עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eegg,

אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by sobe,

יש לי מארז NZXT Apollo ואני רוצה להוציא את הכלוב של הפלופי בגלל שהוא מפריע להכנסת מאוורר מקדימה של המארז..... עכשיו הבעיה היא שהכלוב מחובר בניטים כאלה שאני צריך עזרה בלהוציא אותם כי אמרו לי שאני צריך לקדוח אותם החוצה (משהו שאני לא רוצה לעשות כל כך ). יש פתרונות? הצעות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  3. Started by night-fire,

היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  4. מצאתי סוף סוף עכבר ישן עם חיבור מתאים. מה שקצת בעיה זה שאני לא יודע איזה ומהחוטים פינ 1 פינ 5 ופינ 7. יש 4 חוטים בצבעים של חום,אדום,כתום ושחור. (למה אין 9 חוטים? העכבר לא צריך את כל ה-9 ?)

5. Started by בני סלע,

אני הולך להתחיל מחר פרויקט מודינג חדש.זה הפעם הראשונה שלי. אני הולך לצבוע את המארז ויש לי שאלה לגבי זה,קראתי ב"מדריך לצביעת מארז"איך לצבוע,וכיוון שזו הפעם הראשונה יש לי כמובן שאלה לגבי זה. נתקלתי בשתי סוגי צביעה,צביעה רגילה-צביע על פני הצבע הקודם ודרך נוספת-לשייף את הצבע עם נייר זכוכית,ולצבוע מחדש.רציתי לשאול,מה נירא יותר טוב? האם יש הבדל בין שתי דרכי צביעה?מה אתם מצעים לי?....סליחה אם אני קרציה ושואל אותה שאלה,פשוט לא מצאתי את התשובות בפורום. שאלה נוספת אני רוצה לצייר ציור על הדלת של המארז,אך אני עושה את זה? תודה תודה ועוד פעם תודה! [br]פורסם בתאריך: 24.03.2007 בשעה 23:02:15 אנשים בבקשה,תעזרו לי...בבקשהאני מתכוון להתחיל מחר.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  6. Started by AstaL,

היי,לא ממש ידעתי איפה לשאול אז חשבתי שזה לא תהיה טעות לפרסם את זה פה תגידו איפה ניתן למצוא סטיקרים למארז,משהו יפה כזה,כי אין לי כח לחתוך וזה כדי לעצב משהו מיוחד,ככה סתם משהו קליל ומגניב שיראה וטוב

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  7. אני רוצה לעשות אפקט מראה יעני שלא יהיה לי המחשב בצבע כסף כמו מראה אלא אני רוצה אותו אדום ושיהיה לו אפקט של מראה כלומר שתהיה בו השתקפות אז אני מחפש מדריך מפורט שיהיה כמה שיותר ובעברית בבקשה וגם אם מישהו יכול לרשום את המצרכים המדויקים כלומר שלא יגיד לי ספרי זה ברור שיגיד אם צריך איזשהוא סוג מסוים וזהו תודה על התשומת לב ותודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by bluz,

וויסות המאווררים פועל, הלדים הדו צבעיים לא. חיברתי מולקס יחיד לבדיקת המערכת וזה דווקא פועל לא רע. הבעיה היחידה היא שאין אינדיקציה של אדום / ירוק בפעילות. למה חששתי שזה מה שיקרה? כי בבדיקת הצבעים בלדים, החוט האמצעי היה +, חוט ימני היה GND או חוט ימני GND. אם חיברתי את ה(+) לאמצע, ואת ה(-) לאחד הצדדים, זה פעל לפי זה (אם חיברתי לירוק זה פעל לירוק ולהפך). חשבתי לשנות את הסכמה אבל זה מאלץ אותי להוסיף דוידות לכל יציאה בלד. מישהו יודע מאיפה באה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  9. אם אתם בעלי מסך LCD (לפעמים גם CRT) תורידו קצת את הראש רואים את כפתור ההפעלה שלו עכשיו אני מחפש מעגל שיעבוד על אותו פרינציפ לוחצים פעם אחת - נדלק, פעם שניה נכבה מצאתי מעגל כזה אבל הוא דרש רכיבים מסובכים - אז הבנתי שזה לא ממש מתאים לי מצאתי מעגל נוסף אבל בו יש שני כפתורים אחד לON ו אחד ל OFF מבוסס על שני טרנזיסטורים NPN ו PNP שני נגדים מקור וכמובן כפתורים לא ממש הצלחתי לגרום לו לעבוד אז מה שאני מחפש עכשיו זה מין מעגל שמורכב מ 4 כפתורי PUSH וכל אחד ישנה למצב אחר OFF LOW MID HIGH בעצם אחרי לחיצת הכפתור הOUT של המעגל יעבור למתח אחר 0V 1V 2V 3V כמובן שכל מתח יסופק למעגל בנפרד כך שלא יצתרך ניגוד וכל מיני כאלה שאלה נוספת היא מה עושה הרכיב LM2576T-ADJ (חיפשתי אבל לא ממש הבנתי מ…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by guy124,

תגידו יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם מסכים של מחשבון ?!!??!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by liorgadidi,

שלום יש לי את המארז xpider 2. ואני מחפש רעיונות של מודינג בלי לפגוע במארז הרבה. עכשיו ציירתי על הדלת החלקה משהו. עוד מעט מגיעים אלי סליבים ו2 קטודות לבנות. ואני רוצה עוד רעיונות למודינג שאפשר לעשות על המארז הזה... רעיונות יתקבלו בברכה כמובן תודה ליאור .ג.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by alfa100,

