אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
איפה יש חנות שאני יכול לתת לה סכמה והיא תחזיר לי מעגל מודפס? תודה לעונים עדיפות לאיזור דרום
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
יום אחד עלה לי רעיון בראש!!! רציתי להכין מאוורר ממשהו שמסתובב מהר ועלה לי בראש הקשיח!! תחשבו מה יקרה אם יהיה לי מאוורר 120 שמסתובב ב 5400 ארפיאם או יותר!!! :silly: צריך לפתוח אותו להוציא את העינית המעצבנת הזאת להוציא את כל הפלטות חוץ מהעליונה ולהפוך אותה למאוורר!!! (לחתוך בכמה מקומות ולעקם כדי שזה יראה כמו מבנה של מאוורר) ענק ענק ענק!!!!!!!!!!!! אולי כאן הסברתי יותר טוב!
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצים להחליש את הלדים(הם מסנוורים) אז חשבתי לכניס נגד בין החיבור לספק לחיבור ללדים רק אני לא יודע איזה נגד תודה, אלכס
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה...חשבתי על זה...הרבה..וזה נראה לי טוב... אז יש לי מחשב P2 שאני רוצה לעשות ממנו מחשב בתוך VCR... הלוח אם קטן מספיק בשביל להיכנס...וגם הכרטיס מסך (הרוחב של הVCR מספיק)...נכנס... אז יש לי את המסך הקטן של הVCR...אני רוצה שהוא יראה איזה משהו שקשור למחשב...(נגיד RPM של המעבד)... אז יש מצב מישהו עוזר לי עם זה?...
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה כמו שראיתי לפני כמה ימים כאשר פתחתי את המארז לכמה דקות הטמפ' ירדה באיזה 6-7 מעלות אז חשבתי העם זה אפשרי לבנות למארז דלת עשויה רק ממסנן אבק? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ראיתי כמה תמונות וזה ממש נוח איך אפשר להשיג את זה!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל בכותרת...תודה לעוזרים...לא מצאתי בחיפוש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שממש מסביר את זה או אולי לא לחיפשתי מספיק טוב.. מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדלת הזו לדוגמא? http://www.logicpc.co.il/Data/Items/COOLING%20&%20MODDING/CASE%20MODS/1486.jpg היא תתאים למארז הזה או למשל כל דלת אחר שנמכרת מוכנה עם חלון,אם אפשר המלצות לדלת מוכנה ממקום אחר.. תודה עריכה:אגב זה חלון מוכן או קיט להכנה שלו?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מולקסים של מחשב + כבלים אליהם ופינים המרכז ת"א? הייתי בכל החנויות באזור התחנה החדשה והשינה וחוץ מ א.אבן.אלקטרוינקה שאין לו יכול להיות שיהיו אף חנות אחרת לא יודעת מה זה מולקס!! נ.ב. מה השם הנרדף למולקס? אולי החנויות יבינו את זה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתחיל בפרויקט HTPC משהו מטורף קיצר יש לי לוחות פרספקס ואני בונה צורת קוביית מהן (יש תמונות) איך אני מדביק את הלוחות אחד לשני? יש דבק מיוחד או פשוט הברגה מיוחדת? משהו? יש קובץ למטה עדכונים בהמשך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 57 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה לפני כחודשיים,המארז מצויין סבבה אבל יש בעיה אחת הוא נראה כמו *** אני רוצה לעשות מודינג אני יודע חלון משהו (זו הגרסה עם תעלת הקירור בצד) אבל אני לא יודע לעשות מודינג לגמרי,אין לי דרמל או "דמוי" לו,למרות שיש לי את ה-jigsaw הזה שאף אחד לא צריך,אבן משחזת מקדחה וכל הירקות. ושוב חוזרים לבעיה שאני לא יודע כלום במודינג אם אני יתחיל לחתוך הלך המארז...בקיצור הייתי רוצה שמישהו יעזור לי בדרום אבל זה יותר מידי לבקש :-\ בקיצור אולי מוכרים משהו מוכן למארז הזה?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
על המאורר הזה אני רוצה לשים גריל שהכנתי (תמונה בעוד כמה ימים, אולי אפילו מחר...) הבעיה היא שאני לא יודע באיזה צבע לצבוע אותו כמו שצראו, כשצבעתי אותו בשילוב של כחול ותכלת (אותם הצבעים שבתמונה...) כמעט ולא מבחינים בו, וזה נראה זוועה . בנוסף, הוא לא מכסה מספיק את המאורר... אני רוצה להשיג רשת כזו כמו ששמים בחלון, ולשים אותה מתחת לגריל שהכנתי. בנוסף למאורר ולפסים הכחולים יש חריטה שתואר באדום. השאלה שלי היא: באיזה צבעים כדאי לי לצבוע את הרשת ואת הגריל? חשבתי על שילוב של גריל אדום ורשת בזהב... (הגיל עשוי מנחושת שגם נותנת גוון זהוב...) זה המאורר: זה הגג... החריטה בכוכב...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר כמובן על מוצר כזה http://www.xoxide.com/lascutfangri.html (בא בכל מיני צורות, סתם חיפשתי בגוגל) בתכלס זה כמו שיש למזגנים אבל לא מצאתי בארץ.. מישהו יודע?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך את הקבלים הבאים ... מאיפה אני יכול להשיג אותם ? אני מעפולה, אבל עובד ברעננה ... יש מקום קרוב שיש לו את הרכיבים הבאים וכמה הם צריכים לעלות ? הקבלים הם: 6.3V 1200uF(microF 6.3V 3300uF 25V 1500uF הקבלים הם בעלי קוטביות.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"ל שנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אנא צרו איתי קשר באייסקיו שמספרו 177360505 או בפרטי, תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD צבעוני בערך 3 אינץ ... יש לו 68 חיבורים אם מישהו יודע איך אני יכול לחבר אותו למחשב אם איזה חוטים ואם אפשר גם סרטוט אז תודה רבה !!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה קונים באיזור מרכז ת"א לדים ונגדים?, צריך סוג מיחד של חוטים או שאפשר חוט של רמקול או משהו? אייסי 300-476-817 תודה מראש על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלומות, נגמר לי מלאי הפרספקס ואני פשוט לא מוצא איפה יש לקנות. בדקתי בטמבוריות ליד הבית, בדקתי בחנויות היצירה ליד הבית, בדקתי באופיס דיפו, בדקתי בהום סנטר, ובשום מקום אין. מישהו מכם יכול להפנות אותי לחנות שמוכרת, עדיף במחירים סבירים עד זולים, לוחות פרספקס באזור ת"א-חולון או שעושה משלוחים לאזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום זה ובכלל באתר בגעתי לכאן כי אני רוצה לבתחיל ללמוד מודינג ובכלל כל בבתעסקות הזאת עם המחשב אז יש לי כמה בקשות : 1.אני צריך מדריכים למתחילים בסיס במודינג בעברית או באנגלית אבל אם באנגלית אז רק וידאו. 2.אני צריך קצת הסבר ממכם על כל זה והתעסקות אם המחשב והחלקים בו אם יש מדריך אז גם טוב. ואם עברתי על החוקים או משו בפורום תודיעו לי ואני ישנה. ותודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. יש לי ספק של לפטופ וחשבתי לחבר אותו במקום הספק שלי (בשביל השקט ובגלל מידותיו הקטנות) ןהשאלה שלי היא כזאת: האם ניתן בכלל לחבר (הרכיבים של לפטופ מקבלים אותם מתחים כמו במחשב הרגי, לא?), אם כן - איך אני מחבר גם ללוח אם וגם מולקסים לכוננים? 2. קיבלתי CD של לפטופ ואני רוצה להשתמש בו ככונן נוסף, השאלה שלי היא איך לחבר את הכונן? ראיתי פשוט שהחיבור מאחור יותר קטן וצר מהחיבור הסטנדרטי אצלי במחשב, ולא ראיתי גם חיבור מולקס לחשמל. מבקש את עזרתכם, אביעד
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.macmod.com/content/view/166/2/ מישהו פירק את ה IBOOK שלו והפך אותו ל ITABLET, סטייל ה TABLET PC, כולל תמונות...
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה צבע הוא ההארקה?
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-