עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ORIT A,

היי חבר'ה, רציתי לשאול מה זה קבל/ נגד ומה ההבדל ביניהם תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. האמנם קצת באיחור אבל מגיע לו. ssR- המודר שבהחלט העלה את הרמה של המודינג בארץ ואת רמת הפורום בפרט, עכשיו הופך להיות מומחה של הפורום. בואו כולנו נאחל לו בהצלחה בתפקיד החדש. אז בבקשה חברים, מחיאות כפיים, מגיע לו! :yelclap: Aviko

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by !_Evil_!,

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  4. טוב סיימתי את הסליבינג בשעה טובה... היה קשה בעיקר בכבל של חשמל הספק(ללוח אם). עכשיו בקשל ללוגו על דלת המארז,יצאו כמה פשלות שאני יכול לתקן(הצבע בכמה מקומות יצה מגבול הלוגו) אבל זה שטויות אני חושב שאני יסדר את זה...זאת פעם ראשונה שאני צובע משהו במחשב תהנו... נ.ב צילמתי את הסליבינג כשהו לא מסודר..בכוונה כדי להראות לכם את כול החוטים מוסלבים [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lion03,

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by maor5,

שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://users.pandora.be/emmanuel.geeraert1/diyvp/

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. חברים היה לי משעמם אז החלטתי לעשות מודינג קטן זה ראשון ולא נראה לי שהוא אחרון אני יודע שזה לא ברמה גבוהה אבל סביר להניח שזה בסדר אני משאיר לכם את התגובות. לגבי החוטים זה יסודר ואני יעלה עוד כמה תמונות בקרוב. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה אלי. [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by NeoMesH,

קבלו....XmoD:

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by XTFriends,

http://www.xtfriends.net/cgi-bin/forums/dcboard.cgi?az=show_thread&om=24&forum=hard הוא אומר שהוא עושה את זה עם דרמל, מה זה? ואיך אני יכול בהסבר פשוט לעשות צורה כזאת על המארז?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ZacNaboot,

לפני כמה חודשים נשרף לי מעבד של המחשב שלי (פנטיום 4 1700 מגההרץ). אתמול מצאתי אותו והחלטתי להפוך אותו למחזיק מפתחות!. ;D הנה תמונות של אחרי העבודה!. כל העבודה הייתה עניין של שעתיים וחצי! (פירוק של כל הרגליים זה הקטע הכי מעפן נדקרתי הרבה פעמים! : ) נ.ב. מצטער על האיכות תמונה פשוט נגמרו לי הבטריות במצלמה שלי אז צילמתי עם הפלאפון

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by aviran_n,

http://www.homemade-sex-toys.com/case/ :silly:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תראו איך אפשר לשלב בין ההנאות הקטנות של החיים - אלכוהול ומחשבים ;D http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/whiskypc/index_eng

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shay360,

שלום חברים... אפשר להתפשר בקיבוליות של קבלים מנופחים בכרטיס ספק של מסכי LCD? התנפחו לי 4 קבלים של 680uF 25V האם חובה להחליף אותם באותם קבלים בדיוק או שאפשר להתפשר? ואם כן אז עד כמה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ash Binary,

חבר שלי קנה מחשב ב 2008, המחשב עבד תקין עד 2010, ואז התחיל לעשות בעיות כרטיס מסך Inno3D 9600 PCIE לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L מחוץ למשחק הכרטיס מסך עובד תקין. אם הלוח המקורי שהיה במחשב הכרטיס מסך עובד תקין גם במשחקים החלפתי לו לוח (ללוח זהה) בגלל בעיה שהלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך וממשיך לעבוד אם הכרטיס מסך המובנה (בדקתי אם כרטיס מסך תקין אחר, הבעיה היתה בלוח) בלוח השני הכרטיס מסך עובד תקין מחוץ למשחקים, אבל כשפותחים משחק אז אחריי 5 דקות מקבלים מסך שחור no signal והמחשב נתקע (למשל עושים num lock וה LED לא נדלק) החלפתי בחזרה ללוח המקורי, המחשב עובד תקין גם במשחקים (בנתיים, מהניסיון הקודם אם הלוח הזה - לא להרבה זמן) בכרטיס מסך יש קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו כש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Ash Binary,

לחבר שלי יש כרטיס מסך 9600 גנרי (של Inno3D) הכרטיס עבד אם ספק גנרי זמן ארוך, בהתחלה בסדר ואז התחילו להיות למחשב בעיות יציבות (לפעמים לא נדלק) החלפתי את הספק לספק נורמלי, שמתי לוח "חדש" (לוח שהיה אצלי מקודם ועבד אם כרטיס מסך פשוט יותר) אחריי שהלוח הקודם לפעמים לא היה עושה POST (גם אם כרטיס מסך אחר), נשאר הכרטיס מסך בכרטיס מסך הזה יש 2 קבלי solid שמתחממים : C1 בצורה קיצונית שלא ניתן לגעת בו בזמן משחק או בדסקטופ של לינוקס, קר בדסקטופ של וינדוס (כנראה קשור לזה שלינוקס מריץ את הכרטיס מסך במצב accelerated כל הזמן) C3 מתחמם פחות (חם אבל ניתן לגעת) באותם מצבים כמו C1 חוצ מהם מתחמם גם סליל L1 (סליל קטן אם ליבה מפריט) בצורה שלא ניתן לגעת לא בו ולא בצד השני של הכרטיס איפה שהוא נמצא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם קבל אלקטרו ליטי יש את הנתונים עליו אבל קבל קרמי יש מין קודים איך מזהים את הקיבול שלהם , ואת מתח העבודה שלהם ? דרך אגב נניח שהיה בלוח קבל אלקטרוליט 47 ננו עם פלוס ומינוס , אם אשים במקומו קבל קרמי בעל אותו קיבול אבל כידוע אין לו ערכי פלוס ומינוס , זה יהיה בסדר או שחייבים לשים במקומו קבל אלקטרו ליטי עם קטביות

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום רב, אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי איזה סוג פס לד ,מתח ועוצמת הזרם לשנאי עבור תאורת פס ,אור לבן לפתח 130*60 ס"מ עבור חדר אמבטיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני מתכוון לצבע שיש למכוניות . האם זה בטוח לפגום בצבע ? איני רוצה שיתחיל ל"התפוצץ" מסביב . האם יש דרך נכונה לעשות זאת ?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  20. קודם כל יש לי את המארז 6A19 של קומפיוקייס, ואני ממש רוצה לעשות חור למאוורר בגג כדי שיוציא אוויר חם, עכשיו אני רוצה לדעת אם יש דרך כלשהי להוציא רק את החלק של הגג לעשות את החור ואז להחזיר? יש דרך לעשות את זה? כי הא תקוע חזק חזק ומאחורה יש לו מן ראשים כמו של בורג אבל עגול לגמרי בלי הברגה בכלל, שכחתי איך קוראים לזה. עזרה בבקשה...

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. את הארז שלי אתם יכולים לראות בצד... למי שרוצה עוד נתונים : http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm בכל מקרה..הטמפ' בסדר..אבל אני רוצה לשפר..חשבתי לקדוח חורים בחלק העליון של המארז כי כידוע חום עולה למעלה.. איך הכי מומלץ לקדוח? שמעתי על הדרמל הזה..אבל אין לי אותו ואין לי מאיפה להשיג..יש ברשותי ג'גסו ומקדחה+כוסות.. איך הכי מומלץ לקדוח? עם מקדח רגיל ופשוט לעשות הרבה חורים בישביל האיורר? איך אני יכול לחבר את המאורר למעלה? אתם חושבים שיהיה מקום? אני צריך מקדח מיוחד בישביל זה? יהיה מספיק מקום? המלצות/הערות יתקבלו בברכה נ.ב. התכנון הוא לשים מאורר 120מ"מ של AC

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by HingedEmu2,

היי כחלק מפרוייקט שלי אני צריך לקדוח בלוח אם. איך עושים את זה? איזה גודל ראש להשתמש (אין לי דרמר, רק מקדחה). יש סיכונים? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחר אני אביא תמונה של המקרה האמיתי אבל כרגע זאת תמונה שמצאתי שנראית דיי דומה מה שאני מעוניין לעשות זה לקדוח חורים שיהיו כמה שיותר דומים לחורים הקיימים ולהמשיך אותם ואז לחבר מאוורר נוסף העניין הוא שהם לא עגולים, אבל אין לי ידע מיוחד וכישורי דרמל (אין לי בכלל דרמל) אז אני מעדיף לעשות חורים עגולים אני רוצה שהחורים יהיו כמה שיותר יפים וישרים ומסודרים, שלא אחד יהיה קרוב מידי לשני או משהו כזה. איך עושים את זה? ראש מיוחד למקדחה? והאם עליי להדביק מסקינטייפ ולשרטט את העיגולים שאני רוצה כדי שזה יהיה כמה שיותר יפה? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. הי, קניתי לוח אם A7N8X-VM400 ומאוורר Thermalright 947U להפתעתי גיליתי שעל לוח-האם הזה מסומנים בצבע כסף הנקודות בהן אמורים לעבור הברגים שמצמידים את גוף הקירור למעבד, אבל אין חורים!. למיטב הבנתי - צריך לקדוח את החורים... (נכון? נכון?) טוב, קדחתי את החורים - והצלחתי להרוס את הלוח.. (חיברתי לספק - וחוץ מאיזה טרנזיסטור שהתפחם לא קורה כלום..) ועכשיו אני עם לוח מס' 2 (מאותו סוג) - שמאד לא בא לי להרוס גם כן.. מישהו יודע: 1. אם אכן מותר לקדוח את הלוח בנקודות הללו? 2. אם התשובה ל-(1) שכן - טיפים על איך לקדוח? יש לי מקדח של דרמל, הוא מומלץ לעבודה כזו? 3. אם פתק בכותל יעזור? תודה מראש.. אסף.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by creek1,

שלום, אני לקראת קניית גיטרת בס חשמלית ראשונה ומכיוון שאני מאזין מהמחשב עם ציוד איכותי והחלטתי לוותר על מגבר יעודי לבס. אני מעונין לחבר את הגיטרה לכרטיס קול asus xonar d1, למצב כניסה LINE ולא להשתמש במגבר מיקרופון המובנה. לכן, החלטתי לבנות קדם מגבר פשוט: אין צורך בבורר GAIN או כל אפקט אחר - רק מגבר לרמת LINE כמה שיותר נקי ואיכותי. נתקלתי במעגל הזה: http://www.circuitstoday.com/guitar-pre-amplifier-using-ua-741 ויש לי לגביו כמה שאלות: 1. האם ניתן להסיר לגמרי את C4 C5 C6 S1 R6 R7 כדי לבטל את האפקטים של המפסק ואת בקרת ה GAIN ? אם לא אילו שינויים בדיוק צריך לעשות כדי לבטל אותם והשאיר את המעגל פשוט ככל האפשר וללא שום אפקט? (http://www.siz.co.il/my/jjdahyzfmu14.png) 2.כניסת ה LI…

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים