עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אורח

אז ככה.. קבוצת נגדים ראשונה היא: מתח 1.8-2.2 0.03 אמפר הקבוצה השנייה היא: מתח 3.2-3.8 0.03 אמפר בבקשה תחשבו לי נגדים לכל קבוצה.. ואם אפשר תביאו תמונה כדי שאוכל לראות את הצבעים של הנגד..תודה רבה לכםםםם.. תודה תודה תודה..

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by rock-night,

מה שנאמר בכותרת תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. טוב אז ככה צבעתי את המארז בשחור ורציתי לעשות להבות על הדלת אך לרוע מזלי איני מוצא תמונה של להבות,האם למישהו יש? תודה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shronxx,

שמעו אני רוצה לחתוך את החלק העליון של המארז שלי ואני לא יודע איזה צורה לחתוך....מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה או צורה כלשהי לחיתוך ושתדעו יש לי מאוורר באמצע החלק שאני רוצה לחתוך בבקשה זה דחוף תודה לעוזרים(עדים תמונה עם חדה ומעוצבת)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. מאיפה אני יכול להשיג תמונות עם קווים חיצוניים ברורים ללא פנים?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  6. בארץ? בחול? אני צריך מאות! חחח איכותיים למשל ראשים של נוייטריק וכבלים של קלוץ עיזרו לי חבר'ה תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. צריכה מעגל כמה שיותר פשוט שברגע שהוא יקלוט צליל חד הוא יתן 1 לוגי במשך שניה - שתיים.. צליל כמו פיצוץ קטן.. כאילו משהו נופל.. ענבר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ערב טוב , קניתי מחשב חדש לאחי ...עכשיו הוא רוצה תאורה למארז אז קניתי לו את הגוף הזה : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=569 לפי מה שהבנתי מהמוכר כל מה שצריך זה לחבר אותו ליציאה של הספק כח (כמו חיבור של דיסק קשיח וכו'..) הבעייה היא כשפתחתי את הקופסא ראיתי להפתעתי שיש כמה חיבורים וגם קופסאת מפצל ל-2 גופים ... אני נואשת ... ניסיתי לחבר ככה רק את החיבור שאמור להגיע לספק אבל זה לא עובד . למישהו כאן אולי יש ניסיון עם גוף התאורה הזה ?? הבעייה שקניתי את המחשב את המחשב ליד הבית ואת הגוף בראשון כשהייתי שם במקרה וזה בעייה בשבילי לחזור לשם עכשיו בגלל המרחק . ויש לי אח קטן שחופר ...

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. פליקר סוף סוף העלו אתר חדש, ושדרגו כל משתמש חינמי לנפח אחסון בגודל טרה וגישה לרזולוציה מלאה. לכן, החלטתי לעלות עשרות תמונות שאספתי מאתרים שונים של עבודות מודינג יפייפות. אם אתם צריכים השראה לפרויקט איכותי או סתם כדי לשטוף את העיניים! כניסה

• 2 תגובות
    • 10.9k צפיות
  10. אהלן, לכבוד יום ההולדת האחרון החלטתי להתחדש באיפוד טאצ' דור רביעי מיד 2. שמתי לב שהסוללה יורדת בצורה ניכרת מאוד, כמעט מתרוקנת, במצב שינה והחלטתי לבדוק את העניין. קודם כל ניסיתי לראות כמה זמן הוא יחזיק בכללי ואחרי הבדיקה שבה השירות מיקום היה מכובה ואני גם חושב שהWIFI היה מכובה הוא הגיע לי לזמן נגינה של 17-18 שעות. לאחר מכן הטענתי אותו לגמרי או קרוב לזה וכיביתי אותו (לא שינה), היום שפתחתי אותו ראיתי שהסוללה שוב על 20%. האם הבטרייה ישנה, זה בעיה במשהו אחר או שזה אמור להיות ככה. האייפוד היה כבוי במשך יום יומיים והתרוקן. אני רוצה לציין שהאיפוד אסטתית מאחורה לא נראה הכי חדש, הוא שרוט ויש מכה קטנה, האם זה מעיד?? תודה אם זה לא המקום וזה שייך יותר לגאדג'טים אני אשמח אם יוכלו להעבי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eyalgp,

לצורך החלפת ספק מעניין אותי לדעת: לדוגמא אם במערכת מחשב שצורכת 250W במאמץ ו100W במנוחה, הצריכת חשמל בפועל תיהיה זהה עם ספק 300W ועם ספק700W? ומה לגבי פליטת חום, היא תהיה גבוהה בכל מקרה עם ספק 700W?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מצטער לא מצאתי כאן מדריך כזה אז מי שיש לו לינק להביא אני אשמח. תודה

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, חבר שלי לא מאמין שיש דבר כזה מודינג, ורציתי להראות לו כמה פרוייקטים. אודה לכם אם תשלחו לי קישורים לפרוייקטים שאהבתם. אני גם אראה לו את הגלריה כאן, לכן תשתדלו לשלוח לי קישורים לפרוייקטים לא ישראלים. תודה רבה רבה, אופיר.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום לכולם! אז אחרי חצי שנה ויותר של פרישה מהפורום, חזרתי לקצת לקרוא, להתעדכן ולעזור קצת אם ניתן. בנוסף כמובן שכבר רציתי כבר המון זמן משו חדשני, בעיקר להחליף מארז לפחות ל-TOWER כי לא יכולתי עם הבלאגן שהיה לי בסופרטאלנט הקטנציק שלי. לכן נכנסתי מיד לחשבון הבנק באינטרנט לראות כמה כסף נשאר לי מהמשכורת וגליתי סכום נכבד מאוד של כ-900 שקל לרשותי. כמובן שלא הכל בוזבז על המחשב, בין היתר היה גם אוכל, סמסרה(למי שמכיר בהרצליה פיתוח) ועוד מלא שטויות אחרות כמובן. אחרי התלבטות קשה ומחשבה מרובה, הזמנתי את המארז של ANTEC, מדגם ProView 1000AMG. תמונה : הלכתי לקחת את המארז, אכן קופסא בגודל ש בן אדם. המארז שכב לו לבד בצד עד התייצעות על ספק כוח חדש שכן הייתי צריך משו חזק ויציב, ה…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by dr computer,

למדתי בכיתה מזה קבלים אבל אני לא מבין דבר אחד למה הם עוזרים? במקום שיאגרו מתח אפשר לשים נגד לא?

