עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by mp91,

יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by reiematza,

אני בניתי את המקלט לי המדריך שפורסם האתר וקשחיבקתי למחשב התוכנה לא קלטה שום דבר. אני חיברתי את המקלט לא בעזרת חיבור רגיל אלה הדבקתי את הקבלים למקומם האם זו יכולה להיות הסיבה? אני גם בדקתי שאין מגה בין ההלחמות אז בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by g2a2l2,

שלום יש לי פלאפונים nokia 3510i, nokia 3310 ועוד כמה פלאפונים ישנים וגם מכשיר game gear רציתי לדעת עם יש מה לעשות עם אחד מהם תודה לכול מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by doker,

יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by night-fire,

היי,ראיתי פה באתר מדריך כזה להכנת סידי נסתר אבל לא ממש הבנתי,יש מצב שאתם מסבירים לי איך??? תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  6. קודם כל תודו שלפחות הרעיון מעניין! אז ככה, שוטטתי לי בפורום ונכנסתי חזק לקטע של תצוגת ה-LCD למי מאיתנו אין מכשיר אריקסון ישן בבית, אז למה לא לפרק לו את התצוגה? נראה שהיא עונה על כל הצרכים, 2x12 LCD עם BACKLIGHT ירוק אותנטי ומגניב אז ככה, פירקתי אותה בעדינות, אין צורך בהסרת הלחמות, הצג מחובר בקונקטור מגע מוזהב (אתם יודעים, הטלפונים האלה עלו פעם 3000 שקל) יש לתצוגה 6 רגליים בלבד! (קשה לי מאד להאמין שיש בתוכה איזשהו מקודד, אבל יכול מאד להיות, כי קשה להסביר את המספר המועט של הרגליים) הBACKLIGHT מתחבר בנפרד, גם במגע, עם אותם 6 רגליים ומועבר לBOARD של המכשיר. לצערי הרב אין PART NUMBER על התצוגה, ולא ממש הצלחתי למצוא PARTLIST של המכשיר הזה בכדי לדעתי מה עושה כל רגל ואם יש סיכוי…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by GRiM,

1. כמה עולה ספריי טוב לצביעת מארז ואיפה ניתן להשיגו? 2. כמה עולה חלון ומאיפה ניתן להשיגו? 3. כמה עולים לדים, מאיפה משיגים אותם ובאיזה אופן מחברים אותם?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by yotam.m,

רציתי לדעת מה אורך החיים של לד בערך כשהוא פועל קבוע על 12V עם נגד של 1K אם אפשר להעריך דבר כזה. שמעתי שלצבעים שונים צריכים לתת מתחים שונים... איך אני אמור לדעת לאיזה צבע לתת איזה מתח? ועוד שמעתי שלדים נמדדים במשהו שקוראים לו mcd שזה כמות האור או משהו כזה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה איך אפשר לדעת על לד ספציפי כמה הוא? וכמה לד אולטה ברייט צריך להיות? תודה רבה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  9. מאיפה אני יכול לקנות את השרוולים האלה שראיתי אצל הרבה אנשים זה בא עים הרבה צבעים תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by gavriel_e,

תקשיבו הכנתי חריטות והכנתי הכל... ואני מחפש מלא בחנויות לדים UB .. בצבע כחול ואדום.. הכי טוב זה לד כמו של עכבר אופטי (שזה גם UB) אבל אני לא מוצא מאיפה לקנות כאלה... תנו לי שמות של חנויות ואיפה הם נימצאות בדיוק.. אהה ועדיף גם שיהיו בסביבה של אשדוד.. בקשה כי אני לא יכול לחכות עוד..

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  11. כמו כן גם קיבלתי עם זה Dual Cathode Transfomer עכשיו קראתי פה את כל המרדריכים והכל אבל עדיין לא הבנתי לאיפה אני אמור לחבר אותם במארז? יש לי הרי חוט שחור וחוט אדום לאן הם מתחברים? בקשה תשובה דחופה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by volvo2005,

אני צריך ליבנות שעון שהעיקרון שלו בעצם הוא לעשות שכל שעה השעון יצפצף את מיספר השעה נגיד השעה 2 הוא יעשה שתי ציפצופים וכו..לפי עזרה של המורה שלי אני אמור להישתמש ברכיבים 74192 555 7 סגמנט ועוד.. אשמח מעוד אם תביאו לי רעויונות בבניית המעגל וחיבוריו..תודהה רבה!

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  13. הלכתי וראיתי כמה פרויקטים ב"יומני פרויקטים" המארזים שהם עושים שם פשוט מטורפים!.. וזו הוצאה של הרבה כסף... אז רציתי לשאול.. אתם מוכרים את המארזים האלה אחר כך למישהו במחיר כפול או משהו? כי אני רואה השקעות מטורפות על המארזים האלה.. ועם ההשקעה הפיזית.. זו גם השקעה כספית לא קטנה...

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by assafz,

שלום אני מצטער אם כבר דיברו על זה - חיפשתי ולא מצאתי תשובה כמו שאני צריך וגם בכל המדריכים לא בדיוק ברור לי, אז אני פשוט אשאל: אני רוצה לד ירוק שדולק כל פעם שאני סוגר מעגל ואני לא רוצה שיעשה יותר מדי אור, איזה לד אני צריך לקנות? באיזה ממתח? אני רוצה גם להאיר וולטמטר באור לבן לפי אתר שמצאתי פה בפורום. איזה לד אני צריך? UB? מה הממתח עבודה שלו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by dor17,

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT יש לי גם כרטיס טלויזיה מחובר 2 DVDRW ועוד איזה 3 מאוררים+ שואב אוויר שיושב בפלופי FOX 3 משהו כזה... בקיצור כמה שאלות... ??? 1. אני מתכוון לקנות את הקירור של ZALMAN CNPS9500AT מבחינת המארז ללא קשר לMB האם הוא יתאים בגודל? 2. איפה הייתם ממליצים לי להכניס עוד מאורר? כרגע יש לי שתיים קבועים- אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחורה שניהם של 120 ואני הוספתי אחד של 80 או משהו כזה שהוצאתי מספק ישן..הוא מורכב בחלק התחתון של הדלת הצדדית בחורים שיש שם- כמ…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by zZOROo,

http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אם אי אפשר אז רק להסביר איזה לדים ואיזה נגדים צריך ולאיזה חוטים מחברים אותם כי יש שם שתי שחורים ואחד אדום אז לאיזה שחור תודה מראוש

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by thegodx,

אני מעוניין לקנות לוח בקרה בדקתי בחניות ומאצתי לחץ כאן מה אתם אומים עליו? 1. העם הוא משתלם? 2. איזה אופציות הוא מציג? 3. לאן בכלל מחברים אותו? (בלוח אם) השמח לקבל תשובה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by itzikm,

שלום לכולם מחפש תשובה עקרונית.איך מבצעים \משדרגים\בונים כניסת auxבמעגל חשמאלי של מגבר במערכת סטריאו מיני.כל זאת על מנת לשמוע מוסיקה דרך המערכת. במערכת אין את הכניסה.יש למערכת גם דיסק ,גם טייפ.החיבורים לרמקולים זה חיבורים של פלוס ומינוס בחוטים . יש יציאת אוזניות בלבד. יש לי חוש חש לבצע נושא זה לבד ואני "חייב" לנסות לעשות זאת לבד. נכון אין לי סכמה אבל יש עיקרון.אם מישו יכול לתת כוון ואולי איזה סכמה איך זה מחובר ואיך העקרון ,אודה לכם מאוד

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  19. http://www.devicecenter.com/catalog/switch/light_touch_switch/en/SKRE.pdf ואם כן, איפה?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Big_Guy7,

ראיתי באחד המדריכים באתר ביקורת על Modding Tool Kit או משהו כזה.. קיצר כלי כזה שמפרק את המחברי מולקס במחשב.. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by Odedb52,

.. המשלוח באמת 2$ סה"כ? ואם סתם תאורטית אני מזמין לד אחד (45 סנט) אני צריך רק להוסיף 2$, ולשלם בטוטאל 2.45$ כולל הכול? או שיש גם מע"מ וכל החארטות האלה.. אם כן מה צריך להוסיף?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]

23. היי כיוון שCP למחשבים ניידים אינו שווה הרבה,עלה לי רעיון להחליף את המאווררים שלו למאווררי 120" של מארזים השאלה היא איך בדיוק אני מחבר אותם? והאם המתח של הUSB מספיק בכדי לסובב אותם?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  24. Started by THE FOX,

אני מעוניין רק בפאזות של 12V בספק כוח,האם ניתן לנתק מייצבים של 5V ו3.3V מן הספק כוח של מחשב?

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Thermaltake 4-Channel VR Fan Kit with 3.5' Speed Control Panel A1873 Thermaltake Xcontroller A2140 Drive Bay Kit Vantec EZ-Grip Molex Red THERMALTAKE FIREBALL - A1858 SUNBEAM EL side panel - Alien SUNBEAM EL side panel - Biohazard וכמה שאלות: האם יש ערכת 'סליבינג' שמכילה כמה סוגים של צבעים (כחול,אדום,ירוק) ולא צבע אחד בלבד? ואיזה כבל S-ATA רגיש לUV כדאי לקנות (להרד דיסק) וכבל ATA רגיש לUV לפלופי ולצורב (אין דיוידי\סידירום בנתיים) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.