אני לא יודע איזה נגד אני צריך אני צריך לדעת כמה ohm אני צריך אני יודע שR=I/V איך אני מגלה את I איך אני מגלה את V אם זה עוזר אני מחבר דרך מולקס ואני משתמש ב 3 לדים של 3 וולט תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  13. Thermaltake 4-Channel VR Fan Kit with 3.5' Speed Control Panel A1873 Thermaltake Xcontroller A2140 Drive Bay Kit Vantec EZ-Grip Molex Red THERMALTAKE FIREBALL - A1858 SUNBEAM EL side panel - Alien SUNBEAM EL side panel - Biohazard וכמה שאלות: האם יש ערכת 'סליבינג' שמכילה כמה סוגים של צבעים (כחול,אדום,ירוק) ולא צבע אחד בלבד? ואיזה כבל S-ATA רגיש לUV כדאי לקנות (להרד דיסק) וכבל ATA רגיש לUV לפלופי ולצורב (אין דיוידי\סידירום בנתיים) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by assafz,

שלום אני מצטער אם כבר דיברו על זה - חיפשתי ולא מצאתי תשובה כמו שאני צריך וגם בכל המדריכים לא בדיוק ברור לי, אז אני פשוט אשאל: אני רוצה לד ירוק שדולק כל פעם שאני סוגר מעגל ואני לא רוצה שיעשה יותר מדי אור, איזה לד אני צריך לקנות? באיזה ממתח? אני רוצה גם להאיר וולטמטר באור לבן לפי אתר שמצאתי פה בפורום. איזה לד אני צריך? UB? מה הממתח עבודה שלו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  15. אני רוצה לעשות מודינג של לדים במארז שלי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו אבל כמובן לעשות להם אפשרות של הדלקה וכיבוי אבל עם ה- "סליל משתנה. זהו סליל אשר אנו יכולים לשנות את עוצמת השדה המגנטי שלו ידנית ועל ידי כך אנו יכולים לשנות את ההשראות שלו." איך אני יכול בעצם לחבר את הלדים לספק הכוח בלי שישרפו? מישהו יכול לסרטט לי משהו בסגנון?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by O.G.D 2k5,

שלום לכולם אני רוצה לחבר מאוורר ישן סטוק של הכרטיס שלי של ASUS לחיבור מולקס רגיל (תסתכלו תמונות) מישה יכול להסביר איך??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by -casper-,

שלום אני רוצה לקנות מד טמפ' אך אני לא ידוע איפה לקנות? ואני גם לא ידוע איך לחבר אותו וכ'ו.. המד טמפ' במקרה הזה הוא לא למחשב.. אני צריך שימדוד לי את הטמפ' בכלוב של התוכית שלי... ככה שאני לא יכול לחבר אותו להרבה דברים נוספים ושיצאו ממנו הרבה כבלים.. אז מה אני צריך לעשות ואיך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  18. Started by CRiMinaL,

א. עד שהבנתי איך שולחים פה הודעה קיבלתי מיגרנה :-[ ב. שאלתי בכל חנות טמבור אם הם מוכרים דרמל - כולם שומעים על זה בפעם הראשונה(זה עד כדי כך לא נפוץ?!) ג. לא ידעתי איפה לשאול את השאלה,אז הנה השאלה : יש לי יציאה של ה3 פינים האלה (של מאוור) איך אני עושה לו הסבה ליציאה של הספק כח ? סליחה על הבורות ועל חוסר המילים המקצועיות P: פשוט,אין לי שמץ של מושג בדברים האלה, אני ממש דנדש בנושא,כבר צבעתי את כל המארז כולל הסידירומים(יצא מהמם.......) אני בשלבי תכנון לחתוך את המארז (וכמו שציינתי,לא מצאתי מישהו שמוכר דרמל!) אז אפשר בבקשה תשובה לג' בנוסף לתשובה ''איפה הייתי אמור לשאול שאלה מסוג כזה?'' תודה מראש. (:

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  19. שלום היום מרוב שיעמום החלטתי לסדר את החוטים זה מה שיצה מצטער על האיכות צולם אם הפלאפון http://img146.imageshack.us/my.php?image=19022008001yy5.jpg אין לי תמונה לפני אבל כל החוטים היות באמצע תפוסים אם אזיקון יש המלצות לשיפור ? הכבל שמתחבר לצורב כפי שאתם רואים חתכתי ועיגלתי אותו שמתי סלוטייפ ואזיקונים זה טוב ככה או שכאדי לשים רגיל?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by eladh777,

יש לי שאלה ממש קטנה כמה מילי אמפר בערך יש לסוללת 9 וולט, כזאת http://www.focusonprice.com/images/JD014.jpg והאם היא תוכל לתת את כל הכח ל 3 לדים שכל לד צורך 100 מילי אמפר ו3 וולט?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by SpidiMan,

ברשותי מארז עם האוורור הבא: 2 מאווררים מקדימה - מכניסים אוויר 2 מאווררים מאחורה - מוציאים אויר מאוורר בצד המארז שמכניס אוויר. מאוורר של הספק כוח (ליברי 500). האם הסידור שלי טוב ? צריך לשנות משהו ? מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

טוב מצאתי 2 רכיבים נוספים בבית שלי. האחד הוא כונן קשיח של SEAGATE 75GB תמונה: וראם של מובן מה כתוב אז הנה מה שרשום-PAM6416YL-66CL2 9807/1863 תמונה:

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by Big_Guy7,

ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  24. שלום השאלה שלי מאוד פשוטה אני רוצה לבנות פאן באס בלי לדים (רק מפסקים) אני צריך מפסקים? אם אני יחתוך תחוט של המאוורר ויחבר קצה אחד לרגל האמצעית של המפסק וקצה שני לרגל צדדית בלי כל הסיבוכים של הנגדים והכל זה יהיה בסדר?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by Odedb52,

.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים