אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות שלט שמאפשר להדליק את המחשב מרחוק.. אם מישהוא מכיר\ שמע \ יודע משהוא אני ישמח לשמוע.. עדיף שהשלט יעבוד על FM מפני שהוא צריך לעבור קומה(פתוחה) ולדעתי אינפרה אדום פשוט לא יקלוט... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
עריכה: שיהיה, כבר נקרא לזה מדריך, הוא די מסביר איך לעשות את זה =) אז ככה, אותי לא מעניין לשלוט על כל מאוורר בנפרד, מה שעניין אותי זה שאני יוכל לבחור בין שני מצבים: 12V (רועש) 7V (שקט). לא רציתי נגדים לא רציתי סיבוך, רציתי שיהיה זול, ושיפעל. אז עשיתי משהו פשוט, ציירתי ציור של איך זה נראה=) מה שעשיתי זה בניתי תקע שמתחבר למולקסים נקבה שיוצאים מהספק, ושם יש מפסק 3 מצבים שבורר בין לחבר את השלילי של המאורר ל 5 V ואז יש מתח של 7V, לחבר את השלילי של המאורר לשלילי של הספק, ואז יש מתח 12V, או מכובה, שאני לא יודע למה עשיתי את זה, סתם מסוכן שהמנקה תכבה בטעות =\ בכל מקרה ואז יש שקע רגיל כאילו שיצא מהספק שלשם אפשר לחבר מאווררים. היתרונות של המוד הזה לעומת המדריכים באתר: א) אין שימוש בנ…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי ספק שאין בו את חיבור הארבע פינים. וחשבתי למה לא לאלתר וליצור לבד ממולקס פנוי, פינים מתאימים, הרי צריך שם לא יותר משני גידים 12V ושנים אדמה. האם זה יעבוד? ישרוף משהו? בתודה מראש לעונים. ואם אפשר להזדרז כי אני רוצה להתחיל לעבוד כבר. אני כותב ממחשב אחר כעת.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מצאתי סוף סוף עכבר ישן עם חיבור מתאים. מה שקצת בעיה זה שאני לא יודע איזה ומהחוטים פינ 1 פינ 5 ופינ 7. יש 4 חוטים בצבעים של חום,אדום,כתום ושחור. (למה אין 9 חוטים? העכבר לא צריך את כל ה-9 ?)
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני צריך חיבורי מולקס זכר ונקבה בשביל פרויקט, מאיפה אפשר להשיג/לקנות?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אחותי הגאונה הזאת ניתקה את המסך מהמחשב ואיכשהו עיקמה 5 פינים היא לא הסתפקה בזה והמשיכה לנסות לחבר וככה הפינים הלכו לעולמם....(נשברו) יש מה לעשות בנדון? אפשר להלחים אולי מחבר חדש? מוכרים את זה בכלל? *מישהו אמר לי פעם שמתי שדבר כזה קורה עדיף כבר לקנות מסך חדש כי התיקון יעלה כמעט חצי ממסך חדש הוא צדק?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני התחלתי בתהליכים ראשונים של תכנון מוד למארז כרגע אני מתלבת בין סילברסטון, אנטק או כולר מאסטר או בכלל לבנות מארז חדש מעץ (אני יודע את הבעיות של עץ עם חום). החלטתי כבר על כמה דברים שאני רוצה: הפיכת לוח אם כדי ש הדלת הימיני תהיה הדלת הראשית למארז ושם יהיה גם החלון. תאורה עדינה של ספוטים של לדים לבנים מערכת חשמל ייחודית כבר בתהליכים סופיים. כמובן סליבינג שחור אולי מסך 20x4 עם רקע שחור ואותיות לבנות הצבע של המארז יהיה שחור מט עם חלקים כתומים ולבנים. אולי מחזיק דיסיקם פנימי (חשמלי) אל תדאגו לכמה זמן כל זה יקח כי זה מתוכנן לחופש הגדול ואז כנראה יהיה לי גם מחשב חדש אז המפרט שבפרופיל שלי כנראה תהיה זו אבל קחו בחשבון שאין לי תקציב גדול חוץ מהמארז שגם הוא יהיה רק כ500 כרגע אני מב…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי,לא ממש ידעתי איפה לשאול אז חשבתי שזה לא תהיה טעות לפרסם את זה פה תגידו איפה ניתן למצוא סטיקרים למארז,משהו יפה כזה,כי אין לי כח לחתוך וזה כדי לעצב משהו מיוחד,ככה סתם משהו קליל ומגניב שיראה וטוב
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות למחשב משהו כמו בתמונה עם כמה דרגות (12v, 10v,8v,5v) כדי לשקט ווטוב זה יהיה על לוח מעגלים עם כמה שפחות חוטים עליו ויהיה חיבור מולקס זכר וכמה מחברי שלוש פין לכל דרגה. צריך לדעת איזה נגדים לשים בשביל 10ולט, 8ולט או מספרים דומים שיעזרו תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי את המסך pvc160205agn קניתי אותו ואמרו לי שאני יכול להשתמש פה וגם ראיתי פה בפורום מישהו השתמש עם המסך הזה מישהו יודע אם אני יכול להשתמש איתו ואיך אני מחבר אותו(זה כמו במדריכים?) תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תגידו יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עם מסכים של מחשבון ?!!??!
