אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש בעיה מוזרה כי יש מאוור שמחובר ללוח אם ב3 פינים בצבע שחור אדום ולבן מחוברים והתכונה SpeedFan לא מראה לי אותו ולא נותן לי לשנות את הRPM אני לא מבין כלום תעזירו לי בבקשה בתודה לעוזרים מצטער על האיכות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מהלד הזה אלמנט תאורה http://www.ebay.com/itm/20W-30W-50W-LED-Floodlight-COB-Chip-110V-220V-Input-Integrated-Smart-IC-Driver-/222331645666?var=&hash=item33c3ffaee2:m:mUjPWANDn6GUPM8Gtnrri2w ראיתי אנשים שפשוט הדביקו עם דבק תרמי לתוך תבנית אפייה/מחבת/קערה השאלה עד כמה זה באמת פרקטי מבחינת קירור?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, נניח ויש לי חומר נפץ, אני רוצה להצית אותו בעזרת חשמל (כמובן שזה לא אמיתי ), אוכל לעשות זאת בעזרת בטריית 9V? איך יראה המעגל? האם הוא מחומרים ביתיים? אשמח לדעת. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מעגל מודפס, וסימן של דיודה. לדיודה יש רגל אחת קצרה ואחת ארוכה. האם הרגל הארוכה אמורה להיות לכיוון קודקוד המשולש או הצלע? תודה. נ.ב. אם למישהו יש איזה לינק לרכיבים, סימונים באלקרוניקה ואופן החיבור - אשמח לקבל.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש אפשרות לתכנת לאנרדואינו עם labview ? תודה אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח כזה קטן, אני רוצה להתעסק איתו כדי לבדר את המעגלים בפרויקט שעומד לחזור fireball (מי שראה), איך הוא מוליך חשמל, לאיזה כיוון... לא כ"כ הבנתי...
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קניתי כמה לדים חזקים ואני לא בטוח לאן לחבר אותם במולקס לצהוב או לאדום? כי האדום אמור להיות 12V והצהוב 5V אבל יש לי מאוורר שכתוב עליו 12V והוא מתחבר לצהוב.. אז לאן מחברים(שיהיה גם הכי יעיל ולא מצריך נגד גדול מיותר)? תודה(:
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מידע על איך ה 555 עובד, ולא דפי הנתונים שלו אלא איך הוא בידיוק עובד כמו מה צריך לחבר לאן.. רצוי מאוד מאוד חומר בעברית כי זה הגשה לבצפר, ואין לי כח לפרש את כל המידע.. אז אם למישהו יש חומר בעברית על זה בבקשה שיתן לינק.. תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה באיזור פ"ת (או באיזור המרכז) אני אוכל למצוא מישהו שיכול ליצוק לי פלסטיק לפי שרטוט שאני אספק לו?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני התחלתי בתהליכים ראשונים של תכנון מוד למארז כרגע אני מתלבת בין סילברסטון, אנטק או כולר מאסטר או בכלל לבנות מארז חדש מעץ (אני יודע את הבעיות של עץ עם חום). החלטתי כבר על כמה דברים שאני רוצה: הפיכת לוח אם כדי ש הדלת הימיני תהיה הדלת הראשית למארז ושם יהיה גם החלון. תאורה עדינה של ספוטים של לדים לבנים מערכת חשמל ייחודית כבר בתהליכים סופיים. כמובן סליבינג שחור אולי מסך 20x4 עם רקע שחור ואותיות לבנות הצבע של המארז יהיה שחור מט עם חלקים כתומים ולבנים. אולי מחזיק דיסיקם פנימי (חשמלי) אל תדאגו לכמה זמן כל זה יקח כי זה מתוכנן לחופש הגדול ואז כנראה יהיה לי גם מחשב חדש אז המפרט שבפרופיל שלי כנראה תהיה זו אבל קחו בחשבון שאין לי תקציב גדול חוץ מהמארז שגם הוא יהיה רק כ500 כרגע אני מב…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני מחפש משהו כזה: למי שלא הבין אין למסך הזה שורות. יש לו רזולוציה רגילה. (במקרה הזה 128x64) נראה לי שקוראים לזה dot matrix.במקרה הגרוע אין לי בעיה שיהיו גם שורות. אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מסכים כאלו בארץ. וגם באיביי לא ראיתי משהו נורמלי. עוד שאלה, מחברים את המסך הזה כמו במדריך שבאתר? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
Hi My Name Is Barel I'm An Israeli Guy But Don't Have hebrew on My PC OK ....a Few Days Ago I Downloaded a Sticker's Diagramas From This Website But I Don't Know How I Can Make a Stickers of Them So Plz Response And Send Me a Messege About How To Make a Stickers of That Diagramas Thanks Barel :s05: :s05: :s05: :nixweiss:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה ממש קטנה כמה מילי אמפר בערך יש לסוללת 9 וולט, כזאת http://www.focusonprice.com/images/JD014.jpg והאם היא תוכל לתת את כל הכח ל 3 לדים שכל לד צורך 100 מילי אמפר ו3 וולט?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בפרויקט שלי אני צריך מקום לאכסון נתונים וחשבתי להשתמש בEEPROM של הארדואינו השאלה שלי היא איך אפשר לרשום מילים שלמות למקומות מסוימים לEEPROM ? לפי מה שהבנתי אפשר לכתוב לשם רק ביטים בודדים אבל לא הייתי בטוח, הכי בטוח לשאול פה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש נכון את המשייפת הזאת שחכתי איך קוראים לזה אני מדבר על זה ששמים דיסק של חיתוך או שיוף והכל עם הדיסקים הגדולים האלה אז יש את זה לאבא שלי אז אם אני מחבר לזה דיסק של חיתוך (כי כרגע יש לי דיסק של שיוף) אז אתם חושבים שזה יעזור ובכלל יצליח
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להתעסק קצת בארדואינו ראיתי קצת סרטונים וקראתי קצת מאמרים יש לי כמה שאלות השמח לקבל תשובה. 1. איזה לוח הכי מתאים למתחילים או שזה לא ממש משנה (חשבתי להתחיל עם mega 256). 2. איזה עוד לוחות כדי לקנות? (הבנתי הבנתי שיש לוחות שמתיישבים על הלוח הראשי). 3. איזה מדריך מומלץ לאנשים ללא רקע בכלל בתחום?. (מומלץ בעיברית). 4. האם יש קורס של כמה ימים של ארדואינו בארץ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. מכיוון שהמאווררים במארז שלי רועשים מאוד (2X120MM ואחד 80MM ) ואני לא יכול לישון עם זה בלילה , החלטתי "לקנות לי" איזה בקר לימולדת..(ביקשתי מאחי ;D) עכשיו, לשאלות. (אמרתי שתיים אבל נזכרתי בעוד אחת.. ;D) 1) האם יש איתו בעיה ששמעתי בנושא דומה שפתחו פה (על בקר אחר) לגבי הלדים המהבהבים ? (שאם שולטים על מאוורר לדים הם יהבהבו..?!? ) 2)האם הוא נכנס עם בורג (כמו CD..) ואני יוכל להכניס אותו לא עד הסוף? (כי הדלת לא תוכל להסגר.. :-\) 3) האם שווה 106 שקלים על הבקר הזה והאם הוא נחשב טוב יחסית? (לא עושה בעיות ודברים כאלו..) תודה מראש, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני חדש במודינג אוקי אז ככה כנראה בקרוב הולך להיות לי המארז של TT הV7000 או משהו כזה ורציתי לדעת איזה תוספות אני יכול להוסיף למארז אבל שלא יהיה בהרבה כסף נ.ב יש לי ניסיון באלקטוניקה ובחשמל יש לי ידע רב
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה התרגיל א. מה תפקידו של מגבר A1 ומה תפקידו של מגבר A2 במעגל זה A1 זה מגבר חוצץ זה אני יודע מה זה A2? ב. רשום ביטוי למתח Vo כתלות במתח V1 וV2 זה נכון? (אגב מה שחתוך למעלה זה i1=(V1-V2)/2K
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני מעוניין לחבר לספק ולא מצאתי מתאם ואין לי מקום על הלוח אם מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לחבר אותו בצורה אחרת לספק (ליברטי 400) תודה!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני בונה מערכת HTPC אז מה שעשיתי זה: לקחתי מארז שוכב ישן בצבע לבן שיפצתי אותו ממש עשיתי לו מהפך ממכוער ליפה עשיתי לו כל מיני דברים הוספתי למשל מאווררים צבע ועוד כמה שיפורים.. עכשיו הבעיה היא שניתקעתי ביגלל טיפשותי! אני סיימתי את כל השיפוצים במארז פיתאום אני ניזכר "אוליי הלוח לא יתאים לי למארז!!!" אז מדדתי את השטח של המארז כאילו את המקום של הלוח אם ויש ככה המידות גובה:27 עומק 32 בערך המידות האלה עכשיו הלוח אם שאני יביא הוא יתאים לי כאילו אני לא יודע איזה לוח אם אני יביא כאילו דגם ומידות השאלה היא אם בדרך כלל הלוחות אם היחסית חדישים ניכנסים למארזים ענתיקות כמו השוכבים... מה שאני יודע זה שבמארז ששיפצתי אין בו מאחור את החורים של היציאות של כל הלוח למשל יציאת מדפסת וכל זה…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג ספיקר למחשב שמתחבר ל4 פינים בלוח אם? (יש את הקטנים האלה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שמעו חבר שלי הביא לי לוח אם של פנטיום 1 מעבד פנטיום אחד שתי זכרונות RAM לפנטיום 1 כרטיס קול ישן וכרטיס מסך ישן יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות איתם??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר אותה.... אני מחפש כבר איזה שבוע רכיב מסויים. זה פשוט ג'וקים של שערים לוגים כגון (AND , NOT , OR) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של tp link עם 3 אנטנות ויש לי 4 קומות בבית. בקומה של הראוטר ובקומה שמעליה עובד מעולה. בקומה הרביעית {הראוטר בשנייה} זה עובד רק בחדר אחד מבין השניים שבקומה הזאת והם צמודים , אבל כנראה בגלל שהחדר הזה מעל לחדר שנמצא בו הראוטר {הבית שלי בנוי באלכסון 4 מעל חדר בקומה 2} אז שם קולטים את האינטרנט ממש טוב ובחדר השני לא קולטים כמעט ואי אפשר להשתמש שם כמעט באינטרנט. בקומה 1 הירידה מקומה 2 וזה קולט רק בהתחלה של הירידה, וזהו. אפשר לבנות משהו שיגביר את העוצמה ? {אפשר גם לקנות אם יהיה יותר שווה} ועוד שאלה , האם יש משהו כמו כרטיס רשת כזה ששמחברים עם usb למחשב שמחובר למודם ישירות והוא מפיץ אינטרנט דרך המחשב ? אני יודע שיש כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-