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by ranc80,

אני רוצה לבנות מעגל מאוד פשוט שמאפשר לדבר ב skype בעזרת הטלפון. הבעיה היא שבסירטוט מצויין שאני צריך 2 קבלים של 3.3 מיקרו-פארד אבל לא רשום של כמה וולט. המעגל משתמש בבטריה של 9 וולט ולכן חיפשתי קבל בסביבות המתח הזה אבל פשוט אין, הכי קרוב זה 25 וולט. הזמנתי אפילו במיוחד מאריהב כמה חלקים כדי שיביאו לי את הקבל הזה אבל הם שלחו לי במקום מה שביקשתי קבל של 100 וולט (אמרו שאין להם של 9). ניסיתי להשתמש בקבלים של ה 25 וולט אבל המעגל לא עובד אז רציתי לשאול, כדי שאני יהיה בטוח לפני שאני נוסע לאלסקה כדי לקנות קבלים כאלה, האם המעגל באמת לא אמור לעבוד עם קבלים כאלה או שיותר סביר שיש בעיה אחרת במעגל? תודה מראש, רן.

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by kikkler,

מה ההבדל בין השניים מבחינת התנהגות? במה משנה הקוטביות של הקבל האלקטרוליטי ?

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by Ash Binary,

אני מנסה לסדר רמקול PA (שמכיל מגבר מובנה) ב crossover יש קבל מנופח שמחובר במקביל לרמקול הגדול, ויש פיוז שרוף בכניסת ה 240V העפתי את הקבל לגמרי (כך שנשאר הרמקול הגדול מחובר בטור לסליל ללא הקבל, והטויטר נשאר בטור לקבל אחר ללא שינוי), החלפתי פיוז, כרגע הרמקול עובד מה זה הקבל הזה ? הוא של 400V ו 10uF ונראה כמו קבל אלקטרוליטי, אבל אין לו קוטביות ניתן להחליף אותו אם קבל פוליאסטר רגיל (של 400V ו 10uF) של מזגן ? כלומר האם הקבל ה "אלקטרוליטי ללא קוטביות" הזה מיוחד במשהוא ? איך הם הגיעו ל 400V ? המקס' שיש בתוך הרמקול זה 80V AC (אם יציאה באמצע הסליל כלומר נראה לי שהם בכלל מנצלים את זה כ 40 ו 40 במקביל דרך 2 דיודות), למה בכלל צריך קבל של 400V ? האם הקבל הזה (שאוליי נפרץ ?) יכול לגרום…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by thedag,

שלום, יש לי מעגל עם LM317 שממיר מתח ל 3.7v שאותו אני רוצה לחבר לרכב (12v) עכשיו ידוע שברכב יש כל מיני קפיצות מתח.... איזה קבל אני צריך לשים בתחילת המעגל בשביל שלא יהיו נפילות מתח? ואיך יודעים בידיוק איזה קבל לשים? נ.ב. האם ברכב יש גם נפילות מתח לגמרי ? (לשניה אפילו) תודה לעוזרים.....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yitzy,

היי אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלא יהיה מחובר ישירות ללוח אם אלא ישב בצד לשם כך אני צריך קבל שיחבר בין הלוח אם לכרטיס מסך...מישהו מכיר כזה קבל? תודה יצחק

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by nogi85,

שלום יש לי בעיה במחשב הוא הפך לאיטי מאד הן בגלישה והן בדפדפוף בישומים אציין שזו לא בעיה במערכת ההפעלה מאחר וכבר בצענו לו כמה פעמים פרמוט מלא פתחנו את המארז ראיתי קבל 313 נפוח וכל השאר בסדר ממש טיפה נפוח למעלה לא יותר הוא אמור לפתור את הבעיה אם זה רק קבל אחד? ואם לא מה אני אמור לעשות? תודה

• 39 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by Ash Binary,

החלפתי קבל בגוף תאורה לקבל ישן אחר שהיה לי, הקבל של KAMA 14uF 250V הקבל מתחבר ישר לכניסת המתח 240V AC הקבל הקודם אין לי שמץ אם הוא היה מתחמם או לא (הוא פשוט התנתק מבפנים ולא עבד כמה שנים), אבל הקבל ה "חדש" חם אחריי כמה שעות של עבודה או פחות (משהוא כמו 40 - 50 C כשהסביבה של הקבל קרה לגמרי כלומר החום הוא מהקבל עצמו) זה תקין ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by zam,

גיליתי קבל שרוף באל פסק שלי. (הוא הפסיק לעבוד והיה ריח שרוף) הקבל הוא 2200µF 25V. החלפתי אותו לפי המלצה של אלקטרונאי ממקום העבודה שלי בקבל 2200µF 50V. האל פסק עובד מצויין (למראית עין בכל מקרה). השאלות שלי: מה גורם לקבל להישרף? האם יש עוד משהו שיש לבדוק? האם נכון היה להחליף אותו ב-50V במקום 25V (יש לי גם 25V שאני יכול לשים במקום)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים