אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני רוצה לקנות פרספקס כתום/ירוק (הזוהרים האלה...) הלכתי לזגג הוא אמר לי שהוא לא מוכר דברים כאלה מאיפה אני יכול לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך lcd שאני רוצה להפעיל בבקשה תנסו אני חייב את המסך הזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דברו איתי באיסיקיו או פה 333146688
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
בניתי פאן פס םשוט וכו' (ON\OFF) ועכשיו אני תקוע בבנית הריאובס.... איך אני מחבר את הלד? אופציה 1 (הבעייתית)- בטור- עם המערכת, הבעיה, ברגע שהזרם יעבור את הפוטנציומטר, המתח ירד ישר למתח של הנגד של הלד, מה שכנראה לא יפעיל את המאוורר (חוסר כוח- זרם נמוך) אופציה 2 (הנכונה לעשות) לחבר את הלד במקביל עם המערכת, וכך המאוורר מקבל את הזרם, בלי הפרעה של הלד. והלד עובד "רגיל" אם יש עוד דרכים, אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
במדריך כתוב LM7805ct אבל בחנות שקניתי המוכר אמר שאין לו את הדגם הזה, אבל יש לו דגם מקביל שהוא זהה LM7805cv האם זה נכון (כבר קניתי, 2 שקל לא רציני) והאם כדאי לי בכלל לנסות להלחים את העסק? אין לי מצלמה להעלות איתה תמונות, אבל יש הבדל ויזואלי, במייצב במדריך החלק האחרוי של הציפ שחור, אצלי הוא מתכתי (הכוונה לחלק עם החור)
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מערכת הטוענת 16 יחידות של סוללות במתח של 4.8 וולט. המערכת מורכבת מספק כוח של 12 וולט ו- 12 אמפר. כל יחידה נתענת במקסימום זרם של 600 מיליאמפר, היחידה מוגבלת למתח וזרם לטעינה על המעגל לקבל את המקסימום הנדרש. ברצוני להוסיף פיוז הגנה על היציאה של הספק (12 וולט) מפני קצר שעלול לקרות לי על הכבל. איזה פיוז עלי לשים ומה מידת האמפר הדרושה לי.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שלטים ankitek wireless controllers fo 3do וחיפשתי דרך לחבר אותם למחשב אני יודע למשל שיש ממיר usb לשלטים של ps2 אבל לזה לא מצאתי ממיר ולא מצאתי סירטוטים של הפינים או שום מידע מועיל אולי לאחד מכם יש איזה רעיון להציעה לי זה השלטים http://www.tuvgm.com/3do/pages/4_3.php בלינק יש תמונה של החיבור זה נראה כמו חיבור של העכברים הישנים או כמו חיבור שלך מסך זה שלטים של מכשיר שנקרא 3do זה כמו ps של פעם זה גם עובד על דיסקים אבל ממש ישן
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל של דרמל ואני לא יודע אם לקנות את הנטען או לא. הנטען ניראה לי יותר נוח אבל זה בטח סמאטוחה שלמה עם הטעינות. בקיצר מה אתם חושבים?? וגם מה ההבדל בין הערכה של ה40 חלקים וה20 חלקים והאם ציר גמיש זה דבר הכרחי? איפה כדאי לקנות? נ.ב. בצעתי חיפוש יסודי בפורום ואין תשובות לשאלות האלו
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה הסדירום שעבר מודינג ופאנל מאוררים כולל מתג+המקלדת החדשה שלי תעבירו את הודעה למודינג (בטעות יצא באוברקלוק) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ליום הולדתי הקרב ובא (1.2) רציתי לקנות דרמל P: אני לא יודע אם כדאי להשקיע במקורי או לקנות של וולף. אפשר חוות דעת? זה ממש חשוב :ס
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום קניתי את הערכה Vantec Cable Sleeving Kit ואני רוצה להתחיל בהרכבה!! בכבלים שהולכים ל H.D וכונן הסידירום או צורב הצלחתי בעזרת אטב מהסוג היותר קטן להפריד את כל החוטים מהמתאם הלבן! אני תקוע בכבל שיוצא מהספק ומתחבר ישירות ללוח האם!! הכבל הרחב אם הרבה פינים. אני צריך טיפ ממי שכר הרכיב את הערכה הזאת!! איך מנתקים שם את החותים מהמתאם!! אני לא מצליח האטב לא נכנס בדפנות! זה ממש לחוץ חזק! ניסיתי אם מחט אבל גם זה לא הולך!! יש למישהו טיפ! הנה תמונה שמצאתי באחד המדריכים ברשת! שם הם השתמשו בכלי יעודי לניתוק החוטים! כך זה אמור להיות אחרי שהכל מנותק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על כמה לדים דרך המחשב. יש לי ידע בתכנות (C/ASM), אין לי ידע באלקטרוניקה. קראתי את המאמר הבא: http://www.codeproject.com/csharp/csppleds.asp והבנתי בערך מה צריך לעשות על מנת להדליק לד - לשלוח 1 ל-data port המתאים. אבל מה קורה אם אני רוצה שהלד ידלוק כל הזמן (אני משער שכשאני שולח 1 ל-port המתאים, הלד דולק לזמן קצר ונכבה) ? אפשר כמובן לכתוב קוד שמדליק את הלדים מחדש אחת לכמה זמן, אבל זה נראה לי קצת לא יעיל. האם יש דרך לעשות את זה בחומרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש רכיב מיקרו מתכנת עם ממשק אלחוטי בעל רוחב סרט נמוך מאוד. חשוב לי שיהיה רכיב קטן, פשוט לתפעול וזול. כמובן חשוב שניתן לדבר בין רכיבים זהים. מישהו מכיר רכיב כזה ?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בניתי בדיוק לפי ההוראות ומנסה לעבוד עם התוכנה UICE זה לא קולט לי אף שלט יש למישהו רעיונות למה זה לא עובד? השתמשתי בעינית אינפרא שונה ממה שיש בתמונות שיש במדריך היא בצבע ירוק וכתוב עליה מאחורה 621 S77 מישהו יודע אוליי אם יש לרגליים שלה סדר שונה או שהיא לא מתאימה בכלל למעגל הזה.. :
