחלון- כולל פרספקס עגול וגומי, אני צריך מקום אמין שיעשו את החלון עצמו, ורצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ. :s05:

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by pc student,

חברה אני צבעתי את העכבר שלי בזהב ואחרי כמה זמן הוא הפך לירוק,מה הבעייה כאן וכיצד אפשר לפתור אותה?

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by hmjmvhcvh,

שלום, בחנויות אלקטרוניקה מוכרים כול מיני סוגי לדים וכול אחד יכול להוציא כמות אור שונה איך אני יודע כמה זרם ומתח לתת לו בלי לשרוף אותו או לקצר את החיים שלו? אגב המוכר לא יודע כמה לתת לו ואני רוצה לנצל את כול האור שהוא יכול להוציא תודה

• 12 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. שלום לכולם קוראים לי בני ואני חדש פה באתר ובמודינג שהתחלתי להתענין בו לאחר שיטוט רחב מתוך שיעמום באינטרנט חוץ מזה שתמיד היה לי מין תחביב של לפרק (ולפעמים להרכיב בחזרה) כל דבר שנראה מעניין נראה לי שהתחלתי די נועז בשביל מודינג ראשון קניתי דרמל של WOLF ב140 ש"ח זול אה אני לא יכתוב איפה כי נראה לי שאסור לפרסם פה אני לא בטוח. בכל מקרה כבר חתכתי את החלון בדלת של המארז ועיגלתי את הכבלים של ה DATA בצינור שקוף וגם אני מתכנן עוד כל מיני דברים כרגע אין לי תמונות כי אני בעבודה אני ישתדל לשים אח"כ אז השאלות שלי הן: 1.איך ועים איזה לדים אני יכול להאיר את הכבלים ? 2. אותה שאלה לגבי החלון 3. ובקשר לדרמל אמרו לי בהום סנטר שאין דיסק יהלום בשביל ברזל (בכלל, לא רק אצלהם) השאלה שלי אים מישה…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה במשדר שבניתי לפי המדריך באתר. עכשיו ככה המשדר עובד התוכנה מזהה אותו (uICE) אבל כול פעם שאני לוחץ על כפתור בשלט שהגדרתי הוא מפעיל לי כול מיני כפתורים שונים כולל זה שלחצי והגדרתי אותו ניסיתי כול מיני סוגים של שלטים וזה עדיין לא עובד מה יכולה להיות הבעייה בתודה מראש בסוף הסתדרתי ועם עוד מישהו הסתבך באותה בעייה אז אני פשוט שמתי קצת אזולירבנד על העינית של המקלט וזה פטר את הבעייה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. אני רוצה לעשות לספק מודינג כמו שעשו בORAC3 (עם הצינורות מתכת) כדי להלביש את הצינור על החוט חייבים לנתק אותו איך לעשות את זה? לחתוך את החוטים ואז להלחים ולבודד או שיש לכם שיטה יותר פשוטה? יש אפשרות לפרק את הפלסטיק הלבן ואז לחבר אותו בחזרה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.