עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by g2a2l2,

שלום יש לי פלאפונים nokia 3510i, nokia 3310 ועוד כמה פלאפונים ישנים וגם מכשיר game gear רציתי לדעת עם יש מה לעשות עם אחד מהם תודה לכול מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by volvo2005,

אני צריך ליבנות שעון שהעיקרון שלו בעצם הוא לעשות שכל שעה השעון יצפצף את מיספר השעה נגיד השעה 2 הוא יעשה שתי ציפצופים וכו..לפי עזרה של המורה שלי אני אמור להישתמש ברכיבים 74192 555 7 סגמנט ועוד.. אשמח מעוד אם תביאו לי רעויונות בבניית המעגל וחיבוריו..תודהה רבה!

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by CRiMinaL,

א. עד שהבנתי איך שולחים פה הודעה קיבלתי מיגרנה :-[ ב. שאלתי בכל חנות טמבור אם הם מוכרים דרמל - כולם שומעים על זה בפעם הראשונה(זה עד כדי כך לא נפוץ?!) ג. לא ידעתי איפה לשאול את השאלה,אז הנה השאלה : יש לי יציאה של ה3 פינים האלה (של מאוור) איך אני עושה לו הסבה ליציאה של הספק כח ? סליחה על הבורות ועל חוסר המילים המקצועיות P: פשוט,אין לי שמץ של מושג בדברים האלה, אני ממש דנדש בנושא,כבר צבעתי את כל המארז כולל הסידירומים(יצא מהמם.......) אני בשלבי תכנון לחתוך את המארז (וכמו שציינתי,לא מצאתי מישהו שמוכר דרמל!) אז אפשר בבקשה תשובה לג' בנוסף לתשובה ''איפה הייתי אמור לשאול שאלה מסוג כזה?'' תודה מראש. (:

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  4. שלום היום מרוב שיעמום החלטתי לסדר את החוטים זה מה שיצה מצטער על האיכות צולם אם הפלאפון http://img146.imageshack.us/my.php?image=19022008001yy5.jpg אין לי תמונה לפני אבל כל החוטים היות באמצע תפוסים אם אזיקון יש המלצות לשיפור ? הכבל שמתחבר לצורב כפי שאתם רואים חתכתי ועיגלתי אותו שמתי סלוטייפ ואזיקונים זה טוב ככה או שכאדי לשים רגיל?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by night-fire,

היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לעשות מודינג קטן.. רק חלון בצורה מסויימת עם מאוורר מואר ואיזה לד בתוך המארז.. רציתי לדעת כמה עולים המאוורר המואר+הפרספקס+לד.. יותר מ-150 שקל? מאיפה אפשר לקנות את הפרספקס וכמה הוא עולה? מכיוון שאין לי דרמל בבית ואין לחברים אז עלה לי רעיון אולי אני יתן את הדלת של המאז למסגר (או איך שלא קוראים להם..ואת השאר אני יעשה לבד) לעשות לי את הצורה שאני רוצה... מישהו יודע כמה זה עולה בערך(וכמה זמן לוקח להם לעשות דבר כזה)?? אני רוצה לעשות משהו כזה רק עם צורה יותר מתקדמת למשל X או משהו כזה (ד"א.. יש לי אותו מארז כמו בתמונה..) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316710.0 עריכה: לאן מחברים לדים/מאווררים וכל אמצעי התאורה? לספק?,לוח אם? אשמח לתמונה.. תודה על העזרה, …

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by Odedb52,

.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by Zimer,

שלום, אני יכול להשיג מסך LCD בגדול 5X4 ס"מ בערך אבל שאין לו שורות, אלא הוא גרפי [ככה הסבירו לי] כל פיקסל הוא נפרד ולא כל משבצת. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו לטמפ' וכו', ואיך מחברים אותו. תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by reiematza,

אני בניתי את המקלט לי המדריך שפורסם האתר וקשחיבקתי למחשב התוכנה לא קלטה שום דבר. אני חיברתי את המקלט לא בעזרת חיבור רגיל אלה הדבקתי את הקבלים למקומם האם זו יכולה להיות הסיבה? אני גם בדקתי שאין מגה בין ההלחמות אז בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by mp91,

יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום, לאחרונה קניתי מאוורר 8" עם לדים כחולים ומיקמתי אותו באחד הסלוטים של איפה שאמור להיות כונן דיסקים, כמובן שהייתי צריך פתח שאפשר יהיה לשאוב ממנו אוויר וגם שיאיר כלפי חוץ אז הורדתי את הכיסוי פלסטיק לאותו סלוט. עכשיו מה שנשאר לי, זה למצוא איזה חתיכת פלסטיק (אני מניח שעדיף שקוף) שאוכל לעשות בו חורים ולהכניס אותו במקום אותה חתיכת פלסטיק שהורדתי. אני לא מעוניין לחורר את הפלסטיק המקורי כי אולי בעתיד לא ארצה שהמאוורר ישאר שם ואז אוכל פשוט להחזיר את הפלסטיק המקורי. למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להשיג פלסטיק כזה? ואם לא פלסטיק אז משהו אחר שישמש ככיסוי ויהיה יפה? כרגע יש לי דבק סלוטייפ עבה שעשיתי בו חורים כי אני לא רוצה שיכנס יותר מדיי אבק, בלילה זה נראה מעולה, אבל ביום הדבק סלוטיי…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  13. Thermaltake 4-Channel VR Fan Kit with 3.5' Speed Control Panel A1873 Thermaltake Xcontroller A2140 Drive Bay Kit Vantec EZ-Grip Molex Red THERMALTAKE FIREBALL - A1858 SUNBEAM EL side panel - Alien SUNBEAM EL side panel - Biohazard וכמה שאלות: האם יש ערכת 'סליבינג' שמכילה כמה סוגים של צבעים (כחול,אדום,ירוק) ולא צבע אחד בלבד? ואיזה כבל S-ATA רגיש לUV כדאי לקנות (להרד דיסק) וכבל ATA רגיש לUV לפלופי ולצורב (אין דיוידי\סידירום בנתיים) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. קודם כל תודו שלפחות הרעיון מעניין! אז ככה, שוטטתי לי בפורום ונכנסתי חזק לקטע של תצוגת ה-LCD למי מאיתנו אין מכשיר אריקסון ישן בבית, אז למה לא לפרק לו את התצוגה? נראה שהיא עונה על כל הצרכים, 2x12 LCD עם BACKLIGHT ירוק אותנטי ומגניב אז ככה, פירקתי אותה בעדינות, אין צורך בהסרת הלחמות, הצג מחובר בקונקטור מגע מוזהב (אתם יודעים, הטלפונים האלה עלו פעם 3000 שקל) יש לתצוגה 6 רגליים בלבד! (קשה לי מאד להאמין שיש בתוכה איזשהו מקודד, אבל יכול מאד להיות, כי קשה להסביר את המספר המועט של הרגליים) הBACKLIGHT מתחבר בנפרד, גם במגע, עם אותם 6 רגליים ומועבר לBOARD של המכשיר. לצערי הרב אין PART NUMBER על התצוגה, ולא ממש הצלחתי למצוא PARTLIST של המכשיר הזה בכדי לדעתי מה עושה כל רגל ואם יש סיכוי…

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by ofeky1,

יש לי SunBeam Samurai Silver וחשבתי להוציא את החלקים מבפנים ולקדוח לו חור למאוורר למעלה!! עכשיו יש לי שבלונה שהורדתי מהאתר עם המידה המדויקת של המרחקים של החורים לברגים והכל יש לי מקדח כוס של 8 והשאלה אם אני יכול לעשות את החור למאוורר(עם המקדח כוס) עם מברגה של 14.4V וזה לא יוריד את האיכות או היופי??? תודה לעוזרים ועצות יתקבלו בברכה!!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  16. את הארז שלי אתם יכולים לראות בצד... למי שרוצה עוד נתונים : http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm בכל מקרה..הטמפ' בסדר..אבל אני רוצה לשפר..חשבתי לקדוח חורים בחלק העליון של המארז כי כידוע חום עולה למעלה.. איך הכי מומלץ לקדוח? שמעתי על הדרמל הזה..אבל אין לי אותו ואין לי מאיפה להשיג..יש ברשותי ג'גסו ומקדחה+כוסות.. איך הכי מומלץ לקדוח? עם מקדח רגיל ופשוט לעשות הרבה חורים בישביל האיורר? איך אני יכול לחבר את המאורר למעלה? אתם חושבים שיהיה מקום? אני צריך מקדח מיוחד בישביל זה? יהיה מספיק מקום? המלצות/הערות יתקבלו בברכה נ.ב. התכנון הוא לשים מאורר 120מ"מ של AC

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by MuGi,

יש ברשותי שני כונני HD בתוך מארז CM690.. ראיתי קירורי HS רבים ברשת במחירים סבירים.. מה שכן אני מעדיף לבנות לבד אני הרבה יותר מסופק מזה חחח.. גם מה שכן חשבתי על זה ובגלל שאני משתמש בשני HD המאורר מוציא החום של התחתון יחמם את העליון במידה מסוימת.. וגם אני בכלל לא בטוח שהקירור יכנס עם הפטנט של ה TOOLESS למישו יש ניסיון עם קירור HD במארז CM690? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות בעיקר מכאלה שכבר ניסו לגבי בנית קירור לHD..

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

לנעול טעיתי

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

שלום לפי מדריך פה באתר חיברתי לי מסך LCD עם בקר HD44870 דרך LPT למחשב והוא עובד והכל טוב ויפה עכשיו יש לי במחשב שתי כרטיסי מסך GEFORCE 6600 GT במערך SLI והייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול להציג את הטמפ שלהם על המסך LCD תודה מראש גיא צולר

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by eranvana,

אני חדש פה ובכלל במונדינג יש לי בעיה רצית התחלטי להוציא את כל הוטים בשביל לצבוע ולעשות חור סימתי עשיתי חור עם זכוכית מיוחד וצבעתי את המארז בצבע כחול הכול טוב ויפה עד ש.... אני לא יודע לאן לחבר את כל החוטים ואת הכוננים ואת האולטרא שבכלל לא חיברתי קניתי 6 מאבררים עם לדים ואין לי מוסג לאין לחבר אותם וקניתי מסך LCD וגם אין לי מוסג איך לחבר אותו אני חייב עזרה בנאושות בבקשה תעזרו לי ערן

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by kinggal1,

הי חבר'ה. אני רוצה לעשות מודינג לשלטי Dual Shock 3 ו-xBox 360 ככה שאקבל שלט Dual Shock 3 שבנוי בתוך שלט xBox 360 אך עם גלגלות במיקומים של שלט Dual Shock 3. זה אמור להראות ככה: http://www.siz.co.il/my/wbum3wtjzyit.jpg אני לא יודע אם אצטרך רק את הפלסטיקים של השלט או גם את כל ערכת השבבים והלוחות הפנימיים, אז בבקשה תעזרו לי. מישהו יוכל להדריך אותי איך לעשות את כל החיתוכים של הפלסטיקים והדבקתם? כעיקרון אני רוצה להעביר את כל התכולה של שלט ה-Dual Shock 3 לפלסטיקים של שלט ה-xBox 360 וזה כולל את ה-Sixaxis, ה-Rumble, ה-BlueTooth ובעצם להפוך שלט xBox 360 לשלט Dual Shock 3, גם מבחינת הגלגלות.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by assafz,

שלום אני מצטער אם כבר דיברו על זה - חיפשתי ולא מצאתי תשובה כמו שאני צריך וגם בכל המדריכים לא בדיוק ברור לי, אז אני פשוט אשאל: אני רוצה לד ירוק שדולק כל פעם שאני סוגר מעגל ואני לא רוצה שיעשה יותר מדי אור, איזה לד אני צריך לקנות? באיזה ממתח? אני רוצה גם להאיר וולטמטר באור לבן לפי אתר שמצאתי פה בפורום. איזה לד אני צריך? UB? מה הממתח עבודה שלו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שלום יש לי בלבקרי 9700, ויש לי מתאם USB שמכניסים אותו לשקע בקיר ואליו מחברים כבל USB ואז אפשר להטעין איתו מכשירים. עכשיו אני מפחד שהוא מוציא מתחים גבוהים יותר או נמוכים יותר והוא יהרוס לי את המכשיר כי היא לא מקורי של בלבקרי, אני ארשום לכם את סוגי המתחים שהוא מוציא ואת סוגי המתחים שמטענים לבלקברי מוצאים(כפי שראיתי באיביי) ותגידו לי בבקשה אם יהיה בטוח להטעין אותו במתאם שיש לי. אז ככה, המתאם שלי מוציא את המתחים והזרמים הבאים: מתאם שלי: in 100-240 v ac 50/60 hz 150 mA out 5 DC 1 A הנתונים של המטען במיוחד לבלקברי: Input: AC 100V-240V 50/60Hz Output: DC 5V 500mA ההבדל הוא בmA - במטען שלי הוא 150 ובמטען השני הוא 500, האם זה מסוכן? מה זה mA בכלל? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by solo53,

לא מצאתי בדיוק איפה לכתוב אז כתבתי פה (אם יש צורך להעביר למקום אחר ) ברצוני להקליט שיחות שמנוהלות על קו הטלפון שלי האם יש דרך פשוטה על ידי בנית מעגל כמה שיותר פשוט שיתחבר לקו הטלפון ולשקע כניסה MIC OR LINE IN במחשב אפשר לMIC כי 1. הטלפון הוא מונו אם יש למישהו מעגל חשמלי כלשהו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.