עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by GRiM,

1. כמה עולה ספריי טוב לצביעת מארז ואיפה ניתן להשיגו? 2. כמה עולה חלון ומאיפה ניתן להשיגו? 3. כמה עולים לדים, מאיפה משיגים אותם ובאיזה אופן מחברים אותם?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by itaysk,

שלום.. בידיוק קראתי את המדריך לבניית מקלט IR של HEATSEEKERZ ואז שמתי לב שיש לי אפשרות לחיבור IR RECIVER על הלוח אם (EPOX 8RDA+) אתם יכולים בקשה לעזור לי עם זה.. מה בידיוק אני צריך לקנות ומאיפה? ואם מישהו עשה את זה תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

שלום לכולם אני רוצה לחבר מאוורר ישן סטוק של הכרטיס שלי של ASUS לחיבור מולקס רגיל (תסתכלו תמונות) מישה יכול להסביר איך??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by yotam.m,

רציתי לדעת מה אורך החיים של לד בערך כשהוא פועל קבוע על 12V עם נגד של 1K אם אפשר להעריך דבר כזה. שמעתי שלצבעים שונים צריכים לתת מתחים שונים... איך אני אמור לדעת לאיזה צבע לתת איזה מתח? ועוד שמעתי שלדים נמדדים במשהו שקוראים לו mcd שזה כמות האור או משהו כזה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה איך אפשר לדעת על לד ספציפי כמה הוא? וכמה לד אולטה ברייט צריך להיות? תודה רבה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by eranvana,

[glow=red,2,300]היי..[/glow] אני רוצה לקנות פאנל קדמי למחשה מסוג Sunbeam זה התמונה שלו זה הקישור לאתר pc cool שממנו אני רוצה לקנות... http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa [glow=red,2,300]השאלה שלי היא:[/glow] בפאנל יש חיבור מולקס אחד או 4 או 8 אני לא יודע יש לי במחשב 12 מאווררים מי שיודע או מי שיש לו את זה בבקשה תעזרו לי.... [glow=red,2,300]ערן[/glow]

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by AstaL,

היי,לא ממש ידעתי איפה לשאול אז חשבתי שזה לא תהיה טעות לפרסם את זה פה תגידו איפה ניתן למצוא סטיקרים למארז,משהו יפה כזה,כי אין לי כח לחתוך וזה כדי לעצב משהו מיוחד,ככה סתם משהו קליל ומגניב שיראה וטוב

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by ZacNaboot,

לפני כמה חודשים נשרף לי מעבד של המחשב שלי (פנטיום 4 1700 מגההרץ). אתמול מצאתי אותו והחלטתי להפוך אותו למחזיק מפתחות!. ;D הנה תמונות של אחרי העבודה!. כל העבודה הייתה עניין של שעתיים וחצי! (פירוק של כל הרגליים זה הקטע הכי מעפן נדקרתי הרבה פעמים! : ) נ.ב. מצטער על האיכות תמונה פשוט נגמרו לי הבטריות במצלמה שלי אז צילמתי עם הפלאפון

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by thegodx,

אני מעוניין לקנות לוח בקרה בדקתי בחניות ומאצתי לחץ כאן מה אתם אומים עליו? 1. העם הוא משתלם? 2. איזה אופציות הוא מציג? 3. לאן בכלל מחברים אותו? (בלוח אם) השמח לקבל תשובה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by guy124,

תגידו יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם מסכים של מחשבון ?!!??!

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by IlanF,

אחרי הרבה זמן שלא נגעתי במחשב (יותר נכון במה שהולך בפנים) עשיתי קצת ניקוי אבק וסוף סוף סיימתי את הסידור כבלים שהתחלתי לפני המון זמן התמונות לא באיכות הכי טובה, צילמתי עם פלאפון... לא מצאתי מה לעשות עם הכבלים האלה, אז השארתי אותם על הרצפה של המארז... העפתי את הצמה שבאה מהספק אל מאחורי הלוח אם איכשהו הצלחתי להעיף גם את הכבלים של הסידירום אל מאחורי הלוח אם... בהתחלה חשבתי לשים כבל SATA מסולסל, אבל מתברר שכבר דחפתי אותו מאחורה בפעם שעברה שניקיתי את המחשב... לקחתי גם את הזמן וניקיתי קצת גם את השולחן... הסאב של הALTEC מעלה אבק בצד

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  11. מאיפה אני יכול לקנות את השרוולים האלה שראיתי אצל הרבה אנשים זה בא עים הרבה צבעים תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by zZOROo,

http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אם אי אפשר אז רק להסביר איזה לדים ואיזה נגדים צריך ולאיזה חוטים מחברים אותם כי יש שם שתי שחורים ואחד אדום אז לאיזה שחור תודה מראוש

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by alfa100,

אני לא יודע איזה נגד אני צריך אני צריך לדעת כמה ohm אני צריך אני יודע שR=I/V איך אני מגלה את I איך אני מגלה את V אם זה עוזר אני מחבר דרך מולקס ואני משתמש ב 3 לדים של 3 וולט תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. שלום, לאחרונה קניתי מאוורר 8" עם לדים כחולים ומיקמתי אותו באחד הסלוטים של איפה שאמור להיות כונן דיסקים, כמובן שהייתי צריך פתח שאפשר יהיה לשאוב ממנו אוויר וגם שיאיר כלפי חוץ אז הורדתי את הכיסוי פלסטיק לאותו סלוט. עכשיו מה שנשאר לי, זה למצוא איזה חתיכת פלסטיק (אני מניח שעדיף שקוף) שאוכל לעשות בו חורים ולהכניס אותו במקום אותה חתיכת פלסטיק שהורדתי. אני לא מעוניין לחורר את הפלסטיק המקורי כי אולי בעתיד לא ארצה שהמאוורר ישאר שם ואז אוכל פשוט להחזיר את הפלסטיק המקורי. למישהו יש רעיון מאיפה אפשר להשיג פלסטיק כזה? ואם לא פלסטיק אז משהו אחר שישמש ככיסוי ויהיה יפה? כרגע יש לי דבק סלוטייפ עבה שעשיתי בו חורים כי אני לא רוצה שיכנס יותר מדיי אבק, בלילה זה נראה מעולה, אבל ביום הדבק סלוטיי…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  15. יש לי חיבור שמתחבר למצת ברכב הנה הפרטים שלו- CAR ADAPTOR INPUT DC 12V OUTPUT DV 7.5V 600MA כתוב למטה בקטן:ONLY FOR USE WITH DC 12V SYSTEM WITH NEGATIVE CHASSIS GROUND בקיצור החיבור בקצה השני הוא כמו חיבור שמחברים למודם ADSL\כבלים.... עכשיו יש לו רק שני חוטים... ובעיקרון לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה יש 2 GROUND במולקס... בקיצור יכול להיות שלזה אין GROUND ולכן יש לו רק שתי חיבורים? בקיצור עזרה תודה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  16. מצאתי סוף סוף עכבר ישן עם חיבור מתאים. מה שקצת בעיה זה שאני לא יודע איזה ומהחוטים פינ 1 פינ 5 ופינ 7. יש 4 חוטים בצבעים של חום,אדום,כתום ושחור. (למה אין 9 חוטים? העכבר לא צריך את כל ה-9 ?)

17. Started by d-undertaker,

יש לי ספק שאני לא יודע מה החברה!אשמח אם תציעו לי דרכים לגלות מהו הספר וכמה מתח הוא נותן ועכשיו יש לי 2 מאווררים אחד על המעבד ואחד סתם ככה לקירור הם רגילים לא מברזל ולא מכלום עכשיו אני רוצה לחבר עוד מאוורר ואני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק המאוורר שאני רוצה לחבר הוא מאוורר רגיל פשוט מפלסטיק

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by eladh777,

יש לי שאלה ממש קטנה כמה מילי אמפר בערך יש לסוללת 9 וולט, כזאת http://www.focusonprice.com/images/JD014.jpg והאם היא תוכל לתת את כל הכח ל 3 לדים שכל לד צורך 100 מילי אמפר ו3 וולט?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by sobe,

יש לי מארז NZXT Apollo ואני רוצה להוציא את הכלוב של הפלופי בגלל שהוא מפריע להכנסת מאוורר מקדימה של המארז..... עכשיו הבעיה היא שהכלוב מחובר בניטים כאלה שאני צריך עזרה בלהוציא אותם כי אמרו לי שאני צריך לקדוח אותם החוצה (משהו שאני לא רוצה לעשות כל כך ). יש פתרונות? הצעות? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  20. Started by night-fire,

היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Odedb52,

.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by itzikm,

שלום לכולם מחפש תשובה עקרונית.איך מבצעים \משדרגים\בונים כניסת auxבמעגל חשמאלי של מגבר במערכת סטריאו מיני.כל זאת על מנת לשמוע מוסיקה דרך המערכת. במערכת אין את הכניסה.יש למערכת גם דיסק ,גם טייפ.החיבורים לרמקולים זה חיבורים של פלוס ומינוס בחוטים . יש יציאת אוזניות בלבד. יש לי חוש חש לבצע נושא זה לבד ואני "חייב" לנסות לעשות זאת לבד. נכון אין לי סכמה אבל יש עיקרון.אם מישו יכול לתת כוון ואולי איזה סכמה איך זה מחובר ואיך העקרון ,אודה לכם מאוד

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. Started by Zimer,

שלום, אני יכול להשיג מסך LCD בגדול 5X4 ס"מ בערך אבל שאין לו שורות, אלא הוא גרפי [ככה הסבירו לי] כל פיקסל הוא נפרד ולא כל משבצת. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו לטמפ' וכו', ואיך מחברים אותו. תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  24. אם אתם בעלי מסך LCD (לפעמים גם CRT) תורידו קצת את הראש רואים את כפתור ההפעלה שלו עכשיו אני מחפש מעגל שיעבוד על אותו פרינציפ לוחצים פעם אחת - נדלק, פעם שניה נכבה מצאתי מעגל כזה אבל הוא דרש רכיבים מסובכים - אז הבנתי שזה לא ממש מתאים לי מצאתי מעגל נוסף אבל בו יש שני כפתורים אחד לON ו אחד ל OFF מבוסס על שני טרנזיסטורים NPN ו PNP שני נגדים מקור וכמובן כפתורים לא ממש הצלחתי לגרום לו לעבוד אז מה שאני מחפש עכשיו זה מין מעגל שמורכב מ 4 כפתורי PUSH וכל אחד ישנה למצב אחר OFF LOW MID HIGH בעצם אחרי לחיצת הכפתור הOUT של המעגל יעבור למתח אחר 0V 1V 2V 3V כמובן שכל מתח יסופק למעגל בנפרד כך שלא יצתרך ניגוד וכל מיני כאלה שאלה נוספת היא מה עושה הרכיב LM2576T-ADJ (חיפשתי אבל לא ממש הבנתי מ…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by mp91,

יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.