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא נגעתי במחשב (יותר נכון במה שהולך בפנים) עשיתי קצת ניקוי אבק וסוף סוף סיימתי את הסידור כבלים שהתחלתי לפני המון זמן התמונות לא באיכות הכי טובה, צילמתי עם פלאפון... לא מצאתי מה לעשות עם הכבלים האלה, אז השארתי אותם על הרצפה של המארז... העפתי את הצמה שבאה מהספק אל מאחורי הלוח אם איכשהו הצלחתי להעיף גם את הכבלים של הסידירום אל מאחורי הלוח אם... בהתחלה חשבתי לשים כבל SATA מסולסל, אבל מתברר שכבר דחפתי אותו מאחורה בפעם שעברה שניקיתי את המחשב... לקחתי גם את הזמן וניקיתי קצת גם את השולחן... הסאב של הALTEC מעלה אבק בצד
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
http://www.devicecenter.com/catalog/switch/light_touch_switch/en/SKRE.pdf ואם כן, איפה?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
רציתי לבנות תיבה שיהיו ממוקמים בה סוללות שיצא ממנה 2 מולקסים נקבה כדאי שאני יוכל להפעיל באופן נייד את התאורה שיש לי במארז מישהו ניסה פעם לעשות את זה? למישהו יש רעיון איך? תודה על התשובות :]
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ד"א לכל המעוניין לדעת את החור אוורור אני ואופק עשינו עם אותו מקדח כוס 76mm ויצא אחלה בחלה ... אז לעניינינו .... החלטתי להעתיק מחברי הטוב ולעשות גם כן פתח אוורור בחלקו העליון של המארז (לא קשה במיוחד לכל המעוניינים...) ולאחר קדיחת החור רציתי להוסיף קצת פלפל למארז והחלטתי לכסות את גג המארז עם פסים של איזולירבאנד שחור...(מה אתם אומרים????) והנה מצורפת תמונה של המארז לאחר המודינג כדי שלא תשתעממו.. וכמובן שבת שלום לכולם!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אז אני רציתי לשאול לאן אני מחבר את: זה, כך שיראה לי את השמאל והימין של הרמקולים מתי שהם מנגנים! כי אין לי משוג איפה אני מביא כזה מדריך..
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להגיד לי איך לעשות סידור כבלים במארז שלי? silverstone ps02b
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT יש לי גם כרטיס טלויזיה מחובר 2 DVDRW ועוד איזה 3 מאוררים+ שואב אוויר שיושב בפלופי FOX 3 משהו כזה... בקיצור כמה שאלות... ??? 1. אני מתכוון לקנות את הקירור של ZALMAN CNPS9500AT מבחינת המארז ללא קשר לMB האם הוא יתאים בגודל? 2. איפה הייתם ממליצים לי להכניס עוד מאורר? כרגע יש לי שתיים קבועים- אחד מכניס מקדימה ואחד מוציא מאחורה שניהם של 120 ואני הוספתי אחד של 80 או משהו כזה שהוצאתי מספק ישן..הוא מורכב בחלק התחתון של הדלת הצדדית בחורים שיש שם- כמ…
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי ספק שאני לא יודע מה החברה!אשמח אם תציעו לי דרכים לגלות מהו הספר וכמה מתח הוא נותן ועכשיו יש לי 2 מאווררים אחד על המעבד ואחד סתם ככה לקירור הם רגילים לא מברזל ולא מכלום עכשיו אני רוצה לחבר עוד מאוורר ואני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק המאוורר שאני רוצה לחבר הוא מאוורר רגיל פשוט מפלסטיק
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מארז NZXT Apollo ואני רוצה להוציא את הכלוב של הפלופי בגלל שהוא מפריע להכנסת מאוורר מקדימה של המארז..... עכשיו הבעיה היא שהכלוב מחובר בניטים כאלה שאני צריך עזרה בלהוציא אותם כי אמרו לי שאני צריך לקדוח אותם החוצה (משהו שאני לא רוצה לעשות כל כך ). יש פתרונות? הצעות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום.. בידיוק קראתי את המדריך לבניית מקלט IR של HEATSEEKERZ ואז שמתי לב שיש לי אפשרות לחיבור IR RECIVER על הלוח אם (EPOX 8RDA+) אתם יכולים בקשה לעזור לי עם זה.. מה בידיוק אני צריך לקנות ומאיפה? ואם מישהו עשה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
http://metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/molexlight/index_eng אם אי אפשר אז רק להסביר איזה לדים ואיזה נגדים צריך ולאיזה חוטים מחברים אותם כי יש שם שתי שחורים ואחד אדום אז לאיזה שחור תודה מראוש
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז xpider 2. ואני מחפש רעיונות של מודינג בלי לפגוע במארז הרבה. עכשיו ציירתי על הדלת החלקה משהו. עוד מעט מגיעים אלי סליבים ו2 קטודות לבנות. ואני רוצה עוד רעיונות למודינג שאפשר לעשות על המארז הזה... רעיונות יתקבלו בברכה כמובן תודה ליאור .ג.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה נגד אני צריך אני צריך לדעת כמה ohm אני צריך אני יודע שR=I/V איך אני מגלה את I איך אני מגלה את V אם זה עוזר אני מחבר דרך מולקס ואני משתמש ב 3 לדים של 3 וולט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-