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מארז כזה והיית רוצה לחתוך חלון על הדלת תציעו לי משהו יפה שייראה פצצתי על המארז שלי החור שיש לי על הדלת אני יינצל אותו אבל אני רוצה שתגידו לי רק איזה חלון יהיה הכי מתאים לי והכי גורם למארז שלי להפוך להיות חיה תודה מראש ATR
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כולם מכירים את המוד הזה של לדים מעל המקלדת בפינות שמאירות על המקלדת כמו זרקורים קטנים כאלה? אז חשבתי למה לא לקחת את זה צעד אחד קדימה ולעשות את זה אבל לפי עוצמת האור בחדר, הרי אין טעם שהלדים יפעלו אם יש תאורה בחדר, אז למה לא לעשות שעוצמת הלדים תהיה לפי עוצמת האור בחדר? פיתרון של מפסק O\I זה סתם פשוט מידי, אין פה תיחכום במיוחד... אחרי שעושים את זה אפשר לקחת את זה למקומות אחרים, מעבר למקלדת, להאיר את המארז לפי עוצמת האור בחדר וכו'... הידע שלי באלקטרוניקה ובתיכנון מעגלים מקביל לידע שלכם במצב החסה בשטחים אז אשמח לדעת אם זה אפשרי, מסובך מידי, פשוט מידי, או אם כבר עשו את זה ואני בכלל לא מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זיכרונות Kingston hyper-x pc 3500 צ'יפים bh5... בלי תגובות מיותרות חשוב לציין- אני לא רוצה להרוס את הסינקים(צריך לעת הצורך למימוש אחריות) אהה כן כדי למנוע שאלות- הסינקים פשוט גורמים להתחממות הזיכרונות... נדב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החודש אני קונה מחשב חדש מ- KSP ואני רוצה מארז פשוט שאני אוכל לעשות עליו מודינג. יש לי כבר הכל משורטט + כל הרכיבים חוץ מקטודה. איזה לקחת? אני רוצה שהוא יהיה פשוט ומתאים למודינג :ס ד"א, שמתי את הנושא פה כי אני הולך לעשות מודינג רצחני ואני צריך מארז שמודר השתמש בו ויכול להמליץ עליו D:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלו הייתי אצל חבר שלי והרכבנו ת'מחשב שלו ופתאום עלה לי רעיון בראש... אולי אם נמתח ברחבי המארז כמה רצועות צלוטייפ\ מאסקינג טייפ\ דאקט טייפ ונשתדל לא לעצור או זרימת האוויר יותר מידי הוא "יתפוס" את האבק? ??? צריך להחליף אותו כל כמה זמן אבל לדעתי זה יעבוד לא רע... ועכשיו עלה לי רעיון נוסף!! מלכודות עכברים דביקות!!! מה אתם חושבים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה תמיד עושים את החלון מארז מפרספקט?? למה אי אפשר לעשות אותו מזכוכית?? אני יודע שעם הגומיות זה בעיה כי היא עלולה להישבר אבל, לדעתכם אפשר לעשות מין מדף קטן כזה שיחזיק את החלון זכוכית? בקיצור יש לכם רעיון איך לעשות חלון מארז מזכוכית??
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מקלט IR זו לא בעייה לבנות אבל איך לבנות שיתאים למכשיר פלאפון האם ישנה תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
בניתי אלמנט תאורה מין נורת ניאון כזאתי בחיבור של 5V מספק המחשב. אני רוצה לחבר עליו מפסק און/אוף. השאלות העולות מהרעיון הן: 1. אין בכלל מחברים מספק? לאיזה כבל שחור (אדמה למי שכח)? אדום (5V למי שכח)? או שניהם? מה היא צורת חיבור נכונה? לאן הולכת הרגל השלילית של המספק ולאן חיובית? 2. מה שקורה זה שיש לי שתי לדים כחולים אם נגדים של 300 אוהם האם אחרי חיבור המספק אני יצתרך חהישתמש בנגדים אחרים? גדולים יותר? קטנים יותר? האם זה יפגע בזרם המגיע ללדים? 3. באיזה מספק בכלל להישתמש? האם כל מפסק יתאים או רק מספק ל 5V? האם אני יצתרך עוד נגדים? תודה לכול מי שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 24.3k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אז ככה, לשמחתי גיליתי שיש לי Jigsaw בבית אבל אז מסתבר לי שחסר לו איזה חלק שמחזיק את הסכין-מסור אז כל העניין חסר ערך. אחר כך, אני מגלה שיש לי דיסק! אני מחבר אותו לחשמל וכמה לא צפוי - הוא לא עובד הבעיה היא שכל המכשירים האלה עולים (לפחות בשבילי) הרבה כסף יש אולי אמצעים אלטרנטיביים לחיתוך המארז? אולי איזה מכשיר או רעיון שכל אחד יכול לנסות עם כלים קיימים בבית... תודה רבה, לירן
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-